Brigik, még egyszer nagy grtaula nektek, édesek a babócák nagyon!!
Steffi, köszi a hiányolást, vagyok, vagyok, tegnap jöttünk haza Visegrádról nagyon jól sikerült, apával felváltva vigyáztunk Dancára, míg a másik a wellness részlegben dúskált (gőz, szauna, élményfürdő, hidromasszázs, aromaterápia, stb.)

Azért danca is pancsizott negyedórát, nagyon élvezte, jó meleg volt a víz és bárhová be lehetett vinni, szóval volt a gyerekpancsolóba, meg az élményfürdőben is!
Gratula Martinnak, hát ez nagyon jó hír, h már csak kétszer kel és mindent ugyanúgy csinálsz, mint régen, magától múlt el vagy pedig valamilyen stratégiát követtél azért? Dan iis nagyon jól aludt, 11 órát egyben, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor volt ilyen! Ja, egyébként én is ujjatlan bodyban altatom Danit, de én nem takarom be őt egyáltalán, mondjuk nem is szereti, mert belegabalyodik
Veronikusz, végül tegnap találtam egy nagyon jó apartmant, 11000/éj Tihany központjától 1 km-re, egy emelet csak a miénk, saját konyha, fürdő, nappali, szal Danit tudjuk külön altatni, ami fontos szempont volt. Sajna ezáltal a másik helyet le kellett mondanom, pedig ott nagyon sokat szervezkedett a tulaj, hogy legyen egymás melletti két szobánk közös erkéllyel, de az 17ezerrel drágább lett volna, plusz csak közös konyha van, meg több apartman van egy szinten, elég ideges volt, kb. 5 perces kiselőadást tartott, kb. kiabált, de én mondtam, h legközelebb fizettessen előleget és akkor azt most elbuknánk...

na mind1, sajnáltam őt, de sztem addig még ki tudja adni (1 hét múlva mentünk volna), plusz jogomban áll meggondolni magam!
Ancsa, mi péntek du. megyünk úszni fél 5re, jövő héten meg kedden vagy szerdán megyünk du!! Ti hová utaztok?
Na akkor még néhány kép a medence mellől: