Sziasztok!

hát akkor a visítóknak:
12én hajnalban fél 3 felé arra ébredtem, hogy JUPIII, valami fájásaim vannak. nagyon megörültem nekik, mert tudjátok, hogy mennyire szerettem volna már túlleni a szülésen, meg a dátumokkal is sakkoztam és a 12-e nagyon közel állt a szívemhez...
De hamar lelohadt az örömöm, mert totál rendszertelenek voltak a fájások, bár elég erősnek tűntek.
Úgy voltam vele, hogy próbálok pihenni ami aztán nem sikerült mert közben rámjött a hasmars és kanosszát játram a rötyire 5 percenként. Ilyeneket méregettem: 12 perc, meg 5, 8, 10... össze vissza, viszont erősödni kezdtek.
ment az idő a fosindázással, végül 6kor keltettem a Zuramat (együtt aludt a másik szobában pannával mert annak meg jönnek a metszőfogai és kell neki a bujcsizás éjjel, de mivel én rohangálok pisini velem nem tud pihenni , így misi alszik vele... szal bemegyek, keltem erre iylet szól félálomban: jóóó, még lustozm kicsit és átfordult... - azt hitte azért keltem hogy lenyomja az ébresztőórát hogy panna ne ébredjen fel

)
na fél óra múlva előkerült misi, én addig összecuccoltam panna rohampakkjába ami még kellett meg felhívtam anyámat hogy jöjjön át vigyázni a csajra. 10 perc múlva be is futott.
én még nekiálltam lefürödni, mert uygebár fosindáztam meg amúgy is, dehát egy merő bohóckodás volt a fájásokkal ott meredezni két mozdulat között...
na mind1. elindultunk a kh-ba, és az amúgy 15 perces utat sikerült cirka 40-45 perc alatt megetenni a reggeli csúcsforgalomban. na akkor már kezdtem aggódni, hogy be sem érünk...
végül reggel 8kor másztam fel a vizsgálósztalra és kiderült, hogy bő 4 ujjnyi, elsimult méhszáj, és látták hogy fekete hajacskája van.
na, azonnal át a szülőszobára, de nehezen ment mert már nagyon szenvedtem.
a szülésznő (egy tündér!!! Sárközi Anikó, vékony, szőkés középkorú) elrobogott dokkerért mert nagyon feszült a burok és Boti nem komálta a dolgot, úgyhogy mondta hogy repesztés lesz.
előkerült a dokkernő ( szabó andrea, mufurc volt és egyből gátat akart vágni. a szülésznő meg mondta, hogy andika menj ki igyál egy kávét, adj 5 percet mert meg akarom próbálni a gátvédelmet mert tutira menni fog, enm kell vágni mert néz miylen szép laza...)
na, dokinő burkot repesztett aztán elment.
szülsznő elkezdte a munkát odalent (azt hittem ott halok meg, csajok, nem hazudok, aznap reggel egyharmadrészt megőszültem), aztán szóltam hogy tolófájásom van, mondta hoyg nyugodtan toljak. két nyomás után kiderült ,hogy valamiért liftezik ki-be a kisfiam, pont jött a dokinő és jól megijesztett hogy lehet, hogy be fog szorulni, de már nem lehetett megállni.
a szülésznő utasítására ellhigetem a köv 2 fájást, és az 5.re már kinnt is volt a feje (szakaszosan kellett nyomni).
kicsusszanni nem tudott de ahogy megpróbálták kihúzni, le is szakadt a lepény, kiderült, hogy a bal vállára és felkarjára volt tekeredve a zsinór, emiatt jojózott.
végülis nagy szerencsével kezdte a kis életét.
csajok, így aztán nem vágtak ,és nem is repedtem egyáltalán!
(ezer köszönet a szülésznőnek!)
6ágyasba kerültem, 11kor toltak át, de én már délben egyedül megfürödtem és megebédeltem, 3kor hozták ki Botit, akkor törökülésben megszoptattam... 5körül jött misi látogatni és mikor kimentem hozzá, az egyik takarítónéni megkérdezte hogy mikor szültem hogy már megyek is haza mert nem látott egyik kórteremben sem
szóval meglepően jól regenerálódom, hiába no: a trollvér...
ő viszont kapott egy jó kis kórházfertőzést, szép kis gennyes hólyagjai vannak amire antibibit kap.
de javul
végülis nem bánom h nem alapítványiba kerültem, mert nagyon jó társaság volt a szobában. aludni kb 5 órát sikerült összesen péntektől hétfőig, dehát erre amúgy is számítottam.
háát, kb ennyi.
kérdés van még?
ó, és: köszi a drukkokat még 1x mindannyiótoknak!!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára redwings 2010.02.18 21:28-kor.