A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ancsi!
Kaját el fogja fogadni, a cicit automatikusan megszívja, de ha nem éhes, nem szomjas, pár nyelet után elereszt, vagy csak toszogál a nyelvével, vagy egyszerűen csak ne szopik. Vagy bealszik rajtad, de ez becsapós, mert letételkor ált.ban felébrednek. Erre rá kell érezni, sztem nincs tökéletes megoldás.
Ha tidszta a pelus, tele a pocak, nem fázik és nincs túl meleg, valamint rendezettek a körülmények (szerető szülők, nyugodt légkör, stb) és mégis sír, akkor sokat nem tehetsz. Tedd le vagy vedd fel, ahogy gondolod. Énekelj, nevess neki, mesélj, nyugtatgasd. Még csak most jött erre a neki nagyon ridegnek tűnő világra, minden más, mint odabent és idegen és hangos és világos és jaaaaaaaaj, mindjárt én is vissza akarok menni... Kép

Síráskor ha nem vesz levegőt, fújj az arcába, erre majd jól meglepődik, vagy ÓVATOSAN rázd meg picit, bár én ezt kihagytam, csak fújtam. Vagy inkább emeld fel.

Bukás: van aki többet, van aki kevesebbet, nem csak túletetés miatt lehet, hanem még nyitva a gyomorszájuk, asszem, és az okozza. Vagy a böfi felhoz némi anyagot is. Teljesen normális.

neet
neet

Ancsi!
a spriccelés sem jó. Enyim fijjjú mindig kiakad, ha elkezd spriccelni, és eltartja a fejét...a mai napig...Kép mert bár nem fejek, úgy jön a tej, mintha űznék...
megyek, készitem a sodrófát, apa már Fonyódnál van, bár most irt, hogy baleset van, nem halad a sor.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ja, és ami nagyon fontos, és amit a védőnénim olyan jól megfogalmazott: a baba jött az új környezetbe, a ti megszokott kis életetekbe, tehát neki kell alkalmazkodni. Persze egy egyhetes babánál ez lehetetlennek tűnik, de akkor is! Ha éhes vagy, egyél, azt a kis időt ki fogja bírni. (Persze tiszta pelusban és megetetve, meg a szokásos általános dolgok.) Ha kiabál 15 percig, amíg te kényelmesen megeszel valami finomat és lélekemelőt, attól semmi baja nem lesz. Most nagyon bátran írom ezt, de eleinte emlékszem, nekem se volt 2 percem se, mert ahogy nyekkent, ugrottam. Ezen is át kell esni, ne félj, a 4. babánál már csak nevetni fogsz rajta. APALVETÕ, hogy TE érezd jól magad amennyire lehet, akkor a babának is jobb lesz. Ha te egy kimerült roncs vagy, és ideges és éhes és fáradt és sírós és legszívesebben visszaküldenéd ha meglenne a blokk ... nos akkor azt ő úgy megérzi, hogy még, és sokkal jobban fog üvölteni. Egy kipihent és jóllakott anyukát semmi sem pótolhat.
neet, aki-már-könnyen-beszél, de eleinte-neki-se-volt-könnyű-ám!!!
neet

Ancsi,
neet megaszonta, uff! Kép megírtam a telefonszámom, hívj nyugodtan! Tehát: ha párod otthon van, vagy bárki segítség, akkor zárd be őket a babával, és egyél, meg fürödj!!!
LLL szerintem ha kell, házhoz jön, de nekem nincs tapasztalatom, Moose tud erről asszemKép És mindig gondolj arra, hogy MI ITT VAGYUNK, ÉS SEGÍTÜNK, HA TUDUNK!!!!

Zsanci,
és akkor majd holnap olvashatjuk, hogy K.Zs. bp-i lakos különös kegyetlenséggel előre megfontolt szándékkal megsodrófázta a férjét? Kép

v
kisün

Ancsi: én csak beszéltem telefonon az LLL szakembereivel, de az is sokat segített rajtom. Úgyhogy hajrá, tényleg érdemes.
Tényleg Te legyél nyugis, ahogy azt Neet is irta, merta mig érzi rajtad a feszültséget Õ is sírni fog. Nálunk legalábbis igy volt, nekem kellett hozzá homeós segítség, nem szégyen ilyenkor. Én ignatiat szedek még ma is, bár ma már csak napi 1 golyócskát. de én alapvetően ideges és mindenen rágódó típus vagyok. Szóval lényeg, hogy tényleg ne parázz.....

Engem itt sokan küldenek a mókusok elé, de én bizony hagyom sírni a bébit, és lám lám tök hamar elalszik, hiszen kell, hogy néha álomba sírja magát. Persze ott vagyok mellette, simizem és beszélek hozzá, de nem veszem fel, mert akkor nem tanul meg egyedül elaludni.... Persze ha mondjuk 10 percen belül nem aludt el, akkor felvesz, beszélget, simizi, ölelget, puszilgat, stb....vissza az ágyba, ilyenkor többnyire elalszik. Persze pelus, éhség stb rendben. Szóval nyugodtan hagyni lehet néha egy kicsit sírni... Nekem is nehéz volt eleinte, sőőőőőőőőőt még most is, hiszen Fanni is csak 9 hetes, de muszáj a saját pillanatnyi és jövőbeli helyzete miatt.

Sabsimex: gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Húúúúúúúú de reklámszagú szöveg. Nekem nem vált be, de lehet vele próbálkozni, kurva sok féle szer van. Mi mindent bevetettünk, de inkább nála is csak a homeó és az én nyugalmam segített. Megjegyzem még mindig sokat fáj a hasa......

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Kisün!
Örülök, hogy barinők lettünk! Kép (Ez egy komolyan mosolygó szm helye. Mehetett volna priviben is, de így még hivatalosabb is. Kép )
neet
neet

Neet!
neked tényleg nagyon jó védőnőd lehet!!! amit irtál teljesen igaz, én sosem gondoltam volna rá IGY! ha találkozol vele, mondd meg neki, hogy nagyon tetszik az elmélete...Kép

Vera!
Igen, K. Zsána (30) budapesti lakos...és az embereknek fogalma sem lesz, hogy vajon ki lehet az a Zsána...Az én esetemben egy ilyen rövidités személyiségi jogokat sértene. Nagyon valószinű, hogy nincs még egy Zsána az országban.

Egyébként érdekelne, hogy mit tanácsoltok, milyen babakocsit vegyek K. Igor (0,5) budapesti lakos számára, akivel 100 métert sem tudunk megtenni babakocsiban, és már 4 (azaz négy) kocsit kipróbáltunk...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi es Gigi (akinek elmeletileg mindjart irok, gyakorlatilag ketpercenkent felsir a csajom Kép ): www.lll.hu, es sztem nem minden tanacsado megy hazhoz, nalam Rozsa Ibolya volt, www.iboly.hu

Zs, nem lehet valami marhaerdekes jatekot felszerelni barmelyik kiprobalt kocsira egy ujabb proba erejeig? Es tereptol fuggetlen, szal mindegy, merre mentek, nem lehet, hogy a kornyezet nem tetszik neki? Ja, es utminosegtol is, szal nem a lengescsillapitast hianyolja Igi?
moosejaw

Moose!
nem tom, van lengéscsillapitós kocsi, kiskerekes, közepes, felfújhatós. dönthető, kicsit dönthető, stb...érdekes, ha kiveszem és kézben cipelem, akkor szeret sétálni...ki érti ezt...???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci, mikor a boltban megvettétek az új gépet, Igor is kipróbálta? Ott vernyákolt?
Ez a férfipalánta nem semmi, már 4. kocsinál tart.Kép
zanza

Zsanci, szerintem nem szeret olyan alacsonyan lenni, jobb a kilátás onnan, meg egy kicsit anyás a fiatalúr. Ott érzi magát biztonságban.
zanza

Sziasztok!

Ma vendégségben voltunk férjem nagyszüleinél, ott voltak apósomék is! Úgyhogy mindenki jól kibabázta magát!Kép

Zanza!

Én úgy tudom a szeparációs szorongás kb. 8 hós kortól van, úgyhogy szerintem lehet!

Ancsi!

Nálam is ez volt a baj! Lapos mellbimbó! Úgy 2 hónapig használtam bimbóvédőt! De nekem állandóan elcsúszkált, a baba nem tudta átszívni rajta a tejet stb! Aztán szép lassan elhagytam! Szopi előtt a bimbót fejéssel mindig kiemeltem és mindig összenyomtam elöl a cicimet, hogy ne csússzon ki Timi szájából! Igazából még most is csak így megy, de tök szuperül belejöttünk! Nekem az LLL-es csaj is azt tanácsolta, hogy hagyjam el a bimbóvédőt! Inkább eleinte célszerű bimbókiemelőt vagy kézi fejőt alkalmazni!

Johanna!

Végül azt az LLL-es csajt hívtad fel, akit ajánlottam?
Ugye, milyen rendi?

ILdi
ildi76

Hahó Csajok!
Csak beköszönök, kicsit felületesen olvastam vissza, majd holnap esetleg megpróbálom részletesebben Kép
Mininyaralás várakozáson felül nagggyon jól sikerült, Kép Doni nagyokat aludt, Petra pörgött a nagyszülőkkel meg az apjával, én meg pihentem!!! Kép
De most megyek, mert a mai nap macerásabb volt (ott bepakolás, hazaút, itthon kipakolás stb.), így jól el is fáradtam...

Jóéjt!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Köszi Ildi, én is ilyesmi gyanakodtam.
zanza

ANCSI!

Előbb kicsit gyorsan írtam, mert párom itt állt a hátam mögött és bögdösött, hogy mikor adom át neki a gépet!Kép
Csak azt akartam még írni, hogy biztos Te is belejössz majd a szoptatásba, ne aggódj! Bimbóvédővel vagy anélkül, a lényeg, hogy menjen valahogy eleinte! Aztán lehet, hogy Te is el tudod majd hagyni idővel!Kép
Egyébként a bimbóvédőtől csomósodhat is a mell! Én utólag tudtam meg, hogy főleg ettől csomósodott!Kép

Bogárka!
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás!

Én is holnap olvasok vissza!

Jó éjt!

ILdi
ildi76

Gigi, atment, de asszem nem lesz benne koszonet...

Bogarka, egy szakmai kerdes: lanykam minden allatot, autot stb kepet megpuszil, ahogy lapozgatjuk a kepeskonyveit. Tegnap mondtam neki, hogy a legyet meg a hernyot ne puszilja meg, mert a legy milyen veszelyes allat, mennyi betegseget terjeszt stb. es megprobalta meg ketszer en meg nem engedtem es akkor olyan keservesen elkezdett sirni, hogy szornyu volt. Apa azt mondta, hogy ilyenekkel meg ne szekaljam, had pusziljon most meg meg mindent. Mit szolsz? Szornyeteganya vagyok? Gyorsan mondd, vajon mit csinalhatok meg rosszul? Nem akarom frusztralni a lanyomat. Egyebkent olyan aranyos, mar meg is mutat sok dolgot a jatekalltainak, meg megkinalja oket enni-, innivaloval, meg hintaztatja oket stb. Kép Tenyleg, sose meselsz az unokadrol, Emma babarol! Mi ujsag vele, hogy fejlodik, Petra jo anyuka? Kép Kép
moosejaw

Neet,
kösziiii KépKép és viszont Kép

Zsanci,
K. Igor biztos porsche babakocsira hajt, a kis finnyás Kép

v
kisün

Porsche meg nincs, csak kenyerpiritobol meg vizforralobol meg kavefozobol, McLaren viszont van! Kép

Mi ez a szemet ido? Hova tunt az a rohadek nyar?
moosejaw

Moose,
hogyhogy hová tűnt? Mert csak az tud eltűnni, ami valamikor volt. Ez idén nem is volt, talán egy hétig, amikor az a brutál 40 fok volt. (Amit asszem én élveztem egyedül... Kép) Aug.20. után ált.ban redőny le, de most ez sokkal előbb megtörtént, sajnos.
neet
neet

Moose,
igen, tudom, nézegettem a McLaren babakocsikat, de nem mennek 200-zal, ezért nem vettem Kép

Neet,
asszem én voltam az egyetlen, aki viszont EZT a nyarat élvezte KépKép

Ja, és én olyan beteg perverz ember vagyok, hogy ilyen esőben kivirulok, és összevissza tevékenykedek Kép de megnyugtatásul: a lányom normális, mert ő most alszik Kép

v
kisün

Ancsi: Üdv itthon! Látom rengeteg tanácsot kaptál, én már nem szólok bele Kép Sok sikert, pihenj, amennyit csak tudsz, a nyugodt mami a legfontosabb!

Moose: Állítólag a hétvégén megint szebb idő lesz. Kép

Neet: Erre a nyárra semmilyen szokásos rend nem volt jellemző, miért pont ez lenne igaz? Kép

Jó hetet! Kép

KépKép
oxigen
Györköny

venasszonyok nyara meg lehet. esetleg...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Ancsi, a praktikus tanacsokat mar leirtak. en csak annyit tennek hozza, h szerintem nyugodtan hallgass az osztoneidre meg a baba jelzeseire, es akkor nagy hibat nem kovethetsz el. es ne aggodj, bele fogsz jonni!Kép

egyebkent meg hadd oszlassak el egy tevhitetKép: NEM minden baba sir rengeteget!!!KépKép

Neet vedonojenek elmetetet pedig mar ismertem valahonnan: azt hiszem A baba valaszol-bol. ugyhogy tenyleg jo fej, ha azt olvasgatjaKép

Coolio
recca

Sziasztok!

Ancsi, kitartas, menni fog minden ugyesen biztos vagyok benne! Tanaccsal nem szolgalnek, nincs mire fel...Kép
Remenykedtem benne, hogy talalkozunk a korhazban, de jol erzi magat a kicsi lanyom odabent.

Dori (akimarnagyonvarjaaszulest)
39+6

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Moose, mi bajod van a leggyel meg a hernyoval!? azok is csak istenke teremtmenyei... nem gondolkozol egy kicsit eloiteletesen?!Kép

Zs, az ikea katalogus szerintem B-nek is bejonne, csak meg nem kerult a keze ugyebe. (bar anyukam mar megkapta. hallod, Moose?) viszont imadja magaba gyurni ezeket a szines reklam- es nemreklam ujsagokat. ha megkaparint egyet, alig lehet kizokkenteni az olvasasbol!Kép

Coolio
recca

SZIASZTOOOOOOOOOOOOOOK!

Újra itthon Kép
Mindenki jól van?
Mi 65 centisek és 5,5 kilósak lettünk, ma lesz a 3 hós oltás....
Ígérem jövök, de most ennyire futotta.
ada007

szia Ada, udv itthonKép drukk az oltashoz!Kép

Coolio
recca

HELLLLÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ADA!!!!! Kép jó, hogy újra itthon vagy!!!! Kép
kisün

SzijAda!
Mi jól, és ti?
neet
neet

ada,
Kép Kép Kép

moose,
mailtem
Vendég

Sziasztok!
Mi is élünk még, nem mosott el az eső (eddig)...
V. már össze-vissza mindenfele kúszik a lakásban, muszáj gyakrabban takarítanom. Kép És semmi nincs biztonságban, különösen a vezetékekre és elektromos berendezésekre van ráindulva, aminek annyira nem örülök, mert nincs egy nyugodt percem... Kép

Ancsi,
még nem is gratuláltunk, ezúton pótolom! És nagyon drukkolunk, hogy minden jól menjen, tényleg csak az első néhány hét a nehéz! Kép

Blaye
blaye

Már épp kérdezni akartam, miért van az, hogy a gyerek nem hajlandó megenni a főttételt, csak pépet meg cicit kér: erre most bevágta a saját adagját, és az enyém felét. Kép
neet, akiéhenmaradt
neet

Sziasztok !
Jó hétvégénk volt , voltunk Agárdon szombaton. Volt két másik baba is , 2 ill .3 hónaposak , olyan kicsinek tüntek Áron mellett Kép

Ancsi ! Nyugi csak a kezdet nehéz , aztán hamar belerázódsz !!!

Ada ! Üdv. újra ! Kép

Dora ! Ez már nagyon a finish Kép , érzel vmit ?

Undorító idő , pfújjj Kép

Kép
Kép
greenolive

<font color="0000ff">Ancsi!
Először is óriási GRATULA a babácskádhoz!
Kép
Most olvastam, mit élsz át mostanában...
Remélem, ma már jobb a helyzet..!
Tudom, én vagyok itt tán a legtapasztalatlanabb, de azért leírom, miket gondolok. (lehet, hogy írtak már hasonlókat előttem, nem olvastam mindet végig)
Nem csodálom, hogy nem volt tejed ennyi alvás mellett, szerintem a fáradtság is nagyon betehet a tejtermelésnek. Egyél, aludj sokat, amennyit csak tudsz!
Én a helyedben minden etetés előtt megpróbálnám ciciből etetni, vagy közben, ha már nem olyan éhes... szerintem CSAK a fejéstől nem fog beállni a kereslet-kínálat dolog. Máshogy szív egy baba és máshogy egy mellszívó, nem ugyanazt az ingert váltja ki, ebben biztos vagyok.
Ha még nem olvastad volna, szerintem nagyon hasznos, és a védőnőtől kaptam ilyen Szoptatós füzetet: http://www.lll.hu/szfuzet
Esetleg, ha tejtermeléshez is adhatok tanácsot: nővéremnek az alkoholmentes sör ivása jött be nagyon, ő azt mondta, attól aztán volt teje!

Sok sikert! Drukkolok, hogy minden rendben legyen és hamar belerázódjatok a dologba! Kép

Puszi!
Proone
25+6</font>

KépKépKépKép
proone

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Már nagyon régen voltam. Kép De ez az utcsó hetem a munkahelyemen. Azért egy picit sajnálom is, szerettem itt lenni, de ma már határozottan éreztem, hogy nem itt kéne lennem. Fárasztó. Kép
A védőnő is felhívott, hogy mikor vagyok otthon, mert ugye már nem dolgozom? ÁÁÁ dehogy.
Nagyon gáz, hogy hiába közeledik az időpont, nem félek?
Sejtem, hogy mi vár rám, igyekeztem széles körűen tájékozódni, tudom, hogy borzasztóan fog fájni, de van egy állati jó dokim, akiben maxinálisan megbízom, eddig is mindíg lehetett rá számítani, meg születik egy gyönyörű kisfiam. Kép

A másik dolog, hogy szülés után, amikor letelik a két óra, hogy kerül át a kismama a gyerekágyas osztályra? Két lábon kell menni, vagy áttolják? És a babát mikor lehet megkapni, mik kavarognak akkor az emberben?

Sokat "bénázik" az ember miután megkapja a babát? Mégiscsak első gyerek, új minden, a pelenkázás, a baba tartása, nyugtatása, ha sikerül egyáltalán...

Ti hogy készülődtetek a szülésre, és a gyerekágyas időszakra?

Előre is köszi!

mkatus
35+4
mkatus

sziasztok!
szia Ada! Ist.hoz. itt ismét!!!
Vera, Zanza, Moose!
Igen, elég finnyás a srác. A 4 babakocsiból 3 használt volt (bátyus levetett gönce) ezért gondoltam egy vadi újon, hadd érezze az új műanyag szagát...Kép De ez sem tetszik neki. Tényleg az lehet a gond, hogy nem elég magas és nem elég puha, mint anya.

egyébként egy kérdés Ildihez és Bogárkához!
tényleg lehet már szep.szor??? mert mostanában azt csinálja, hogy elaltatom és mikor megforditanám a hasára elkezd üvölteni, felkelti magát...azért mert el akarok menni...
udom, tudom, ott kéne maradnom, de ez az időm van csak arra, hogy egyek, mosogassak, ide irogassak...nagyon sir. Biztos nem a hasra ford. a baja, hanem , hogy meg akarok lógni. Ilyen régen nem volt. Szépen berakhattam akárhova, nem kelt fel...Most meg??? ha meg nem rakom hasra, 10 perc után felkel, mert pl. ha oldalán fekszik, akkor felborul, ha a hátán, akkor a kis majom ösztön miatt összerándul, meg ilyenek... egyébként ilyenkor is van még moro reflex??

na, ezt az üzit is kb. 1,5 óra alatt irtam meg...
Egyébként tegnap kiborult a gépből, nagyon ciki volt a C&A-ban. Az van uis, hogy néha sikerül belehelyeznem a járműbe, de ha már elkezdem azzal cukkolni, hogy oda is kötözöm, akkor kiakad. Na most, tegnap csak egyik oldalon kapcsiztam be, mert tudtam, hogy sirás lesz. Erre ő meg előrehajolt a lábát rágni. Én meg toltam, és elvesztette az egyensúlyát és szépen kiborult fejjel lefelé a kocsiból, és csak az az egyik oldalon becsatolt rész tartotta. Lógott ki a kocsiból. Egész borzasztó volt látni! Felkaptam, de nem is sirt, csak örült, hogy ismét rághatja a lábát.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Na, lassan, de biztosan én is bekéredzkedtem a táblába, azaz Eszterrel. Kép Azon gondolkodtam, milyen képet tetessek bele, mert az ugye mindig változik, ezért egy kórházi ment, 2napos úgysem lesz többé. Kép
neet
neet

Katus!
szülés után ált. áttolnak. Engem toltak, de volt olyan,aki ment. Sőt, van olyan, akit fekve tolnak. Megjegyzem nagyon hülyén éreztem magam, amikor toltak. Akkor éreztem magam a legkiszolgáltatottabban. Kép (akárhogy is irják...)
Én egyik szülésem után sem tudtam aludni. CSomószor lepörgött az egész...újra éltem. Nem tudom normál esetben mikor kapod vissza a babát, de én mindkettőt este szültem, és csak másnap reggel kaptam meg. Ez is megnehezitette az alvást, mert nem tudtam mi van velük.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose!
Szerintem hagy puszilgasson csak, ha most ezt élvezi... csak azért legyél résen Kép

Zsanci!
Tipikus szepszor. Petra hányszor, de hányszor csinálta, hogy mikor az ajtóhoz értem felébredt, úgyhogy után a már tényleg csak akkor mentem ki, ha tuti mélyen aludt. Persze én nem fordítgattam, nem erre ébredt, egyszerűen megérezte, hogy el akarok menni...
Babakocsit egyébként Petra is utálta mindig. De én nem is kísérleteztem más típusokkal, annyira látszott, hogy a "megkötöttség"-et utálja...

Katus!
Állítólag lábon nem szabad átmenni, megtiltotta a prof. Petránál még lehetett, el is indultam, de az út felénél le kellett üljek, mert szédültem, így a szülésznő inkább visszament egy székért. Most már alapból abba ültettek, meg se kérdezték, hogy megy-e egyedül is.

Ada!
Üdv itthon! Majd mesélj!

Látom Beet kérdezte, hogy jön-e a talira a turis csaj. Jöjjön??? Ha más is igényli, akkor felhívom. Csak akkor talán az lenne a jó, ha gyorsan megírnátok a méreteket, meg hogy miket szeretnétek, és akkor jobban tud készülni. Ha meg most nem ér rá, akkor csinálhatunk még majd egy turis talit is, ha gondoljátok.

Na megyek, ketteske felébredt ...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Mar csak egy het a piknikig! Ugye akkor nem fog esni? Meg fujni? Ugyeugye? Na ki milyen sutemenyt hoz? Es okorsutes lesz? Kép

Rec, a mamad mar megkapta?! Huha, akkor mindjart arrasetalok es szerzek valami hozzaferheto postaladabol Kép Hat, asszem ebben az idoben csakis egy uj ikea katalogussal tudnek megvigasztalodni... egyebkentmeg nem a venasszonyoke, hanem INDIAN NYAR! Erted?! A hernyok meg meguszhatjak, de a legyek pusztuljanak ki a bolygorol! Olyan szornyu veszelyesek, annyi korsagot meg parazitat terjesztenek, hogy szornyu es akkor meg a mocsok peteiket is mas elo szervezetbe rakjak, hogy a larvak friss hust zabaljanak, meg fertozzenek, hat ez mar mindennek a teteje! Na, latod ezt most nem kellett volna kiprovokalnod, a tobbiek kivagnak minket, vagy mindjart rosszul lesznek, meg en is... Kép

Kisun es Murr el vannak maradva...
moosejaw

Bogarka, 86os, vekony, vizlepergetos kapucnis dzseki? Pont ilyen szuper idore valo, mint a mai. De ezek igen jo allapotu cuccok, ugye? (En nem szoktam hasznalt ruhat vasarolni, de ilyet mar hetek ota vadaszok es nem lelek.)
moosejaw

Moose, miért nem veszel használt ruhát? Szerintem nagyon jókat ki lehet fogni, főleg ha találsz olyat akitől rendszeresen vásárolsz és csak az ő gyereke használta. Én vettem így ruhákat Brúnónak.

Bogárka, 80-86 fiús ruha engem is érdekel Kép És én is keresek, hasonló paraméterekkel dzsekit mint Moose, de inkább 80-as méretet, viszont nem baj ha nem vízlepergetős. Van esőkabátunk Kép

Bogárka, viszont képzeld el, hogy hétvégén voltunk az Árkádba és mit láttam??? La Halle üzletet tele Kimbaloo cuccal. És nem mentem át Anyukádékoz a cuccért Kép
zsebi2004

Zsebi!
Igen, pedig Anyukám várta is, hogy mész. Most még ott vannak, de ha ráér a taliig, akkor inkább visszahozatom.
A barátnőm mondta, hogy az Árkádban nem zárt be a Le Halle, de az nekem .... messze van.

Ja, autódologban nagy döntés született a hétvégen: úgy néz ki megöröklöm jövőre anyósom "csibéjét" (4 éves, sárga, ötajtós corsa), és ebbe az uram is minden további nélkül belemegy Kép. Úgyhogy még ezt az őszt, telet kell kibírnom ...

Moose!
Tényleg nagyon jó állípotúak a ruhák - angliából jönnek Kép Rendeléseket akkor majd leadom neki.
Csak írjanak még mások is, hogy akkor mi kell, meg mekkora!!!

Ehéten nem lesz savoyatali??? Kép Kéne pár dolog a bioboltból, gondoltam összekötném egy talival Kép
Csütörtökön oltást kapunk, úgyhogy az bizt nem jó, de esetleg a szerda?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Mkatus ! Engem is toltak , fura volt . 4 42 kor szültem , mondták , hogy aludjak , de nem tudtam Kép , csak zuhanyoztam aztán mentem is a csöpségért Kép

Télen mit szoktak adni a babákra ? Overall szerűt ? Vagy csak jól bebugyolálom ? Télen még nem volt babám Kép

Kép
Kép
greenolive

Green!
Overallt! Van lábas is, meg olyan is, ami alul egybe van, tehát zsákszerű. Ez utóbbi sztem praktikusabb. Petrának pl. volt egy olyan zsákja (igaz az inkább őszi zsák volt, mint téli), hogy még a hordozóba is be lehetett benne csatolni, mert volt rajta egy kis nyílás, ami pont oda esett, ahol a hordozó alsó övét át kellett húzni. Ha sokat autóztok szerintem érdemes ilyet beszerezni, én nagyon szerettem (anno a Kenguru Goldban tettem rá szert). Vagy lábas overall-t, bár az öltöztetésnél kicsit macerás.

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Köszi ! Kép
Tehát olyan mint egy hálózsák csak van ujja , ugye ? Kép
Én szívesen taliznék veletek , jó a szerda , csak ne essen !

Kép
Kép
greenolive

SÜT A NAP!!! vagy legalábbis világít...
Kép
neet
neet

Camponás tali? Ott is vannak kajás-kávés részek ám! Kép Nekem jó a kedd-szerda. Mennék a Savoyába is, csak az nagyon messze van. VAGYIS én vagyok messze tőle.
neet
neet

Sziasztok!

Gyorsan írok, amíg van időm!

Ada!

Üdv itthon!Kép

Neet!

Mi volt a menü, ami Esztinek ennyire ízlett?Kép

Bogárka!

Turi: Nekünk 80-as lány kombidresszek és rugik jönnének jól!

Katus!

Már hiányoltalak! Nem is baj, ha nem melózol a szülésig! Kell az átállás, meg mostmár inkább pihenj!
Nekem is az utsó hónap táján múlt el a félelmem! Örülj neki!
Engem is kitoltak! Kint még dumcsiztam kicsit anyukámmal, aztán a szülésznő áttolt a szobába! Én még órákig nem tudtam utána felállni, mert egyből esett le a vérnyomásom! Gondolom, mert sok vért vesztettem! Így én csak másnap mertem kihozni a picúrt a csecsemősöktől! Addig úgyis csak alszanak, Õket is kimeríti a szülés! Másnapra már tök jól voltam!Kép

Képzeljétek! Tegnap gyalog jöttünk haza férjem nagyszüleitől! Itt laknak 2-3 megállóra, úgyhogy nem volt vészes!
Van itt a környéken egy pasas, úgy néz ki, mint a Metallica énekese! Nem ez a lényeg, eddig nekem szimpatikus volt! Mindig Õ tologatja a 2 hós babájukat itt a környéken! Időnként megáll a haverokkal sörözni a körzértnél...na de tegnap, azt hittem szörnyet halok! Előttünk battyogtak, már épp mondtam páromnak, hogy nézd milyen rendes apuka, Õ hozza le sétálni a babát, erre látom, hogy egyik kézzel a babakocsit tolja, a másikkal a babát tartja a vállán és dülöngél!Kép Majd frászt kaptam!

Nekünk elég zsúfolt és spontán lesz a hét! Mindenki bejelentkezett, de senki nem tudja még mikor jön, úgyhogy Savoyás talira lehet, hogy beesünk valamikor!

ILdi
ildi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: