Nagyon-nagyon jót aludtam, alig bírtam felkelni.
Kriszti, Tamara!
Köszi a köszöntést!
Tamara ne aggódj, hogy kevés lesz a gyerekruha. Nekem ma a védőnő azt mondta, hogy ha ilyen meleg lesz továbbra is, bodyban fog lenni csak a gyerek. És mutattam neki a kisruhákat és mondta, hogy bőven sok lesz a felét sem fogja hordani. Bár most legutóbb apukámék, hoztak még kisruhát, mert én azon aggódtam, hogy ebben a melegben tényleg mit is adjak majd Blankára, és lehet olyan kisbody szerűséget kapni, aminek az elején van egy kis fodorbodor, ettől annyira nem nem body kinézetű, de még is az. Hát szerintem ezeket agyon fogjuk hordani.
Még azon is gondolkozom, hogy 2 szettet fogok összekészíteni hazahozósnak, egyet ha hűvösebb lesz, egyet ha kánikula és majd a férjemnek megmondom, hogy melyik kupacot hozza.
Nem akarok úgy járni mint a barátnőm, na azon 5 percig csak hahotáztam. Ő nem készített össze a gyereknek hazahozósruhát, mondván második gyerek, apuka már csak tudja, hogy mi kell.
Mondta is a férjurának, hogy hozz már be pelust, meg sapit, meg rugit ... stb.
Erre bevitt valami nem éppen új darab rugit a gyereknek ... de se egy body-t se egy kis zoknit ... azért mert anyuka nem mondta
Ja és nem volt valami nagyon meleg, elég szeles idő volt. Barátnőm mondta, hogy olyan gyorsan öltöztette a babát, ne hogy észrevegye valami csecsemős nővér, hogy nem ad rá bodyt, hanem csak a kiscsupasz testére rögtön a rugit
Szopiztatás: én is nagyon szeretném szopiztatni a kicsit, remélem majd ő is akar
Kata: az én munkahelyem nem TB kifizetőhely (KFT), így nekem mindent magamnak kell intézni a kincstárban. És nem is a munkahelyemtől fogom kapni a pénzt.
Jó bonyolult ez az egész támogatási rendszer
Timi

[/img]