A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Jaj ne,Süni annyira de annyira sajnálom :( !

Lippa

lippa

Süni...sajnálom:(
Csak előre nézz...
trin

Sziasztok,

Nika, Süni,
Végtelenül sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry: Kérlek, ne adjátok fel!

Kép

Úgy tűnik tényleg 2008 lesz a mi évünk… De az már TUTI!

Gil,
Sajnálom, ha nem tudsz jönni a talira, bár még változóban az időpont, hátha a végleges jó lesz Neked is :wink: Puszillak!

Trin,
Szívből gratulálok! :D:D:D:D:D Várunk az egyel lentebbi, babás topikban is :wink:

Brummadzag,
De jó, hogy jelentkeztél! Már hiányoltalak! Sajnálom, hogy ennyit dolgozol, nagyon ismerős a helyzet :?
És naná, hogy lehet még csatlakozni a talihoz, fel is írtalak! :wink:

Elan drága,
HURRÁÁÁ! :D:D Nagyon-nagyon örülök! És további babanövesztők mennek: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Mivel a terhességed ágyban, párnák között jött létre, így szerintem sem kell tp-re menned, és mivel ülőmunkát végzel, végképp nem. De egyet ígérj meg, a stresszt lehetőség szerint elfelejted, és nem idegeskedsz bent, jó? :wink:

Vic,
Jó, hogy máris mentek tovább! :wink: Büszke vagyok rád! :wink:
És SIKERÜLNI fog!!!! A babás topikban van egy lány, akinek ELSŐRE sikerült az inszem, ráadásul ikreket vár :wink: Úgyhogy NEKED is sikerülni fog, ha nem is elsőre, de akkor is!!! :D
Nem fog kelleni a lombik, hidd el! El fog nemsokára jönni az idő, amikor közlik Veled, hogy igen, sikerült! Ne is gondolj olyan butaságokat, hogy ez sosem jön el. Jó, bevallom nekem is ezerszer megfordult a buksimban, de rájöttem, hogy így nem lehet hozzáállni. Sikerülni fog és kész. :wink:

Anett,
Köszi a Süni-infót… :cry:
Te hogy vagy?

Kép

Kép
zsókuci

Süni
Nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:

Törpe

Kép
törpehzs

Sünci
annyit gondoltam rád :( :( :( és annyira hittem hogy sikerülni fog,most nagyon szomorú lettem :cry: :cry: kitartás,csak ennyit tudok mondani,nézz meg engem,annyiszor zuhantam a padlóra és most itt van végre Ő :oops: :oops: neked is ott lesz :oops: :oops:

Nika
neked is csak ezt tudom irni :oops: :oops: :oops: :cry:

bibar

Sziasztok!

Gabi :)
Gratulálok a dobogó szivecskéhez! Vigyázz magatokra! :D

Rebe, Elan
Nektek is gratulálok!

Erika!
Minden rendben halad, ugye? Közben gondolok Rád!

Süni
:( :( :(

Annyira szeretném, ha Szűcs doktor egyszer velem is végre jó hírt közölne!
Azt hittem jól vagyok, de még mindig képes vagyok elbőgni magam. Nem is tudom így belevágjak-e. Október végén kellene kezdenem.

Kép
mofly

Jaj, Nika, Süni, ez nem lehet igaz!
Csak ti jártatok a fejemben!
ŐSZINTÉN NAGYON SAJNÁLOM :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Egyszerűen nem is tudom, mit mondjak, nem találok szavakat lányok annyira szomorú lettem!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Köszi lányok az együttérzést!
Most picit háttérbe vonulok. Szűcs dokiról annyit, hogy hihetetlenül emberségesen közölte a hírt. Viszonylag sokat beszélgettünk. Mondta, hogy nem szabad feladni. Sajnos a fagyasztott spermák miatt bizony előfordul, hogy a sokadik próbálkozásra jön csak össze. Végre nem emlegette a donort sem, pedig már többször tette. Pozitívnak látja a helyzetünket az én eredményeim miatt és ugyan a fagyasztottaknak 5% kevesebb az esélye (30%), de mégis biztatott velük kapcsolatban. Idén biztos nem megyünk vissza értük, így Zsókuci én is csatlakoznék kis csapatodhoz, és irány 2008.
Most lehet, hogy úgy tűnik, mintha könnyen venném ezt a sikertelenséget, de nem úgy van. Most kivételesen elbőgtem magam a doki előtt is :(

Mindenkinek további drukk hegyek!!!! Sok sikert!
Többi biopsziás lány: Nem összetörni a példámból!!!! Van pozitív példa is előttünk!!!! :wink:
süni76

Sünikém Kicsikém!!!!!

nagyon nagyon sajnálom Kincsem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Süni nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

csibe
csibe32

Még valami. Ha már a közelmúltban szóbakerült Szűcs doki statisztikája (bár mindannyian tudjuk, hogy a transzfer után már nem rajtuk múlnak a dolgok) csak annyit, hogy 4-ből 3 volt a sikeressége az én napomon. :wink:
süni76

Gabicsibe gratulálok a dobogó szivecskéhez :wink:

Rebe, Elan

Nektek is megy a gratuláció.

Kép

csibe
csibe32

Süni drága,
Küdtem pü-t!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Süni, szegénykém :( Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, nagyon bíztam benne, hogy összejön végre. Olyan szép lett volna! De jó, hogy előre nézel, 2008 tényleg a Te, a Ti évetek lesz!
elan

Szijja csibém!!!

rég írtál Drága!!!! :wink: Ha jól látom akkor 30 lesz et!!!!!Izgi nagyon!!! :P :wink: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi drága jól láttad. Fagyis beültetés lesz, persze ha lesz spontán peteérésem( bizakodó vagyok és igen is lesz :wink: ) November közepén lesz kb. 30 nap múlva az ET.

Kép

csibe
csibe32

Csibém!

de izgi!!!Drukkolok nagyon Kicsikém!!!!!!!!!!! :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabicsibe és Zsókuci
ment pü, vagyis csak remélni tudom, hogy elment.
Vendég

Sziasztok!

Sajnos még mindig nem olvastam vissza.
Rolam endo 10-es jobban 17,16,14-esek, a balban szinén csak több.
Pénteken leszivás.

Rebe irok pü-t. Azt hiszem mára ennyi, kaptam egy telefont amin sikeresen felhuztam magam és mig le nem higadok addig nem jelentkezem.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sünike

februárban a fagyisomnál 5-ből 4-nek sikerült a Zekénél.Én voltam az az egy....de a március kárpótolt.Eljön a Ti időtök is,meglátod. :(

Kép
lukrécia

Erika,
Ment a válasz!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
Hűűha! Vannak új kismamák???? :D :D :D :D Nagy GRATULA Nektek!!!!! Jajj de jó! Csak így tovább!!!!!!!
Gabicsibe!
Neked is gratula! :D Akkor most pihi és nagyon vigyázz magadra!!!!!!!!!
Hát én meg buktam az inszeminálást! :( Már valószínüleg tegnap eldurrantak a tüszők. Tüszőrepesztő nélkül! Hétfőn még 18 mm mára meg sehol semmi. De nem is ez a baj! Hanem az, hogy hétfőn szoltam, hogy nagyon fáj a hasam és nem foglalkozott vele, hanem még le is hurrogott! Ma meg megkérdezi bájosan, hogy nem fájt a hasa?? Na köszi! Erről ennyit.
Akkor most magamnak nem örülök, hanem örülök Nektek!!!!
kira76

Hajráá Erikám!!!!!!!!!

Nagyon közel vagy már a kismamisághoz!!!!!!!!!! :D

Kicsi Kiram!

Ez nem semmi!!sajnálom!!!Na majd novemberben leszünk kismamik mi!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Sajnos ez a nap nekem sem a legjobban alakult:
1. megjött, ami még nem is lett volna rossz hír mivel kezdhettük volna 3. stimut, DE!
2. a páromnál bacit találtak, így a stimu sztornó, szóval ez a hónap is kimarad.
:(

Kira, Süni, Nika!
Nagyon sajnálom! :(

Elan, Rebe!
Nektek gratulálok! Olyan jó hogy itt vagytok előttem példának, meg a többi BMC-s kismama.

Vic!
Fel a fejjel! Rögös az út amin végig kell mennünk, de bízni kell!!! Nem szabad feladni! Szerencsére annyi pozitív példa van előttünk.
Biztosan sikerülni fog neked is!
vucuska

Sziasztok lányok!

Hazajöttünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Irány a gép!!!!!!!!!!!!!!

Sünike,Nika
Őszintén sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Ilyenkor nem is lehet mit írni!

Nyunyikám drága!!!!!!!!!!
Imádlak és nagyon köszönöm a sok bátorító telefont!:)
Hát ritka az ilyen jó ember!De hálistennek itt mindenki az.
Neked köszönhetően,már tudtam a jó híreket,ami feldobott a nagy fekvésembe!:)
Millió puszika és remélem kisördi jobban van!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabi,Elan,Trini
Tiszta szívből gratulálok a kis manókhoz!
Mennek a babanövesztők!+++++++++++++++

Rebe
Annyira örülök neked,hatalmas GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te végig feküdtél?
Ja és milyen tesztet csináltál előtte?

Kriszta,Arjudo
Én pénteken 10-re mentem,és nekem is végig eszembe voltatok.Sajnálom,hogy nem taliztunl!:(
Hogy vagytok,pihiztek?

Kriszta,Anett
Nekem is 24-én lesz eredmény!Ha addig esetleg meg nem jön!
De tudom erre ne is gondoljak!Szóval együtt izglkhatunk!:)

Most megyek pihizni,mert kapok apától!Puszika mindenkinek!
sehike

Sehike
Én is sajnálom, hogy nem találkoztunk... Mi újság veled? Hogy vagy?
Jól vagyok, pihengetek, bár "megőrjít" a várakozás... :(
arjudo

Kira, Vucuska
:(

Sehike!
Te hogy vagy?
Pihizel rendesen? Fehérje ezerrel? :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Drága Kicsi Sehim!!!!

Nagyon szívesen Kicsikém!!! :P Ördikém már jól van!!!!Pusza Kicsikém! :wink:

Vucuska Drága!

Hát Követsz te is minket Kicsi Kirámmal!!!!!!!!!!November lesz a mi hónapunk meglázsd! :wink: Kitartás drágaság!!!

Lányok én mára lépek,mert jönnek vendégek!Jóóóccakát!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Azt hiszem kicsit összeszedtem magam.

Nem akartam jönni ma már, de mégis bekukk.

Átgondoltam a dolgokat, és eszembe jutott vmi.

A hétvégén vmelyik nap, vagy lehet hogy múlt héten vmikor, végülis mindegy....arról beszéltetek, hogy előfordulhat, hogy egy hónapban 2-szer is lehet ovuláció.
És én végig gondoltam a dolgokat, és a 25-26- napom körül megint tapasztaltam a tojásfehérjés "folyást", aminek akkor nem tulajdonítottam nagyobb jelentőséget.

Viszont most visszagondolva ahhoz képest pont időben jött meg, mivel az ovuláció és a mensi közt eltelt idő 14 nap, és ma van a 40.
Tehát ez a magyarázat a késésre, ami nem is késés.
A poz. tesztre nem tudok mit mondani sajnos.

Kép
nika28

Nika!
Hát ez így logikusnak hangzik,de a pozitív teszt akkor is naon fura :roll:

Fel a fejjel!
Örülök,hogy azért bekukkantottál!
:wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Lányok!
valaki akinek nem kell, küldjön már mensit nekem!
Nem akar megjönni, és már nagyon kezdenék!

Törpe

Kép
törpehzs

Én akár át is ruháznám az enyémet, vagy legalább a felét. :D :D :D

Bekukkantottam, mert ez még nem a világ vége!
Ha a lombik nem sikerült volna biztos teljesen kész lennék!
Most nehogy azt higgyétek, hogy egy érzéketlen dög vagyok!!!!!!!
Csak valahol éreztem, hogy így lesz.

Kiváncsi vagyok mit fog mondani Sz. doki holnap.
Elvileg mindenképp novemberben kezdenénk 23-án.
Most a 21. napom 6-ra esik.
Szerintetek, bele fog menni, hogy elkezdjük a szurikat?
Majdnem megvan a 3 hónap. :? :?

Kép
nika28

Nika!
Nekem is pozitív volt a BMC-os tesztem. Kettő is! Úgyhogy néha csalnak ezek a majom tesztek! Ne szomorkodj nagyon!!!!
Egy tuti! Ebbe a lakásba terhességi teszt nem fog bejutni! Kitiltottam! :lol: Csalók! :lol: :lol:
Kérdeznék valamit! Biztos én vagyok a tudatlan, de nem értem, hogy tüszőrepedés után még hogy a manóba kerül 12 mm 14 mm tüsző oda, ahol nem is volt. A jobboldalon hétfőn nem volt semmi. Na???? :)
kira76

Erre nem tudok én sem magyarázatot, gondolom úgy ahogy egy hónapban 2 ovuláció. :D :D

Kép
nika28

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok lányok!

Elan, Trin!

Kép

Nika, Süni:

Kép

Kira!

Ment privi! Jól értem, hogy ma talált 2 ígéretes tüszőt? Akkor miért kellett leállni, miért nem jók ők? :shock:

Kép

Nonóka
nonóka

Látom ez a negatívumok napja :(

Süni
Nagyon-nagyon sajnálom! :cry: Annyira bíztam benne azok alapján amiket írtál!!Nagy Kép neked!

Nika
:cry: Ilyet még nem is hallottam!nem értem ezt a pozitív teszt dolgot!

Vucuska
baciűző :twisted: :twisted:

Mofly
Igenis tessék belevágni és legyek én elötted a példa!!!

Törpi
Kép :lol: :lol:

Erika
Pénteken meglesz a leszívás?
gabicsibe

Lányok!

Én mára elköszönök!

Átlépek a barátnőmhöz egy kis bú űző borozgatásra.
Holnap jövök!

Puszi Mindenkinek!

Zsókuci!

Megyünk a találkozóra!
Jó ha most és így szólok?

Kép

Kép
nika28

Gabicsibe
Kép

ez nagyon aranyos :lol:
remélem használ :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Nika!
Jó búűzést! :twisted:
Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Nika,

Persze, jó így is jelezni, felírtalak :D Örülök nagyon, hogy jössz!!! :D Jó borozgatást :wink:

Na lányok, én mára búcsúzom, holnap jövök!
Mindenkinek küldöm amire éppen szüksége van (babatapik, babanövesztők, petikenövesztők, drukkok):
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Csodaszép álmokat mindenkinek!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Lányok,

Még annyit (nem tudom, hogy olvastátok-e a babás topikban), hogy Juciék otthon vannak mind a négyen! Dorka is teljesen jól van! :D

Itt vezeti Judit a naplót, és vannak fönt mindig friss képek a csajokról:

http://www.meiszter.extra.hu/

Nagyon örülök, hogy végre otthon vannak mind a négyen :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Nyunyika!
Köszi az együttérzést. Olyan kedves vagy. A novembert tutira nem hagyjuk ki!!!! :)
Gabicsibe! Neked is köszi a baciűzőket! És én annyira örülök neked. Neked se lehett könnyű végigjátszani, de a türelem ebben az esetben tényleg rózsát termett.

Ha belegondolok hogy holnap vagy pénteken már kezdhettünk volna.... :( Micsoda értéke van az időnek.........

A férjemet mindenféle áfonytartalmú kajával fogom etetni, itatni, az jó az E-Colira.
Vágülis huszonvalahány nap biztos gyorsan el fog telni. :?
Egyébként meg elmentem ma végre tüdőszűrőre -kb 3 éve nem voltam-, bejelentkeztem fogászatra, genetikai vizsgálatra -ja, ott most voltunk hétfőn-, járok pszichológushoz. Szóval elintézek mindent amit tudok hogy testileg-lelkileg, mindenféle szinten jól legyek a novemberi kezdésre. Még a lakást is kitakarítottuk, illetve még folyamatban van.

Nika!
Én is hallottam már arról hogy valakinek 1 cikluson belül többször van ovulációja. Olyat is hallottam hogy valaki akkor szexelt amikor mensije volt és pont akkor volt peteérése.

Törpe!
Én küldeném neked a mensimet! : )))
Ugráljál, fussál vagy legyél együtt a pároddal. Az Aviva torna szerint úgy tudod "megjöveszteni" -de szép magyar vagyok :D - a mensit hogy erősen ugrálsz a talpadra.

Újdonsült Anyukák!
Ti adtok nekem erőt! Köszi ezért!
Remélem 1* valaki szintén erőt meríthet belőlem! :)

Én annyira szorítok mindenkinek!!!!!
Olyan jó volt olvasni az elmúlt napokban ezt a sok pozitív élményt. Néha úgy kellett visszatartanom a könnyeimet.
Remélem ez a mai nap valami nagy tévedés lehetett és holnaptól minden visszatér a régi kerékvágásba: mindenki jön majd a pozitív tesztjével, meg az iszonyat magas HCG szinttel! Hajrá csajok!

Jó éjszakát!
Holnapra szerintem már jobban leszek. Most letargia a köbön........
Pedig lehetne rosszabb is.....
Na jó, most már tényleg abbahagyom, hisz nektek is meg van a saját bajotok. De 1* erre az időszakra úgyis mosolyogva fogunk visszaemlékezni, ezekre a levelekre, az egymásért való izgulásra, az eredmények várására.......

Jó éjt!
vucuska

Zsókuci, az egyetlen dolog, ami miatt aggódom, az a babával kapcsolatos dolgok. Minden más dolog olyan távol került tőlem, egyszerűen semmivel sem tudnak felhúzni (a kollégák csodálkoznak is, bár korábban sem voltam az az idegbeteg ziziség) Kiváncsi vagyok az új időpontra, remélem, hogy jó lesz.

Mofly, Csibe, Sehike, örülök, hogy azért Ti is benéztek, és köszönöm :)

Nyunyi, örülök, hogy Ördi megint virgonc. Jó immunrendszere van, ilyen hamar leküzdi a betegséget! Tőled örökölte? :)

Kira, sajnálom :( Bocs, nem vagyok képben, ki is a dokid? Sajnos a bmc-s futószalagnak megvannak a gyenge pontjai :(

Vucus, fel a fejjel! Az ilyen bacikat egykettőre kikezelik, és kezdhettek!

Nika, Kira, az emberi szervezet teljesen kiszámíthatatlan. Lehet, hogy évente 11x pontosan működik a számolgatás, meg hőmérőzés, az 1 még simán belefér a hibaszázalékba :) Ha belegondolok, hogy annak idején diákkoromban mennyit paráztam amiatt, hogy juj, most mi van, ha pont akkor voltunk együtt, amikor teherbeeshettem... és tényleg, soha nem lehet tudni tutira. Az túl szép lenne...

Gabicsibe, azért ha valami izgalmasat tapasztalsz, írj! Akár privibe, ha úgy gondolod, hm? Te előttem jársz néhány nappal, legalább tudom, mire számítsak ;)

Vic, nem tudom elküldted-e már a privit, de sajnos nem kaptam meg :( Nem akarlak sürgetni, mert nem is sürgős, csak gondoltam, szólok, mert annyira idióta néha ez a rendszer...
elan

Elan!
Most direkt nem írtam ki a Doki nevét! Nincs jelentősége! Minden Doki követ el hibát! Sajnos Ők is emberből vannak és nem Ők a nagy varázslók!!! :D És most már nem is érdekel az egész! Buktam a hónapot és kész! Majd következő hónapba lesz inszem és pont!!! :)
Jó éjt mindenkinek!!!!
kira76

Kira,
Nem semmi, hogy eldurrantak a tüszők. És még szóltál is előtte.... Sajnálom! :(

Vucuska,
Sajnálom a párod baciját, remélem hamar kikezelik, és a következő hónapban kezdhettek! Fel a fejjel!

Sehike,
Én nem feküdtem végig. Pénteken volt a beülti, aznap és szombaton szigorúan feküdtem. Vasárnap már váltva feküdtem és ücsörögtem. Aztán hétfőtől mindig ami jól esett, persze akkor is pihentem napközben többször, csak nem hosszú időt, és már elkezdtem sétálni is.
Kétféle tesztet csináltam. Clearblue-t és a másik nevét nem tudom. De a poén az az, hogy a Clearblue azonnal pozitív lett, a másik viszont csak kb. 15-20 perc után, ami elvileg már nem is értelmezhető. Szóval szerintem a tesztek nem mindig megbízhatóak.
Szorítok!

Törpe,
Küldöm a menszi manót! :wink:

Nika,
Bocsi, de pont nem voltam gépközelben, a párom ücsörgött ott! :wink: Szerintem mindenképp hívd a dokit, hátha kezdhettek még az idén, nagyon drukkolok! Jó borozgatást!

Elan,
Na délután jó nagy hüleséget írtam, hogy lennék én az 5-ik héten, csak szeretnék! Kicsit még meg vagyok zavarodva, és már számolni sem tudok. Ti Gabival haladtok fej-fej mellett!

Jó éjszakát mindenkinek!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe :) Lombiknál hogyan számolják a heteket?
elan

Elan,
Ha jól tudom, leszívás - 2 hét !!!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jó reggel Lánykáim!

Elan babám!!Hol a babám?!Na de ilyet azt hittem láthatjuk maszatkát!!! :wink: Igen én is hamar kiheverem a dolgokat!!! :wink: De most én kerültem dögrovásra! :lol: Hányinger,szédülés,láz!Király mi?! :lol:

Vucuska!

Hidd el Kicsikém ,ugy lesz!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nika, Sünike! Nagyon sajnálom!

Vic! sajnos nekem is a fülembe sugdos néha egy belső hang, és hülyeséheket beszél, de igyekszem tudatosan jól elküldeni a sunyiba. Muszáj pozitívnak lenni, különben a jó dolgok nem történnek meg velünk.
Ha Te novemberben kezdesz, akkor én januárban erőt meríthetek belőletek! Ámen.

Elan! Nagyon örülök neked és GABINAk és REBÉNEK és minden kismaminak!! Micsoda egy letargikus topic lenne ez nélkületek, el ne hagyjatok bennünket!

Erika! Ezek nagyon tuti számok, szorítok péntekre!

Sehike, arjudo! Nyugalmas pihizést nektek.

Megkuksiztam Lilit és Dorkát. Gyönyörűek és nagyon örülök hazatérésüknek, kívánom, hogy sok-sok boldogságban legyen részük!

Nyunyika! Elkaptad kicsi fiadtól? Jobbulást kívánok Nektek!
estike66

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: