Sziasztok!
Hú, jó sokat írtatok... Én meg lusta dög vagyok... Na jó, ez így azért nem igaz, inkább nem volt időm. Mi is vettünk autósülést, megpróbáltam minden infót felkutatni a neten, hogy a legjobb legyen... Végül tegnap megvettük, Römer lett belőle.
Anyós téma: én inkább nem mondok semmit, most épp külföldön vannak, mi meg őrizzük az 5 szobás, 3 teraszos, kertes pasaréti lakásukat...

Elég tuti, csak emiatt is kevesebb időm van, mert itt van két cica, és emiatt kevesebbet merem egyedülhagyni Lénát. Wc-re is csak akkor megyek, ha alszik...
Szóval mi viszonylag jól kijövünk, látom rajta, ha nem ért egyet vmivel, de nem mondja, néha tanácsol, de szerencsére finoman. Egy szavam se lehet.
Azért persze kitartás mindenkinek!
Steffi: gratula Martinnak a járáshoz, meg persze a görög úthoz is!
Györgyi! Lénának is most jött ki a felső foga, duzzadt volt az ínye, de nem véraláfutásos. Remélem hamar túl lesz rajta.
Veronikusz! Anyu a Mészáros-Ág sarkon lakik, szóval mi szívesen megyünk a Naphegy térre játszóterezni. Gratula a bugyizáshoz!
Snowwhite: tündéri baba Tünde!
Tünde! Tetszenek a nevek! Drukkolok a kislányhoz! Jajj, még nem válaszoltam a prividre, este megjön a párom, és akkor a segítségével megírom!
Heni! Nekünk jó a jövő hét is meg az utána levő hét is sétára! Melyik nap legyen? Jajj, és persze köszi a hírt Durcákról, hihetetlen, hogy küzd a pici Boróka! Kitartást és minden jót az egész családnak!
Bocs, akit kihagytam...
Mi ma megyünk dokihoz, Léna tegnap óta taknyos, és piros az egyik szeme, meg csipás is. Múlt hét csütörtökön együtt voltunk parkozni egy barátnőmmel, akinek a kisfia estére beteg lett hasonló tünetekkel. Remélem semmi komoly. És most nincs itthon a szemész anyós...
Na, ébredezik, úgyhogy elköszönök!
Zs