A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Zsófi!
Tök jó ez a mosdókagylós mosdatás. Mi vettünka Balcsin egy felfújhatós csónakot és azóta azt cipeljük magunkkal, ha megyünk valahova. Felfújjuk, és a kész a kiskád!!!

Györgyi!
Mi a fürdőpelussal úgy jártunk, hogy én nem tudtam, hogy az csak kaki ellen van, aztán Panka belepisilt a babakocsiba :D

Kép
Kép
kriszta36

Zsófi!
Nagyon jók a képek, és tök jó lesz a családos nyaralás is! Mi is voltunk ilyenben tavaly, és nagyon jól ment! Még az egyedüli esték is jobbak, mint otthon!

Úszópelus! Nekünk is volt a babaúszsáon olyan gatyó és sokáig tudta Bene hordani, most már nagyon szorítja, vettem neki sima fürdőnacit, illetve anélkül lesz a Balcsinál. Mondjuk ő már nagyobb. De azt mondták még úszáson, hogy a vízben annyira el vannak foglalva, hogy nem szoktak bekakilni, a pisi meg minden pelusból bemegy a vízbe :(

mtunde

Sziasztok!!!

Zsófi! nagyon klasszak a képek! de jó lehetett nektek!!! és az a babakocsi tényleg mint egy régi korabeli darab....

Írtátok ezt az úszópelust! szerintetek rá kell adni a Balcsiba? én úgy gondoltam csak egy kis bugyit adok rá és kész. vagy semmit. ez hülyeség???

A fogkefézés nálunk is este megy a kádban. Kap rá fogkrémet, azt lenyalja, aztán harapdálja a fogkefét. még az elején engedte,hogy dörzsöljem neki, de mostmár ő akarja, csak épp nem csinálja. :( gondolom majd később eltudom magyarázni,hogy hogy is kell?
Utána nálunk is a kádat "mossa"vele mint Vicánál.

Tigriék, Merci hol vagytok???

Györgyi, nagyon ügyes Jázmin. Hihetetlen!!!ilyen "fiatalon" már ennyit tud!Tüneményes csajszi... :D

Túl vagyok az eperlekváron, holnap meg cseresznyézni megyünk. Én sem leszek már zakkantabb...De legalább jövőhéten megyünk a Balcsira, kis kikapcs Apával együtt.végre! remélem idő is jó lesz...

Ja a képek,amiket mondtam.

Kép Hófehérke napozik
Kép Babát is megfürdettük
Vendég

Csajok!!!

De ezt a fürdőbugyit a pellusra kell húzni??? Vagy hogy? Anélkül? Akkor az sima fürdőruhaszerű?

Kép
gyorgyi33

CSAJOK!!!

Nagyon durva dolog történt!! Kicsit meg is vagyok ilyedve. Lefeküdtem Jázmin mellé a földre, a térdem meg fennt. Belekapaszkodott a térdembe és FELÁLLT! EZt nem hiszem el. Mit csináljak? Kezdek megrémülni még csak most lesz 6 hónapos. Remélem nem valami hiperaktív-féle lesz ez a csaj. Szerintetek???? Kész vagyok. Ja és mostmár az ágynál is próbálgatja. Ja és azt is csinálja, hogy leteszi a két tenyerét a földre, aztán hátul a talpára áll és felnyomja magát. El tudjátok képzelni? Mint az A betű, és így közlekedik. :shock: :shock: :shock:

Kép
gyorgyi33

Györgyi, ÁÁÁÁÁÁ!!! :shock: :lol: A csajszid eléggé sietteti a dolgokat, de szerintem ne aggódj, mindenkinek más a ritmusa, te milyen volt babának?? nem az anyukájától örökölte?? :wink:
Amilyen úszógatyóról én beszélek, az alá nem kell semmi, egyébként mi már kb 20x voltunk úszni, de Dani még sose kakilt bele!

Zsófi, de jóóó! És milyen idő van ott ilyenkor? kellemes??

Gabi, Encibabád látom legalább olyan kreolbőrű, mint az én Danca fiam :lol:

KépKép
barimami

Györgyi, még azt akartam mondani, h pl. a mi családunk egyik ágán a gyerekek már 3 generáció óta kb. 3 évesen kezdenek el beszélni, előtte is már mindent mutogatnak, bólogatnak, értenek, de nem hajlandóak megszólalni!! Szerintem ez tiszta genetika, ne aggódj egy pillanatig se! :roll:

KépKép
barimami

halihó!

zsófi!
tök jók a képek és az élménybeszámoló is kimerítő volt!

gabi!
enci is nagyon aranyos!

györgyi!
ne aggódj, ha ez vigasztal martin is felállt 6 hónaposan így! jajj neked, remélem azért az éjszakák továbbra is nyugisan telnek most, hogy ennyi mindent tud már!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Györgyi: nem hiszem , hogy bármit is tudnál csinálni Jázminnal! Azonkívül, hogy felkötöd a gatyádat, mert szerintem ez a kis nőci 7-8 hónaposan elindul. Tényleg őrület! De csak nem nyomhatod vissza!!!!! :lol: Úúúúú, már nagyon szeretnélek látni Benneteket, sajnálom a mait.. :lol: :lol: :lol:
P.C. kocsi, - én is szemez(t) ek (m) vele, csak valami pofátlanul drága. :twisted: Most egyenlőre Szandi Graco-ját használjuk ha megyünk valahova, de ez nem csukható annyira össze, úgyhogy lehet majd később beruházunk rá, bár férjem már megőrül tőlem :mrgreen: Ez dönthető nem? Mármint alvásra is alkalmas?

Ja, és én értem azt az "A" betűt, a kisfiam is csinálja ezt. Elég humoros :lol: :lol: :lol:

Masni:
mi már Beninek régóta 2-es tápszert adunk, sőt már kap 3ast is. Ez 8. hós kortól van, de 7,5 hónaposan már kapta. A Humanakat veszem felváltva, Baby fit 2es ( banános) meg a sima 3as ( ez almás-vaníliás)
És valami zabálnivaló a kisfiad, ahogy pancsizik!!!!!!!

Zsófi: jól hangzik ez a kis kiruccanás, és nagyon IRIGY vagyok a férjed miatt, hogy Ő kel Lénához. Szerinetm az én férjem éjszaka a bort vagy sört öntené Beni cumisüvegjébe, azt sem tudja mi hol van, meg Ő hol van.... Nemhogy felébredni.... ÉS hogy lehet, hogy Te fel sem ébredsz??? Ilyen is van???? :shock: :shock:

N.Gabi: látom Encid is igazi kiskacsa.
:lol:

Nagyon jó volt tegnap a színház. ( Madách: Producerek) Valami fantasztikusan jól és gazdagon volt megcsinálva a díszlet . Nagyon színvonalas prdoukció volt.
Bocsi, akire nem reagáltam, de megint csak átszaladtam az írtakon.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni

Dönthető, lehet aludni benne. Ja és a meggyet úgy adtam, hogy kivettem a magját, kifordítottam és átnyomtam a reszelőn. A héját persze nem.

Steffi

Hál isten az éjszakák még mindig jók. Elalvás megy nehezebben, de szépen átalussza a 10-12 órát. Nálatok semmi javulás?

Barbi

Lehet, hogy tőlem, mert én elindultam a 8. hónap végén. Azt se akarta senki elhinni Anyukám szerint. :lol: :lol:

ENI!!!

Na ez már nagybetűs!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Györgyi: Akkor miért is csodálkozol a kislányodon????? Valahogy edzenie kell, ha be akarja hozni az anyukáját! :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Veronikusz,

Persze hogy gondolok rád! Csak nem volt alkalmas a néni a feladatra! :cry:

Azért remélem lesz alkalom hogy egy kicsit veled is törödjön a férjed! Hova mentek Füreden?

Masni,
Pénteken jön a cucc :lol: , majd beszámolók, hogy hat e nekünk!
Jók nagyon ezek a vizi gumik, de ez Larának is jó lenne? Mert ugye Ő még nem tud ülni! Azért itt a játékfutárban még úgy is olcsóbb, hogy a Brendenonban akciós!
Ezt a speciális fürdő nacit ott kapták Barbiék is, meg mi is ahova úszni járunk! :lol:

Györgyi,
Ez fantasztikus!!! Gratulálok!!! Hát igen, az alma nem esett messze a fától most sem!!! 8) :lol:

Aranyos vagy! Köszike
Szeretek nagyon szervezkedni, az a lételemeim egyike! Így most jó egy kicsit! Csak azt nem szeretem amikor olyan emberket is meg kell hívnom aki még nem is volt kiváncsi eddig a lányunkra, pl. a Bátyám!

Ez a szék akkor tényleg jó árban van! :lol: Milyen márka?

Zsófi,
Hú de szuper!!! Köszönjük a beszámolót! Nagyon jól hangzik! És a képek fantasztikusak,Nagyon édes Léna a csapban!!! Hogy választottátok ezt az országot? Van ott ismerős?
De jó! Biztos jó lesz Szarvason is!!! Jó pihenést!!!

Mi ennek a három db-os fog szettnek a neve? Csak fogkefék vannak benne?

Barbi,
Tényleg? Mi 62 bugyit kaptunk, így nem hiszem hogy sokáig jó lesz! Még jó!
Volt a tévében? Na mindegy, erről most lemaradtam, majd legközelebb!!! És miről volt szó?
11-re mentek? Mi 10,30-ra mert a múltkor azon csak 2 voltak és úgy megtetszett, hogy gondoltuk akkor megyünk mikor kevesen vannak! De akkor legalább összefutunk az tuti!!! Nem tudtok félre jönni?
azt tudod, hogy előtte otthon be kell kenni a Manót! :lol:
mert a délelőtti órák most már kint lesznek!

Igen, igen ne is bánkodj, csodálatos hogy eddig szopizott, és hát ez az élet rendje gondolj bele ,nagyfiúként (iskolában) már ciki ha szopizik! :lol:

Milyenek a rolók? Az elképzelhető hogy azért kel fel olyan hamar!

Kriszta,
Ez a kádas megoldás tök jó!!! Mindig tanul az ember! :wink: Hogy vagytok? Anyós van Pannával? Te dolgozol?

Gabi,
Hát nem tudom, szerintem Eni már simán mehet bugyiban! De azért az úszópelus kakit megfogja! De nem kaki időbe kell menni a vízbe!
Nagyon édes Eni!!! Ez az a medence aminek van napellenzője?
Nagyon energikus vagy! szuper!!! Azért csak óvatosan!

Heni,
Hú de jó volt nektek!!! Én ezt azóta meg szeretném nézni mióta játsszák, most volt egy éves! De majd most, most már jön az Anyukám és akkor lehet menni!

ancsaboszi

Sziasztok!

Tünde: Én is nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk találkozni. Az asztalszámokat abszolút nem lehetett látni, sajnos.

Zsófi: Nagyon jók a képek és egy kicsit irigyellek is, hogy ilyen szép helyre eljutottatok.

Györgyi: hihetetlen, hogy milyen ütemben fejlődik Jázmin, de szerintem, ha te is elindultál 8 hónaposan, akkor tőled örökölte.
cukorfalat

Kedvet kaptam én is! Íme néhány kép a hétvégénkről!

Kép Sziasztok Lányok! :wink:

Kép Lara Baba, a baba :lol:

ancsaboszi

Ancsa!
jaj de édes Lara! :D Hogy hasonlít az Apucira!!! El tudom képzelni milyen büszke lehet rá! A 2. képen hol vagytok? Liliputban? :lol: Bocs. Nem akartam bántó lenni. Remélem nincs harag! :D

Balatonfüreden a Hotel Annabellába megyünk. Az volt a feltétel a szállásnál, hogy 2 db egybenyitható szobás legyen!!! :D Tanulva abból, hogy mi van ha egy szobában alszunk 4-en. :? :shock: :D

Képzeld! ma meg a postán "ragadt" :D ránk egy bácsi. Szofival voltunk ketten és a pasi nem bírt betelni a csajjal. Szofi meg csak adta alá a lovat és hevesen integetett neki. :D Kár hogy túl elfoglalt voltam az űrlaptöltögetéssel! Legközelebb ha nyilvános helyre megyünk, rárakok egy hirdetést, hogy "két kislány pót-nagyszülőket keres. Jelentkezni lehet itt és itt" :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa, nekem azt mondták, h jobb, ha 11kor megyünk, mert akkor kevesebben lesznek :? Egyébként még jó, h szóltál, basszus, nekem nem is mondták, h most már kint leszünk!!!
A rolók szuperek lettek, ha teljesen lehúzom, az orromig se látok! :lol: De mivel úgyis mindig nyitva van az egyik ablak éjjel, nem baj (2 bukóablakról van szó)
Larababa nagyon kis hercegnős ruciban feszííít! Édiiii! :D

Veronikusz, de jó nektek! Mindenki megy nyaralni, csak mi nem? :( Mi sztem csak később fogunk tudni menni Andrisnál most high season van (turizmus).

Györgyi, hát akkor ez nem kérdés! :D

KépKép
barimami

Ancsa

Helen a márka. Nagy márka mi? :lol: :lol: :lol:

Barbi

Hú te szegény!! Mi is megyünk Balatonra. Júli 9-től 2 hét!!! Soha életemben nem voltam egyhuzamban két hetet!!! :lol: Na jó nem fájdítom a szíved!

Kép
gyorgyi33

Stefff, írtam neked wiwen! :wink:

Gyuzsó, téged meg bejelöltelek, ha nem baj! :oops: :roll:

KépKép
barimami

Györgyiiiii!! Két héééét? Húúúú, de jóóó nektek és hova mentek ennyi időre?? (utoljára apukámmal 3 éve Egyiptomban voltam ilyen hosszú ideig nyaralni, párommal 10 napnál hosszabban még soha!!)

KépKép
barimami

Barbi

Balatonlellére! Már alig várom, de még egy szűk hónap van. :roll:

Ancsa

Elfelejtettem írni hogy Lara édes!!! Milyen nagy! Jázmin most 7440 g. Mondjuk koplalt egy hónapot. :roll:

Heni

Délután fél 5-kor mentünk az autóért. :twisted: Persze csak részben csinálták meg, mert ég a műszerfalon egy-két lámpa, viszont semmi baja a kocsinak. Azt mondták a riasztó zavar be az elektronikába. Kb. egy fél órába telik egyébként beindítani a kocsit, annyi kütyü van benne. De legalább nem viszik el, remélem. :roll:

Gabi

NAgyon jól érzi magát!! Most akarok Jázminnak is valami pancsolót.

Zsófi

Most néztem a képeket, meg amit írtál. Tényleg biztosan jó volt. :D Ja és most láttam a tv-ben, hogy a világ legdrágább babakocsija 3 ezer dollár, Angelina Jolie tologatja benne a kisgyerekét és pont úgy néz ki, mint a fotódon a kocsi. :lol: :lol: Ez a divat. Egyébként jól néz ki, de nem lehet túl praktikus. Bár gondolom ez Brad Pittéknél nem szempont. :lol: :lol: :lol:

Csajok

Ugye jól tudom, hogy az öt hós oltás után nincs több? Illetve nagyon sokára?

Kép
gyorgyi33

Barbi

Most olvastam mit írtál, tutira azért ébred fel reggel. Sajnos nekünk bukó ablak van a szobáján és nem lehet teljes sötétet csinálni, mondjuk szerencsére alszik, de néha 6 körül felébred tuti a fényre, mert aztán még vissza szuszókál egy órát. Ja és ha Anyukáméknál vagyunk vidéken, akkor tuti nekem kell felébresztenem reggel, mert tök sötétet lehet csinálni. Nektek is Bukó ablak? Vagy sima?

Kép
gyorgyi33

Györgyi,
igen, a Némós. Tényleg 1 éves kortól ajánlják, de nekünk is simán jó. Aztán láttam olyna honlapot, ahol 6 hónaptól ajánlják. Egyébként mégis miben pancsizzon a baba???
Jajj, már azt hittem, hogy valami komoly baj történt! Hát, ha felállt hát felállt... ő tudja mikor tart ott a kis agya a fejlődésben. Mit mond a gyógytornász??? Az A betűs figurát Máté is csinálja.
Jó, hogy írod mikor jöttök Lellére, apa már kérdezte, hogy mikor találkozhatunk veletek? :-)

Zsófi,
gyönyörű helyen voltatok, nem is gondoltam, hogy Koppenhága ilyen bababarát! Milyen érdekes, hogy mennyire más a "babadivat" néhány országgal arrébb.

Tünde,
köszi az infót úszópelus ügyben :-)
Hogy vagy???

Gabi,
mi a Balcsiban semmit nem fogunk ráadni.
Szépek vagytok :-)

Cancan,
köszönöm a tanácsadást :)
És irigykedés megy a színházért, de jó lenne már egyszer... hogyan szereztétek a jegyet?

Ancsa,
Máté sem ül még rendesen, de a gyumi megtartja, szépen hátradől benne. Majd keresek képet, ahol felülről van és átküldöm, OK?

Barbi,
ügyesek vagytok, jó az a róló. Nálunk redőny van, mi is nagyon szeretjük. Szúnyoghálótók van? Az sem árt - legalábbis nálunk.

Hú, lányok, anyámnál hagytam Mátét éjszakára, hogy szokja... az előbb hívtam, azt mondta, hogy simán elaludt a Manó, remélem így is marad. Nekem már most gyomorgörcsöm van és várom a holnap reggelt, hogy mehessek érte.

Masni
masni

Masni

Jaj de jó lesz. Már alig várom!
Tényleg nem jössz holnap sétálni? Már későn szólok. Nem jön még valaki? Véletlen nem dolgozom, Apa sincs itthon és még kocsim is van már. :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Barbi

MA nagyon hülye vagyok, látom hogy bukóablak! Milyen rolót tettek rá hogy sötét van?? Azzonnnak kérem a telefonszámukat, mennyibe került, stb. !!!! :lol:

MAsni

Biztos nem lesz gáz! Ügyes vagy, hogy otthagytad. Kíváncsi leszek ha Jázmin 8 hónapos lesz eljutok-e ide. Remélem, mert azért akkor már kellene menni egy kicsit kettesben Apával...

Kép
gyorgyi33

ancsaboszi: Léna csak 5* eszik egy nap??? húha. Mikolt még mindig 7* legalább. ha tovább bírja egyszer, akkor utána bepótolja legközelebb azzal, hogy 2 óra múlva éhes lesz.

Ezek a lányok nagyon ügyesek!!! Jázmin felállt már ennyi idősen!!! ez igen :) Ricsi 10 hónaposan még hason evickélt szédítő sebességgel pillangóúszásban, és 12 hónapos kora körül állt fel, majd 16 hónapos kora körül indult el.
jó hír: Mikolt átfordult önállóan a hasára szombaton !!!!!!!!! :) :)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Györgyi, VELUX-ot vettünk, neten is fennt vannak, ha rákeresel, asszem ha ott rendeled meg, 10 % engedmény van rá vagy mi...holnap előkeresem a számot, hogy ha esetleg nem találnád meg őket, Dani nem akar elaludni, megyek és jól álomba ringatom! :D

KépKép
barimami

Györgyi,
sajna nem tudunk sétálni menni, mert már így is rohangálunk a városban eleget! Jövőhét???

Masni
masni

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a dicséretet!!!

Veronikusz,
Igen, igen Apa nagyon büszke hogy az Ő pici lány tiszta Ő! :lol: 8) Ahogy FG mondaná szörnyen büszke! :lol:
Nem voltál bántó, és nincs harag! :wink:
Ez egy játékbabának az ágya, úgyhogy végülis igazad van! Jót mosolygott még Apa is rajta!

Ez jó!!! Csak össze jön ez nagyiprojekt! Igazad van a „terméket” meg kell mutatni, és akkor tuti lesz rá „kereslet”!!! :wink:

Barbi,

Tényleg? Lehet hogy a fél 11 időpont már be volt telve, a 11 meg már be van! :lol: mindig sokan vannak.
Szóval a lényeg, Csilla azt mondta, hogy mielőtt elindulsz otthonról kend be a Manód! :wink: Kíváncsi vagyok Daninak hogy fog tetszeni kint!

Örülök, hogy jók a rolók, akkor holnap sokáig alszotok!! :lol:

Hercegnős ruci? Köszike :wink:

És hova mentek majd később nyaralni?

jaj, el is felejtettem mondandi, már a múltkor akartam, hogy nagyon csinos Anyukád van!

Györgyi,
A lényeg hogy jó a szék, a márka az mindegy!!
Hát igen, most már nekünk is vannak tartalékaink!
Jázmin is szép nagy baba!!! :wink:

Van 5 hós oltás??? :oops: :oops: Az mi? Minket arra nem hívtak???

Masni,
Várom a képeket!!!
Hogy bírod/bírtad az éjszakát??? Máté?

Jó éjt!

ancsaboszi

Manóka,
Nem tudom, hogy Léna hányszor eszik egy nap! :lol: De Lara 5* eszik! :lol: Mikolt hány kg?
Gratulálok a forgáshoz!! És azóta is forog?

Barbi,
Sikerült álomba ringatni??

Györgyi, Masni
Ilyen melegben mikor sétáltok?
Mi este 6-7 között szoktunk!
Ti?

ancsaboszi

Sziasztok anyukák,

én már régen nem írtam ide, két éve született a kisfiam.

Vida doktor betegeihez lett volna néhány kérdésem:

Nem tudjátok, hogy most dolgozik-e vagy szabin van-e?
A rendelőjében van UH (én régen a kórházba jártam hozzá)?

köszönöm a választ!

Ildi
ildibaba

Jó reggelt!
Kata 5.30-kor kelt. :? Kicsit zombi vagyok. :x

Mi van most a Kútvölgyis döntéssel??? nem arról voltszó, hogy JÚNIUS KÖZEPÉN LESZ????????? vagy szokás szerint megint húzzák? :twisted: :evil:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hahó,

most hívott anyukám, hogy Máté fél7-kor ébredt és csinálja neki a reggelit :-) Yesss... azt gondolom írnom sem kell, hogy éjjel telefon a fejem mellett, hogy ha bármi van ugorjak és rohanjak a fiamhoz :-) Még vacsizni sem volt kedvem a mackó nélkül... Na, nem sajnáltatom magam, annak örülök, hogy Máté szeret a nagyijánál lenni. Augusztusban esküvőre megyünk, aztán szeretnék egy hétvégét kettesben életem párjával, úgyhogy muszáj trenírozni a babát és a nagymamát!

Manóka,
gratulálok, milyen ügyes baba Mikolt!

Ancsa,
mi is max. este megyünk sétálni, vagy a napközbeni autózást nevezem ki annak :-) Nálunk a környéken nemigen vannak fák, úgyhogy itt kizást a séta mióta ilyen meleg van. Még vásárolni is az Árkádba megyek, ahol nincs olyan piszok meleg.

Veronikusz,
ahogy az eddigi tendenciát elnézem, nem lesz itt döntés... nyáron is jön a sok baba, a többi kórház nem bírja.
Az egyik barátnőm babát vár és a Szt.Imrében fog szülni, hát ott a labort szüntették meg! Vagy mehet a Fehérvári útra az SZTKba minden egyes vérvételre vagy a háziorvosához, ami ugyan kényelmesebb, de vagy 2 hét mire eredményt kap.

Masni
masni

Masni,gratula Máténak, ügyes fiú! :D Egyébként most először aludt nagyinál vagy csak most először nélküled? Mert majd én is szeretnék tenni ilyen próbát, bár Dani még hajnalban kel egyszer szopizni, de ki lehet váltani gyümilével, ha muszáj...Egy egész hétvége kettesben, hú, nem rossz, bár sajnos nálunk ez még csak vágyálom, majd ha már nem lesz tejem egyáltalán, addig meg örülök, h van! Minden rosszban van valami jó és fordítva! :wink:

Ancsa, igen, igen, jobb volt a hajnal, csak 6kor kelt, nem fél 5kor, plusz utána visszaaludt simán, majd 7től még segítséggel, most is húzza a lóbőrt, pedig már elég régóta negyed 8kor kelt mindig!

Györgyi, itt a VELUX száma: 4360530. nekünk olyan redőnyünk van, h kétrétegű, kinntről egy fényáteresztő, fekete, hővédő háló, benntről meg egy teljesen sötétítő, persze ha iókinyitod az balkaot, bejön a fény, de én a Dani ágyától messzebblévőt nyitom ki vagy hajnalban akár már be is lehet csukni hajtani jobban arra a maradék 2 órára!

Veronikusz, lányok szobájában nektek mennyire van világos? Bár godnolom a sötétítést már biztos próbáltad, nem amiatt kelnek... :( hogy haladsz az elválasztás projekttel? belekezdtél már?

Ancsa, nyaralni szerintem a visegrádi Thermálba megyünk, elég drága, de van kedvezményünk, bár oda szerintem csak 2 éjszakára megyünk, egyébként meg a Velencei-tóhoz, Agárdra, ott van nyaralója nagyszüleimnek....plusz van egy meghívásunk Balcsira is, csak hát ha már odáig lemerészkedünk, illene anyósékhoz is elmenni Veszprémbe, na majd meglátjuk, ez még a jövő zenéje! (próbálom halogatni a döntést :wink: )

Ildibaba, sajna én nem Vida doki betege voltam, majd a vidások segítenek...

Manóka, Dani is kb 6-7x eszik, 4x szopi vagy tápszer, 3x meg más, szóval emiatt ne aggódj!!

KépKép
barimami

Jó reggelt!

Írtam egy csomót, elment... :twisted:

Ancsa

6-7 körül már lefekvés van nálunk. :lol: Fél 4 körül sétálunk.

Barbi

Köszi, megtaláltam, de közben már Ákos mondta, hogy nekünk Roto ablak van, arra nem jó a Velux. :( Majd megnézem ott.

Masni

Ügyik vagytok!!

Manóka

Gratulálok Mikoltnak!!!!

Ildi

Én Vida doki betege vagyok, de nem tudom.

Kép
gyorgyi33

Veronikusz!
Képzeld, mi is Annabellába megyünk. Júli 1-től 7-ig. Kíváncsi vagyok, majd írjál, hogy milyen volt. Nekem az volt a kérésem, hogy lehessen melegíteni tejet, mert nálunk hammázás van reggel és este rendes evés helyett. :(

Györgyi!
Ne izgulj. ha állni akar, hát álljon. Azt néztem, hogy az ütem megvan, csak hamarabb csinál mindent. Panka 7 hónaposan ült fel, és 8 hónaposan állt fel. Jázminnál is megvan az 1 hónap, csak hamarabb.

Ildi!
Én is Vidás vagyok, de nem tudom. MI csak próbálkozunk, csak próbálkozunk... Nálad jön a 2. baba?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Gabi! A múltkor elfelejtettem válaszolni a kérdésedre:
szóval nálam már inkább rövid hányinger van, majd hányás. Ha nagyon kiürül a gyomrom (vagyis ha nem eszem 2 óránként), vagy ha valami durvát ettem. Főleg este, de tegnap pl egész nap ez volt. Viszont a köztes időkben nem émelygek úgy. A B6 vitamint szedem maximális dózisban, és az segít.
Rita ajánlotta a Cocculine nevű szert, de arról most nem tudom megállapítani, hogy segít-e mert a B6 vitamint hamarabb kezdtem, és az már segített. Amúgy meg reménykedek, hogy már csak 4 hét :)

Nálad van javulás?

mtunde

Sziasztok!
Segitseget es infot kernek Toletek!
Mi a helyzet a Kutvolgyivel es Meszaros Doktorral? Mivel ujra kisbabat varok, es o volt az orvosom de ebben a bizonytalansagban nem tudom hogy visszamenjek Hozza!

Kép

Kép
cirkuszka

Koszonom hogy valaszoltok majd :)

Kép

Kép
cirkuszka

Barbi!
Velux abalak van náluk, mint a konyhánkban is és vettünk rá hő és fényvédő rolót. Korom sötétet lehet vele csinálni :D persze este nem húzom le tökig, csak hajnalmban 3 fele, mikor Szofi eszik. :? Csak egy minimális rés van rajta. Máskor akár 8-ig is alszik Kata. Most valami felébreszetette. Jó alvó különben. Van ilyen :oops: 8)

Kriszta!
Mi ezt már rutinosan megoldjuk. Viszünk vizforralót ha nincs + egy pici fazekat és abban sec-perc alatt meleg bármi. Nálunk is van reggel este tejecskézés. Mi mindig visszük a fél házat. :lol: :lol: :lol: már megszoktuk. :D

Szia Cirkuszka!
Üdv. köztünk! :D
én is Mészis anyuka vagyok és mi is tervezzük a közeljövőben a 3.-at. Sajnos én se tudok semmit. Nekem is az a dilemmám, hogy most Mészi és a bizonytalanság, vagy egy vadidegen. Sorry de nem tudok többet. Te nem a Kális topikba szoktál írni??? szoktan nálatok kalózkodni és drukkolni :)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Cirkuszka!
hogy én mekkora egy bunkó vagyok :oops: :cry: :oops: :cry: :oops:
HATALMAS GRATULA A KÉT CSÍKHOZ!!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Györgyi!
Nekünk is ROTO van, nálunk rolót vettünk, sötétítőt nem. Így is jó sötétet lehet csinálni. De úgy tudom, van sötétítőjük is.

Veronikusz!
Igen, én is gondoltam, hogy viszek forralót, mert nem tudom, mit szólnak, ha hajnalban kóválygok a szállodában cumisüveggel a kezemben, melegítési lehetőséget keresve. :D Eddig mindig úgy utaztunk el, hogy appartmanba, és volt konyha.

Kép
Kép
kriszta36

Szia Veronikusz!
nem nem nem irok oda! Azert koszi az infot :)

Annyira nem tudom mit csinaljak,most kaptam nevet a Tetenyi korhazba, talan az lesz akkor!

Kép

Kép
cirkuszka

Bocs Cirkuszka!

egyszer voltam a Tétényis fórumon is. Akkor onnan ismerős a neved. Ott kihez fogsz menni???? én is kacsingatok a Tétényi fele

Kép

Kép

Kép
veronikusz

ancsaboszi: ezer bocsánat!!! így jár az, aki egyszerre olvas végig több oldalt :? :? (legalább a kezdőbetű stimmelt). tényleg bocsi.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Kórház: minden hónap utolsó csütörtökén van fővárosi közgyűlés, ott várható valamikor is döntés.
E hét vasárnapi a szólás szabadságába este 9 felé, foglalkoznak a témával. Meghívott vendégek: Margit, János, Kútvölgyi, Budai Gyerekkórház igazgatói.

Eni baba és Lara is nagyon cukik!! Igazi hercegnők!!
Játékbaba-fürcsi: :lol: :lol: :lol:

Zsófi,
köszönjük a képeket meg a sztorit. Nagyon ügyik voltatok! Apa meg nagyon vagányul nyomja hordozókendővel!! :lol:
Mi egyébként is a mosdókagylóban fürdetjük még Micut.. :oops: :lol:
Pedig van kádja, esküszöm!! :lol:

Györgyi,
hihetetlen, amit Jázmin művel!! Mondjuk, ha a mamájának is 8 hónaposan sietős volt, mit várunk? :D

Cirkuszka,
gratula a 2 csíkhoz!!

Mindenkit irigyelek, aki szabira fog menni vízpartra!! Majd gondoljatok Ránk is! Én tegnap megfogadtam, hogy amíg fixre be nem áll az alvásütem, nem megyünk sehova. Tegnap egész nap nem aludt egy rendeset, du. 4-től esti fürcsiig (fél nyolc) megszakításokkal, csillapíthatatlanul ordított Mica..
Apa csak fürcsire ért haz, én már addigra emberevő zombivá alakultam.. :cry:
Lementem a kertbe kisírni magamból a feszültséget..
Aztán fürcsi, cici, ágyba zuhanás. Azóta angyal megint. :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Üdv mindegyikőtöknek!

Nem is tudom már mióta nem voltam, azaz csak beugorgattam képnézegetésre (nagyon kedves mindenki :) ), meg át-átfutottam a dolgokat. Most meg se kísérlem, hogy kommentálgassak mindenkit így utólag.

De Üdv Cirkuszka (és gratuláció) és Ildi! :)
Vida doktor jövő csütörtökig szabadságon van. Holnap hívom terhesgondozásilag, aztán majd leírom, ha megtudok valamit a kórházról is.

Többiek: Irigylek mindenkit aki nyaralni meg színházba jár, de majd eljön a mi időnk is. Én még szombaton dobok egy szigorlatot aztán ugorhatok neki a szakdogámnak is.
Veronikusz, én is segítség-keresésre adtama fejemet, mert sajnos a nagypapi mégsem tud nekünk rendszeres és kiszámítható segítséget nyújtani. Vagy írtam már? Lehet. Kicsit félek, hogy nagy pocakkal nem tudok majd úgy Melindával lenni, ahogy kéne.,
Györgyilátod, a lányod most kárpótol a sok szörnyű hétért, amikor nem evett rendesen. Elindul? Hadd menjen. :) Láttad, hogy a Steffi Martinja is hogy eltért a nagy átlagtól, nincs abban semmi rossz. A hiperaktivitás egész más tészta.

Hát mindenkinek további szép napot, megyek vissza a tételeimhez, aztán nemsoká' felébred ez a kis nő is.
Üdv M.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!
Mészi doktor bácsisoknak üzenem, hogy egyenlőre ő sem tud semmit, ami biztos, hogy jún. 30-ig minden marad a régiben. Nekem azt mondta, hogy ha nem tudnák a Kútvölgyiben régi feltételek mellett szülni(én júl. 11-re vagyok kiírva), akkor megszülünk a II. nőin. Bár én abban bízom, hogy nyáron csak nem lesz már változás. Szóval szerintem keressétek bizalommal, tök őszintén el fogja mondani, amit tud, legalábbis velem nagyon korrekt volt. Pénteken megyek ctg-re, ha tudok új infot, jelentkezem.

Kép
Kép
paklincs

Gyuzsó, átérzem a helyzetedet, Danira is néha rájön az 5 perc, ami pár órán át tart, igaz, már kinőtte nagyjából, de annyi idősen, mint Micu, ugyanezt csinálta, soxor vigasztalhatatlanul bőgött (meg persze én is). Dani alvása még mindig kicsit ingatag, nehéz szívvel bolygatom meg, de azért most már előbb-utóbb muszáj lesz kipróbálni, h alszik más helyen, sztem anyukámékkal fogom kezdeni (tőlünk 10 percre laknak, ha nagyon borzasztó, éjszaka közepén felpakolom agyereket és haza jövünk :wink: )

Györgyi, biztos nekik is van ilyen szupi sötétítőjük:)

Memme, kitartást a szakdogához, meg a tancsihoz úgy egyáltalán!! Nagyn ügyi vagy, h pici gyerekkel, plusz még eggyel a hasadban így nyomod, minden elismerésem a tiéd!!!

Cirkuszka, jó avonalzóképed, én nem jöttem rá, h mi az, csak Veronikusz által :D

Ancsa, én nem bírok elmenni sétálni este se, mi csak az erkélyen szoktunk dagonyázni, egyszer reggel fél 9 és fél 10 között, egyszer meg este 7-8 között, de ha ráveszem magam, akkor mi is az esti órákban megyünk el, csak akkor elviselhető ez az időjárás...

KépKép
barimami

Hahó lányok,

Memme - Vida doki állítólag már holnap dolgozik, legalábbis a szülészeten ezt mondták. Te a mobilján hívod? Nem változott a száma, én tavaly beszéltem vele utóljára... priviben elküldenéd összehasonlítás céljából? köszi
Nagyon nehéz ez, ami a kórházunkkal történik... olyan jó hely, nagyon remélem, hogy megmarad.

Kriszta36 - igen, legalábbis a teszt pozitív lett, de akkor nyugszom meg, ha már az UH is megerősít.

Ildi
ildibaba

Kriszta

Nekünk a roló, ami egyébként ilyen vásznas-műanyagos anyagból van, egyáltalán nem csinál semmit. Mondjuk annyit mint egy sötétítőfüggöny. Megkérdeztem őket, 80 ezer forint :!: :!: :!: egy külső roló, ami teljesen sötétít! Hát nem lesz az tuti. Hülyék ezek???

Gyuzso

Jaj te szegény! Emlékszem ilyenekre én is. :D

BArbi

Nektek mennyi volt a roló? Csak ez a hülye Roto ilyen drága? 80 ezret nem adok érte, inkább legyen világosabb egy kicsit. :roll:

Kép
gyorgyi33

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: