A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Köszi Lányok!!!!

Hogy vagy Gabi? :D :D

Kép
nika28

Kicsi Gabicsibém!!!!

Szerintem nyugodtan nyavikolhattok nekünk is!!!!ez szerintem természetes!!!!!! :lol: Örülök,hogy jól vagy Kicsikém!!!Már nincs sok hátra az uh-ig!!!!! :P

Nika!!!

tuti a maccskád,jót nevettem rajta!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Hű,ez a macsek tényleg brutál.... :mrgreen:

Kép
lukrécia

Nyunyika!
Tök jól vagyunk, most ébredtem délutáni alvásból :wink:
Izgulommal és örömmel várom a mensit!
Aztán hajrá döfködés!
Ma megyünk mozizni apával, na és még az is lehet, hogy telefont veszünk neki :wink:

Gabicsibe,
miután elmondtam mennyire szeretitek párod telefonját, emberem teljesen bezsongott, eddig is odáig volt,de most nincs menekvés! Semmi sem állhat az útjába! :lol:

Nika,
alig várom az eredményt!
A macs hangulat jelző is? :lol: :wink:

Tényleg jó lenne a családtalálkozó :wink: :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe Drága!

Küldöm azt a menszi manót!!!!! :wink: Jo szórakozást a mai mozihoz!!! :wink: Egyre közelebb vagy már te is Kicsikém a célhoz!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyika köszönöm!
Tényleg nagyon izgi!
Szép délutánt neked, na meg az összes topikcsaládtagnak!

Törpe

Kép
törpehzs

Lukrécia,
OKÉ, tartogasd a békát :D, remélem kedden megkapom .... :wink:

Gabi,
Írjatok ide is nyugodtan, hiszen előbb-utóbb mindenkit érint ez a dolog! Legalább tudjuk mit éreztek, és lehet hogy ez másnak is segít!

Nika,
Jófej a macskád! :lol: :lol: :lol:

Törpe,
Jó mozizást nektek! :wink: Mi is megyünk!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Drágaságaim!!!!

Törpikém!Köszike Kicsikém,neked is!!! :P

Én lépek mára!Mindenkinek szép estét!!!!Jóccakát!!!!!! :wink: Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Törpi
Jó mozizást és vásárlást :D Mi itthon mozizunk.Kukorica ezerrel? :D

Rebe
Mindkettőnknek az a baja,hogy nincs effektíve tünetünk és sajnos teljesen bizonytalanok vagyunk!Már mind a ketten bebeszéltük magunknak,hogy nincs már pocaklakónk!Sosem gondoltam volna,hogy egyszer azt fogom kívánni bárcsak hánynék,mert akkor tudnám hogy még ott van.Felkészítelek,hogy az eredményre várásnál sokkal rosszabb ez a várakozás!Csak vánszorog az idő,telni nem akar :(
Jó mozizást nektek is!
gabicsibe

Gabicsibém!!!

Na ne mán!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Azért mert nincs tünet,ilyeneket ne is gonoljatok mán!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :? A terhesség érdekes dolog!!!Ha nem jön meg akkor tuti ott a baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!És mást nem is akarok hallani!!!!!!!!!!!!!!!Értve vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????? :lol: nagy nagy Ölelés elküldve Kicsikéim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!puszantlak drágáim!!!!!!!!!!!!!!Jóccakát!!! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Törpe,
Persze, akinek igazolt lesz a hiányzása, az oké :wink:

Nika,
Jaj de szuper lenne, ha jönnétek, vár a család :D:D:D Remélem, a többiek is kedvet kapnak!!!
Holnapra küldök zebrát én is:

Kép

Gabicsibém,
Ne aggódj, és élvezd ki, hogy nincs kellemetlen tüneted! Ez attól még áldott állapot. Sőt, ez így áldott állapot igazán, nem amikor végigrókázod a felét-egészet :lol:
Attól még ott van a picuritok, és erről a jövőheti UH is meg fog győzni :wink:

Nyunyi, Gabicsibe,
UGYE ti jöttök a talira?????

Többiek,
Hahó, jelentkezzetek! Jó lenne, ha minél többen lennénk a családból :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci, én még nem tudom, hogy tudok-e menni... valamikor szeretnék hazautazni a szüleimhez, babásan még nem is láttak ;) De ha jó, akkor mindenképpen szólok előtte :)
elan

Sziasztok!
HUlla vagyok! Iszonytató nap után csak dobok egy táblát....(Holnap reggel edzés, majd főzés, sütés---rakott krumpli, és almás pite), majd meló....
Így most dobok egy táblát, csak szerkesztem.....
Vendég

Vendég

Jó estét mindenkinek!
Túl a mozin :lol: Csillagport néztük!
Szuper volt! Imádnivaló!

Rebe
ti mit nézte(te)k?

Gabicsibe,
Vásárlás elmaradt! Apa még mindig inkább "szerelmes" a mostani telefonjába!
Kukorica viszont megvolt! :lol: Miss Piggy most jól érzi magát :lol:
Most itthon mozizás jön!
Már "csak" Kép kell aludni!

Semmi okosat nem is tudok neked, na meg Elannak mondani,mert biztos vagyok benne, hogy ha én leszek egyszer ebben a helyzetben, az idegeim rongyosak lesznek!

Drukk nektek nagyon!

Kriszti,
hol lehet nálad feliratkozni, vagy befizetni menüre? :wink:

Nika,
nagyon várom a reggelt!Addig is mennek a zebrák feléd
Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Jó reggelt!

Kicsi Nika!

Megkaptad a zebrusom???Gyere már tűkön ülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsókucim!

Nem tom mi lesz ,meg kell beszélnem apával,de szerintem jövünk,Ördit is hozom ám!!!! :wink: :lol:

Krisztamilll!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi a helyzet??????????????????? :roll: Remélem jól vagy Kicsikém!!!!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jó reggelt!!

Nem aludtam vmi jól.:)

Egyfolytában azon járt az agyam, hogy mikor lesz már reggel.:)

Szóval........megcsináltam........halványan látszik a másik csík is!
Még nem bízom el magam, majd egy pár nap múlva csinálok másikat.

Mikor érdemes megismételni?

Kép
nika28

Nika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nem mondod,két csík!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Az egyik halvány!!!!!!!!!Az is pozitívat jelent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hurrááááááááááááá,olyan boldogságos vagyok,!!!!!Szerintem holnap reggel is csinálj egy tesztet!!!Vagy hívd a dokit és elküld vérvételre!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na jó csendben örülök tovább!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De azért Gratulálok!!!Hívtam apát ő is Gratulál neketk és üdvözli Úrad!!!!!! :wink: Kép Bodoghságos vagyok!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabicsibe
ne izgulj,a 6. hétig általában nincsenek tünetek,na de aztán beindul minden :oops: :oops: én is mindig azt kivántam egyébként hogy hányjak már,na aztán kivánságom teljesült :lol: :lol: ne izgulj ott van a törpike :P

Nika
szuper :P :P nekem is szombaton nagyon halvány csikom volt,ami 20 perc után jött ki,már le is mondtam róla,aztán vasárnap már erősebb lett,hétfőn meg 122 -es lett a hcg-ém :P :P :P szerintem már holnap ismételj hogy megnyugodj,erősödnie kell napról napra :P drukkolok :P

úgy látom beindult végre a babaeső,várunk mindenkit a másikba úgyhogy hajrá :P :P :P :P :P

Sünci
mi van veled?hogy vagytok?? 8)

bibar

Köszi drukkokat!!

Nagyon drágák vagytok!! :D :D :D :D :D

Kép
nika28

Kicsi Nikám!!!!

Még szép Kicsikém!!!!!!!!!! 8) Spontán babó,nem kell menetek lombikra,hurrá!!!Szerintem meg van az a baba !!! :P Még a fejfájásom is elmúlt!!! :wink: :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jó reggelt mindenkinek!

Nika!
:lol: 8) én a helyedben már holnap mennék dokihoz, vagy minimumKép

Drukkolok nektek nagyon!
Várjuk a híreket!

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe!

Annyira jók ezek a smailyk,jókat kacagok rajtuk!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nika, klassz :) Ha kibirod, szerintem holnap még ne ismételt meg a tesztet. Mikor kellett volna megjönnie? A HcG kétnaponta duplázódik, szóval ha megvárod a keddet, akkor már tuti erősebb lesz.
Nem tudom, ki a dokid, de rám W. kicsit furcsán nézett, amikor odaállítottam neki a ciklusom 31. napján, hogy pozitív a tesztem...várd meg az 5. hetet, akkor menj, és akkor tuti lát már érdemlegeset az ultrahangon is. Tudom, nagyon nehéz lesz kibirni :(
Nagyon-nagyon szorítok Neked!!!
elan

Kicsi Elanom!!

Hogy vagy Kicsikém?! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Nika: Gratula a halvány zebrácskához! :D Mennek a babanövesztők, meg a HCG növelők! Meglátod, pár nap múlva már jó erős lesz az a csíkocska! :wink:

Remélem, folytatódik még sokáig a babaeső! Szorítok mindenkinek! :D

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Elan:
Neked még nem is gratuláltam. Csak magamban örültem a zebrádnak, meg az UH pöttömkének! :) GRATULA Neked is! Mennek a babanövesztők! :D

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Nyunyika!
Imádom őket!
Apa szerint gyerekes vagyok,de így is imád!
Jó lenne menni a talira, megismerni titeket, és ha jól látom Ördit is :wink:

Ha jól számolok, akkor még okt 30 meglesz a beültetés (persze ez sok mindentől változhat) és akkor esélyes lehetek a talira (apa is gondolkozik rajta :wink: )

Lassan leszakadok a netről, sport program van ma :wink:

Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Denika, köszönöm, de pszt :) Csuriban van mindenem a szerda miatt...Az vesse rám az első követ, aki nem izgulna...

Gabicsibe, hogy vagy?
elan

Elan!

Pénteken volt egy hete, hogy meg kellett volna jönnie, vagyis ma a 37. napom van.

Megpróbálom kibírni! :D :D :D :D

Kép
nika28

Sziasztok, Lányok!

Köszönöm a hozzászólásokat és azt, hogy ilyen kedvesen fogadtatok! Most már kicsit megnyugodtam :P
Úgy látom, itt most már lassan mindenki célegyenesben van és nagyon jó érzés volt olvasni, mennyien aggódnak egymásért :D
Lenne még pár :?: , ti már tapasztaltabbak vagytok :wink:
1. amikor a méhfeltöltést csinálják, akkor gondolom, elég azt a napot kivenni szabdsáként.
2. lehet-e rögtön a méhfeltöltés után elkezdeni az egész procedurát? vagy inkább érdemes-e. kinek hogyan volt? Várom a hozzászólásokat :)
3. A beültetés után mennyi az az idő, amit célszerű otthon tölteni?

Sajnos, a főnökömnek nem merem elnodani a dolgot, mert nem értené meg vagy inkább nem könnyítené meg a dolgomat akkor sem, ha megértené, és ráadásul szétkürtölné. Ismerem, úgyhogy nem akarom az örrára kötni. Van valakinek valamilyen jó tipjje? alabije? :roll:

Törpezs!
Igen, én vagyok az, aki szokott nyaggatni :lol: és nagyon szorítok neked, már csak 2 hét a nagy napig neked.

Nika!
Neked is szívből örülök, pláne, ha spontán baba. Kitartást és sok-sok türelmet!
mazsola02

Mazsola!

Köszi!

Gondolom a Hsg vizsgálatról van szó.
Elvileg azon a napon kell pihenned amikor a vizsgálat van.
Mondjuk Nekem pénteken volt és jól jött ki, hogy a hétvége következett.

A hsg vizsgálat volt nekem a legutolsó a szurik előtt.
Rá egy hétre volt a konzultáció és a köv. hónapban kezdtünk.
Ezt úgyis a dokid fogja eldönteni.

Én a leszívástól már betegállományban voltam, 2 hetet töltöttem itthon.
Igaz én a szakmám miatt végig itthon lettem volna ha sikerül.

Remélem tudtam segíteni!

Kép
nika28

Nika,
HURRÁÁÁ!!! :D Csak nagyon halkan: gratulálok! :D:D:D
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Törpe!

Nem baj addig jó amig ilyenek vagyunk!!!! :lol: Remélem én is eljutok a talira,és ördit is viszem és remélem megismerhetlek személyesen!!!!!!!!!!!Jó sportolást!!Én is megyek ,hihihi nyomom az ágyat mert majd ki szakad az agyam a helyéről!!!!!!!!!! :lol: Most volt itt sógór elvitte Ördit!Megyek ágyba majd jövök!!!!!!!!!!!!! :wink:

Mazsola drága!

Én nem írom le neked de ugy van ahogy Nikácska Mondta!!!! :wink: hajrá Kicsikém!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Mindenkinek szép napot!

Nika
Nagyon örülök a zebrádnak,de csak halkan!Majd ha biztos lesz akkor hangosan is! :wink:

Zsókuci
Én ott leszek!!2 percre lakom onnan és már páromnak is mondtam,hogy program terén az tabu nap!

Bibar
Köszi a biztatást!Remélem tényleg nem fogok hányni :D csak most lett volna jó ez a tünet a nyugalmam érdekében!Anyukámnak sem volt semmi tünete csak zsíros kenyeret evett zsíroskenyérrel :D remélem legalább ezt örököltem tőle :D

Elan
Most jól :D megint van cickó és pocak fájás :D és este elég sok uborka lecsúszott :lol: És te?

Törpi
Ha jönne párod az enyémet is rábeszélem,ha már úgy is sokat találkozunk akkor a fiúk se unatkozzanak :D
gabicsibe

Gabikám!

2 nap és láthatód a babád,vagy a babáid!!!!!!!!!!!!!!!Izgi nagyon Kicsikém!! :P

na medek alszom mert kifogok pusztulni !!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabicsibe, írtam privit, de nem tudok, elküldte-e a rendszer, ezért itt is válaszolok: tegnap nagyon szurkált a hasam (hidegfront?), mára abbahagyta, viszont a cicim fáj, és picit émelygek. Szóval megvagyunk ;) Örülök, hogy Ti is!
elan

Elan babám!

na ugye van itt tünet!!!! :wink: Kicsi maszat nővekszik odabent!!! :wink: Pihi hegyek Kincsem! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Itt vagyok ám és csendben olvaslak benneteket. Aránylag jól vagyok sőt mondhatom, hogy túl vagyok a nehezén. Péntek szombat kereszt gyerkőcökre vigyáztunk. Nagyon jó volt, mondjuk el is fáradtunk nagyon. Imádom őket és nagyon furi és rosz volt miutánn hazamentek:D
Ma egy jó nagyot csaviztunk apával és képzeljétek én vezettem Pestig ment bent Pesten is. Élve megúsztuk szerencsére. :D Vettünk egy nagyon szép sarokülőt és teljesen át rendezzük a szobákat. Hu nagyon izgi de majd csak decemberbe jön meg a bútor. Addig meg pihi meg dolgozás meg ilyenek. Megyünk majd túrázni is a Normafához. :wink:
Nagyon nagy gratula mindenkinek akik már kismamik!

Gabi!
Ne keresd a jeleket és a tüneteket tuti ott a baba vagy babók!!!!

Mindenkinek mennek a drukkok és a babatapik na meg a nyugi sugik!!!!!!!!!!!!!!

Szorítsatok holnapra az első munkanapomtól azért parázok egy kicsit! Már egy hónapja nem voltam dolgozni:(

Zsókuci!
Ti is márciusba kezdtek? Jól emlékszem? Egyszerre leszünk kismamik????????? :D :D :D
Ui: Hiányoztatok ám!!!!!!! :oops:
nikó

Kicsi Nikóm!!!

Örülök,hogy jól vagy Kicsikém!!!!!!!!!!!Megy a szórítás holnapra!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok Lépek mára!

Jóccakát!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok lányok!

Nincs időm visszaolvasni, mert csak most értünk haza.

Épp, hogy kitört a péntek délután, hívott a férjem, hogy apósomat kórházba szállították. Sajnos 150 km-re laknak, úgyhogy gyors bepakolás és irány a péntek délutáni csúcsforgalmon át az intenzív osztály. Hát... én még nem voltam ilyen osztályon, de nem kívánom senkinek. Se betegnek, se hozzátartozónak.

Kira!

Holnapra rövid sort és tökéletes UH-ot kívánok neked!

Várom a híreket!

Kép

Nonóka
nonóka

Sziasztok,

Gabicsibe,
Megértelek, elhiszem hogy ez a várakozás nagyon idegölő. De tutira minden rendben lesz, ott van az a babó a pocidban! Már csak 2 nap és láthatod a picurt! Szorítok, és persze Elan neked is! Babanövesztők nektek: ++++++++++++++++++++++++++++

Nika,
Ugyan ma már beszéltünk, de azért itt is halk gratula, kívánom, hogy a zebracsík erősödjön! :wink:

Törpe,
A kaptár 3-at néztük, de jövő hétre tervezem a Csillagport is! Így meg főleg, hogy azt mondod szuper volt! :D

Nikó,
Örülök, hogy itt vagy velünk! Szorítok, hogy jól alakuljon a holnapi napod a melóhelyen! :wink:

Mazsola,
Nika már válaszolt is! :D A hsg utáni ciklusban szerintem kezdhettek, ha minden ok, de majd a doki úgyis megmondja, mert attól is függ milyen protokoll. Elvileg a leszívástól javasolják a betegállományt. Szerintem 4-5 nap pihi a beülti után mindenképpen, aztán ha irodai melód van és van kedved, akár mehetsz dolgozni is. Én most a leszívástól itthon vagyok a vérvételig!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nika

Hát ez csúcs :D egy halk de annál nagyobb gratula :D :D :D

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm lányok!

Most értünk haza anyósoméktól.
Olyan vagyok mint a mosott....... :)

Mára elköszönök! Holnap jelenkezem!

Kép

Kép
nika28

Sziasztok,

Na itt vagyok én is. Jó mozgalmasra sikerült ez a hétvégénk, ugyanis tegnap óta Vandával kutyaiskolába járunk :D Szombaton is és vasárnap is 2-2 órás a foglalkozás, ráadásul vasárnap reggel 9-től van :roll: Ez annyira nem tetszik benne, de hátha kap egy kis nevelést :wink: Elég nehezen kezelhető kutyó, mármint eléggé buzgága, és sok minden elvonja a figyelmét. Ma délután meg jöttek a sógornőmék vendégségbe, nem rég vittük haza Őket, úgyhogy nem unatkoztunk :D Jaaa, meg voltunk shoppingolni az új, ferihegyi market centralban is :oops: Hát, vettünk sok-sok mindent, felsőket, cipellőket, stb., úgyhogy nagyon-nagyon örültem :lol: :oops: :oops:

Törpe,
Örülök, hogy jó volt a mozi :D

Nyunyi,
Szuper lenne, ha jönnétek! És naná, hogy Ördivel együtt :wink:

Elan,
Drukkolok Neked nagyon szerdára!!! De meglátod, minden rendben lesz Maszatkával :D

Gabicsibe,
Nagyon örülök, hogy jössz a talira!!! :D:D:D Hurrááá! :D Örülök, hogy végre Téged is megismerhetlek személyesen! :wink:

Nikó,
Annyira, de annyira örülök, hogy jelentkeztél! :D:D:D:D Te is hiányoztál!
És igen, remélhetőleg márciusban tudunk kezdeni (remélem, addigra sikerül rendbe hozni magam egészségileg – vérkép…), és IGEN, egyszerre leszünk kismamik!!!!! :D:D:D
Tudom, hogy fura, hogy a történtek után…, de már rettentően várom, hogy újra mehessek… :oops:
Kitartást a holnapi munkanaphoz, és hát, én folyamatosan dolgozom, de most extrán nincs kedvem dolgozni menni :?

Nonóka,
Szegénykém :cry: Mi történt az apósoddal? Mielőbbi jobbulást neki!

Mindenkinek mennek a babatapik, babanövesztők, és egyéb drukkok (tehát mindenkinek, ami kell :wink: ):
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Gyönyörű álmokat mindenkinek!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Kicsikéim!!!!!!!!!!!!!!

Nonóka!

Tudom sajna milyen az intenzív osztály! :cry: Mi történ apósoddal??!!! :oops:

Zsókucim!

Húú az jó lehetett!!!!!!!!!!!!!!! :P

Rebécske,Gabika!Már csak egy napocska és kisűt a napocska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Mai bmc-járat ha van annak megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztoooook!

Már nagyon hiányoztatok!!
Tegnap délután jöttünk meg Pestről, aztán a párom meg a fiam megszállták a gépet, nem tudtam hozzáférni....de most itt vagyok végre!

Hát Csajok, megvolt a beülti, egy nyolc és egy "már több" sejteset ültettek vissza, de azt mondták hogy a többi 10 is ugyanilyen szép! :P Nagyon jó volt látni őket!Volt egy kis víz a hasamban, kaptam infúziót a beülti után, le is ment nagyjából és tegnaptól már egész jól vagyok. Reméljük már nem lesz semmi.

Nyunyikám!

Köszi hogy gondoltál rám, nagyon jól esett!
Remélem, jól Vagy, és nem fáj már a fejed!!
Puszik! :P

Sehike!

Nem olvastam vissza csak egyet, minden oké Veled?
Sajna nem találkoztunk de láttam a nevedet a kiíráson, gondoltam Rád sokat és Arjudóval emlegettünk is!! Hogy Vagy? :wink:

Szurkolok mindenkineka hétre bármiért kell is, :P , és mindenkinek nagyon jó hetet és napot kívánok!
Puuuuszzzzzz!
:D

Kép
krisztamili77

Most kukkoltam meg a táblicskut!

Kicsi Bonyám ,és Erikám!!!!!Megy a drukk máraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Krisztamill!!!!!!!!!!!!!

De jóóó ,hogy jöttél ,már agódtam érted Kicsikém!!!!Mármint Kismamim!!!!!!!!!! :P Akkor 23 án eredményhírdetés???Megy a drukk Kismamim!!!!!!!!!!!

Vikkatám!!!

Nem írok olyat amit kértél de hajrááá neked is!!!!!!!!!nagy nagy Ölelés elküldve!!!!!!!!!!! :P

Kics Vic-em!!

Jól látom te is holnap tesztelsz??? :wink:

Elan babám mizú?????????????????? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: