A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Vio!
itt egy kép:Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

remélem nem ijedsz meg!!! brrrrr....

Kép

ZsanciKép
zsancikant

rólam nem szabad(na) képet csinálni...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

LÁnyok,

Meg tudja adni valaki a Barna dr. privi rendelőjének a tel. számát? Vagy a doki mobil számát?
Priviben, mailben is jó, fontos lenne!

Nagyon köszönöm.

KépKép
unique

sziasztok,

Tudom,h ogy olyan kérdést fogok feltenni, amire már ezerszer válaszoltatok és már uncsi. De kiscsajom mingyáááááááá 2hós lesz. Igy eljött az ideje a fránya oltásoknak. És most hogy olvasom a gyermekorvos nélkül c. könyvet, rendesen beszartam tőle. Mármint az összes oltástól. NOs két kérdés: melyik oltást lehet kiváltani valami lájtosabbal? valamint milyen homeopátiás kivezetőszere van? és még milyen homeót illik melléjük szedni? egyszóval segítsetek, hogy mi a teendő igy oltás elött? egyáltalán a kivezetőszer az mire jó? hogy a hülye káros anyagokkal csináljon valamit? homályosítson már fel valaki,m ert hülye vagyok és hát eddig nem igazán érintett a téma. Bocsi, hogy ilyen uncsi hülyeségeket kérek. de szerintem most többen is vagyunk hasonló cipőben ugye Fic, Eszti, Manó27, Bogárka. Vagy ti nem adtok nekik ilyet?

Kép
Kép
johanna1975

Zsanci! De jó vékony vagy!!!! Én is próbálok visszamenni az eredeti súlyomra. Már nem sok kell. Hogy is kell ide képet tenni???
De nem rémlik az arcod...Kép
Vio

Kép
vio

Helló!

Én is előkerülök néha.
Szerintetek van valami baja a gyerekemnek, hogy napközben ha elalszik akkor is fél óra után felébred? Néha vissza tudom altatni, de általában nem, így nagyjából 4x alszik fél órát egy nap. Kép De miért? Éjszaka pedig még mindig felkel enni, mostanában megint kétszer,egy időben volt, hogy csak egyszer.

Votiv

Remélem nagyon hamar meggyógyul a párod nagylánya!!

Manó

Te pedig ne sírj, én már voltam ilyen vizsgálaton, kicsit érdekes élmény, de nem vészes. Viszont akkor megtudják majd a dokik, hogy mi okozza a panaszaidat és jól meggyógyítanak. Kép Úgyhogy addig pihenj és ne parázz, tudom könnyű mondani...de akkor se. Kép

Zsanci

Jé ezt a képet én csináltam. Bocsi, de én csak a férjemről tudok jó fotót csinálni. Kép

ruz
ruzicsky

Vio!
melléklet feltöltése gombra kell nyomni...és akkor browse, és utána. de csak elég "kicsi" képeket lehet felrakni...
és én meg megnéztelek a babaszobán, és sajna nekem sem rémlesz...igazából csak a szobatársamra, és a szomszéd (12) szobából egy lányra emlékszem, ő vasárnap szült a Baloghnál. Meg néhány "idősebb" anyuka rémlik, akik hátul voltak, mert mindig előttem tolták be a bébiket...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ruz!
mi is ennyit alszunk! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci, hát ez az, ez volt az első, amit próbáltam, és hiába kattintok rá, nekem semmit nem csinál. Én sem értettem, hogy akkor mi a frászt kell, ha nem azt. Megnyomni meg tudom, de nem jön elő semmi...

Kép
vio

Ruz!

Mi szintén! Timi is kb. 2-3X 20 percet alszik egy nap!

Johanna!

Írok mailt!
ildi76

Megvolt a 2 hós oltás ma reggel, Vikka nagyon jól viselte, hős volt Kép Előttünk 3 baba kapta ugyanezt az oltást, minegyik sokkal jobban és tovább sírt, enyémlány meg megkapta, felvettem és már nem is sírt, hanem anygali arccal pisilt le Kép Merthogy pelus még nem volt rajta, előtte vizsgálta a doktornéni. Kép
Látszik rajta, hogy valami nem kerek a világban, de nem nagyon panaszkodik. Többet volt cicin, komfortszopizott, de alszik és a láza sem megy fel (kopp-kopp)
Úgy hogy Johi ne nagyon aggódj, ha rajtad nem érzi azt a baromi nagy feszültséget szerintem a te babád is jól fogja viselni Kép

Manó: Nem lehet az olyan rossz, hogy ne csináld meg. Kép Amúgy gyógyulj, ne izgulj, mert nem lesz tejcsi!

Annyi mindent akartam írni, de elfelejtettem mindent. Kép Biztos az aggódás, meg az én reggeli vérvételem az oka

Megyek, pihenek, hátha mégsem ússzuk meg ennyivel az oltást (ha meg mégis, akkor is hasznos az alvás Kép)

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Manó,
hát persze, hogy mondd, ha valami fáj!!! Én is össze-vissza ijedtem volna, de biztos nincs semmi gond Kép

Moose,
mit szólnál pl. Sopronhoz, az már majdnem Osztrákia, kirándulni is át lehet Kép

vera
kisün

unique,
hát ez az,ezt nem tudja közülünk senki semKép Kép
én is nyomozuk utána...a kisebbik barnáról beszélsz,ugyi????

gigi
Vendég

Gigi83Kép
Hmmmm... Mindjárt felhívom a kórházat... Kép És megkérdem direktbe. Kép
Én a nagyobbikról beszélek. Kép Õk állítólag együtt dolgoznak Kép

KépKép
unique

Zsanci!
Ne csináld már! Tök jó ez a lép Rólatok!!! Kép

Johi!
Petránál sem adtam semmit, most se fogok. Remélem Doni ebben is hasonlít majd a nővérére: Petrának a 15 hós kivételével egyik oltástól sem lett semmi, de semmi baja Kép

Ruz!
Ez a fél óra ismerős! Petra detto ezt csinálta ilyen idős korában Kép Már előre félek...

Manó!
Nagyon drukkolok Neked, hogy minden rendben legyen. Addigis csak kövesd az előttem szólók "utasításait": pihi és no stressz!

Ildi!
Nem semmi Timi súlya! Petra alig pár dekával nehezebb, és van köztük másfél év!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

hazaérkeztünk a védőnénitől!

Zsanci, Ildi, Johi, Gigi, Moose, Ruz, Oxi, Kisün!
Nagyon köszönöm nektek a megnyugtató mondatokat!
Hát remélem nem lesz nagy baj!
Csak tudjátok utálom ha a popsimba turkálnak és dugdosnak dolgokat ezt itthon se engedem...
oppá háloszobatitok ugrott
manó27

HELYZETJELENTÉS: nem fordult be a ded, alul van a kis kerek segge. bezzeg felül mindkét bordasoromat nyomják a tappancsai meg a feje. mászkálni már nem nagyon tudok, mert kegyetlenül fáj a derekam, valamint ma reggelre már valóban dagadtnak volt nevezhető a lábam. a bába szerint az arcom is kezd nőni Kép

Eszti(25)! akkor a kórházba kénytelen leszek fényképezőt bevinni, mert életemben sem sok mellem volt, musz lesz megörökíteni, mikor van Kép
remélem, hogy 8 hetesen majd az én babucim is alszik, mint a bunda! Kép

Manó (27)! én csak azt tudom mondani, hogy ne félj, mert amúgy semmi tapasztalatom ezen a téren. nem idiótaságból mondom, de gondold végig, hogy miket kajáltál, mert egyszer a terhesség alatt én is hánytam "véreset", ami pedig csak cékla volt. meglátásom szerint jobb egy végbél-, mint egy gyomortükrözés. drukkolok neked!
ójaj most látom, hogy milyen volt valójában a véred. akkor lehet, hogy a sok hasmarstól lett egy sebed, amit majd meggyógyítanak!

Moose, próbáltam pár megfordítós trükköt, de elég nagy a nyulam, és nem tudja behúzni a lábát, amivel icikelhetne körbe. szóval akkor normális, hogy kezdek dagadni??? (írtad a felpolcot lábat)

Pocak! én már úgy vagyok vele, hogy rendes presszókávét iszom, és akkor mozog csak. na és előtte befaltam egy mekdöncis (Moose most küld ötödszörre a mókusok elé Kép ) reggeli menüt. gondoltam tök mindegy, hogy lemegyek a látványpékségbe és szénhidráttal tömöm a fejem, vagy eszem a mekdonáldszban egy tojásos mekkizét.

SZÜLÉS UTÁN MILYEN PAPÍROKAT KELL INTÉZNEM? : itthon lesz a kispapa 2 hétig, és lesz ideje, de miket kell tennie? taj kártyát meg ilyesmit kell vele szereztetnem?

Vera! Sopron jó ötlet, nekem is nagyon tetszett, ráadásul wellnes hotelban voltunk, ahol egy csomót tudtam lubickolni. Moose-éknak is tetszene.

Ap
38+7

ancsipancsi

Manó! tudom, hogy már írtam, de szerintem biztos, hogy jobban kibírható, ha a popódban tesztnek tükröt, minthogy le kelljen nyelned valami szar csövet. amúgy nekem is viszonylag képlékenyebb már a székletem 1 hónapja. remélem nem jutok a sorsodra szülés után.

ancsipancsi

Johi!

Eztet már énis akartam kérdezni ugyhogy nagyon örültem neki, hogy te feltetted én nem tom mit kell adni neki oltásra!

Ildi!
nekem is nekem is....

Oxi!
Szerintem ugrik ez a hét is jövőhét?
Képzeld olyan büszke vagyok mostmár csak a cicimből eszik a Zsombi!
Miért volt vérvétel???azt hiszem lemaradtam valamiről!

Zsanci!
Ez a kép nagyon jóóóóóóóó!!!!
Énis akarok még egy fiút!!!
manó27

Manó: én sem...:-))

Oxi: én nem a rövidtávú hatásától félek a dolgonak, és ha jól tudom a kivezető nem is arra van,ugye Zsanci? Hanem a hülye mellékhatásaira vagy mire. De mivel nem értek hozzá nem okoskodom... De tudom, hogy jó valamire, persze biztos túlpara a dolog, de inkább körbejárom a témát. Örülök, hogy Tiédlány ilyen szépen viselte, simogasddddddddddddddddddd meg helyettem is. Ügyik vagytok.

Manó: Te is ügyi vagy, én biztos ott maradtam volna ha feldugnak egy ilyen szart.
J.

Kép
Kép
johanna1975

Johi! miért maradtál volna ott?? csak nem repetázni? Kép Kép Kép

jót röhögök itt, közben meg én is fosok a katétertől, meg egyéb ilyen szarságoktól, amik várnak rám.

ancsipancsi

Ancsi!

Folyton azon gondolkodom, hogy mitől lehet..
Mit ettem mit ittam meg ilyenek már kész dili vagyok miatta....
Lehet, hogy a dinnye mert ipari mennyiségű görögdinnyét vagyok képes megenni.
Egyébként tudom más is túlélte...

Neked meg nagy nagy drukk itt a vége felé és mostmár tessék piheni mert utánna nem lesz rá alkalmad!!!
Egyébként nekem is ezt mondták és nem hittem el hát kár volt:Ö
manó27

Manó!

Mit neked is??? Mármint mélt?
Küldöm!Kép

ILdi
ildi76

Ildi!

igen igen email-t ha az oltás témával kapcsolatos:
biankakötőjel25kukacfreemail.hu
manó27

Ancsi: Kép

Egyébként én meg azon somolygok, hogy Ancsi levelében tűnt fel hogy kinek milyen szám van a nickje mögött, és van akinél ugyi évszám, de a 25,27 gondolom inkább kort jelölKép Manó,Eszti! És milyen vicces lehet ha valaki csak betéved és azt hiszi pl. hogy Ildi 76 éves, vagy Manó 27 ben születettKép Na, befejeztem Kép

Oxi: ez tényleg ügyi volt a lánytól!

Manó: kitartás! És már viccelni is tudsz, akkor nincs nagy gond!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak!

Azért egész jól tartom magam, igaz?Kép

Manó!

Jaaa! Hú, hát ahhoz nem tudok sok okosat hozzászólni!Kép
Ahogy én emlékszem a 3,4,5 hós oltásnak van új vakcinája! Mi az utolsóét vettük meg és nem volt semmi baja Timinek! Plusz megvettük a kivezetőszert ez utóbbinál! Talán ennek is köszönhető, hogy jól viselte! A 2 és 3hós oltástól nem volt semmi baja Timinek, a 4 hóstól viszont lázas lett, de ott nem is vetettük be a homeobogyókat sajna!
ildi76

Neet!

Az a babapiskóta, amit vettél és rá van írva, hogy 6 hótól adható...mik vannak benne? DM-ben vetted? Mi a neve? Úgy adnék Timinek valami rágcsálnivalót! De biztos az már gluténes, ugye?
Én meg azt még nem akarok adni!

Timi állandóan kinézi a számból a kaját! Most is itt hasal tátott szájjal és csurog a nyála! Kép

Másik kérdés szintén Neethez:Kép
Intenzív álláskeresésbe fogtunk! Újságban nincs semmi, most a net-et böngésszük!
Lehet, hogy már kérdeztem, de mi is volt annak a cégnek a neve, amit el kell kerülnie páromnak nehogy "beszervezzék"? Hátha mi is ráakadunk!Kép

Ildi
ildi76

Ja! Most jut eszembe, hogy Neet most Balcsizik, ugye?Kép
ildi76

Tök jól beszélgetek magammal, nem?Kép
ildi76

unigue,
kár,én barna pétert üldözömKép de ha beszéltél a másikkal és már bennfentes vagy majd jól elkérheted nekem a "kicsi" számátKép

ancsi,
elvileg mindent kiküldenek,gyakorlatilag győzd kivárniKép
szóval mindent ti intézhettekKép
Vendég

Manó: Nekem a jövő hét is jó Kép És nagyon ügyik vagytok szopiilag Kép
Vérvétel a vashiányom miatt van, hogy meddig kell még szednem a vasat, bár már egész megszoktam Kép Meg azért mert a házidokim rettenetesen alapos ember és tudni akarja, mi van a véremben a szülés után. Most cukrot, vasat, ilyeneket néznek. Van egy betegségem, ami miatt állandóan szurkálnak 20 éve, bár azt mondták, ha szülök, elmúlhat, várom a csodát Kép

Az jó, ha az oltás után egész nap nyugtalanul, de csukott szemmel alszik a lány? Néha felnyög, felsír, de visszaalszik. Mondjuk miért ne lenne jó, csak megint parázom Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok lányok!

Megkapta Gréti babám a 3 hónapos oltást. Úgy viselkedett, mint egy hős, csak egy icipicit sírt. Azóta alszik.
Johi! Gréti az újfajta oltást kapta, amit külön meg kell venni, ugyanúgy 3 részből áll, az elsőt hétfőtől lehet kapni, ezért csúsztunk vele 3 hónapot, de elvileg ennek nincsenek mellékhatásai (láz, dudor, fájdalom). Biztos, ami biztos, adtam neki kivezetőszert is, meg Ledumot (dudorra).

Mellesleg 6 hónaposan (illetve -1 nap) 6750 gramm és 70 cm. 1 hónap alatt 7 cm nőtt!

Manó! Szorítok neked, hogy ne legyen semmi baj!Én is nagyon féltem az aranyértől, mert mindenki azzal ijesztgetett, hogy szülés után nagy rá az esély, de szerencsére elkerült.

Zsanci! Borisznak boldog szülinapot!

Brúnónak is most van, ugye? Ha igen, neki is boldog szülinapot!

Ancsi! A TAJ kártyát a kórház küldi, én 1 héten belül megkaptam, pedig nem is az állandó lakcímemre kértem.

KépKép
KépKép
lindicita

Szió mindenki!

Ancsi!

Nagyon fain vagyKép bejön a dumád! Remélem 1szer megismerhetlek, már kíváncsi vagyok hogy milyen bőrben lakozik ez a stílusKép !

Pocak!

Igen nekem a koromat jelzi a 25. Szép is lenne ha 80 évesen gyereket szülnék, meg így nyomnám a netetKépKépKép

Manó!

Kitartás és nagyon nagyon szorítok, hogy minden okés legyen. Sajnálom a dolgotKép

Johi!

Sajna én még nem igen tudok tanácsot adni, mert mi is jövő héten megyünk csak a 2hósra. Amitől már előre fosokKép nekem Jucus, meg Zsanci szoktak jókat mondani. De most csak dr.Zsanci tud tanácsot adni(hogy Jucus szavaival éljek) Kép
Tényleg Zsanci, nem gondoltál még rá hogy kéne egy tanácsadó irodát nyitnod? Kép
eszti25

Manó,Johi!

Sajna azért nekem sem mindig volt ilyen jó alvóKép
Ez az 1ső alkalom volt hogy az egész éjjelt átaludta. Amúgy születése óta 2x kelt fel és bk 5-6 hetesen már elkezde hogy 1x kel fel.
Hogy mit is teszek? Igazából semmit. Asszem.
Általában dután 2kor felkő a gyerök és estig nem alszik. Ha igen akkor is max fél órát. 1/28kor füri, utána kajcsi, kb fél óra álmos vagyok hisztike, és alvás van 3-4-5ig. Attól függ mikor alszik el. A fejés. Napjában 1szer fejek, mindig az esti kajcsi után. Nagyjából ennyi. Ami még okozója lehet a jó alvójának, hogy enyém apa, meg én is baromira imádjuk az ágyat és ha lehetne a nap 24 órájából 30at bizos alunékKép ja meg zabálnékKépKép mert imádom a hasamat is.
eszti25

Ancsi: ja, igen repetázni az tuti, már a beöntési is nagyon fincsi volt....

Lindi: hol lehet kapni? jó lenne megvenni nekem is ezt kerül amibe kerül. Bármelyik patikában lehet kapni? És hogy kéred a kivezetőt, csak azt mondod hogy a kéthós oltás kivezetője aztán csókolom?

Leányom szuper állapota jelentősen romlott, pedig már úgy biztam a jó kis szerekben. Na de sebaj, alszom most, hogy Õ is alszik egy kicsit.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Tényleg lányok most, hogy Johi írja a beöntés dolgot jut eszembe, hogy én nem kaptam szülésnél beöntést tudjátok, mert nem volt idő már rá.
Most kapom vissza!

Hát ami késik nem múlik látjátok!
manó27

Bogárka,
Mehetünk holnap délelőtt????

Gigi!!!!!!!!! Már úúúúúúúúúúúútálsz????????
zsebi2004

Pocak, ugye nem rugdossa (nagyon) meg a hasad ez a te sracod? Mert az en lanyom nagyon megdolgoz minket, amikor atrakom a mi agyunkba. Tegnap hajnalban apa inkabb atkoltozott a kanapera es aztan azt mondta, milyen jot aludt ott, pedig ki sem nyitotta... szegeny. ja, ezt mar meseltem? bocs.

Zs, hogy mukodik a ket reszlet a 15hos oltasnal? masik fele egy honap mulva? vagy milyen verzioban nyomjak? es akkor miben mas a kivezetes? Es ha a mi dokink nem akarja vagy nem tudja ezt intezni? mondjuk mar ugyis le akartam cserelni. Gigi, azt hogy is kell? Elobb az uj dokival beszeljek es aztan nekem kell elkernem a regitol valami papirokat, vagy az uj doki elkeri? Es ha az uj nem vallal el? Azt lehet? Akkoris, ha teruletileg hozza tartozom?

Mano, szerintem sem rendeltetesszeru hasznalat. Nem is ertem, hogy a hetero pasiknak hogy jut ilyesmi az eszukbe? Ekkora baromsagot. Na most jol szetoffoltuk a topicot...

...de meg folytatom: Johanna, tudom, hogy sok szep hely van belfoldon, de nem olyan sok szep a helybeli. En nem csak azert szeretek pl Ausztriaba menni, mert kulfoldmanias vagyok, hanem mert ott sokkal tisztabbak az utcak, zoldebb a fu (de komolyan, ha vonattal mesz, annyira szembeotlo a kulonbseg, amikor atersz a hataron, itt kiszaradt sarga fu es rozsdas sufnik a vaganyok menten, ott meg minden popec es rendezett), az autosok mentalitasa is teljesen mas, ha csak messzirol ranezek a zebrara, mar megallnak, itthon meg meg akkoris majdnem elutottek, amikor zebran, zold jelzesen keltem at... szoval annyira mas es en ott annyira ki tudok kapcsolodni es annyira jol erzem magam eseses... itthon mar egy csomo helyen voltam, kb mindent megneztem, ami erdekelt, kulonbenis miert akartok ide bezarni, nem eleg, hogy a bolygot nem hagyhatom el? meg meg a foldreszt is ritkan szoktam, legalabb az orszagot hadd! hat igen, egyedul az Alpokalja jatszik, de akkor mar miert ne mennek meg nehany kilometerrel odebb? olyan unalmas mar ez a kis igenytelen orszag, meg olyan unalmas vagyok mostmar en is, mert szerintem mar ezt is eloadtam valamikor...
moosejaw

Ja, Ancsi, nekem attol dagadt anno a labam, ha egesz nap maszkaltam es dogmeleg volt. De a dokim azt mondta ra, hogy "ez semmi, egy ozike" Kép TAJkartyat TB kuldte ki postan, mi nem mentunk sehova, viszont elirtak rajta a csaj nevet, rajuktelefonoztam es rogton kuldtek egy masikat, ezert sem kellett bemennunk Kép egyebkentmeg azt eszel, amit akarsz, csak a fulbevalo miatt kuldelek Kép kepzeld, van am nyulnak olyan poloja is, amin mokusok vannak, esetleg a kovetkezo talira raadhatom azt es akkor eleallhatsz Kép ja, te most hovegen nem jossz, mert akkor meg nagyon csopp lesz a csajod, ugye?
moosejaw

Zsebi!
9-től fogadóképesek vagyunk, várunk Titeket! Kép
Mindent tudsz? Mármint cím, útvonal stb.

Képzeljétek Doni ma olyan kis mosolygós volt délután, meg estefelé... annyira édes, meg kell zabálni! Vigyorgott magára ezerrel a tükörben ... na meg ránk is! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose!
mivel a 15 hós oltás is olyan, hogy két combiba megy, ezért lehet mondani, hogy akkor most csak ez, és köv. hónapban a másikat.
Eszti!
Irtam mélt, még nem adtam fel..Kép de röviden: kivezető bogyó neve: acth-hib+DPT D30-as, Remedia gyártja. Aztán kell Ledum is a búbra, szintén D30-as. Mindegyikből 1-1 szem oltás előtti este, oltás napjának reggelén és oltás után közvetlenül. Hát ennyi...Kép én mindig akkor adom az oltás utánit, mikor már kijöttünk, mert nem akarok konfliktust, mert mi van, ha a doki nem hisz benne, és elkezd regélni...engem meg nem érdekel.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szijasztok,

Zsanci: nekem nem irsz mélt? én is kérdeztem a kivezetőt az oltáshoz. De most már akkor mindent tudok, vagyis amennyit tudni kell. És hogyha a lájtosabb oltást kérem, mármint veszem akkor is javallottak ezek a dolgok?

J.

Kép
Kép
johanna1975

Bogárka,
Süti most sül Kép
A talis email-ben van cím, és mivel a Camponában rendszeres látogató vagyok nem lesz gond eltalálni hozzátok Kép
zsebi2004

Johi!
Mivel nincs mellékhatásuk, biztos, ami zicher alapon én ezt is adnám...Kép
Manó!
A két fijjjúval nekem sincs gondom, csak a dagadt fejemmel...de nem baj, majd jön a zsák. vagy a fejdublőr.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

zsebi,
gigi szereti zsebiKép
mail mentKép
Vendég

Zsanci szeret mindenki!
Senki nem ir levél! Kép
hogy gondoljátok ezt????Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

zsanci,
ez egy levél,csak nekedKép
gigi szereti zsanciKép
gigi is szereti mindenkiKép
Vendég

KépKépKép-Jó éjt mindenkinek!
Vio

Kép
vio

Bogárka is szeret mindenki, csak Bogárka már olyankor alszik Kép
Ellenben háromnegyed 5-től ébren, mert a fia úgy döntött, hogy reggel van Kép
De kipihentnek érzem magam, mert előtte csak 1-kor volz szopi, és rég aludtam már majd 4 órát egyhuzamban Kép

Jóóóó reggggelt .... egyébként!!!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: