Kaját el fogja fogadni, a cicit automatikusan megszívja, de ha nem éhes, nem szomjas, pár nyelet után elereszt, vagy csak toszogál a nyelvével, vagy egyszerűen csak ne szopik. Vagy bealszik rajtad, de ez becsapós, mert letételkor ált.ban felébrednek. Erre rá kell érezni, sztem nincs tökéletes megoldás.
Ha tidszta a pelus, tele a pocak, nem fázik és nincs túl meleg, valamint rendezettek a körülmények (szerető szülők, nyugodt légkör, stb) és mégis sír, akkor sokat nem tehetsz. Tedd le vagy vedd fel, ahogy gondolod. Énekelj, nevess neki, mesélj, nyugtatgasd. Még csak most jött erre a neki nagyon ridegnek tűnő világra, minden más, mint odabent és idegen és hangos és világos és jaaaaaaaaj, mindjárt én is vissza akarok menni...
Síráskor ha nem vesz levegőt, fújj az arcába, erre majd jól meglepődik, vagy ÓVATOSAN rázd meg picit, bár én ezt kihagytam, csak fújtam. Vagy inkább emeld fel.
Bukás: van aki többet, van aki kevesebbet, nem csak túletetés miatt lehet, hanem még nyitva a gyomorszájuk, asszem, és az okozza. Vagy a böfi felhoz némi anyagot is. Teljesen normális.
neet

mert bár nem fejek, úgy jön a tej, mintha űznék... 
megírtam a telefonszámom, hívj nyugodtan! Tehát: ha párod otthon van, vagy bárki segítség, akkor zárd be őket a babával, és egyél, meg fürödj!!!