A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Kedves Rita!

Lehet, már régen volt (jan. 19) és nem is emlékszel rám, de "együtt" kezdtük a szülést, sokat segítettél nekem, vígasztaltál, nyugtattál, és ma is hálás vagyok ezért. Én is nagyon megértelek, nem tudom kik olyanok, mint akiket írtál...csak remélni tudom, hogy nem írnak itt velünk együtt rendszeresen.
Akinek nem inge, legfeljebb nem veszi magára. :oops: :?
Valóban lehetnének egyesek emberségesebbek, kedvesebbek, hiszen országos szinten egyedülláló a bánásmód, az ott dolgozó emberek hozzáállása, türelme, segítőkészsége, kedvessége. Ezt nagyon meg kellene becsülnünk! Én alapvetően A kórházat, mint intézményt utálom (mármint általában)...de a Kútvölgyi már-már fogalom. Az, hogy én még a rákszűrést is alig várom...lehet, hogy ez már beteges? Szóval szeretek oda járni, bármiért is kell. Nem véletlenül járok hozzátok Kecskemétről (Memmével együtt).
További jó munkát kívánok szeretettel, megbecsüléssel! :)

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Györgyi: Jázmin mekkora! Nagyon édes! Nem is készült pancsis kép? ejnye-bejnye....... MÉg megvárom ezt a hónapot mit művel velem a szervezetem, aztán szerintem megkeresem dokibácsit. Ha jól tudom, most szabin van úgyis....... 2-3 napja megint van valami de folyásnak sem nevezhető..... És már követni sem tudom mikor kéne megjönnie. Én nem tudom mi van velem. Remélem nem vagyok terhes ( még! )
Benő frizkójától még mindig odavagyok!

Benim is hihetetlen huncut. Ha beindul megérem utolérni és olyan kis pimasz ám. Ha mondom neki, hogy "nem-nem" csakazértis csinálja és közben figyel ám, hogy meddig húzhat.... És pimaszul vigyorog. És harap! Én meg sikítva menekülök, ő meg röhögve jön utána nyitott szájjal. IMÁDOM!

Kutyustéma: doki nem látta mivel nem volt rá idő ( és lehetsőég sem nagyon ) Péntek éjjel történt az egész, lent a telken ( Szelidi-tónál) És kb. fél óra alatt lezajlott. Utcára nem ment ki, a teljen bújt el. Reggel meg eltemették anyósék. Ilyen melegben nem tehettek mást vele.

Heni

Kép

Kép
cancan

Eni, csapolás édi! Most elment free? :roll:

Györgyi, de nagy ez a lány! Pöttyös szoknyában? Vadító! :lol:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Heni, szóval szabin van most...ajaj, el kellene mennem már nekem is hozzá! Mikortól van újra?
Háát, nem valami jó ez az össze-vissza vérezgetés, én bepánikolnék tutira.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Nem is tudom honann hallottam..... Az a bajom, hogy már cikinek érzem, mert komolyan 2 hónaponként van valami bajom ( a hülye fogigátlók miatt, most meg amiért abbahagytam ) ami miatt így is folyamatos levelezésben vagyok vele...... ( nem hívogatni szoktam, mert tudom mindig rohanásban van, így meg válaszol amikor tud - mondjuk jó fej mindig)

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Édesanyám besegít, 3 hetente 4 napra jön unokázni, van egy kis időm szusszanni..
Meg olvasni is!!

Gabi, gratula az újabb kisasszonyhoz!!!!

Györgyi, el sem hiszem, hogy letelt a 2 hét nyaralás!! Még csak most mentetek el a Balcsira!! Jázminnak boldog hófordulót!! Most hogy így ritkán láttuk a vonalzót, kicsit lecsúsztunk, de ugye nem baj.. ?
Gyönyörű nagylány!!:lol:

Szexi Balázsod van, Andi!! Minket is annak idején az anyukáink 2,5 hónapos kortól mellétápláltak, ezért a berögződés.. Én várok a mellétápival még legalább 3-4 hónapot!
Forog?? Atyavilág!!

D-vitamin: nekünk naponta kell 1 csepp 2 éves koráig.. Hogy is van ez? Nincs egységes protokoll??

Benő drágaság!! Bármennyi fotót megendedünk!!

Larának boldog hófordulót!! Sári kisasszonynak is sok boldogságot a féléves korához!!

Rita!
Veronikusznak igaza van: aki ezt hozza otthonról, attól nem lehet mást várni!! Sajnáljuk, hogy ilyenek is vannak..
Mi is mennénk vissza mihamarabb Hozzátok, nem cserélnénk semmi másra a Kútvölgyi szülészetét!! Annyira családias, hogy én, aki születésem óta nem voltam kórházban is nagyon, nagyon jól éreztem magam!! És ez Rajtatok múlt leginkább!! Nagyon köszönjük!!

Barbi,
Plömplöm Danca!! Első rendes plezúrt beszerezte? Puszi rá!!Vagány csávó!!!:lol:

Gabi,
Két tünemény!!:lol:

Heni, sajnálom, ami a kutyussal történt!! A baleset reálisnak hangzik a tüneteket olvasva. Többet csak boncolás mondhatott volna..

Mi a 6 hetesen voltunk tablettát iratni. Dr Hájsz szerint 10 hetes kortól, de gyakorlatilag Miklós a legjobb fogyigátló, annyira más a napi ütemünk, hogy nincs metszete a 2 halmaznak.. Ki kell találni valamit mostmár!!! :lol:
A doki néni szerint, aki ennyit eszik/hízik, az bizony hasfájós, de kinövi.. Most kap még pici kamillateát kiskanállal, még ez is ízlik neki
:lol:

ma volt a 2 hós oltás+neis c: egy hős volt a fiatalúr!!! Két nyikk-el elintézte!! Helyettesítés volt, egyszerre hívták az oltásos babákat a betegekkel.. :twisted:
Mostmár szélcsövezés van a hasfájás ellen, azóta jobb a helyzet :D

Borsa hétvégére ígéri magát!! Üdvözöl minden Babát és Mamát!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Végre újra itt. Sajnálom hogy eltűntem de akadt egy kis gondunk Emmussal de már jól vagyunk. 4 és fél hetes volt amikor egyik éjjel befulladt, mert szegény nagyon bukós volt. Aznap éjjel irány a Heim Pál ahol olyan jól kikezeltek hogy az egész családunk elkapott egy Rota nevű vírust amitól hánytunk és hasmenésünk volt. Ennek következtében elment a tejem. Emmus nagyon rosszul viselte a megpróbáltatásokat rengeteget sírt és kicsit depibe estünk. De szerencsére már helyre jöttünk újra van tej a kismanó már sokkal nyugottabb.
Tegnap Gyuzsóéknál vendégeskedtünk és mit is mondja Micus egy igazi gavallér. Kölcsönadta Emmának a pihi székét és nagyon jót aludtunk bene.
Kicsit lemaradtam a történésekben de igyekszem pótolni. Mindenkinek nagyon szép napot kívánok.

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Borsa, jézusom, nem csodálom a depressziót, én is boztosan kaptam volna egy idegösszeomlást, nagyon sajnálom és örülök, h már jobban vagytok!!

Ennek fényében már nem tudom, h én leírhatom-e a mai nap horrortörténetét, legalábbis nekem az volt, Danca leesett a zágyról, Steffi, rögtön rád godnoltam, kb. te is 2 hónapja írtad ezt, nem? Vagy régebben? na mind1, kb félméterről esett parkettára, homlokát és orrát ütötte be, naygon béna vagyok, nem figyeltem rá, azt hittem, h a kanapé kivett háttámláján nem tud átmászni...hát tévedtem :cry: :oops: :( Votl másnak is ilyen? Lécci, írjátok, hogy igen, most nagyon szégyenlem magamat és rosszul érzem emiatt, dokit felhívtam telefonon, azt mondta, h meg kell figyelni, nincs-e agyrázkódása, ha bármi gyanúsat észlelünk, vigyük azonnal röntgenre :( remélem nem lesz semmi...

Eni, Györgyi, képek nagyon édesek...

Na megyek is és rakok új borogatást a fejére, kihasználom, amíg alszik, mert ha ébren van, már sikít, ha közelítek bármivel az orra vagy a homloka felé:(

KépKép
barimami

Borsa, jó, hogy újra itt vagytok! Atyavilág, önmagában a fulladás egy rémsztori, ennek tetejébe a rota is. Örülök, hogy átvészeltétek, és valami fantasztikus, hogy tejcsitek is a régi... :D

Barbi, én kb zokognék még 2 hétig, pedig nem fogjuk mi sem megúszni... :cry: Értem a reakciódat, de semmi baj nem lesz, ne ijedj meg. Könnyű így, igaz? Mindenesetre figyelgessétek Dancát. Ja, hugom 3x zúgott félemeletet egyéves kora körül. Azóta egyetemen tanít, persze néha ütődött, de ez amúgyis családi vonás. :lol:
vbea

Lányok!
Hófehérkével mi van?

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Lányok, épp csak végigfutottam a dolgokat, azt is részletekben mert közben főztem Melindának, magunknak. Nem válaszolok most személyesen, csak egy-két dologra így sebtibe.

Hát Borsa, ez szörnyű lehetett, és nagyon jó, hogy visszatértetek a régi kerékvágásba. :) Melinda is nagyon bukós volt, és majd' három hónapig szortyogott a visszajövő tejcitől, aztán hasra fektettem. De még mielőtt rendszeresen a kiságyában aludt volna hason, vagy két hétig csak a hasamon aludt, én sem voltam nyugodt másképp.

Rita, ezek a kismamák nem tudják, hogy mit kaptak ott. Vagy figyelmetlenek, de ez is csak magyarázat lehet, nem mentség. Vagy ez is az is - az ismerősöm jut eszembe, aki nálatok szült és teljesen normális nő és hálás volt az ott kapottakért de nem emlékezett a szülésznője nevére, amikor kérdeztem...
Azt hiszem, ez is abba a témakörbe tartozik, hogy fel kell nőnie egy generációnak aki másképpen áll a szüléssel kapcsolatos dolgokhoz, és ebbe az a pár nap is beletartozik, amit nálatok töltünk. (Majd a születésházakban talán másképp... - remélem). Persze, ha durván fogalmazok, azt mondom, mindig és mindenhol vannak és lesznek fatuskók. Bocsánat.

Éljen minden hófordulós nőci és kiskrapek!
:D

Kristóf baba óriási! Vagy csak innen tűnik?

Balázs nagyon kis kívánatos. :)

Várom megint nagyon nagyon, hogy ilyen pici babám (is) legyen.
Jázmin és Sára is - puszi. Sokat változtak. Vagyis hát Sárát alig látjuk, Gabbó...

Beni mega régi... Danitól meg nekünk is jobb kedvünk lett. :)

Ó, most mennem kell.

Kép

Kép

Kép
memme

Gyuzso!
Micu egy HŐS! :D csak két nyik? :D nem semmi

Borsa!
le a kalappal előtted!!! :o hogy bírtad? még olvasni is borzasztó volt. Te vagy egy héten belül a második, aki azt meséli, hogy kórházban szedett össze Rotát!!! :shock: :shock: :shock: Az a nő is horrort mesélt róla. Úgy sajnálom. :oops: De szuper ügyesek vagytok és hogy még a tejecske is visszajött!!!!! :D :D :D tök ügyi vagy! Biztos keményen meg is dolgoztál érte. Izgalmaktól mentes további hónapokat!!! :D

Kriszta!
mi meg elkezdtük a szobatisztaságra való szoktatást!!! :D és Kata tök ügyi. Ma a DU-i alvás után már a pelus is száraz volt és a bölcsiben is minden rendben volt DE. :D :D :D :D olyan boldog vagyok!!!! Már csak Szofinak kéne megtanulnia lépcsözni, meg beszélni, meg átaludni az éjszakát .... (meg elvégezni a jogi egyetemet! :lol: :lol: :lol: :lol: bilibe lóg a kezem :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ups!
Lányok, fiút egytől egyig cukkancsok! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok!
gyors bekukk, mert a kedvem nem valami fényes és nem akarom rontani a hangulatot...

barbi!
írtam privit!

rita!
hát igen vannak ilyen kismamák. lehet, hogy nekik valami szállodába vagy ilyen izébe kellett volna menniük, ott talán megengedett ez a hozzáállás. emlékszem mikor bejöttél menta anyukát ápolgatni lopva mindig néztelek, hogy most megszólítsam vagy ne vagy mit csináljak? na majd úgyis megyek hamarosan és akkor ha vagy megkereslek, ha nem baj... szóval ne törödj vele, mi imádunk téged is, a többi szülésznőt, dokit, csecsemőst és a kórházat is! de komolyan! tablónk még ki van téve?

veronikusz!
ügyik a lányaid nagyon!

nem tudom kik raktal fel képet, de én csak ámulok-bámulok, hogy milyen szép minden gyerek!!!

borsa!
há nem semmi amit írtál! le a kalappal előtted! és még tejed is van! hát nem semmi csaj vagy te sem! :wink:

itt cseperkél az eső és van egy kis szellő. hurrrááá!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Györgyi,
Jázmin mint mindig most is gyönyörű! Nagyon jó az a dinnyés kép, mekkora dinnye, hisz a lányod sem pici!

Jázminnak és Máténak így útolag boldog hófordulót

Eni,
Édes ez a kép! Hol Készült?
Annyi arca van Beninek! Nagyon kis drága!
Mi ez a fej az együtt töltött pár nap után? Jó volt? nem?
Megbeszéltük és így lett, csak Gabbo siette el! Pedig hely az lett volna!
Na majd legközelebb!

Hú lányok!
Olyan felhők jönnek! De jó! Csak jöjjenek!!!

Heni,
Ne hülyéskedj, ha van bajod, akkor menj orvoshoz, mi ebben a ciki?

Gyuzso,
Heti 4 nap! Az nem semmi! Akkor képet is kérünk sokat, sokat!

Barbikám,
Szegénykém, :cry:
Hát megértelek! De hát annyit mozognak, hogy sajnos ez elkerülhetetlen, nekem is ez a félelmem! Puszilgasd és figyeld! Nem lesz semmi baj! Gumiból vannak! És remélem holnap talizunk!

Borsa,
Jajj szegénykém! Nagyon ügyes vagy! És gyere gyakrabban és elűzzük a maradék rosszkedvet! :wink:

Vali,
Hogy vagy?
Fejlemény??

Memme,
Ti hogy vagytok?
Hogy viseled a meleget? Jártok még úszni?

Veronikusz,
Nagyon ügyes Kata, gratulálok!
És hidd el ez az idő majd jól elrepül és már ott ülsz a lányod diplomaosztóján (jogi egyetem) :wink:
És akkor meg majd erre vágynál.

Steffi,
Mi a baj????
Nem rontod a hangulatot! Hanem mesélj, jobb ha az ember kipanaszkodja magát. Bár megértelek én is csak akkor szoktam ha már túl vagyok a dolgon. Nem tudunk segíteni?
Nekem is fujja a a hajamat a szél!!! Jaj de jó!!!!!

ancsaboszi

Steffi,

bocsánat, ne haragudj, hogy lemaradt a vastagítás!
szánom bánom, megbocsájtasz? :oops:

ezért most ezt mind kivastagítom, hátha jobb lesz a kedved!!!

ancsaboszi

Ancsa!
Isten ments, hogy már ilyen öreg akarjak lenni (diplomaosztó) :lol: :lol: :lol:

:oops: innen elmentek a felhők :oops: :oops: :oops: csak a por száll :cry:

Heni!
ez tényleg nem ciki. Csak az ha nem fordulsz orvoshoz. Mielőbbi teljes gyógyulást!

Steffi!
mi itt mindig szivesen meghallgatunk ha ki akarod önteni a lelked!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

emano!
Nem tudom mi van a gyerkőcökkel...Dani is megfordúlt már hátról hasra 2 hete és ma meg amikor leraktam aludni hasra akkor kinyomta magát és átlökte magát a hátára...szóval ma ezt játszottuk :-)

Györgyi!
Olyan szép Jázmin...ha jól láttam akkor ő már régóta űl, ugye???? Mikor kezdte?????

Borsa!

Minden tiszteletem a Tietek!!!!!! Nem semmi lehetetz ez a pár hét...és a tejed is visszajött... :lol: GRATULA...
Majd azért kérünk képeket ám...rég láttuk a kiscsajt :D

Kép

Kép
cukipofa

Borsa

Jézusom, jó hogy túl vagytok rajta. Nem is tudom hogy bírtátok ki!!! A bukás rendbe jött? Mi az hogy befullad?

Cukipofa

Már négy hónaposan ült. Ahogy elkezdett mászni, úgy ült is. A kis tündérke.

Steffi

JAj, mi a gond??? Kérdeztem hogy vagy és nem is válaszoltál! :roll:

Barbi

Hát képeld Jázmin az erkélyen a babkocsiból esett ki. :oops: :oops: :oops: Apának el sem mertem mondani. Bejöttem, mert tök jól elvan a kocsiban alvás után, egyszercsak hatalmas robaj, kopp, Jázmin a kövön. Én meg majdnem infarktust kaptam. Nem lett semmi, csak megijedt. Nem vagyok büszke. Nyugi mindenhol előfordul. :oops: :oops: Vagy nem :roll:

Gyuzso

Aranyos vagy!!!!

Kép
gyorgyi33

Jujj de aranyosak vagytok! Ancsa persze,hogy megbocsájtok!!!

Györgyi!
ne hari, hogy nem válaszoltam! szóval jól vagyujk, martin ügyesen alszik, én már kevésbe, de ez a saját bajom... jajj és jázminod nagyon tündérke!!!

hát nincs nagy zűr, csak néha úgy érzem, hogy nem bírom tovább, dehát mindig menni kell tovább és küzdeni! hát egy kicsit hullámzik a kedélyállapotom tulajdonképpen, de ennek nagyon sok összetevője van... na mindegy jó,, hogy ti mellettem vagytok! köszi-puszi!!!!

megyünk apa elé, itt egész jó levegő kezd lenni!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi, ++++++++++++++++++++ :)

Veronikusz, akinek már az útlevele is lejárt, az persze, hogy ilyen ügyes... :)

Baleset: Melinda minap úgy bucskázott le az ágyról - este még ott szoktunk otthonkodni elalvás előtt - hogy épp előtte húztam vissza a széléről. Hülye voltam, mert nem akartam tudomásul venni, hogy elmúltak azok az idők amikor lassan mászik. Úgyhogy Barbi, ez a legjobb családban is... persze én is szívbaj vagyok mostmár mindig, hát figyelni kell.

Megint mennem kell.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni.
Larának a testén a nyakától a ciciéig tiszta vörös az egész bőre, és kicsit olyan érdes is. :cry: Olyasmi mint a meleg kiütés de ez már összefüggő. :oops: És ez ma lett ilyen. :cry: Nincs fehér közepe.
Volt valakinek ilyen? És mit lehet tenni vele?
Lehet hogy a melegtől van ez is, csak idáig bírta pici teste. :cry:

Előre is köszi minden segítséget, tanácsot!

Barbi,
Ha nem múlik el, akkor reggel megyünk orvoshoz, és akkor nem hiszem hogy megyünk úszni. Sajnos.
:cry:

Nyugodt éjszakát mindenkinek!

ancsaboszi

Ancsa, írtam emaileket!

KépKép
barimami

Barbi,

Köszönöm,
én is!

ancsaboszi

Sziasztok!

Borsa, Barbi, remélem gyerekek már jól vannak. Sajnálom Borsa, hogy így kezdődött a második hónapotok, hihetetlen, hogy gyógyulni mentek a kórházba, s betegebben jöttök haza. Gratulálok, hogy a tejcsi visszajött, szuper anyuci vagy, remélem tudod!
Barbi, Dani???

Rita, szégyen, hogy ilyenek vannak, ezek az anyukák biztos nem tudják, hogy milyen ajándék nekik, hogy Veletek szülhettek! Nagyon meg kell becsülni benneteket, hiszen látszik, hogy szívből dolgoztok! Ezért aggódunk nagyon értetek, s reméljük, hogy mindenki aki szeretne még közülünk, nálatok adhat életet ismét a csemetéjének! Veletek, mellettetek!

Nagyon jók a képek, nyaralós vagy, nem, oly mindegy, tündériek a gyerkőcök!!!

Heni, szegény kutyó, Szandi nem volt ott? Szegény biztos nehezen viselte Ő is, egy ilyen pinduri kuty nagyon aranyos. Persze, ha megnő akkor is, de ilyenkor leginkább...

A vérzésre nekem azt mondta a doki tegnap, hogy a gyógyszertől van valószínű, s beleesek a nők azon 3%-ba, akinél ez a mellékhatás. Most ajánlotta, hogy próbáljam meg 2 órás csúszásokon belül szedni naponta, akkor hátha nem lesz vérzés... Na, hát én nem az az óramű pontosságú vagyok, tehát valószínű majd más fogamzásgátláson gondolkozhatunk. Addig meg 2 hetente vérezgetek... Állítólag az egészség szempontjából nem baj, de hát baromi kényelmetlen...

Gyuzsó, Miklósnak gratula a hősies viselkedéséért! :-)

Veronikusz, Kata nagyon ügyes, ha így halad a nyáron el is hagyja teljesen a pelust! :-) Szofit ne siettesd, majd ha jönnek a pasik visszasírod még, hogy bárcsak még gügyögne és ügyetlenkedne a lépcsőzéssel. :-)

Steffi, ha gondod van írj nyugodtan, szívesen meghallgatunk, esetleg még talán segíteni is tudunk. Amikor körbeírtam a wiw-en, hogy ellopták az autónkat, olyan emberektől jöttek vigasztaló szavak, akikkel évek óta nem beszéltem. S ez nagyon jól esett, talán ez mentette meg a tejcsit is, hisz az igazi dühömet feledtette a barátok összetartása!
Én biztos szívesen meghallgatlak, de ahogy ismerem az itteni embereket, ezzel tutti nem vagyok egyedül! :-)

Ancsa, nagyon köszi jól vagyok, a vérzésről írtam, az autóról semmi hír, tegnap este megint jött a búz a bányából. Mit is mondhatnék, jól összejött minden, ráadásul úgy látszik okosabb lettem az esettől és elindult a bölcsességfogam is. Az egész jobb oldalam fáj (fülem, fogam, mirigyeim...). Ez van, hamarosan ezen is túl leszünk. :-)

Györgyi, jó újra "látni", emlegettünk az elmúlt napokban, azaz hiányoztatok ám! :-)

No jó sokat írtam, de most befogom egy darabig, mert megyünk mi is Balcsira, Széplakra. Eddig dolgoztam, holnapra határidős a munka, most kezdek csomagolni, h reggel tudjunk indulni.
Valaki nem jár a következő 1 hétben arrafelé? Jó lenne összefutni már nem csak virtuálisan. Eddig Borsával találkoztam egyedül, az is élmény volt számomra! :-)
Esetleg Balatonátúszásra valaki? Ez az év nekem kimarad, de uram és a bátyám megy, mi meg majd Lellén várjuk őket.

Szép hetet, kellemes időt, sok-sok pihenést Nektek! Annyira vártam már a 400. oldalt, de valószínű nem leszek akkor itt veletek, majd azért gondolok Rátok! :-)

Hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Ha nem baj, teszek fel 2 hónapos képeket. :-)

Kép Már kezdek kacagni :-)

Kép Így alszom (most csak pelusban)

Kép Strandolunk, ill. papával "beszélgetek", csak a kalap kicsit bezavar

Kép
Kép
Kép
v30

borsa: minden elismerésem nektek, remélem jobban vagytok.
pár hete kérdeztem a védőnőt, hogy van-e értelme beadatni a rota ellen valamit a gyerekeknek, de azt mondta, hogy nincs, mert a környéken semmi ilyen veszély nincs. kórházba meg mostanában nem készülünk :?

barimami: már nekem is sikerült sokkolnom magam párszor a gyerek miatt. leesett már a csúszdáról is. és mivel épp Mikoltot szoptattam mellette, ezért egy kézzel nem tudtam elkapni. anyósomék sem voltak elég gyorsak, amikor náluk egy beton feljáróról esett le a hasára. ami szerintem a jobbik eset, mert akkor nem koppan akkorát a feje, legalábbis Ricsi estében.
figyeld meg, hogy csinál-e bármi olyat, ami szokatlan. a kórházi megfigyelés sem takar többet, már ahogy én a Madarászban láttam egy kisfiúnál.
ha ez vígasztal, nem vagy egyedül.

annyira imádom a képeket nézegetni!! gyönyörűek a babák, de tényleg!!! :D

már csak pár nap és irány a BAlaton a részünkről is. hurrá. szombaton megyünk Révfülöpre. :D :D

Kép
Kép
Kép
manóka28

Jó reggelt mindenkinek!

Ancsaboszi, ugyanebben a cipőben járunk már két hete. Ha nem viszket, és nem hólyagosodik fel és nincs alatta víz, nem olyan baj.
Mi elmentünk egy homeopatához, mert unjuk, hogy a gyerekorvos csak annyit mond, hogy aggasztja, de a szteroidos krémen kívül mást nem tud, illetve, hogy keresünk fel bőrgyógyászt. Aki valószínűleg ugyanazt fogja elmondani, amit a homeopata is, hogy az immunrendszere reagál valamire, allergia-gond. Sok gyereknél magától elmúlik. De mi szeretnénk, ha az immunrendszere erősödne meg és nem csak a tüneteket tüntetné el valami szintetikus krém.
Mi most belekezdtünk egy kúrába és majd venni fogok BALNEOL fürdőalajat, az is rásegít a gyógyulásra remélem.
A homeopata szerint is lehet persze allaergiatesztet csinálni és a hagyományos krémeket alkalmazni, ha nagyon zavar, de én úgy vagyok vele, hogy ha nem viszket neki, kivárjuk, hogy hosszabb távon mi lesz.
És persze olyan kajákat nem adok neki, amiről biztosan tudom, hogy kicsapta a bőrét.
Jobbulást! :)

Vali, huh. Jobbulást neked is. :) Ez a bűz-dolog annyira vérlázító. A polgármester szereti egyébként azt a szagot? Vagy az ő lakása mentes? Tényleg komolyan gondolja, hogy egy műszernek kellene a közérzetetekről dönteni? Ezt úgy hívják, hog ybirtokháborítás, mi már biztos eljárást indítottunk volna. :twisted:

Ezt elküldöm. Majd jövök még.

Kép

Kép

Kép
memme

Kép
"Mini gladiátor legyőzte a mini-fenevadat"

Kép

Kép

Kép
memme

Vali, fortyogok itt, holott a képekkel kellett volna kezdenem: amikor ilyet látok, mindig még jobban örülök, hogy nemsoká nekünk is lesz még egy ilyen. :) Kicsi-kis manócska.

Kép

Kép

Kép
memme

Memme!
szuper ez a kép!!! :lol: :lol: :lol: milyen jól tűri a macskusz! :lol:

Vali!
isten ments, hogy siettetném a dolgokat, de azért az éjjeli 2-szeri etetésekről lemondanék. Kata 4 hónapos korától átaludta az éjszakát. El lettem kényeztetve. :D (azért Gabboka 2 és fél évig tartó keléseit nem akarom überelni :oops: )

szép napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó treggelt!!

Steffi

Puszi neked! Meg minden jó energia.

Ancsa

Jázmint is kiüti a meleg, de ilyen összefüggő nem volt még. Szerintem doki. Biztos ami tuti. Lehet hogy kaja és a meleg együtt, ahogy Memme írta.

Vali

Köszi a hiányolást!! Úgy összefutnék veletek a Balcsin! :lol: :lol: De sajnos már most nem megyünk. :cry: Édesek a képek! Hihetetlen ez a szőke lobonc!!! :lol:

Manóka
téged is irigyellek! Jó nyaralást!!

Memme

Tündér! Én meg túl féltem Jázmint a macskáktól. :roll: Biztos nem kéne.Mondjuk nincs cicánk, csak a sógornőmnek. Édesek!

Zsófi merre van? Nyaral?

Kép
gyorgyi33

Veronikusz!
És a bölcsiben ugyanolyan jól megy a szobatisztaság, mint otthon. Kicsit izgulok, mert jövő héttől bölcsi, és a szünet előtt is már szólt otthon, de a bölcsiben hallani sem akart a biliről. Most meg már otthon még jobb a helyzet.
Felsorolásból kihagytad a kisfiút... :lol:
Útlevélhez hol kell igénylőlapot venni?

Memme!
Ez a macsek aztán jól bírja a kiképzést! És még most jön a java!

Kép
Kép
kriszta36

Ancsa!
Írtam Neked priviben :lol: is, ogy szerintem nyugodtan hívd fel anyóst kiütésügyben. Majd én is mondom neki.

Lányok! Hófehérke???

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
igen, úgyanolyan jól megy, bár még idegenkedik a kisméretű WC-től, de majd visszaszokik, mert már régen ült rajta.
Útlevélhez nem kell venni semit. Csak visziTEK a hozzávalókat (okmányok) és ők adnak egy papírt, amit mind a két szülő aláír ott elöttük. A képet meg ott készítik. Katának is fel kellett állnia egy székre és úgy készült a fotó.
Milyen felsorolás volt hiányos? :)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Édesek a babócák!!!
Ancsa!
A sudocremet nem próbáltad rá?

emano/Andi
KépKép
emano

Vali, neee, ezek a képek nagyon cukik, ezt a szőke hajkoronát tényleg fel kéne helyezni valamilyen más nyilvános fórumra is, mert énilyet még nem láttam, gyönyörűűű, na!

Györgyi, köszi a vigasztalást, nem is írtad, h ilyen baleset történt veletek, te szegény és párod azóta se tudja? Én biztos nem bírnám ki, nekem ő volt az első, akit bőgve hívtam :oops: :roll: !

Memme, édes a cicás kép nagyon!!

Manóka, igen, vígasztal, köszi szépen!! ma már alig látszik valami Danin, mármint a piros foltok az orrán ,meg a homlokán, egyébként teljesen jól van, ugyanolyan őrültül viselkedik, mint eddig, riheg-röhög, pörög-forog, kúszik-mászik :lol:

KépKép
barimami

Veronikusz!
Hát a "mit szeretnék" felsorolás...

Kép
Kép
kriszta36

Megvan a második fogacskája alul most ve4ttem észre. Már egész jó nagyot harap. :lol: :lol:

Barbi

Nem tudja. :oops: Valahogy Balaton előtt volt és amikor hazajött nagy pörgés volt el is felejtettem. :wink:

Ancsa

Hát szerintem doki nélkül ne nagyon kenj rá semmit nehogy éppen az ellenkezője legyen. :roll:

Kép
gyorgyi33

Kriszta!
oh! ennél sokkal hosszabb a kívánságlistám. :D Ez csak Szofira vonatkozott volna. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa,
persze, dokinak mindenképp látnia kell, hiszen lehet hogy egyformák a tüneteink, de nektek mástól van. Melindának egyébként kicsi korában is volt egy verejtékmirigy-gyulladása (abban a dokinő szerint talán az én hormonháztartásom is szerepet játszott) és most egy hónapja, hogy megint előjött. Aztán nem adtam neki még kiskanálnyi húst se, elmúlt és visszajött. Szóval ezer dolog lehet, ami minket illet nem csak felszíni bőrproblémának tudom be. Meg hát tudod, én még este adok neki cicit és lehet, hogy az is benne van, mégiscsak várandós vagyok, mást is eszem már. Csak elmondtam a tapasztalatainkat/tapasztalatlanságunkat.

Györgyi, éljen a Kétfogú dinnyéslány. (Tényleg: melyik volt a nehezebb: ő vagy a dinnye?).
Ja, én is féltem Melindát a macskától (Ancsa, látod nekünk még az is), bár nem sokat engedem őket együtt lenni. Nagymosdás utána mindig, és én azt nem bírom már, ráadásula szájába is belemehet a szőr. Csak hát úgy vonzza ez a macskadék Melindát, mint egy ipari eletromágnes. És teljesen másképp van vele, mint velünk, hagyja hogy nyüstölje. Persze ott vagyok a közelven, ha mégis elfogyna a türelme a cicának. Mindenesetre le fogjuk vágni a körmeit.

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 604.86.jpg[/img]

"Szeretlek"

Kép

Kép

Kép
memme

Kép
"Szeretlek"

Kép

Kép

Kép
memme

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:14-kor.
Vendég

Memme!
fúúúúú! még pár nap és megtudjátok fiú vagy lány lesz!!!! :D :D :D ez a kép se rossz. :lol: bár nekem kicsit szőrös lenne ez a párna. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vali, neee, ezek a képek nagyon cukik, ezt a szőke hajkoronát tényleg fel kéne helyezni valamilyen más nyilvános fórumra is, mert énilyet még nem láttam, gyönyörűűű, na!

Györgyi, köszi a vigasztalást, nem is írtad, h ilyen baleset történt veletek, te szegény és párod azóta se tudja? Én biztos nem bírnám ki, nekem ő volt az első, akit bőgve hívtam :oops: :roll: !

Memme, édes a cicás kép nagyon!!

Manóka, igen, vígasztal, köszi szépen!! ma már alig látszik valami Danin, mármint a piros foltok az orrán ,meg a homlokán, egyébként teljesen jól van, ugyanolyan őrültül viselkedik, mint eddig, riheg-röhög, pörög-forog, kúszik-mászik :lol:

KépKép
barimami

Jaj, félreérthető voltam,
Ancsa, nema verejtékmirigy -gyulladás jött vissza, csak az is volt. Ez az ekcéma jött vissza. A kettő külön téma. Csak jelezni akartam, hogy Melindának elég bajos a bőre - vagyis majd kiderül, hogy mije.

Veronikusz, még egy kicsit odébb lesz, mert doktorunk szabadságon van, aztán mi megyünk, de igen. Már volt tippje, de nem mondta meg, és én se votam biztos benne, hogy tudni akarom. De apja szeretné, és hát mondtam, h kérdezze meg Vidadoktort majd, súgjanak össze, de hát előbb utóbb valaki úgyis kibökné. Mindegy. De nagyon várom Kicsit. Nagyon. És nemsoká érezni fogom a mozgást is.

Tényleg, Tünde?

Kép

Kép

Kép
memme

Memme: látom Melinda is nagy állatbarát lesz! nagyon helyesek!

Vali: nagyon édes Ádám, hihetetlen a frizkója! Ki a dokid? ennyit mondott rá és kész? Én azért tuti nem nyugodnék bele a 2 hetente való vérzésbe.... :twisted: könnyű ezt mondani, de elviselni.......
Én már megint csináltam egy teszet :oops: , mert szórakozik velem a szervezetem. Persze negatív.... huh :oops: De ez akkor se jó így. Hiába most még nem szeretnék hármaskát, azért később igen. és ha megint kezdődik minden bonyodalom előlről....... Csak valahogy az az érzésem, hogy a dokiknak - ha nem baba a cél - nagyon nem akarózik beleavatkozni a ciklusba....

Györgyi: gratula a fogacskákhoz!

Megyek, - ma nem nagyon leszek, barátnőzök.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Na ezt nem tudom, h miért küldte el még egyszer :evil:

Memme, jaaaj, ez a kép nagyon aranyos!!!! és milyen rendes a macsekotok, hogy hagyja magát így dögönyözni!

Györygi, hát nagy kavarodás lehetett :wink:

Csajok, én most el is búcsúzom, óriás készülődésben vagyok, amiben most úszni látszom, dolgozom+pakolás az útra, holnap indulunk Tihanyba, plusz jönnek ma férjem rokonai látogatóba este, plusz előtte babaúszás, azt hiszem kicsit sokat vállaltam be mára :oops: :D

Szóval jövő héten leszek legközelebb, mindenkinek szép nyarat addig, puszi!!!

KépKép
barimami

Ja, Györgyi és gratula a fogakhoz, nálunk még mindig semmi! :?

KépKép
barimami

Memme: ha volt tippje, akkor gondolom kisfiúra gondolt. Ha ennyire korán láthatott valamit, az csak fütyi lehet. :lol: de ez persze csak az én logikám. :oops:

Heni

Kép

Kép
cancan

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: