A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Tünde!

Irigykedem... Biztos tök jó lesz a Börzsönyben nektek.
Jó nyaralást...

Kibirhatatlan ez a meleg. És beszart az egyik ventilátor is. :evil:

Kint pancsoltunk a medencében, de mostmár bejöttünk mert nagy a hőség és tűz a nap. Márcsak késő délután merészkedünk ki megint. Gondolom más is így van ezzel...

Most kéne egy last minute sítúra :D :D :D
Vendég

Brigi!

Egyszerre írtunk.. Gyönyörű Kristóf!!!!! :D :D :D
Gratulálok!!!

És akkor majd várjuk a szülésbeszámolót ha időd engedi!! :D
Vendég

Barbi!
Biztos,hogy a melegtől van szegénykének. Encinek is volt és jelenleg is van. Bár most meztelenkedik, ugy ahogy szellőzik neki.
De amúgy én is Neog-nal kenem, plusz a doki írt fel valami gyógyszertári kenőcsöt, ami inkább olaj. és felváltva kenem 1er ezzel, 1er azzal. Az is szárítja. SZóval most tényleg az a legegyszerűbb ha csupaszon van, de írtad,hogy nehezen megoldható ... Szóval sztem akkor kenni tudod csak, meg ha esetleg pancsoltok kiskádba stb. az is jó...addig se pelusba van...
Vendég

Sziasztok!

Gabi, Tünde
Köszi a jó tanácsokat, szegénynek már a fenéklyuknál is pöttyös, most azt csinálom, h megvárom, amíg kakil és utána a nappali parkettán meztelenkedik (szőnyegtől távol tartom), igaz, már kétszer összepisilt mindent, de az nem baj, könnyű feltörölni, amúgy is férjemmel ez a jelszavunk, minden balesetnél ezt mondogatjuk: -Ez csak babapisi/babanyál/stb.. :lol: Próbálom nézni az időt és legalább napi 3 órát szellőztetni, most vagyunk 1,5nél :roll:

Brigi, Kristóf tényleg nagyon kis formás babuci, én se erőltettem már kezdettől fogva ezt a beöltöztetést, kórházban novemberben pl. 50 fok volt, szal én nem adtam rá plusz sapkát, meg nem takartam be duplán, mint mások...

Tünde, jó börzsönyözést nektek!! Hátha ott jobb idő van azért, mint Pesten!

KépKép
barimami

Sziasztok!

A szüléstörténetemből kimaradt, hogy kaptam homeos bogyókat a fájások elősegítésére, erősítésére. Valószínű használt, mert utána tényleg erősődtek a fájásaim, illetve a kitolási szakasznál kaptam egy oxitocin infuziót.

Tegnap kapott egy kis vizet pohárból, megitta mint kacsa a nokedlit :-))

Megpróbálok vonalzót feltenni, remélem sikerül

KépKép

KépKép
cukorfalat

talán így???

KépKép

KépKép
cukorfalat

ezt nem értem, miért nem csatolja?

KépKép

KépKép
cukorfalat

Barimamai,
csak kérdem, hogy nincsen-e a babádnak szájpenésze. onnan tudod megnézni, ha még nem ismernéd, hogy olyan, mintha maradék tej lenne a szájában.
Ha ilyen a szája, akkor lehet, hogy ez lehet a popilyuk körüli pöttyök hátterében. Aprók? Hólyagosak?
Bocs, csak segíteni akarok!
Szeretettel: Rita
nováky_rita

Sziasztok!

Holnap mi is megyünk nyaralni egy hétre :D

Bár nem sokszor szoktam írni de azért minden nap nyomon követem az eseményeket (nehéz egy ilyen összeszokott csapatba bekerülni :( )de nem szeretnék belekontárkodni a témáitokba.

Jó éjszakát Nektek!

Üdv.: tikó és Dorina

Kép
tikó

tikó!
sztem nyugodtan dobd be magad a témák közepébe :-)
Én is viszonylag új vagyok, de jó, hogy itt vannak sorstársak és segítő kezek :D (hú ez de nyálas volt) :)

Meghát muszály tényleg valakikkel beszélgetni...

Bár lehet, hogy már el is utaztál???? na mindegy...

Nálunk is kezdődnek a pöttyök a fütyi körűl...csodálom, hogy eddig bírta.
És a konakion is elfogyott, mehetek le a dokinőhöz...

Egyébként a d vitamint más is elfelejti időnként vagy csak én vagyok ilyen szörnyű???? Nem lesz baja, ha kimarad néha?????

Szép napot mindenkinek...

Kép

Kép
cukipofa

Brigi,
Kristóf hatalmas!!! nagy fiú!!
mi se takargattuk/öltöztettük agyon, most is ugyanannyi ruha van rajta, mint rajtunk, takaró nélkül alszik mindenki, nem is bírja magán..
Hajrá tejcsi!!

Cukipofa,
mi is feledékenyek vagyunk.. :oops: :lol:
volt, hogy éjjel v. hajnalban adtam be/este szoktam/ az aznapit..
Tök jó, hogy Dani ilyen békés 6 hete adott anyukájának!! Rendes fiatalúr!! Nálunk azért volt zombizás heti 1x, de szerintem már az is a hasfájása miatt volt.

Tikó, jó nyaralást!!

Cukorfalat,
próbáld újra a vonalzót.. phppb vagy mi kódot profil mellekletbe csatolni..

Zsófi, hol a hajad???

Barbi,
remélem pöttyök szűnnek a kis puci feneken!!! :lol: :lol:

Tünde,
jó nyaralást!!

Gabi, a sítúra minket is érint!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!
A d vitamint én is el szoktam felejteni,pedig nekünk már csak 1héten 2x kell 2 -2 csepp

Hogy vagytok?

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Csatlakozom az előttem szólók D vitaminos elfelejtős táborához. :oops:

Most hívom a dokimat, tegnap este harmadszorra jött meg, mióta Ádám megszületett. :-( Kicsit unom...

Sok hűvös percet kívánok mára! Hali

Kép
Kép
Kép
v30

Vali!

2 hónap alatt 3szor???? Az durva, nem?????
És Ádám nem tiltakozik a tejcsiíz ellen???? Merthogy ilyenkor megváltozik, nem??????

Micu már 2 hónapos :D hát gratula neki.... :)

emano!
Miért kell már csak 2szer a csepp????? Majd csökken nekünk is????
Már nem emlékszem Orsinál hogy volt...de az biztos, hogy Orsinak télen kellett volna még adni és mi nem adtuk...mert előre nem mondta a dokinő csak amikor Dani receptjeit kértem (május elején) akkor kérdezte, hogy adtuk-e neki télen, mert 3 éves korig kell... :shock: remélem nem lesz belőle gond...

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!
Cukorfalat, köszönöm! :roll: :cry: Olyan jó volt olvasni...

Gyönyörűek ezek az újszülött cseppecskék. :wink:

Meg a nemújszülött cseppecskék, mint Enci vagy Dorina. :D

Nálunk is 32 fok van a lakásban, amilyen gyakran csak tudom, dugom Benőt a mosdókagylóba egy kicsit. Néha meztelenkedik is, de nem merem bevállalni huzamosabb ideig. Barbi, no para. Kend be egy kis sudocrem-mel a neogranormon helyett. Én előbbit használom popsikenőcs helyett a nagy melegben. Durva ekcémámat is mindig helyrerakja. :idea:

Hamarosan szülő barátaink keresnek viszonylag jó árfekvésű (50e alatt) babakocsit, aminek van mózese, átfordítható a tolókarja, és többfunkciós. Találtam haberkorn márkát. Ismeri valaki? Vagy egyéb tipp? Köszi. :D
vbea

SZiasztok Csajok!

Most jöttünk meg, hát nem mondom, hogy nagy kedvem volt. Mondjuk semmi. :cry: NAgyon rossz így két hét után visszarázódni, de persze nem panaszkodom, mert iszonyat lehetett itt Pesten ez a 100 fok. Igyekszem visszaolvasni, de nem ígérem, mert kicsit sok a szennyes, meg minden....

Jázminnal minden ok, kis tündérke volt, ja és pont a 7 hónapos szülinapján kibújt egy foga. Egy hete. :lol: Édes!!

Minden új jövevényt üdvözlök!! Nézem a fotókat. :lol:

Kép
gyorgyi33

Eni!
Mi annak idején a Lehel térnél vettünk babakocsit. 38 ezer volt (akkor - majdnem 3 éve) és azt mind tudja, amit írtál (átfordítható kar, volt vele mózes meg pelenkázótáska, átalakítható fekvősből ülősbe, esővédő). Lengyel. Kicsit nehéz, de nálunk terepezni is kellett vele.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Nemrég jöttem meg a kórházból, voltunk UH-on, úgy néz ki Encinek hugicája lesz :D :D :D

Én mondtam a páromnak is, hogy úgy érzem ,megint lány lesz...
Mostmár az UH is engem igazol.. :D :D De nagyon örülünk neki.
Nőuralom lesz itthon!! :D :D

Ma is nagy a meleg! És még meddig tart??

Tök jó volt a kórházban az 5.-en nosztalgiáztam egy kicsit.
Nagy nyugalom volt, úgy értem pont nem volt szülés. De az UH-n 1000en voltunk... :cry: Jó volt látni ahogy a kismamák tologatják frissen született babájukat..Alig várom ,hogy én is újra "babázzak".
Na megyek ledőlök egy picit, hátha Enci is alszik, bár úgy hallom eléggé vísitozik az ágyban :cry: gondolom a meleg.... :evil:
Vendég

GYÖRGYIIIIIIIIIIII!!! Vuduzd már meg Benőt kicsit... Míg nem voltatok itthon, ő 6-8x kelt éjszakánként. Jó itt láti újra. :roll: :D

Gabi, őszinte gratu. Mi lesz a csajos neve? :wink:

Kriszta, édibéjbi vagy!

Megengedtek egy pár új Benőkét? :oops: Kép Popeye
Kép Sleep like a baby
Kép Ilyenkor mondjuk, hogy hurvizik...
vbea

Jázminnak boldog hófordulót, így utólag... :D
vbea

Benő már spenótot eszik???
Cukipofa,nekünk azért kell csak 2x2 csepp,mert már alig van kutacsa!!!legalábbis ezt mondta a doktornéni!!!

emano/Andi
KépKép
emano

tegnapi pucérkodás :lol: Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Emano, Ja, annyira ciki... a védőnéni listázta nekünk. Én sem értettem, hogy pl srépa még seholsincs, de má spenót az igen. Úgy csinálom, ahogy mondja, mert bármi gond adódik, úgyis letol a végén, miért nem így meg úgy. Amúgy tetszik neki nagyon. :wink:
vbea

én is csak lesek, hogy Benő már nyomatja befelé a spenótot. :D
Mikolttal eddig még csak a csecsemőteát ismertettem meg a nyga melegre való tekintettel. de hamarosan szerintem mi is rákapunk a gyümölcsre :)

nagy volt a termés hétvégén! képzeljétek, mi meglátogattunk egy baráti házaspárt, ahova még más barátok is jöttek. végül összeeresztettünk 7 gyereket, a legidősebb 5 éves volt és Mikolt volt a legfiatalabb. gondolhatjátok mit rendeztek együtt. :shock:

Kép
Kép
Kép
manóka28

akkor nem kellmegvárni a 6 hónapot?és el lehet előbb kezdeni a hozzá táplálást?MIkor?Anyukám már alma levet akart Balázsnak adni...

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

hogy vagytok?
Hogy bírjátok a meleget?

hú mennyit írtatok,
remélem majd lesz időm visszaolvasni!

Még egyszer grtatulálok az újszülötteknek!!!
Nagyon édesek!!!!
Sok puszi nekik!

És persze a többi baba fotó is nagyon cuki
Encinek mennyi arca van!!!

Emano
hát a mi védőnénink azt mondta 6 hónapos kor vagy 5,5 hónaptól lehet hozzátáplálni. De ebben mindenki mást mond!
Mi két hete kezdtük a barackot, ma kapott hozzá banánt is, imádta!
:lol:

Memme,
kicsit megkésve de nagyon boldog születésnapot!!!

Barbi,
mikor mentek úszni?
szerdán délután?
hányra?

puszi

ancsaboszi

Emano, nálunk volt egy kis tejpara a 4. hónap tájékán, azóta pl tápit is kap Benő kiegészítésként (csak estére). Mivel félő volt, hogy a tejcsi végleg elapad, így javasolta a védőnéni, hogy kezdjük gyorsan a hozzátáplálást, egyébként ő sem híve ennek 6 hónapos kor előtt... Az egészben az a morbid, hogy Benci azóta is szépen szopizik (hisz tejtől nőtt 8 és fél kilósra). Nem négyóránként, van olyan, hogy kétóránként, de neki ez a tempója. Soha nem volt nagyevő. Inkább sokszor keveset.

A legmorbidabb, hogy én valóban szerettem volna kizárólag szoptatni féléves koráig. Ez lett belőle. Egyelőre úgy néz ki, nem ártottam. De nem vagyok híve a minél korábbi kóstoltatásnak. Annál valószínűbb akkor az allergia veszélye. Tudom, másképp volt ez akkor, amikor mi voltunk aprók. Többek között ezért vagyok tele ételallergiával... :?
vbea

MA FÉLÉVES LARA!!!!!!!!!!!!
Sok boldogságot csajos! :D
(Én még mindig nem tudom kiverni a fejemből Ancsát, amint odarobog az ágyamhoz gratulálni. Meg sasszézott a folyosón éjszaka közepén, amikor szültem. :lol: )
vbea

Lara, Boldog félszülinapot!

Eni, Benőhurvi isteni! Popeyen meg elájulok! :lol: :wink:
Ja! freemail visszadob :evil:
Mire vagy allergiás?

Minden picibaba és kicsibaba édes nagyon! Ha így írom, biztosan nem hagyok ki senkit... :oops:

Vali, folyton a sárga wagonokat nézem, de az iak108-at még nem láttam :cry:

Györgyi, üdv neked újra a szürke hétköznapokban! Mikor láthatunk a Hírórában?
Volt nagy pancsolás? Fotók?

Sári is szépen elkezdett ezt-azt eszegetni. Gyümölcsök, répa, sütőtök. Vettem ilyen tejpép nevezetű dobozos kaját, nagyon ízlik neki, de mégsem vagyok biztos benne, jól tettem-e...természetesen glutén, és cukormentes, de valami tejszármazék azért van benne, mint a tápszerekben. Valaki ad ilyet a gyerkőcnek?

Nálunk az abszolút hő rekord a lakásban 34fok volt, most már hűvös van: 32fok :lol:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Tartozom Gabboka, a hétvégén jutott eszembe, hogy Benő féléves lesz... eszerint Sárci elmúlt napok óta! :oops: :oops: :oops: BOLDOGSÁGOSSÁGOT NEKTEK! :D Jesszumpepi, 34 fok!!! Nemcsak ételallergia, de pl mosószer, gumi ( :shock: ) és a többi. :shock: Nem vészes, nem fuldoklást, "csak" ekcémát vált ki. Vannak túlélési technikáim, így akármennyire is allergiát okoz, azért eszem a vaníliát, fahéjat, mézet... ezek a legsúlyosabb allergénjeim. :lol:
vbea

Sziasztok,
és mindenkinek jó kibírást a szaharában.
Csak szólni akarok, senki ne értsen félre, de kikívánkozik belőlem: ma 10 kismama ment haza, ami azt jelenti, hogy az elmúlt négy napban mind a tízzel, kivel több, kivel kevesebb munka volt. Valakit megszerettem, valakivel nem alakult ki különösebb kapcsolatom. Amikor elmentek, elsuhantak mellettem, amikor a másik, már hazuament ágyát húztam, és nem nézett egy sem /!/ rám és nem mondta, hogy viszontlátásra. Otthagytak rendetlenséget, szemetet és mégcsak egy elköszönésre sem méltattak. Arról már nem is beszélek, hogy elmondaná valaki is, hogy jó volt itt, jövök máskor is, vagy nem éreztem magam itt jól, mi volt a hiba, ha legközelebb jövök, ez már meg legyen változtatva...
És aki ismer, igazán tudhatja, hogy EGYÁLTALÁN nem anyagiakról beszélek. Valamennyi odafordulásról, legalább annyiról, mint amennyit a háztartási boltban megtesz az ember vásárlás után: elköszön.
bocs, el kellett mondanom, mindannyian jártatok nálunk, ismeritek a helyzetet, hangulatot, a kollégák jó viszonyát a mamákkal, de ez állandó és fájó probléma.
Szeretettel: Rita
nováky_rita

Rita!
teljesen megértelek és igazad van, de most mit lehet erre mondani? EZT HOZTA OTTHONRÓL. Nem mérgelődj (tudom, könnyű ezt mindani!), mert felesleges és ők sem teszik. :oops:
Mi megbecsülünk titeket és szeretünk! :D :D :D ÉS MI VISSZA AKARUNK KERÜLNI!!!! :lol: :lol: :lol: ki előbb, ki később! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kedves Rita!

Egyrészt örülök, hogy ilyen sok baba született :D
másrészt elkeserít, hogy ilyen tuskók (elnézést) egyesek.
Én nem győzködtem egész nap köszöngetni mindent, mert úgy éreztem, hogy túlságosan is ki van .... a popsim (bocsi megint) :D
Bár rosszúl indúltak a dolgok amikor bementem szűlni, de amikor Erika kezei közé kerültem onnantól minden rendben volt...
Biztos vagyok benne, hogy nem különleges bánásmódban részesítettek, hanem azoknak az embereknek ez a természetes, hogy így bánjanak a szülő nőkkel (meg az ott fekvőkkel).
Sajnálom, hogy ilyen elkeserítő volt a hangulat... :?

De küldök egy mosolyt, hogy jobb kedved legyen :D Kép

Kép

Kép
cukipofa

Kedves Rita!

Engem is elszomorít, hogy így viselkednek egyesek, de egyetértek Veronikusszal, ezt hozta otthonról.
És abban is egyetértek, hogy mi nagyon nagyon sokat köszönhetünk nektek, és boldogok vagyunk, hogy ott lehettünk és átélhettük a csodát veletek!!!
És reméljük még majd találkozunk megint ott!
És Neked meg különösen örülünk hogy itt vagy velünk és ha megakadunk segitesz!
Annyira jó!!!
Köszönjük!!!

Tudom nem könnyű, de tényleg ne foglalkozz velük!
Gondolj a gyermekeidre és arra a sok babára akik itt mosolyognak rád!

sok sok puszi

Ancsa

ancsaboszi

Rita, megértem, ha dühös vagy, biztos én is az lennék, legalább most ki tudtad magadból adni :?
Tippet köszi, megnéztem, de semmi nincs a szájában, én a melegre saccolok, fütyije körül már tök szépen eltűnt, most a popójánál csúnyább, de kivülről szinte nem is látszik, csak ha széthúzom, gondolom ott szellőzik a legnehezebben :oops: :( egyébként nem hólyagos, csak apró pöttyök és van két nagyobb is, azok sötétpirosak... :(

Györgyiiii!! Képek??

Ancsa, mi szerdán megyünk fél 5re!! Boldog féléves szülinapot Larababának!!

Gabbó, Eni, jó, hogy jöttetek!!

Eni, Benid tünemény, Danca utálja a spenótot, szal ti már jobban álltok, mint mi :lol:

Veronikusz, rég voltál, csak nem valami hétvégi kiruccanás?

Steffi?

Gabbó, Danának sajna attól lett valszeg ekcémája, mivel az ugye nem HA-s tejpép, tehát van benne rendes tejfehérje, HAt receptre írja fel a doki, nekünk valami milupa rizspép van HAs tejjel! (ahogy sima tápszert is bármilyen boltban lehet kapni, de HAst fel kell íratni!)
Tényleg, valaki meg tudja mondani, h miért van ez?? Miért nem adunk automatikusan mindenkinek HAs tápszert/tejpépet egyéves koráig?? És miért kell ezért kb. havonta elmennem dokihoz?? :evil:

Danca ma nagyon beütötte magát, konkrétan tiszta erőből "leállazta" a padlót (parkettát), alig bírtam megvigasztalni, pedig máskor egy kis levegőbe dobálás simán megteszi, most van egy piros pötty az állán szegénynek, nem láttam az esetet, csak akoppanást hallottam, meg utána rögtön a nagy bömbi jött :cry:

Emano, mi 5 és fél hónaposan kezdtük el az almalevet adni, ha van elég tejcsi, akkor sztem mindenképpen várjatok addig!! Nálunk ugyanis az volt, mint a nagykönyvben, h egyre több szilárdat evett és a végén teljesen leszokott a ciciről, szal fennáll a veszélye, h akkor abbahagyja a szopást, plusz ugye a sokat emlegetett allergia...
Édes a pucérkodás!

Ja, és Dani új tudománya, már tudja a kezével "plömplömözni" a száját és közben ugye szaggatott hangot ad ki, nem tudom, h ezt hogy mondják szakszerűen! :D

KépKép
barimami

Cukipofa, Danid tünemény! Mint egy kis gentlemanus! :lol:

KépKép
barimami

SZiasztok!

Emano

Én 6 hónapos korában adtam neki először gyümit, meg főzit, nagyon szereti, előtte nem nagyon ngedte sem a védőnéni, sem a dokim. Gyümölcslevet meg még soha életében nem kapott. Vizet iszik, sokat. :lol: Egyébként reggel tápszer, tízórai gyümi, ebéd főzi, délután tejpép gyümivel, aztán fél hatkor még gyümi, aztán éefekvéskor egy kis szopi még. :lol: Gyümölcslé nincs, csak víz. Ja és én úgy tudom, hogy 3 hónapos kor előtt az emésztőrendszere károsodhat ha hozzátáplálják. De nem vagyok persze szakértő.

Eni

Kösz a hiányolást, amint lesz időm jönnek a képek is. :lol: :lol:
Nekem azt mondta a doki, hogy spenótot még ne mert magas a ciántartalma. A védőnőm meg azt mondta, hogy egy héten egyszer.
Jók a fotók!!!

BArbi

Puszi Dani állára. :lol:

Gabó

Szerda csütörtök. :( Most nincs kedvem. :oops:

Rita

Elég borzasztó amit írtál. Nagyon nehéz ezeket feldolgozni, ha az ember lelkiismeretesen végzi a dolgát. Főleg ez a meleg is iszonyat lehet ott nektek. Mi gondolunk mindenkire és küldünk egy kis pozitív energiát.

LAra

Sok boldogságot!!

Na megyek fürdetni. :lol:

Kép
gyorgyi33

Barbi!
puszikálom Dani pici állát! :oops:
Aranyos vagy. :D Csak a férjem családjához mentünk haza Nyíregy mellé. De este jöttünk is haza. Csak a melegtől lógó nyelvemtől nem férek a géphez. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Köszönjük a gyógypuszikat! :D

Veronikusz: :lol: :lol: találó a lógó nyelves poén! én is lihegtem, aztán rájöttem, h a gyerek nincs is a szobában, miért nem kapcsolom be a kondit??? (már 30 fok volt és ne mértettem, h miért szakad rólam a víz)

na megyek és csinálok vele valamit, mert most már fel kellene kelnie, h idejében le tudjam fektetni aludni :lol:

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
barimami

Barbi!
Sudocream! Pankánál mindenre azt kenem, és tetszik a bőrének. Bár nálunk most úgy néz ki, éjszakára sem kell már pelus, de a hóna alatt voltak melegkiütések.

Voltunk anyóséknál vasárnap, és a lányom úgy bezabált, hogy csak néztünk. (Jó, nem nagyon reggelizett, de akkoris.) Evett két szelet kenyeret, egy tányér gulyás sűrűjét, egy palacsintát, némi kukoricát.

Brigi!
Édes kicsi gombóc!

Eni!
MIcsoda szempillák! És a haja most milyen?

Ancsa! Larának boldog félévest!!!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Na jó, én is jövök egy-két képpel.

Eni, ugyan már! :lol: Majd fél év múlva van az igazi buli! De azért jól esik ám... :wink: Ez az allergia de szar lehet! :? :x

Barbi, látod, én, mint 2gyerekes, simán odaadtam azt a milupa pépet, pedig Zsombi ilyeneket nem kapott. Na, íratok fel HA-s pépet. Gondolom recept nélkül nagyon drága lenne, vagy...nem tom.

Györgyi, ok, megnézem majd a színedet. Apropó, nektek meghatározzák, hogy mennyire barnulhattok le?

Megyek, bocs ordibátor.

Kép fogakra várunk :)

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Elaludt.

Még 2. Így, kukucskálva-vigyorogva szokott ébredni, és közben mondja a magáét, de nagyon:

Kép

Kép

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Helló lányok,
jó sokat írtatok, ezért nem is nagyon fogok személyekre reagálni, inkább témákra.

Gyönyörűek a babák még mindig! :lol: :lol: Annyira szeretem nézni, hogyan cseperednek! És olyan gyorsan nőnek!
Larának, Jázminnak és Sárinak boldog hófordulót !- Remélem nem hagytam ki senkit :oops:

Rita: abszolút érhetőek az érzéseid. Nem akarom ismételni a többieket, mert egyetértek velük. Nekem nagyon mély nyomott hagyott az ott töltött 4,5 nap - imádtam ( szó szerint) ott lenni. Nekem is ki volt nyalva a popsim :oops: és ez nagyon jól esett. Ezért is van bennem, hogy még egyet szülonöm"kell" és csak sajnálom, hogy a nagylányom nem veletek /nálatok született. Én a legnagyobb szeretettel gondolok mindig Rátok és akik itt vannak azok is. Vígasztaljon ez egy kicsit!

Hozzátáplálás: mi tejpépekkel kezdtük( 4 hósan ) , majd gyümik , sütőtök, sárgarépa . Először Benus jó ideig csak az édeseket fogadta el, de mostmár mindenevő. Ma pl. simán elvettte az asztalról a párizsit, kenyeret és paradicsomot. Elsőből csak kostolót kapott, mert mint tudjuk nem a legegészségesebb. Múltkor a rántott hagymakarikámat csócsálta meg. Szóval nem vagyok szívbajos vele.

Nagyon szomorú dologra mentünk le szombaton a telekre. (Mellettünk van anyósomék telke is, szinte egész nyáron lent vannak. ) Elpusztult a 3 hónapos!!!! fajtiszta hovawart kutyusuk.... Péntek éjjel tüzijátékoztak a szomszédok és annyira megijedt a durrogástól , hogy elmenekült. Fél óra múlva találták meg anyósomék, ekkor már zavart volt a tekintete, nem tudott menni, nem reagált semmire és vér jött a szájából. Utána el is ment..... :cry: :cry: :x Nem értem hogy történhetett ez meg egy kölyökkutyával. Valami szívproblémára gondolunk, minden jel arra utal. Kivan az egész család. :cry:

Vali: hívd csak a dokid, ez nem igazán jó jel. Én 16 hétig vérez(get)tem és küret lett a vége. Nem ijesztegetésből mondom, de tényleg ne hagyd annyiban.
Most sem jobb a helyzet. Ugye abbahagytam a fogigátlót mert tiszta zizi voltam tőle. Erre nagyjából 14-16 napig vérezgetek össze vissza. gyengén, de az elején iszonyú hasfájással, 1-2 napra elmúlik, megint megjön. Kb. 10-15 nap van, amikro "tünetmentes" vagyok. Nem lesz ez így jó........ de most mit tudnak velem csinálni? Újabb fogamzásgátló?????? Grrrrrr........

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!!
Képzeljétek Balázs reggelre megfordult!!!Reggel megyek be hozzá és a hátán feküdt :shock: :D

emano/Andi
KépKép
emano

Gabbó, nagyon édesek a gyerkőcök, iszonyat hasonlítanak egymásra! Vagy csak azon a képen? Kukucsolós képek is nagyon jók!

Emano, gratula Balázsnak a megforduláshoz!

Daninak szerencsére mára már jobb a popója, de azért mindenképp beszerzünk Sudocreme-t, hogy legközelebb már rögtön azzal kezdjük a gyógyítást!

Heni, jaj,ez borzasztó, szegény kutyus! És az utcára szökött ki? Nem lehet, h elütötte egy autó? Sajnos a kutyáknál nagyon kell vigyázni, amint meghalljuk a petárdákat vagy tűzijátékot, egyből rohanunk ki a kutyákhoz és behozzuk őket, mert tisztára megőrülnek tőle, elszöknek, stb...!

KépKép
barimami

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a félszülinapi gratulációkat!
Nagyon aranyosak vagytok!!! :wink:

Eni,
Ezt annyira aranyosan írtad, mikor mi voltunk aprók!
:D És most már miket eszik Beni? És tetszik neki?
Lara tegnap kapott barack banánt és imádta! Ma barack alma jön. :lol: :roll:

Örülök, hogy azt a csodálatos napodat még én is kicsit emlékezetessé tettem :lol: (Laránál voltam, szopizott)

Annyira cuki Beni!!!

Gabboka,
Én is csatlakoznék Enihez, és szánom bánom, de én is gondoltam ám rátok! És útolag is, de nagyon boldog fél éves évfordulót!
Annyira édesek a képek!
Gyönyörű a fiad és a lányod is!!!
Na és ezek a kukucskálós képek, jaj megzabálom!!! :lol:

Györgyi,
Gyere és mesélj egy kicsit, és kérjük azokat a fotókat!!!
Mihez nincs kedved?

Cukipofa,
Ez a kép nagyon édes!! És hogy vagytok? Milyen baba Danika???

Barbi,
De édes lehet Dani az új tudományával!
Videó?

Most beszéltem Tündével, mi is megyünk szerdán 4,30-ra! :lol:

Heni,
Szegény! Nagyon nagyon sajnálom a kutyuskátokat!
De miért? Doki mit mond????

Emano,
Gratulálunk! Nagyon kis ügyees, de nem akarlak elkeseríteni, de Lara is csinálta ezt, aztán most meg még nem forog, mondta a védőnő akkor hogy hát ezt dühből csinálja, és ez még nem az igazi. de azért lehet hogy nálatok igen.
:wink:

Na megyek, mert Lara nem nagyon tud aludni ebben a nagy melegben, és már fent is van! :cry:

Puszika

És hüvősebb napokat!

ancsaboszi

Sziasztok!

Ancsa

Hát dolgozni most nincs annyira. :roll: De azért megoldom.

Gabó

A jelenlegi helyemen nem, de volt már rá példa. Egyébként nem is túl szerencsés, vigyáztam is, de nem lehet eléggé ilyen melegben.
Olyan szépek a gyerekeid!!!!

Emano

Gratula Balázsnak, nagyon ügyi.

Heni

Hát hívd a dokinkat gyorsan. Szerintem.
Képzeld a mi kutyánk egy ilyen szilveszterkor annyira megrettent, hogy azóta epilepsziás, folyamatosan kezelik. Már elég idős, anyósoméknál lakik. Mondjuk mindig bolond volt egy kicsit, magyar vizsla. :roll:

Cukipofa

Gyönyörű bébi!!!!

Masni

Hol vagy???? Gyere és kérem a képeket!!

Csajok

Lellén találkoztunk Masnival és Mátéval. Nagyon édes Máté akkorát nőtt. Adri csinált fotókat is, de úgy látom eltűnt!!!

Steffi

Ugye jól vagytok? Nem nagyon tudok visszaolvasni! :oops:

Kép
gyorgyi33

És akkor képek. Inkább a rossz időben készültek, a strandon meg fürödtünk, nem fotóztunk. :lol: :lol: Na és Jázmin persze erősítette az immunrendszerét a kertben. NAgyon durva volt, mindenhol mászott és úgy nézett ki mint egy koszfészek. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
gyorgyi33

Rita, a többiekkel egyetértésben... :wink: még annyit tennék hozzá, hogy nem véletlenül vagyunk itt együtt, egy csapatban. :D Sógornőm most szült (nem Kútvölgyi, nem is Bp), és bár nem vagyok aktív részese a történéseknek, ég és föld az ő gyerekágyas időszakjuk, és az enyém. Elképesztő, hogy mennyire "nincs segítsége". Nem az ajtót támasztó emberek tömegére gondolok. Szakszerű, igazi segítség... Én sem tudok hatékony támogatást nyújtani, mert valahogy nem úgy fogadják. Meg is értem. Mégis azt érzem, kivételes helyzetben voltam én a Kútvölgyis gárdával. :)

Györgyiiii!!! Jázmin csudapofa, nagyot nőtt. :roll:

Oh, ZsombiSárci... :oops: :oops: :oops: :lol:
vbea

Kriszta, Benőhaj sokkal ritkább, de még mindig feláll az a pár szál is... :lol:
Szempillák: nekem szuper xxl szempillaspirállal sem ilyen... :oops: Apjától örökölte. :D
Kép Ancsa, nem volt semmi együtt az első pár nap. :shock:
vbea

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: