A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kicsi Ginam!

Megértelek,de hidd el meg fog erősődni az a zebruska :P És hamar eltelik az a 3 hónap!!!!Áztán a töbi is és kezedben tarthatód gyermeked vagy gyermekeid!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Nikócskám!

Hogy vagy Drágaságom!? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gina, milyen tesztet használtál?
elan

Elan!

Gabriel.Kazettás.
gina25

Jó reggelt! :lol:
Látom mára is jutott egy kis jó hír :wink:
Gina drukkolok nagyon,hogy keddig csak erősödjön a csík :wink:
Jah! Neked is járnak a babaragikKépKép

Mai Bmc járatnak Kép

Nika,
Mik a hírek? Merre jársz? :roll:

Törpe

Kép
törpehzs

Estike! Szerintem is korai volt ez a teszt még! Tessék csak meseszép hétvégét csinálni, csupa pozitív gondolatokkal, és drukkolni a csöppség(ek)nek!KépKép

Törpe

Kép
törpehzs

:lol: mellényúltam
ezeket akartamKépKép
megyek kávézni, úgy látom még rámfér a koffein! :oops: :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Törpim!

Hol szerezted ezeket a jó pofa smiley kat???? :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyika!
http://www.foolstown.com/en/sm_all.htm

Csak rákkatt a smileyra ami tetszik, fent megjelenik a kód, és csak másol ide meg beilleszt! Még a képre sem kell katt előtte, mert már eleve úgy van megadva a kód!
Készülj fel egy óra röhögésre, rengeteg édes van közöttük!
Ez az egyik kedvencem:
Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok,

Hát rendesen elvagyok kenődve. :cry: Tegnap voltam vérvételen, és hát ma lett meg az eredménye. Borzalmas megint a vérképem… :cry:
A süllyedésem 41 (20-ig jó), a CRP pedig 30,2 (10-ig jó). :cry: Intézem már a beutalókat, és mehetek teljes kivizsgálásra…

Remélem nincs komoly baj, úgy félek :cry: :cry:

Kép

Kép
zsókuci

Törpe!

Köszentyűűűűűűűűűűűűűűű!!!!!Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zsókucim!!!!!

És nem mondta senki ezek mit jelenthetnek????????????????????? :( Azt tudom,hogy nekem is volt magas a süllyedésem és azt mondta a doki hogy az azt jelenti,hogy gyulladás van a szerevezetben!!! :roll: Nem lesz semmi baj ,ne félj Kicsikém!!!!!Ha tudsz kérdezz rá a körzetidnél,!!!Ha megtudom mi az a CRP akkor szólok,megkérdezem dokimat!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Még indulás előtt egy gyors bekukk. :wink:

Estike,
Ne kenődj el, még lehet hogy korai ez a teszt!

Gina,
Ez már jó jel! :wink:

Zsókuci drága,
Jaj, ez nem túl jó hír! :( Biztosan nincs komolyabb baj, de valami csak lappang a szervezetedben. Egy komolyabb kivizsgálás legalább fényt derít a dolgokra! Nagyon-nagyon szurkolok, hogy csak valami kis picuri gond legyen, és hamar kikezeljék! Fel a fejjel!

Na el is köszönök, mert nemsokára indulunk. Jövök majd valamikor!
Puszi

Kép
rebe
Dunaharaszti

Zsókucim!

Kiderítetettem,azt mondta a dokim,hogy mind a 2 gyulladásra utal!!!!Azt mondta lehet petefészek gyulladás is!!!Nyugodj meg Drágám,minden rendben lesz!!!!! :roll: :wink: Pusszilak Kicsikém

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Rebécském!!!

Hajrá Drágaságom!!!Mától te is kismami leszel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P Pusza és egy nagy nagy öelés!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Várunk,haza! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zsókuci, ne aggódj, biztosan ki tudják kezelni gyorsan! Az ilyen esetekben nagyon hamat segít egy kis antibiotikum. Tudom-tudom, lórugás, de hatásos. Jobbulást kívánok! Akkor most csúszik a látogatás W. kapitánynál, ugye? :(
elan

Mindenkinek szép Kép -ot!

Estike
Nagyon korán volt ez a teszt!!!!Láttunk már csodát itt a topikon!!!!Sajnos már nem emlékszem rá ki volt,de ő is negatívat tesztelt és a Bmc-ben közölték vele,hogy babát vár!!!!!Nyugi,ne stresszeld magad,mert árt a babónak!!!!!

Gina
Ez nagyon jó jel!!!!Vigyázz magatokra :D

Zsókuci
Jobbulást neked és szorítok,hogy csak egy pici gyulladás legyen!!!Lehet,hogy csak egy fogad ami nem fáj!!!

Nefke puszil mindenkit!Már jobban van és délután kiderül kell e még infúziót kapnia.

Törpi
Péntek?

Lexi
Véletlenek nincsenek és remélem ez azt jelenti jobbra fordul az életed!Már megérdemelnéd!!!

Anett
Kép
gabicsibe

Csak gyors válasz, mert dolgozom:

Elan,
Nem, szerdára már be is jelentkeztem a doktorunkhoz :wink: Úgyis kell nőgyógyis kivizsgálás is a teljes képhez...

Lányok, aranyosak vagytok! Köszönöm.
Este jelentkezem.

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci, szerdán lehet, hogy én is megyek hozzá, és akkor találkozunk... Ha megyek, akkor előtte írok privit és megdumáljuk, ki miben lesz :) Olyan szívesen találkoznék már Veled élőben!
elan

Zsókuci!
Ne aggódj, a süllyedésed nem túl magas, szóval apró gyulladás van valahol!
Jó, hogy ilyen hamar észrevették! :)

Törpe

Kép
törpehzs

Gabicsibe!
Nekem OK! :lol: 8)
13:30megbeszélt helyen?
Majd privben megírod a hely nevét?
Tök jó! Már alig várom!

Törpe

Kép
törpehzs

Rebe!
ügyes légy!

Törpe

Kép
törpehzs

Törpi

Persze,elötte még egyeztetünk!

Zsókuci
Kívánom,hogy ne találjon semmit!!!
gabicsibe

Kicsi Gabikám!!!!

Jól vagy Kicsikém???Nincs hányingered??!! :wink: Kicsimamikám!!

Nefkének is megy a drukk és puszikálom! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kedves, aranyos lányok!

Köszönöm mindenkinek a bíztatást. Már sokkal jobb. mint reggel volt. Tudom, hogy nincs minden veszve. Bár van még egy tesztem, biztosan nem használom. Legközelebb akkor nyúlok hozzá, ha 2 hete késik, hányok mint állat, vagy triplájára nő a has körtérfogatom.

Gina! Nyugi. Ez a csík csak sokkal erősebb lesz, lehet, hogy meglesz fiacskád kívánsága???? Drukk!!!!!

Törpe! Tuti, hogy szép hétvégém lesz.

Zsókuci! Sajnálom a nem túl jó híreket. Biztosan kapsz megfelő gyogyit és hamar egészséges leszel.

Gabicsibe KISMAMI! Hogy vagy? Felfogtad már?

" Eldönteni, hogy gyermeket akarunk, egy pillanat műve csupán.
De a döntés, hogy szívünk a testünkön kívül dobog, örökre szól."
estike66

Sziasztok Csajszik!
Mindenkinek szép napot, sok sikert kívánok!
Köszi az infókat.

Zsókuci!
Semmit nem értettem félre és köszi, hogy szóltál, mert még lehet, hogy mindig ott tanyáznék a másik oldalon.

Kitartó leszek és próbálkozok, csak furcsa, mert ha valami gondotok van hogyan konzultáltok az orvosotokkal ha ennyit kell próbálkozni, hogy elcsípjétek telefonon?

Mi van ha személyesen odamegyek és úgy kérek időpontot?
Kb. mennyi időre adnak időpontot?
moncso70

Moncso!

Üdv Itt nálunk!!Ti még csak most kezdtek,? :wink:

Dórka babás hírek!!!!!!!!!!!!!!!!!
Székesfehérvár, 2007. október 3.

1910 g vagyok és kikerültem az inkubátorból kiságyba.
Egyszer 20, egyszer pedig 30 ml-t szoptam és utána ügyesen ettem üvegbõl.
Ma amíg anya Lilónál volt , apa dajkált és megpróbálkozott az etetéssel is,egész ügyes.
Ma elvitték a szobatársamat , Eriket szemmûtétre pestre , remélem minden rendben lesz vele.

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok ,én ugy Örülök,hogy ilyen szépen javul a kis Dórka baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi
Itt igen, most kezdenénk.
moncso70

Moncso!

Értem,akkor még semmi kívizsgálásotok nem volt ugye?!Szerintem kb 2 hét 1 hónap mire időpontot kaptok!!!De lehet még elöbb !!Nem tom! :roll: Hívd őket bátran!!!Szerintem olyan 14 fele mert addigra már talán van egy kis nyugi,bár pénteken álltalában egész jó szokott lenni a helyzet!!Kitartás!És hajráá baba project!!!!!!!!!!! :P Mióta nem nem sikerül teherbe esned?! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Megvannak a kivizsgálálások, csak nem ott szeretném folytatni.
Ez a harmadik éve, de remélem ezzel nem ijesztek meg senkit, mert remény mindig van, mégha nem is látszik olyan hatalmasnak. Csak nézőpont kérdése. Köszi a szurkolást, hasonlókat Neked, Nektek is.
Zeke adjunktus Úrról tényleg nem tudtok semmit?
moncso70

Szia Moncso!

Én hozzá járok. Ha nincsenek nála sokan akkor kedves. Néha morcinak tűnik, de az szerintem annak köszönhető hogy nagyon sok a betege és a dolga. Egyébként én csípem. :)
vucuska

Szia Moncso!

Mi augusztus elején kértünk időpontot és október 22-re kaptunk. Dobtam egy hátast mikor közölték. De aztán felhívtak szeptemberben és egy hét múlva mehettünk...

Kép
bobcsike

Köszi.
Hát remélem nem olyan sokára lesz időpont.
Most sajna lépnem kell, de hétfőn bekukkantok, hogy mire jutottam.
Szép napot, jó hétvégét Mindenekinek.
Babaragik, türelem -és mensimanók (kinek mire van szüksége) elküldve.
moncso70

Szia Bobcsike!

Most hogy álltok?
gina25

Sziasztok!

Huha apa tuti megfog harizni de teszteltem. Negatív lett 1 szem db csík. Eléggé görcsölök. Holnap azért felmegyek mert beszélni szeretnék az orvosommal és szeretném ha látná, hogy a progi szintem megfelelő-e. Amit nem tudok használjam az utrót addig vagy hadjam abba? Nem vagyok kiborúlva csak az miatt, hogy majd mennem kell melózni. Remélem hama kezdhetünk megint. Imádlak benneteket, nagyon aranyosak vagytok. Nem fogok eltünni megígérem. Szerintem az nem segít ha bevackolom magam és szomorkodok. Mensi manók elmennek és megyünk apával welneselni meg kirándulni. Ja és gyüjtünk sok sok pénzet és építkezni fogunk. Hurrrrrrrrrrrrrrá! Hétfőn járunk utánna az építési hiteleknek és a szocpolnak. Ha tudtok segíteni szivesen fogadom a tippeket.
nikó

Szia Gina!

Mi még csak az előzetes vizsgálatokat járjuk és az első inszemre készülünk (majd novemberben)
Férjem tegnap volt én pedig majd ha megjön az azt követő 3. napon megyek. Szóval én még gyerekcipőben járok a többiekhez képest, de már így is sok infót megtudtam az olvasgatással.

Te hogy állsz?

Kép
bobcsike

Bobcsike!

Én az inszemet megúsztam!Ma 1 hete volt a beülti,kedden kell menni az eredményért!
gina25

Gina!

Akkor szorítok neked kedden....

Most sajnos mennem kell. Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
bobcsike

EStike!

Hahó itt vagy!Még 1 órát itt lehetek aztán a fiamé a pálya!! :( :(
gina25

Nefkenek drukkok ezerrel!

Nikó
szerintem már holnapig ne hagyd abba az utrót!
Majd holnap a doki elmondja mi legyen!
csakazértis mennek a babatapik:Kép
Kép

Szép délutánt mindenkinek! Ma már csak éjjel tudok bekukkantani!
Remélem szép híreket olvashatok majd!
Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Nyunyika! Veled örülök Dorka babónak, nagyon-nagyon. Párom is folyton kérdezi mi van kicsi manóval?

Itt vagyok Gina kismami, még egy picit. Még otthon, vagy dodozol?
estike66

Nikó! Miért kellene ma abba hagynod? Kérlek!
estike66

Estike!

Elolvastad, hogy kell berakni képet?
Nem hagyom abba de érzem hogy nincs értelme. Folyamatosan görcsizek ésegyre jobban vérzek! :(
nikó

Igen, köszi Nikó a segítséget!

sajnos ma se időm, se türelmem bíbelődni.

Kérdeznék. Nem értem, hogy mitől vérzel? Előbb jött meg a mensid? Utró alatt? Ilyenkor nem késni szokott? Bocs, hogy ilyeneket, de tényleg nem értem.
estike66

Estike!

Nem nem jött meg elöbb sőt halál pontosan 28 napra jött meg. Biztos olvastad, hogy én nem bmc-s vagyok. Kaáliba járok most 3-man voltunk így hogy megjött a mensik az utró mellett. Holnap a vv után okosabb leszek mert progeszteront is néznek és megtudom, hogy esetleg az volt kevés. Sajnos van egy érdekes dolog nekem mielőtt megjön előtte két nappal érzek egy erős szúrást a hasimba és ezt most is éreztem. Ez tuti mensi mostmár. Remélem kapok hamar időpontot és kezdhetjük újra. Azt hittem kedvem szegi a sikertelenség de ellenkezőleg, valami hihetetlen erőt adott ahhoz már csak azért is sikerülni fog!

Nyunyika!
Mindig akartam írni én is dolgoztam bababoltba 6 évet imádtam nagyon! Fura az ottani főnökeimnek sem lehtett babájuk sokáig lombikoztak, majd fogadtak örökbe egy babát. Rá 4 évre spontán terhes lett a csajszi!!!!!!!Akkor még nem gondoltam nekem is ilyesmi sorsom lesz.
nikó

Nikócska!

Érdekes ez a szúró fájdalom. Nekem is van. Mindíg a bal petefészkem tájékán, pár percig fáj, de akkor az nagyon brutál.

Nos, én szép hétvégét kívánok Neked és MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!
estike66

Estike!

Kellemes hétvégét!!!!!!!!!!!Mennek a tapikák Drágaságos Kismamim!!!! :wink: Kép

Kicsi Nikóm!

Ugye milyen jó is a baba bolt!! :P Kicsikém,ne add fel léci!!!!!Holnapig még ragd az utrót !!!Rendben?! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nikó
Annyira sajnálnám ha tényleg így lenne!Úgy szorítottunk neked is!Viszont örülök,hogy ilyen jól állsz hozzá és nem veszted el a reményt!És tényleg ne hagyd abba az Utrót,furi ez a vérzés!

Mindenk kismaminak mennek a Kép

Nyunyi
Nincs semmi komoly tünetem és remélem nem is lesz :wink: !Reggelre viszont nagyon fájt és feszült a cickóm,szerencsére napközben nem olyan vészes.Ja és kétóránként valamit ennem kell,mert éhes leszek,pedig én napjában kétszer ettem.Ez most nekem nagyon furi,mert ritkán érzek ilyen éhséget. :shock:
De többet nem is írok ide magamról,mert nem szeretnék senkinek kellemetlenséget okozni.
gabicsibe

Kicsi Gabikám!

Ez normális,mert ugye a hcg sok mindenre képes!!!!!annnyira de annyira örülök,neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P És imádlak Drágaság! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Na, végre hazaértem, és na végre, péntek van :D
Hát a mai véreredményem eléggé lelombozott, remélem én is, hogy nincs semmi komoly baj. Annyi mindentől lehet magas, hogy így még tippelgetni sem érdemes :?
Mindenesetre szerdára már van a drága Wiegandt doki magánrendelésére időpontom, és hétvégén tudom meg, hogy a protekciós vizsgálatokra mikor mehetek (anyum ismerőse kórházban dolgozik, és így nem kell órákat sorban állnom majd :lol: ). Ez most már nem tréfa, muszáj tavaszig 100%-ra hoznom magam egészségileg, na meg vannak még teendőim: fogyi, sport + a cigit újra letenni :roll: Azt hiszem ezt hívják úgy, hogy: teljes életmód váltás…
De a mottóm nem változott: „Mindent babóért” :wink:

Köszönöm a kedves szavaitokat, jól esett :oops:

Nyunyikám,
Annyira, de annyira aranyos vagy, hogy egyből utánakérdeztél! Iszonyatosan jól esett!!!! Millió puszi Neked!!!! :D:D:D:D

Gina,
Szerintem is jó jel, ha már ennyi idő után 2 csíkosat teszteltél :wink: Drukkolok azért továbbra is! :D

Estike,
Korai volt még az a teszt, kérlek, ne csüggedj! Mennek a további babatapik! +++++++++++++++++++++++

Gabicsibe,
Köszi a híreket Nefkéről! Ha beszélsz neki, kérlek, mondd meg, hogy sokat gondolok Rá, és hogy küldök egymilliárd babaragacsot :D:D
Neked meg jár a babanövesztő: +++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
És szerintem nyugodtan írj ilyeneket, hiszen ez mindenkinek erőt ad, hogy sosem szabad feladni :wink: Puszillak!

Elan,
De szuper lenne, ha találkoznánk! :D:D Én 18:30-ra megyek, és te?

Törpe,
Sajnos ez az érték elég magasnak számít (duplája a normál érték felső határának :roll: )… De azért köszönöm, aranyos vagy!

Moncso,
Örülök, hogy nem értettél félre! :D
Hát, nehezen lehet őket elérni sajnos :? Ha nem laksz túl messze, szerintem biztos személyesen is tudsz időpontot kérni.
Elárulod, hogy melyik intézetbe jártál eddig?

Nikó,
Szerintem se hagyd abba az utrót, sosem lehet tudni… Drukkolok azért holnapra, jó? :wink:

Sok-sok puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: