Barbi, Kriszta, jók a nyaralós képek.

de Kriszta, mért lenne sok? Ti egyébként se szoktatok tolongani fotóilag.
Emano, tornázz bátran, a lényeg, hogy ne erőltesd magad. Egyrészt keringésnek közérzetnek, mindennek kell, másrészt régen sem kérdezték az asszonyok, hogy mikor kell visszamenni a földekre, gyárba, tettéka dolgukat.
Én pl. nagyon rosszul érzem magam, hogy már egy éve elmarad a mindennapos intenzív mozgás, de amikor elkezdtem tornázni, először nem bírtam behajlítani a térdemet (a tánc miatt gyenge), később meg a derekam adta fel. Marad az úszás, főleg most pocakkal, csak azt nem minden nap tudjuk megoldani.
Szóval, nem csaka fogyi miatt kell é slesz jó!
Eni, Gratulálunk a családnak, de hol, kinél szült a sógornőd?
Mert tegnap késtünk és a rendelő körüli nagy csendből és a várakozó kismamákból tudtam, hogy beleszaladtunk egy szüésbe V.doktornál. Mondjuk ez olyan 9-fél 11 között volt. Gyorsan végzett, bár kicsit tartottam, hogy hosszú lesz a délelőtt, mert velünk három és fél órát töltött, plusz az utómunkálatok, de bejutottunk.
Igen
Vica, vittük Melindát is, ilyenkor nem tudjuk kire hagyni (nagyszülők dolgoznak). Mindig visszük, sokáig szopizott is és Kecskemétről nem tudtuk volna megoldani. Többnyire utána meg szoktuk látogatni a barátnőmet vagy egy új ismerőst.
Bobsza, csak nem?

Gartulálhatunk? Én nem Mészi-s kismama vagyok, de biztos van, mert tegnap Vidadoktor mesélte, hogy helyettesítette szülésnél.
Ezt elküldöm, aztán egy kép és lelépek.