Sziasztok!
Veronikusz,
Persze hogy gondolok rád! Csak nem volt alkalmas a néni a feladatra!
Azért remélem lesz alkalom hogy egy kicsit veled is törödjön a férjed! Hova mentek Füreden?
Masni,
Pénteken jön a cucc

, majd beszámolók, hogy hat e nekünk!
Jók nagyon ezek a vizi gumik, de ez Larának is jó lenne? Mert ugye Ő még nem tud ülni! Azért itt a játékfutárban még úgy is olcsóbb, hogy a Brendenonban akciós!
Ezt a speciális fürdő nacit ott kapták Barbiék is, meg mi is ahova úszni járunk!
Györgyi,
Ez fantasztikus!!! Gratulálok!!! Hát igen, az alma nem esett messze a fától most sem!!!
Aranyos vagy! Köszike
Szeretek nagyon szervezkedni, az a lételemeim egyike! Így most jó egy kicsit! Csak azt nem szeretem amikor olyan emberket is meg kell hívnom aki még nem is volt kiváncsi eddig a lányunkra, pl. a Bátyám!
Ez a szék akkor tényleg jó árban van!

Milyen márka?
Zsófi,
Hú de szuper!!! Köszönjük a beszámolót! Nagyon jól hangzik! És a képek fantasztikusak,Nagyon édes Léna a csapban!!! Hogy választottátok ezt az országot? Van ott ismerős?
De jó! Biztos jó lesz Szarvason is!!! Jó pihenést!!!
Mi ennek a három db-os fog szettnek a neve? Csak fogkefék vannak benne?
Barbi,
Tényleg? Mi 62 bugyit kaptunk, így nem hiszem hogy sokáig jó lesz! Még jó!
Volt a tévében? Na mindegy, erről most lemaradtam, majd legközelebb!!! És miről volt szó?
11-re mentek? Mi 10,30-ra mert a múltkor azon csak 2 voltak és úgy megtetszett, hogy gondoltuk akkor megyünk mikor kevesen vannak! De akkor legalább összefutunk az tuti!!! Nem tudtok félre jönni?
azt tudod, hogy előtte otthon be kell kenni a Manót!
mert a délelőtti órák most már kint lesznek!
Igen, igen ne is bánkodj, csodálatos hogy eddig szopizott, és hát ez az élet rendje gondolj bele ,nagyfiúként (iskolában) már ciki ha szopizik!
Milyenek a rolók? Az elképzelhető hogy azért kel fel olyan hamar!
Kriszta,
Ez a kádas megoldás tök jó!!! Mindig tanul az ember!

Hogy vagytok? Anyós van Pannával? Te dolgozol?
Gabi,
Hát nem tudom, szerintem Eni már simán mehet bugyiban! De azért az úszópelus kakit megfogja! De nem kaki időbe kell menni a vízbe!
Nagyon édes Eni!!! Ez az a medence aminek van napellenzője?
Nagyon energikus vagy! szuper!!! Azért csak óvatosan!
Heni,
Hú de jó volt nektek!!! Én ezt azóta meg szeretném nézni mióta játsszák, most volt egy éves! De majd most, most már jön az Anyukám és akkor lehet menni!