Sziasztok kedvenc Lánykáim!
Tegnap elég rossz kedvem volt, beleolvastam az írásaitokba és vigyorogtam, sőt, olyan jó kedvem lett hogy Vagytok és hogy ilyen rendesek Vagytok. Nélkületek sokkal nehezebb lenne minden. Sajnos nemnagyon van időm visszaolvasni mert az esküvő miatt nincs sok időm, de köszi mindenkinek mindent!!!
Rebe!
Köszönöm, bízom bennük, néha még beszéltem is hozzájuk, márcsak 3 és fél nap...remélem, Te jól Vagy, vigyázz ám Magadra!!!
Gabicsibe!
Köszi a babatapikat, már sokkal pozitívabb vagyok, pedig a jobb petefészkem egyfolytában fáj...vigyázok, nem lesz igazi lagzi csak a haverokkal mennek egyet bulizni, templomi esküvő meg a lagzi jövő májusban lesz. A buliba picit elmegyek aztán jövök haza feküdni. Nagyon rendes Vagy, köszi!!!!További nagyon szép terhességet kívánok!
Elan!
Nem vetek keresztet, reménykedek, pedig egyfolytában fáj a petefészkem, tegnap a méhem...de hála Nektek nem tudok negatív lenni, mert tartjátok bennem a lelket, nagyon jól esik!
Sehike!
Hát igen, reméljük a jó híreket! Én is várom hogy találkozzunk !
Nagy bulizást nem csinálok, beszélgetek egyet aztán jövünk haza, lagzi úgyis csak jövőre lesz. Amúgy jól Vagy? Hasad? Szorítok ám Neked nagyon!!!!

Puszi!!
Erika!
Gratulálok a kilenc embriótokhoz!
Sok szerencsét hétfőre!
Nyunyi!
Ez a hányás azért érdekes. Ha betegség gyógyulj meg hamar, a vérvétel eredményét várom nagyon!!
Az meg hogy mikor folytatjátok úgyis Ti tudjátok a legjobban, a lényeg hogy maradj velünk, igaz én nem vagyok itt régen, de nagyon megszeretttelek! Azért én reménykedem hogy mielőtt elkezdenétek sikerül spontán az a baba!!!
Törpi!
Örülök a mensinek, akkor most hajrá!!!!!!Sok sikert, ha kérdésed van csak írj!!!!
Mindenkinek nagyon szép szombatot és hétvégét, most elmegyek és férjhezadom a Hugicámat. /én leszek a tanu!!!!/
Sok- sok pppppuuuuuuusssssssssssszzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!