A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

amugy kosziKép. vegso esetben...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

viszont lattam, h ebbol is letezik moshato (ne rohogjetek ki!). vajon csak rendelni lehet ilyet, v boltban is van? nem tudja vki?

Coolio
recca

Kushies uszo pelenka. Brendonban van.
moosejaw

Moose, tenyleg? koszi!!

Coolio
recca

Moose,
megy egy mél, itt hosszú... és lényegtelen. Kép
neet
neet

Moose,
mél elment. Nagyon is lényeges, csak már annyira off, h inkább nem ide írtam. Kép
neet
neet

Jucus,
ja, és bizti nagyon ügyes vagy és a kocsi is bizti nagyon jó, csak én nem értek a kocsikhoz és nem is érdekelnek. Vigyen el a kiszemelt célállomásig, ne kerüljön sokba... tőlem Trabi is lehet. Sőőőt, TRABANT rulez!!! Kép
neet
neet

Csajok!

Oxi talált gumicsizmát csak azt kérdezi,hogy ki és mekkorát kér!Gyorsan!

Jucus
20170114224602

Sziasztok,

van néhány fotó Fanniról...
http://galeria.webalbum.hu/thumbnails.php?album=158

Kép
Kép
johanna1975

Bogárka!

Utólagos beleegyezéseddel kértem Petrának is 22-s gumicsizmát.Ha már nem kell akkor majd elteszem PannánakKép

Zsanci!

Vettem Somának egy szuper új bakancsot ami 28-s viszont szerintem nagyobb.Látom,hogy B-nek nagyobb lába van esetleg érdekel a téma 1800FT volt és Goretexes?!

Jucus
20170114224602

JOhanna!

Apa fürdetési módszere nagyon eredeti és Fanni nagyon helyes!Falat Ti festettétek?Kérek arról is képet mert nagyon izgat!

Jucusakikiváncsi
20170114224602

Sziasztok!

Johanna!
Jók a képek Fannibabáról! Ki a másik baba, aki az ágyikójában fekszik?
Timi ennyi idősen, mint Fanni még nem tekergett a kiságyban, most viszont éjjel 3X kell leszednem őt a rácsról! Õ is mindig keresztbe fekszik és mindenhol fennakad szegény!

Vera!
Írtam mélt!

Hát...drukkojunk, hogy ne legyen eső! Eddig mindig szerencsénk volt!

Jön más apuka is a talira? Vagy csak az én párom? Nehogymá' unatkozzon szegény!Kép

Túrós pogit viszek! Remélem ez most sikerül, nem úgy mint múltkor! Pláne, hogy első kísérlet lesz! Ilyet még nem sütöttöm!Kép

Az alkoholizálós kép nagyon durva!Kép

ILdi
ildi76

Gumicsizma jelentés:Sajnos nem igen van pici gyerek méretKépde lehet,hogy jön még a kamionnal holnap.Oxi rajta van a témán ezerrelKép

Juc
20170114224602

Figyeljetek!

Ha úgy alakul,hogy holnap eljtok Bogárkához viszont tésztasalit nem tudok vinni akkor beengedtek azért?Vagy kiutáltok?

Juc
20170114224602

Jucus!
igen , érdekel. hozod hétfőn??

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Jucus, persze, hogy beengedunk salata nelkul Kép

Ildi, enyem apa mindig jon, mert csak ugy tudunk menni, ha fuvaroz minket. Marha messze vagyunk.

Johanna, igen, apa tokjol furdet es hogyhogy a vegen mar ket Fanni van? Kép
moosejaw

Zsanci!

Ha tudok menni akkor viszem!

Juc
20170114224602

juc,

írsz oxinak hogy nekem egy 22-es fiú ha lesz.....

talira mit vigyek,kívánság,óhaj,sóhaj???????
vagy legyek megint kreatívKép?

ancsi,
csajod édesKépKépteccikKép

ada,
holnap ezt a szüléses dolgot megdumizzuk,emberemre találtam benned ebben a témábanKépmármit hogy én is imádok szülni,csak én imádtam a pocakosságot isKép
meg már azóta érzem hogy szülni akarok amióta szültemKép Kép Kép

cupp
Vendég

Moos: Apa tényleg nagyon ügyes. Kádállványunk nincs, úghyogy minden nap igy fürdünk. Apa fürdet többnyire, imádják egymást.....

A barátnőjével van Fanni a képen, 3héttel idősebb babócával, barátosném lánya....

Juc: persze, hogy gyere sali nélkül...

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok lányok!
Ez a mosás nem megy nekem. Elfelejtettem a csövet betenni a mosdóba Kép. A küszöbig állt a víz (kb 5 cm). Ráadásul a földön eg ykis dobozban tároloma fésűket, pipere dolgokat, hajszárítót. Állt benne a víz. Most várom mikor jön fel a szomszéd, remélem nem ázott el nagyon.

Pedig pont most akartam feltenni Grétiről édes képeket, de csakazért is felteszem, csak még le kell kicsinyítenem.

KépKép
KépKép
lindicita

Zsebi, telefonon nem ertem el, irtam neki melt, holnap reggel azert meg hivom.

Gigi, en kernem a Balintot, Esztit meg esetleg meg Neetet Kép

Lindi, a gretizonabol mar reg mindent el kellett volna pakolnod! Vagy zarjatok a furdoszobat?

milyen jo, hogy ma nem irtok, igy ebedet csinaltam meg leolvaszottam a melyhutot es remelem, meg a mosogatas is belefer, amig alszik a csajom...
moosejaw

Még egyelőre csak a nappali a grétibarát övezet. Remélem a fürdőszobáig azért nem fog egyedül kitapicskázni. Vagy nagyon naív vagyok?

KépKép
KépKép
lindicita

albumomban végre én is megtekinthető vagyok és fannibébiről is vannak új képek. egykezes vagyok bocsi...

Lindi: ügyi vagy.... ugye holnap jöttök Bogárkához?

Kép
Kép
johanna1975

Pár napja még így ettünk, ma már sokkal szebben sikerült.

Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Még egy:
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Jucus!
Drága vagy! Köszi, hogy szóltál csizma ügyben! ha lesz, majd Panna megörökli Petrától, jó? Kép

Látta valaki tegnap az rtl híradót? És benne a papagájokat? Na, az itt van a mi utcánk sarkán, úgyhogy holnap megtekinthető, mint helyi látványosság Kép Aki nem látta: egy Dél-Amerikában honos papagájpár él itt a környéken szabadon 3 éve, és minden évben fészket raknak, most is egy hatalmas méretű került az egyik lámpaoszlopra Kép

Na megyek, ketteske felébredt, sietek, hogy fel ne ébressze egyeskét...

Bogárka

Ja, és holnap JÓ IDÕ lesz, és kész!!!

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Lindi, igen, naiv vagy Kép a lanykad meg nagyon helyes, csudajo moka ez a kanalazas, ugye? Kép es hogy hasonlit apara...

Zsebi, mar valaszolt is es holnap beugrunk a kabatert. Csak meg azt nem tudom, hogy hova...
moosejaw

Jó móka, nagyon, de ez a maszatos kaja csak ekkor az 1x volt (tényleg), nem vagyok én ilyen nagyon béna, csak ez Mildi féle zöldséges kaja volt, és nagyon híg, úgyhogy ilyet nem veszünk többet.

Képzeljétek, tegnap itt volt tesóm, és elmerészkedtünk 3-asban vásárolni. Apa levitt bennünket a Mammutba, onnan átvillamosoztunk a Westendbe (a babakocsit tesómmal 2-en alig bírtuk fel- meg lecibálni a viliről). Gréti tök jól elvolt, amikor megéhezett felmentünk a baba-mama szobába, ott szopizott és folytattuk tovább a vásárlást.
Az a baba-mama szoba valami csúcs, nem is gondoltam volna. Van 2 kis szoba, amiben van egy fotel, egy pelenkázó, mosdó, és az égvilágonsenkinem zavar. ha én ezt tudtam volna hamarabb. Úgyhogy mindenkinek ajánlom.

(Szomszéd még nem jött fel. )

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Babák nagyon aranyosak!

Neet, ma mikor ébredt Eszti, nálunk sikerült egy 7 órai ébredést produkálni.

Juc, üsse mágus, beengedünk.Kép Puntoviccsal jössz?

Moose, bocs, még tanulom a szarvasok alfajait.Kép

HOlnapra a sósfalatkák készen vannak, remélem marad nektek is.
zanza

Mi reggel 7-kor fél órácskát szopiztunk, aztán együtt aludtunk 11-ig. (és az éjszakát is átaludtuk)
Most nagyon utáltok?

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi, én csak irigykedem.Kép De azt nagyon.
zanza

Muszáj volt aludnia, mert én éjjel 1-ig dolgoztam (fordítottam), és hulla voltam.
Viszont annak, hog átalussza az éjszakát az az ára, hogy köztünk alszik.

KépKép
KépKép
lindicita

Moose hsz-át nem értem, (hogy Bálintot, Esztit és engem akar, ez nem vili) Lindit irigylem. Eszterem ma is 6kor kelt. Bár kaja és némi játék után visszaaludt úgy fél8ig, de mint tudjuk, az már nem ugyanaz. Dehát ez van, és így viszont az esték "nyugisak" fél8 után már tuti a buli, ő akkor már szuny. Kép
neet
neet

Johanna, nagyon szép a lányod! és a papája se rossz KépKépKép

Gréti is nagyon jól néz ki! és a szemei: igazi killer-blue-eyes Kép szegény pasik! Kép

én is előkerültem Kép

Bogárka, mi is mennénk holnap... Kép

votiv 8)
votiv

Benkenek van MOSHATO uszo pelusa, bebeeeeKépKépKép

szoval csutortokon irany a medence!!!!

Coolio
recca

Lindi!

Panna nem áll meg a nappalinál ha én kisétálokKépKészülj Te is!

Zanza!

Egennnnnnnn,vele meg a kölkeimmel ha úgy jön ki a lépés.
Juc
20170114224602

Gigi!

Gyerek csizma nem vót csak 31 mérettőlKép

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezes: ma delben hazajohettunk a korhazbol.
Kislanyunk, Katalin Zoe aug. 25-en, 03.23-kor szuletett meg, meglehetosen rovid ido alatt.
A tortenetunk:
24-en este 7-re foglaltunk asztal a Trofeaba, hogy megunnepeljuk a ferjemmel a 3. hazassagi evfordulonkat. Jokat ettunk es kozben azon viccelodtunk, hogyha tudna a mi kis pocaklakonk, hogy milyen finomakat lehet idekint enni, akkor biztosan igyekezne. Igyekezett.Kép Hazaeresunk utan nem sokkal, ¾ 10 korul szivarogni kezdett a magzatviz, a szulesznovel 11-re beszeltuk meg a talalkozot a korhazba. Mivel fajasaim nem voltak, de mar szuk ket ujjnyira nyitva volt a mehszaj, egy korul kaptam egy kis oxitocint. Ekkor jottek a fajasok, fel harom fele kezdett el durvulni a helyzet, 3 ora 23 perckor pedig mar megszuletett Katika. A gatmetszest nem usztam meg, de szerencsere nem kellett sokat vagni. A szules szep elmenykent maradt meg bennem, a ferjem hihetetlenul sokat segitett. Koszonet illeti meg Urban Marta doktornot es Czakker Judit szulesznot is, akik levezettek a szulest.
A korhazban toltott harom es fel nap is jol telt, a csecsemosok maximalisan segitokeszek voltak, ha felkerestem oket a problemaimmal. Egyszeruen csucsszuper volt minden!
Katikaval gyorsan egymasra hangolodunk, hihetelenul szeret szopizni, szerencsere van is mit.Kép Imadom a kis tunderkemet, a faradtsag ellenere is az egekben jarok!Kép
Ha lesz idom, meg jovok erre es visszaolvasok, sajnos most csak ennyire futja.

Dori

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Moose,
megírtam a pontos címet Kép

Lindi,
Hogy milyen szemei vannak Grétinek, Votiv jól mondja Kép

Gigi
Lévél???????

Jucus,
Nagyon rendi vagy, hogy felhívtál.

Ma csak 3x kellett lemennem vásárolni, hogy minden meglegyen az ebédhez Kép És persze a holnapi sütihez elfelejtettem megvenni a hozzávalókat, csak kicsit vagyok szétszórt.

Viszont nagyon jót kirándultunk délután a budai hegyekben, persze Brúnó nem gyalogosan hanem hátihordozóban, úgy ül benne mint egy pasa és dirigál onnan Kép
zsebi2004

Most értünk haza, megyek visszaolvasni, előtte azonban

GUMICSÍZMA: voltunk pénteken decathlonban, és van gyerek, 18/19-es mérettől felfelé, Dóci is kapott egyet, de csak sötétkék van Kép de van! Kép

ancsi,
na végre, már azt hittem, maga alá temetett az gyermek!!! Innen már csak jobb lesz Kép

Lindi,
Gréti ééééédes Kép és igen, naív vagy, NAGYON gyorsan elmásznak a fürdőszobáig Kép

Moose,
persze hogy megyünk holnap, pullóver-könyv bekészítve Kép

Jucus,
vezetés: ÉLJEN!!!!!! Kép én pl. sose fogok ráddudálni, ha lefulladsz, főleg nem T-betűvel a hátadon! Egyébként ha ilyen van, akkor ints be neki Kép (vera-az-agresszív-vezető) ... én ezt szoktam, kivéve ha fekete mercedes-audi az illető, akkor ugye ki tudja, nem kerül-e elő a stukker Kép

Ildi,
válasz ment Kép

Most ennyi, majd még böngészek,

vera
kisün

Dora,
GRATULÁLOK!!!! Villámszülés KépKép
kisün

Kisün!

Te lenni nagyon kedves!

Hol van a táblázatunk?Brúnó most volt egy éves?Nem akarom elhinni mert olyan nagy fiúnak tünt nekem múltkor a Mayaban.Most jutott csak el a tudatomig,ezért írom egy hónap elmultávalKép

Juc
20170114224602

Ruzi, most olvastam, mekkora Bendegúz! Hűha! asszem Bogárkánál megint Isti lesz a legnyeszlettebb (még mindig nincs 8 kiló, pedig már 8,8hós...) pedig eszik rendesen - ma éjjel 2x is kelt, szóval most nálunk is bejött, ami a héten többeknek...
de sztem a butapest parádéra riadt fel, én is felébredtem egyszer 2 körül, ritmusosan döngtek a falak - vhol nem messze lehetett egy áfterparti...

H&M: imádom...
de én nyitásra nem merészkednék oda, hiába vágyom rá, de tutira millióan lesznek és nyomakodni fognak, és próbafülkére is órákat kell várni... - Varsóban 1 hónappal nyitás után vetődtem be egybe, és még mindig ugyanez volt a helyzet! itthon sem lesz ez másképp...
úgyhogy maradunk a jól "bevált" módszernél: irány a Kaertnerstrasse-i szuperóriáslegnagyobb H&M, egy teljes szint szuperjó gyerekruhával, és megint bevásárlunk egy évre, jó olcsón...

votiv 8)
votiv

Nonni, úgy láttam senki sem írt a homeós kérdésedre, szóval az aromaterápia és a homeó üti egymást, illóolajat párologtatni sem ajánlott a bogyókkal párhuzamosan. aztán a mentol, kávé, egyéb evés-ivás sem ajánlott - de ezt is a bogyó előtt-után félórával kell csak "szigorúan" betartani, csak hogy a nyálkahártyát ne stimulálja más dolog

Homeopátia szüléshez/utána: nekem jó tapasztalataim voltak/vannak
amit mindenképp ajánlok: Arnica - sebgyógyításra, regenerálódás gyorsítására - szülés előtt 2-3 héttel 9CH-ban napi 1x5-tel érdemes kezdeni, hogy erősítse az érfalakat, szülés után 30CH-ban napi 3x-4x5
gátsebre, sebszélek összeforrásának segítésére ill fájdalmának csill-ra: staphysagria 30CH
szülés utáni gyengeségre, fáradságra: china rubra 9CH napi 1x5, gyermekágy után Sepia 15CH, heti 1x10
szülés közben is lehet a tágulást segíteni, erre jó a cimicifuga racemosa és a caulophyllum (5CH-ban, félóránként 1x5, felváltva)
én csak ezeket használtam (mások említették még a Hypericumot, Bellis perennist stb.) és nagyon hamar rendbejöttem, alig egy hónap alatt

na és itt egy link, egy orvos tollából:
http://www.mimnet.hu/0100_hun/index.asp?go=0100_informacio/0200_publikacio/view/ &pid=18
és figyelmedbe ajánlom a Bába válaszol c. könyvet, a terhesség-szülés-gyermekágy természetes módszerekkel (homeobogyókkal, gyógynövényekkel, illóolajokkal stb) való kíséréséről
nekem sokáig ez volt a "bibliám"
na, eleget jártattam a lepénylesőmet, mindjárt visszakívántok az offba...

votiv 8)
votiv

H&M ügyben én is osztom Votiv véleményét.Én se nem mennék oda nyitásra.Legutolsó nyitásos bulim kb.16 évvel ezelőtt az első Mc Donalds volt.

Juc
20170114224602

Votiv,
Dóci még csak 8,8kg pedig már 1 éves Kép viszont még egyszer sem volt beteg, nem szenvedte meg az oltásokat, derűs-nyugodt-vigyorgós gyerek (na jó, nagy akarattal Kép)... szóval csak annyit akartam mondani, hogy NEM a súlytól függ Kép Isti NEM nyeszlett, viszont veszettül jóképű Kép

Jucus,
kösz igyexem Kép

v
kisün

Proone, írnál egy email címet? még mindig nem küldtem képet a táblázathoz, és szeretném, ha Isti is felkerülhetne
egyébként nagyon klassz!

képzeljétek, nemsokára tényleg költözünk!!! hadd dicsekedjek el azzal, hogy a házunkkal szemben nyílt egy szupercsúcs játszóház Kép mondjuk óránként 840 pénz, de lehet bérletet is venni, úgy olcsóbb és van mindenféle foglalkozás, mesélés, diavetítés stb, és igazi óvónéni is Kép
mondjuk nem hiszem, hogy Istit sűrűn leadnám oda (eddig még mindig csak 6x voltam tőle távol, és a teszkónál nem messzebb), de jó a tudat, hogy ott van Kép

ma vettem egy cipőt, amiről a pasim nem tudja eldönteni, hogy cipő-e avagy papucs, ezért elkeresztelte "cipucsnak" Kép tiszta lüke

jaajj, de buta vagyok, majdnem elfelejtettem a legfontosabbat: Ancsinak, Dorának, és minden régi-új édesanyának gratulálok, a csöppségeknek gondtalan, boldog életet, a mamáknak és papáknak könnyű és vidám szülőséget kívánok!

votiv-akinek-ma-be-nem-áll

votiv 8)
votiv

Kisün, puszillak! KépKépKép
Dóci nagyon szép, és tök jó, úgy, ahogy van!
Isti meg majd gyúr, ha nagyobb (szélesebb) akar lenni Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Megjártuk Pócsmegyert, tök jó volt, apát megsétáltatta a Marci, mert máshogy nem lehetett vele bírniKép Mármint MarcivalKép

Lehet, hogy holnap mégsem jutok el a taliraKép Főleg, ha ilyen gázos lesz az időKép De a fő ok az, hogy ma egész nap kósza fájásaim voltak/vannak!!! Kép Igaz, hogy ezek még csak jóslók, de a lányomnál nem volt ilyen a szülés előtt. Marcinál fájás nélkül mentünk be, tehát nem tudom, hogy ez nálam mit jelent (tétova szmájli). Reggel még arra is gondoltam, hogy találkozok majd Dórával, de látom Õk már itthon! A kirándulásra is vittük a táskátKép Jó lenne valami konkrétumKépKép

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Hi Babes!

Utsó két hsz-t látom:
Pocak: babára fel hát, bár sajnálnám nagyon, ha nem jönnél holnap.....persze teljesen megértelek Kép

Votiv: tékozló mamánk visszatért???? de jó látni téged is Kép

Mi ma kint voltunk a M.szigeten; Vik szaladt 2 kört Bogyóval, én meg beszabadultam a sportusziba...OLYAN JÓ VOLT EGYEDÜL ÚSZKÁLNI, semmire sem gondolni, csak tempózni....az biztos, hogy ezt a felállást rendszeresítjük vasárnaponként.

Juc: félmaraton jövő vasárnap 11 körül lesz; a rajt a Városligetben van, egyelőre úgy tűnik végig Vikkel lesz Bogyó, de ha nyűgösködik, akkor megyek majd érte és átvaszem.

folyt.köv. fürcsi van
ada007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: