A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

nekem jó szerdán a tali. úgyis fovvócsoki hiányom van!!!
ruha: nekünk 4 évesnek való cuccok, esetleg pulcsi, kabát, stb... és 80-86 os cuccok. kiszokni, stb...
la halle rulez, elvitetem magam oda.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Neet!

Én nem látlak Titeket a táblában!

Recca!

Te ugye "csak gluténérzékeny" vagy? Mást, pl. tejet, túrót, tojást ehetsz, ugye?

Azt hiszem én túrós pogival fogok készülni a talira!
ildi76

Campona?
Jól hangzik... nekem az csak egy ugrás Kép

Zsanci!
Azt hiszem megvan Borisz pénztárcája! Kép fekete bőr, egyik oldalán kártyás, másikon patentos, és lakik benne egy 50-es, talán Gazdálkodjokosan-ból! Õ az?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ildi,
párolt zöldség, reszeltsajttal, ami ráolvadt és jamijamijami!! Kép

Ja, engem is áttoltak a szobába, és én is szédültem, mint a fene, (ez késő du volt) és másnap már profin "szaladtam" a csajért, szóval megérte a pihenés.
neet
neet

Ildi,
akkor arról csak Proone tehet. Vagy a körülmények.

Bogárka,
olyan bukszát nem találtál, amiben rengeteg húszezres van? Mert az az enyém, csak sehol sem találom... Kép
neet
neet

Neet!
Én is keresem az enyémet, ilyesmi, mint a tiéd...de én sem találom Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Neet !
Campona még jobb Kép nekem is közelebb van Kép

Kép
Kép
greenolive

Bogárka!
igen, az az!

Mért van az, hogy a Bigi a valószinűleg-tele-van-veszélyes-fetékkel-és-mindenhol-szúrós dinóval órákig eljátszik, mig a saját, nem veszélyes játékaival szinte semmit nem játszik????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

camponába én isKép
mert közelebb vanKép

katus,
én sose féltemKépde komolyanKépszóval mindek oké veled,ne izguljKép
és kitolnak...de nekem az sem volt egyszerű míg áttornáztam magam az ágyra aztán megint át a szobairaKép én reggel szültem,délre kerültem a szobába és olyan 5-6 körül kaptam meg egy kicsit a gyereket és utána visszavitték és másnap reggeltől volt velem.de azért vitték el éjszakára mert sok vért veszítettem és nem tudtam még este 10kor sem felállniKépmert ha tudtam volna akkor hagyták volna,szerintem!vagy inkább remélem??????????
nyugi,mindenki bénaKépde amúgy minden olyan természetes lesz ,meglátod,mikor elöször megfogod nem fogsz azon gondolkodni hogy hogy fogjad,ösztönösen tudni fogodKépami nekem para volt hogy éjszaka amikor sírt mindig attól fostam hogy bejön valaki hogy mit csinálok én ezzel a szerencsétlen gyerekkel.....de nem jött be senkiKéplehet hogy ők már megszoktákKép????????????
mik kavarognak benned?????mindenKépde leginkább az események.minden lepereg elötted vagy még 100szor és nagyon nagyon jó érzésKép
és ne várd annyira az emberfeletti fájdalmat mert nem lesz!!!!!!!!!!!!!!!én addig vártam rá amíg majdnem nem értünk ba a H-baKép

gigi
Vendég

Bogárka, 74-80-as kertészfarmer kellene.

Neet, párolt zöldség alatt mit értesz? Ja, és milyen sajt? Sima trappista, vagy vmi speckó?

Campona nekünk is jó, ahhoz nem kell körbe mennem a félvárost.
zanza

hát akkor csak én szeretem a savoyát??? Kép én nem szeretem a camponát, mert nem emlékszem, h lett volna valami kis jó kávézó...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
Én is szeretem a savoyát, a camponát meg azért mert közel van! Kép
Mi lenne, ha most kipróbálnánk az utóbbit, aztán ha nem jön be marad a savoya, vagy váltakozva itt is ott is talizunk... Na?
Egyébként, mintha ott is lenne valami café a felső szinten, de nem a kajás részen, hanem a másik vége felé inkább...bár nem tudom, hogy milyen, meg, hogy annyira bababarát-e, mint a maya.
Persze most pont én akartam a savoyába menni, a biobolt miatt, de az még ráér...

Szóval mikor?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ildi, igen. csak.

szerdai savoyaKép Zsanci, a maya a rulezKép

hat, engem szerencsere nem kellett tologatni sehova. s bar elegge szedelegtem en is (a zuhanyzas is epp csak sikerult), de annyira fantasztikus volt, h egy pillanatig sem kellett szem elol tevesztenem a csoppsegetKép elhiszitek?Kép

na, megyek kerites racsot festeni. hatha ma mar nem akar tobbet esni...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

hm. azert mehettek a camponaba is...Kép

Coolio
recca

Nekem mindegy hogy Savoya vagy Campona! Csak jó idő legyen és délután!Kép
Egyébként Camponában én sem emlékszem olyan helyre, ahol elférnénk babakocsikkal!
A Savoyát meg még nem nagyon ismerem!Kép
ildi76

Ma egy csomot ment egyedul a csajom! Legalabb tiz lepest, de lehet hogy 15-20 is volt, nagyon sok! Olyan ugyes Kép Ugy tunik, megvarja, amig mar kajakul megy neki es csak akkor engedi el a kezunket. Biztos nem akar sokat esni, nagyon okos, mi?

Nekem mind2 kib...ott messze van Kép en mindenbol kimaradok, ez nem igazsag, aaaa... nembaj, majd Lindivel, Oxival meg Pocakkal (van meg itt valaki?) rendezunk eszaki tampont talalkakat es abbol meg majd ti maradtok ki! es itt eszakon meg a varosban sokkal tobb jo hely van am, mint ott lenn delen! majd meglatjatok, mert csinalunk majd tokjo kepeket, amin mindenki szuperul nez ki meg ugy is erzi magat, es akkor majd ti csorgatjatok a nyalatokat Kép Kép

Megkaptam! Megkaptam! Megkaptam! Vegre itt az uj IKEA katalogusom! Na akkor most szepen felrevonulok vele es majd jovo heten talalkozunk Bogarkanal, addig legyetek jok Kép
moosejaw

HAli!

Itthon vagyunk mert kaka az idő a Balcsin nagyon!
íMajd jövök még de most el pakolni.

Neet!

MAjd mélek,de OK!

Mi fontos történt amig nem voltam?

Pusza:Jucus
20170114224602

Jucus!
Ifj Ancsipancsi kibújt.
Eszter felállt, sőt majd nem elindult..
Istinek megvolt az első névnapja.
Meg még egy csomó minden.
Mélt várom.Kép

Moose,
a 19es vili vonalához valahol közel esel? Mert tőlem pl a Batthyány-n is lehetne valami mini-taliféle, bár az igazi a Bogárkás.. Kép A lényeg, h ne kelljen sokat átszállni.

Campona: én holnap megyek, mert dolgom van (tesco rulez), ha valakit érdekel, majd egyeztetek, mikor megyek, mert kb óránként van buszom (egyébként 10 perc az út). És ha már ott vagyunk, nekem tökmindegy, hova ülünk be, akár a piros-sárga ámerikáji tipusú gyorskaja is lehet, úgysem az a lényeg, hanem a társaság. Nem igaz? És ott fent van egy csomóféle kajás hely egy nagy ülősrésszel, sztem ott elférnek a kocsik is, pláne ha nem 30an gyűlünk oda, csak páran. De lent meg van fagyis, kávés, de eleget reklámoztam már.
neet

Recca,
zöldrevana? Kép
neet
neet

Tényleg! A szökőkút körül ott a fagyizó-palacsintázó!!! Ott biztos elférnénk! A kőcöket meg lekötné a víz! Kép
Nekem a szerda délelőtt kivételével bármi jó...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Neet, hogy talaltad ki?KépKép

Coolio
recca

Juc: Megvan a lista, vártam, mikor értek haza, de akkor küldöm Kép

Ada: Üdv újra Pesten! Kép

Moose: Jó ötlet, hol találkozzunk, mikor?

KépKép
oxigen
Györköny

Campona: az szól mellette, hogy olyanok is jönnek akik a Savoyába nem Kép
Mert egy biztos, ott nincs olyan jó hely mint a MAYA, voltunk ott a múltkor és Brúnót körbeugrálták, olyan kedvesek mindíg. El is döntöttem, hogy következőleg írok valami szépet a vendégkönyvbe.

Nekem jó a szerda délután és lehet, hogy a csütörtök is.
zsebi2004

Sziasztok!

Oxi, Moose: Még én is, mikor? Bár nekem vinni kell lánykámat is, nem tudom itthonhagyni, kicsit sokat csacsogKép

Moose: nagyon ügyi a csaj, aztán majd győzzél rohanni utána. Marci előbb megtanult menni, azután rákapott a kézenfogva sétálásra itthonKép Most már csak akkor húz, ha valamit szeretne a hűtőből! Kép

Jó kis vihar készülődik! Apa reggel is sz.rrá ázott, meg majd most isKép
Lányok volt valakinek szülés előtti depije? Most nagyon mélyponton vagyokKép nem tudom mi lesz velünk, nem bírok a gyerekekkel és egyébként is szeretnék már szülni, de közben még jó lenne, ha pár hónapig bent maradna, addig vele van a legkevesebb "gond"! Kép

Egyébként Ancsi: Nagyon gratulálok és kívánom, hogy minden sikerüljön (szopi, alvás, egymásra hangolódás!)

Dora: te vagy a következő!, bár velünk mintha nem foglalkoznának már itt Kép Keveset vagyunk jelen, elfelejtenek! Kép Azért én szurkolok: Hajrá, hajrá!!!

Amúgy mindig olvaslak titeket, és hozzá is tudnék szólni sokszor, csak nincs kedvem Kép A talit mindenesetre nagyon várom! Sajnos nagyon hóvége lesz vásárlásra, pedig jól jönne néhány hosszúujjú body Marcinak (80-86-os)

Oxi: képzeld, majdnem meglett a szandál párja. Itt nem messze van egy ABC, ahova néha be szoktam menni (kb. havonta egyszer), oda jár egy másik anyuka ismerősöm és ő mondta hogy pár hete ott van ki rakva egy szandál, na gyorsan bementem és mondták hogy már kidobták, mert senki nem kereste Kép Így jártam, ahogy elmondták valószínűleg a miék volt!

Na, most jóóóól bepótoltam magamKép

Úgy szeretlek titeket!!!

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok! Igyekeztem visszanézegetni a hozzászólásokat, de egy idő után feladtam. Segítsetek legyetek szívesek! Még sosem jártam nőgyógyászati magánrendelésen, sőt, nem is vagyok pesti, így picit tanácstalan vagyok. A párommal (igaz nem pont ebből a célból, de) jártunk már a Szent Imre kórházban, és első látásra azt mondtam, itt szeretnék majd szülni, ha eljön az ideje. Hallottam már annyiféle orvosról, szülésznőről. A legtöbbet Bálint Sándorról, Mihályról hallottam, de írtak már többen Parragh Attiláról is. A véleményeteket szeretném kérni, Ti kit ajánlotok? Én mindenféleképpen fiatal orvost keresek, aki gyors, ügyes, talpraesett, és rugalmas. Értem ezalatt, hogy ne zárkózzon el az alternatív szüléstől sem. A leginkább attól őrülnék meg, ha lassú lenne, idős, és kiszámíthatatlan, megbízhatatlan. Kit ajánlanátok? Valamint tudtok esetleg hozzájuk magánrendelést? Szülésznőnek sokan írtátok Fantha Zsuzsát, őt hol lehet megismerni? Nagyon köszönöm előre is a segítségeteket!

KépKép
titi_27

Sziasztok!
Mi is itthon, bár minket nem az idő kergetett vissza, hanem a dolog. Viszont holnap meg megyünk Szolnokra Kép

Zsebi! Még egyszer köszi az ágyat, Gréti nagyon jókat aludt benne.

Ancsi! Mége egyszer gratula a kiscsajhoz. Én már nem adok tanácsokat, mert kaptál belőle egy csomót. csak annyit, hoyg kitartás!
Ja, a puncijából tényleg nem szabad kitörölni azt a fehéret (állítólag magzatmáz).

Proone! Engem is kitoltak, pedig én simán tudtam volna menni. Ez reggel fél 6-kor volt, gyorsan lezuhiztam, és fél 7-kor már hozták is Grétit. Aztán 10-től egymás után jöttek a látogatók, plusz a szobatársam egész éjjel dumált, szóval én majdnem 3 napig semmit nem aludtam, de fura mód semmi fáradságot nem éreztem. Kép
Sőt, én úgy éreztem magam a kórházban, mintha szállodában lettem volna.

Moose! Tényleg találkozhatnánk valamikor. Férjem szülei szeptember környékén hazaköltöznek a Balcsiról, szóval mi is többször leszünk Óbudán. Mehetünk a C&A-ba vásárolni, sőt ott a Kenguru is, én oda szeretek nagyon menni a milliomegy sapka között válogatni.

Neet! A Batthyány tér is közel van hozzánk, és ott is van valami palacsintázó.

Zsanci! Képzeld Gréti hetekig nem volt hajlandó babakocsiba ülni, csak a kenguruval tudtunk sétálni. Valamelyik nap viszont már nem voltam hajlandó cipelni a kis sószsákot, és beletettem a kocsiba, félig felhajtottam a háttámlát, és tök jól elvolt benne. Azóta így sétálunk. Sőt ma még aludt is benne. Kölcsönadjam? Most úgyis megyünk Szolnokra.

KépKép
KépKép
lindicita

Titi! Én Bardóczy Zsolt-Kecskeméti Vera párosnál szültem. Csak ajánlani tudom, nagyon meg voltam velük elégedve. (Első gyerek, 3900 g, gátmetszés nélkül Kép )

KépKép
KépKép
lindicita

Oxi!

megnézem és mélek,köszi!

Panna mászik mint a villám és mindig felkapaszkodik állásba de még csak rövid ideig tud így állni.Bezzeg az ölembe csak állnaKépÉs bélpoklos,egyenlőre mindenre ugrik ami szerinte ehető.Jó lenne ha lenne már foga mert így nem nagyon tudok még adni neki sok mindent.
Az e heti talit lehet,hogy kihagyjuk de azért ha eldöntitek,hogy hol és mikor azért értesítsetek légyszí,légyszí!

Moose!

Én is pártolom a használt(sokszor nem is az)ruha shoppingolását!Tök jó mínőséget kaphat az ember töredék áron.Az én kölkeimnek szinte csak Mexx,Old Navy,Next,Ladybug...stb cuccai vannak és nem újak!De ezt nem mondaná meg róla senki!Persze egy 3 és fél évesnek már sokkal nehezebb venni ilyeneket,ezért szegény hátrányos helyzetű egyeske már sok új ruhát is kap!Kép

Ildi!

Nyílt jó turi a közelben!

Szóljatok hozzám lányok mert elvonási tüneteim vannak!

Jucus
20170114224602

Jucus: én szólok hozzád, de akkor te is hozzámKép Enyém hsz-re sem reagál senki Kép

pocakpacni

Na Jucus, ezért is lenne jó ha egyeske kinőtt használt rucijait megszemlélhetném. Ugye nem felejtetted el a turibulit Kép Kép
Mi van a vezetéssel????? Javuló tendencia????? Kép Kép
zsebi2004

Pocak! Pont most akartam írni neked, eddig Gréti lefoglalt.
Nem vagy te depis, ez a mai nap olyan furcsa, egész nap tök rosszkedvű voltam én is, de biztos csak ettől a hülye időtöl.
És mi az, hogy veletek senki nem foglalkozik. Én igenis számontartalak Kép

Jucus! Szia! Most csak ennyi , mert Gréti 9-kor fürcsizik, és az mindjárt itt van!
Panna már fel tud kapaszkodni? Ez a kiscsaj mindig előttünk jár egy lépéssel. De ez tök jó, mert te írsz valamit, amit Panna csinál, akkor én már tudom, hogy nálunk ez kb 2 hét múlva várható Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Pocak!

Akkor szóljunk egymáshoz!Annak nem örülök,hogy Zapátok szarrá ázott,csak annak,hogy nem kizárólag ott van ilyen szar idő ahol mi nyaralunkKép
Szülés elötti depim nem viszont utáni elmezavarodásom volt.Nem tom melyik a jobb?!

ZSebi!

GAtyákat már nagyjából kiválogattam.80-86-osos méret kö?
Vezetésről ne is beszéljünk ,de komolyan mert nagyon bénaparaaranka vagyok és nem is vezettem és nem is tudom,hogy mi lesz így!KépEgyszerűen már előre vetítem,hogy hol , mit nem fogok tudni megoldani és ettöl aztán annyira beparázok,hogy el sem indulok inkább!Kész katasztrófa vagyok!

Jucus
20170114224602

Lindi!

Igen,és most néztem meg ,hogy Soma mikor csinálta és 7 hónaposan.Szóval felpörgött a kiscsajom.Viszont fogatlanKép

Juc
20170114224602

Szia Juc!Kép

Jesszus! Mindig elképedek Pannán, hogy miket művel, de ez már tényleg túlzás!Kép
Hol van turi a közelben?

Pocak!

Mi is szeretünk Téged!Kép
És nem is igaz, hogy nem érdekeltek Dorával meg Katussal, csak ritkán jelentkeztek!Kép
Nálam is volt hangulatingadozás a terhesség végén!
Nehéz lehet, megértelek! Párod segít valamit? Van segítséged, aki időnként vigyáz a kőcökre? Én biztos megbolondulnék, úgyhogy minden elismerésem a Tiéd! Próbálj meg kicsit szelektálni a dolgok közül! A nem fontosakat ld. takarítás hagyd a fenébe és kényeztesd magad amennyire tudod! Most megérdemled!

ILdi
ildi76

Juc: kérdezzük meg a környezetet?

Lindi: sajna ez már napok óta tartKép Most hosszú lenne leírni, de holnap majd elmesélem a nyűgömet, győzzétek olvasni Kép Egyébként sokszor tényleg az is segít már ha kiírhatja az ember magából!

Ildi: sokat már nem is tudok takarítani Kép vagy Kép, abban hálistennek segít apa, de amikor ilyen későn jön akkor pl. Marci nem fürdik, mert én nem tudom már őt pancsiztatni, mire apa jön addigra meg már alszik. Most isKép Oké, hogy egy-egy nap kihagyástól nincs gond, de holnap is soká jön, az meg már két nap, és ki tudja hogy szerdán mi lesz... Reggel meg korán megy. Bár pont szerdán itthon lesz vele reggel, mert én megyek nst-re a SZENT IMRÉBEKép Majd reggel pancsizik!

pocakpacni

Ildi!

Turi:Rácz László és Etele sarkán vannak 10emeletes,lábas házak.NA az egyikben van egy régóta,ott is van néha jó cucc,viszont a mellette lévőbe most költözött át egy nagyon jó.Göncöl nevezetű.Timi mekkora ruhákat hord?Nehogy elölem halászd el a jó kis rongyokatKép!De ott tényleg jók vannak,ismerem a tulajt és van felnőtt turija is a Központ után.Én már ott is vásároltam.

Juc
20170114224602

Csajok!
Akkor mielőtt elmennék aludni felteszem a kérdést:
Lesz szerda délután 4 óra körül camponás-szökőkutas tali??? Kép

Jucus!
Ha tudnád én is milyen para voltam az első vezetéseimnél! És nekem tudod mi jött be? Ha egyedül mentem. Kép Persze remegtem, mint a nyárfalevél, de sokkal jobb volt, mint mikor valaki ült mellettem Kép. Persze olyan úton, amit már ismertem. Aztán ezt az utat sokat gyakoroltam egyedül (akkor még a Vígszínháznál laktunk, és onnan jártam Grétre a szüleimhez sokat), és egyszercsak azt vettem észre, hogy már máshová is elmerészkedtem egyedül. Aztán a kör egyre tágult, és néhány hónap múlva már Miskolcra meg a Balcsira is én vezettem le. Most meg már imádok vezetni! Kép Szóval kitartás! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Pocak!

Én csodálom,hogy a családom nem vitetett be a gyogyóba,de tényleg!Büdi nap(amikor nincs fürdés)nálunk is előfordul néha .Kép

Juc
20170114224602

Bogárka!

Olyan édes vagy,hogy bíztatsz!De nekem min. ketteskét be kell pakolnom a kocsiba és az is para tényező,bár ha Zsanci bölcs szavai jutnak az eszembe akkor talán elindulok majd.
"Meg kell menteni a gyerekeket!"Kép

Juc
20170114224602

Juc: én szerintem magamtól fogok bevonulni, legalább pihenek egy kicsitKép Amikor kiderült a pindur, már kerestem a helyeketKép

pocakpacni

Bogárka,
Nekem jó a szerda 4 óra!!!

Juc,
Bogárka nagyon helyesen beszél, én is hasonlóan cselekedtem. És ha akkor mész amikor apa hazaér? Egy fél óra minden nap, csodákra képes! lemondok a puntovicsodról csak vezess!!!! Kép
Ruha: igen 80-86 méret, ha van kinőtt téli anorák az is érdekel, meg átmeneti kabát ilyen időkre.

Lindi,
Gréti nagyon édes volt ahogy ült a kocsiban, nagyon élénk volt ahhoz képest, hogy 9 óra volt, Brúnó már olyankor rég az igazak álmát alussza. Gyertek máskor is, szívesen odaadjuk az ágyat.

Nem tudom mi van Brúnóval de 7-kor lefeküdt aludni és azóta meg sem nyikkant, léteszik, hogy van csendes fogzási időszak??? Ja és ma reggel véres volt az alvós macija és kiderül, hogy kiharapta a száját, de hogy hogyan sikerült arra nem jöttünk.
zsebi2004

Bogárka!

Nekem jó az időpont, elvileg!Kép Remélem Timi nem lesz nyűgös és nem is jön közbe semmi, mint szokott!

Jucus!

80-as Timi mérete!Kép
És én felnézek rád, hogy vezetsz! Én még a kocsiba se mernék beülni, ha vezetnem kéne!Kép Egyelőre! De a példádon felbuzdulva, már filózom a dolgon egy ideje!

Most el csicsilni, mert mindjárt lefordulok a székről!

Jó éjt!
ILdi
ildi76

Eszakiak! Gozom sincs hova, de menjunk! (es sajna meg mindig csak gyalogoskodom, vagy apaval furikaztatom magam, de talan mostmar kiprobalhatnam a bkv-t, babakocsit mar ugyis nagyon ritkan hasznalunk csak, ugyhogy csak a csajt kell felemelnem)

Neet, pont 3 hevmegallo, szal a Nagyi palacsintazoja jo, bar nem tudom, mennyire bababarat, en meg nyul elott jartam ott. Mondjuk van egy emelet, es oda fel lehet ulni, az tok nyugis, csendes, de szerintem azon a lepcson nem birnatok felcipelni a babakocsikat Kép Ugye, Lindi? Ja, es a Becsi uti C&Ara barmikor kaphato vagyok, szolj elozo nap es mar mehetunk is Kép

Pocak, en csak almoskomas voltam az idotol, de aztan hamar elmult (lehet, hogy azert mert vasarolni mentunk delelott? Kép ). Gondolom hogy marha nehez lehet majdnem harom gyerekkel, de azert majd en is meg akarom tapasztalni, ugyhogy meselj csak meg probalj pihenni es ha meg mindig rossz a kedved, akkor elviszlek vasarolni, jo? Ja, nagylany es kisfiu nem tudnak eljatszani egyutt? Es multheten irtam am, hogy Coraban (2290 volt 5db) meg Intersparban (399 volt 1db) vadasztam mostanaban tokjo hosszuujju bodykat, nem figyeltel? Es tenyleg kevesebbet irtok ti pocakosok! Miert?

Titi, en Urban Martanal szultem. Nagyon elegedett voltam vele, de nem olyan fiatal, meg nem is biztos, hogy olyan alternativ, mint szeretned. De kerdezz csak mindefelet es mi valaszlunk mindenfelet Kép

Jucus! Ez az ido tenyleg kitolas! De te legalabb elmentel nyaralni. Ketszer is Kép En nem biztos, hogy fogok. Es tokjo, amit Bogarka irt, bar en asszem nagyobb biztonsagban ereznem magam, ha van valaki mellettem, aki szinten figyel. Szoval vezessel! Es hasznalt ruhakat meg azert nem szoktam venni Zsebi, mert ugy gondolom, hogy ha megtehetem, miert ne vennek ujat? Majd ha apa lelep egy szambatancosnovel es mar nem adja haza a fizeteset, akkor ugyis vehetek hasznaltat... ha meg megsem, akkor talan az uj ruha kibirja a harom gyereket (kiveve a rozsaszinuek, ha esetleg nem mind a harom lany lesz Kép )
moosejaw

Pocak!
Nem kell a barátnőm száma, akiről az utsó emilemben írtam???

Jucus!
Na igen, a gyerek tényleg nehezítő tényező! Még akkor is, ha nem ül a kocsiban... Nekem akkor még nem volt egy sem, könnyebben nekiindultam az autórengetegbe Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!
Juc!
Mink is beszállunk a közelharcba, a márkás fijjú cuccokért. 80-86 nekünk is jó lesz télre...Kép
vezetés: én is, mint Bogárka, akkor tudtam jobban vezetni, ha nem volt ott senki csak a kölköm. Mert ilyenkor, ha vmit elszúrok, nem állok le vitázni a párommal, akit Levinek hivnak, és 29 éves, hanem csak magamban bosszankodok...Kép
Leány hiper-ügyes!!!
Pocak!
Én elég depis voltam a végére. Kérdezz bátran!! Kép
Lindi!
helló-belló. Mi meg rátok várunk mindig, mert ha fogat növesztetek, vagy hasonló, akkor hamarosan mi is csináljuk.
Na, elmondom mienk ketteske, 3 nap hiján fél éves, mit csinál: ma elkezdett beszélni ezerrel, alig birtuk értelmezni a hallottakat. Fürdés közben kezével pancsol, telemegy az orra vizzel, akkor fulladozik. Van egy kis rájája, azt imádja, abból szivja ki a fürdővizet. Amit nagyon szeret.
Négykézlábra áll, de nem térdel, hanem felnyomja a fenekét és úgy hintázik. Néha megy egy két csúszást. Majdnem felül, olyan háromnegyedesen. Olvas, ikeás újságot. Kép Ja, és szeparálva szorong.
Egyeske hat hónaposan sokat beszélt, és mozgatta kezét-lábát, hogy vegyük fel és szórakoztassuk. Hát, ez a különbség közöttük...nem sok. Ja, és egyeske másfél kilóval nehezebb volt. Talán ezért esett nehezére a mozgás.
Camponás tali is teljesen okés, nem fikázni akartam, csak olyan szomorú voltam, mert én ANNYIRA szeretem a mayát. Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose!
Óbudai Nagymamiban májusban jártunk... bababarát volt. Kép

Nehogy azt hidd, hogy biztonságot ad, ha valaki ül melletted! Én is ezt hittem! Aztán mikor először mentem egyedül rájöttem, hogy jééé, ez így sokkal jobb. Azóta is jobban szeretek egyedül vezetni!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci!
Megyünk még a mayába is, ne félj! Én is szeretem őket!!! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Hihetetlen, hogy fél éves babók akkora rucikat hordanak, mint az én két éves és két hónapos ropilányom! Kép
Tényleg! 74-es kislányruhákra nincs vevő???

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Most elgondolkodtam ezen a vezetésen, és párhuzamot vontam a vezetés és a gyereksírás között (pedig már a cicimet kéne szívnom).
Szóval:
én is jobban szeretek egyedül vezetni, mert ha nem lát senki valahogy nem is bénázok. Ha ott van valaki, tuti kanyarodás közben rámegyek a padkára, vagy 4-es helyett 2-esbe teszem a sebességet, ettől ideges leszek, hogy a másik biztos azt gondolja, hogy milyen béna vagyok, és ettől csak még bénább leszek.
Ugyanígy van Grétivel is. Ha egyedül vagyok vele, egy tündér. Ha már van ott valaki, akkor tuti sír, amitől én ideges leszek gondolván, hogy a másik azt gondolja, hogy milyen béna anya vagyok, ettől Gréti is ideges lesz, és méginkább sír.
Na, milyen az eszmefuttatásom?

KépKép
KépKép
lindicita

Moose!
Új ruha-használt ruha:szerencsére én is megtehetném,hogy csupa újjat veszek Pannának de amikor abból az árból 4x annyi használtnak mondottat tudok venni és nem úgy,hogy lejárom a lábam utána,akkor nekem az olyan nagy boldogság és nem azért mert spóroltam hanem mert minden nap másik gatyót tudok ráhúzni másik felsővel.Ez tök hülyén hangzik de így van!És amikor 500Ft-ot kérnek el egy felsőért akkor tudom,hogy ha meglátok még egyet vagy kettőt vagy hármat...ami tetsződik akkor azt is megveszem.És ha látok egy újat 3000 pízért akkor azt is megveszem mert tudom,hogy ha koszos lesz akkor van még jó sok amiből válogathatok.Egyszerűen tökjó dolog szerintem.És magamnak is vásárolok turiban(van egy bnőm akinek turija van).Hazaviszem,kimosom és már énszaga van a cuccnak,nem ciki felvenni.És ezek is Marks&Spencer,Mexx,stb márkák.Próbáld ki egyszer,szerintem tetszeni fog a dolog!Hozzáteszem,hogy én a kiakasztós,vasalt ruhás turikat szeretem.Ahol ömlesztve van a ruha és büdös oda be sem megyekKép
És a Nagyi palacsintázója tök jó hely és akarom a telefonszámát mert ha jól tudom akkor rendelni is lehet.Tudja valaki?

Most halkan mondom,hogy Zapa miatt nem vezettem mert mellettem ült és nem szerettem ezt.De most még a héten úgy is itthon van és majd vigyázz dedekre amig anya életeét kockáztatja az utakon.

Juc
20170114224602

Bogárka! Én vevő vagyok a 74-es kislányrucikra, pont Gréti mérete! (6,5 hónapos)

KépKép
KépKép
lindicita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: