A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

nagyon cukik az új képek!! Boldog szülinapot az 5 éves nagylurkónak!!!!!

Tragikus a kocsilopás-história!! Hihetetlen emberek vannak.. Miért nem nagyértékű autót visznek el, azért több pénzt kapnának.. :twisted:

Veronikusz, nagyon ügyi vagy!! Sok boldogságot és kényelmet az új "szerelmedhez"!! :lol:

Mi tegnap meglátogattuk Borsát és Emmust. Piknikeltünk a nyírfák árnyékában. :lol:
Emmus 4,6 kg, jól vannak, kezdenek pihentebbek lenni, mindenkit puszilnak!

Itthon hűsölünk, bezártam az ablakokat, reménykedem, hogy megússzuk a kánikulát.
Csak Miklós ragaszkodik a kendőhöz, így együtt izzadunk most is.. :lol:
Én is azt olvastam, hogy hasazni 3. hónaptól, addig húzódik a hosszanti hasizom. Mi babakocsizunk torna gyanánt, naponta, naponta 4 km, kaptatón is, 20 kg kocsi+Mica.
Kezd szép vállunk lenni, csak az úszógumi nem adja magát könnyen :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Bobsza, én szeptemberben fogok szülni Mészáros doktornál, ha minden jól megy. Ott van a Kútvölgyiben, terhes mamákat a magánrendelőjében fogad az Istenhegyi úton, előzetes időpont-egyeztetés alapján.
Azt még senki sem tudja, mi lesz márciusban, de a szeptemberi szülésre még biztató a helyzet. Épp tegnap mondta a védőnő, hogy azt hallotta, szeptember végéig még tuti marad minden, de az sem lenne meglepő, ha év végéig is változatlanul működne a kórház, és a szülészet. :)

Jól vagyunk, bár ezt a tikkasztó hőséget egyre nehezebben bírom. Eddig jól elvoltam pocakkeményedés nélkül, összesen egyszer fordult elő, hogy keményedett, de mostanában egyre többször, egyre erősebben. Ez már a 32. hét, lassan kezd TERHESSÉGGÉ válni a várandós állapot. :) Nem bánnám, ha egy picit előbb jönne, ugyanakkor - ha fizikailag nem viselne meg - a végtelenségig húznám ezt az állapotot. :) Jövő héten megyünk dokihoz, aztán lassan indulnak a ctg-k...

Minden baba nagyon cuki, a közelmúltban születés- és névnapos babákat, mamákat pedig Isten éltesse!

Vali! Mélységesen felháborított a kocsilopás, tényleg nem lehet szavakat találni ekkora szemétségre. Én biztos visszahoznám a jó kis középkori törvényt: aki lop (pláne ilyen nagy dolgokat) annak mancsot lecsapni... Ilyen dolgok belőlem is kihozzák a szadista szellemiséget...

Mindenkinek szép napot kívánok!
Zsu

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Sziasztok!

Gyuzsó! Hol olvastad, hogy hasizmozni sak 4 hónap után szabad? Nekem mindenki a 6 hetet mondta. Még a tornatanár is.

Borsáéknak üdv!

A Brigik meg lassan hazamehetnek! :)

mtunde

Lányok!
valaki ismeri?netán volt is már itt?
http://www.kolping.hotel.hu

emano/Andi
KépKép
emano

konkrétan a kisapartman érdekele :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Emano, barátnőmék voltak ott, nem tudom, hogy milyen szobában aludtak, de oda volt érte.

mtunde

Szia Zsu!
Köszi az infót, ezt a szeptembert már máshol is hallottam, de én az év végével sem vagyok igazán kisegítve (kalkulátor szerint márc. eleje)...
Viszont úgy döntöttem, amíg lehet, Mészároshoz fogok járni, benne maximálisan megbízom.
Azt meg tudnád mondani, hogy ha területileg nem oda tartozom, akkor kell-e fizetni a költségek 30%-át, vagy terhesgondozásnál/szülésnél ez nem számít.
bobsza

Üdv Bobsza!
Állítólag nem játszik már ez a területiség a szüléseknél (az újság szerint), de valamelyik doki nyilatkozta, hogy ő még nem tud róla.

Vali!
Ez az autólopás tök kiakasztott engem is. A többiek már leírták amiket hirtelen gondoltam. És a rendőrség még egy külön szám, hogy semmi empátia sincs bennük.

Emano!
Én próbáltam helyet foglalni még tavasszal, de már csak szeptemberre volt akkor.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

ami a babák hason alvását illeti: én mindig a babócák igénye szerint altatom őket. Ricsi 8 hónapos kora ót csak hason alszik.
Mikolt viszont hol így, hol úgy. azt tudom, hogy ha kaja után közvetlenül elalszik és alszik a vállamon, akkor csak hasra lehet lefektetni, különben felébred és nyűglődik. egyéb esetben viszont hallani sem akar a hason alvásról.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Tünde,
a neten olvastam a 3 hónapot a hasizomra, rákerestem én is, amint láttam a "maradékot" szülés után :lol:

a terhestornán is azt mondta a lány, hogy finoman lehet már a szülőszobán! is, de ő még nem szült, úgyhogy több babás anyuka felhortyant, hogy élni is nehéz volt akkor még.. :lol:

ahogy érzed, belevághatsz hamarabb is!!! Én csak óvatos duhaj vagyok torna ügyben :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Memme, hát ez a csajos, nem semmi, ahogy elvágta magát... :lol:

Kriszta, végre egy kis Panka. :!: :!: Nagyon édes kicsilány! :D

Köszi Memme a drukkot, sógornőm Miskolcon boldogítja a szülőszobát. Nincs még Ádámunk... 30. óra. :?
vbea

Eni, micsoda????

Kép

Kép

Kép
memme

Jaj csajok, amikor szülésről írtok, tisztára féltékeny leszek, hogy énisénis, annyira jó volt!!!!!! Én nem tudom , mit adtak be nekem itt a Kútvölgyiben, mert Szandi után nem éreztem ezt az érzést, de itt......... Ha nem lenne olyan nehétz 2 picivel aés a féltékeny nagylányommal AZONNAL belevágnék.

Eni: uh. 30 óra??????? anyááááám........ megy a drukkk.....+++++++

Na, már szeptemberig is jól áll a dolog? :P Ez megy máciustól.... Mi lenne ha kimondaák végre, hogy marad az osztály? Akkor ezek szerint az exsogórnőmnek is jó esélye van ott szülni

Vali: az agyamat eldobom, hogy milyen országban élünk. A kocsilopás az egy dolog - de hogy a rendőrségen így állnak az emberhez. Legalább férfi az illető? ( mármint aki közölte, hogy másnap is visszamehetsz a jegyzőkönyvért) Nem mintha ez számítana.....

Beni húzza a lóbőrt - ma már másodszorra - jól kifársztottam a medencében. Brutál meleg van kint.
Reggel jöttek a bádogosok csinálni a tetőt, már hajnali 5kor dolgoztak kb. 11 ig, aztán holnap folyt. köv. Nem csodálom, ez a hőség nem fehér emberbnek való.
Igyatok sokat!

Jaj, a lényeg: a két kis újszülöttünknek sok boldogságot!!!!!!

Biztos van amit még akartam, de elég felületesen vagyok mostanság. Kép
Kép
Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok lányok!

CSak egy gyors bekukk mert most jöttünk vissza a Balcsiról, és holnap megyünk tovább Anyukámhoz Kemire.

Brigiknek nagy nagy gratula!!! és várjuk a beszámolót!

Bocsánat de annyi itt a termés, hogy sajnos most nincs idő visszaolvasni, de mindenkinek sok puszi, és a képeket persze egy gyors átfutás közben megnéztem!

Gabi,
Enci baba még minding tündéri!
Ez a Ti kertetek? nagyon szép!!! De hát ilyen segítséggel :wink: könnyű rendben tartani!

Memme,
Gyönyörű édes ez a kicsi lány, és úgy imádom a képeidet, nagyon jók!

Gyögyi,
Örülök, hogy jól sikerül a nyaralás, csak így tovább! és várjuk a képeket!

Veronikusz,
de jó de jó!!! Akkor remélem most is az új papucsodban ülsz a gép előtt! és remélem nagyiprojektben is ilyen hamara sikereid lesznek mint a papuccsal.

Barbi,
Dani annyira drága. mit szólt a csaphoz?
hát úgy volt hogy holnap reggel megyünk úszni, de pont most mondtam le az útazás miatt!

Tünde,
De édes! látod és ettől fosztasz meg minket! TEssék mindig vinni a gépet és kérünk sok képet!

Kriszta,
De jó volt titeket is látni!! Még még képet!!! Hogy vagytok? evés ügyben? sültkrumpli??

Heni,
ne legyél féltékeny senkire, mert hát itt ez a két szép csoda, mindig gyönyörködöm bennük! olyan szépek, és úgy látom lassan érik nálatok is a harmadik!

Délelőtt jöttünk vissza Tihanyból, tegnap már Larát is bevittük a vízbe igaz hogy csak a csónakban, de tetszett neki, addig meg csak a dézsájában ült és ódát zengett egy szőlőnek!
És képzeljétek múlt héten hétfőn kezdtük a gyümit barackkal és vasárnap már megevett egy egész barackot,
és egy kiskádban fürdött és ott ült benne és megtartotta magát!
Ja és eddig örömében csak visitott, de most először kacagott is.
Hát ezek a hírek rólunk.

Mindenkinek sok puszi
szaladok tovább mosni.

és íme pár kép:
Kép Első nap! Ilyen jó itt nekem!

Kép :-)

Kép Így teltek a délutánok!

Kép A Balcsiban!

ancsaboszi

Szia Ancsa! Végre!

Meddig lesztek Kemencén? Mi vasárnap megyünk Nagybörzsönybe. Sajnos visznek minket, nem lesz autónk, de ha nektek igen, egyik du meglátogathatnátok minket :) 1 hétig leszünk ott.

Puszi

mtunde

Csajok!

Akinek van szupi listája mi kell egy első gyermekes anyának
baba-mama kelengye légyszi küldje el nekem.
SOS lenne, holnapra ígértem.

Heni

Kép

Kép
cancan

Vali,

Most olvastam csak a történetet, nagyon sajnálom!
Igazad van, teljesen egyetértek,aki egy két gyermekes család kocsiját lopja el!
Szegénykém!!!! Nagyon együttérzek veletek.
A Növéreméknek 13 éve lopták el a szakadt ladájukat a házuk elől Újpesten, lementek vasárnap délután a Növérem két gyerekkel két kutyával hogy mennek kirándulni, és kocsi sehol!
Nagyon nagyon szorítok!
Van valami fejlemény???

puszi

ancsaboszi

Kismamik!!!

Hogy vagytok????
Hogy bírjátok a meleget????

Barbi,
De édes lehetett Danika az úszáson, remélem hamarosan sikerül összefutnunk!!!
Lara a múltkor mikor meglátta, hogy hova érkezett elkezdett nagyon magyarázni, annyira édes volt!
:lol:
Tök jó, hogy így szeretik a vizet!!

Eni,
lehet már gratulálni???
:wink:

na megyek mert még pakolnom kell.

puszika

Mindenkinek sok puszi,
vigyázzatok nagyon magatokra és a babókra!!!!

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok!
Csatlakozhatnék? Én is a Kútvölgyiben szültem 2005.06.06-án Dorina lányomat, Sipos doktornál és Ferenci Erzsike szülésznőnél!

Kép
tikó

Tikó!
Hát persze, hogy! Légy üdvözölve a fedélzeten! Hogy-hogy jössz?Újabb bébi?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!
Cancan, adj egy mailcímet, nekem van listám!

Tikó!
Van egy táblázatunk is, ha van kedved, oda is beírom az adatokat, kellene még a születési éved, és hogy melyik kerületben/hol laktok.

Üdv közöttünk!

mtunde

Sziasztok!

Tiko, üdv a csapatban! Jó helyre érkeztél, örülünk Neked!

Ancsa, sajnos fejlemény az nincs. A rendőrségnek írtam egy mailt jó sok kérdéssel az eljárásukkal kapcsolatban. Várom már nagyon a választ, kiváncsi vagyok rá. :-(
Az utolsó kérdésem volt: Mit jelent Önök szerint a Szolgálunk és Védünk mottó jelentése? :(

Heni, Ancsa, nagyon jók a képek, látszik, hogy jól sikerült a pihenés. Remélem jövő szerdától is marad a jó idő.

Eni, hogy van Sógornő és Ádám? Remélem már ki is pihente magát és csak a tejcsi beindulására kell koncentrálnia.

Hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok! :D
Ritkán tudok csak jönni, de lehetőség szerint próbállak olvasni Titeket.
Hát ezek a fürdőzős képek.... :lol: :lol: Gyönyörűek a babák!
Vali! Én is megbotránkozással olvastam, hogy mi történt Veletek.És nem értem, hogy egyébként nem lenne kötelességük a hatóságoknak ingyen adni igazolást arról, hogy feljelentést tettetek :?: :shock:

Egy kérdésem/kérésem lenne hozzátok. Olvastam, hogy valamelyikőtök használt autósülést vett, új huzattal áthúzva.Azt hiszem talán Veronikusz írta. Szeretném megkérdezni, hogy hol vásároltad/tátok, vagy egy címet ahol mi is nézelődhetnénk.Előre is köszönöm,ha tudtok segíteni, jöhet privátban is, ha nem annyira publikus. :D

Minden kismama és pici babás anyukának kitartást ehhez a hőséghez.Nálunk a kislányom nem is akar szegénykém még az udvarra sem kimenni ebben a melegben. Mi este 6 után kezdünk mozgolódni a kert felé :D Szegény apukákat sajnálom(köztük a mi apucinkat is) akik nem tehetik meg, hogy otthon maradjanak a valamivel talán hűvösebb 4 fal között. :(

-Ktina-
ktina

sziasztok!

ancsa!
szupik a képek! :D

tikó!
üdv! én is sipo-os vagyok :D

veronikusz!
ktinához hasonlóan engem is érdekelne az autósülés project.

és tényleg jó lenne, ha apukák itthon tudnának lenni! de legalább hátha elengedik őket hamarabb vagy valami. mi csukott ablak ajtóval tudunk létezni. a kiteregetett ruhák 3óra alatt csontszárazak, őrület!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Ktina, Steffi!
mi Újfehértón (Nyíregyháza mellett) vettük, de volt egy másik nő is aki valahol itt KÖZELEBB dolgozik (őt a neten találtam). Őt megpróbálom előásni, ha még megvan az elérhetősége. Persze a másikat is szivesen megadom, ha valaki jár arra. De az újfehértói is itt van fent Pesten minden HUNGEXPOS börzén. Szóval keresem a közelebbit. Kis türelmet. 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jaj, Steffi, de jól mondod, a ruhák... este mostam, ki kell teríteni. Van éjszakai áramunk is, ezért a mosást mindig azzal intézem, így kb. félárba kerül amit használok.

Nálunk apa reggel 4-kor megy el, s este 7-kor jön haza, tehát így megússza a hőséget utazás ügyileg, de szegény egy műhelyben robotol, munkásruhában, ami nem rövidnadrág... :-(

Felhívtam az imént a ZSARUCAR lakossági szolgáltatást, autók keresésével foglalkoznak, első kérése? Faxoljam el a feljelentést! Nem hiszem el tényleg, hogy normális, h nincs belőle példányom!!!

Most írt egy lány a wiwen, olvasta az üzenőfalon amit írtam, s mondta, hogy náluk este 10-kor úgy vitték el a kocsit (sizuki ignis, tehát nem óriási érték), hogy bemásztak a kerítésen, bementek a házba, elvitték a táskáját, kinyitották a kaput és kimentek a kocsival. Szegény lány meg már csak rohant a kocsi után... Szerencséjükre a papírjai és az autó meglettek (azzal jártak betörni). A gyerekülés és a játékok, babakocsi ott is eltünt...

Egyetek fincsi hűtött gyümölcsöt... az nagyon jól esik. Mondjuk én most egy liter kakaót nyomtam be, jéghidegen...

Hali

Kép
Kép
Kép
v30

használt autósülés:
Almási Rezső
E-mail cím: almassy.rezso@datatrans.hu
nem találtam meg hogy hol vannak pontosan. Különben pedig egy Mónika nevű hölggyel levelezgettem ülés ügyben itt. Hát! nem tusod, hogy segítettem-e most ezzel. :( :shock: :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sajnos azért lopják ezeket az autókat, mert sok fut belőlük az utakon és kell a bontott alkatrész :cry: :twisted: (szerintem) a trabikat, meg egyéb ilyen régi kocsikat szintén ezért, mert ott meg nincs már alkatrész :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde, köszi, már megoldottam.....

Képzeljétek, Beni tegnap este belázasodott. 8 előtt érzetnme, hoyg mintha egy kicsit meleg lenne, akkro volt popsiban 37,8 majd egy jó órával később 38.7. Kapott germicidet, nyugodt éjszakánk volt, de hajnalban megint melegnek éreztem. Nem nagyon, így nem keltettem fel. Felhívtam a dokit, - mivel semmi egyéb tünete nincs - azt mondta elképzelhető hőségsztrájk is. de ha holnapig így marad ( hol felmegy, hol normális) akkor megnézi.
Előbb a pancsolás sem tetszett neki, bár már álmos volt, remélem csak ezért.....

Eni: sógornő???

Vali: a férjem már csak illetékbélyeggel "jár" rendőrségre. Hihetetlen, hogy milyen rendszer van nálunk

jaj, én is nyűgös vagyok, úúúútálom ezt a meleget.

Heni

Kép

Kép
cancan

Veronikusz! :D :D
Nagyon szépen köszönöm! Ez is nagy segítség, legalább valamerre el tudok majd indulni keresés-ügyben.Na, ezt jól megmondtam...

Tikó!
Bocsi, én is üdvözöllek, és nekem is Sipos doktor volt az orvosom.

Cancan!Reméljük, hogy csak a meleg miatt emelkedett meg a hője a fiadnak. Próbáld sűrűn itatni és besötétített hűvös (ha lehet) szoba.Bár ezt nélkülem is tudod. :wink:

Sziasztok, és még egyszer köszi a segítséget!

-Ktina-
ktina

Szevasztok,
Köszi a drukkot, Ádám megszületett végül tegnap délután f5-kor. 3800g és 56 cm, sógornőm meg olyan vágású és alkatú, mint én (ha valaki már látott, el tudja képzelni). MINDKETTEN JÓL VANNAK, apa büszke, minden rendben. :wink: :D
Veronikusz, én is köszi. :D
Szia Tikó!

Heni, Benus jobban van?
vbea

Hali Memme!

Nos, mi volt hétfőn? Mi a helyzet Vidával és a Kútvölgyivel?

Kép Kép Kép
fanetta

Eni:
nem :cry: sajnos lázasan ébredt, kapott kúpott, meg pancsiztunk a kádban hűvösebb vízben.
Most evett egy fél üveg bébiételt - remélem javul.....
ha nem, holnap vihetem orvoshoz.

Apósom szülinapja lesz a hétvégén, mennénk le a telekre, de így nem tudom mi lesz belőle......

Gratula a kis Ádámhoz!

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Üdv Tikó!! Képzeld, néha én is így becézem Melindát. :)
Csak úgy jöttél, vagy van valami nyomósabb oka? :)

Ó Fanetta, nem kérdeztem sajnos. Késve is érkeztünk, ő szülésből futott be, a párom és Melinda akkor már több mint két órája körözgettek a folyosón, meg volt ott egy nagyon negatív kisugárzású asszisztens és kicsit zavart engem. De azt gondolom egyébként, hogy szólnának, hogy ha bármi változás volna.
Rákérdezek legközelebb.
Most szombattól szabadságon lesz, ha esetleg fel akarod hívni.

Ancsa, Heni,a képek láttán csak annyi, hogy irigy-irigy. :)
Jobban lett a Nagyszemű?

Jaj ez a meleg kikészít. Melinda éjjelente felébred gyakran és iszik. Mint ahogy mi is. Nekem meg újra rákezdte a derekam, fekszem szorgalmasan, nehogy az legyen a vége, hogy egyáltalán nem bírok felkelni.
Ja, képzeljétek, igaz, hogy Melinda már csak este - néha reggel - kap egy kis jelképes cicit, de - biztos a várandósságtól - el-elindulgat a tejem. Cseperászik jobbra-balra. Kénytelen leszek megint melltartó-betéttel csángálni.

SOS, Nem tudtok egy jó belgyógyászt? Tüdőgyógyászt? A párom nagypapiját kemoterápiával kezelik egy vidéki vágóhídon, anélkül, hogy pontos diagnózisuk volna. Már most is borzasztóan néz ki. Mi meg megpróbálnánk mást.

Mennem kell.

Kép

Kép

Kép
memme

Memme!
Probáljátok meg a Kékgolyó utcát! Csak "jót" hallottam.
Unokatesómat pénteken műtik ott!!! :cry:
Tiko
Üdv Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Szóval
Tikoüdv a csapatba,csakaz előbb bénán sikerült :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

Tünde,

gratulálunk a pici jövevényhez és hát minden elismerésema sógornődnek. Sok tejcit, boldog babázást! :)

Emano
mondanál bővebben a Kékgolyó utcáról? Esetleg priviben. Hol van, kit lehet ott keresni, egyáltalán, hog ylehet most bejutni oda, ilyesmi. Köszönöm.

Kép

Kép

Kép
memme

Memme: nahát, barátságtalan asszisztensnők azok vannak ott..... Tavaly amikor kéthetente jártam Vidadoki nyakára a szülés óta múlni nem akaró vérzésemmel, ott találkoztunk 1-2szer. Meg volt beszélve, hogy vérvételre ad beutalót meg megbeszéljük a hogyantovábbot. Amikor én következtem, kiszól a "kedves" asszisztensnő, hogy mehetek és nyitja az öltözős bejáratot. Mondom, nekem nem kell levetkőznöm. "Azt majd a doktor úr eldönti" - közli velem valami hihetetlen unszimpatikusan. Nekiálltam vele vitatkozni, amikor is Vidadoki kedvesen, tárt karokkal a segítségemre sietett, s amikor a kedves aszzisztensnő látta, hogy mi jóban vagyunk, rögtön másképp bánt velem......
No comment.....

Heni

Kép

Kép
cancan

jaj, már most táényleg eszemet vett e meleg.

Emano, édes a kép! Igy meztelenkedik most is?

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!
Mi is kicsit hazajöttünk a balcsiról. Isten hozta a két új babát!

Memme az án anyósom túdőrákját (csont, vese, hanyálmirigy) a Kútvölgyiben kezelik, mondjuk ők mindig is Kútvölgyi fun-ok volta (felette laknak).
Kocsilopást még nem olvastam el, de már előre felhúztam magam.

Péntekig maradunk, addig még csak jelentkezem, bár már most bánom, hogy hazajöttünk, de anyámnak vendégei lesznek és nem akartam lentmaradni3 gyerekkel.
Györgyiék is ma jönnek haza, ugye?

Réka
Vendég

Heni,
persze, ugyanez volt. Egyszer tavaly a rendelőbe mentem és nem akarták a nevemet találni a gépben. V.doki úgy szólt rájuk, hogy még sose hallottam olyannak. Aztán észrevették, hogy mi van, de akkor meg már olyan álságosak lettek. Pedig az volna a feladatuk, hogy segítsenek, és ne csak az orvosnak adminisztrálni. Hál istennek ritkán találkozom velük. Szerencsére nem minden asszisztens ilyen.

Kép

Kép

Kép
memme

Kivagyok ettől a melegtől teljesen ( minden elsimerésem a pocakosaké - tavyl én is ezt éltem át.... grrrr....) és Benus miatt is, hogy mi a fene ez a láz????? :cry:

Emano: nagyon édes Balázsod :P

Memme: én ezért (is) utálok a rendelőbe menni, de mondjuk ha csak egy recept kell, nyílván oda megyek. Különben az Uszály utcába megyek.

Cinicini: hát nem tudom hol jobb, a Balcsin vagy itthon a hűvösben ( már amennyire hüvösötök lehet) Szerintem baromi veszélyes most kint napközben, nem fehér embernek való ez a hőség. Most olvastam, hogy megdőlt a melegrekord, 38.1 fok Kiskunhalason és még emelkedés!!!!!!! várható. :twisted:

Heni

Kép

Kép
cancan

Memme!
hát csak bőrgyógyász és sebész van!de utána érdeklődök!
Unokatesómat műtötték 3 éve rosszindulatú anyajegye volt,most pedig a nyirok csomóiba találtak rosszindulatut!pedig még csak33 éves!!!
Ő jókat mondott 10 napig volt bennt!Azt mondta nagyon odafigyelnek az emberre

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok lányok!!

MINDENKINEK
köszönöm az érdeklődést. Visszaolvasni még nem volt időm :) (majd egyszer...), csak átfutottam azt a sok oldalt amiről lemaradtam.
Tegnap jöttünk haza, nagyon jól vagyunk csak még a tejciért küzdünk.
Íme pár kép Kristóf babáról. Jövök amint tudok!

Kép Kép Kép

Kép
vkbrigi

Szia Brigi! Gratulálok, sok-sok tejcsit és egészséget kívánunk!
Kristóf ezeken a képeken nem újszülötthoz hasonlíh, hanem idősebb babához szerintem. Aranyos!
Hajrá nektek, türelem a cicizéshez, jó sokszor egyetek!

Hali

Kép
Kép
Kép
v30

Kristóf ezeken a képeken nem újszülötthoz hasonlíh, hanem idősebb babához szerintem. Aranyos!

Hali

Kép
Kép
Kép
v30

Hali

Kép
Kép
Kép
v30

Juuujjj, Babanetet is elérte a hőség! Bocs, de csak egyszer küldtem, nem is voltam gépnél sokáig...

Kép
Kép
Kép
v30

Brigi,gratulálok!!!!!!!
nagyon édi

emano/Andi
KépKép
emano

Brigi!
Gratula! Tündérke!! :D

Kép