Megszületett Palmira Anna dec 3.án 16- 40 kor. A súlya 4270g és 58 cm. Nagyon gyorsan zajlott minden. Be kellett feküdnöm 2.-án a kórházba mert hogy túlhordtam. És mivel ő lombik baba fokozott elővígyázatot kíván. Szóval nem volt megérve a méhszájam. Kaptam méhszáj érlelő zselét, este, majd másnap reggel. Még mindig semmi. Lépcsőztem mászkáltam. Voltak keményedéseim, de nem erősek. Folyamatosan csináltak CTG ami délutánra kimutatta hogy vannak fájás tevékenységek, de ezt én ugye még nem éreztem. Pedig volt hogy 122% is megvolt. Sürüsödtek már 5 percenként voltak azután 3 percesek is. Mondtam szerintem ez jó jel. Apa pont du. látogatott meg. Ez volt 3-kor. Mondta a szülésznő menjünk átkisér a szülőszobára, hívtam is a szülésznőt hogy szerintem induljon el. Nagyon izgatott voltam hogy vajon most tényleg nemsoká a karomba foghatom. Bementünk a szülöszobára, az orvos burkot repesztett, persze már 2 ujjnyira nyitva voltam. Ekkor felgyorsultak az események beöntésre is alig maradt ídő,nem sokat használt. Borotválás nem volt. Mindösszesen a burok megrepesztése után 1 óra 10perc alatt kibujt a kis drágám. Gátvédelemben szültem hála Andinak aki nagyon ott volt mellettem és nagyon meg vagyok vele elégedve. Nagyon hamar lezajlott úgyhogy amit vittem a szülőszobára homeós cuccokat, levendula olajat szöllőcukrot stb... ki sem vettem a zacskóból. Egyedül egy palack víz ami kellett és egy kis törölköző amivel Laci törölgette az arcomat. Készült videó is de azt hiszem még várok vele. Nem bírnám most végig nézni. Nagyon fájdalmas, de gyors szülés volt. Az orvosommal nagyon meg vagyok elégedve, végig bíztatott, és hármojuk nélkül nagyon nehéz lett volna végig csinálni. A kádba is beleültem, kb 5 perc és már jött is a tolófájás. Mindenkinek ilyen szülést szeretnék kívánni.
Már utolérte a születési súlyát nagyon sokat eszik, van hogy óránként. Kicsit kimerítő, de megéri. Nagyon szerelmes vagyok belé amióta megláttam. A lányom is segít, de felügyelet mellett hisz azért még ő sem olyan nagy.
Visszaolvasni később jövök.Köszönöm mindenkinek aki gondolt rám. Rakok majd fe képeket.

igy egy hetesen Palmira Anna.