A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Ancsa!
nekem is küld el légy szíves a listát! Jó pap is holtig tanul. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
tegnap voltunk csípőszűrésen,minden oké!Balázs annyira elfáradt,hogy éjszaka öt és fél órát aludt egybe :lol:
Irigylem azokat, akik nyaralni mennek,de jó pihenést!!!
Listát én is kérhetek?
A 2 hónapos oltás után belázasodhat a gyerek?Jövőhéten kapunk :?
Jól van mindenki?

emano/Andi
KépKép
emano

Ja és 1hete nem kapott Balázs tápszert!!!! :lol:
és hízott 1 hét alatt 220 g-ot :lol: beindult a tejem csak nem tom mitől :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

Emano, igen, belázasodhat, de a lehetsőségek táháza végtelen, én már múltkor tartottam itt közvélemény kutatást: 1. ha 37.8 felett popóban este, akkor már mehet a kúp, de hogy egy egész vagy egy fél, rajtad múlik, 2. valaki alapból ad fél kúpot, pl. én egyszer nem adtam, mert nem volt lázas, de az éjszaka iszonyat volt, legközelebb alapból adtam egy felet, ha lázas, akkor egészet, de mindenki másképp csinálja :lol:
Ja, és gratula a tejcsihez, ügyik vagytok!!!

Györgyi, képzeld, Dani már simán eszi az én "főztömet" is, úgy látszik csak az volt a baja, h nem volt botmixerrel megcsinálva, igaz, főzelékekkel még hadilábon állunk, de azzal amúgyis, nálunk még mindig a répa és a tök a sláger, de abból azért simán lecsúszik a 2 deci, gyümiből is, végül nekünk bevált ez, hogy tápszer, aztán gyümi, aztán főzi, mivel így jó éhes lesz, mire a főzelék sorra kerül, meg mondjuk általában valami banánosat kap, ami elég jó olyan szempontból, h van benne "anyag" :lol:

Csajok, elkezdtem a fogyót most, hogy már Dani egyáltalán nem szopik :( kiváncsi vagyok, most Balatonig le akarok adni úgy 3,5 kilót (még több, mint 2 hét), majd meglátjuk, remélem sikerül és villoghatok a fürdőruháimban :D ja, plusz remélem a mellem is csökken valahogy, mert egy-két bikinimben most érdekesen nézek ki :oops: :oops: Györgyi, te már beleférsz a régi melltartóidba? :oops: Már ha nem ciki ilyet kérdezni, ugyanis én nem mindegyikbe :(

KépKép
barimami

Sziasztok!

Barbi, ez tök igaz, 3 napra ugyanannyit pakoltam Bene miatt, mint 2 hétre :)

Györgyi, a múltkor kérdezted, hogy hány fokos víztől lehet bevinni a gyerkőket. Nálunk ezt Bene döntötte el, mennyire érezte hidegnek. Ha jól érzi magát, mehet be, ha nem, akkor meg nem kínoztuk :)

Barbi! Hova akarsz fogyni???

Hogy hogy vagyok? Rosszullétek már csak este vannak, nem is rosszullétek, csak a vacsi ki szokott szinte azonnal jönni, hacsak nem pirítós, mert az marad. De általában bepróbálkozom valamivel, és az ki is jön. De ez már semmi a korábbi émelygés-hányás-rosszulléthez képest.

mtunde

Jézus én meg csak egy Germicidet akartam vinni. De még eddig az sem kellett, remélem nem is fog semmi. A szúnyogrisztó hú de jó ötlet. Tényleg!!! Köszi mindenkinek!!!!!!

Barbi

Már én is fogyózom. :lol: Már beleférek!! :lol: De még azért csak éppenhogy. :? Na látod, hogy eszik a drága!!! Örülök! Hogy fogyózol?

Ancsa

szgyorgyi@mail.tvnet.hu kÖSZI!!!

Tünde

Akkor mindjárt túl vagy rajta!!!!! Mármint a rosszulléten!

Emano

Gratula hogy nincs semmi gond! :lol:

Hol van ENI és MASNI?
Masni jelezz ha lennt vagytok, hétfőn megyünk és talizhatnánk!!

Kép
gyorgyi33

Veronikusz, Barbi, Györgyi
Átküldtem a listát!

Emano,
Neked is átküldöm szívesen, ha írsz itt, vagy akár priviben egy emil címet!
Örülök, hogy minden rendben Balázskával!!!
De jó, de jó!!! Nem raktad rá gyakrabban a cicire??? Vagy megnyugodtál, és csak azért!!!

Veronikusz,
Köszi el is mentettem én is a gyógyszerlistát, itt mi még nem tartunk! De ami késik nem múlik!

Barbi,
Ezzel én is így vagyok, két napra, vagyis két éjszakára is annyi kell mint egy hétre!
:lol:
Larának egy óriási táskája van, Férjem kapta a cégétől karácsonyra és ez Laráé lett, és hát mindig sikerül telepakolnom! :lol:

Örülök, hogy Danika szereti a főztödet, és a könyvből fözöl már? Vagy még nem?

Fogyót? Miért is? :oops: Tök jól nézel ki. És milyet kúrát csinálsz?

Tünde,
Akkor lassan reméljük már el is múlik, és csak a jó része jön már!!!

Igen, igen már én is akartam kérdezni,
Hogy hol vagytok? Masni? Eni, GAbbó? Nyaraltok ezerrel?

ancsaboszi

Ancsaboszi!
emano@citromail.hu
Szopizás:
nem csinálok semmit másképp,mint eddig,talán annyi,hogy nem iszok semmilyen teát!!
4 óránként szoptatom és ugynúgy fejem mint eddig
Én sem értem, de örülök nagyon!Amúgy lusta a kisfiam, lusta szopizni :?

emano/Andi
KépKép
emano

Enit és Masnit én is hiányolom!! :D

Tünde, akkor már csak pár hányás van hátra! :? :lol:
Én rajtam most 5,5 kiló plusz van, legalábbis akkor 58 kiló voltam, amikor állapotos lettem, szóval ahhoz szeretnék legalább visszatérni, de egyelőre már annak is örülnék, ha sikerülne a 60at visszahoznom!! Egyébként aranyos vagy, tudom, h nem annyira látszik rajtam, szóval nem pánikolok, de a hasamon nagyon érzem, meg a fenekemen is (farmerjaimba még nem nagyon férek bele, csak a bővebb fazonúakba)

Györgyi, én úgy csinálom, hogy próbálok sok vizet inni, keveset enni, azt is fogyósat (Gastroyaltól csak a Fitt-lesz szekcióból rendelek, plusz Andrissal bevásároltattam sovány sajtot, felvágottat, hamletet) és tornázom is egy 20 percet naponta, addig, amíg Dani engedi, általában érdeklődve nézi, hogy mit fújtatok, meg ugrálok :lol: De igazából majd ha látok már bármiféle fogyást, akkor fogom forgalomba hozni a baba-mama fogyós videómat/dvdmet/könyvemet :D

Acsa, megkaptam, kösziiiii! :wink:

Szúnyogriasztókat én is viszek dögivel!! ja, meg viszek bébiőrt is, ezt nem láttam egyik listán se, mi külön szobában leszünk, csak közös lesz az erkély, szóval a bizti kedvéért...

KépKép
barimami

Barbi

:lol: :lol: :lol: Én még nem tornázom, mert egyszerűen most nem nagyon van időm, de ha visszajöttünk a nyaralásból lovagolni is visszatérek. Akkor tutira lemegy szinte minden, a legjobb fogyókúra és már amúgy is úgy hiányoznak a pacikák, hogy rosszul vagyok!!! :roll:

Kép
gyorgyi33

Ja, hol lehet venni oylan konektorba dugható szúnyogriasztót? Esetleg Tesco?

Kép
gyorgyi33

Hahó lányok!

Micsoda termés, 3 napja nem olvastam! Olyan jólesik, hogy hiányoltatok :-)

Györgyi,
ezen a hétvégén nem leszünk lent, mert Kékszalag van és életem párja is versenyez. A jövőhéten leszünk, még az is lehet, hogy Máté nélkül, úgyhogy feltétlenül csörögjünk össze!!!!
Egyébként a homeopátiás írásoddal teljesen egyetértek, nekem is épp ezt mondták. Azt ugyan nem tudom, hogy a Boiron miért nem annyira jó, de azt már tapasztaltam, hogy a német bogyók sokkal jobban oldódnak, emellett olcsóbbak is, mivel sokkal több van egy üvegecskében.

Veronikusz,
köszi a gyógysezrlistát, én is elmentettem :-)

Cukipofa,
a XVII. kerületi boltot szerintem hívd fel előtte, mert ha ez az, amit a Pesti úton hirdetnek, akkor szerintem elköltözhettek. Mi arra lakunk és nem láttam még babaáruházat sehol.

Barbi,
már 3 hete fogyózom, nálam csak az jön be, hogy semmi kenyér, tészta, rizs és gyümölcs is csak délelőtt. Már leadtam 3 kg-t, ami így nem hangzik soknak, ellenben látványos, beleférek a 2 évvel ezelőtti ruháimba! Ja, és nekem a cicim ugyanakkora lett ,vagy még kisebb :-(

Kitartás minden pocakosnak!

Masni
masni

Masni

Na csakhogy! Hát igen ez van a homeopátiával. HAsznál az, csak tudni kell használni. Hogy mi van a Boiron-nal majd szóban elmondom inkábbb. :roll: Szóval mi hétfőtől leszünk lennt Lellén két hétig, úgyhogy ha ott vagytok szólj mindenképpen. :lol:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!
Györgyi, hát nagy pusszancs a hiányolásért... Köszönöm. Persze nemcsak ezért írok, de. Tudom, ez a lehető legrosszabb hely, hogy erről panaszkodjak, hisz nem vagyok a problémámmal egyedül, de Benő egyre inkább 24 órás. :cry: Kb két órán keresztül nem mehettem a látóteréből sehova, mert ordítás volt. Nem volt jó sem a játszószőnyeg, sem a pihiszék, anya kellett. Éppen ezért (meg ne dobáljatok) én már lánysúlyomnál vagyok, pedig bőven van reggeli-ebéd-vacsi plusz junk. Én továbbá nem indulok sehova Ben-Gay vagy Diclofenac nélkül, de Istvánnal együtt nagyon be tud görcsölni hátunk-vállunk-nyakunk. :wink:

Barbi, nagyon örülök, hogy Danca eszik szépen. Én kérdeztem védőnénit, mikor fog kiváltani egy szopit a kaja, de egyelőre nem eszik semmiből mennyiséget. Fog ez változni? Nem fintorog, meg semmi, de eszik két-három kanállal, aztán cici kell. És még valami, TE FOGYÓZOL??? :shock: :D

A fenti kérdés vonatkozik MASNIRA IS.

Emano, Benci is kap tápszert egy hónapja, mert gyanította védőnéni, hogy "nem eszik eleget, nem elég jóllakott", szerinte ezért kelt gyakran éjjel. Továbbra is sokat ébred éjszaka, de kibírjuk. Ő ilyen. Én is gyakran kelek. Apja is. Szóval nálunk ez a norm. :? Egy-két drasztikusabb napot leszámítva nekem is a régi formámban van a tejtermelés.

Meg kell dicsérnem Larát, Encit és Katát, na meg Szofit, mert édesek a képek.

Nekünk is lesz keresztelő, de leendő keresztszülők napokon belül maguk is szülőkké válnak, úgyhogy várok. :idea: :roll:
vbea

Barbi,

nekünk a légzésfigyelő együtt van a bébiörrel, ezért nincs külön feltüntetve, de azt itthon nem hagynám!!!!

ancsaboszi

Barbi, Ancsa!
nekünk se bébiőrzönk, se légzésfigyelőnk nem volt soha :? 8)

Györgyi!
Te is lovagolsz!!!! hipp-hipp hurrá!!! :D és te hova jársz??? én Anna hegyre. Bár Kata születése óta ... :oops: :cry: még nem voltam. De nagyon szeretnék! :D Az asztán megdolgoztatja az embert!!! Sok izmomról azt se tudtam, hogy van. De van, mert izomlázam volt bennük. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz

Igen! Négy éven keresztül heti háromszor. Akkor megérted hogy hiányzik. Másfél éve nem ültem lovon, na de bepótolom!!! Ja én Piliscsévre járok. :lol:

Eni

Jázmin is csinálta ezt egy időben, de megküzdöttünk. Egyenlőre itt a pont, most édes, nem hisztizik, mert tudja hogy nem nagyon lesz semmi. :lol: Képet Benőről!!!!

Kép
gyorgyi33

Benő képet mi is követelünk!!! :lol:

KépKép
barimami

Helló Lányok,
csak egy gyors bejelentkezés Balcsiról( férjem munkaeszköze a net, így vannálunk laptop :lol: )
Jól vagyunk, az idő is jó volt eddig, ugyan nincs kánikula, de az nem is baj.A Balcsi is jó, bár Beninek talán picit hűvös, de azért ő is fürdött benne, fellavattuk a méregdrága úszógumit. ( még itt is lehet 2000 ft körül kapni....)
Györgyi: hagyd szokni Jázminnak a vizet, először csak a lábacskáját tedd bele, majd mindig picit többet és úgyis jelezni fogja, hogy élvezi-e vagy hideg neki. Benus élvezte, bár 10 perc után kivettem, biztos ami biztos.

Másra nem tudok reagálni, csak pont ez láttam.
Ja, fogyósoknak hajrá - ha hazamentünk én is nekiállok újra valmi aerobikkal megtuningolva.

Heni

Kép

Kép
cancan

Györgyi,
csörgök a jövőhét végén feltétlenül! Jujj de jó lesz :-) :-) :-)
Szúnyogriasztót bármelyik hiperben lehet venni. Szerintem még Pesten vegyétek meg, mert Siófokon pl. nem lehetett a múltkor kapni, mikor szúnyoginvázió volt. Meg lehet kapni kendőcskéket, azt hiszem VAPE HERBAL a neve, kicsit végigtörölgeted magad vele és elkerülnek a szunyik! Nincs rossz illata.

Eni,
jó, hogy jöttél! Tudom, hogy milyen is a 24 órás szolgálat :-) Ha adhatok egy kis reménysugarat, ha elkezd mászni meg felfedezni, akkor kevesebb anya kell. Legalábbis mi ezt a korszakot éljük.

Bébiőr:
most jut eszembe, kedves pocakosok! Van egy eladó bébiőrőm, Babymoov, 400 m hatósugarú és még garanciális. Mi nemigen használtuk, most meg már végképp nem kell :-) Ha valakit érdekel, priviben mindent leírok.

Masni
masni

a listára én is kiváncsi lennék! rájöttem, hogy mi mindenre nem gondoltam én sem. na ja, eddig csak rövidebb időre mentünk el a gyerekekkel.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Heni

Szia!! PErsze a dokinénink azt mondta, hogy ne vigyem bele a vízbe. A puncija miatt. Állítólag még kicsi és elkaphat ott bármit, főleg a déli parton. Azt mondta pancsolóba tegyem, csapvízzel. :? Na mindegy. Pedig neki tök mindegy, mert a hidegvizet is jól bírja, ezért is kérdeztem, hogy hány foktól lehet. Na mindegy, majd meglátom, de ha beviszem és valami baja lesz ott lenn, dokinéni legyilkol. :roll:

Masni

Várom!!

Kép
gyorgyi33

Ancsa!

Milyen listáról van szó???? Lemaradtam :(
én is megkaphatom???? :D

Györgyi!

Mi Orsit kb ilyen korban vittük pancsizni elösször és sajna tényleg összeszedett a nunija valamit...utána hetekig szenvedtünk vele, mert kenni kellett napont 8* :shock: és jó mélyen be a nunijába a krémet...hát totál kivolt a kiscsaj...pedig nem puckosan fürdött hanem uszóspelusban...
Egyébként mi si a baj a boironnal???? Engem nagyon érdekel...és honnan lehet beszerezni német cuccot????

Masni!
Ez a Pesti út 474-ben van...állítólag...ez a legvége...

Emano!
4 óránként szpoik a gyerek????? Hogy csinálod????
Dani pontosan két óránként eszik...pedig jó lenne legalább a 3 óra...

Jó éjt mindenkinek

Kép

Kép
cukipofa

Cukipofa,

ott egy családi ház van, legalábbi szerintem, aztán lehet, hogy én vagyok a figyelmetlen és nem vettem észre a bababoltot...

Masni
masni

a német homeopátiás bogyókat csak egyes gyógyszertárakban lehet beszerezni, pl a Széna téren igen a Moszkva térnél, amúgy dominál a boiron.

még időben tudtam meg, hogy a lányokat nem ajánlatos a Balatonba bevinni. ugye ez az úszómedencére nem vonatkozik!
amúgy meddig nem ajánlatos?

Kép
Kép
Kép
manóka28

Jó reggelt!!!

Cukipofa

KöszI!!! Most már tutira nem viszem vízbe!!!!!

Manóka

Az úszómedence sem ajánlatos, kivéve ha a tiétek. :lol: Én egyszer már vittem Jázmint, de csak egyszer. Szóval rendszeresen nem szabad. :roll: Hogy meddig fogalmam sincs.

Homeos bogyók: Német bogyókat két helyen lehet bp-en kapni, a többi gyógyszertál max. rendel ha kéred, de én egy csomószor megszívtam velük. Az egyik a III. kerületben a Lajos utcai gyógyszertár, a másik Gazdagréten, a Gazdagrét tér 6. szám alatti. Ez a kettő, több nincs, csak tartanak ezt azt, meg megpróbálnak segíteni, de hát inkább jobb ha nem...Ha pedig itt sem lehet kapni valamit, akkor szóljatok, mert Sopronból kell rendelni, a Remedia központjából, van egy telcsiszámom.
A Boironba csak egy kicsit bele kell gondolni mi a baj vele. Egyrészt a gyártási technológia, nem mindegy ugyanis, hogy hogyan gyártják, de ebbe tényleg nem menék bele. A lényeg, hogy a német jó, a Boironnak meg a lobbija jó. :evil:

Kép
gyorgyi33

Német bogyót a Pharmafutárnál is lehet rendelni (www.pharmafutar.hu) 1 nap alatt meghozzák Bécsből, a szállítási díj 2000 Ft, akkor is ha egy adagot rendelsz, akkor is ha ötöt. Szerintem nem olyan drága, mert kint sem drágább a bogyó mint itthon (4-5 euro körül van szinte az összes) és a szállítási díj több tételnél megoszlik.

Masni
masni

Jó reggelt!

Osanitot hozattam apámmal, mert ő rendszeresen jár bécsbe...
Csak jó volna tudni, hogy még miket hozathatnék vele ami hasznos lesz...
Mindenesetre most rendeltem egy német homós könyvet gyermekeknek azt majd átolvasom és meglátjuk...

Györgyi!

Nem akartalak elijeszteni...bocsi...
Egyébként azt mondta a dokink, hogy ha be akarjuk vinni a kicsiket vízbe akkor arra kellene figyelni, hogy ugye ne sokáig...ne túl sokszor egymás után és ha lehet akkor a nunija körűl be lehet kenni bepanthennel mert az fertőtlenít...így elvileg nem lehet gond...csak mi ezt már nem próbáltuk ki, mert ire rendbe jött teljesen addigra már nem volt babapancsis idő...

Üdv...

Kép

Kép
cukipofa

Cukipofa!
most álltunk be erre a 3-4 órára!Szopizik kb1/2 -3/4 órát,mert lusta a kisfiam utána elalszik és alszik 2-3órát!
De most éjszaka 3/4 5kor kelt :lol: este 10-10.30 körül raktuk le!!
A homeopátiás bogyók engem is érdekelnek :)
Többiek,hogy vagytok?

emano/Andi
KépKép
emano

Kép

ilyen nagy vagyok már:-)

emano/Andi
KépKép
emano

Györgyi!
Szerintem is ha rövid ideig van benn, bekened, akkor nem lehet gond. Amúgy meg a lányok életük végéig bárhol bármit elkaphatnak :(
Az én régi nőgyógyászom legszívesebben a családi kádba sem engedett volna :)
De nem tartottam be a tilalmait, emrt kellett a strand.

mtunde

Emano, csodás ez a kissrác.

mtunde

Tünde!
köszönjük :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok,

Csak egy gyors bekukk! Emano nagyon szép kisfiad van és már tényleg milyen nagy. Hiszen még csak most született...

Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Györgyi, Masni, hálás vagyok a megértésért! :wink: Azt hiszem, Benőke nagyon türelmetlen. Tudjátok, ez a "megfordulok, de visszafelé nem megy, valaki jöjjön, de most és azonnal!" és a többi. Györgyi, még a rennie is eszembe jutott.
Emano, Balázs tényleg szépen nő. Húha.

Na és akkor friss Benőképek... Kép Kép
vbea

Benő nagyon vagány a kendőbe :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Emano!

Balázs tündéri...olyan gyorsan nőnek...alig jöttünk ki a korházból és már 5 hetesek vagyunk...olyan furi.
Elötte hogy ettetek????? Mondták nekem, hogy majd kb. 6 hetesen sokat fog változni és akkor lehet, hogy majd átáll akár 3-4 órára is.
Eddig sem volt gond, mert ritkábban szopott, mert sokat aludt, ezt most kezdte kb egy hete.
Arra gondoltam, hogy lehet, hogy most van nagyobb növekedési szakaszban és még egyszerre többet nem tud szopizni...ezért inkább sűrübben eszik.

Kép

Kép
cukipofa

Cukipofa, Bene is gyakrabban evett ilyen idősen. Biztos nőnek :) De 1-2 hét volt csak.

Eni, imádnivaló ez a Beni! Főleg a kendős!!!

mtunde

Cukipofa,előtte 2;2,5;3 óránként evett, de 6 hetes volt mikor nem volt elég neki a tejem,akkor kapta a tápszert!Azt meg nem nagyon ette!!!Aztán beindult a tejem, nem tudom mitől!

emano/Andi
KépKép
emano

Emano, biztos sokat nézted a tápszert, erre beindult a tejcsi. :wink: Egy időben már-már azt hittem, hogy ok, ennyi volt... akkor kezdett Beni pótlásként tápszert kapni (mai napig is, este). De most újra a régi formámat hozom. Röviden. :roll:
vbea

Sziasztok!

A tegnapelőtti vihar megborzolta az internetünket, csak most sikerült rendbehozni. Annyi minden történt itt azóta!! :lol:
Ancsa,
Szülinapi ajcsi Apától: Vámos Miklós, Wass Albert, Bilizés tudománya, Éjszakai Gondoskodás, Bryan Adams Anthology CD, Mike Oldfield (ez ment a szülés alatt) :lol:
A keresztelős fotók nagyon szépek! Az a kalap!!  Tényleg hercegnő!!
Én is meglepi vacsora+sétára szavazok évfordulós ajándéknak. Vagy meglepi repjegy babástól :lol:

Zsófi,
Léna már nagyon nagy lány!! Édes a pancsolós fotó!! A vonalzótokon mennyi idős volt?

Memme,
Szerintem könyvtáros lesz Melinda! :lol:
Lassan az alsó polcokra csak gyerekjátékot érdemes rakni, azt pakolhatja büntetlenül!! :lol:

Steffi,
Gratula Martinnak!!

Veronikusz,
:twisted: :twisted: Nem is írok mást rá, hihetetlen sutyerák a szerkesztőnő!!
Szofi csúcsszuper csaj!!
A gyógyszeres lista nem semmi!! Felkészült versenyző vagy!!

Emano,
Tök jó, hogy beindult a tejcsi!!! Irigyellek a 10-től fél 5-igért!! Mi max. 3 órát bírunk ki, de ezt a 3 óra egyben alvást is nagyon megbecsülöm!! Gyönyörű Fiatalúr!!

Barbi,
3,5 kg 2 hét alatt elszánt vállalkozásnak hangzik!! De tényleg, honnan is..? :lol:

Cukorfalat,
A 8 kg + az csalásnak van minősítve!! Ilyet még hallani sem akarok!! :lol:
A 10-12 kg a minimum, rólam a 10-es 2 hét alatt leugrott, és ha nem lenne tarcsi, most miből szoptatnék? :lol:

Eni,
kendős Beni egyszerűen sztárfotó!! Meg kell zabálni!

Györgyi,
Drága Jázmin a legújabb fotókon is!! Láttunk tegnap! (azt hiszem tegnap, kicsit összefolynak a napok, amióta zűrösebbek a pocak miatt…) Nagyon szép nyaralást Nektek!!

Heni,
Neked is nagyon szép időt/nyaralást/pihit!

Pocakosok,
hatalmas drukk Nektek!! Az időjárás Nektek dolgozik!! :)

Sajnos hasfájás még tartott/tart?: tegnap du. 5-kor sikerült 24 óra után 1 db hatalmas rotyit produkálni, Anya is moshatta a gatyóját+plusz persze a bodyt, mint mindig :lol: :lol: De volt addig ordítás rendesen..
Lassan várnám a mait is, hátha elindulna még csikarás előtt. Legalább a pukik jönnek azóta rendesen!!

KépKép
Kép
gyuzso

Emano, balázs tényleg nagyot nőt, édibédi pasika! :D

Eni-Beniről nem is beszélve!!!! :lol: :lol: Nagyon cuki, igazi pasi feje van, de tényleg!!! Danca is be szokta így szívni a száját, mi csak úgy hívjuk, hogy nagypapizik :D

Cukipofa, Dani is sokszor épphogy kibírta a 3 órát, gyakran volt inkább 2,5, de ne aggódj, be fog állni magától pár hét alatt, tuti!

Tünde, tényleg, én teljesen lemaradtam, ti most kislány vagy kisfiú pártiak vagytok? :D Párod mit szeretne? És te? És Benőd?? :)

Györgyi, hát igen, csajszikra azért jobban kell vigyázni, bár sztem biztos a fiúk is könnyen elkaphatnak ilyesmiket, ha nem vigyázunk, mi is egy kis pancsolót akarunk Daninak ott csinálni, hát majd meglátjuk...
Hogy állsz a pakolással? Tényleg, Jázmin az ominózus tévés szereplés óta nem kapott rajongó leveleket? :wink:

KépKép
barimami

Gyuzso, mivel eddig egyáltalán nem fogyóztam, remélem a 3,5 kiló pikk-pakk lekerül rólam! :lol: És remélem, hogy nem reménykedem hiába! :D Hasfájás: porszívóóót még mindig nem próbáltátok, ha álmos, ordít és fáj a poci???? nekünk nagyon bevált, Eniéknek is, lécci-lécci, porszívó-hajszárító, mind1, próbáljátok ki!!ja, és kakira semmi mást nem lehet csinálni, csak torna-torna-masszázs, plusz egyél egy kis szilvalekvárt, annak meg lesz a hatása nála is! :oops: :lol:

KépKép
barimami

Sziasztok!

Veronikusz, igazából durva rosszullétem nem volt. Hajnalonta egy kis hányinger, de nem olyan hard, mint Melindával volt.

Ancsa, ötlet - passz. Én jobb híján a kedvenc vágyott könyveit szoktam megvenni, ha nincs más ötletem.

Eni, hát no comment a fiadhoz, fantasztikus mimikája van. :D Viszont két-három napja Melinda is ezt műveli, kész vagyok, de az apja is lefő minden este. Így viszont megtanultunk labdázni:odagurítjuk neki és visszadobja, és sikongat, amikor visszagurítjuk neki. Akkor nyugszik valamelyest egyedül, ha a kedvenc CD-it hallgatja.

Gyuzso, nem tudunk az alsó polcokra gyerekjátékot tenni, inkább nagyon szorosan rakjuk a könyveket, hogy nehéz legyen mkiszedni,mert nincs helyünk már. Épp csak a fürdőszobában
nincs könyvespolc. És rettegve gondolok a rengeteg fiókra. :shock:

Emano, hát ez a négy óra... Nekem azért fantasztikum, mert Melinda igény szerint szopizott. Viszont nem is fejtem sosem. De ügyesek vagytok nagyon. Látod, biztos valami belül változott, spontán. :) De ő is sokat változott. Vagy csak nekem tűnik?

Györgyi - a kis sittes... :)

Ó, mennem kell, eddig tartott a türelme.

Kép

Kép

Kép
memme

Barbi!
Kislányt akarok!!!!
De lesz ami lesz :D

mtunde

Barimami,tényleg jó a szilvalekvár??Bár a pukik mennek Balázsnál, de 2 napja nem kakilt :?
Memme, sokat változott?Hát nőtt...már 5 kg vagy hogy érted a változást?
2 napja Balázsnak folyik a nyála és nyalogat :shock: Mitől lehet?

emano/Andi
KépKép
emano

Emano, hát, amit te eszel, az átmegy a tejcsin keresztül hozzá is, tehát ne banánt egyél, ami fog, hanem inkább szilva-, baracklekvár, sok gyümölcs, rostos, stb...nálunk bevált :wink: Nyálzás egy idő után elkezdődik és kitart páréves koráig :) , ne aggódj, ez természetes, fogcsírák bent készülődnek vagy mi, Dani 3 hónapos kora óta töm mindent a szájába, plusz nyálzik ezerrel, fog meg sehol :roll: bár én mindig már odahaluzom a fogkezdeményt ,amikor turkálok a szájában! :D

Brigi? Képzeld, kerestelek wiwen és nem találtalak, ez hogy lehet? Beírtad, hogy Dunakeszi? Írj valami támpontot, léccciii :oops: :roll:

KépKép
barimami

Tünde, úgy legyen, akkor megy a drukk a kislányhoz, én lelki szemeimmel már látom is, ahogy Benéd pátyolgatja az édes, aranyos kis húgicáját! :D (vagy két, bűnrossz kisfiúval próbálsz majd megbírkózni, legalábbis nekem ezek a rémképek szoktak néha előtörni, én egész életemben azt gondoltam, h nekem tuttti, hogy két lányom lesz, mint anyukámnak :twisted: :lol: )

KépKép
barimami

Barbi! "Nagypapizik". :lol: Én is azt hittem, hogy kétlányos anya leszek, le is döbbentem, amikor kiderült, hogy Benő. Aztán annyira beleéltem magam, hogy másodjára is jöhet kuki. :wink:
Gyuzso, PRÓBÁLD KI! Nekünk nagyon bevált a porszívó. Simán megnyugszik mai napig tőle Benő. Pillanatok alatt el is alszik (feltéve, ha azért ment az ordít, mert álmi volt). Még valami, 16 éve Bryan Adams rajongó vagyok... :wink: Tavalyi koncerten ott voltam 31 hetesen.
Memme, hát köszi neked is. :oops: :roll: Mit hallgat Melindád? Én is most akarok mese/mondóka stb cédéket szerezni. Nem babazenét, valami ovisabbat. :D
vbea

Tünde, tényleg, jól emlékszem, h te is császáros voltál? Most milyen "esélyekkel" indulsz? Mit mond a dokid?

KépKép
barimami

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: