A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jaj, most felfedtem az inkognitómat! Kép

Szóval:
cupp,
fic.
ficánka

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

En most vagyok 37+2, ha jol szamolom. Egyelore semmi jele, hogy hamarabb jonne a baba, de nem is banom, mert van meg intezni valom es a dokineni is nyaral meg. Remelem kipihenten jon haza.Kép

Unokatesom 4 eve szult a Szt. Imreben, es a szules utan csinaltak nala egy egeszsegugyi kuretet azon a cimen, hogy ez "szokas". Ugye mostmar nincs ilyen?!?!

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok !

Megkaptuk a 3. havi oltást Kép, most alszik Manó . Kúpot csak egy óra múlva kell adnom meg estére , remélem jól viseli majd .
Visszaolvasok aztán jövök .

Kép
Kép
greenolive

Ficánka,
megyünk 29-én, és akkor legalább most már hasonkívül is megcsodálhatom a kislegényt Kép és nem áruljuk el az inkognitódat Kép
kisün

Green,
pusszancsok oltáshelyre!!!!
kisün

Melcsi ! A bútorboltban dolgozol ? Az az ahol ki vannak téve fenyő bútorok ? Szemben az állatkereskedés ?

Neet ! Férjednek gratula az álláshoz !

Oxi ! Mi a csodaszer a csíkokra ?

Kép
Kép
greenolive

Kisün ! Köszi ! Ti is nehezen viselitek az ilyesmit ? De legalább mostmár nem bőgtem , ez is valami Kép

Kép
Kép
greenolive

Green: én is küldöm a gyógycuppokat! Kép jajj, én már előre utálom a szurikat, Vince épp 29-én fogja kapni a kéthósat, remélem nem viseli meg nagyon és cukimuki lesz a talin! Kép

Kisün: jajdejóóóóóó, hogy jöttök! Kép

Dóra: ne tessék parázni! én azt tudom, hogy valami fém cuccal benyúlt a dokibá, és azzal ott kluttyogott, kicsit kellemetlen volt, de ezt azért csinálta, hogy minden cuccos kijöjjön. gondolom, ez van mindenkinek. de nem fáj, és különben sem fog érdekelni akkor ez, mert el leszel foglalva a gyönyörűséges kislányoddal! KépKépKép figyu, jövő péntekig beszéljünk meg egy randit, menjünk sétázni, vagy gyere fel, és minden kérdésedre válaszolok, meg lenne praktikus tanácsom is, de persze csak ha akarod! Kép

Proone: az miért van, hogy én ráklikkelek a táblára, és egy üres lap jön be?

Oxi: Te mikor fürdetsz, és mikor van az utsó szopi? és az első?

cupp,
fic.
ficánka

<font color="0000ff">Fic!

Nem tudom, nekem bejön simán... Másnak is van ilyen gondja?

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Ancsi!Kép
Csatlakozom a hülyék klubjához: az előbb idemászott a lányom a lábamhoz, (ahogy a kutyus szokott,) én meg megvakartam a fülét.... Kép Kép Kép
Eszter szinte egyszerre tanult meg mászni, ülni, gyorsan haladni és minden veszélyes ojjektumot felfedezni. Alig érem utol...
Férjes-munkás gratulációkat köszi. Kép Már nagggyon ránkfért.
neet
neet

Neet: fülvaki Kép mit dógoz zapa?
ficánka

Neet!

Na bravo,fülvakargatáshoz!Kép

Panna a 3 napos láz nevű telenovellában szenved.Ja és tök pöttyös lesz mindenhol majd állítólag.De nem fertöző viszont nem kell antibio.Ilyen butaságot,hogy doki sem tudja,hogy mi a baja dednek!

És képzeéjétek amint haladtunk orvosdoktorhoz az utcán szembejött velem a "kedvenc dokink".Néztem,Õ is kicsit de aztán elhaladtunk egymás mellett.Meghatározó egy találkozás volt!Képcsodálkoztam,hogy gyalogosan van,de tesom mondta,hogy biztos lerobbant kocsija mert megdobálták mások is!Vagy nincs neki mert ugye betege sincsKép

Juc
20170114224602

fic,
rendszergazda. nb hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhyíííííííííí
ezt pedig eszter írta neked Kép
neet
neet

Fic,
ott leszünk Kép

Green,
Dóci oltásokat tökjól viselte, én paráztam egy napig előtte, mert már előre annyira sajnáltam, hogy szurkálni fogják Kép

Juc,
és elszalasztottad ezt az ALKALMAT, hogy elgáncsold? Kép

v
kisün

Sziasztok! 2006 Februárban fogok szülni és orvos választás előtt vagyok! Balogh Tibor volt az orvosom, de a szülést nem tudta elválalni mert feb.-ban nem dolgozik. Ha valamit tudtok Dr Horváth Ferencről kérlek írjátok le. Tudomásom szerint a Fehérvári Sztk.-ban van a rendelője. Minden imformáció érdekel róla. /magánrendelő, pénz stb./
Előre is köszönöm!
Csela
csela

Csela,
üdv itt köztünk Kép sajnos Horváth dr.-t nem ismerem, remélem, a többiek tudnak majd segíteni Kép

vera
kisün

Nemtom, hogy ismeritek-e, de van az nlc-nek egy tudásbázis nevezetű oldala, ahol tök jó dolgok vannak:
http://www.nlctb.freeweb.hu/

Az idő Brúnóra is kihat, nagyon nyűgös Kép
zsebi2004

Siastok!

Juc!

Nem hari tegnapi miatt. Ez természetes, nekem is babóm az elsőKép
Remélem Pannus már jobban van. Mit szólsz milyen szép időnk vanKép bár vmivel jobb mint az a gatyarepesztő hőség és nuku szellő. Azért nektek sokkal jobb időt kívánok a nyaraláshó!

Enyém apának szótam a kengi miatt, de mint mondtam szeret mindent elfelejteni, úgyhogy sztem dobd meg 1smsselKép

Bendikém kb1hete rájött hogy ő tud mosolyogni, és folyton fülig ér a szájaKép olyan drága!
Néz a tv felé és nevet. Ja és már tuti hogy a nőket szereti, mert ahogy hozzászól egy női hang, kacérkodik, és somolyogKép tiszta apjaKép

Pusszanccs
eszti25

Fic: Fürcsi az utolsó szopi előtt van közvetlenül Kép Negyed 9 körül felviszem a szobájába, akkor van vetkőzés, torna, masszírozás, aztán jön a fürdés, szopi és alvás Kép A szopi 9 körül kezdődik. Ma reggel 6-ig aludt, úgy veszem észre, hogy most tolódik ki az alvása, mert múlt héten még volt 3-kor etetés, és napi fél órával nő az alvásidő Kép. Tiszta kipihent leszek lassan Kép

Johi: Nem mondom, hogy életem legjobb élménye volt a szülés utáni első együttlét a párommal, húzódott, fájt a gátseb, de eddzük Kép

Green: Dr Kelen sósborszeszes bedörzsölője. Anticellulit, de striára is jó. Egyébként is ajánlani tudom a Dr Kelen termékeket, hatásosak.

KépKép
oxigen
Györköny

Juc!
nálunk a babakocsiban van egy nagy kavics, amit még B telepitett bele. Ez tökéletes lett volna neked!!! Pannának gyorsat! a gyógyulásból.
Fic!
zsancikant kukkac chello pont hu

Képzeljéek, ma voltunk baba mama tornán. Majd mesélek, csak ketteske itt ül az ölemben és most bukott rám...Kép
Na, pár órával később végre sikerült Igit elaltatni.
Szóval, tegnap megint keresztezték életemet a Katus fivérek. Talán Ada ismeri őket. Én gimibe jártam velük (ők jóval felettem). Tegnap a naggyal és két kisfiával találkoztam, ma meg a mom wellnessben a kisebbik tartott órát. Na, nem nekem, de Igi nagyon élvezte, mert bámultunk be az ablakon...Kép Egyébként a 3. pécsi sast, meg anyám tanitotta egy másik gimiben...Kép
Neet!
Eszter egész jókat ir!!! Kép
Juc!
Most, hogy kiderült, hogy Panna "csak" 3napos beteg, nincs kedved jönni????

Vettem egy mesekönyvet, és potom 4000 ft volt. Kép Tegnap vettünk egy kisasztalt 2 székkel, az 5000 volt. Persze, hogy nem olvasnak az emberek! Kép Nekem is elment tőle a kedvem...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Jucus: ez tényleg elég fura, hogy dokibá se tudja, mi a bajok okozója Kép milyen kiütései vannak Pannának? lehe, h hülyeséget kérdezek, de bőrgyogyinak nem kéne megmutatni? mindenesetre sok-sok gyógycupp a pöttyökre! Kép

Neet: Eszternek csóközön, már alig várom, hogy mit fog szólni az én Vincémhez, persze lehet, hogy túl fiatalnak fogja találni Kép apának meg gratula!!!! Kép rendszergizdaság csúcsszuperség, apukám is ámítástechnikus! KépKép

Csela: halihó!!! Kép gratula a pirinyó Pocaklakódhoz! KépKépKép maradj velünk, levelezzünk, tök jó kis társaság van ám itt! nevezett dokibát nem ösmerem sajna, de hátha lesz itt valaki, aki viszont igen. én hat hete szültem, imádok babázni, imádtam terhesnek lenni is, és a Szt. Imrét is imádom!!!!!!!!!! Kép

Zsebi: vagy már nem akarod nekünk adni a tornáztatót? vagy csak nem vetted észre, amit írtam? Brúnó nyügije remélem elmúlik. Enyém babóca csak alszik nagyokat, mint a zanyja. Kép

Eszti: szia!!! Kép én asszem, mi még nem beszélgettünk, v. tök feledékeny vagyok. Bendikéd - ha mostanság kezdte a mosolygást - biztosan egészen fiatal babácska lehet. mikor született? nagyon cuki lehet, gondolom, egyfolytában elolvadtok tőle! KépKépKép

Oxi: köszi a választ, tök jó neked, hogy már egyre tovább alszik Vikócád! Kép Vincét tegnap este fél 10 körül szopiztattam, és így aludt fél négyig, aztán meg negyed 9-ig, és ez így egész jó volt. Már csinálta ezt régebben, csak a mellgyuszimnál felborult a rend, és azóta össze-vissza volt. Jó lenne ezt tartani, csak most nem tudom, hogy mikor fürdessem, ezért kérdezősködtem. Nehéz ez a napirend kialakítás, de én próbálkozom. KépKép
fic.
ficánka

Oxi!
Dr. Kelenhez hol lehet hozzájutni????
És a hüjjjje idő minket is kikészit. Bár lehet, hogy a kávétól pörgött fel ketteske, de tény, h ogy alig birtam lealtatni...
holnap 4 órás áram szünet lesz, ha vmi változás lesz tali ügyben, kérlek sms-ezzetek!!! hogy hogy fogom birni...???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Inkább nem megyek mert sehol sem vagyok a pakolással pl.
Fél téglát örízgesd mert egyszer ha lesz időm akkor bevetem!Kép

Fic!

Nem bőrgyógyászati esetek a pöttyök.3 napos láz betegség ez csak Panna nem a könyvszerint produkálja a pöttyöket.Volt egy nap szünet a láz után és most lett pöttyös.De tényleg megy lefelé rajta.Olyan kis Pöttyös Panni.

Eszti!

MIndjárt rászólok zapátokra!Küldök a kivezetőszerből is,és ha aktuális lesz akkor Dr.Zsanci elmondja,hogy hogyan alkalmazd és még mit adjál mellé pl. a szúrt sebre(LEDUM)

Jucus
20170114224602

Zsanci: méltem! Kép 4e egy mesekönyvért brutál, és tényleg nagyon drágák a könyvek. én a Móriczon az Alexandriában mazsoláztam gyakorta az akciósok között, és így szert tettem egy-két nagyon jó darabra. csak veszélyes volt pénztárcailag, mert rendszerint a többi polcot is nézegettem, és ott is találtam olyat, amit nem bírtam otthagyni. most odáig nem megyek, csak itt a környéken, itt meg nincs könyvesbolt, csak egy a Tompa u. elején, de oda 3 magas lépcsőn keresztül nem mászok a babakocsival. meg ruhabolt se nagyon van, meg cipőbolt se, úgyhogy zapa mostanában örül, mert nem tudok pénzt szórni. Kép

cupp,
fic.
ficánka

Zsanci: én ezt találtam a neten, biztos érdekel:
http://www.hazipatika.com/store/product?pid=1302
ficánka

Fic, persze, hogy Tiétek a tornáztató, ez nem kérdésesKép
zsebi2004

Megjött anycikám, úgyhogy mindenkinek cupppppppppp!!!!!
fic.
ficánka

Szia Fic!

1szer talán dumiztunk márKép de nem baj én is felejtek. Nálam ez már korral járKép eszterazöregjányKép
Amúgy hogy vagy? Igen elég fiatal a babóm. Tegnap volt 7hetes.(06.15.én született) Majdnem 1időben szültünk.
Teljesen oda vagyunk meg vissza! Olyan helyes mikor mosolyog. Majd dobok fel képet.Nálatok kisfiú kislány? Amúgy én is imádtam terhesnek lenniKép pont vmelyik nap irtam, hogy már nagyon várom a következő 2csíkotKép természetesen a teszten és nem magamon. De erre még min 2évet várunkKép

Juc!

Köszi a dobálástKép
És a szert is. Zsancival megkommunikáljuk majd hogy mi a szitu. Azt tudom hogy aug 15.ei héten lesz a 2hós szurinkKép és biztos apát zavarom be a rendelőbe mert anya sírvafakad, ha babának fáj
Kép
Már a kórházban is sítam!

Zsanci!

Majd felhomályosítasz engem? Kép mármint a bogyókról. Szólok ha aktuális lesz. Előre is köszi. Amúgy nincs 1hugod aki a törökugratóba(általánosba) járt suliba és tesi tagozatos volt?
eszti25

Fic!

Most esik le te raktad fel azt az édi képet a kisfiadról tegnap. Látod nekem a rövidtávúm is rossz hát még a hosszútávú memómKép
eszti25

Eszti!
Persze, majd mindent irok bogyó ügyben! Mélezzek???
Ugyan, van húgom, de mi vidékiek vagyunk!! Kép
Fic!
köszi számot!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci: Hát ez az, én sem tudom, hol lehet hozzájutni, nekem a Stella nagykerhez volt kártyám, ott vettem, de a kártya lejárt májusban, most akarom hosszbbítani, akkor tudok venni. Sajna még nem láttam máshol.

KépKép
oxigen
Györköny

sziasztok, csak elkoszonni ugrottam be. igaz, csak egy hetre megyunk el, de megis.
legyetek jok, irjatok sokatKép
pusszancs mindnyajatoknak, r+b

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Moose!
Milyen volt a fodrász???
Bogárka!
Merre vagy????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Recca!
Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó utat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Pusza Sniglarnak és Ingának. Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Recca ! Jó utat !

Bogárka ! Nem ma van Doni-nap ? Kép Boldog névnapot neki !!!

Oxi ! Köszi , szólj ha tudod hol lehet beszerezni vagy ha esetleg te tudsz szerezni az is jó lenne Kép

Áron délután nagyon sírozott , de kézben megnyugodott . Most érzem csak milyen nehéz is 7,2 kiló pucéran , felöltözve , kaja után 7,5 kiló . Most alszik , délután adtam neki egy kúpot , szerintem most nem lázas. Most tanácstalan is vagyok , hogy akkor adjak-e estére vagy majd éjszaka , ha tényleg lázas lesz ?

Kép
Kép
greenolive

Szia Green!
Igen, ott. Felette pedig lakás.

Proone!
Kösz az emilt, elolvastam, csak nem tudtam válaszolni onnan vmiért.A net pedig tegnap nem akart müködni rendesen.
Kicsit bizonytalan lettem most, mert van benne kis igazság. A pénzben biztos. De ugy érzem, figyel rám, talán a különös előzmények miatt.Eddig gondos.

Dora!
Lehet jótékony hatása is egy ilyen eü. küretnek!
16 éve bennem hagytak 1 db placentát, amitől 10 nap mulva majdnem elvéreztem! ugyhogy ha felajánlaná a dokim, lehet hogy most megcsináltatom biztonsági okból.

Csela!
Gratula a pici pocaknak! Vigyázz Rá nagyon,
semmi ficánka az első 12 hétre!

Melcsi

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Most nézem hogy lehet hogy nem is Doni nap van , sorry Bogárka !

Kép
Kép
greenolive

Johi!
Most olvastalak az archivban.Ne félj, elmúlik, csak gyakoroljatok! Van akinek nagyon összefércelik, de pár hét és jobb lesz.
Nekünk bejött a forditott helyzet, jobban el tudtam engedni magam.
Persze a férjem ravasz és tapasztalt volt, a szüzességemet is igy vette el anno...
Melcsi

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Zsanci!

Igen lécci mélezz! Nem tudom miről írtok, ami a Stellával kapcsolatosan, de hátha tudok vmiben segíteni.(fodrász vagyok és ismerek 1-2jó helyet)

Recca!

Jó utat és jó pihit!!

Juc!

Pannus? hogy van a drága?
eszti25

Sziasztok!

Tegnap sz*rakodott a babanet, erre nem tudtam írogatni.

Így lemaradtam, hogy felajánljam autónkat Ficánkának és jóképü Vicenzónak a holnapi kvzáshoz.Kép

Neet, gratula az apamunkához, de a fülvakarás!Kép
zanza

Most hogy így nézegettem milyen topic címek vannak, és hová mennyi üzi érkezett, észrevettem hogy ez a LEGJOBB topic!!
Dupla annyi üzi van itt, mint a 2.helyezetnélKépKép

KIRCSI!!!!
eszti25

Green, nem Donát van ma hanem Domonkos nap, Brúnó második neve, de még a fülét sem húztam megKép

Én valószínűleg viszem holnap Brúnót, nem ér haza azuram, készüljetek egy sajtkukacraKép
zsebi2004

Hol van ma mindenki??????? 1edül nyomom csak?
Bocsánat Zanza te vagy még rajtam kívül!
De a többieket elnyelte a földKépKép végre 1szer leülök rendesen erre sehol semmi üzi EsztinekKép

szomorúesztibúcsúzikKép

De azért később visszanézek, hátha valakinek megesik a szíve rajtam, és megdob 1-2 jó szóvalKép
eszti25

Hahó!

Hát csajszik akkor ki jön holnap???
Mert mi készültünk volna Zsombival!

Fic!
Ha talizunk a Borin akkor se jössz???

Lányok!
A törpém visszaállt a 80-100 grammos kajcsira és 2 max 3 óránként kéri ...
Ami kijön átlagba csak nem értem mi történt, hogy vissza álltunk?
valami ötlet?
manó27

Manü, mi az, hogy "készüktünk volna"?
Akkor már nem készültök?
Mi megyünk!!!!!
zsebi2004

Manü = Manó
bocsi félre ütöttem
zsebi2004

Manó, lehet, hogy most csinál magának egy kis plusz tejcsi. Csak egy ötlet. Kép

Mi megyünk.
zanza

Én bekukk!Pöttyös Panni nyüglődik még de remélem ez el fog múlni.
Holnapra jó talizást!
Zsanci!

Egyél helyettem is tejszínhabot!
Juc
20170114224602

Zanza!
Hátha még él az alkalommal Fic!
Főleg, hogy viszek néhány cukkkkki fijjjú ruhát, ami Brúnóé volt, és nekünk sajna kicsi! Kép És ő pl. vagy akár Manó lecsaphatnak rá!!! Vagy esetleg Bogárka! Diszkont árak, és tök jó cuccok!!!
Eszti!
akkor szerezz majd nekünk ilyen krémet lécci!!! Kép És majd dobj egy mélcimet, és osztom az észt!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: