Sziasztok lányok!
CSak egy gyors bekukk mert most jöttünk vissza a Balcsiról, és holnap megyünk tovább Anyukámhoz Kemire.
Brigiknek nagy nagy gratula!!! és várjuk a beszámolót!
Bocsánat de annyi itt a termés, hogy sajnos most nincs idő visszaolvasni, de mindenkinek sok puszi, és a képeket persze egy gyors átfutás közben megnéztem!
Gabi,
Enci baba még minding tündéri!
Ez a Ti kertetek? nagyon szép!!! De hát ilyen segítséggel

könnyű rendben tartani!
Memme,
Gyönyörű édes ez a kicsi lány, és úgy imádom a képeidet, nagyon jók!
Gyögyi,
Örülök, hogy jól sikerül a nyaralás, csak így tovább! és várjuk a képeket!
Veronikusz,
de jó de jó!!! Akkor remélem most is az új papucsodban ülsz a gép előtt! és remélem nagyiprojektben is ilyen hamara sikereid lesznek mint a papuccsal.
Barbi,
Dani annyira drága. mit szólt a csaphoz?
hát úgy volt hogy holnap reggel megyünk úszni, de pont most mondtam le az útazás miatt!
Tünde,
De édes! látod és ettől fosztasz meg minket! TEssék mindig vinni a gépet és kérünk sok képet!
Kriszta,
De jó volt titeket is látni!! Még még képet!!! Hogy vagytok? evés ügyben? sültkrumpli??
Heni,
ne legyél féltékeny senkire, mert hát itt ez a két szép csoda, mindig gyönyörködöm bennük! olyan szépek, és úgy látom lassan érik nálatok is a harmadik!
Délelőtt jöttünk vissza Tihanyból, tegnap már Larát is bevittük a vízbe igaz hogy csak a csónakban, de tetszett neki, addig meg csak a dézsájában ült és ódát zengett egy szőlőnek!
És képzeljétek múlt héten hétfőn kezdtük a gyümit barackkal és vasárnap már megevett egy egész barackot,
és egy kiskádban fürdött és ott ült benne és megtartotta magát!
Ja és eddig örömében csak visitott, de most először kacagott is.
Hát ezek a hírek rólunk.
Mindenkinek sok puszi
szaladok tovább mosni.
és íme pár kép:

Első nap! Ilyen jó itt nekem!

Így teltek a délutánok!

A Balcsiban!