Steffi, tudom, ne is mondd, mondjuk én eleve nem találkozom túl sokszor ezekkel a rokonokkal, szóval nem izgatom magam, de azt nem bírnám ki, ha minden héten beleszólogatna valaki a dolgaimba. Szóval nekem egyszerűbb, arra a pár órára összeszorítom a fogam, vigyorgok, aztán le van tudva egy jó időre a dolog...
Ancsa, tényleg, a kacsák is nagy vonzerők, iszonyat cukik voltak, most volt legalább 20 és ott lebzseltek, van egy kacsaetető hely is. ja, plusz az is tök jó, hogy ott van a parkoló közvetlenül a strand mellett a büfék után, szal nem kellett az ezermilló cuccunkkal messzire menni. Basszus, nem is gondolná az ember, hogy ennyi minden kell egy babának, olyanok voltunk,mint a málhás szamarak, babakocsi, törölközők, lepedők, kaják, piák, cumik, játékok, na jó, nem sorolom, mindenki tudja, hogy miről beszélek...
Köszi a fogyis bókokat, igazából már én se akarok túl sokat fogyni, csak az a helyzet, hogy még mindig van rajtam két kiló, de csak a hasamon sztem, mivel a szülés előtti, szűkebb fazonú gatyáim továbbra se jönnek rám

Ugye idővel azok is fel fognak jönni?? Azok voltak a kedvenceim, sajnálnám, ha nem...
Veronikusz, Adria, oh, az nem rossz, lehet, h jövőre már Katáékat is viszik magukkal?
Györgyi, és ti a fogzást meg se éreztétek? Jázmin éjjel ugyanúgy aludt akkor is, amikor kibújt a fogacska? ja, meg még azt akartam kérdezni ezer éve, hogy még elutazás előtt írtad, hogy szopizott??? Vagy csak rosszul olvastam? Vagy azt a tápszerre értetted?
Halljuk a neveket!! Én is kiváncsi vagyok!
Masni, Zsófi? nyarlanak, mint mindig?
Masni, mennyire vált be az új autósülés? Már használatba vettétek?
Na visszabújok még pihizni az ágyba, kihasználom, hogy Danca még húzza a lóbőrt!
Szép napot mindenkinek!