Sziasztok Lányok!
Jaj Február, írj gyorsan valami vicceset, mert nagyon rám férne. Teljesen le vagyok törve, mert az éjszaka olyan görcsre ébredtem, hogy összeakadtak a szemeim. Most pánikolok.
Yamita, az ekg, tüdőszűrő és az összegzés az általános egészségi állapotodról (ezt a háziorvos írja) egy éven belül érvényes, ezeket nyugodtan elintézheted. A laborvizsgálatnál a lehető legfrissebb a jobb. Az AIDS, szifilisz és hepatitisz vizsgálatokra én a doki bácsitól kaptam beutalót a Mária utcába, bő 2 hét, mire elkészül.
Moncso - Üdv itt! Babagyáros, ez tetszik.
Csajok nem szeretnék hülyeségeket beszélni, de emlékszem valami olyasmire (még az első szóbeli tájékoztatón), hogy az éjféli injekciónak az a célja, hogy a petesejt leváljon a tüsző faláról, és uszikáljon a tüszőben lévő folyadékban. Ezt a folyadékot szittyózza le doki bácsi. Ezért fontos, hogy 36 órán belül meg legyen a punkció. A tüsző akkor reped meg, amikor a tű hozzáér, szinte robban, ezért már vákuum van a tűben, mikor repül.
Choragon vagy Ovitrelle, mindegy, mindkettőben HCG van. Sajnos az első lombiknál én is bedőltem: megcsináltam a tesztet, miután nem jött meg, persze pozitív lett a HCG miatt. Kell 5-6 nap az utolsó szuri után, mire kiürül.
Bocsi, kicsit hosszú lett!