A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ez nem is rossz ötlet. De majd meglátom, előrre nem agyalok a dolgon.
Ági28

Sziasztok ebben a jó kis időben!

Bébé:
örülök, h ilyen jó hangulatban telt az inszem, biztos sikerülni fog. Mi az a Schwarzis poén????

Szimó: nem lehet könnyű Nektek, a 6. beültetést már fizettétek? Erre mondja a pszichó, h nem akarsz babát??????? Mikor évekig ezen tortúráztatok, ????????

Február: a régi orvosommal én is így voltam, h majd megszakadt a szívem mikor búcsút vettünk egymástól, ott nem volt lombik, szülni nála szerettem volna, de sajnos mást kell keresnem.

Ági: Sztem is kezdhetnél a Vass dokival és a Dévai majd átvesz,nálam ez most fordítva van.

Anikó
tatulány

Majd meglátom augban. Addíg még van egy hónap. Lehet, ohgy simán úgy jön, ahogy számítok rá, és akkor nem lesz gond.

Na hogy bírtad a metrót tegnap. Merre felé jársz a metróval? Én a Lehel térről megyek az Ecseriig, de majd megpusztultam.
Ági28

Szia Zel,

ez a második inszemem volt. Hétfőn a mnyh 10 mm volt és volt 4 tüszőm, abból egy 22 mm. Köszi a drukkot, én is bízok benne, hogy odabent már egy jót randiztak a petikéim a srácokkal :D :lol:

Még az jutott eszembe, hogy Finch írta, milyen jó lenne egy táblicsku vagy legalább a csillagocskák frissítve (tényleg, jó régen volt már Noczi is errefelé..).....Ezzel egyetértek, klasszul tudnánk követni az eseményeket, főleg, hogy micsoda pörgés lesz itt augusztus/szeptemberben...

Bébé
bébé2007

Bébé, bizonyára megvolt már a randi :) Remélem, minden rendben lesz.
február

Hahóhahóhahó!
De dög meleg van!
Szimóka! :cry: Bár az optimizmusod és a hozzáállásod, - ahogy azt már írtam a mailban - egyedülállóan csúcsszuper!
finch

Tatulány,

már az első inszemnél, amikor a kezembe nyomta a fecskendőt (amin rajta van a nevem), azt mondta: "Jól vizsgálja meg, hogy nem-e véletlenül Schwarzenegger neve szerepel rajta?"

Ezt most is elsütötte, de úgy, mintha először mondaná életében. :D

És ráadásul, ha egyszer van szabad pár órád :P és visszaolvasol régebbi (1-1,5 évvel ezelőtti) hozzászólásokat, akkor kiderül, hogy MAJDNEM MINDENKINEK ezt mondja az inszem előtt! :D :lol: :D

Ági,
szerintem se agyalj ezen, a mensid szépen időben fog megjönni és minden rendben lesz. :D

Bébé
bébé2007

Ja csajszik, remélem szimó nem haragszik, ha elárulom, mi már ezer évvel ez előttről ismerjük egymást. És itt, tök véletlenül futottunk össze, a fórumon. Pedig már ezer éve nem találkoztunk.
Nincsenek véletlenek! :!:
finch

bébé, fél szemem rajtad!
finch

Bébé, igen, vannak ilyen jól bejáratott poénjai :) Én csak azért nem írtam meg néhányat, mert már mások megírták. :lol:
február

Február, azért én még meghallgatnék párat.

Nekem idáig a kedvencem - már nem tudom melyikőtök jegyezte ide le - " ej Pisti, nem megy ez már neked!"
finch

Hát nekem mind a 6 inszemnél elsütötte, egyszer kérdeztem is, hogy nem vállthatnánk? :-)
Ági28

Ági! És erre Ő?
finch

Megkérdezte, hogyn ki legyen! :-) Én a Robert Redfordot mondtam! :-)
Ági28

Meg, hogy a gyerekcsinálásnak ez a módja nem fincsi :oops: Ezt is olvastam már mástól (vagy hallottam?), de nekem is mondta a beültetésen :lol:
február

Ági... :lol:
Most búcsúzom, megint mehetünk haza korábban. Sziasztok! És nagyon vigyázzon magára mindenki, sok folyadék!!!!
február

február te is nayon vigyázzzzzzzzz
Ági28

Ági, ez édi.
Február, pápá!
finch

Február,

vigyázz Magatokra!

Ági,

ez aranyos. Hát, ha lehetne választani és is inkább Robert Redfordot választanám..mármint Schwarzi helyett... :oops:

De én mondtam neki tegnap, hogy ugyan ez nem Schwarzié, de lehet, hogy vele jobban járnék, mert neki van egy rakás gyereke, hátha nálam is sikeres lenne. :D

Finch, reméljük Te nem ismered meg ezeket a poénokat személyesen, mert irányítottal összejön Nektek a baba. :D :lol:

Bébé
bébé2007

Bébé! Jó ez a Schwarcis poén.
Szépek az eredményeid. Tökkkkéletes. Nekem 4 inszemem volt, átlag 5 tüsző 17-28 mm között, 8-12-es nyh-val. De sajna.... :cry: Meg szoktam kérdezni mielőtt megkaptam a srácokat, hogy rendben vannak-e. Egyszer visszakérdezett az asszisztensnő, hogy van-e valami kívánságom is, és mondtam, keverjenek egy kis Brad Pittet hozzá. Örültek neki...

Ági! Robert Redford? Megfontolandó!!! :lol:

Bezártam az ablakokat, leengedtem a redőnyöket. Így kicsit jobb lesz a délután. Éjjelre lenne jó nyitvahagyni mindent, de besurranók "dolgoznak" a faluban. Már több házat is kirámoltak éjjel...
zel

bébé, ezek után már a másik is
finch

figyellek :shock:
finch

zel az nem jó! Szerencsére mi a 4.en lakunk, így az ágy fölött nyitva van az ablak éjjel. Nagyon fincsi! :-)
Ági28

Húúú, de megszaladt a kezetek! :D

Ági, szerintem se cicózz, ha megjön, kezdj a Vass dokinál. Már csak azért is, mert - mint említettem - nincs már nagyon hely szeptemberre. Úgyhogy hajrááá! :D

Szimó, asszem most, hogy olvastalak, befogom a pofám, abbahagyom az nyüszögést és felkészülök a következő lombikra. :D Sehol se tartok még. :D

Egyébként a lélekbúvár már nekem is mondta, hogy lelkem mélyén nem akarok gyereket. Mert biztos anyukámmal volt valami gubanc csecsmőkoromban, és rossz kép él bennem az egészről, és most ez így manifesztálódik. :shock: Úgy látszik, hogy ez a standard szövegük.
Na erre inkább nem válaszolnék, mert végül is úrinő lennék, vagy mifene, de ezek szerint kedvtelésből szúratom magam hetekig, és még élvezem is. Pedig nem is akarok gyereket...úgy igazán.... :evil:

Ha már doki bácsi beszólásainál tartunk, és nem untatlak benneteket nagyon, én is mesélek valamit.
Az első alkalommal a cisztáim voltak műsoron nála. Mesélte, hogy Japánban van egy módszer, hogy ne kelljen műteni, de el lehessen tüntetni a cisztákat: megszúrják, leszívják a folyadékot, és a helyére 100 %-os alkoholt nyomnak, amit azzal a laza mozdulattal azonnal vissza is szívnak. Ezáltal felmaródik a ciszta belső fala, összetapad és nem telítődik újra meg újra. Csak kockázatos, mert ha más helyre is kerül az alkoholból, akkor szétmarcangolja azt is.
Szöveg: "Na Pisti ehhez nem elég bátor."
Képzelhetitek, hogy első alkalommal hirtelen azon kezdtem el gondolkodni, hogy oké, de ki az a Pisti. :lol:
katóc

Katóc! :lol: :D :lol: :D :lol: :lol: :D :lol:
finch

Sziasztok Lányok!

Bébé akkor neked is megy a drukk.

Ma voltam a Nyirőbe kikérni a papiromat mert ugye 10 nappal ezelött a növérke azt mondta hogy mára tudja elkésziteni mert nem ér rá fénymásolni.
Hát oda mentem erre mit csinál akkor kezdi fénymásolni és mondanom sem kell hogy 5db A-4-est kaptam a kezembe.
Na ezt nem tudta szegény megcsinálni 10nap allatt.
Nyeltem egy nagyot és inkább nem szóltam semmit.

Nem irtátok meg nekem hogy holnap Apánk megvizsgál e?
Már bennem van a para.
Meg hogy akkor csak vizitdijat kell fizetni? Azt kinek kell majd odaadni?
zsembi

Vagyis konzultációs dijat akartam irni.
zsembi

Szia Zsembi!
Szerintem ha először mész, először lesz egy konzultáció, utána egy hüvelyi UH és kenet.
10 e Ft. az első konzi, és neki kell fizetni!
Legalábbis nálam ez volt, mikor először mentem!
finch

És no para! Majd meglátod, milyen ari a doki bácsi!
finch

Zsembi, Apánk intéz minden pénzügyet sk. Azért készülj fel arra, hogy megvizsgál, biztos ami ziher. A Nyírőt meg felejtsd el, sz...ják össze magukat, max. vérvételre fogsz odamenni ezután. :)

Bébé, drukkolok ezerrel!!! :D
katóc

Katóc igen de én egyébként a szeptemberi listán vagyok fenn, úgyhogy ezért nem aggódom, és ezért nem akarom korábban kezdeni, mert akkor a punkció még augban lenne, és én azon a listán nem vagyok. :-) Úgyhogy ha korábban jön meg, akkor marad a szept közepe. :-)

Zsembi Finch nagyon jól írta le a dolgokat! :-)

Tényleg ha megyek majd a nyírőbe vérvételre, akkor hol kell a vizitdíjat fizetni?
Ági28

Zsembi,

a lányok már leírták a lényeget. Fizetni mindig nála kell, először egy kis előéleti megbeszélés, utána uh (itt megismerkedsz a hires paravánnal), majd elő a tollat és a papírt és figyelj majd nagyon, mert elmondja, mi mindent kell beszerezned a köv. találkáig.

Kíváncsi vagyok, mi lesz a benyomásod. Mondjuk ennyi előinformáció után..... :D :D

Holnap gondolom kismillióan lesznek, szabi előtti utolsó napja....már biztos számolja az órákat a pihiig... :D

Köszi mindenkinek a drukkokat!

Finch,
bevallom nem értem itt mire gondoltál:

[quote]f írta:igyellek :shock:

:?:

Bébé
bébé2007

Köszi csajok.

Én azt hittem hogy már nem kell a Nyirőbe mennem többet.
Ott hova kell a laborba?
És uh+vizsgálatért nem kell még külön fizetni?
zsembi

Bébé, hát figyelemmel kísérem a sorsodat. Nem sokkal jártok előttem Hanyatkával!
finch

Finch,

így már értem! :D :lol: :D :lol:

Remélem hamarosan mindannyian egymás MELLETT fogunk haladni babásan pár hét különbséggel. :D :D

Én drukkolok Neked nagyon, hogy ne kelljen az inszemig eljutnod. Ha jól emlékszem Cirmesz is irányítottal lett babás, ráadásul ikrei lesznek. :D

Tényleg, Hanyatkáról van valami hír?

Bébé
bébé2007

bébé, köszi a drukkot. Hanyatka valahogy múlt hét végén volt Apánknál és szerintem valahogy most kezdi asszem az első inszemet. Mert neki is terminált volt, tudod munkaidőben hancúrozás!
finch

Aha Ági, akkor viszont minden rendben van. :)
A Nyírőben a nővérkének szoktam fizetni helyben a vérvétel előtt.

Hanyatkával találkoztam szerdán a parkolóban, készül az inszemre. Szerintem vidám volt. :)

Jaj, Szimo azt elfelejtettem elmíteni, hogy az uram is ikrekre hajt. Sőt, már apukám is elpöttyintette, hogy iker-unokáknak jobban örülne. De azért megelégszik eggyel is. Csuda pofák, mi? :D
katóc

Mi is az ikrekre hajtunk, a kolleganőmék is azt kívánnak már nekem! :-)
Ági28

ÉN IS SZERETNÉK IKREKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
finch

hihi, mindenkit az ikerk érdekelnek!
finch

Én úgy vettem észre, hogy Apánk nem nagyon favorizálja az ikreket. Ha több embrióm van, mindig megkérdezi, hogy mennyit tegyen vissza. És biztos, hogy mindkettőt akarom? Nem tudom, hogy viccel-e, vagy komolyan beszél. :?

Csajok, meg tudja mondani valaki, hogy a beágyazódáshoz hágy mm-es nyh az ideális? És mivel lehet megnöveszteni?
katóc

Mi is ikrekre pályázunk! Csak jöjjön össze! Azt hiszem, emlékezetes turnus leszünk a Dévaiban!!! :lol:

Zsembi! Nekünk is csak a konz. díjat kellett fizetni, a többit nem, pedig volt Uh, meg vizsgálat is. Papírt, tollat adott a doktor bácsi, és tényleg írd le, amit kér. Én ezt megszívtam, mert a drágám és a doki megbeszéltek mindent mire felöltöztem, aztán külön grafológust kellett keresni, hogy el tudjam a párom kaparását olvasni. De már majdnem végeztem a listával.
zel

Az én uram is benyújtotta a kívánságlistát: két szöszi kislányt szeretne elsőre, ha lehet. :D :D

Mondjuk a szőkeséghez lehet, hogy mégis csak Robert Redfordot kellett volna kérnem.... :D :lol: :D :lol: :D :lol:

Nekem azt mondta apánk, hogy készüljek fel, ha ikerterhes leszek, akkor a terhesség nála olyan szigorúságú, mint az elit kommandónál a kiképzés :shock: :shock: .

Bébé
bébé2007

Katóc!

Nem tudom, Clostyt kapsz-e a stimuhoz. Az vékonyíthatja a nyálkahártyát. A sok folyadék csodákra képes. Tapasztalat. A 3. inszememkor a nyh-m 8mm-es volt, és ennek én nem nagyon örültem. A köv inszem előtt napi 2l ásványvizet ittam meg, meg hát a többi folyadék... lett is 12mm. Bár azt mondják a 8 mm is elég a beágyazódáshoz.
zel

Katóc,
én pont az ellenkezőjét vettem észre. Engem mindig azzal ugrat, milyen szuperul ki tudnék hordani ikreket.

Tényleg vicces lenne, ha az elkövetkező hónapokban csupa csupa ikerterhességet sikerülne összehoznia. :D

A nyh nem tudom mekkora kell a beágyazódáshoz. Viszont kb egy héttel ezelőtt pont én kérdeztem és egy csomó választ kaptam erre, ha visszaolvasol. Én a méhpempő mellett tettem le a voksomat és így 2 nap alatt 8 mm-ről 10 mm-re nőtt meg.

Tényleg, Lányok, ugye a méhpempőt továbbra is egyem? Végül is most igazán fontos, hogy vastagodjon a nyh....vagy nem?

Bébé
bébé2007

Katóc azt mondják hogy 6mm fölött a jó.
Méhpempöt egyél.

Zel köszi de jó neked hogy végeztél majdnem.
zsembi

Bébé! Mi fiú-lány párosról álmodunk. A fiú szőke lesz, a kislány vörös. Az esély megvan. Férjem szőke, én meg vörösesbarnás...
zel

Álítólag 6 felett jó! :-)
Ági28

Zel,
én most napi 3 liter ásványvizet megiszom. Mondjuk ehhez segít ez a hőség.

Viszont most annnnnnnnnnnyira nehezen megy a húsevés.....nagyon nem kívánom ebben a melegben, dehát muszály.. :roll:

Bébé
bébé2007

Húúúú Zel, most egyrészt megnyugtattál, mert nekem rendszerint 12-14 mm. Másrészt meg akkor mi a csudáért nem rágják be magukat a babók? :D
Egyébként kapok clostylbegitet, de az is igaz, hogy sok folyadékot iszom (min. 2 littyőt), ami nálam nagy szó, mert máskor egy pohár vizen elvagyok egész nap.
katóc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: