A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Jó reggel mindenkinek!

Bbeti! Nagyon köszönöm, hogy írtál, mostmár lassan kezdek megnyugodni, de azért ez nagyon szar, hogy így ráhozzák az emberre a parát.

Az Istenhegyin én sem kaptam sem képet, sem dvd-t, de aszonta a doki, hogyha minden rendben lesz, akkor menjünk vissza érte. Szal mindenki jött ki nagy boldogan, kezébe a dvd-vel és egy csomó képpel én meg úgy éreztem magam, mint egy bűnöző, aki még képet sem kaphat a gyerekéről:(

Na mindegy, majd az amnio után jól visszamegyünk a dvd-ért:)

Kép
cseka

...kezében...bocsi:)

Kép
cseka

Sziasztok Lányok!

Beber nagyobb a cumi mint Pistike nagyon drága.

BBetti a te bébid is nagyon cuki.

Olyan jo olvasni hogy ennyien irtok Csekának.
Cseka örülök hogy megnyugodtál valamennyire bár tudom nem könnyü.
Ez a terhesség is tiszta para már kezdek én is félni pedig én még hol vagyok töle.

Zel azért irtam hogy elörébb vagy mert te már legalább találkoztál Doki bácsinkal én még nem ismerem személyessen.
Meg ügye te már felkerültél a listára is ugye?
zsembi

Jó reggelt!

Póci! nagyon gratulálok és sok-sok boldogságot kívánok, de amint azt írted ez már megvan:)))

Beber! Gyönyörű ez a "hurkabébi":) Komolyan mondom megpukkadunk a csajokkal az irigységtől:))))))

Cseka! Figyu, mi már erre a babára is annyit vártunk (mondom én akinek az 1. lombik nem sikerült), hogy nem lehet semmi, semmi, semmi bajuk. Az meg, hoyg később kapod meg a dvd-t, ne izgasson. Mert tudom és ezerrel drukkolok, hoyg minél előbb megkapd és otthon a tv előtt bömbölbe nézegesd a szép kis amcikátokat:))))

Február! Remélem benézel azért:))))
cyprus

Szóval a macikátokat cseka, de úgyis érted. Hiába, itt somfordál a főnök és ezerrel gépelek.

Zsembi! Te apánk utolsó munkanapján mész hozzá? Akkor már tuti extrajó kedve lesz, no meg baromi fáradt is lesz.

Annyira jó, hoyg ennyien leszünk szeptemberben:)))
cyprus

Csajok, olyan édibogarak vagytok! Köszi Nektek, hogy tartjátok bennem a lelket!!! Ezer puszi mindenkinek és nagy-nagy ölelés :lol:

Póci: gratulálok a babádhoz!!!Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek együtt!!! :D

Beber: tök jó a legújabb fotó is Pistikéről, olyan szép baba. Egy fotómodell, a topik hivatalos modellje :)

Kép
cseka

Cyprus remélem is hogy jó kedve lessz már nagyon izgulok. :)
zsembi

Na, én most megyek dolgozni, de amjd jövök ám délután:))))
puszi
cyprus

Jó reggelt Lányok!

Beber, én Pistikétől elolvadok, komolyan, annyira tündéri!Gyönyörű hajas baba!Én is csatlakozom a sárgulók köréhez :oops:
És köszi, igen én is úgy érzem, hogy nem lesz kérdéses, hogy apánknál maradok. Tudom, fizetni kell majd, de ha már ennyit vártam a babóra, akkor szeretnék a legjobb kezekben maradni.

Cseka,
örülök, hogy a többiek meg tudtak nyugtatni. Biztosan nem lesz semmi baja Macikádnak!!!

Zsembi,
szerintem ne izgulj!Nem kell tőle annyira félni, nem harap a mi doki bácsink. És hát Te már jól fel vagy készülve belőle :D . Én is izgultam az első alkalommal, de már akkor is humoránál volt, de persze jól be is paráztatott egy csomó mindennel (pl mi minden okoz rákot a nőknél..... :shock: ), de Te már tudod, hogy ő ilyen és nem kell berezelni.

Kíváncsi vagyok, hogy fog tetszeni Neked. Szerintem már biztosan számolja a napokat a szabijáig. :D

KATÓC :?: :?:
csináltál tesztet??,Druuuuukkkkk!!!

Február,
mesélj, mi jót sikerült alakítanod tegnap Dévainál? :D :D De azért azt is meséld el, mi mindent látott a pocakodban!Micsoda boldogság lehet most Nálatok!!!! :D

Egyébként tegnap eszembe jutottál a paravánnál :lol:

Bébé
bébé2007

Bébé hát igen jól felkészitettetek itt már engem.

Nekem most mennem kell szép napot mindenkinek!
zsembi

Jó reggelt!

Ági: mi Pestlőrincen lakunk

Zel: Neked is jó problémás előéleted volt

Beber: édes, gyönyörű ez a Pistike baba, micsoda haja van :D

Tegnap voltam Apánknál, este 1/2 11-kor végeztem (!!!!!)
UH-on nem találta a jobb petefészkemet, a balban meg ciszták vannak, nem értem soha nem volt pedig 2 éve elég sok UH-on veszek részt, és márc-ban sem volt semmi, állítólag még határeset.

Túlestem a méhszondán is, a felvezetés semmi, de amikor fenn volt, hááááát volt már jobb élményem is. :roll:

Holnap kezdődik a szuri, napi 2 egység Puregon, + 1 Merionál + 1 Closty. Aki túlvan, nektek is ilyen volt???

Ma Nyírőben kezdtem, 3. napi hormon.

Déli patikában lehet fizetni bankkártyával????

Ja és mutatta a tenyerét, mint a hús mértékegységét, Ti mit ettetek? Naponta sülthús/grillcsirke????? Boooooáááá

Megkaptam a nyilatkozatot, hát minden rossz eshetőség szerepel benne.

Na szép napot mindenkinek :P

Anikó
tatulány

A 8-as busz júli 28-ig van elterelve, sztem egyszerűbb a Délitől a 139 busszal menni.

Zsembi: ne félj a dokibácsitól, elég szigorú de mindent elmond, vki írta, h amit mondd az 2-vel el kell osztani

Anikó
tatulány

Tatulány én Kőbányán lakom!

Nen azt mondta, hogy multicisztás vagy??
Ági28

Szia Tatulány!

Fél 11??????????????? :shock: Ez durva. Jó kemény hete lesz a dokinknak a szabi előtt úgy látom.
Cisztákkal én is ugyanígy jártam. SOHA, semelyik orvos (pedig elfogyasztottam egy párat) nem mondta, Dévai viszont az első uh-n jól rámijesztett: "kifejezetten multicisztás petefészek"Köszi. De én hiszek neki,hogy így van. Sajnos.

Déliben tudsz kártyával fizetni, de nem mindegyik pénztárnál. Külön feltüntetik hol nem, szóval figyeld, mielőtt beállsz a sorba.

Hús: Hát igen, a hires nevezetes Dévai tenyér. Nekem is egyet kell eltűntetnem naponta, három-négy adagban. Neked nem mondta, hogy a csirke nem jó, mert egészségtelen és mindenféle egyéb betegséget okoz???? :shock: Nos, sertés, marha, de nekem azt mondta, a legjobb a vadhús és a tengeri halak lennének.
Még szerencse, hogy ezeket baromi nehéz beszerezni nálunk....

Neked ezek szerint Vass doki fogja befejezni?

Bébé
bébé2007

Sziasztok!
Hát itt vagyok megint, na, mit mondjak, meg vagyok hatva a fogadtatástól.
Nem, tegnap kivételesen semmi érdekeset nem alakítottam Dévainál (hiába, lassan megkomolyodom :) )

Cseka, én meg tudlak érteni, rémüldözni én is nagyon tudok, de ne aggódj, biztos minden rendben lesz. Szerintem mindenkinek van 1-2 olyan ismerőse, akit mindenfélével ijesztgettek, aztán nem lett semmi baj. De úgy látom, nyugodtabb is vagy már.

Ha jól látom, Manóka még nem jelentkezett ma, szóval tegnap beszélgettünk, 3 embriót kapott vissza, borzasztóan boldog volt, én is nagyon örültem neki. Ahhoz képest, hogy alá kellett írnia, hogy három tüszővel is vállalja a beavatkozást... De majd a részleteket elmondja, amikor jön.

Grillázs, de jó téged látni, mi van veled?

Beber, ez egy őrület, hogy milyen édes az a gyerkőc!!!
február

és íme a részletek, előre szólok, hogy hosszú lesz, nyugodtan lehet lapozni :)
Szóval. Pénteken vettünk 2 tesztet. Melyik a reggeli első vizelet, ha az ember óránként jár éjszaka wc-re? Komoly probléma. Úgy döntöttünk, legyen az éjfél utáni első. 01:10-kor kiballagtam, produkáltam egyet a pohárba, tesztcsík bele, kontrollcsík megjelenik és gyakorlatilag ugyanabban a pillanatban a másik is. Nem hiszitek el, ahelyett, hogy remegő kézzel elpityeredtem volna, ahogy a forgatókönyv ilyenkor előírja, megnéztem a használati utasítást, hogy biztos, hogy ennél a tesztnél is AZT jelenti-e.
Felráztam februáraput, hogy jöjjön, mert ilyet még nem látott, és rögtön tudta, hogy nem UFO szállt az erkélyre, hanem pozitív a teszt, bár ez utóbbi legalább annyira meglepő. Kiderült, hogy annyira biztos volt benne, hogy előre megírta az SMS-t az Anyósomnak. :) Hétfőn azért csináltam még egyet, jól be is tojtam, mert azt halványabbnak láttam, hát aki hülye, az az is marad.
Dévainál Ágika nem is köszönt, azzal kezdte, hogy mi újság, mondjuk, hogy mi, erre mutatja a két kicsi öklét, hogy ÍÍÍGY szorított nekünk. Legszívesebben megöleltem volna. Dévai is nagyon aranyos volt, úgy örült, hogy egyből egy. Szóval van petezsák, és ami a legjobb, hogy már látszik benne a gyerkőc. Egyelőre babszem formájú, és valószínűleg nem is nagyobb, de azért ott van. Februárapu szerint kislány, mert a beültetés után Dévai azzal búcsúzott, hogy szép, kövér kislányt kíván nekünk, és februárapunak meggyőződése, hogy Dévai tévedhetetlen.

Sajnos, nem maradhatunk nála, egyszerűen iszonyat messze van, Dévai is, meg a János is, örültünk, hogy a két lombik alatt meg tudtuk szervezni. Nem a pénz miatt, mert az is magánorvos, akihez visszamegyünk. Viszont neki a rendelője a munkahelyünkhöz van közel, a kórháza meg a lakáshoz. Teljesen praktikus, ráadásul ő küldött el meddőségi szakrendelésre azzal, hogy ő kuruzsolhatna egy darabig, de jobb ezt szakemberre bízni. Nekem ez nagyon imponál, ha egy egyébként elismert, nagynevű orvos ismeri a saját határait.
február

Hú február olyan de olyan boldog vagyok ám! :-) Vigyázz a babszemedre mostmár! :-)

Manóka miatt is, meséltelek is apának otthon, mert manóka is annyit szenvedett, megérdemli, hogy a kis emriói meg is tapadjanak. Na jó a 3-ból kettő! :-) ++++++++++++
Ági28

Jaj, Ági, de egy bunkó vagyok, meg sem köszöntem, hogy közvetítettél tegnap! :oops: Szóval, köszönöm. :oops:

És mindenkinek NAGYON, NAGYON köszönöm, hogy drukkoltatok, meg seggberugdostatok, ha kellett, nélkületek biztosan teljesen bedilizek a végére (így csak félig...)
február

február nem is kell megköszönni, természetes, hogy közvetítek! :-)

Seggberugás innentől is áll ám! :-)
Ági28

ja de csalódott is vgyok ám, annyira készítettem a rekeszizmom egy jó kis sztorira. Erre simán megy minden! :-(
Ági28

Február :D ,

Annyira, de annyira örülök!!!!Olyan jó volt olvasni a beszámolódat!Teljesen meghatódtam!!

GRATULÁLOK ÉS PROBLÉMAMENTES POCAKOS HÓNAPOKAT KÍVÁNOK NEKED!Vigyázz Magatokra!

:D :D :D :D

Manókának mennek babatapasztók++++++++++++++!!!!

Bébé
bébé2007

Köszönöm, Bébé! és kívánok hasonlókat neked is, meg mindenkinek.

Ági, bocsi! de azért ne aggódj, fogok én terhesgondozásra is járni (ha nem is Dévaihoz), majd biztos ott is csinálok hüjjeségeket, és azt mind megosztom veletek, reszkessetek, nem szabadultok meg tőlem!
február

Ági,
én is vártam valami vicceset :D . De azért jókat mosolyogtam Február beszámolóján is. :lol:

Bébé
bébé2007

Na most beszéltem Dévisszel, és negatív a kenetem! :-)
Ági28

Deee, aszonta, hogy multicisztás!!!! Mindenkinek ezt mondja?
Teljesen beijedtem, hogy PCO....eddig még senki, soha nem látott ilyet, de még ő sem a múltkor, akkor ez nem gond?

Nekem napi 3x tenyérnyi húst mondott, csirkét nem taglalta külön, kérdeztem, h bármilyen fehérje, (sajt, túró), de hát az nem jó, csak valódi HÚS, az szállítja a hormonokat.

Február: teljesen meghatódtam én is a beszámolódon, milyen boldogok lehettek most, véget ért a tortúra (nagy része), mostmár az örömteli dolgok jönnek.

A paravánnál kicsit tipródtam, h mezítláb v. papucsban járkáljak a vizsgálóágyak között, Ági szólt is, h papucs!!!
Ja és csúszott a lábam alatt a nylon, azt is megigazították nekem.

Ahogy feküdtem arra gondoltam, h szülésnél is így lesz....húh elég félelmetes érzés fogott el.

Igen, a Vass doki fogja befejezni.

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Még új vagyok ezen a listán, de sajnos rutinos lombikos. Miután sokadszorra sem sikerült a beültetés úgy döntöttünk, hogy megpróbálom egy másik intézetben.
A topik címéből látom, hogy a Dévaiba jártok, illetve ha jól olvasom van aki csak járt, mert azóta kisbabája is született.
Nem tudtok ajánlani valakit? Valakit aki nagyon alapos, ugyanis senki nem tudta idáig megmondani, hogy mi a vetélések oka.

Szimó
szimó

Sziasztok! Február! GRATULA EZERREL TOVÁBBRA IS SZORÍTOK ÉTRETEK!
Jó lenne vmi elérhetőséget tudni rólad, mert, ha nem vagy melóban, ami ugy egondolom előbb utóbb megtörténik akkor hogyan fogok tudni rólatok! Cseka, remélem akkor egy kicsit megnyugodtál. NEm lesz semmi baj!
Bocsi, hogy a többieknek nem írok, de jelenleg 5kereszt+2 saját kölök van náluunk és ebédfőzés+egyéb elfoglaltság miatt szűkös az időm. Az újaknak üdv! A stimci alatt lévőknek drukkk! Gizmi! Remélem alakulsz!
Pusz mindenkinek
Vendég

Tatulány nyugi az nem olyan nagy gáz, a bal petefészkem nekem is az. Bár most a cérnázós néni arra is adott cérnát! :-) Én mindíg mezitláb mászkálok!

Szia szimó. Hát sajnos az okot itt sem hiszem, hogy megmondanák, max egy genetikus. De azért érdemes elmenni a Dévaiba, hátha tudnak okosat mondani!
Ági28

Tatulány,

amint látod nem vagy egyedül a multicisztáddal. Én megpróbálok nem is foglalkozni ezzel az információval (mert csak agyon idegeskedném magam....)

Igen, nekem is azt mondta, hogy a sajtokat felejtsem el, mert tele vannak zsírral és sóval és csak hízlalnak. :shock:

Nekem azt fejtegette, hogy valami rejtélyes okból - még nem jött rá miért - , de a multicisztás nők nem szeretnek húst enni......hát,ha belegondolok ez speciel rám igaz, mert a Dévai előtti időszámításomban én alig ettem húst max egyszer v kétszer egy héten.

Bébé
bébé2007

Ez így igaz, nem okoz problémát ha nem ennék hús akár 1 hónapig sem.

Ma már megettem a magamét, remélem a célnak megfelel 1/2 grillcsirke is.

A ciszták ellenére rendesen stimulálódtatok?

Kicsit megnyugodtam, h írtátok ezt.

Anikó
tatulány

Nyugi azok nem rendes ciszták, nem lesz gond a stimuval!
Ági28

Kedves lányok! Nagyon köszönöm a drukkokat, eddig bejött. Ha nem bánjátok leírom múlt hét péntektől mi történt velünk:
pénteken a 3 punkciós voltam, mire bekerültem a műtőbe addig előjött a migrénem. Volt már pár punkcióm, de délután kb. 4-kor mentünk haza és nagyon kómás voltam, fél 5-től reggel hatig aludtam, 7 tüszőt szívott le a doki, ebből 6-ot megszúrtak mert 1 éretlen volt. Másnap volt 5 szabályosan osztódó embrió, hétfőn pedig 3. Tegnap mind a 3-at visszakaptam, a biológus szerint gxxönxörúek a gyerekek, 2db 6 sejteset és 1 db 8 sejteset kaptam vissza. Mától kapom a progi szurit, és remélem ez sikerülni fog és folytatom a babaesőt. Tegnap 1/4 12-re mentünk transzferre, és 1/4 4 után jöttünk el az intézetből. Nagyon sokan voltak. Nagyon látszott a dokin, hogy fáradt. Mondtam is neki, hogy vigyázzon magára mert nekünk szükségünk van rá.
Napi 3 szelet hús elég llesz nekem. Transzfer közben jópofa volt, kérdezte mit ebédeltem? Mondtam csirkecombot, az már két szelet hús.Erre Ő- Egy csirkecomb fél szelet húsnak felel meg,
Egy a lényeg, a túrót meg ne kérdezzétek tőle, hogy azt lehet e enni, mert arra azt fogja mondani, az nem hús.
Póci, beber gratula a gyönyörű csemetékhez!

manoka
manoka71

Február! nagyon örülök, hogy személyesen is megismerhettelek. Nagyon örülök, az örömötöknek. :D
ÁGI! Képzeld majdnem elkaptunk egy lopós embert, a párom visszaszerezte tőle az ellopott női táskát ! olyan büszke vagyok rá!

manoka
manoka71

manóka vigyázz magadra! :-) És hol történt ez?
Ági28

Kőbányán, a liget téren, éppen fagyiztunk. Amikor egy srác futott egy női táskával.
Úgyhogy vigyázz a táskádra. A 95-ösön is szoktak lenni , ott az anyósom tárcájját vették ki a táskából. csak azért írom, hogy ezek mindenütt ott vannak.

manoka
manoka71

Szerencsére 95-össel nem járok! :-)

na de ti hősök vagytok! :-)
Ági28

h most futhattam volna, jó futó vagyok. elkaptam volna :D
olyan lettem volna mint egy hőscincér! :D :D

manoka
manoka71

És a néni is megvolt, akinek a táskáját ellopta?
Ági28

igen egy fodrászatban épp ott lévő vendégé volt. Szerencsére nem volt ideje a táskából kivenni semmit.
Ezek után még inkább nyitott szemmel fogok járni.Ebben a melegben főleg rákattannak a lopósok az emberekre, mert a figyelem ilyenkor méginkább csökken.

manoka
manoka71

Hát igen sajnos. tegnap én is olyan lelkes voltam itt a hüsi irodában, gondoltam hazMEGYEK, MOSOK, VASALOK, STB.. AZTÁN ANNYI LETT, HOGY LEVITTEM A KUTYÁKAT, ÉS LEÜLTEM A TV ELÉ A VENTILLÁTORRAL.
Ági28

vigyázz magadra ebben a melegben!
Most lelépek, holnap jövök
Puszi

manoka
manoka71

Puszika. Te vigyázz inkább. Ti most 4-en vagytok! :-) :-) :lol:
Ági28

Sziasztok Lányok!
Nem tudok mostanában sűrűn jönni, baromi sok a meló, de este mindig visszaolvasok. Most is rohanásban vagyok, ezért nem tudok mindenkinek külön-külön egy jó szót......, de azért azt meg kell említsem......, Február, végigbőgtem a mai irományodat. Látod, hogy sikerült.
Szép estét mindenkinek!
finch

kösz lányok, Pistike dagad a büszkeségtől és csókjait küldi ismét a csajoknak. Azt üzeni, hogy majd megmutatja magát újra ha lesz valami klassz fotó, hogy valami jó kiscsajt hozzatok neki össze hamar, hogy ne legyen nagy a korkülönbség :)
Mellesleg ha így folytatja nem tudom melyik csajszinak fog tetszeni, ui. ma voltunk először doktornéninél, megmérték olyan mérlegen mint a kórházi, 3 és fél hét alatt 1300 grammot szedett fel, így most 4300 gramm ő, napról napra dagibb :shock: Úgyhogy majd olyanok jelentkezését várja akinek bejönnek a mackós szőrös hátú és fülű pasik mint ő! Nemcsak a fején van nagy szőrzet :lol:

Február, annyira jó volt olvasni, még1x gratulálok!

Tatilány, már látom leírták a többiek is, hogy mindenkinek muulticisztás a petefészke, csatlakozom: Dévainál az enyéim is azok :lol:
beber

Sziasztok!

Szimó üdvözöllek.

Dr. Fülöp Vilmos: Az immunpatológiai hátterű habituális vetélés kezelése terhesség alatti intravénás immunglobulinnal .....
Dr. Fülöp Vilmos 06 30 558 44 90
Szabolcs: 350-47-38 Nőgyógyászaton kérd az onkológiát ( ott rendel). "

Hivd fel beszélj vele biztos tud segiteni.
zsembi

Szia Zsembi!

Köszi a választ! Ha ez az a vizsgálat amire én gondolok, akkor ezt a Nemes doki az Immunológián szintén a Szabolcs utcában megcsinálta. Sőt ugyanezt a vizsgálatot ettől függetlenül a Czeizel doki is elvégezte és nem találtak semmi rendellenes dolgot.
Ezért is gondoltam, hogy most megpróbálnám a Dévaiban a lombikot, hátha más módszerrel, más gyógyszerekkel dolgoznak. Ezért is kérdeztem, hogy nem-e tudtok ajánlani valakit.

Szimó
szimó

Szia Szimó!

A Dévaiban szeretnéd, ha ajánlanánk neked egy dokit? Mert a Dévaiban két, csak két doki van, az egyik, a mi nagy fehérünk: Dr. Dévai István=Dévisz, a másik doki dr. Vass Zoltán. Mindketten nagyon lelkiismeretesek, szeretjük őket!
finch

Szimó!
Csak nem ismerlek? Remélem Te vagy az! ( megnéztem a profilod, és van egy olyan megérzésem, hogy csak Te lehetsz! ) Ha Te vagy, pont a napokban gondoltam rád, hogy mi lehet veletek! Na persze ebből nem derül ki számodra, hogy én ki lehetek!
Sokáig dolgoztunk együtt, Te 96 voltál, én 92! :-) Na?
( Hú de ciki, ha nem Te vagy az! ) :oops:
finch

Szimó akkor nem tudok segiteni.
Én is új vagyok most megyek pénteken elöször a Dévaihoz.
zsembi

Sziasztok!
Bocs, hogy tegnap angolosan távoztam, de áramszünet volt a mi uccáááánkban… Cyprus, nálatok minden rendben volt?
Babóca, majd pü-ben elküldöm a telefonszámomat, az jó? Aranyos vagy, hogy ennyire figyeled az eseményeket! Egyébként most még nincs otthon net, de megbeszéltük februárapuval, hogy amikor már otthon leszek, akkor lesz. Szóval követni fogom az eseményeket, és meg is írom, mi van. De az még sokára lesz.
Manóka, én is nagyon örülök nektek! Egyébként azért jegyeztelek meg (emlékszel, egyszer már összefutottunk, előttünk mentetek be Dévaihoz), mert egy kicsit emlékeztetsz egy volt évfolyamtársamra, nem is annyira az arcod, inkább a gesztusaid, és neki is lombikból lettek az ikrei, egy kisfiú + egy kislány! :)
Ági, szerintem a legészszerűbb programot választottad tegnap :)
Finch, köszönöm!
Beber, mi pályáznánk a fiad kezére :) Nekünk szép, kövér kislányt ígért Dévai, és biztos a mackók fognak tetszeni neki, mert az anyjának is… :oops: :wink:
február

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: