A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hát, nagyon sok helyre:)))
Igazából a lényeg a tenger. Ilyen országból persze van választék. Most Egyiptom ugrott be, de oda a férjem sztem tuti nem akar menni. Ő mindig Törökországba menne:))) Az van, hoyg most anyáék is jönnek velünk, így elég nehéz olyan helyet találni, ahol még egyikünk sem volt. Ezért is jutott eszembe Egyiptom. Mondjuk apukám sincs oda az arab osrzágokért. Nem tudom mi lesz belőle.
cyprus

Vigyél engem, én mindenhova szívesen megyek! :-) Bát az araboknál sikerem is lenne, a nagy kufferem miatt! :-)
Ági28

Most aztán már elég legyen ebből a nagy kufferezésből:))))

Persze az lenne a legjobb, ha nem mehetnék nyaralni:) Egy babáért cserébe szívesen kihagynék bármit.
cyprus

cyprus ez az igazság, de hát mit tudok tenni. Este majd növelem még! :-)
Ági28

Ági, akkor ezek szerint nem vagyok egyedül a problémámmal, már ami a hátsó felemet illeti, illetve nálam comb, és has próblémák is fenn állnak :D :D
bucóka

bucóka nálam is ugyanilyen problémák vannak. :-) A párom a multkor viccesen meg is jegyezte, hogy engem a 4.-ről nem érdemes kidobni sem,mert visszapattannék! :-)
Ági28

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy apánk pénteken meddig dolgozik?

manoka
manoka71

manóka nem most pénteken megy már a konferenciára?
Ági28

Ja és Áginak!
[BOLDOG SZÜLINAPOT

manoka
manoka71

iGEN, DE NEKEM AZT MONDTA, HOGY HA HOLNAP NEM JÖN MEG PÉNTEKEN MINDENFÉLEKÉPPEN LÁTNIA KELL!

manoka
manoka71

Ági, hát ezen tényleg jót nevettem :lol: nelem meg azt szokta mondani, hogy olyan vagyok mint egy "díjbirkozó" :D :D :D
bucóka

Cyprus, én drukkolok, hogy ne kelljen azon gondolkodnotok, merre menjetek nyaralni!!!!!

És azt tudjátok, hogy Dévai jövő héten mikor lesz újra??

Bébé
bébé2007

Köszi manóka! :-)

Bucóka az is jó! :-) :-)

Bébé nem tudom, de én jövő pénteken megyek hozzá! Gondolom milyen tömeg lesz nála! :-( Remélem lesz ott valami ismerős, akivel elpletyizhetem az időt majd.
Ági28

Akkor lehet, hogy pénteken még lesz apánk??? de jó lenne.
Én lehet, hoyg nemsokára megtudom, mert az egyik leányzó akivel egyszerre volt a beültim ma ment hozzá vissza és azt mondta, hoyg megkérdezi nekem.
Ha megtudom, szólok.
cyprus

HOGYHOGY MA MENT?
Ági28

Hát úgy, hogy sajna megjött neki tegnapelőtt:(((. Pedig neki olyan szuper kis tünetei voltak, hasfeszülés, cici....
cyprus

Cyprus ha tudsz valamit, kérlek oszd meg velem is.

manoka
manoka71

Persze manoka, ha megtudom azonnal megírom. csak az a baj, hogy nem tudom, hoyg mikor ment a leányzó. Gondolom így délután.
cyprus

ja szegény, akkor így már értem, hogy miért most ment.
Ági28

Hát igen, de annak örülök, hogy úgy hallottam a hangján, hogy nem került padlóra. Egyébként neki is az első volt. Majd a következő sikerül:) MINDENKINEK!!!
cyprus

Én meg elmondhatom,hogy 3 a magyar igazság! :-)
Ági28

Ági, ezek szerint neked is a 3. lesz ? Nem haragszol ha megkérdezem, hogy mi történt az első kettőnél ?

Cyprus!
Ha jól hámoztam ki a dolgot, akkor ugye te nemsokára tesztelsz ?
bucóka

Bucóka nekem volt 6 inszemem, aztán yaz első lombiknál két blasztó babát kaptam vissza, de nem is indultak el, a másodiknál egy 4 sejtes babó jött vissza, aki a 7. hétig velem volt, de sajnos akkorra leállt a szivecskéje!
Ági28

Cyprus! Szerintem tutira nem mentek nyaralni! :lol:
finch

Én mindenesetre ide vettem magam elé egy bödön fagyit - tropic fantázianévvel - és máris a trópusokon érzem magam! :D
finch

Csajok! Lehet hülyeséget kérdezek, de a lombikbabások veszélyeztetett terhesnek számítanak?
finch

finch állítólag igen.
Ági28

és ez konkrétan mit jelent? pl. nem lehet dolgozni? vagy mi?
finch

Konkrétan passz, de így könynebben ki tudod magad íratni betegszabira.
Ági28

Finch, én is csak ennyit tudok erről, mint Ági

Ági, szegényem akkor kb. nálad is ugyanaz volt mint nálam, neked is azt mondták hogy valószínűleg kromszóma probléma lehetett ?
Mikor kezdesz ?
Bocs ha sokat kérdezek :oops: de tudod ilyenkor úgy van az ember, hogy ehyszerre mindent tudni szeretne :oops:

Köszi az akupunktúrás oldalt, megnéztem, apának még nem mutattam, kiváncsi leszek mit szól hozzá :wink:
bucóka

Sziasztok Lányok!

Ági - Nagyon, nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!

Nóczi - Köszönöm szépen a csillagot, teljesen elérzékenyültem!!
Azóta annyi változás van, hogy ma hazahoztam 2 pocaklakót. Remélem, hogy most legalább 9 hónapra kibérelik a 'helyet'. :D

Bucóka - Az én páromnak is rossz volt a spermaképe. Volt andrológusnál is, az nem talált semmi különöset, de elküldte hormonvizsgálatra. Csakhogy akkor mi már elkezdtük a negyedik lombikot, így azt mondta, hogy egyen sok húst és vitamint addig is.
Nálunk a Supradyn F vált be, mert most olyan szuper 'anyagot' produkált apa, hogy kivételesen nem volt szükség ICSI-re sem. Három petécskéből kettő szépen, szabályosan megtermékenyült, ma haza is hoztam őket. :D

Egyébként én masszív endometriózissal küzdök immáron 18 éve, három műtétem is volt már emiatt. Doki bácsinál jó kezekben vagy, bízd rá magad nyugodtan.

Üdv Mindenkinek!
katóc

Katóc!

Ezek ám a jó hírek :D :D :D a babók pedig tuti tartós bérletbe veszik a pocidat, hiszen ott vannak a legjobb helyen :D :D :D
bucóka

Katóc köszönöm! Akkor most vigyázz rájuk, és pár napig tényleg pihizz sokat! :-)

Bucóka nem baj, ha kérdezel. Nekem nem mondtak semmit, hogy mi lehetett az oka.
És Vagy aug végén, vagy szeptemberben kezdek ismét. Majd jövő pénteken kiderül, mert akkor megyek Déviszhez ismét.
Ági28

Helló lányok!

Na én ma reggeln elkezdtem barnázni. Szóval szerintem már tesztet sem csinálok holnap reggel. Azért reggel még bevettem a gyogyókat, de este már nem fogom. Szóval mehetek nyaralni. :(

Én most akkor mikor kezdhetem a következőt? A 3 hónapot úgy kell érteni, hoyg most megjön, aztán majd júliusban is és akkor aug. végi menszikor már mehetek, ha lesz hely?

Manóka! Sajna nem tudtam meg, hoyg meddig lesz apánk és hogy lesz-e holnap megyáltalán. Én mindenesetre holnap reggel felhívom őket.

Majd délután jövök, csak gondoltam hozom a híreket.
cyprus

Sziasztok!

Cyprus! Úgy drukkolok neked! Még ne add fel!
finch

Cyprus! Szedd továbbra is a gyógyszereket, a barnázás még nem jelenti, hogy nem sikerült. Apánk is azt mondaná.

A 3 hónap várakozási idő a transzfer napjától számolják. Szerintem szeptemberben kezdhetsz, ha jól számolok.

Holnap szerintem lesz, mert 13-án voltam nála és azt mondta, hogy 29-én mindenféleképpen látni akar, ha ma nem jön meg a mensim, ezért gondolom, hogy lesz.
Én még őrlődöm egy kicsit lehet, hogy délután felhívom, de lehet, hogy reggel még eldöntöm.

manoka
manoka71

Sziasztok!

Cyprus, én is drukkolok Neked. Amíg nem jön meg rendesen, bármi lehet!!!

Katóc,
de jó hír!Pihenj sokat és a babák biztosan ott maradnak a pocakodban még 9 hónapig!

Lányok,
most azon problémázom, h mi lesz, ha most nem sikerült és megjön. Ez pont jövő hét elején esedékes (azaz inkább NEM 8) ). Idáig még rendben is van a dolog, hiszen tisztában vagyok vele, hogy az első inszem ritkán sikerül. És ugyebár azonnal lehetne kezdeni a következőt, még beleférne a nyári szabi előtt. De itt jön a bibi. Jövő héten ugye nincs doki bácsink, és ha nekem úgy jön meg, hogy nem tud megnézni a ciklus elején, akkor mi lesz? Valaki helyettesíti? És az is elkezdhetné a 2. inszemet?

Tiszta hülye vagyok, még meg sem jött és akár sikerülhetett is, de én már azon agyalok, hogy jajaj, el tudjuk-e kezdeni a másodikat.....Persze fő a pozitív hozzáállás.....

Azt látom, Cyprus nem tudta meg, mikor lesz jövő héten Dévai, de esetleg valaki tudja? Bár jobban örülnék, ha nem kéne jövő héten mennem hozzá... :wink:

Bébé
bébé2007

Én szerintem holnap megyek hozzá ha megtudom meddig nincs akkor jövök és elmondom nektek!

manoka
manoka71

Sziasztok lányok!

Cyprus!

Még nem szabad feladnod! Még bármi lehet, a barnázás elő szokott fordulni, és úgy tudom a megtapadás jele is lehet, kitartás, és szerintem semmiképpen se hagyd abba a gyogyókat ! Nagyon, nagyon drukkolok neked !!!

Bébé!

Miért ne sikerülhetne az első inszem ? Hát persze hogy sikerül !!! :wink:
De ha véletlenül - amire persze gondolni sem akarunk, és igazából számításba sem vesszük a dolgot - mégis megjönne, akkor szerintem bizti, hogy ilyen esetekben a másik doki bácsi helyettesít :wink:
bucóka

Sziasztok!

Cyprus! Szerintem tesztet azért csinálj egyet, ha másért nem is, a biztonság kedvéért, nehogy véletlenül méhenkívüli legyen, vagy valami... Tőlem is tök alaposan végigkérdezte a doki a múltkori lombik után, hogy csináltam-e, és hogy rendesen megjött-e, pedig előtte már megnézett UH-n is.

Most én is ezen filózok, számításaim szerint most hétvégén fog megjönni, tehát elvileg hétfőn akkor mennem kellene, de ugye a doki csütörtökre rendelt be, mert valszeg akkor lesz először, akkor most mit csináljak??? Lehet, hogy holnap rácsörgök, és megkérdezem, csak nem fog hülyének nézni... :D
Szegény doki! Egyszer megy el valahová pár napra, és mekkora stresszben van tőle itt mindenki! :lol:
noczi

Nóczi! Nem fog megjönni és kész!

manoka
manoka71

Lányok! Csütörtökön már tutkó van a jövő héten, mert nekem akkor kell hívni, ha addig megjön!

Pusszantás mindenkinek!
finch

Lányok!

Köszi, végleg majd csak akko radom fel természetesen, ha dokibá kimondja az áment rá. Addig szokom a gondolatot.

MOST BESZÉLTEMA LÁNNYAL AKIT EMLEGETTEM ÉS MEGKÉRDEZTE NEKEM. SZÓVAL DÉVAI MÉG PÉNTEKEN EGÉSZ NAP VAN. HÉTFŐ-KEDD-SZERDA A KONFERENCIA. CSÜTÖRTÖKTŐL MEGINT LESZ.

Szóval ne aggódjatok, mindenki befér hozzá jövőhéten.

KATÓC!! Neked drukkolok és pihenj sokat!!!!!
cyprus

Nóczi!

Kilenc hónapig hírét sem fogod hallani pirinek :wink:
bucóka

Cirmesz? Merre vagy? Van már valami híred hány babóca van a pociban?

Ági28? Merre vagy? Volt tegnap hámból kirúgás? :D
finch

Tényleg, Cirmesz tegnap volt a dokinál, ha jól emlékszem! Mintha Ági írta volna, hogy pont az Ő szülinapján derül ki, hogy hány baba van! Cirmesz, gyere, nagyon várjuk a híreket!
noczi

Cyprus, köszi a híreket. kicsit megnyugodtam. Reggel hívom.

manoka
manoka71

Lányok,
mindenkinek köszi az infokat. Most én is megnyugodtam. (egy kicsit)

Bucóka,
köszi a bíztatást. Próbálom is magam a pozitív hozzáállásra sarkallni..

Finch,
akkor hamarosan Neked is kiderül, hogy sikeres volt-e a spontán hónap. És naná, hogy az volt, szépen átfújt petevezetőkkel. :wink:

Bébé
bébé2007

Hahó Bébé!
Igen-igen, jó lenne, ha nem kellene belefogni a procedúrába, de ha az az út vezet a bébiház, hát állok elébe. Jövő hétre minden kiderül!
finch

bébiház!!! miket írok???? :D
finch

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: