Édes, drága Lányok!!!!!
Hihetetlenül jólesett és jólesik, hogy ilyen szinten izgultok értünk és éreztek együtt velünk!!!!!! Nem is tudom, hogy köszönjük meg, mert az eddigi sikerben Ti is szerepet játszotok, a sok-sok szeretettel, az biztos!!!!!!!!!!!!!! Ha rajtatok múlik, biztos úton halad a folytatás!
Bébé! Igen, olyan fantasztikus a légkör itt a topikban!!! Édesdrága vagy, köszi mindent!!!!
Beus! Milyen egy drága csajszi vagy, hogy így drukkoltál!!!! Vicces volt, hogy X-ben az ujjam, ICSI... Icsi-ben az ujjam-haha.
Andi! De jót nevettem a heréken= híreken!

Klassz a kis villogó logo, köszi!!
Zsembi! Köszi a randisdrukkot!!!!!

és a továbbiakat is!!!!!!!!
Katóc! Te kis gondos, leendő Anyuka!!!!!! Olyan édes vagy, hogy aggódtál+ drukk!!!!!!!! Fú, remélem, menni fog ma a lazítás!!??
Te kis ínyenc-kajailag értem
Hanyatka! Jóóó, köszi!! Légyszi', gondolj ránk ma is!!!!!
Hajrá IKREK!!!
Finch! Örülök, hogy klassz volt a nyaralás!!!! Képek esetleg...???
Babaeső folytatódik VELETEK!!!!!!!!!!!! Köszi, így legyen, ámen!!
Ágicám! Miért nem talizunk ma?????? Mi 9.30ra megyünk, Te??????????????
Grillázs! Neked is köszi a drukkot!!!
Tatukám! Ma is együtt fekszünk??!!!!
Örülök, hogy a kabalacica meghozta mindazt, amit szerettetek volna!!! Én megmondtam, igaz!!???

Persze, azért Ti is kellettetek ehhez a szuper folytatáshoz!!!!!
Ezek után is vigyáz majd Rátok, ahogy Zelre a kutyikabala és Ágicára is a Yorkiutánzat-kabala!!!
Ja, én is takarítottam tegnap!
Aki szeretné, szívesen adok még kabalát Nektek is, mert úgy tűnik, beválik!!!!!!! Hihi!!!
Zel azt mondta, az Övé majd vándorkabakuty lesz!!
Aranyos Yamitám!! De lyóóó, hogy minden rendben volt a leletekkel és Veletek!!!!!! Csak így tovább!!!! Bababa hogy van???
Köszi az izgulást értünk!!!!!!!!!!!

Jössssssssz ma????
Szépem! Igen, most megyünk Tatuval a Kincsekért!!!! Fú, de izgalmas!!!!
Cyprus! Köszi nagyon!!!!!
Babóca! Neked is!!!!
Zelmami! Puszihegyek!!! A párodnak is cuppp! Az enyémtől is pusza Nektek!!!
Lányok! Kérjük szépen 9.30tól a babaragacsot!!!!! Mármint a drukkot!!! KÖSZI ELŐRE IS!!!
Mi is szorítunk ÉRTETEK ezermillióval!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!