A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Barbi!
nekem nagyon tetszik a kép :D

sajnon nálunk nincs jó hír: Szofi a 15 hónapos oltástól péntek este óta erősen lázas :cry: :oops: kapott este lázlehúzó kúpot, 2-kor mégis lángolt a feje. :cry: :oops: Olyan aranyos volt éjjel. Látta, hogy kapja a Panadolt a kanállal és mivel a kezeim foglaltak voltak (az egyikben ő ült) ezért a cumit nem a kezembe adta, hanem bedugta a számba. :lol: Szegénykével 2 órát sétálgattam hajnalban mire végre elaludt. :oops: :cry: szegényt az első rágófoga is kínozza. Már 3 helyen áttörte az ínyét. :oops: :cry:

minden nyaralónak jó pihenést!!!

kérünk még képeket!!!!!!!!!

szép napot!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lányok!

a segítségeteket szeretném kérni!!!! Ilyen fekete Dr Batz papucsot keresek 38-as méretben. Már kifutó modell és nem találok sehol. :oops: Ha véletlenül látott/lát valaki ilyet, szólna nekem!!!!

Kép

ELNÉZÉST HOGY ILYEN HÜLYESÉGEKKEL ZAVARLAK TITEKET, de annyit vagyok itthon, hogy jó lenne valami kényelmes papucs! :)

Előre is nagyon köszi. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Steffi! Igen a héten voltam AFP-n, jövőhéten meg megyek a dokihoz az eredményért. (mivel nem telefonált, nem aggodom, azt mondta ha baj van-hívni fog)

BArbi! szerintem nagyon jó a kép!!! :D :D

Veronikusz! Sajnálom szegény Szofit! :( remélem hamar túl lesz rajta....mi a hó végén megyünk a 18 hónapos oltásra. az nem tudom mi ellen van? Figyelni fogom a papucsot, most megyek a Corába és az ottani gyógyszertárban vannak DrBatz papucsok, megnézem....ha van szólok....

A nyaralóknak szép strand időt kívánok!!! :D
Vendég

Gabi!
ezer köszi :D sajnos teljes a szerelem :D ha ilyen nincs, MÁS NEM KELL 8) :lol: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Képzeljétek, tegnap is és ma is jól voltam!!! Még nem tökély, de még jobb az előző hétnél, és ez csodálatos. A hihetetlen álomkór is lassan alábbhagy, és néha képes vagyok házimunkára és egyéb dolgokra is rávenni magam. Pl amikor Bene alszik, iszonyat jókat olvasok! :oops:

Veronikusz, papucsot, tudod, én is figyelem!

A 18 hós oltás már nem tudom, mire van, de azt igen, hogy az olyan, mint a korábbiak, vagy aznap van mellékhatás, vagy nem is lesz. Szóval nem olyan durva, mint a 15 hós.

Mi itthon piknikeztünk az udvaron néhány családdal a házból, nagyon szuper volt. Strand most elmaradt. Talán jövő hétvégén...

Lassan-lassan mi is nyaralunk, csak kölcsön kocsit kell szereznem még 3 hétre, mert a húgomék nem tudják odaadni :( De csak lesz majd valaki, aki megszán minket.
Már nagyon várom, de addig is még kedden lesz uh, meg mág 2 hét eltelik :)

mtunde

Tünde!
micsoda jó hírek!!! Akkor neked már lassan vége. Vagy már vége is??? :D :D

A papucsot neked is köszönöm. :D

Az oltás mellékhatása még mindig megvan. Szofi DU is lázas volt. Akkor PAnadolt kapott, most este meg kúpot. Eldöntöttem, hogy ha lecseng a láz, bekeményítek és csak vizet kap éjjel. Már unom az éjjeli 2-szeri kelést. (pedig egyszer már volt reggelig alvás is :D ) Bíztató, hogy a 18 hós az jobb lesz. :oops:

pót-nagyszülők:
ma DU mi voltunk náluk Érden. Másfél órából lett 2,5 :D jó volt. Kaptunk pár ruhát is. (igaz nem újak, de jó állapotúak. A gesztus hogy gondoltak ránk minden esetre nagyon pozitív. Az más kérdés, hogy hordani is fogjuk-e őket 8) ) Nyár végénre hívtak minket Hévízre az apartmanjukba pár napra. :D Nagyon aranyosak. EGy aggályom van, de ez túl személyes hogy itt megírjam. Nem akarok senkit se megbántani vele.

mentem mert hulla vagyok 8)
jó éjszakát!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok Lányok!
Megjöttünk. A szálloda tényleg jó volt, az idő már nem annyira. Én még a víz közelébe sem mentem, ahhoz nekem még nem volt elég meleg.
Csatolok pár képet:

Csak csatolnék, de valamiért nem megy :evil: . Majd holnap újra megpróbálom.

MOst próbálok visszaolvasni mindent.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Szofinak jobbulást kívánunk!!

és egy kis képáradat... :)

le sem tagadhatnák, hogy testvérek...
Kép

emlékeztetőül a korábbi kép Ricsiről
Kép

és egy újabb kedvenc, ritkán cumizik, de akkor kizárólag az ujját
Kép

Kép
Kép
Kép
manóka28

Manóka!
nagyon édesek a képek!!!

na megyek főzni, mert pót-nagyszülőktől kaptunk egy csomó zölségét is a kertből. :D istenem de rég ettem ilyen IGAZI paradicsom ízű paradicsomot. :D

szép napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hali!

Igazi paradicsom!!! Hmmm. Talán lassan már az is bennem maradna :D

Vizsont ma reggel Bene hányta ki a tejet... :( Most piritóst eszik, és megfigyelem. Asszem csak az előző 2 nap vendégeskedése és össze-vissza zabálása lehet a gond, de jobb az óvatosság...

Manóka! Nagyon édesek!

mtunde

Tünde!
szegény Bene! mielőbbi jobbulást!!! :oops: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, óó, már ők látnak el titeket kajákkal, az jó jel nagyszülőség szempontjából, minket is nagyszüleim állandóan kajákkal tömnek, meg szüleim is!
Igazi paradicsom nekem mindig akkor jut osztályrészül, ha veszünk a biopiacon, összehasonlíthatatlanul finomabb a szar, Intersparosnál!!
Szofi hogy van most? Jobban már?

Erről jut eszembe, fogyókúra, már lement 1,5 kiló, juhéé!:)

Tünde, jaj, szegény Bene, remélem csak egy kisebb gyomorrontás, ami holnapra már el is múlik vagy még ma estére!! Főtt krumplit szereti Bene? :?

Manóka, gyermekek édesek nagyon!

Kriszta, hát igen, sajnos kifogtátok a sz@r időt, de várjuk a képeket!!

Köszi a kép kritikákat, örülök, h szerintetek ez még belefér! :lol:

Többiek? Zsófi? Ancsa? Masni? Eni? Steffi? Memme? Brigiii? És még sokan mások?? Nagyon ül most a fórum vagy nyáron mindig ilyen? (nekünk ez az első nyarunk itt nálatok :D )

Na megyek, mert a fiatalúr megunta az egyedül játszást, most már engem is be akar vonni :roll:

KépKép
barimami

Barbi!

Szofi talán jobban van, mert éjjel nem volt lázas. Most elég volt a kúp úgy látszik. Viszont horror egy éjszakáim vannak mostanában. Ha nem keltem fel hozzá vagy 30-szor akkor egyszer sem. És 2-szer kajált. :? bár csak alig-alig fogyott az üvegből. Inkább csak megnyugtathatta - gondolom. Végül mellettünk az utazóágyan aludt reggelig. Már alig várom, hogy leszokjon az éjszaki kelésekről. :D

és csak karalábét, zöldbabot, meg pár szem paradicsomot kaptunk, de ez is több mint vártam. Mivel nem vártam semmit. :D És mondta Betti, hogy szívesen vigyáz a lányokra, ha valami dolgom van. :D igaz ez kicsit nehéz lesz, mert ő még dologozik, de össze kell hangolni. :D Ráadásul most kezdik a felújítást. :? na nem baj. :)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

mindenkit nagyon sok szeretettel várunk az iwiwen a Kútvölgyi Klinikán szült anyukák regisztrációban.

Gyertek,legyünk minél többen!!
hómancs

Veronikusz!

Sajna tegnap vasárnap lévén zárva volt a gyógyszertár... :cry: így nem jutottam előre papucs-ügyben. De figyelni fogom....

Hómancs! Rákerestem az iwiwen,de nem dobta ki , csak a kórházat, az meg már be van jelölve nekem... Mi a pontos név?

Manóka! nagyon aranyosak!

Kriszta! Várjuk a képeket!!

Végre elmúltak a hányingereim,meg egyéb tüneteim. :D :D kop-kop
Vendég

szia Gabriella!

Kútvölgyi Klinikán szült anyukák-a pontos regisztráció-nem értem,miért nem adta ki,időnként nem túl jó az iwiw.Azért próbáljátok!!

gyertek!!
hómancs

szia Gabriella!

Kútvölgyi Klinikán szült anyukák-a pontos regisztráció-nem értem,miért nem adta ki,időnként nem túl jó az iwiw.Azért próbáljátok!!

gyertek!!
hómancs

Gabriella!

Megtaláltalak az iwiwen,be is jelöltelek!A többiek majd esetleg rajtad keresztül megtalálják.

Várunk mindenkit!
hómancs

én sem találtam meg az iwiw-en, de még próbálom. :)

ritka pillanatok egyike, amikor a fényképező nem az én kezemben van... Kép

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Látom, elég vegyes volt a hétvége. Örülök, hogy Tünde és Gabi, jobban kezdtek lenni. (Én nem szólok egy szót sem.) De Veronikusz, hát remélem elmúlt végre az utóhatás. Ha megyünk a Tescoba itt Kméten, ránézek a papucsra, van ott egy jó gyógycipő-bolt, árulnak Batz-ot is. Hátha.

Barbi, Manóka, nagy az idill a képeken. Hm. :)

Nyaralók, lógósok - jó pihenést mindegyikőtöknek!

Majd folytatom, most jelenésem van.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Babri! Igen, a nyár ilyen pangós itt. :)

Memme, te még rosszul? :(

Gabi, akkor neked is sokáig eltartott, ha most jelented be, hogy elmúlt :(

Bene jól, evett héjában sült krumplit, meg piritóst, pár kanál levest, nagyot aludtunk, szerintem csak gyomorrontás volt tényleg.

Tünde

mtunde

hi!

manóka!
gyöyörűek a gyerekeid! irigy vagyok :lol: és te is tök jól nézel ki! és milyen fiatal vagy...

Barbi!
írtam privit nem kaptad meg? :evil: hihetetlen ez a babanet néha...

Memme!
mindig örülök, ha jelentkezel! új kép?!

gabi!
bizti minden rendben! végül megtaláltad a kútvölgyit a wiw-en amit hómancs írt? én nem, olyan béna vagyok :?

tünde!
hurráááá!!!! most már minden sokkal jobb és egyszerűbb lesz, benének gyógyulást, jobban van?

veronikusz!
remélem szofi is hamar rendbe jön! a papucsot én is nézem. és most végülis ezt a pót nagyszülő párost választjátok?

Lilluska és gabi úúúúgy eltűnt :(

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Tünde!
de jó hogy jobban van. Ilyenkor én is szenvedek egy kicsti velük. :oops:

Memme!
Szofi talán félig már jól van (láz szempontjából), de most a foga kínozza ezerrel - szerintem. :oops: :cry: :oops: :cry: alig tudtam megvígasztalni :oops: :cry:
papucsot nagyon köszi :D

Gabi!
neked is köszi szépen :D

Manóka!
de jó ez a kép :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Manóka, jó ez a kép! :)

Steffi, de megkaptam, csak eddig azt hittem, h nincs privim, mivel azt írta ki és csak nemrég láttam, hogy írtál!
Ti hogy vagytok? Martin? Kééép? Már olyan rég raktál fel!!

Veronikusz, Szofinak szoktál adni napközben valamit a fogára, Dentinox, ilyesmik? vagy az nem ér semmit? én Danin látom, h ha bedörzsizem vele az ínyét, sokkal jobban lesz (mondanom se kell, fog sehol sincs továbbra sem)

Tünde, szupi, h Bene jobban van!! :D

Hómancs, én se találtalak Titeket a wiwen, ezt nem értem...

Gabi, Brigi már ott van az ismerőseid között? Mi a teljes neve? Én nem találtam meg őt sem:(

KépKép
barimami

No, elaludt.

Nem, nem vagyok rosszul, nem panaszkodom. Annyi, hogy a vérnyomásom a béka s...ge alatt van és fáradt vagyok.

Barbi, igen, jól tudnak jönni a nagyszülők, kivéve, ha nem hátráltatják az embert. Nálunk az a szitu, hogy annyira megfeszülnek a nagy igyekezetben, hogy csak arra nem figyelnek, amit kérünk tőlük. melinda születése óta probléma, hog yállandóan a karjukban akarják tartani. Pedig ő nincs hozzászokva. Most hétvégén is három óra utazás - azaz autósülés - után, képtelenek voltak megérteni, hogy méret nem jó, ha fél kettőtől fél ötig az ölükben van. És akkor is csak azért teték le, mert szóltam. Este megvolt egyébként a következménye: soha még olyan rossz lefekvésünk nem volt, Melinda nem akart csak karban elaludni. Ilyen még nem történt velünk, pedig aludtunk már ott sokszor. Másnap nyomatékosan jeleztük a párommal, hogy kb. tizedjére kérjük és legyenek szívesek megérteni, hogy ez nem megy. Kell a babusgatás, repülőzés, de nem folymatosan ölben ülve kell tartani egy babát. Persze a földön való játék, nagyobb találékonyságot kíván. A hangulat lefagyott, aztán a párom felhívta a figyelmet, hogy csak Melindának ártanak ezzel, azontúl pedig anyósom ennél sokkal kevesebbért is elküldte a saját anyukáját. Tudomásul vették, de annyira gáz, hogy ilyen áron kell valamit megértetni. És most sem vagyok benne biztos, hogy csak a belátás viszi őket, hanem mert tudják, hogy ha makacskodnak, csak akkor látják az unokájukat, ha eljönnek megnézni.
Pl. soha meg nem kérdezik, hogy hogy vagyok, mint kismama. De már százszor feltették a kérdést, hogy mi lesz a baba neme. Szóvá is tettük.
Én nekem egyébként sem elég az, hogy ál-liberálisan hangoztatják: ők nem szólnak bele semmibe. Hát igen, de amit mondunk, az egyik fülükön be, amásikon ki. Bár most kénytelenek voltak odafigyelni. Reméljük, hogy ha apránként is, de fejlődnek.

Melinda egyébként is egy hete más. Nem fogzás, se láz, se semmi, csak azt hiszem kezd átlépni egy másik korszakba. Annyira igényli az együttlétet és a közös játékot, mint még soha. Viszont már volt olyan napunk, hogy csak reggel és este cicizett. Remélem év végéig szépen leválik.

Bocs, hogy sok voltam.

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Ja Steffi, lesz majd kép, csak le kell tölteni. Viszont Martint már régen láttuk itt, pedig kíváncsi lennék. :)

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Nagyon sz.. ez az iwiw,adjatok légyszí egy nevet legalább,és akkor bejelölök,és aztán egymásnál már megtaláljátok
hómancs

Memme, hát igen, én ezt nem nagyon tudom átérezni, inkább csak megérteni próbálom, mivel nálunk csak az én szüleim vannak babaközelben (anyósomék veszprémiek), de anyukámék tényleg maximálisan ránk bíznak mindent, sőt ,anyukám nagyon sokszor kérdezi, h mit-hogyan csináljon, mivel nem akar eltérni attól, ahogy én nevelem Dancát! De el tudom képzelni, h milyen borzasztó lehet, ha nem figyelnek oda arra, amit mondasz, illetve utána se úgy csinálják :shock: :? És tényleg kínos lehet hadakozni velük, de muszáj, mert különben tényleg Melinda fogja a kárát látni :( Azért reméljük előbb-utóbb csak beletanulnak, meg rájönnek, hogy mi a jó a babának!
Ja, és ne kérj már mindig bocsánatot, ha sokat írtál, azért vagyunk itt, hogy írjunk, meg hogy meghallgassuk a másikat!! :lol:

KépKép
barimami

Gabi, megvan Brigi, nem tom, h múltkor miért nem adta ki, néha tényleg furcsa ez a wiw!

KépKép
barimami

Sziasztok!

Hómancs, jó ötlet volt indítani egy ilyen csapatot, most jelöltelek. A Kútvölgyi Klinikán szült anyukák - ra kerestem a név-nél, s ezt dobta ki azonnal.

Pocakosok, hajrá, nagyon sokat gondolok rátok ebben a melegben...

Teljesen el vagyok ájulva... járunk Ákossal fogszabályzóra, a Zoltán utcába, Pestre, ill. ma voltunk a bankba a szocpolt intézni, s mind a két helyen amikor látták, hogy Ádám éhes, felajánlottak külön helyiséget a szoptatásra! Maguktól! A dokik az öltözőt, a bankban a tárgyalót.
Olyan jó érzés ez a hozzáállás.

Veronikusz, örülök a nagyszülő jelöltekhez. Remélem Szofi is jobban lesz hamarosan. A Nők lapja hirdetés végül megjelent helyesen?

Manóka, nagyon jók a képek a gyerkócökről, de a legjobb ahol hármasban vagytok! Barbi, a szivárványos kép nem giccses, nekem nagyon tetszik, hogy így elkaptátok a pillanatot. Ahogya fiúk nézik egymást... :-)

Na, nem áradozom tovább... :-)

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

sziasztok,
bingó!!! :D :D sikerült."Kútvölgyi Klinikán szült anyukák" nekem ezzel a szöveggel sikerült megtalálni, számított a kis és nagybetű.

igazán jó tényleg, ha pozitívan állnak egy anyukához pici babával. én például eddig még sosem csalódtam Pesten az emberekben, valaki mindig önállóan segített, ha aluljáróban fel kellett vinni a babakocsit. igaz, nem sokszor járok Pesten.
tegnap viszont az ORFI-ban nagyot csalódtam az ott dolgozó két beteghordozóban. Anyósomat vittem be oda és ő elment vizitdíjat fizetni, mi pedig lifttel akartunk felmenni az ambulanciára (20-30 lépcső). ekkor leszoltak onnan, hogy nem működik a lift, majd végignézte a két férfi, amint leveszem az autós ülést a babakocsi tetejéről és felviszem Mikoltot, majd a lépcső tetejénél lerakom. majd vissza Ricsihez és felráncigáltam a babakocsit Ricsivel együtt. az össz megjegyzés annyi volt, hogy milyen jó megoldás, hogy a babahordozót a babakocsit tetejére teszem, így könnyű szállítani. :evil:

Kép
Kép
Kép
manóka28

Steffi, Ancsa!

Itt vagyok, ragyogok! :lol: Néha olvaslak titeket. Vagy nem vagyunk itthon, vagy rosszul osztom be az időmet, és nem tudok ideülni. Örülök a sok pocakosnak, olyan jó, hogy sosem fogyunk el! :D

Barbi, nem giccs, nekem nagyon tetszik!

Veronikusz, Jobbulást Szofinak! Szegénykém, én nem gondoltam, hogy az oltás ilyen sokág okozhat problémákat. Nálunk nem volt soha ilyen szerencsére.

Manóka, de szépek vagytok! Végre téged is látlak!

No, megnézem iwiwen kis csapatunkat.
Pá mindenkinek!

Steffi, Martin hogy alszik mostanság? Sári is egyre borzasztóbb. 4-szer, 5-ször kelünk. :(

Zenetéma: Makámot nagyon kedveljük, ezen kívül Gryllus, Ghymes, Halász Judit...

Memme, mindig figyellek az utcán, hátha összefutunk, végül is Melindát már fix, hogy felismerem.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Steffi!
még nem jelent meg a hírdetésünk, így mi még nem tudunk válogatni, de ők nagyon aranyosak. Persze azért kíváncsi lennék, hogy milyenek a többiek. :D

Barbi!
nekünk eddig nem jött be a Dentinox. Ad 1 nem engedi hogy benyúlkáljak, ad 2 úgy megharap, hogy csillagokat látok. Ezzel a 3 foggal, már 10 foga lesz. Szóval van mivel harapnia. :lol: A jobb alsó 2-es + a bal alsó és felső 4-es jön neki. :oops: tegnap is úgy vonyított. Semmi nem volt jó neki és alig evett. Csak a gyümi levesem a nyerő. Az meg nálunk mindig ipari mennyiségben van. :lol: Mi eddig csak a Viburcol kúpot használtuk sikerrel. :oops:

Vali!
sajnos nem tudom mikor fog helyesen megjelenni, mert a szerkesztőnő rámvágta a telefont. :oops: A levelekből majd megtudom. :wink: :D

derüsebb napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabboka!
eddig nálunk se volt ilyen (Kata soha nem volt lázas), de most változtattak az oltásokon. Kata pl. 3 évesen kap még oltást, Szofi már nem fog. Gondolom Kata akkor kapja majd meg azt, amit most Szofi. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Én is megtaláltam a "Kútvölgyiben szült..."-et a wiwen. És bejelöltelek Benneteket is Vali, Memme és Emano!

Még mindig nem tudok képet fekrakni, de férjecske ígérte, hogy majd segít, csak eddig bokros teendőitől nem tudott elszabadulni. :D

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

A rosszullétek elmúlását elkiabáltam :( De az is bíztató, hogy volt 2 tök jó nap!!!

Memme, igazatok van, hogy megmondtátok a véleményeteket, és én sajnos tudom, miről beszélsz...
Bár nálunk inkább a segítőkésszég hiánya a gond. Vasárnap is végignézte a család, hogy kibumlizunk bkv-val Pestszentlőrincre és vissza... :? De egyikőjük sem ajánlotta fel, hogy felvesz minket a kocsijával... :evil:

Bene jól van, csak ma reggel hasmenése volt, de lehet, hogy a tegnapi diéta utóhatása ez. Majd kiderül, lesz-e még termés. Jó lenne, ha nem, mert MA MEGYÜNK UH-RA, és őt a szomszédnál fogom hagyni addig...

mtunde

Hahó!

Anyós, após témához (valahogy mindig előkerül, vajh, miért? :-)): két hetes volt Ádám, amikor bejelentkeztek, hogy jönnének vasárnap, EBÉDRE! Persze mondták, hogy nem kell készülni, de amikor jönnek, az egész háznak csillognia kell, mert különben kapom a megjegyzéseket. Apósom élettársa vega ráadásul, tehát két féle kajával kellett volna minimum készülni. Amikor Uram közölte velük, hogy inkább délután jöjjenek, mert a nagyfiúnknak focimeccse lesz, s nem lesznek itthon, teljesen megsértődtek!
Persze, azt még véletlenül sem kérdezték meg egyszer sem, hogy kell-e valamit segíteni itthon...

Kriszta, visszajelöltelek, köszi! Az alvós kép nagyon jó Pankáról.

Brigi és Hófehérke már biztos babáznak! :-) Legalább, most hűsebb idő van a kórházban nekik.

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

sziasztok!

memme!
én is egyetértek veled az ölben ültetéssel kapcs-ban. nálunk is ez van ill. lenne, de én hatorozottan szólok mindig, egyébként martin partner mert nyomja, feszíti ki magát így aztán kénytelenek rájönni, hogy így neki sem jó. ha baj van, meg tök mindegy, mert akkor csak én vagyok jó, hiába akarja bárki más vigasztalni. de ettől én is a falra tudok mászni!

tünde!
:cry: :cry: ne már! ma mentek uh-ra?? jujj, de izgiiii! nyaki redőt nézik meg úgy ált-ban ? ja családi segítőkészségről annyit, hogy amikor 40 fokos lázam volt és martin is beteg volt és mindkettőnket orvoshoz kellett vinni akkor a húgom simán elnézte, hogy hazabumlizunk busszal miközben ő simán hazahozhatott volna, de az volt a szöveg, hogy ő fáradt... no comment.

sziaaaaa gabbó!!!!!
hát most pár napja óránként kelünk olyan hajnali 3ig..., de előtte már egész jó volt, csak 2x keltünk. ma éjjel óta ilyen naplót vezetek egy hétig kb. aztán valamerre elindulok vele, mert ez így nem jó.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Nézegetem a wiw-et, Steffi, Memme, Gabó, Ancsa, Emanó bejelöltelek Titeket, ha nem baj.
Tünde, Téged is, s látom, van több közös ismerősünk. Milyen kicsi a világ! :-)
Memme, a férjezett nevem Pető nekem is. :-)

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!
Vali! Tényleg :)

Bene mintha 30 perce nem kakilna... bíztató. Estére átjön apósom, vigyáz rá, így mégiscsak nyugisan nézhetjük az uh-ot. Meg őt sem kell esőben cipelnem.

ez az eső jól kitolt velünk, vásárolni kellett volna menni, de most estére marad ez is :(

mtunde

Sziasztok!
Először is, Emano, Manóka, Vali és Memme! Bejelöltelek benneteket! :wink:

Memme, nagyon egyetértek/megértelek. Egycipő. Anyósomék egy lelki nyomorékot neveltek a fiukból. Engem is próbáltak betörni, több-kevesebb sikerrel. A több sikert arra értem, hogy képesek bennem is nem kevésszer lelkiismeret-furdaláshalmazokat gyártani, de erősödöm. Csak egy apór példa. Benőkémmel eddig 3x találkoztak; kórház, egyszer eljöttek (amikor 13 hetesek voltunk), egyszer mi mentünk. Persze szokásos duma a "jaj, de hiányoztok, mikor jöttök már?". Nem fogják fel, hogy nekünk nem ugyanaz a 300 km, mint nekik. Szerintük meg nekünk könnyebb, de ebből nem is nyitok vitát. Nagyobb szomorúság, hogy valamiért párom elbújik a védelmezésük mögé. Hogy ők azt nem úgy gondolják és a többi. Eközben tudom, hogy ő csak áhítja, hogy ne úgy legyen, ahogy az van. Ennyit a puffogásomról.
:oops:

Gabbóka, Steffi. Álmatlanok vagyunk mi is Bencivel. :? Másfél hónappal ezelőtt engedtem a védőnői nyomásnak, miszerint biztos éhes a gyerek, és elkezdtük tápszerrel egészíteni az esti szopit. Mára feldolgoztam. :roll: Viszont ugyanúgy kelünk, és valóban, hajnali 2-3h-ig gáz, legalább 3x keléssel. Utána alszik kb 6-ig. Nem értem, mi lehet. Lehet a fogával magyarázni, na de hetek óta ezt játszuk, minden éjjel. :idea:

Már azt hiszem, kérdeztem, de szerintetk mikor kezd egy étkezés kiváltani egy szopit? Persze örülök, hogy Beninek ma is 80%-ban anyatej a tápláléka, de ha már elkezdtem hozzátáplálni... :shock: Egyelőre napi egyszer eszik valamit, de abból is egy-két kanál, aztán szopi. Több semmiből (alma, barack, krumpli) nem kell neki. Próbáljam esetleg naponta többször megkínálni szopik előtt?

Mára befejezem. De puszi nektek.

Hogy vannak a picik? Emano?
vbea

Barbi, a kép!!! Elképesztően jó. Mondd meg apának. És óriási gratula a 1,5 kilóhoz. Nagyon ügyi vagy! :wink:

Szofinak bátorságot, anyának kitartást!
vbea

Sziasztok!

Régen nem volt érkezésem írni, csak olvasni :lol:
Lopott percekben.. :lol:
De tegnap előkerült a hordozókendő, megtanultam a kötést és így ma már porszívóztam-felmostam-most mosok épp és a drága fiam mindezt a mellkasomra kötve átalussza!! Nagyon jó, hogy így Mica alszik és pihen, anya meg halad a háztartással!! :lol:

Nagyon jók a fotók!!
Barbi,
a szivárványos Apával csöppet nem giccses, sőt inkább művészi! :D
Tök jól haladsz a fogyókúráddal!! Gratulaaa!! :lol:

Manóka,
gyönyörűek a gyekőceid!!
az orfis sztori jellemző egy embercsoportra, sajnos ők vannak még többen.. :evil:

Memme,
hát igen, szerzett rokonokat sem lehet megválasztani..
De nem jó, hogy még csak megnehezítik a helyzetet, hogy nem tartják be a Ti irányelveiteket..

Nálunk csak a dr. Spock és az én véleményem ütközik meglehetősen gyakran, nekem kell bizonygatni, hogy tényleg az osztályon is mondták az igény szerinti etetést, mert ugye rémlik mindenkinek 3-óránként-kell-etetni-és-éjjel-teáztatni című monológ.. :evil:
és vannak még hasonlók, de heti 1x jönnek 1,5 órára, azt kibekkelem valahogy :D

Veronikusz,
Remélem Szofi jobban lett mostanra és láznak nyoma sincs!! Jobbulást kívánunk a kis Hölgynek!!
drukkolunk, hogy az pici bizonytalanság a pót-nagyszülőkkel kapcsolatban jó irányba változzon! Mikor megy nyugdíjba Betti pótmama? Hogy akar így segíteni a napközbeni gyerkőcmegőrzésben?
A hévízi meghívás nagyon aranyos!! :D

Tünde,
de jóóóó!! :lol:
már ilyen nagy a PocakLakótok!! :lol:

Pocakosok, remélem már úton vagytok haza a kis jövevényekkel!! :lol:

Nálunk szaporodott a család, tegnap Csipa cica 2 db egészséges cicamanónak adott életet! :lol:
Először Apa alsógatyás-zoknis fiókját nézte ki kucoknak, aztán megelégedett a cserébe felajánlott kamra-második polcon bélelt dobozzal :lol:
Itt nem zavarjuk a napi jövés-menéssel. Nagyon jó Anyuka, bújnak is hozzá a kiscicái: egy fekete-fehér és egy feketnek tűnő :D

Megvan az iwiwen a csapat, én is jelölgettem! :)

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzsó!Eni! Dejó!!! Végre ti is írtok!

Eni, nem tudok segíteni hozzátápi ügyben, mert Benének nagyon bejöttek a gyümik és a főzelékek (a krumplit kivéve) és szinte azonnal megette volna a 2 decit is, ha hagyom. Esetleg ha megkínálod délelőtt, meg még délben is. Délután nem ajánlotta a kezdetben a védőnőm, mert ha gond van valamivel, és megterheli a hasát, az inkább napközben legyen, azt mondta.

Alávs ügyben sem tudok segíteni, de ez tuti nem éhség, és nem is jó így :( Bárcsak valahogyan megoldódna!!!

Már nagyon elegem van ebből az ősz-nyári hőség váltakozásból. 22-én megyünk Börzsönybe, egy völgyben fogunk lakni, patakkal, stb. Ha rossz lesz az idő, a gyerekek meg fognak őrülni, és mi is a sártól :(

mtunde

Hahó!

Itt ülök a gép előtt, Hercegem szuszog az ölemben, nincs szívem felállni sem, ezért egy kézzel leírom, hol tartunk most.
Ádi a 8 hét alatt 2,1 kilót hízott, de hurkái még nincsenek. :-) Már a 62-es ruhákat hordjuk, ahhoz képest, h 51 cm-rel született. :-)
Szerencsére még mindig a tejcsin élünk, bár volt pár nehéz napunk.
Éjszaka általában 8-9-kor fektetjük, 2-kor és 6-kor kel fel, de 6 után mér nem is alszik vissza. Szinte az egész délelőttöt átalussza, du is 5-ig nyugi van.
Tesó cseppet sem féltékeny szerencsére, nagyon szereti. Reggelenként egy zuhanyzás erejéig együtt hagyom őket, ilyenkor rendszerint a pókemberes vagy a focis újságokat mutatja Ádámnak. :-)

S, hogy azért üröm is legyen az ürömben, pénteken másodjára jött meg a menszi... 8 hete szültem... állítólag elő fordul ilyen. Én mindenesetre nagyon unom már! :(

No, mentem is Ákosért az oviba, bocs, h hosszan és most csak magunkról írtam.

Hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!!

Jó eza Kútvölgyis Mami oldal, mert aki eddig nem volt meg, azt most bejelöltem!! :D :D :D

Memme! teljesen megértelek, nálunk detto ez a helyzet. aztán megy a sértődés, de nem érdekel. :evil: A gyerek a fontos, nem az ő lelki világuk, majd rájönnek.....legalábbis én így gondolom, mert már belefáradtam az állandó magyarázásba, meg kérésbe...ugyhogy vagy az van amit én mondok, vagy kint tágasabb.. :evil: Vajon miért mindig anyóssal van probléma?
:?:

Tünde! Igen, sokáig eltartott a hányinger korszak, Encivel is addig volt amig meg nem mozdult... 18.hétig. Most a kistesó a 17.héten mozgolódik... :D szóval már jól vagyunk.... :D :D
holnap dokihoz megyek, aztán vmikor majd megyek 4D-re is.
kiváncsi vagyok rá!!! Ti akarjátok tudni a második baba nemét? vagy meglepi lesz....?
Tőlem is mindenki azt kérdezi, hogy mi lesz??

Manóka! cuki ez a kép, ez van fenn az iwiwen is. Olyan aranyosak vagytok!A fotózással kapcs-ban mi is úgy vagyunk, hogy ált-ban én fényképezek, Apa akkor ha a kezébe nyomom...
Én is azon nevetek,hogy a családi bulikon is, rólam 1 vagy egyse készül..
Vendég

Gabi!

Nagyjából nekem is 15-18. hétig tartott Benével is, de azért vége fele enyhült a dolog...
Én nagyon szeretném tudni a nemét. Mivel nagyon kislányt szeretnék, és ha fiú, szeretném abbi is időben beleélni magam :)
Benével a 13. hetes uh-on is mondtak nemet (igaz, rosszat), kiváncsi vagyok, most ez a doki, mond-e valamit. Már csak 5 óra!!!

mtunde

Tünde: aztán gyorsan kérjük az eredményt, hogy mit mondtak Uh-n. :)

amúgy ez az időváltozás kiütött teljesen.enyhén depis hangulatom van, de azért a gyerekek mindent megtesznek, hogy mosolyt csaljanak az arcomra.

hozzátápláláshoz én sem nagyon tudok mit mondani, mivel Ricsi nagy kajagép volt. nem tudtam olyat adni, amit ne evett volna meg. amúgy én 5,5 hónaposan kezdtem neki ebédre gyümölcsöt adni, de csak a kiváncsiság miatt, hogy tetszik-e neki. és tetszett. amúgy emellett még szoptattam 8 hónapos koráig. akkor viszont neki lett elege ebből egyik napról a másikra. most sem jön rá a szopizhatnék, amikor látja a hugát enni.

Kép
Kép
Kép
manóka28

SZiasztok!

Megpróbálom én is az iwiwes dolgot, de nekme sem dobta ki még tegnap...

Veronikusz!

Írtam Neked privit, nem kaptad meg???? :(

Vali!

Örülök, hogy rendben vagytok...mi most hordjuk a 68asakat :D egyébként 58 centivel született, de egy hónaposan volt pontosan 55 centi :D a korházban valahogy máshogy mérnek, mert Orsit is teljesen elmérték anno...

Üdv mindenkinek...

Kép

Kép
cukipofa

Cukipofa!
nem :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: