A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

zsebi,
ment másik isKép
Vendég

Basszus, az ikea.at-n mar lehet elektronikusan vasarolni... hogy mi mindig le vagyunk maradva...
moosejaw

Zsebi!

Nagyon aranyos vagy, köszönöm, de már anyut megkérdeztem, van botmixere, azt kölcsönadja! Az akkor tényleg jó lesz a husi aprításához is! Legalábbis remélem!

Moose!

Hát igen! Direkt kitártam a fürdőszoba ajtót, felkapcsoltam a villanyt...! Ennél jobban nem tudok célozni a kézmosásra! Bár legközelebb azthiszem fogok!Kép Remélem nem kapott el semmi bacit Timi!Kép
Egyébként Te hogy oldottad meg járóka nélkül? Nálatok van kutya, cica is, ugye? Vagy csak cica?
Mert Timi automatikusan a pokrócot meg a szőnyeget nyalja, ha teheti!

Felállítottuk a járókát! Egész jól viseli Timi, tud benne mozogni, csak nekem van lelkiismeret furdalásom! Olyan érzésem van, mintha kalitkába zártam volna szegényt!Kép
ildi76

emmanókáékkal tali véletlen
ölemben eszter, 1 ujjal írok
gigi, jöhetsz, de épp balatont tervezzük...Kép amíg apa dolgozik, mi tesóznánk egyet, így már ezer éve nem nyaraltunk. de majd szólok, és összehozzuk a randit, jó? kivi vagyok a kis valentinora nagyon!Kép

ildi
krumplira reszelj sajtot, úgy falni fogja!
neet
neet

neet,
ok akkor adj jelet ha mehetünkKép
de azért remélhetőleg apa most hosszú évekig fog itt dolgozni de ti azért nem maradtok addig balatononKép?????????????

gigi
Vendég

Zsanci, kabát nálam van Kép
zsebi2004

Ildi, macska es papagaj van (kutya anyoseknal, de gyakran talalkozunk vele, mert csak par emelettel lejjebb laknak). Szal a szorok miatt en is rengeteget stresszeltem, mert a mi macskank annyit elhullat, hogy akar exportalhatnank is. Ami a foldon van, meg nem is annyira gaz, hanem ami a kanapen (mert egesz nap ott doglik) es ahogy felkapaszkodik a gyerkoc, az pont a kezere esik Kép hat, folyamatosan figyelem es szedem le az arcarol, kezerol (foleg, amikor "megsimogatja"), ruhajarol, jatekairol... ez van, gyakran kell porszivozni, emlosallatot fesulgetni, gyerek meg gyorsan nojon meg es figyeljen maga Kép Aposek kutyaja viszont egyaltalan nem hullatja a szoret, tiz eve ismerem, laktunk is egyutt, de meg csak rajta lattam, tokjo, emiatt mar erdemes uszkart venni Kép
moosejaw

FONTOS KÉRDÉS : eljött az idő, hogy hamarosan adakoznom kell megsegítőimnek Kép Kérdés, hogy a dokinak, szülésznőnek mikor kell adni a lóvét? A másik meg, hogy a többiek is várnak valamit? Pl. csecsemősök meg ilyenek. Ma vki azt mondta, hogy az anesztest is "szokták" fizetni. Én nem nagyon szeretném! Jucus, vélemény??? Most látom, hogy elmégy Balcsira!!! Kép Nem túl jó idő várható a jövőhéten!

Zsanci! úgy tudom lehet 3 keresztnevet adni, főleg, hogy nagymamámnak is annyi van.

Dóra! szerdánként járok NST-re. A pisit újabban én is érzem, de mivel előtte nem voltam nagyon pisis, így most éjjel is csak 1x kell felkelnem. nem is az, hogy nagyon kell pisilnem, hanem diszkomfort érzésem van, úgy érzem, hogy nem keményednék annyira, ha pisilnék, és soxor bejön, úgyhogy inkább kimegyek 1x. (kb. 2 hete) Napközben meg néha a wc-ről kifelé jövet úgy érzem, hogy megint kell Kép , persze általában pár csöpp jön csak.

Oxi, még 1x köszi a nyugtatást, jobb vagy, mint a Xanax Kép . Azért kissé vizesedem, pl. a gyűrűim már csak másik ujjamra jönnek fel, a karórám, ami eddig lötyögött, most meg se moccan, és a cipők sem jönnek rám, de nem látom tragikusnak a helyzetet.

Ap
38+3

ancsipancsi

sziasztok!
ma szülinapi buli volt, őrültek háza...Kép
Zsebi!
szuper! akkor talizzunk...Kép nálam meg itt van a medve!!! Kép
Ancsi!
az jó, örülnék neki, ha mehetne!! Kép akkor már csak a karácsonyi szülés és a kislány van vissza. pár év múlva...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci!
Utólag is nagyon boldogságos szülinapot a nagy 3 évesnek!!! Kép

Zsebi!
De drága vagy! Kép Nem emlékszem, hogy lenne csütörtökre programunk, úgyhogy gyertek!!! Kép

Lányok!
Tudom, hogy annyit volt már róla szó, csak sose figyeltem. Karolina úti csípőszűrésről kellene nekem info: be kell-e jelentkezni, esetleg ha van valakinek telefonszám. Petrával csak a kerületi sztk-ban voltunk, de védőnéni jobban ajánlja a Karolinát. Előre is köszi, ha segítetek!

Ja, és jóóó reggelt!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

<center></center>

KépKépKépKép
proone

FÜLBEVALÓ: (Moose most csukd be a szemed) Hezitálunk még mindig, hogy legyen-e a babának fülbevalója, de maga az arany már megvan. Kérdés, hogy a kórházban mikor és kit kérjek meg, hogy fúrja ki a fülét, és mennyi ennek a tarifája szerintetek?

STERILIZÁLÁS: egy ismerősöm a sterilizáló folyadékot javasolta, hogy ne kelljen egy gépet pakolászni. ha viszont a folyadék tök drága, akkor megéri egy gépet venni. valakinek van tapasztalata?

ancsipancsi

Ancsi,

fülbevaló: (ugyan fiam van, de a szobatársnőm csináltatott a lányának) csak annyit kell tenned, hogy szólsz a csecsemősöknél, hogy szeretnéd ha megcsinálnák, fix tarifája van talán 2000 Ft volt de erre nem merek megesküdni.
Sőt ha jól emlékszem ők szóltak az anyukáknak, hogy meg lehet csináltatni.

sterilizálás: chicco sterilizáló folyadékot vettünk 1500 ft körül volt, és nekem még mindíg van belőle, mondjuk én nem vittem túlzásba a sterilizálást. Mókusok hol vagytok?????? Kép
zsebi2004

Ancsi!
Mellszívó sterilizálóra gondolsz? Mert ha a babát majd óránként magadhoz veszed, az többet ér minden mesterséges ketyerénél! Bár olvastam ellenvéleményt is, én azon vagyok, hogy a baba oldja meg a dolgot, ne gépek. Egyszerűbb, tisztább és természetesebb. Meg nekem 2 napig nem is volt tejem, szóval nem volt mit gépesíteni. Vagy nem is erről van most szó?

Gigi!
Nyugi, majd hazajövünk gyorsan, és jelentkezem. De lehet, h a talink már csak 29-re tevődik, nagyon besűrűsödött az élet errefelé. De lehetne esetleg, h erre jöttök kicsit előbb, és majd jól kidumálunk mindenkit, és úgy megyünk Bogárkáékhoz? Kép
neet
neet

Ancsi!
Milyen gép? nekem egy dobozom van (MAM - pár ezer ft), amit telepakolok, bedobom a mikróba, 10 perc alatt steril minden. Sztem megéri! Kép

Zsebi!
Ha jösz csütörtökön hozhatsz még rucikat... ha vannak! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Én új vagyok errefelé és dokikról, valamint helyekről szeretnék többet megtudni. Tudnátok segíteni?
Közel lakom a Szent Imréhez és sok jót hallottam róla, de senkit sem ismertem. A kis Barnához kerültem, aki szimpinek tűnik, bár még csak ultrahangra küldött és más nem történt.Állítólag a 10. hét fele járhatok. Minden ok velem, de elég zűrös vagyok, mert volt valami hematológiai problémám, amit nem derítettek ki. Tanácsolták, hogy menjek inkább máshova, pl SOTE1-re, de minek, ha ez közel is van.
Ha valaki tud valamit mondani a Barna dokiról (Dr. Barna Péter), azt megköszönném. Amúgy úgy tűnik jó tapasztalataitok voltak a kórházzal, nem?
Várom a válaszokat, addig is köszi!
hajpi

Bogárka,
Amikor én vittem Brúnót a Karolinára akkor nem kellett időpontot kérni, mentünk 2 órára rengetegen voltak, de nagyon profin csinálták, gyorsan végeztünk.

ViszekKép találtam egy tök jó polár kimbaloo felsőt, én ebbe sétáltattam egész ősszel Brúnót ugyan 3 hónap van beleírva de ezek mindíg nagy méretek.

Gigi, hol vagy???? email ment.

Azután nehogy nagyon kidumáljatok minket Neet-tel Kép
zsebi2004

Zsebi, köszi az infot, a fix tarifa híve vagyok amúgy, abban nem lehet tévedni. akkor viszem a fülbevalót, azt addig eldöntjük. szerencsére egy igen szépet kaptunk a nagyitól, nem az a szokásos béna babafülcsi Kép

én is Chicco folyadékot gondoltam venni, de akkor talán azt is teszem.

Neet, ha nagyon meleg lesz, akkor muszáj lesz állítólag itatni, ergo, kell az üveg, vagyis kell sterilizálni. (meg a bimbóvédőt is meg ilyeneket) de úgy gondolom, hogy elég lesz nekem a folyadék. ha nagy gáz van, megfőzöm nagyfazékban a cuccokat Kép Kép Kép

Hajpi, sajnos nem ismerem a dokit, és a kórházról is kb. 2 hét múlva tudok bővebben nyilatkozni Kép

és bimbóvédő krémet használt valamékőtök? az Aventet állítólag nem kell lemosni.

ancsipancsi

Sziasztok!
Bogárka!
Mi a Fejér Lipót u-ban voltunk, a H mellett. Szinte senki nem volt, viszont uh-ra a vahot utcába kell menni, ha kell. Én ezt nagyon ajánlom!
Zsebi!
Akkor majd talizzunk. Nekem köllene a kabát, nektek meg a maci!!! Kép
Hajpi!
Én Barna dokit nagyon csipem!! Kép sajnos nem ismerem nagyon, csak a H-ból.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ja, és a H tényleg nagyon jóóóóóó! Mi nagyon szeretjük. De nézd meg a honlapjukat, asszem képek is vannak fent! http://imreszul.neologik.hu/

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi!
soha nem MUSZÁJ itatni, ha van ELÉG tejed!! Akkor sem, ha nagyon meleg van. És miért ne lenne elég tejed????? NO PARA!!!
Én ezekben a 40 fokban sem adtam más az 5 és fél hósnak, mint tejet!!!! És nem halt szomjan, sőt nem is fogyott!!! Sőt, semmi baja nem volt!! Persze, ehhez ELÉG tej kell, de egy egészséges nőnek ált. van elég teje!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bocsántat, hogy nem tudok visszaolvasni és megint a saját panaszaimmal jövök...
Hát lányok megint ki vagyok akadva. Van még olyan akinek a babócája többet sír, mint 5-6 óra naponta, mert azt olvastam, hogy egy ilyen korú baba napi 4,5 órát sír. Hát mi egyben vagyunk képesek 1-2 órűt sírni, még akár kézben is. Mert hogy görcsöl a hasunk. Amikor pzukizik kicsit megkönnyebbül aztán kezdődik előröl minden. És ami a legrosszabb, hogy nem tud aludni, alszik fél órát felriad, újra elaltatjuk vagy elalszik magától és kezdődik előről az egész. Van még valaki hasonló cipóben. Már tényleg attól félek,hogy valami komoly baja van. Miért pont én vagyok ilyen peches??, szegény megint kezdi. megszakad a szívem és ez tuti nem hiszti...
Segítsetek... Köszi Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ancsi,
én garmastant használtam bimbővédésre, rögtön első naptól, még mielőtt kisebesedett, azt sem kell lemosni, és nekem bevált.
Itatás: ld. Zsanci, hacsak nincs NAGY kánikula, akkor bőven elég a cici, és tej meg annyi lesz úgyis, amivel Dunát lehet rekeszteni Kép

Hajpi,
üdv. Kórházzal maximálisan meg voltam elégedve, Barna dokival egyszer találkoztam, napi rutinvizsgálaton, nagyon szimpatikus volt, szakmailag sajnos nem tudok nyilatkozni Kép
Normál terhesség esetében egyébként 12. hét után szoktak elküldeni laborra (vér+vizelet+EKG meg ilyesmik), szóval eddig nem késtél le semmiről.

vera
kisün

Ancsi: Én is a Chicco folyadékot használom sterilizálásra, 2 hónapig volt elég egy üveg (ma reggel fogyott el az első). Én mondjuk csak a mellszívót sterilizálom, meg néha bedobom a cumit (most már nem, mert nem kell a gyeröknek, kiköpi). Nekem nagyon jó a folyadék, szeretem és tudom vinni magammal, ha megyünk, nem kell még egy nagy gépet, edényt, stb-t vinni Kép
Jah: Nekem van Aventes bimbóvédőm, tényleg nem kell lemosni, néha bekenem magam vele, de sztm ne vegyél, amíg nem kell, mert lehet, hogy nem kell.
Fülbevaló ügyben meg ha jól tudom Manóka tud nyilatkozni.

Neet: Milyen igazad van... De hogy én elfolynék, ha nem fejném le magam, az tuti, olyan vagyok, mint egy fejőstehén, ennyit nem eszik meg a ded, viszont azonnal csomósodok, ha nem fejem ki legalább egy kicsit. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne mellszívás nélkül az élet...

Hajpi: A Barna doki nagyon aranyos, de elég fura humora van. Ki javasolta a SOTE 1-et?

Megyek, visszafekszem, 5-kor volt reggel ébresztő, de most alvás van Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Zsanci, vagy ma vagy soha, mert utána 2 napig dolgozom. Ha apjuk hazaért átugrom, jó? Csak írj egy pontos címet.
Ancsi,
nem tudunk valahogy találkozni? Odaadnám a sterilizáló lötyit, több mint a fele megvan és 2008 októberéig jó.
zsebi2004

Johi,
passz. Nem lehet, hogy te is nagyon ideges vagy, és a babád ezt is érzi (hihetetlen antennáik vannak) és ettől is nyűgis? Sikerült mostanában kipihenned magad, elmenni valahová, kiszabadulni picit? Hasfájásra van egy csomó csodaszer, lehet, hogy dokival kéne konzultálni Kép

vera
kisün

Zsebi, de rendi vagy! hát nem tudom Kép , hogy hol és mikor fussunk össze. képzeljétek, ma megyek be a dokihoz vizsgálatra a kórházba, hogy megdumáljuk a császáros részleteket. ilyenkor kell neki tejelni szerintetek? kérdezzem meg, hogy mennyivel jövök?

Vera, köszi, veszek is garmastant.

ancsipancsi

Ifjabbik Barnáról én is csak jókat tudok mondani, de pisszt, esetleg olvassa a felesége is... Kép Kép Kép Ja, szakmailag? Úgy is jó. Kép

Kisün!
Tejjel Dunát rekeszteni? Hááát, vicces. Kép
neet
neet

Ancsi, most kihez mész valójában???
És szerintem nem kell fizetned, ez nem magánrendelés, gondolom munkaidőben egyeztettek, amikor én a kórházba mentem nem fizettem a dokinak.
zsebi2004

Bálint Balázs a helyettese a dokimnak. Igazából azért hívott be, hogy megnézzen, mielőtt leegyeztetjük a szülést Kép . Lehet, hogy éjjel befordult a nőszemély.

ancsipancsi

KissünVera: de tuti én is idegesebb vagyok, mint kéne. De gondolj bele édesen alszik és fél óra múlva óramű pontossággal felébred és sír. mert jönnek a görcsök... és csak sír, csak sír. És ez megy a köv. etetésig.. és akkor kezdődik minden előröl. Pedig olyan kis mosolygós baba lenne, de ebből kb. fél órát láthatunk naponta. Az összes csodaszert kipróbáltam, dokim eddig szabin, ma egyből letámadom, mert ez igy nem okés... Imádom Ót és nagyon sajnálom.

Kép
Kép
johanna1975

Ancsi!
drukkolunk! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Szegény apát jól megdolgoztattam a szabija alatt, most meg már vége a szabinakKép De legalább én is hozzájutok a géphez Kép

Ancsi: Irigyellek is meg nem is! Azért irigyellek, mert te hamarabb láthatod a pocaklakódat, de azért meg nem, hogy nem fordult a "helyére"

Most mondják, hogy utoljára '85-ben volt ilyen hideg. Azért ez már túlzás. Utálom a meleget, de ez is rossz!

Bogárka: tényleg nagyon jó a kép rólatok!!! Írok mailt a talival kapocsolatban, én még nem voltam nálatok Kép

Annyi mindent szerettem volna írni, de a "felejtőhormonok" dolgoznak! Kép Majd még jövök!

Pocak 36+4

Pussz: Pocak
pocakpacni

Ancsi,
Mindent értek, én is az ő számát kaptam meg annak idején, ha bármi gond lenne amikor dokibácsi nincs itthon Kép
zsebi2004

Sziasztok Csajok!
Nagyjából visszaolvastam, de most gyorsan kell írnom, mert ébredezik Vincenzó.
Talira én is irígy vagyok, sajnálom, hogy nem tudtunk jelen lenni, dehát így jár az, aki túl sokáig hagyja aludni a babáját, és nincs autója ...
Na, elkezdett bömbizni, cupp, majd még jövök!
fic.
ficánka

Hazajöttünk, jó nagyot nyaraltunk a 18 fokokban no meg a szűnni nem akaró esőzésben Kép
Komolyan, ebben az évben már annyi pofon ért, hogy legalább a szabit szebben tölthettük volna... na majd talán 2006 már az én évem lesz.
Kép
zozi, aki momentán le van törveKép
zozi

Most olvasom csak kivel mi történt...
Ancsi!
Nagy drukk és mindenképpen írd meg mi volt a tapasztalatod a helyettes dokival!
Ha jól értem befordult a picilány, tán mégsem lesz császár!?! Kép
Drukk!!!!
Bár ha az lesz, hidd el nem vészes! Ne aggódj miatta!
zozi

Ancsi én is drukkolok....

Kép
Kép
johanna1975

KÖSZI A DRUKKOKAT, OLYAN DRÁGÁK VAGYTOK!!! (mármint nem olyan drágák, mint egy szülés Kép , de aranyosak mindenképp Kép )

Zozi! sajnos nem jól értetted, talán a rossz nyaralásos szájízed okozza a félreértést Kép , de nem fordult be. csak reménykedem, hogy hátha.
sajnálom, hogy nem sikerült a nyaralásotok Kép

Pocakkám! nehogy eszedbe jusson irigyelni Kép . a gyeröknek maradnia kell, láthattad az UH-n, hogy milyen édesdeden alszik, úgyhogy ott van benn a helye. én tök ellenkezően érzek, mint te, épp kezdek fosni, hogy még ne szülessen, mert azt se tudom mit csinálok vele. Kép DE MÁR NINCS VISSZAÚT Kép Kép Kép

ancsipancsi

Na, én is tudok olvasni, csak kicsit szelektíven Kép Tehát ANCSI drukk, hogy jól érezd és tényleg beforduljon!!!

pocakpacni

Ancsi, bocs akkor ezt félreolvastam. Mennyi időtök van még hátra,1-2 hét? Mert akkor még minden megtörténhetKép
Tényleg, kaptál tippeket a fizetéssel kapcsolatban (mikor,mennyit, stb) ?
Szerintem ha megvan a baba és mielőtt hazajöttök még úgyis lesz egy amolyan jótanácsosztós, búcsúbeszélgetés, én akkor adnám oda.
Ez a sz@r idő egyébként csak egy dologra volt jó....Kép de arra igenKép
zozi

Zozi, már kaptam egy-két tanácsot, de kíváncsi lennék olyanok véleményére, akik most szültek BB-nél. Nem tudom, hogy a császár könnyebb-e nekik, mint a sima. (vagyis mennyit ér Kép )

elméletileg aug. 18-ra vagyok kiírva!

ancsipancsi

Ancsi, veled mostmar nem is baratkozom! Meg jo, hogy nem fordul meg, en se akarnek kijonni, ha rogton kilyukasztjak az egyik testreszemet! Egy szornyeteg vagy! (Ahogy tovabb olvastam: sterilizalas, hirtelen azt hittem, ez is a gyerekre vonatkozik..) Szoval en a hathetes kontrollon adtam csak a zsetont (de ha helyettes dokinal szulsz, akkor meg a Hban kene, mert utana esetleg nem talalkoztok) es Avent bimbovedo rulez, te kegyetlen piszok bigyo.

Ildi, jaroka egyaltalan nem hianyzott, csak anyos emlegette folyton, hogy mikor veszunk mar. A kisagyban sem maradt meg par percnel tovabb, utazoagyat is probaltuk, de abban sem, allandoan mindenhova kellett cipelni, hogy megnezegesse, amit akar, aztan mikor mar negykezlab kozlekedett, akkor meg csak balesetvedelembol ugetni mellette. Szerintem o is, en is ugy ereztuk, dutyiban van az agyakban. Mondjuk en nem bantam volna, ha neha eljatszik benne, mert addig tudok mast is csinalni, dehat ez van.

Johanna, szerintem rugdosd meg a dokit, biztos nagyon rossz lehet szegeny picurnak, ha ennyit sir. Mar nem emlekszem pontosan, de szerintem az enyem talan egy heten sirt ennyit osszesen...
moosejaw

Moose: volt valami amire válaszolni akartam, de nem tudom mi, és nem tudok most visszaolvasni Kép
A járókáról annyit, hogy egyik gyereknek sem volt, inkább próbáltuk a lakást megcsinálni "gyerekbiztossá". De most szükség lesz rá, ha nem akarom, hogy Marci a picur fején ugráljon amikor éppen pisilek! Még nem tudom, hogy hogyan fogom megoldani, de majd kiderül! Eddig pl. etetőszékünk sem volt, és most kaptun egyet, amire azt hittem, hogy majd csak a kicsinek fog kelleni, de Marcit beletettük és borzasztóan élvezi. Sokkal jobban eszik! Eddig egy kis műanyag (mókusok?) asztalnál evett és elég nehéz volt egy helyben tartani. Az etetőszékektől meg azért féltünk, mert nem éreztük Marcibiztosnak! Mindenhonnan kimászik. És mégis van olyan amelyikből nem tud! Kép

Moose: ha te tudod, hogy mi volt amire válaszolni akartam, akkor szólj Kép Biztosan valami ágy-altatás dolog, mert arról értekeztünk előtte Kép

pocakpacni

Járóka: nálunk is kimarad(t), Eszter se bírja a bezártságot, ha muszáj eltenni láb alól, megy a kiságyba, az se sokkal kisebb, mint egy járóka. De nagyjából egész nap a földön van, és élvezi. Én meg rohanok utána, és elirányítom a veszélyes/tiltott övezetekből.

Moose, és a többi "nagy"gyerekes, ti hogy éltétek túl ezt az időszakot? Mert egy percre se lehet egyedül hagyni, mert megrágja a papucsokat, vagy amit talál, gitárt, stb. Tisztára olyan, mint a kutyus volt ebben a korban... naponta 100x hangzoik el a nemszabad, de nem tudom, mennyire hatásos, mert édesen rámmosolyog ekkor és én elolvadok. Kép

Ancsi!
Tessen már kiírni a hetek számát a végére, nna!

Halk kérdés: milyen korkülönbség a legideálisabb 2 babó között? Tudom, h nincs ilyen, de mégis...
neet
neet

Pocak, esetleg a leesesgatlo? Vagy hogy ejjel a fejunkon ugral?

Neet, pontosan igy van! Kép a "nem szabad" a legviccesebb mondat a vilagon Kép nem tudom, hogyan lehet tulelni, mert meg mindig itt tartunk. Talan kerdezd Zs-t, Jucust meg Bogarkat. En abban remenykedek, hogyha mar lehet vele beszelgetni, akkor konnyebb lesz. (A jaras asszem nem sokat valtoztat a dolgon.)
moosejaw

Moose!
felháborodott mami jelentkezik!
1. calzedonia fürdőgatyó bolyhos, 2 hétig hordta B, majd' minden nap, usziba. de nem ült benne uszoda szélén, csak vizben voltak. viszont az a baj, hogy outletben vettük. bár nem volt ráirva, hogy minőségileg hibás termék.
2. ez nagyon felhúzott: HAPPY BABY márkájú, boci formájú csörgő. gyerek üvölt, mert ráesett a fejére, és k...va nehéz, fejbe csapta. de ez még semmi: a szája csupa fekete, mintha kormot evett volna! le is fényképeztem volna, ha nem nyúltam volna azonnal a szájába, hogy kitakaritsam!!! szóval, tele volt a szája FESTÉKKEL, amit szegény a fogaival kapart le. Egy RÁGÓKÁRÓL!!!!!!!!!!

ui. nem tom, hogy lehet túlélni ezt a korszakoz...Kép az embernek szelektiv az emlékezete. "csak a SZÉPRE emlékezem..." Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lehet, hogy a fejen ugrálásKép Nem tudom, Marci csak reggel költözik fel a mi ágyunkra, amikor apa felkel, bár ma az óracsörgésre mászott fel és odabújt apához és apa annnnyira örült. Máskor is bújik hozzá, de ilyenkor olyan "puhák" még álmukbanKép

Neet: Ne reménykedj, hogy vége lesz. Lányzó nagyon köhög (6,5 éves) ma már vagy 15x kértem, hogy ne vegye a szájába a Marci dolgait, játékait Kép

pocakpacni

Sziasztok!
Megjöttem séta patika+zöldséges körről, fincsi barackot épp most lakmározom, miközben olvasom a szörnyűségeket Zsancitól a csörgőről. SZÖRNYÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛ!!!!!!!!!!!!

Zsanci: patikusnéni azt mondta, hogy csak olyan szer létezik, ami HIB+DPT egyben, vagy meg kell rendelni pharmafutáréktól. Vegyem ezt, vagy rendeljek csak külön HIB-et? Egyébként még semmi dudor Vince bal karján, pedig 7 hetes lesz holnap. Írd meg a telószámod lécci ha nem titok! Kép

Bogárka: a kép Rólatok tényleg csúcsszuper!!!!!

fic.
ficánka

Sziasztok!

Gigi!

Itt a cím és telcsiszám, amit ígértem!
Szt. Lásztó Kórház Védőoltás Szaktanácsadás
V. Gyáli út 5-7.
Tel: 455-8100/8363

Johanna!

Én ezt a Szoptatási Tanácsadót hívtam fel anno: 202-2157
Szerintem próbáld meg, hátha tudnak segíteni! Veszíteni nem veszítesz vele semmit!
Egyébként az a védőnő volt kint akit mondtál? Õ mit mondott?

Ildi
ildi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: