A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Most 1 kicsit lelépek, mert jönnek piszkálni a gépemet, de majd jövök vissza. Nem eltűnni!!!!!
cyprus

Cyprus lehet hogy igazad van de jo lenne már egy kis siker.

Ági én kispesten lakom és itt a Yamamotoba de én ugy tudom hogy csak itt van ilyen.
zsembi

Én is ott voltam! :-) Bár én Kőbányán lakom!
Egyébként van még egy hely, ahol csinálják.

Cyprus én tuti nem tűnök el!
Ági28

Ági akkor nem laksz messze.

Lányok azt mondta a Dévai hogy kérjem ki a Nyiröböl a leleteimet hogy amit nem muszáj ujra csinálni azt nem csinálja meg.
De nekem a vérvétel eredmények azok mind régiek ugyhogy ugyis ujra kell csinálni a mütétekröl meg vannak másolataim.
Akkor most mit csináljak? Kikérjem vagy felesleges?
zsembi

Hi hi...Cyprus.Ez nagyon aranyos...elképzeltem ahogy körülnézel és visszasomfordálsz :)
hanyatka

Na, már vissza is jöttem, mert nem érem el számítógépgurukat.
Viszont beszéltem apánkkal, és ott volt mellette ági akinek mondta, hogy írjon fel. Szóval ági, így nem kell mennem délután, de ha arra járok 2körül akkor azért beugrok 1 pár percre hozzád, ok? Ja és ha esetleg nem megyek, akkor megkérhetnélek, hogy csekkold le nekem, hogy rajta vagyok-e a listán mikor téged is felírnak? Gondolom nem sokkal leszek előtted.
Nerm si tudom, hogy tudod-e a vezetéknevemet???? Megírom priviben. Én tudom a tiédet:)))) Köszi
cyprus

Igen,igen,nemsokára kiderül,hogy sikeres volt-e az akció.Már várom nagyon.Már a melleimet érzem,de mondjuk azt általábanszoktam is már előtte egy héttel.
Na majd meglátjuk.Még nem stresszelek!
hanyatka

Oké, jó lesz, ha megírod, de a tejes neved légyszike, és ha nem leszel rajta esetleg, akkor felíratlak! :-)
Ági28

Most lessz egy hónapom hogy megcsináljam a vérvételeket csak már nem tudom miket kell egyedül a hepatitiszre emlékszem.
Megirnátok nekem. Ja és a háziorvosnál meglehet ezeket csináltatni?
zsembi

Hepatitisz,Aids,Sifilix(így írják???) - mi a Mária u.ban csináltattuk,sztem ott kell mindenkinek
hanyatka

Cyprus,
látom biztosra mész a listát illetően. :wink: :D :wink:

Hanyatka,
nagyon drukkolok!De jó lenne!!!!

Épp most végiggondoltam, a június nem volt valami szerencsés hónap a topicnak :( , na de majd mostantól csak úgy röpködnek majd a pozitív tesztek és mindenkinek szép nagy pocakja lesz Karácsonyra!!!!! :D :D :D

Februárnak mikor fog kiderülni?

Bébé
bébé2007

Jaj,olyan jó lenne,ha sikerülne végre!!Ma van a zuram szülinapja,épp mondtam neki,hogy lehet egy hét múlva megkaphatja a legszebb ajándékot tőlem :)
hanyatka

Szerintem neki a jövő héten derül ki.
Ági28

A meddő pár kivizsgálása a pár mindkét tagjának kivizsgálását jelenti. Férfiaknál a nemzőképességi vizsgálat az ondófolyadékban lévő spermiumok számának, mozgékonyságának és alaki jellemzőinek felmérését jelenti, melyet általában kiegészít a férfi nemi szervek orvosi vizsgálata, amit andrológus (férfi eredetű meddőséggel is foglalkozó urológus) végez. Nőknél a kivizsgálás két pillére az endokrinológiai vizsgálat (hormonszintek meghatározása vérből a női ciklus bizonyos szakaszaiban) és a női nemi szervek állapotának vizsgálata.
Zsembi! nem tudom, hogy milyen vizsgálatokon estél át, de aza lényeg, hogy a leletek ne legyenek régebbiek 1 évnél. Az intézet honlapján ez van a ,kivizsgálásokról:

Ez utóbbi magában foglalja a nőgyógyászati vizsgálatot rákszűrés, nőgyógyászati (hüvelyen keresztül végzett) ultrahang-vizsgálatot, illetve valamilyen, a petevezetékek átjárhatóságát vizsgáló képalkotó lejárást (ultrahang, röntgenátvilágítás, vagy műtét (ún. hastükrözés) útján). A kivizsgálás része a pár egészségi állapotának általános felmérése (vérkép, májfunkciók, véralvadási rendszer, EKG, mellkas RTG stb.), és bizonyos törvény által kötelezően előirt szűrővizsgálatok (AIDS teszt, hepatitisz, szifilisz szűrése) is. Szükség esetén a kezelőorvos speciális vizsgálatokat (genetikai, immunológiai stb.) is elrendel.

Hát ezekre van szerintem igazából szükség. Általában a házidoki adhat ilyenre beutalót, de voltak már problémák, szóval orvosa válogatja.
cyprus

Zsembi,

én nemrég csináltattam meg a vizsgálatokat.
1. Teljes vérkép+vizelet
2. Vércsoport+ellenanyag
3.Meghatározott napokon hormonszint
4.Tüdőszűrés
5.Rákszűrés
6.EKG
7.Vélemény a háziorvostól az általános egészségügyi állapotodról
8. AIDS és társai - Mária utca, reggel 8tól tudsz menni, én beutalót Dévaitól kaptam, ha jól emlékszem 1500 ft, és 2 hét volt nekem az eredmény.
Férjednek spermavizsgálat, tüdőszűrés, AIDS és társai, és asszem teljes vérkép.

Szerintem így teljes a lista. De ha jól emlékszem rajta van az Intézet honlapján, hogy milyen vizsgálatok kellenek.

Bébé
bébé2007

Ja, ezeket a dévai intézet honlapjáról szedtem!
cyprus

Most jut eszembe petevezeték átjárhatósági vizsgálat is kell.

Bébé
bébé2007

Hanyatka köszi és ott fizetös?
Nekem mindent egy helyen csináltak.
zsembi

Hú Cyprus ez részletes volt! :-)

Na hol van priviben a neved te nőőőőőőőőőőőőő
Ági28

Bodjas!

Ha olvasol, kérlek jelentkezz! Csak meg akartam kérdezni, hogy hogy érzed magad!

Puszi

Kép
cseka

Köszi lányok hu de sok vizsgálat kell. Megprobálom a felét a háziorvossal pl a melkas rtg meg az ekg ilyeneket tuti megcsinál.
De ugy átjárhatósági nem kell ujra ha lejárt az 1 év azt nem élném tul.
Meg volt méhtükrözésem is remélem az sem kell ujra.
zsembi

zsembi nyugi azok nem kellenek!
Ági28

Akkor elküldöm megint, pedig már elküldtem:(((
cyprus

Összeirtam.
Hu Apa meg kilessz hogy neki is kell megint minden. Nagyon nem szereti.
zsembi

cyprus akkor felírtalak az én listámra! :-)
Ági28

persze, hogy benézek Cyprus, minden nap figyellek titeket, csuriban van a kezem állandóan, még PIstikét is úgy büfizetetem :lol: Na de komolyan, nagyon veletek vagyok :) Egyébként én is aug. 21-én megyek, ott lesz velünk ha minden igaz PIstike is, csak már nem tudom hányra, de majd addig előkeresem hova írtam.
Nóczi, ez tök jó hír! Legalábbis nekem is az lenne!
Na megreggelizek mert azt még nem sikerült és Pistike mindjárt éhes lesz. OK, majd teszek fel ma képet!
beber

Lányok én elköszönök egyenlöre köszönöm a sok segitséget el is kezdek intézkedni.

További szép napot és babásodást kivánok!

Lehet hogy még késöbb benézek.
zsembi

zsembi jó intézkedést.
Ági28

Beber!

Annyira jó, hogy ilyen jól vagytok és nagyon kedves vagy, hogy továbbra is így izgulsze értünk.
Aug. 21-én én ott leszek 10.45-re. De jó lenne, ha akkor jönnétek!!! Úgy megnézném Pistikét élőben: )))
cyprus

A kis hajas babát? :-)
Ági28

Aha:) Tegnap megmutattam őt a férjecskémnek is és pont megjegyeztük, hogy mekkor a haja van! Olyan édi aképeken, nekem azon tetszik nagyon, mikor apa vállán nézelődik:))
cyprus

Hú, nincs kedvem dolgozni. Annyira péntek van, nem? :lol: :lol:
Jól meggyőzöm magam, mi?
cyprus

Nekem sincs Cyprus!A legjobb az,hogy semmi munkám és itt ülök ,amikor otthon olyan jól tudnék szunyókálni.
Keveset aludtam éjjel :(
hanyatka

Sziasztok! :)
Fú, alig győztem visszaolvasni! :)
Na, akkor mi is nekiállunk és gyűjtjük majd a leleteket!
Meséljetek már erről a szurkálósdiról! Akupunktúra? Mireholmiért?
(bocs, ha hülye vagyok) én eddig csak az allergiám miatt voltam akupunktúrán és az bevált. Tökéletesen. :)
Azt tudjátok, hogy hány ember kerülhet fel a listára?
Jaj és van jó hír is, a műtét után először megjött! :)) sajnos van két barátnőm is akinek laparoscopia után még hormonokat is kellett adni, hogy újra menstruáljanak.. :( képzeljétek a férjem még bort is bontott este :) ő is beleolvasott tegnap a fórumba, hogy okosodjon. Mondta, hogy de jó, hogy ilyen aranyos csajokat találtam! :)

bébé, de jó, hogy jól vagy! :)
yamita

Nekem is az a kép tetszik a legjobban Pistikéről :))Olyan édiii!!! Én is akajok :)
hanyatka

Na, az még rosszabb. Nekem lenne mit csinálni, de nincs kedvem. Olyan nyomi hangulatú az idő is. Meddig kell dolgoznod hanyatka?
cyprus

Szerencsére csak 1 ig vagyok,utánna megyek auchanba 1-2 dolgot vásárolni,majd haza,mert indulunk Siófokra a hétvégére.Remélem holnap már sütni fog a nap!!
hanyatka

Nekem is megjött rendes időben lapar után.
hanyatka

Hát nekem se sok kedvem van dolgozni, de mkell! De én is csak egyig vagyok! :-) Majd fél 12-kor jól elmegyek ebédelni! :-)
Ági28

Lányok,

én is csatlakozom a kétoldalú munkaundorban szenvedők táborához.

De öröm az ürömben, hogy péntek van és hétvégére már visszatér a nyár!! :D :D :D

Babaképek jöjjenek, mégmégmégmég! :lol:

Bébé
bébé2007

akkor már csak 45 percet kell kibírnod Ági :)
hanyatka

Szia yamita!
Na, szuper, hogy megjött:)))) Azt nem tudom, hoyg hányan férnek fel a listára, de ne aggódj, apánk mindenből kihozza a maximumot és nem kell sokat várnotok majd.
Örülök, hogy a párod szimpinek talált minket:)

Tegnap este mi is nézegettük a topikot és az én férjem azon nevetett, ahogy noczi közölte, hogy "terhes voltam" :lol: :lol:
Én ugyanilyen örömmel újságoltam neki ezt otthon ma 1 hete. :))))

Egyébként meg is állapítottuk a férjemmel, hogy a topikon ugyanolyan rendes és segítőkész, egymásért drukkoló emberek vannak, mint az intézetben. Yamita! Majd meglátod mikor először mész is, hoyg milyen kedves mindenki és jól fogod érezni magad.
Én múlt pénteken mondtam is dévainak, hoyg nem baj, hoyg megjött, úgyis szeretk ide járni:))) erre akkorát nevetett. De tényleg így van, hogy az okok ellenére tök jó ott lenni:)
cyprus

Na, azt hittem csak én nem akarok dolgozni ma.. én konkrétan Doctor House-t nézek sutyiban fülhallgatóval... :D
yamita

Sebaj, nemsokára távol a munkahelytől növesztjük a pocakunkat, nem igaz?!!!!!

Lányok, már nem kell sokat várni és babázunk!!!!!Ez tartja bennem is a lelket, amikor rámtör az antimunkakedv.

Bébé
bébé2007

Imádom a dr. House-t!!!!!!! De jó neked:)
cyprus

Na csajok, mi aztán építjük ma a gazdaságot:))))
cyprus

Én is szeretem, bár az új hanggal nem az igazi! :-(
Ági28

Még ott sem voltam, de valahogy úgy megnyugodtam már attól is, ahogy beszélgettek itt, amilyen a véleményetek, és azután hogy beszéltem a doktorúrral főleg :D Nagyon örülök, hogy az orvosom Őt javasolta. Bár abból kiindulva, hogy Ő milyen rettenet jó doki már alapvető volt, hogy valami nagyon jó helyre küld! :)

váá! közben kiborítanak itt a munkahelyemen.. pereskedünk éppen és cc-zve vagyok az email-ekre.. erre az ügyvéd ÚÚR küld egy levelet, hogy legyek kedves összesítsem már a követeléseket.. HÁROM SZÁMOT kellett volna a bogárkámnak összeadnia az előző levélből.. kiborítanak az ilyenekkel.. :evil:
yamita

Jól van yamita, örülünk, hogy így látod. Egyébként dévainál várakozás közben ugyanígy megy a csevegés.

Na, akkor add össze azt a 3 számot:)
cyprus

Yamita megzavarnak ilyen hülyeségekkel?
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: