A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

ISTEN ÉLTESSE A KIS ÚJ JÖVEVÉNYEKET! ÉS PERSZE ANYUKJÁJUKAT ÉS APUKÁJUKAT IS!
Várjuk a majd a további híreket. Sok tejcsit és örömteli babázást!

Rita :) :) Köszönjük.

Steffi, akkor holnap, majd hívlak.

Veronikusz, hát én nem tudom, mennyire tudtam volna megőrizni a hidegvéremet. De mostmár minden rendben ugye?

Persze, lehet hogy egyszer az én gyerekem fog nekimenni valakinek, de hát a fene egye meg, mindenki vigyázzon már a sajátjára.

Valentina, igen rövideke voltál. :) Hogy vagytok?

Képeket úgy szoktam kicsinyíteni, hogy először is másolatot csinálok, aztán szerkesztés menü, ott kép menü és döntés-nyújtás amekkorára akrod. Remélem vmennyire érthető.

Holnap megyünk kedvenc kórházunkba. Pont 16 hetesen.

További szép estét mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:13-kor.
Vendég

Sziasztok,
sajna mostanság nem volt időm olvasni benneteket...
Remélem jól bírjátok a meleget, pedig a java még csak most jön.
Nálunk eddig minden okés (kopkopkop), jövő 7en megyünk laborba, a kis maszat most 9 hetes.

Veronikusz, azt hiszem te kerestél fekete dr. Batz papucsot, ma fél szemmel mintha hasonlót láttam volna a Savoya parkban, a Herbáriában. Ha nem kaptál volna még, esetleg érdemes megnézned, ha jól emlékszem úgyis a kerületben laksz.

Ildi
ildibaba

Hm, most megy a Naplóban, hogy lehet, h meg lehet majd választani a nemét a babának a lombikprogram keretén belül, persze fizetni kell érte, ettől remélik a népesség növekedést, hát, lehet benne valami, Czeizel Endre pozitívan nyilatkozott róla mindesetre, az ő véleményére még adok...

Steffi?

Dani rendes volt, hagyta, h kipihenjen magam, most akkor még a nyaralás képeket is felrakom.

Kép Ha nincs kád...

Kép Elaludt

Kép Felébredt

KépKép
barimami

Sziasztok!

Mikor megnyitottam a topicot, láttam, hogy már tudtok róla...DE...a jó hír hozóját mindenhol szívesen látják. :)

Ti nem ismertek, DE van Valaki, akit viszont elég jól! Én most az ő fogadott prókátora vagyok ÉS egy üzenetet hoztam Nektek!

Brigi, avagy ha úgy tetszik Cukorfalat üdvözöl Mindenkit az ő Petyájával együtt! AKI egy picivel ugyan előbb bújt ki a hálózsákból, de egészséges és gyönyörű!!! Ezt Én is első kezből tanúsíthatom!

Július 13-án, pénteken, hajnali háromnegyed háromkor, 2700 grammal és 52 cm-rel megérkezett! Mindketten tök jól vannak. Brigi a szülést hamar lezavarta, nem nagyon vacillált a dolgokon. 4 óra alatt túl volt rajta. (Nyugodtan lehet irigykedni! Én is azt teszem.) A részletes élménybeszámolót inkább meghagynám neki.

Üzenetet viszont szívesen közvetítek!

Üdv:
Hajni

ndh

Hajni, Briginek nagy-nagy gratulációkat küldünk Dancával!! :D Köszi az infókat!!

KépKép
barimami

Pocakosok,
Hogy bírjátok ezt a meleget????

Memme,
Ha mész orvoshoz, akkor kire hagyod Melindát??? Viszed magaddal???? Ha igen, hogy bírja???

Lilluska,
Hunornak boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!

Barbi,
Nagyon jók a képek!!!!!!!!! Főleg az uccsóóóó!!!!!!!!!!!!!!

Briginek nagy gratula a gyors szüléshez!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Szép jó reggelt mindenkinek!

Veronikusz: ez hihetetlen, egy 3 éves kislány... s az anyja hagyja, h egyedül sétálgasson. Kiakasztó! Remélem Szofi jobban van, s nem viselték meg a történtek!

Rita, Hajni: köszönjük, megnyugodtam! Éljen Brigi és Peti, majd itt kint behozza magát! Ádám is hasonló paraméterekkel született. Ennyire voltak a pocakban hitelesítve...

Csajok, azt hiszem most jött el a pillanat, hogy megbolondulok! Tegnap voltunk a Csepeli strandon. Nagyon jó volt, nagyfiam élvezte az egész napot, viszont amikor mentünk ki, nem találtuk az autónkat. Ellopták! Egy "rettentően nagy értékű" Suzuki Wagon R-t. Csecsemő és másik gyereküléssel, miki egeres napvédővel, plüss állatokkal stb együtt. Bumlizhattunk be a rendőrségre BKV-val (2 gyerek, sztand cuccok stb), szerencsére apu értünk tudott jönni. Este fél 11-re értünk haza. A pici már teljesen kivolt, Ákos meg szinte folyamatosan dumált vagy bőgött...
Teljesen magam alatt vagyok, hogy legalább egy pici emberség szorult volna ezekbe az emberekbe, hogy nem egy két gyereküléses (az egyik csecsemő) autót visznek el. Annyi rohangál ezekből a városban!
Csak kapkodom a fejem, folyamatosan bőgök, s abban reménykedem, hogy a tejcsi kibírja ezt a pár napot...

Bocs, hogy már megint sok voltam, de ki kell adnom magamból...

Hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Vali!
Nagyon sajnálom!!!!Undorító ez az egész ország.......

Gratulálok az ujdonsült anyukáknak és babáknak!!!!!

Mi jól vagyunk!Balázs mostanába 10-11 körül elalszik és 3/4 5 korül kel :lol: !!

Hogy bírjátok ezt a meleget??

Szép napot!!

emano/Andi
KépKép
emano

Ildibaba!
már néztem náluk is, de nem volt nekik. :cry: azért köszi. :D

Vali!
annyira sajnálom!!!! micsoda egy mocsadék ember az ilyen. :twisted: :twisted: :twisted:

köszönjük a jobbulást Szofinak. Szerencsére gyorsan elfelejtette. Most már szó szerint kettő után rohangálhatok. Semmit nem tudtunk megnézni a Camponában, mert folyton "mehetnékje volt" Szofinak, én meg loholtam utána. Még jó, hogy Kata ennyit nem nyüzsgött. Ő is jött velem. Vagy ha nem akarta akkor kénytelen volt, mert megfogtam a kezét. Muszáj volt Szofi után mennünk. :D Kis Menő Manó. :D össze fogom őket kötni, hogy csak egy irányba kelljen mennem :lol: :lol:

Gyuzso!
amit az álomra írtál lehet hogy igaz, de tény hogy ilyen már volt nekem többször. :(

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Barbi!
édesek a képek!!!! :lol: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

jó reggelt!

Vali!
:( :( :( Hát ez hihetetlen, komolyan mondom! Ezt a szemétséget! Őszintén együttérzek veletek, tudom nehéz, de próbálj nem rágódni!

Emano!
Gratula Balázsod jó alvókájához!
Mi nagyon nehezen tűrjük a meleget. korán reggel és késő délután megyünk csak sétálni, másképp nem lehet elviselni.

Brigik!
Szívből gratulálunk a kicsinyeitekhez! Majd, ha tudtok gyertek mesélni és várjuk a képeket is!

Barbikám!
Itt vagyok :D Hétvégén pakoltunk, rendezkedtünk. Írok majd választ mindjárt.

Tünde jól vagy, minden oké? Nemes Gabi?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Jó reggelt!

Hajni, ha itt vagy: Kösz a híreket (Ritának is :) ) üdvözlöm Brigit, nagyon gratulálok, és boldogságot, egészséget kívánok nekik!
Neked sincs már sok hátra! Hajrá! :lol:

Steffi, jól olvasom, mintha javulna Martin alvókája? :wink:

Memme, Tünde annyira együttérzek veletek, hihetetlen, tavaly ilyenkor én éreztem ugyanezt a "hagyjanak meghalni" érzést, most meg ott szuszog a kis Mancókám. :lol: Szóval kitartás, túlélitek Ti is!

Vali, ez az autólopás horror. Ha belegondolok, mi lenne, ha ellopnák a kocsinkat...agyrém! Tényleg borzasztó, hogy ilyen tapló barmok vannak ebben az országban!
Na és a szemét.... :shock: :(

Vica, Réka milyen nagylány már! Kép esetleg? :wink:

Barbi, nagyon tetszenek a nyaralós fotók, Danca olyan helyes kissrác! Jöhet udvarolni Sárcinak.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Sziasztok!
Eddig csak olvasgattalak titeket a friss infók miatt, ma reggelre viszont éles lett a helyzet :P úgyhogy szeretném megkérdezni, hátha tudja valaki, hogy Dr. Mészáros Gábor a Kútvölgyiben van-e még, ill. mi a jelenlegi helyzet a kórházzal, vajon márc-ban szülhetek-e ott???
Köszönöm, ha valaki tud valami bíztatót írni.
bobsza

Lányok!
Papucs projekt lefújva!!!! ITT VAN A LÁBAMON! :D :D :D 9 helyett 7 ezerért!!!! most hozták ki házhoz :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Wow, Veronikusz, ügyi vagy!
Kézeld, végül mégis maradunk a tihanyi apartmanunknál, ugyanis 10 szállodát hívtam fel Balatonfüreden és környékén és sehol sincs szabad hely aug. közepéig (asszem Annabella foglalt szeptemberig)

Vali, hát ez borzadály, ezekben a a bűnözőkben tényleg nincs semmi jó érzés, egyébként volt a kocsiban bármiféle lopásgátló? Nekem Suzuki Ignisem van és már régóta halogatom, de most már végleg meggyőztél, jövő héten megyek és tetetek bele egy-két dolgot :evil: :shock: (Ja, és nemrég olvastam, h a Suzukikat lopják a legjobban!!)

Bobsza, én most már elvesztettem a fonalat, de majd a többiek elmondják,amit tudnak...

Gabbó, köszike, udvarlásban benne vagyunk 100%-osan! :D

Steffi, én írtam neked a múltkor, h Martin mennyire cuki a képeken?? Megmutattam Andrisnak és ő is oda volt érte, Dani is szokott hasonló arcokat vágni, meg testpozíciókat felvenni, mint ő :D

Emano, Balázsod nagyon ügyi, csak így tovább és pikk-pakk át fogja aludni az éjszakát!

Nekünk nagyon jó volt éjjel, Dan iegyszer se kelt, plusz csak negyed 9kor ébredt, szóval igazi kisanygyal, viszont holnap megyünk Visegrádra és ott is fogunk aludni egy éjszakát, akkor biztos bepótolja majd az ébredéseket :?

KépKép
barimami

Szerintetek mikortól lehet elkezdeni tornázni :lol: ??

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Emano
, már kezdheted is a tornát. Ha fitnessterembe akarsz menni, van, ahol gyerekmegörző is van 3 hós kortól. De otthon már nyugodtan mozoghatsz. Persze amennyit bírsz! De haamr visszajön az erő! Főleg a sok babakocsizástól :)

Mi tegnap lementünk a Velencei-tóra. A víz kellemesen hűs volt, Bene is belejött a pancsolásba, de a hőség elviselhetetlen volt. Árnyékban fekve még ok. DE amikor beálltam a büfésorba, majdnem elájultam. Végül apjuk vette meg a kajámat, én meg hevertem.

Így aztán mától szigorú hőségriadót vezettem be, nem megyünk sehova. a vérnoymásom kávéval 100/60. :) jobb nem kimenni!!!

Hajni! Briginek gyors regenerálódást, és várjuk az élményeket személyesen is!

mtunde

hasamat+fenekemet kellene letornázni :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

És végre vittem fotóapparátust :)

Kép

Kép

csak a kezét figyeljétek :P

Kép

mtunde

Briginek és Petyájának nagy gratula, hát irtó ügyik voltak. Köszönjük az infókat Ritának és Hajninak.
Üdv Bobsza!
Tünde, itt is gáz van, nagy a meleg, el ne induljatok!
Vali, ilyen tapló rohadt szemét dögöket, komolyan! Nekem mostanában amúgyis olyan asztalborogatós hangulatom van (egyéb hivatalokban, hosszú)...

Akartam még írni, de kész vagyok. Ádám, Beni első és eddig egyetlen uncsitesója útban van... sógornőm a szülőszobán... :lol:
vbea

bobsza: ha jól követem az eseményeket, akkor van esélyed a Kútvölgyiben szülni, de beszélj az orvossal. addig még 3-szor megváltozhat minden. nem gondoltam volna, hogy 9 hónap ilyen hosszú is lehet. :?

tündérien alszik Bene. :) máskor is így csinálja?

emano: én kb. Mikolt 3 hetes korától tornázom, na de ne higyjétek, hogy a nagy elhivatottság miatt. az egyik anyuka (aerobic oktató amúgy), akinek Ricsivel egyidős a gyereke, szervez tornát anyukáknak, ahova mindenki hozza a gyerekeket is a helyi kultúrházban. próbálunk tornázni, már amennyire a gyerekek hagyják, de legalább egy jó program nekem is és az apróságoknak is.
amúgy szerintem a helytől és az emberektől függ, hogy a picurkát ne kelljen leadni megőrzőbe, hanem veled lehessen (én otthon nem tudok tornázni, mert a motivációm mindig elszáll. mindig találok valami jobb?? elfoglaltságot, mint pl vasalás, mosás stb.)
Ricsit anno vittem magammal a terhestornára, és egész jól átvészeltük a dolgot. :)

jelenleg épp imádom a házunkat. légkondi nélkül is kellemes idebent az idő, igaz, hogy zárva reggel óta minden ablak, ajtó. :)

nagyon sajnálom Vali, hogy elvitték az autótokat. egyszerűen erre nem tudok mit mondani. azt hiszem én ott a helyszínen összeomlottam volna. :( :(

Kép
Kép
Kép
manóka28

Köszi az együttérzéseket! Érdekesség még a sztoriban, hogy pár hónapja mondtuk le a cascot, merthogy minek, ha állandóan itt áll a kertben a kocsi, Pestre nagyon ritkán megyünk, ill. a jövő hétre vagyunk befizetve a Balcsira céges üdülőbe 1 hétre. Klassz lesz vonatozni a gyerekekkel. :(

Hajrá Ádám és Sógornő, biztos ügyesek. :-) Jó gyerekek az Ádámok! :-)

Bea, akkor együtt megyünk, ha elkapják a disznókat... Most én is tudnék törni-zúzni.

Ráadásul mindjárt indulni kell Ákosért az óviba. Mennyivel eccerűbb lenne ilyen kánikulában kocsival... :cry:

Tünde, nagyon édes Beni. A nevetős képen sokkal idősebbnek néz ki, mint egy 2 éves gyerek. Tegnap mi lábfejes képet készítettünk Ádámról, majd este felteszem.

No, megyek megsüttetem magunkat :(

Kép
Kép
Kép
v30

Vali!
nekem is van NÉMI fölös energiám!!! én is jövök akkor BUNKÓT földbe verni. :lol: micsoda egy mocsok. Még mindig megüt a guta. :twisted:

Tünde!
nagyon édes Beni fiú. Azért imádkozik bizots, hogy még sokszor tudjon így pancsolni. :lol: :lol: :lol: Ja! látom a nagyfiúnak "leesett" a haja! :lol: De így jó, ilyen melegben. :D

Barbi!
úgy sajnálom. Látszik beindult a szezon. Nekem még elég volt előtte 1,5 héttel lefoglalnom. :( na sebaj! majd jövőre!!! akár együtt is velünk :lol: :D vagy még többed magunkkal!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:14-kor.
Vendég

Sziasztok!

Iszonyat hőség van, remélem mindenki jól bírja...

Hát Vali, nem irigyellek...nekünk is ellopták innen a ház elől a kocsinkat amikor Orsival voltam utolsó pár napos terhes...
De volt casconk és ráadásúl lízingelt autó volt...és hát az ügyintézés...8 hónaoig tartott mire kaptunk valamit...
Nálatok sem csinálnak gondolom semmit a rendőrök...nem is tudnak. Sajna a suzukikat nagyon szeretik lopni...
Messze van az óvoda????? A legnagyobb hőségben ilyen pici gyerekkel elindulni :shock: nem semmi...

Láttam, hogy Ádám hason aludt a múltkori képeken...éjszaka is így alszik????
Dani napközben mindíg hason alszik, mert amúgy felébred, de éjszakára nem merem úgy hagyni, mert mégiscsak alszik 9-hajnali 5ig és utána 9ig...és félek, hogy elzsibbad :D , vagy nem zsibbadnak el????? Nem értek hozzá :(

Szép izzadós napot mindenkinek....

Kép

Kép
cukipofa

Cukipofa!
Balázs nekem mindig hason alszik!

Szóval már tornáz6ok :lol: akkor jóó

emano/Andi
KépKép
emano

gabbó!
igen alakulunk. már nem görcsölök rajta. és nappal is egyre jobb a helyzet! nálatok?

veronikuzs!
végül hol sikerült venni? és tuti jó?

tünde!
nagyon drága! tök jó, hogy raktál fel képet! végreee!

vali!
tényleg annyira sajnálom a történteket? esetleg valaki nem tud kölcsönadni autót? volt az autóban valami pótolhatatlan emlék vagy ilyesmi?

lilluska!
hát Isten éltesse a kisfiad! tegnap elfelejtettem :oops: nagyon boldogságos szülinapot! buli volt?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
igen ez pont olyan. Szintem minden nap felmentem a cipőexpressz oldalára megnézni az álompapucsomat, erre látom, hogy van még mindig 37-es, DE MÁR VAN 39-es is. Gondoltam annyit megér, hogy kihozzák és megpróbáljam. Én azt hittem a 37-es lesz jó, de ez valahogy szűk fazonú és végül a 39-es lett jó. Így legyalább a körbevarráson belül van a lábam és nem fogja nyomni a varrás a lában és telen is beleférek egy zoknival. De csöppet se na és vaj puha. Ez volt az utolsó db. Biztos eddig a szállítókocsiban volt próbáláson és most visszakerült a készletre és lecsaphattam ár. :lol: :D jupíííííí! :wink: :lol: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kati, nem alszik Ádám csak nagyon ritkán hason. Általában a hátán altatom, csak napközben néha teszem hasra. Azt mondják, úgy nagyobb a bölcsőhalál kockázata. Ádám egyébként nem is szereti, vagy csak akkor viseli el, ha már iszonyatosan fáradt és azonnal beájul, vagy ha elalszik a kezembe és úgy teszem le.
Azért az sem semmi, utolsó naposan az autólopást átélni...

Steffi, szerencsére egy olyan esernyőny kívül, amit a kollégáknak csináltattunk tavaly, nem volt más tárgy, bár a gyereküléseket nagyon sajnálom.
Apukám és egy rég nem látott barátom (írtam a wiw-en) felajánlotta, hogy elvisznek a Balcsira, ill. másik barátom kölcsön autót ajánlott erre az egy hétre. Teljesen meghatódtam...

Emano, a 6 hetes kontroll után szinte szonnal elmentem futni (terhesség előtt rendszeresen műveltem), de az 5 kilométer teljesen lefárasztott. Olyan izomlázam lett utána. :-) Ráadásul Ákos megszégyenítően 400 m-rel megalázott kb. :-) Hiába, fél évet kihagytam... A tornázással biztos nem lesz semmi gond, a mértékletesség a fontos szerintem.

Ígérem befejezem már a témát, de egy eszembe jutott... Este 8.30 volt kb, mire a rendőrségen végeztünk. Kértem a jegyzőkönyvből példányt, amit ugye én is aláírtam, erre mondta a hölgy, hogy nem adhat csak oldalanként 100,-ft illetékbélyegért cserébe. Kérdeztem, hogy ugye nem gondolja komolyan, hogy keressek vasárnap este egy nyitva tartó postát, ahol tudok 300 ft-nyi illetékbélyeget vásárolni, Gyerekekkel és cuccokkal felpakolva, kicsit rossz lelkiállapotban. Válasz, nem fontos ma, holnap is bejöhet érte... Azaz ma, Péteriből, Csepelre, autó nélkül, nyílván babával... s ezt komolyan gondolta. Tehát most konkrétan SEMMI papírom nincs arról ami este történt! Szolgálunk és védünk...

Kép
Kép
Kép
v30

Veronikusz, ez nagyon jó! Ahogy olvastam az utolsó felkiáltásodat, úgy képzeltem az arcodat, mint Szofié a vonalzón. :-)

Kép
Kép
Kép
v30

Vali!
igen!!! most "tejbe-tököt" játszom :lol: :lol: :lol: tisztára mint egy gyerek: "megvan a gőzvasút" :lol: :lol: :lol:

Vali!!! nem térek napirendre. Én mélységesen tisztelem a rendőröket, na de ez .... (pedig sokszor nálam is már kihúzták a gyufát)!!!!! NORMÁLISAK??????????? minha az embernek nem lenne elég baja, még rászivatnak a szerencsétlenre egy kicsit. :twisted: :twisted: :twisted:
Csak halkan elmesélem, hogy hozzám (még anno a régi lakásomba, Lövőház utcába) betörtek és nem az volt a legfőbb bajuk, hogy betörtek, hanem, hogy én Algírban születtem és akkor én nem is vagyok magyar!!!!!! :shock: :shock: :shock: A hülyének nem tűnt fel, hogy egy magyar címeres személyi van a kezében, azt meg nem osztogatják csak úgy az araboknak!!!!!! Ja! meg kérdezték mi tünt el. Mondtam hogy nem tudom, mert bokáig járok a fehérneműimben (is) majd megnézem. Erre meggyanunított a helyszínelő rendőr, hogy én biztosítási csalást akarok elkövetni, mert többet akarok beírni mint ami tényleg hiányzik. :shock: :shock: :shock: Kicsit elkanyarodtam a témától, csak azt akartam írni, hogy kinn vagyunk a vízből velük. :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vali!
Voltűl már futni?Nekem azt mondták,míg szoptatok addig nem lehet!pedig imádok futni :lol: :lol:
bár cászármetszés után lehet hogy tényleg nem jó!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Emano, a császár biztos több regenerálódást kíván. Nekem gátmetszés sem volt most szerencsére.
Minden testedzésre ezt írja az egyik könyvem:
"A gyakorlatokat ne a szoptatás előtt, hanem utána végezze, mert ilyenkor kisebb a mellek súlya, és elkerülhető a tej folyása, az értékes tápanyagok elvesztése. A kutatások azt mutatják, hogy a testgyakorlás melléktermékeként a szervezetben keletkező tejsav szintje az anyatejben az aerobik jellegű edzést követő 30 perc után a legmagasabb. A magasabb tejsavszint következtében az egyébként édes anyatej kesernyés mellékírz kap, aminek a babák rendszerint nem igen örülnek. "
A császár utánra 12 hetet írnak mindenféle testedzésre...

Ennek megfelelően szopi után futottam közvetlenül, s ezért 3 óra múlva már nem volt semmi probléma. Arra figyelj oda szerintem mindenképp, hogy bármit is csinálsz, pótold a folyadékot sokszorosan.

Nekem már nagyon hiányzik a rendszeres mozgás...

Kép
Kép
Kép
v30

Emano, az éndokim a 6 hetes kontroll után engedett hasizmozni is császárral.
és futni is lehet, bármit. A tej nem megy el, csak ha megerőlteted magad. De pláne, ha korábban is mozogtál, lassan vissza lehet állni.

Nekem meg az lenne a kérdésem, hogy most, hogy 2 hónapig nem jártam tornázni a rosszullétek miatt, aztán 1 hónapig nem fogok a nyár miatt, szóval most már 4-5 hónapos terhesen inkább a terhestornára kéne járnom, igaz?

Vali, annyira sajnálom én is!!! Jó, hogy vannak segítőkész barátok. Nálunk még a család sem tudott kölcsönadni a nyaralásra egy nyomi autót! :(

Nálunk is elég jó az idő. Bezárt ablakoknál kb 25-26 fok van. Lassan kimegyünk a zöldségeshez, meg lemegyünk az udvarra. Messzebb nem :)

Tünde

mtunde

Lilluska, tök jó a torta!

Köszi, rosszullétek kiszámíthatóvá és kezelhetővé váltak. Most az jött be, hogy csak a felét eszem meg annak, amit megennék, így nincsnagyon tele a gyomrom, és meg tudok küzdeni a kajával :)

mtunde

Sziasztok lányok!

Csak röviden tudok jönni. Lent vagyunk a Balatonon.
Nagyon kibirhatatlna ez a meleg!!! De tényleg.
Még jó,hogy lehoztuk a kismedencét Encinek abban pancsoljon, mert a strandon egy szabad hely, főleg árnyékos nem volt!!!

Vali Hogy rohadjon meg az, meg száradjon le a keze aki elvitte!!!! :evil: :evil: Tudom mit érzel, neklünk1000szer törték már föl, meg vitték is el a kocsinkat....És semmi nem lett soha meg...
De ez nem vigasztal gondolom... De hogy ilyen rohadékok vannak....
Lopjanak attól akinek sok van!!!! Ne a kisgyerekes, gyeses(nagypénz!) mamáktól!!!!!! Bocsi a kifakadásért!!!

Tünde! nagyon jók a képeid!!!

Lilluska! Nagyon szép volt a tortátok!! nyamm nyamm :D :D
utólag is boldog szülinapot!! :D :D

Veronikusz! örülök,hogy megvan a papucsod!!!hurrá :D :D

Most csak ennyi voltam, majd mnég jövök ha tudok...

mindenkinek jó hűsölést!! :D :D
Vendég

Lilluska!
Boldog szülinapot a nagyfiúnak!!! :D gyönyörű a torta!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hosszas küzdelem után első nyaralós kép próba:
Kép

Kép
Kép
kriszta36

sikerült!!!

Kép
Kép
kriszta36

akkor még (bocs, ha sok):
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
kriszta36

És egy Balatonos: Kép

És egy állatkertes: Kép

És most már jó leszek, és elmegyek aludni. Jó éjszakát!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Vali, nem írom le, hogy mit kívánok az illetőknek, de egy percig se élvezzék a szerzeményüket. Az illetékbélyeg-kálváriáról meg az jut eszembe, aminek sok-sok tapasztalat alapján már többször hangort adtam:elenyésző kivételtől eltekintve azért fizetjük az ún. közszolgálatot teljesítőket és azok holdudvarát, hogy megnehezítséga dolgunkat. Nekünk azért kellett másik lakást bérelnünk kétszer is, mert megőszültünk volna, mire elkapják lakásunkba betörőket, a kocsinkat feltörőket és az elviselhetetlen zajjal élő szomszédainkat.

Lilluska, Isten éltesse a nagyfiút! :)

Hajni, köszönjüka hírt!

Tünde, épp ideje volt már a képeknek. :) Ugyanis nem volt előttem az arca. Nagyon szép a "kezes", tényleg. :)

No, majd folytatom hív egy kis nő.

Kép

Kép

Kép
memme

Tünde,
Jessszuuuus, milyen nagy fiú már Bene!!!!!!!!!! Tényleg nem 2 évesnek néz ki! :lol: :lol:

Lilluska,
Nagy jó a torta!!! Te csináltad????

Kriszta,
Nagyon édes Panna!!!! Milyen nagy lány!!!!!!!!!!!!!!!!! Látom, Ő is szereti Anya cipőjét! :lol: :lol:

vica10

Barbi, Kriszta, jók a nyaralós képek. :) de Kriszta, mért lenne sok? Ti egyébként se szoktatok tolongani fotóilag.

Emano, tornázz bátran, a lényeg, hogy ne erőltesd magad. Egyrészt keringésnek közérzetnek, mindennek kell, másrészt régen sem kérdezték az asszonyok, hogy mikor kell visszamenni a földekre, gyárba, tettéka dolgukat.
Én pl. nagyon rosszul érzem magam, hogy már egy éve elmarad a mindennapos intenzív mozgás, de amikor elkezdtem tornázni, először nem bírtam behajlítani a térdemet (a tánc miatt gyenge), később meg a derekam adta fel. Marad az úszás, főleg most pocakkal, csak azt nem minden nap tudjuk megoldani.
Szóval, nem csaka fogyi miatt kell é slesz jó! :)

Eni, Gratulálunk a családnak, de hol, kinél szült a sógornőd?
Mert tegnap késtünk és a rendelő körüli nagy csendből és a várakozó kismamákból tudtam, hogy beleszaladtunk egy szüésbe V.doktornál. Mondjuk ez olyan 9-fél 11 között volt. Gyorsan végzett, bár kicsit tartottam, hogy hosszú lesz a délelőtt, mert velünk három és fél órát töltött, plusz az utómunkálatok, de bejutottunk.

Igen Vica, vittük Melindát is, ilyenkor nem tudjuk kire hagyni (nagyszülők dolgoznak). Mindig visszük, sokáig szopizott is és Kecskemétről nem tudtuk volna megoldani. Többnyire utána meg szoktuk látogatni a barátnőmet vagy egy új ismerőst. :)

Bobsza, csak nem? :) Gartulálhatunk? Én nem Mészi-s kismama vagyok, de biztos van, mert tegnap Vidadoktor mesélte, hogy helyettesítette szülésnél.

Ezt elküldöm, aztán egy kép és lelépek.

Kép

Kép

Kép
memme

Kép Elfáradtam...

Kép

Kép

Kép
memme

Kép
De mostmár ébren vagyok![/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Memme!
Köszi az infót. Igen, talán, de csak akkor hiszem el, ha látom majd uh-on. Jövő héten szeretnék menni, remélem nem lesz szabin, felhívni pedig még nem akarom, mert akkor tuti berendel ezen a héten, és akkor mivel szívhang még nem lesz, mehetek kétszer, ami a 10 hónapos lányom mellett nem egyszerű.
bobsza

Memme,
Hát le a kalappal előtted!!! Nagy zsivány lányod van! :lol: :lol: De nagyon aranyos! :D

vica10

Sziasztok!

Kriszta, tök jók a képek, dehogy sok!

Iszonyat ez a meleg, nálunk tart a hőségriadó. Tegnap levittem este 6-kor Benét az udvarra, totál nyűgös lett, kitaláltuk, hogy akkor fürödjenek a gyerkők, 10 percig jól is érezte magát a medencében, aztán onnan is kijött, és aztán mgint nem találta a helyét. Végül flejöttünk. Úgy látszik, ez a meleg már neki is sok. Nem csodálom. Én szívesen maradnék egész nap a hűvüs lakásban :)

mtunde

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: