A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Tikó, Barbi, Snowwhite!
éééédesek a lurkók! :D :D :D

Memme!
várom

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok!
hú nekem ma nagyon jó napom van! képzeljétek megyünk nyaralni! :lol: imádott férjem megunta a fancsali képem nézni és megoldotta. ma megyünk lefoglalni, tök jóóóó!

dóri!
hát ez a kislány... én szerelmes lettem belé! egyszerűen nagyon szép! gratulálok hozzá! ja és még lógsz egy szülés történettel!

nagyon jók a nevek mindenki részéről. a mienk, ha lány lesz Emma (borsa esküszöm nem tőletek loptuk, már 3 éve megvan a lány vevünk!) ha fiú meg Marcell. de persze előbb meg kell fogannia :D

ehhez az okos rokonokhoz én is csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy nem szabad magunkat hagyni és kész. bele kell tőrödni, hogy ez nem más gyereke, hanem a miénk és mi saját belátásunk szerint látjuk el, akinek nem tetszik tehet egy szívességet. egyébként még azt tudom még utálni mikor kedvesen megkérdezik: 'szoptatod még?'!, de ezt ált-ban teljes felháborodással látszik, hogy el vannak hűlve, hogy nem pörköltet eszik ránott hússal inkább... és, ha felocsudnak: 'van elég tejed?' á nem tehéntejjel szoktam pótolni :shock: meg tudjátok nálunk az éjszakai alvás mumus, bár lekopgom alakulóban, de ' még mindig nem alussza át az éjszakát az a gyerek?'' hagyd sírni, erősődik a tüdeje... az fel se merül bennük, hogy nem azért ébred fel, hogy engem szívasson, hanem mert van valami gond... na midnegy úgyis értitek.

györgyi ma tv-zel? olyan csendbe vagy :D

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Megnyugodtam, hogy másnak sem egyszerűbb!! :lol:
meg jól kidohogtam ma magam a nővéremnek meg Borsának, így elszállt a gőz és csak a fix mosoly maradt, amikor a fiamat nézem.. Ami nem ritka, mert ugye kendőfüggők vagyunk. :lol:
A nővérem csak röhögött, hogy édesanyámmal azon totóztak hétvégén, mennyire akasztanak ki anyósék és így is lett..

Györgyi,
ha hozzám heti 3x jönne anyós, elköltöznék ismeretlen címre!!! Pedig egyébként jó fej volt, de amióta megvannak az unokák valami kattant nála..

Dóri,
Tünde csodaszép baba!!! És milyen szépeket alszik!!

Gabi, Tünde, Memme
tök jók a nevek!! Drukkolunk, hogy aki lányra vágyik, lánykával kopogtasson a gólya!!!
Meg hogy a 4D-n mutogassa szépen magát!! :lol:

Barbi,
hol volt ez a strand (lécci még egyszer írdd le, mert lemaradtam..) Északi part, azt tudom..

Nálunk Csipa cica tanítja a külkeit, hogy legyenek bátrak elhagyni a kuckukat (3 hetesek). Kijön a gardróbból és elbújik az ajtó mögé, onnan figyeli a maszat-brigádot, amint csetlenek-botlanak a laminált padlón behúzott farokkal, anyjuk után sírva :lol: :lol: Vicces!!

KépKép
Kép
gyuzso

Boldog 2. hófordulót Emmusnak ás Kati/Cukipofa fiának!! Ha sarokba kell térdepelnem sem ugrik be: Ádám talán?? :oops: [/b]

KépKép
Kép
gyuzso

Veronikusz

Hú ez kemény! Mármint Apukád. Mondjuk az enyém sem piskóta. Szoptasd csak ameddig bírod én is szoptatnám, ha szopizott volna tovább. :roll: éppen hogy nagyon ügyik vagytok emiatt, nemhogy fordítva!!!

Steffi

Igen, a héten csütörtökig. De nem azért, csak egy csomó mindenféle rohangálni valóm van. Jázmint meg mintha kicserélték volna. Felső íny iszonyatos véraláfutásos állapotban, ő meg sírósan. :roll: Már meg is jelent egy kis fogacska fennt is a mai napon, de még nem jött ki. Most Apuval van, remélem nem üvölti át a sétát. Nálatok is ilyen iszonyat véraláfutásos volt az ínye Martinnak? Döbbenet hogy néz ki...
Hová mentek nyaralni?? Már éppen kérdezni akartam hogy nem mentek-e, mert Masni mondta, hogy lehet hogy Lellére mentek ha összejön. :lol:

Gyuzso

Nálunk is tök jó a viszony, de már egy kicsit sok hogy azért mindig rendben legyen mindig ha jön, mert azért nem akarom hogy csatatér fogadja. Ja és ugye este dolgozom és sokszor olyankor jön. Lehet hogy azértm nehogy Ákos egyedül legyen Jázminnal egy kicsit. :roll: :? Én 4-től 7-ig nem vagyok otthon, ő meg 7-kor elmegy, mert Jázmin lefekszik. Úgyhogy néha csak tudom hogy ott volt, nem találkozunk. Mindegy, lehet hogy én vagyok szenya, mert aranyos. Csakhát a szomszéd utcában laknak ugye, sógornőmmel és 3 gyerekkel együtt. Na ha mindenki feljön hozzánk akkor aztán tökre jó.... :? Befejeztem. :lol:

NA mostmár dolgozom egy kicsit. :roll:

Kép
gyorgyi33

Györgyi!
hát igen. :oops: féltésből meg aggódásból sem szabad ilyet mondani egy anyukának! és tudom, hogy semmi rosszindulat nem volt benne, csak a gyerekéjért aggódott! AHOGY MOST MÁR ÉN IS A GYEREKEMÉRT AGGÓDOM. HISZ MÁR ÉN IS SZÜLŐ VAGYOK. Szerencsére én ezt betudom neki férfiúi tudatlanságnak, ezért nem is haragszom rá. :D
Más. Szoktatok a Naphegytéren játszani, sétálni?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Györgyi,
az otthoni védőnőmmel (Debrecen) egyeztetve kipróbálnánk homeopatiás bogyókat is Miklós hasfájására. Neked van tapasztalatod? Te peithnert használtál? Az barna üvegben van? csak fotón láttam és a gyártó nem látszott..
Valakinek tapasztalat: colonycis, Lycopodium?
Köszi mindenkinek a segítséget!!

KépKép
Kép
gyuzso

györgyi!
külföldre megyünk :lol:
martinnak nem volt véraláfutásos, csak nagyon nagyon be volt neki durranva.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

sziasztok!

Csak egy gyors kérdésem van, mert rohannom kell Anyukámhoz!

Lara kapott tejpépet, de nem nagyon jön be neki. Ti szoktatok bele tenni gyümit, mondjuk barackot? úgy lehet?
Ez HA pép?
Köszönöm

Puszi

Ancsa

ancsaboszi

Ancsa!
én nem raktam soha, de mástól hallottam, hogy lehet.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz

Nem mert ide nem hozom Jázmint, mert 7-kor már alszik. Mi meg Zuglóban lakunk. :roll: Ti itt?

Gyuzso

Én mindkettőt adtam amit írtál, de tudni kell melyiket mikor. Ha nagyon görcsös, akkor cholosintis, ha gázos és puffadt, akkor licopodium. D6-os mindkettő. Egy-egy bogyó, de ez sem mindegy mikor. Remélem a védőnőd jól tudja és felvilágosít majd. :lol: Szóval nálunk elvágta a hasfájást ez a kettő, de tényleg jól kell használni. Ja és nem iszol ugye semmiféle teát? Az még sok babánál okozhat hasfájást. Jázmin az édesköménytől lett ki, amit én ittam.

Steffi

Jaj de jó! Hová?

Ancsa

Én Sinlacot adok neki, mert abban nincs tej, íratok fel az orvossal. Ez negyon bejött Jázminnak. Ja és telenyomom gyümivel is. :lol: :lol: Egyébként szerintem bármilyen pépbe lehet gyümit.

Kép
gyorgyi33

Györgyi!
mi csak papíron lakunk a Naphegyen, de sokszor mégis oda járunk a játszótérre. Arról nem is beszélve, hogy Kata oda jár a Duna TV mellé bölcsibe egy héten 3-szor. (Mészáros utcai bölcsi és ha lesz hely, akkor majd a Nyárs utcai oviba.)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Meggondolandó. :lol: :lol: De nagyon messze van. Hol laktok amúgy?

Kép
gyorgyi33

Györgyi,
köszi a segítséget!! Nem iszok semmilyen teát, már tanultam Tőletek!!
Most kamillateát adok még neki, ma sikerült kakit produkálnunk, ami az elmúlt hetet nézve nagy szó!!

Steffi,
hová megy a család??? :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Hello Lányok,
visszaolvastam, de már kissé összezavarodtam ki mit írt. Azért megpróbálom:

SteffI: de jó, hova mentek nyaralani? Martin úrfi továbbfejlesztette tudományát?
Tünde: tényleg különlegesek a nevek, bár van ami számomra kicsit merész, de az a lényeg Nektet tetszen.
Emano: (azt hiszen Te írtad :oops:) huh, ez azért elég durva, hogy anyósodat ennyire nem érdekli az unokája :twisted: Van valami konfliktus köztetek? Én nem is értem, hoyg lehet valaki iylen. A saját gyerekének a gyereke és szemet sem vet rá?????
Snowwhite: gyönyörű ez a kicsi lány!
Memme: anno a Gergő hezitálásomnál is felcsillant Vida doki szeme, ugyanis a fia meg Gergő ( vagy Gergely ) Nekem is tetszik az Eszter, de a mi vezetéknevünkkel nem lehet szépen kimondani ( Pékeszter)

Tudom, hogy eddig soha nem sikerült elmennem :oops: - talán ezért is - de jövő héten nem akarunk babatalizni? Liget? Ha sétálós idő lesz akkor séta, ha dög meleg vagy hüvős állatkerti játszóház. Hm??????

Azt hiszem Beninek is jönnek a felső 2es fogai, nagyon rág mindent és kicsit nyűgibb is.

Holnap megyek konyhát terveztetni két helyre, kíváncsi vagyok mi jön ki belőle.... és főleg mennyiért. :mrgreen:

Heni

Kép

Kép
cancan

Györgyi!
A régi RTL Klub "székháztól" 2 sarokra, a Fehérvári út mellett.

Gyuzso!
Micu CSAK anyatejes és székrekedéses??? :shock: Nekem Kata a BEBÁ-s tápszertől volt az, de váltottunk HUMÁNÁRA és megszűnt. Érdekes. Az ember mindig tanul. :oops: :oops: :oops: Szegény babuci. :oops: :cry: Remélem csak átmeneti a probláma!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

Veronikusz

Hát, az sincs túl közel. :lol:

Heni

Nekem sajnos nem jó a jövő hét, csak utána. Akkor is találkozzunk!! :lol: Jázmin is tiszta nyűgös volt tegnap a felső foga miatt, elég csúnya, de ezt már írtam. :roll: Bene akkor van ki amikor jön neki, vagy előtte? Mert Jázmin inkább jóval előtte, amikor kijön meg észre sem vesszük.

Gyuzso

A kaki miatt mindenki izgul, de nekem azt mondta a védőnő és a doki is, hogy nem kell. Volt olyan, hogy Jázmin 10 napig nem kakilt. Ez volt a csúcs, szerintem mi vezetjük itt a fórumon. :lol: :lol: :lol:
Az anyatejes babáknál nem gond, ha egy jó pár napig nem kakil. Jól elemészti. Aztán majd megoldódik, amikor majd adsz mást, de hat hónapig csak szoptasd ha tudod. az a legjobb. :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Jó reggelt!

Gabi, éljen a másfél éves Enci! :)

Ancsa, mi a helyzet? Mondtam már a Balneol fürdőolajat? Mi nem próbáltuk, de állítólag akut esetre is használ.

Veronikusz, ne szerénykedj...

Emano, részvétem anyós ügyben. Amikor ilyeneket meg a többiekét olvasom, rájövök, hogy milyen jó dolgom is van. Csak hát nálunk is el kellett 10 hónapnak telnie, hogy anyósom az unokájára szánjon pár napot. És ebből fél év olyan volt, hogy nem fix munkaidejű helyen dolgozott. Talán attól is tartott, hogy ellenséges leszek, remélem most kissé oldódott. De folyton az van, hogy "nincs idő". De legalább nem szól be. Ez is eredmény.

Lányok azzal vagyok elfoglalva, úszott a nyaralásunk akár csak tavaly nyáron, mert a párom cége egyelőre nem tudja őt kifizetni. Romániába pedig nem mehet úgy az ember, hogy ne legyen tartalék. Egyáltalán sehova, de oda főleg nem. Nagy a fejem.

Viszont tegnap este Melinda felállt az ágy szélénél.És a reggelt is ezzel kezdte. Úgy dolgozik és én úgy imádom. Csak most végképp rossz éjszakánk volt, mert a zaklatottságom egy az egyben átmegy rá. Több önkontrollt kéne gyakorolnom, már csak a szülés miatt is. Hogy ne a negatív dolgok uralják el a fejemet.
De ma jön a segítőm, Marinak hívják, és elkel, mert kissé elfáradtam. Melinda most alszik én meg felraktam egy pakolást az arcomra és várom, hogy megszáradjon.

Ja , Gyuzsó, iszol eleget? És még többet? Bocs ha feleslegeset kérdeztem.

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Steffi, jaj, de jó, örülök nektek, hogy végül mentek, pláne külföldre, az szupiii! És kocsival mentek vagy repcsivel? Martinnak biztos jót fog tenni egy kis környezetváltozás, meg a sok új arc/hely, Dan iis csak ámult-bámult az első két nap!! :)

Györgyi, 2 hét múlva én is becsatlakoznék valami progiba, ha nem aznap megyünk úszni vagy ilyesmi...
Ja, és a nem kakilás csúcsát tuti ti vezetitek, az én szemembe legalábbis, nálunk 1,5 nap volt a max!! :D
És a fogacskák miatt az éjszakák is rosszabbak vagy azt Jázmin ugyanúgy átalussza?

Ancsa, én írtam emailt tejpéppel kapcs!

Gyuzsó, a strand Sajkodon van (Tihany mellett közvetlenül), Sajkodi Strand a neve érdekes módon :lol:

Tünde, Villő Borostyán!! Juhééé, drukkulunk, hogy az legyen!! :wink:

Memme, az Ezster szerintem is szép! Tényleg, én lemaradtam, kisfiút vagy kislányt szeretnétek?? Vannak prioritások?

KépKép
barimami

Jaj, már megint olyan süsü vagyok.

Steffi, és hova lesz az út? Rátok fér azt hiszem. Majd jól lefárad Martin és nagyokat alszik. :)

Tejpép nélküli tápszer? Melyik az? Még nem tudom, de lehet, hogy ki kéne próbálnunk. Persze ha csak receptre adják, úgyis el fogja mondani a doktornő a véleményét. Eddig nem ajánlott ilyesmit Melindának, mert szopizott és az allergia miatt. Szóval mit keressek?

Kép

Kép

Kép
memme

sziasztok!

görögországba megyünk, kos szigetre repcsivel. szerintem is jó lesz, de nem csak a gyerköcre fér rá, de már ránk is eléggé...

memem!
én sinlacot írattam, martin utálja, de nincs benne glutén meg tej.

ja és képzeljétek! martin az éjjel 2x ébredt! yuppiiii! 11kor és fél 5kor. 5 és fél órát aludt egybe! meg én is!!! remélem ma is ilyesmi lesz és visszaáll a rend!

memme!
:( :( :( próbálj nyugodni a babák miatt is!

barbi!
martin az autózást továbbra sem bírja. tegnap anyuék szállítgattak minket ide-oda, hú nagyon nem volt jó. igaz, hogy még nem az új autósülésben, mert csak holnap érkezik meg, majd kiváncsi leszek arra, végülis abban jobban kilát meg ilyesmi.

heni!
hogy áll a konyha project?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Memme, szerintem nektek már olyan tejpépet nem fognak felírni, mert Melinda eddig szopott, és az allergiára hajlamosaknak meg kicsiknek van msotmár. Bene idején még simán lehetett gyógyszertárban recept nélkül is kapni :( De sajnos a Nestlé lobbija nem volt elég erős :(

mtunde

Na, akkor tévedtem, akkor nektek is felírják. Amúgy a sinlac édeskés, de sokszor tettem bele gyümit
de gyümölcsöt bármibe lehet tenni.

mtunde

Sziasztok Lányok!

Régen nem voltam, de senki nem is hiányolt. Remélem most fel tudom tenni a képeket ami a nagymamánál készültek Kecskeméten, ott nyaraltunk és kényeztettük magunkat!!
Kép Kép Kép
Viktor általában vidám jó gyerek és jó étvágya van. A nagyi nagyon sokat segitet az evésben és igy minden nap van gyümölcs fözelék és egy kis nasi is. Az éjszakát altalában átakuszuk reggel öt és hat között ébred mosolyogva vagy e-e e mondja és a lábbaával dobol, hogy any kelj fel.
Mindenkinek szép napot kivánok és jó babázást
V

valentina

Valentina!
De jó képek! És milyen vidámak!
Már 5 hónapso Viktor, te jó ég!

mtunde

Atyavilág hogy rohan az idő! Viktor is milyen nagy fiú! És milyen kis csibész! Még nem rég írta anyukád (?) hogy a szülőszobán vagy..... Bár mit akarok, jövő hónapban mi is 1 évesek leszünk. :!: Szűzanyám!
Meg Tünde is lassan félidős! Most írtad, hogy ez a hónap sem jött össze.....
Steffi: ebéd után jönnek anyukámék a gyerekekhez és akkor sikerül elszabadulnunk konyhatervezésbe. Már este ezen agyaltam és konyhabútorral álmodtam! Igencsak fel vagyok spannolva.
Huh, ez a Kos szigete nagyon jól hanzgik. Apartmanba mentek?Hogy fogod Martint ellátni? Én csak ezért nem merek még elindulni, mert a vízforraló és a mikro állandó tartozékunk. És a repcsitől is tartanék, hogy bírná...... De nagyon irigyellek. Ki vagyok már éhezve a tengerre nagyon nagyon..... Mikor mentek?
Mi szeptemberben tervezünk 3 napot itt belföldön wellnesselni gyerekek nélkül :!: a nagyik még nem tudják, de kezdem lassan beadagolni nekik. Tudjátok annak idején Szandi mellől SEHOVA nem mentünk egy napra sem, meg is sínylette a házasságunk. AZóta rájöttem nem attól vagyok jó anya, ha el sem mozdulok a gyerekem mellől.
Ja és babyszitter-pótnagyi keresésben vagyok. Nincs valakinek valami megbízható-gyakorlott ismerőse? Olyan nehezen állok ehhez a dologhoz, pedig nagyon nagyon kéne valaki........
Most megyek, megígértem Szandinak, hogy míg Beni alszik összedobunk egy meggyes gyümölcskenyeret.

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!
Most csak épphogy beszaladok, mert Emma a hasamon alszik így nehézkes az írás.
Memme, hamarosan jönnek a képek csak akadt egy kis technikai malőr...
Valentina, Viktor nagyon cuki :D
Kaki téma, sajnos Emmus nehezen kakil néha, nekünk a doki néni a kamilla teát ajánlotta így már kevesebb a szélcső gyakorlat. Ilyenkor szerintem nem is a kaki bántja hanem a fölötte lévő pukik, amik ha kijönnek vigyorgás van és jöhet az újabb adag tejecske.
Ma hajnalban is ezt játszottuk.
Gyuzsó köszi a jó kívánságokat holnap nagyon várunk benneteket
mindenkinek szép napot.
Steffiéknek jó nyaralást

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Memme

Jaj szegények!! Hihetetlne!! De nagyon gratulálok Melindának! Mostmár nincs megállás. És vigyázz magadra!! Ne idegeskedj!! +++
Én a Sinlacot írtam. Szentánoskenyérmag van benne, meg rizspép. Finom, még nekem is bejön, de csak szakorvos írhatja fel. Kérdezd meg a dokid, de nem szoktak rajongani érte, mert persze nekik egyszerűbb a tejeset. :((

BArbi

Ugyanúgy. Sőt, már egy ideje én keltem 7-kor mert szerintem tovább aludna, de akkor kihagyja a délelőtti alvást és akkor dél felé ebéd felé meg már nyűgös. Szóval így még jobb. :lol: :lol:

Heni

Nincs. :(

Steffi

Biztosan szuper lesz. Jázmin imád utazni, jönni menni, szerintem minden gyerkőc. Örülök, hogy menetek!!!! :lol: :lol: Persze itt hiányzol majd!! :lol:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Hú, jó sokat írtatok... Én meg lusta dög vagyok... Na jó, ez így azért nem igaz, inkább nem volt időm. Mi is vettünk autósülést, megpróbáltam minden infót felkutatni a neten, hogy a legjobb legyen... Végül tegnap megvettük, Römer lett belőle.

Anyós téma: én inkább nem mondok semmit, most épp külföldön vannak, mi meg őrizzük az 5 szobás, 3 teraszos, kertes pasaréti lakásukat... :oops: Elég tuti, csak emiatt is kevesebb időm van, mert itt van két cica, és emiatt kevesebbet merem egyedülhagyni Lénát. Wc-re is csak akkor megyek, ha alszik...
Szóval mi viszonylag jól kijövünk, látom rajta, ha nem ért egyet vmivel, de nem mondja, néha tanácsol, de szerencsére finoman. Egy szavam se lehet.
Azért persze kitartás mindenkinek! :evil:

Steffi: gratula Martinnak a járáshoz, meg persze a görög úthoz is!

Györgyi! Lénának is most jött ki a felső foga, duzzadt volt az ínye, de nem véraláfutásos. Remélem hamar túl lesz rajta.

Veronikusz! Anyu a Mészáros-Ág sarkon lakik, szóval mi szívesen megyünk a Naphegy térre játszóterezni. Gratula a bugyizáshoz!

Snowwhite: tündéri baba Tünde!

Tünde! Tetszenek a nevek! Drukkolok a kislányhoz! Jajj, még nem válaszoltam a prividre, este megjön a párom, és akkor a segítségével megírom!

Heni! Nekünk jó a jövő hét is meg az utána levő hét is sétára! Melyik nap legyen? Jajj, és persze köszi a hírt Durcákról, hihetetlen, hogy küzd a pici Boróka! Kitartást és minden jót az egész családnak!

Bocs, akit kihagytam... :oops:

Mi ma megyünk dokihoz, Léna tegnap óta taknyos, és piros az egyik szeme, meg csipás is. Múlt hét csütörtökön együtt voltunk parkozni egy barátnőmmel, akinek a kisfia estére beteg lett hasonló tünetekkel. Remélem semmi komoly. És most nincs itthon a szemész anyós...

Na, ébredezik, úgyhogy elköszönök!

Zs

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Valentina,
vidám babucira öröm ébredni!!

Heni,
ha kell B-terv konyha ügyben: http://www.kisskonyha.hu/
Nekünk ő csinálta, szép lett, de művészember :lol:

Steffi,
de jó lesz Nektek! most fog először repülni Martin?

Memme,
tényleg próbálj meg pihizni!! Meg Melinda mutatványaiban gyönyörködni felpolcolt lábbal egész nap!!

Veronikusz,
tiszta gázosak a belei, "habzik" a kakija, a szélcső végén "kakibuborékot" fúj.. Abbahagyom a részletes ecsetelést, hátha valaki még nem reggelizett.. :lol:
Szerintem nem annyira székrekedés, az inkább kevésbé folyós lenne talán.
Leginkább az én rossz emésztésemre gyanakszok. Inni rengeteget, István már viccelődik, hogy 18 db 1,5 l-es ásványvíz nem elég 1 hétre nekem..

Györgyi,
Jázmin a csúcstartó!! Ez bizti!!! :lol:
Én is csak azért izgulok, mert látom, hogy a hasa nő, már szopizáskor ordít és rugdos, tudom, hogy ki kell szedni belőle.

Annyira jó, hogy jönnek a tippek, hátha bármi segít!! Köszönöm, köszönöm...

Zsófi,
de jó, hogy jöttél, már épp gondolkoztam, vajon nyaral-e Léna?? sajnálunk a házfelvigyázás miatt nagyon.. :lol: :lol:
cicákat mis is tudnánk adni, szívatnak a 4lábúink: kimásznak a kuckójukból, aztán meg raliznak összevissza és sírnak egymás után.. Csak ez hiányzott!! :lol: :lol: De édesek!!

Tegnap a szomszéd által főzött halászlét ettük vacsira. Soha többet!! Sírás, hasfájás északa, én zombivá alakultam.. Gondolom a sok hagyma és fűszer miatt. Mostanra már jobb, a javán túlvagyunk. Csak hullafáradt vagyok.
Bár Édesapja 10-ig itthon volt, hogy tudjak picit pihizni.
Belediktáltam a kamillásteát, olyan drága: kanállal esszük, kacarászik közben, totál játéknak fogja fel. Ilyenkor teljesen elmúlik a fáradtság!!

KépKép
Kép
gyuzso

Lénusnak mihamarabbi jobbulást!!

KépKép
Kép
gyuzso

Heni és mindenki!
de drágák vagytok, hogy így örültök! szóval 3 éve voltunk már kos-on és akkor azt mondtuk, hogy majd a gyerekünkkel visszamegyünk. és megyünk is. az etetés nekem annyira nem nagy ügy, mert még kb 3x eszik szilárdat a tízórai is a vacsi az anyatej. hát ő neki kaja ügyben ilyen a tempója, de 3 hét alatt sok minden változhat. igazából ált-ban a mi kajánkból kunyizik, hiába főzök neki, úgyhogy igyekszem úgy csinálni, hogy neki is nekünk is jusson. 22-én indulunk vagy 20-án. most az a legnagyobb 'gondunk' melyik szállodába menjünk... bárcsak ez lenne mindig a legynagyobb gond! most tök jó kedvem van ahhoz képest, hogy múlt héten nem álltam szóba senkivel... a repüléstüől nem félek inkább az aggaszt egy picit, hogy este 6kor indul a repcsi 8-ra ér oda ott még buszozunk szóval olyan 9fele érünk a szállóba, és martin olyankor már alszik, de majd megoldjuk ezt is. mondjuk 3 éve ahhoz képest, hogy 5-re volt írva a repcsi 11kor indult el... remélem most nem lesz ilyen... na lelövöm magam, nem akarom, hogy megutáljatok.

valentina!
hogy vagytok, minden oké? írj majd, ha van kedved!

megyek, tovább tervezni, keresgélni :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

zsofi!
neked mi a tapasztalatod a repüléssel kapcs-ban? te szoptattad lénát le és felszálláskor? az utasok jófejek volt? sírt? szóval minden érdekel, de nem akarlak feltartani... és persze jóbulást lénának! és akartam írni, hogy tök jó lett a hajad! én is levágattam rövidre
:lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Gyuzso! Köszi a jókivánságokat! Kaki ügyben nem tudok segíteni, nekünk nem volt gond, szerencsére. Talán annyi, hogy egyél te olyanokat, amik hajtanak, persze csak óvatosan. Barack, szilva, paradicsom, stb. Hátha...

Valentina, Vikktor nagyon cuki, tényleg döbbenet, hogy már 5 hónap eltelt azóta, hogy született... Gyere gyakrabban, ha tudsz!

Na, megyünk a dokihoz, este jelentkezem, hogy mi volt!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Steffi: a repülés egyáltalán nem volt gáz! Szerencsére pontos volt a gép. Felszálláskor mindkétszer szoptattam, leszálláskor meg ivott vizet a csőrös poharából. Az utasok nagyjából le se szarták Lénát, mondjuk nem is volt túl zajos. A "légiutaskísérők" nagyon kedvesek voltak. Szerencsére nem volt tele a gép, így lénának is jutott egy üres hely, de le- és felszálláskor az ölünkben kellett, hogy legyen, és hozzánk volt kötözve a biztonsági övvel. A babakocsit egészen a repülő ajtajáig viheted, és rögtön leszálláskor visszakapod. Más most nem jut ezembe, de kérdezz nyugodtan!
Ja, és még rövidebbre fogom vágatni, ma fogok bejelentkezni a fodrászhoz. Neked milyen lett? Fénykép?

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Steffi: ez a legjobb az egészben mindig a tervezés és a várakozás, szerintem...... Ha nagyjából 8-ra vagytok ott még a kicsekkollás :oops: + busz, biztos jóval 9 után értek oda. Ugyhogy a reptérhez valami közeli szállodát keress!!!!! De jó, hogy még szopizik Martin! Nem tudom, én miért vagyok ilyen béna szopi-ügyileg.
És boldog hófordulót a nagyfiúnak!
Lassan közelednek az egyéves szülanpok! Léna, Beni, Martin..... :lol: :lol: :lol:
Gyuzso: jaj szegény Micu. Azt hiszem hihetetlen szerencsés vagyok, Benus SOHA nem volt hasfájós! Csak elképzelni tudom, amiket írtok az alapján, mennyire rossz lehet..... És köszi a B-tervet. Megnézem.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok Lányok!

Gyuzso!

DANI!!!!!! :D
Nem semmi amit végigcsináltok kakiügyben...
Orsinál volt, hogy nem kakilt már majdnem egy hete akkor a védőnő kamillateát javasolt, de csak kis adag jött ki tőle.
Aztán végülis rájöttünk, hogy már nem elég az anyatej. Illetve pont elég még neki...hasznosítja az egészet és így nincs mit kikakílnia...a salakanyag ami keltekezik at meg csak gyűlik és mondjuk 6-7 naponta kijön...nem fogyott mondjuk, de onnantól én adtam neki tápszert kiegészítésnek és jóval meg is nőtt a napi kajabevitele...és kakílt is minden nap...így is szopizott egy éves koráig csak rá kellett segíteni.
Dani most kezdi, hogy csak kétnaponta kakíl...

Tényleg nem tudja valaki, hogy a lázkúptól tudnak eszméletlen büdöset pukizni???? Vagy valami baja van Daninak...
Szuri után bárnem volt lázas, de teljesen kikészűlt és adtam neki kúpot...utána olyan szagok vonultak ki belőle, hogy.... :D

Ja, és csak dicsekedésképpen :-)
Az én anyósom egy tünemény...soha semmibe nem szól bele csak ha kérdezzük...:-) Sokat főz nekünk és Orsi minden hétvégén ott van náluk, sőt tegnap este is felhívta apósomat és mondta neki, hogy "papa jössz éjtem moszt????" :D és persze papa ugrott és Pilisvörösvárról beugrott érte :D kikunyerálta, hogy ott aludhasson.
Mondjuk nálunk nagyon fiatalok anyósomék...(44 évesek)....

Amikor elolvastam Durca levelét akkor teljesen elszégyeltem magam, hogy én meg itt panaszkodom, hogy már megint ébren voltunk 3szor és én mennyire fáradt vagyok... :?
Nagyon drukkolok nekik...

Szép napot mindenkinek...

Kép

Kép
cukipofa

zsofi!
nagyon köszi az infokat! de, ha le kellett kötni a bizti övvel akkor hogy szoptattad? a lekötés dolog bizti nem fog neki tetszeni, de ez van.

heni!
köszi, most jutott el az agyamig, hogy ma 10 hónapos. tényleg úgy megy az idő, hogy csak na... csináljunk egy bulit :lol: memme melindája 27-én lesz egy éves (szept-ben), masni mátéja meg okt 15-én. neked is köszi a tanácsot. én is úgy számoltam mire a csomaghoz jutunk, megtaláljuk a buszt, bejelentkezünk... aztán meg átalussza a reggelit :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi, ez tényleg tök izgi, én imádok tervezni, eddig minden családi nyaralást én terveztem (na jó, nem volt sok, de Dani előtt háromszor külföldön is voltunk együtt, belföldön meg vagy már 10-15x) és IMÁDOM!! Szal írj róla nyugodtan, én élvezem legalábbis!!! :lol: És örülök, h jobb kedved van!!! meg martin jó alvásának, biztos megérezte, h valami jó készülődik! :D

Cukipofa, anyósék miatt irigykedünk ám rád nagyon!!!!!!

Zsófi, úszásra azért jártok most is?? Hogy halad Léna? Ti egy héten egyszer mentek? Egyébként közel vagytok most hozzánk viszonylag, mi tőletek kb. 10 percre vagyunk kocsival (29es busz másik végállomásánál majdnem)

Gyuzsó, egyél sok gyümit, rostosat, baracklekvárt vagy szilvát, az segíteni fog talán...

Györgyi, hú, és te 7kor kelsz? én fél8 előtt nem vagyok hajlandó, szerencsére Dani mostanában 8ig húzza a lóbőrt!

Valetina, édesek a képek!! Vikusod nagyon aranyos fejeket tud vágni!

Masni, ti merre???

KépKép
barimami

barbi!
aranyos vagy, tőled nem is vártam mást :lol: mint tapasztalt utazó akkor majd lehet bombázlak a kérdéseimmel, de majd csak priviben, a többieket már nem akarom fárasztani :wink: 2x voltunk mi is külföldön, belföldön meg csak tavaly 2 napra, azért is lesz jó nagyon végre kimozdulni. még 3 hét, jajj :lol: :lol:

zsofi!
hozzád is lehet még pár kérdésem priviben?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Cukipofa,
ne haragudj!!!
Persze, Daniii!!![/b]

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!
Olvastam a jó híreket Borókáról, hát ez a kicsilány minimum triatlonista lesz ezzel az erővel, ami neki van!!!
Továbbra is gyógyulást és minél elöbbi hazamenetelt!

Hát én csak irigykedni tudok a nyaralókra, nálunk ez idén (sem)fog összejönni, apjuk nem tud szabira menni. Bár 2 hetet (apa nélkül persze) így is voltunk már a Balcsin anyáméknál. Hát anyám már alig várta, hogy hazamenjünk és kipihenhesse magát.

Steffi nektek gratula a járáshoz, itt kezdődik az igazi dobd el a hajad műsorszám!

Györgyi, mi is küzdünk a fogakkal. volt már lázunk, fostunk, nyüglődünk ezerrel. A két nagynak soha semmi baja nem volt fogzáskor. Most pótoltuk a kicsivel. Valami ötlet?
Valami jó gyogyi vagy valami?

Hajrá tesóprojekt, legfőképpen a 3. tesó!!!

Ki most a következő szülésileg???

Réka
Vendég

MArtinnak gratula!!!!!! 10 hónapos!!! Steffi de jó hogy vidám vagy.

Zsófi

Na csakhogy itt vagy! Mi is most voltunk dokinál, azt mondta, hogy még nem fog kijönni a foga csak megindult. Ma már jobb volt a helyzet. :lol:

Barbi

Igen 7, fél 8, de ez nekem nem gáz, mert előtte ugye lovagoltam, úgyhogy hozzá vagyok szokva. De esta 7-től meg nyugi van, már alszik, így jó kis estéink vannak. :lol: És már moziban is voltam.

Kép
gyorgyi33

györgyi!
köszi! a férjem is örül a vidám pofikámnak :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Cinicini

Egyszerre írtunk. Tényleg a járással kezdődik? Én már most néha eldobom a hajam. Szerintem Steffi is. :lol:
Fogakra semmi ötletem, illetve ha nagyon sír akkor chamomilla d30, egy golyó. De ha már lázas, akkor más kell, stb, stb... Most nekünk úgy tűnik két nap nyűgi volt, aztán ennyi. Az alsókkal sem akkor szenvedett amikor ténylegesen kijött, hanem valahogy jóval előtte.
Olyan ritkán jössz!!Hogy bírod a három gyerkőccel? Vagy talán ezért jössz ritkán? :lol: :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Igen, most mind a három alszik. Egyszerre, de három szobában, a ház 3 végében, úgyhogy biztos ami biztos ilyenkor visszavonulok.
Oviszünet van, apa dolgozik, így egyedül küzdök velük, hát nem egyszerű, főleg most a fogas dolgok miatt.
Vendég

ancsa!
ez már volt 1x nem???

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Én vettem ilyen bogyót, de az 15-ös és 5-ösével kell adni, lehet, hogy ez nem olyan jó?
Lázon már túl vagyunk, de a nyügi még megy. Alsó kettő kint van és a felső is fehéredik, de 2 napja nem bírok belenézni a szájába, így pasz, hogy hol tartunk.
Györgyi, igaz az a mondás, higy kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond. És tényleg egyre hajmeresztőbbek, ahogy nőnek.
Vendég

Steffi,hát nektek már mindjárt szülinapotok lesz!
Hihetetlen, hogy megy az idő.
Boldog 5/6 szülinapot a sétáló Martinnak!
Vendég

réka!
igaza van györgyinek, én már rég eldobtam a hajam, na jó levágattam, de akkor is. hát igen visszasírom azt mikor még csak feküdt, aludt, evett stb... de persze senki ne értsen félre, nem sír a szám, jó ez így, minden korszaknak megvan a maga szépsége. nyilván mikor már olyan nagy lesz, hogy ellök, hogy meg akarjam puszilni vagy ilyesmi akkor meg ezt sírom vissza. hát szülök vagyunk vagy mi :lol:

ancsa!
bocs, hogy hülyeséget írtam, bénázik a babanet meg én :roll:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: