2004.05.10 22:03
2004.05.11 06:43

2004.05.11 09:27
Ezzel a zippeléssel megvárnám az embert, mert én még sosem csináltam, nem nagyon volt rá szükségem.
)
Akkor mostantól fogva még 3 hónap diétán, ezt megígértem az embernek is, de persze nem csak miatta, hanem magam miatt is. Addig eszembe se juthat a kistesó, amíg nem fogytam le, úgyhogy nagyon bele kell húzni, mert nagyon motoszkál a gondolat...
Meg mi ugye nem tartottuk meg tavaly az esküvőt, dehát nem fogok ilyen bálnán menyasszonykodni.
Nem írtad, pedig megígérted! Most fogyott el a csíkokra való kencém, aztán most valamit venni kéne, de még nem tudom, hogy mire helyezzem a hangsúlyt
Csíkok persze nem tűntek el, de tény, hogy halványodtak. Hanzinak mutattam is, tanúsíthatja
2004.05.11 09:48
Szerintem szemmel látható javulás következett be nálam, pedig nem is kenem mindennap.
2004.05.11 10:04
Merthogy azt mondtad, hétfőn is kilenckor kelt... vagy annyira elfáradt hogy még egy hosszú éjszakát csapott?

2004.05.11 10:17
2004.05.12 08:42
De azért szerintem vannak köztük jók.
Ma bezzeg 7.10-kor már kurjongatott. Vasárnap igenis tőletek fáradt el
De ezt nevezik kellemes fáradtságnak
Azóta beigazolódott, hogy ő is szeret olvasni, csak ő úgy csinálja, hogy a szájába veszi a betűket
Hörcsögöm sosem volt, de még lehet, az ötlet jó
2004.05.12 13:38
mennem kell
2004.05.12 13:50
2004.05.13 07:39
Tessék jönni és írni, hogy mi van a kiscsákókkal!
2004.05.13 07:48
Mikor nem lesz önveszélyes? Hát, ha csak az eleséseket meg ilyesmiket nézünk, akkor kb másfél éves koráig...De onnantól kezdve meg jönnek más önveszélyes dolgok...Mint pl rohanunk, és lefejeljük a homokozó szélét, lsd Regina
És jóóóó nagy púp nő a fejünkre...Szóval kösd fel a gatyát, most jön az igazi élet
2004.05.13 08:34
Talán azért is juthatott eszembe a kistesó, mert mi nem kelünk éjjel. Ebből a szempontból én nagyon könnyen vagyok, este legkésőbb 11-kor ágyban lehetek, és Miksa alszik 7-8-9 óráig. Ilyen téren nem vagyok leterhelve, nem vagyok kialvatlan vagy ilyemi. Az már más kérdés, hogy Miksabuckó nappal mint az égető tűz
Sajtkukac, nem marad nyugton egy percig sem, ha ölben egy kicsit elmarad anélkül, hogy 3 mp-enként forgolódna 180 fokokat, vagy szökdécseltetni kellene, akkor már nagyon meg vagyok lepve.
Miksába baromira bele van ám szeretve! Addig meg én töröm a fejem, de ezt úgyis tudja
2004.05.13 12:21
A másik hogy most visszamegyek dolgozni, és akkor újra a maximum gyedet fogom kapni. Úgyhogy én olyan 2006 év vége, 2007 elejére tervezem, ha a férjem is jobb belátásra tér addig. De én még csak most leszek 27. Titkon bevallom ha olyanok lennének a körülményeink amilyenek nem (saját ház, jól kereseő férj) akkor én még egy harmadikat si bevállanék, de hát ez csak az álmodozás része, örülök ha összejön a második. A mostani lakásunkba méga 2. is szűkösen férne el, ha meg veszünk nagyobbat úgy eladósodunk hogy kérdés megengedhetem e magamnaka gyedet. 2004.05.13 17:03
2004.05.14 07:50
Két napig szenvedett a gyerkőc, akkor kapott mindenféle "hashajtót", aminek nagyon is meglett az eredménye
Ma meg megyünk UH-ra, hogy megnézék a refluxgyanút. De mióta szilárdabbat is eszik, nincs annyi bukás, úgyhogy kicsit nyugodtan állok hozzá.
De azért megvolt az esti rutin
Köszönjük még egyszer a meghívást és a nagyon fincsi kaját! A párod tényleg tud, úgyhogy megyünk gyakrabban
Így a kerti party, benti party lesz. Viszont ha megyünk, szólok és meglátoganánk benneteket séta alatt
Hasleszorítós bugyi nem hülyeség, most már kicsit bánom, hogy én nem használtam annó. De majd a következőnél
(ezt majdnem visszavonta! Hférj)
Hférj, 4 nap múlva 30), úgyhogy nekem sem lehet több évtizedet várni még
De akiket ismerek és sógornőm szerint is érdemes várni. Náluk 5 év van a két gyerkőc között és hát sokszor az is kevés
Meg aztán Marcus manapság igencsak lefoglal. Tegnap pl. este 10-ig volt fent. Igaz, 5-kor aludt be és háromnegyed 8-kor én keltettem anyuéknál
Be volt írva a kartonjára, hogy nagyothall meg vak, és a lányok, akik mosdatták, mondták egymásnak, hogy mennyire lóg a melle
Erre a nagyanyám sem volt rest, visszavágott, hogy ha ők ennyi idősek lesznek, nekik a térdükig fog lógni
Erre aztán elhallgattak, de mami nagyon megbántódott
2004.05.14 09:06
2004.05.14 09:07
Ilyen szép, hosszú, tartalmas hozzászólásokat! És már végre valaki Miksára is mondott valami, már kezdtem azt hinni, hogy nem tetszett senkinek sem a kölyök
És igen igen, tessék gyakrabban jönni hozzánk
Ha most viszont nem jöttök Horányba, akkor hogyan tudjuk eljuttatni Tomi pulcsiját Ildikóéknak? Azért majd beszéljünk. Holnapra különben viszonylag jó időt mondanak, gyertek akkor
Vasárnapra állítólag elromlik. Vasárnap sajnos nem is leszünk itthon, le kell mennünk Tiszaszőlősra az ember családjához.
Azért jó, hogy beszólt a lányoknak, a humorérzéke azért nem hagyta cserben, és tök jó, hogy nem hagyta magát!
Figyusz, az oldalt fekvő képeket nem lehetne a tárban megfordítani, hogy ne kelljen az asztalra feküdni nézegetés közben?
Nálunk végülis az ember sem adta még egyértelműen áldását a kistesóra
De nem is ellenzi igazán, százszor át fogjuk még beszélni. Tegnap különben voltam doki bácsinál bogyóért, és kérdeztem őt, hogy mi az ideális. Azt mondta, hogy 2 év a 2 szülés között, szóval még egy fél évig ne essek teherbe, aztán már ok. Főleg csaszi után. Hallgatok rá, ő a szakember. De kistesó kell, mert szerintem jó tesóval felnőni, más ember lesz úgy belőlük, és felnőttként is jó, ha van testvére az embernek. Meg aztán mi sem élünk örökké, nem akarom egyedül itthagyni a világban...
Pedig lehet, hogy most könnyebben visszamenne a pocakom alul. Úgyhogy ha teheted, szerezz be! Hogy mekkorát? Na arról fogalmam sincs. 2004.05.14 09:15
2004.05.14 10:23
De tényleg jó fej a mamid, hogy ilyen "poénosan" megoldotta a dolgot. És hát igaza van, lehet, hogy nekem se lenne túl nagy kedvem visszamenni az ilyenekhez
Máshova nem mehet?
)
De már most jól átlátom ezt a szitut.
2004.05.14 15:54
Ha kiderül, hogy melyik héten megyünk, akkor csörizek úgy is még hétvége előtt és egyeztetünk!
És számomra még mindig nagyon Regis, akárki akármit mond
Az az igazság, hogy ő elég ritkán volt kórházban (tán 3x idáig) és ez a beszólás eléggé megviselte. Úgy gondolja, hogy mindenhol ilyenek az ápolók, ezért ódzkodik a rehabilitálástól (mármint tornázástól). Sajnos otthon meg nem igazán tudnak úgy foglalkozni vele, ahogy kéne
Na meg Ádám
De lassan kinövi és ez a lényeg
Utána a Brendonban is voltunk, vettem Marcusnak új kocsicipőt, mert a 17-es már kicsi volt neki. Meg kapott szupi lezárhatós etetőtányért
2004.05.14 17:07
) , szóval a bugyi az 8, a leszorító pánt meg 7 ezer amúgy
. Köszöntem. Teljesen véletlenül beleakadtam pár órával később egy gyógysegédeszk. boltba, és 2700 froncsiért meg is vettem a remek kis pántot. Hát így.
mert ez remek időszak szerintem a kihordásra. Jó az ha van neki kispajtása hamar

2004.05.15 20:12
)Miksabuckó, kicsit döcögve ugyan, és közben jó nagyokat nyög
De akármiért nem strapálja magát, ehhez kell egy távirányító vagy egy telefon, esetleg egy könyv, szóval minden, amit egyébként nem szívesen adunk a kezébe (szájába
).
Mondjuk azt nem is írtam, hogy a családban nincs olyan, hogy első szülésre lettek volna ikrek.
Mit mondott a doktor? Vagy már meg is szültél?
Ha a terhesség időpontjára lehet egy megjegyzésem, akkor nekem a nyár jobban megfelelt, sokkal kevesebb ruhát kellett vásárolni
2004.05.16 14:56
Aztán nehogy a párommal egy napon szülessen a pici - ő 18-án született
Meg is lepődött rendesen - persze a tippet én adtam
Ja, és a pláne az egészben, hogy ő is a Klinikán született, egymás melletti kórteremben voltunk úgy, hogy előzőleg nem is tudtunk róla, csak Ádám apukája mondta, hogy a lányzó is terhes és mostanában szül. Volt nagy meglepetés
De minden időszak terhességének megvan a varázsa szerintem
2004.05.16 19:44
Ennek ellenére neki az jött le hogy nem kell tesó, jó egykének lenni, nekem meg az hogy kell a tesó mindne gyereknek. Szóval még ezt e harcot meg kell vívnom
Egyébként Emmáról is kb fél évig győzködtem
De valahol azt gondolom hogy nála is inkább anyagi okai vannak ennek, ha úgy állnánk ahogy nem állunk akkor biztos könnybeben vállana még egy gyereket. De én ezt meg másképp gondolom, a gyerek elsősorban nem anyagi kérdés. Persze van egy minimum szint amit meg kell neki tudni adni, tehát legyn kajcsi, ruci, játék, szoba, de azért én az egyetemen gondolkodást amit Marycus említet azt azért még túlzásnak tartom
és nem rossz indulbók, csak sajnos én saját bőrömön tapasztaltam hogy az élet milyen kiszámíthatatlan, így az ember akár egy gyereket se vállajon. Elmondom mi volt velünk, csak hogy érthető legyen, miért gondolom másképp: Anyukám és apukám amikor összeházasodtak akkor egy egyszobás lakásban laktak. Anyukám terhes lett, nem tartotta meg, hsizen csak nem szül egy szoba konyhába gyereket, szegéyn gyerek, majd ha neki lesz akkor mindnet meg akar neki adni. Eltelt 9 év, apukám igazgató lett, kaptak szép 3 szobás lakást, jöhettem. De anyukám előre eldöntötte, neki csak egy gyerek kell, hiszen annak ez egynek akar MINDENT megadni! (hozzáteszem ő nagyon szerény körülmények között nőtt fel). Ez úgy tűnt sikerült is, én voltm az igazgató gyereke, mindnem megvolt,óriási szoba (lakótelpi mértekhez képest), dugig játékkla, nyugatról hozott játékokkal, nyugati kocsia 80-as években. Szupi volt
Aztán jöttek a gondok. Apukám 54 évesen meghalt, anyukám ott maradt egyedül. Kűzdött, valahoyg próbálta tartania szinvonalat.Akkor mentem középiskolába. Mindet megkaptam, erőn felül. De milynea sors, jötta rendzserváltás. Ki gondolta volna? Ki számított iylnerte akár 20 évvel ezelőtt? Nem ragozom, pár hét alatt úgy kiraktak a 20 éve miáltalunk hazsnált, épített, újított kertes lakásunkból mint a sicc. A törvény nem védett mindket, egyáltalán, helyette kaptunk egy 1,5 szoba konfort nélkült omladozó bérházban, Wc a folyosón. Ekkor voltam fősikolás. Elvégeztem, így, ilyen körülmények között. És most egy 3 szobásban lakunk, sőt néha álmodozom hoyg majd eljutunk kertes házba
és jól érzem magam. vagyis jól érezném, ha anyukám nem lenne a történtektől teljesen megkeseredve, őt ez az egész nagyon megvislete. Hiszen ő NEKEM mindnet meg akart adni. Nem jött össze. Bocsi a tanmeséért, csak azért írtma le mert a Marycus beírásáról ez jutott eszembe, nem szabad ettől függővé tenni a gyerek dolgot, a körülmények változnak, néha drasztikusan is, úgyhoyg aki 3-at akar és a férje is rajta, ne gondolkozzatok még az egyetemen meg ilyesmin
Ja, és pl a mi esteünkben ha szigorún anyagias oldalról vesszük mennyivel könnybeb lett volna ha van egy idősebb tesóm,a ki már keres pl, hiszen mi is akkr tudtunk tovább lépni amikor én elkezdtem dolgozni. 2004.05.16 20:05
De csak eljön annak is az ideje!
2004.05.17 08:26
Mi is szoktunk reggelente Miksával pihizni (próbálni), de vele csak hancúrozni lehet, mert egy percre sem marad nyugton.
Szóval mit kapott?
). Én attól nem félek, amitől ő, hogy kevesebb figyelem jutna egy gyerekre, ha osztozniuk kéne.
2004.05.17 10:14
2004.05.17 10:30
Úgyhogy mostantól szigorúan bekötve játsszuk a babakocsist, csak azt sajnálom, hogy eddig olyan biztonságban altattam a kocsiban nappal. Jöttem-mentem, el is lehetett szunyálni mellette, most meg ennek vége, mert így akármikor kipottyanhat...
Szerintetek rendezzem be neki nappali alvásra a járókát, ha épp arra van szükség? Mert föl mégsem akarom vinni, olyan nagyon messze van.
Miksabuckó mostanában akkorákat ordít, hogy a szomszédban is hallják
2004.05.17 21:33
2004.05.18 11:48

bevallom, én néha még most is nagyon szeretném ha lenne tesóm és anyukám időnként vele is foglalkozna és csak picit nem velem foglalkozna

Úgyhogy van enenk ilyen oldala is
Sajnso az én férjem nem mondja meg miért nem akar többet, csak szimplán mondja hogy nem, indok nélkül. Ha indokolna akko rtudnék ellene érvelni, szerinteme zért
De majd meggyőzöm azért, Emmá tis imádja. 2004.05.18 15:41
És ha az unoka belehúz, akkor 90 évesen meglátjuk a dédunokáinkat is
Viccet félretéve, én is előbb terveztem a szülést, de nem találtam meg előbb a gyermeke(i)m apját, és nem akartam engedni az igényeimből csak azért, mert úgy éreztem, hogy kifelé megünk az időből. Simán megérte várni, az emberrel nagyon jó élni, boldogok vagyunk nagyon
2004.05.18 21:42
)2004.05.19 07:30
Különben meg puha méhszáj, egyujjnyi szerintem nekünk a szülés 3. órájában lehetett, úgyhogy egész jól állsz
2004.05.19 08:07
2004.05.19 16:09
Én mostanában olvasgatok, mert hullastádium van megint részemről.
Már előre tudjuk, hogy mik lesznek a skacok nagykorukban
Csatolásként és bizonyítékként majd lesz egy kép
Tehát akkor tudok én is aludni még egy kicsit
Drukk megy ezerrel! És kéretik jelenteni, ha megszületett a pici. Addig is gyere, amilyen sűrűn tudsz
2004.05.19 21:01
2004.05.19 22:01
). De ez nem érdektelenség, csak időhiány. Sajna ha ősztől dolgozom még ennyi időm se lesz

2004.05.20 08:46
Van, hogy elég a víz, de az a ritkább