A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Gabicsibe!

Hi!!Akkor biztos jó képű a párod!Az én párom képzeld húzott szemű,és az anyja is!Nem kínai!! :shock: :shock: :shock: Úgyhogy van esély!Nekem meg nagy barna tehén szemem van! :roll: :roll: :roll:
gina25

GIna
Az ilyen ellentétekből lesznek a szép babák :D
gabicsibe

Sziasztok, lányok!

Nagyon sajnálom, akinek nem jött össze a baba, biztosan szörnyű érzés lehet, hogy ismét csak várni és várni. De fel a fejjel, mert a negatív gondolatoknak teremtő erejük van, és azokat nem szabad beengedni az életünkbe.
Kérlek, ne szomorodjatok el!!!!

Én is csak most fogom kezdeni az egész lombik programot. November elején kellene menni méhfeltöltésre, így most én is nagyon várom a mensi manót

Törpi!
Most én is olyan helyzetben vagyok, mint te. Csak várok , Szeretném inkább azt hinni, hogy egy tesztre lenne inkább szükséged :D
mazsola02

És szívből gratulálok azoknak a mamajelölteknek, akiknek sikerült!

:P

Merthogy ők adják a jó példát a sikerességhez és kitartáshoz :)
mazsola02

Sziasztok!

Gyors bekukk ebédidő alatt. :D :D :D

Nyunyi örülök, hogy már jobban vagy!

Törpe!

Ez mindig így szokott lenni, hogy amikor kéne akkor még véletlenül sem jön meg időben......
Szerintem velem is direkt szúrt ki.

puszi Mindenkinek!

Még megpróbálok bekukkantani este.

Kép
nika28

Lányok ekkora csodára még gondolni sem merek! :lol:
A tünetek is vannak, fáj a hasam és rettentő hisztis vagyok :oops: :evil:

Azt hiszem Nikára ütöttem :lol: szórakozik velem, és kész! Szóval várok!

Gabicsibe
ment válasz :lol:

Ma nem volt senki sem Bmc-ben?

Törpe

Kép
törpehzs

SZép Kép -ot lányok!

Krisztamilli,
Ne így állj hozzá. Ne a következőre gondolj már most. Az, hogy görcsölsz, meg fájogat, még nem egyenlő azzal, hogy meg is jön. Bízzál bennük!

Törpe,
Hát igen, akkor amikor kéne, akkor bezzeg késik! Csodák meg mindig vannak! :wink:

Erika,
Már túl vagy a leszíváson, remélem minden rendben volt, és sok petikétek lett, és minél több megtermékenyül. Megy a drukk a randihoz: Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok csajszik!:)

Zsókuci,Rebe,Törpe,
Köszike a letolást,rám is fért!!!!!!!!!!!!!:)

Higgyétek el ,én magamban bízom,csak a tünetek mások!
Tegnap este, a pici fiam adott egy puszit a hasamra.Rendesen megrökönyödtem és mondta,hogy tesó!
Megkérdeztem mit mondtál?:)
Nevetett és mondta :Tesó,apa betette:)))
Akkorát nevettünk a párommal,hogy milyen okos,pedig mi neki nem mondtunk semmit,csak biztos figyelt ahogy egymásközött beszéltünk róla!:)
Egyébként csak szavakat mond még,úgyhogy duplán néztünk egy nagyot!:)

Rebe
Ugyanígy elképzeltem ahogy beágyazódnak stb!:)
Remélem érzik ,és itt vannak!

Kriszta
Én is alig várom hogy megismerjelek,izgulhatunk majd együtt bár másik dokinál!:) És reméljük jó hírekkel jövünk!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vigyázz magadra nagyon a buliba!:)

Erika
remélem minden ok volt és sok-sok petike lett!!!!Pihenj sokat!

Gabicsibe
Neked mindent elhiszek,az ég szóljon belőled!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
Puszika

Nyunyikám
Örülök,hogy jobban vagy!
sehike

Anett
Veled mizu?:)
Remélem jól vagy,régen írtál!
Pihizel ezerrel?:)
sehike

Sziazstok!
Remélem mindneki jól van! Csak a z akció előtt lévőket olvastam el..Bocsika. Dobok egy új táblát, ennyire van csak időm, rohanok edzésre, spinningre.... :lol: (Éjszakás voltam,most keltem fel!):)

Anyukák,kismamák
Leendő anyukák,kismamák

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Gabicsibe

Egy kis segítség kellene!:)
Írtam pü-t!
sehike

Sziasztok!

Én most keddig nem leszek az éterben, mivel ma elutazunk a Bakonyba.
Mindenkinek kellemes pihenést!
vucuska

Sziasztok!

Végre a gép elé sikerült jönnöm.
Szóval 10 petikét sikerült leszivni, a doki szerint mind éret.
Holnap kell telefonálnom, hogy hánynak sikerült a randi.
Jól vagyok, csak a bal oldalam szurkálgat.
Az altatásból nehezen ébredtem, jót aludtam.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Erika
A sikeres randihoz Kép

Vucuska
Nagyon jó pihenést kívánok!
gabicsibe

Gabikám
Nagyon köszönöm a segítséget,drága vagy!:)

Vucuska
Jó utat és kellemes pihenést nektek!

Erika
Gratula a 10 petikéhez,kívánom,hogy mind megtermékenyüljön!
Drukk a randihoz!
Pihengess!:)
sehike

Erika!
Gratula a 10 petikéhez!
Drukk a randihoz! :wink:
Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Jó reggelt Kicsikéim!

Híányoztatok ám tegnap!! :wink: Jó volt az út,Albertirsára vittem mamikámat!Képzeljétek kaptam egy jó kis defektet és elvittem gyorsan gumishoz a kocsit!!!!És 4630-ft ot fizettem!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: Azt hittem dobok egy hátast!!!El is kezdtem kötekedni,hogy mi a szarért kell ennyit fizetnem!!!1800 volt a felni javítás,mert hogy könnyűfém felni!!!Milyen javítás az hogy drót kefével körbe takarította! :twisted: :twisted: Nagyon kiakadtam rajtuk!!!De nem tudtam mit tenni ki fízettem!Párom tuti nem hagyta volna! :roll:

Drága Kicsi Erikám!!!

Húúúha 10 petike!!!!!nagyon szép termés Kincsem!!!!Drukkolok ,hogy mind megtermékenyüljön!!!!! :D :D :D Hétfőn vissza is kapod ugyi?!!!Mindjárt Kismami leszel! :P

Na megyek majd még jövök! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Ja!

Kb ugy 1 hete reggelente ,hányingerem van és émelygek elég rendesen,na meg tegnap reggel hánytam is fogmosás közben!!! :lol: Amikor terhes voltam akkor volt ilyen!Na mindegy ,beszéltem dokimmal és ha most nem jönne meg mehetek vérvételre,tesztelni! :wink: De mondtam neki ,hogy megjött meg teszt negatív,de azt mondta ,sosem lehet tudni inkább megcsinálja azt a vérvételt!Király,fölösleges fognak döfködni!Most is olyan hányingerem van hogy csak na!!És vár a fogkefém!! :? Na medek! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyikám!

Sajnálom a kocsit szívem, nem lehetett kellemes egy defekt. Ördi veled volt?

Hányinger, émelygés, rosszullét? Hmmmmmm lehet, hogy az a teszt hazudik. :wink:

Bár az is lehet, hogy ez még a vírus utóhatása, amit elkaptál Örditől, de drukkolok, hogy inkább az előző legyen. Végülis Ördi is természetesen jött össze, miért ne jöhetne így a tesó, csak egy kicsit váratott magára? Lehet, hogy akkor nem is kell az az inszem babám!
vic12

Erikám!

Hát 10 petike az hiper szuper, mennyit kapsz vissza, drukkolok, hogy mind megtermékenyüljön, és sok sok fagyibabád legyen.
vic12

Kicsi Vic-em!

Köszike,Drága!Igen Ördikém is velem volt! Nem volt egyszerű!Nem hiszem ,hogy babás lennék,de amit az én kedvenc dokikám,mond ,inkább megyek!De tuti nem vagyok terhes,inkább a sok ideg amit most nyeltem,minden össze jött most! :roll: Puszillak Kicsikém :D

Erikám,na mennyi az annyi?!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Most telefonáltam a bmc-be. 10-ből 9 embiro beindult. Hétfőn 10-re kell menünk. 2 kapunk vissza a többi fagyis lesz.
Nagyon boldogok vagyunk. Csak maradjanak velünk.

Nyunyi

Jobbulást kivánok. Az a vérvétel lehet, hogy nem lesz felesleges.
Lenne egy kérésem hozzád. Ne ird azt hogy kismami.
Babonás vagyok, csak akkor hiszem el, ha már itt dobog a kis szivecske, addig csak egy beavatkozás.

Rebe, Gabicsibe, Elan, Gina nem tudom, hogy kihagyok e valakit
GRATULÁLOK a kisbabákhoz. Nagyon jó terhességet kivánok.

Sajnos nem elvostam annyit vissza, meg el is felejtettem sokat, de
láttam, hogy nagyon sokan vagyunk akikkel történik valami.
Mindenkinek szoritok. Megy a petike növesztő, babatapi++++++++++++++++++++++++++++++++

Akiknek meg nem sikerült ne adja fel, majd a következő sikerülni fog. Hétfőn voltam uh és ott egy csaj jött ki ikres uh kapott és modta, hogy 7-re sikerült. Nem szabad feladni. Bizni kell.
Ha nem most, majd később sikerül.

Jerika

Kép
jezsoerika

Sziasztok!

Erika hatalmas gratula! :lol:
Hétfőre millió drukk!

Nyunyi!
Jó lenne, ha spontán lenne!
Ha meg csak betegség akkor jobbulást! :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Kicsi Erikám!

Narancs Értettem!!! :lol: Gratulálok a kincsekhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Törpikém!

Most lehet haragudni,vagy hülyének fogtok nézni ,de nem bíztos hogy örülnék most ha baba lenne! :roll:

LÁNYOK!!!!!!!!!!
Be kell nektek vallanom valamit,de most nem megyek novemberben tovább,de itt leszek,mert nélkületek nem bírnám!Híányoznátok nagyon!Történtek dolgok velem ,ami miatt nem tudom ,hogyan tovább!Most egy nagy káosz van bennem,és próbálok helyesen dönteni,meg minden,majd meglátjuk!IMÁDLAK TITEKET!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Ezt neked kell eldöntened!
Neked ott van Ördi!
Tesó meg majd akkor jöjjön, ha minden rendben van "benned"!
Ezért csak szeretni lehet téged, és nem haragudni rád! :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Kicsi Törpim!!!

Nagyon aranyos vagy és köszönöm!!!!Nagyon jól esett!!!!!!!!!!!!!!! :D :P Menszi manó még mindig sehol Drágaság??!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

De az éjjel meglepett! :evil:
Holnaptól szuri! :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Kicsi Törpim!

Hurrááááá mehet a döfködés holnaptól!!!!Izgi!! :D :D :D :D :D :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyikám!
Izgi nagyon! éjjel már vissza sem tudtam aludni, csak zakaltolt az agyam!
Nagyon boldog vagyok! Jó már itt tartani!
Köszönöm, hogy velem örülsz!:)

Törpe

Kép
törpehzs

Törpikém!

Látod,már milyen közel a nagy nap!! :wink: !!Még szép ,hogy örülök annak akit szeretek!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi

Remélem nincs nagy baj. Jöjjenek azok a dolgok gyorsan rendbe.
Addig is szeresd nagyon a kicsi családodat.

Törpehzs

Minden bele a szurizással. Te is nem sokára ott tartasz ahol én.
Nekem 11 napra meg volt a leszivás.

Jerika

Kép
jezsoerika

Kicsi Erikám!

Köszönöm,Drágaságom!!!! :P Remélem hamar túl leszek rajta! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok kedvenc Lánykáim!

Tegnap elég rossz kedvem volt, beleolvastam az írásaitokba és vigyorogtam, sőt, olyan jó kedvem lett hogy Vagytok és hogy ilyen rendesek Vagytok. Nélkületek sokkal nehezebb lenne minden. Sajnos nemnagyon van időm visszaolvasni mert az esküvő miatt nincs sok időm, de köszi mindenkinek mindent!!! :P

Rebe!

Köszönöm, bízom bennük, néha még beszéltem is hozzájuk, márcsak 3 és fél nap...remélem, Te jól Vagy, vigyázz ám Magadra!!! :P

Gabicsibe!

Köszi a babatapikat, már sokkal pozitívabb vagyok, pedig a jobb petefészkem egyfolytában fáj...vigyázok, nem lesz igazi lagzi csak a haverokkal mennek egyet bulizni, templomi esküvő meg a lagzi jövő májusban lesz. A buliba picit elmegyek aztán jövök haza feküdni. Nagyon rendes Vagy, köszi!!!!További nagyon szép terhességet kívánok!

Elan!

Nem vetek keresztet, reménykedek, pedig egyfolytában fáj a petefészkem, tegnap a méhem...de hála Nektek nem tudok negatív lenni, mert tartjátok bennem a lelket, nagyon jól esik!
:wink:

Sehike!

Hát igen, reméljük a jó híreket! Én is várom hogy találkozzunk !
Nagy bulizást nem csinálok, beszélgetek egyet aztán jövünk haza, lagzi úgyis csak jövőre lesz. Amúgy jól Vagy? Hasad? Szorítok ám Neked nagyon!!!! :P Puszi!!

Erika!

Gratulálok a kilenc embriótokhoz!
Sok szerencsét hétfőre! :lol:

Nyunyi!

Ez a hányás azért érdekes. Ha betegség gyógyulj meg hamar, a vérvétel eredményét várom nagyon!!
Az meg hogy mikor folytatjátok úgyis Ti tudjátok a legjobban, a lényeg hogy maradj velünk, igaz én nem vagyok itt régen, de nagyon megszeretttelek! Azért én reménykedem hogy mielőtt elkezdenétek sikerül spontán az a baba!!! :D

Törpi!

Örülök a mensinek, akkor most hajrá!!!!!!Sok sikert, ha kérdésed van csak írj!!!! :P

Mindenkinek nagyon szép szombatot és hétvégét, most elmegyek és férjhezadom a Hugicámat. /én leszek a tanu!!!!/
Sok- sok pppppuuuuuuusssssssssssszzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!

Kép
krisztamili77

Nyunyika!
Kép

Erika!
Köszönöm!
Próbállak másolni (Rebét is) 11 nap akkor 31-én leszívás! És akkor Apa itthon lehet velem :wink: Kép

Krisztamilli!
Jó mulatást!
és ne sírj nagyon, mert oda lesz a sminked!
Sok boldogságot a hugodnak!

Törpe

Kép
törpehzs

Krisztamill!!!

Köszönöm,aranyos vagy Drága!!!! :P :P :P :P :P

Kicsi Törpém!!!!!

Nagyon Köszönöm a cicát!!!!!Édes nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szép napot Nektek!
MI ma átadjuk magunkat a pihenésnek, nemrég keltünk fel...Hosszú idő óta ez az első nap, hoyg nem dolgozunk, és mindketten itthon vagyunk! :lol: :lol:

Erika!
Hajrá hétfő! :lol: :lol:

Katicám!
MInden nap eszemben vagy!!!!!Annyira drukkolok NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!

Gabicsibe!
Majd írok privit! Kissé szomorkás lesz, de ne ijjedj meg! :wink:

Lexikém!
Akár jövőhéten találkozhatunk pl. kedden....Ha a többieknek is jó.Vagy még a szerda. A többi napon meló, és a továbbképzés....

Ebédem még nincs(nagy csoda) :lol: :lol: De, még csak tervem sincs mit is eszünk ma..... :lol: :lol: :lol:

Na, megyek is, összeütök valamit, mindenkinek csodaszép szombatot!
Dobok egy új táblát is!
Vendég

Vendég

Kép lányok!

Látom ma nem nagyon pörög a topic! Na de hát kellenek ilyen napok is! :wink:

Vucuska,
Kellemes pihit nektek a Bakonyban!

Erika,
Gratulálok, nagyon szép eredmény! Hétfőre szorítok!

Nyunyika,
Sajnálom az autót! Remélem ami történt veled, nem komoly, és mihamarabb rendeződik! És annyira jó, hogy itt vagy, mert mindig olyan jó kedvem lesz ha látom hogy írtál! :D

Törpe,
Hajrá szurik! Most elkezdődik egy nagyon izgis fejezet! Drukkolok!

Krisztamilli,
Szórakozzatok jól az eskövőn! Vigyázz magatokra!
Én köszönöm, jól vagyok, néha fáj a hasam, és várakozom ....

Lányok, aki eredményre vár (Krisztamilli, Sehike, Arjudo, Nonóka, Anett, Vikkata):
Kép

Kellemes három napos pihenést kívánok mindenkinek!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok Lánykák!

Nyunyi
Remélem gyorsan rendeződnek a problémák!Fel a fejjel drága!!!

Kriszti
Nem tudom,hogy megírtad -e, még nem kaptam püt!

Erika
Gartulálok a sikeres találkozásokhoz :D hajrá hétfő!!!

Kriszta
Kitartás és millió babatapi továbbra is!!!!
gabicsibe

Gabikám!
Elküldtem mégegyszer! :wink: Pusszantalak!
Vendég

Gabikám,Rebécském!

Köszönöm,nagyon jól esett amit írtatok!!!! :D :P :D

Jóccakát és pusza mindenkinek!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi, nem semmi ez a hányás... remélem tényleg baba, és nem valami randa baci. Meg azt, hogy rendbejönnek a dolgok körülötted és Benned minél előbb! Szurkolok Neked!

Erika, gratulálok a sikeres induláshoz, ugyanilyen klassz folytatást kívánok! :) Hétfőre pedig természetesen mennek a drukkok!

Kriszta, nem baj, ha szurkál kicsit a hasad, attól még ezerrel sikerülhet :)

Rebe, hogy érzed magad?

Én ma kicsit illegalitásba vonultam egy céges, egésznapos tréning keretében... jó is volt, hogy volt, ami elterelje a figyelmemet, mert elég szörnyű éjszakám 'llt mögöttem.. Ott kezdődött, hogy éjjel fel kellett kelnem kimenni a WC-re, és arra tértem magamhoz, hogy ott fekszem a fürdőszoba kövén... leeshetett a vérnyomásom és elájultam. Valahogy visszabotorkáltam az ágyba, de aludni nem nagyon tudtam, mert észrevettem, hogy teljesen megszűnt a mellfeszülésem, és reggelre sem jött vissza; ráadásul a már megszokott hányinger is elkerült. Na, több se kellett nekem, jól letörtem, mint a bili füle. Gyorsan dobtam egy privit Gabicsibének bánatomban (Gabi, köszi a választ, én is írtam! :)

Most remélem, hogy visszajönnek a tüneteim, és csak ingadozásról van szó. Jó kis paragép lettem...
elan

Elan,
Köszi, jól vagyok, bár ma többször fájdogált a hasam, meg sokszor szurkált is, egész a hüvelyig. Én is megvagyok rendesen ijedve, hogy ez nem baj-e, de remélem a hidegtől van. :roll: :shock:

Hűha, vigyázz nagyon magadra!!!! Nem hiszem, hogy ez az ájulás bármi problémát okozott volna, inkább nagyobb az ijedtséged. Visszajönnek azok a tünetek, nyugi!
(Mondom én, aki ugyanúgy paragép vagyok! :D )

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jó estét lányok!

Hát túl vagyok az első sokkon,merthogy még meg kell emésztenem,hogy kettő picurka kapaszkodik odabent!!!!! :lol: :( :lol: :( :lol: :( Valahogy így érzek most még!Tudom hogy szárnyalnom kéne a boldogságtól,de most még a félelem erősebb bennem!
gina25

Rebe, a hasszurkálás rendben van, nekem majdnem minden nap van... W. kapitány azt mondta, hogy a méh változik, több folyadékot vesz fel, feszülnek a szövetek, emiatt van. Nekem speciel a derekam is fájt.

Gina, ez állati! Szerintem örülj! Bár én is biztosan meg lennék ijedve, de fogd fel úgy, hogy rögtön lesz két babád ;)
elan

Elan,
Jó, akkor kicsit megnyugodtam. :wink: A derekam nekem is fájogat elég sokszor.

Gina,
Gratulálok a picurokhoz! :D
Hát gondolom, hogy most még picit letaglóz a hír, hisz nem kettőre számítottatok. Meg a félelem is természetes szerintem! De hidd el, hamarosan megbarátkozol a gondolattal.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jó reggelt Lányok!

Gina Babám!!!!

Gratulálok a babákhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Elan Drága!

Nem semmi!!!Remélem jól vagy azért!Ez a terhesség miket nem művel! :wink: Pusza :P

Azért vagyok ilyen korán mert megyek be apáért ,meló helyre ,mert tegnap kellett a kocsi !!Majd még jövök!Szép napot mindenkinek!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabikám!

Jónás téma ,nálam használ 21-24 ig írta,és megvan minden ami a fogamzó képességre utal!!Pusza :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jó reggelt mindenkinek!

Nyunyi :shock:
Tényleg jó korán keltél!:)

Kriszti!
Igazán rátok fért már egy pihis, romantikus nap apával! :wink: Néha jobb venni egy grill csirkét,vagy más készkaját, ne pazarold a drága közös időt főzésre :wink:

Elan, Rebe
azért ez a tünetvadászós korszak sem lehet semmi!
Hatalmas drukkok nektek a következő ultrahangra!

Gina!
Gratulálok a két picurhoz! Biztos hamar megemésztitek,és tutti imádni fogod őket!
:lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Köszönöm a gratulákat!

Már ma is jobb egy fokkal,és ez biztos így lesz majd minden nap!
Megyek szörfözök egy kicsit ikrek ügyében!
Szép napot mindenkinek!
gina25

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: