A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Lányok,asszonyok!

Tényleg küldjetej egy emilkét nekem,mert eltüntek a címeitek és nem mindenkiét találom a profiljában sem!
jucusmamuskukacfreemailponthu

Juc
20170114224602

Proone, koszi!!!

Csikok: ugy dontottem, hogy elso alkalommal hagyom magamat beetetni.Kép Szoval kenem-masszirozom rendszeresen reggel-este, Milupaval es Vichyvel felvaltva. Ennek ellenere kb. ket hete elkezdett csikosodni a pocim.Kép Pici csikok, de megis vannak.Kép
Mar csak arra lennek kivancsi, hogy ha nem kentem volna semmivel sem a hasam, akkor most hogy nezne ki....

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Hali,

Más nem hozza a pici gyermekét pénteken? mert most elbizonytalanodtam de akkor ha nem hozhatom Fannit én nem tudok menni... brühühhü....

Lányok: normális, hogy úgy izzadok és olyan büdiket a szoptatásokkor hogy csak na? mondjuk Fanni megizzaszt rendesen a sírásaival.... És jó keveseket eszik mostanság csak olyan 70 körül.

Holnapra kirendeltem egy védőnőt, nézze mááááááá meg mit csinálok rosszul.

Fic: én vinnélek, de sajna nem arra vagyok, sőt lehet hogy én sem megyek. Mert azért tényleg meggondolandó, hogy vigyem-e egy plázába a picit... voltunk mi már kerty partyn, agárdon, étteremben, szóval végül is beleférhet. Tőlem itt van egy köpésre....

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ildi: Timi édes lehet. Majd amikor már mondja is, akkor milyen cuki lesz. És milyen jó lesz neked:-))

Fic: kép nagyon édes.

Kép
Kép
johanna1975

Johi!

Vigyed!Tök jól elvoltunk mi is ,ugye többiek?Szerintem Zsanci is viszi kölköketKép

Juc
20170114224602

Juc!

Örülök, hogy rendbejött a gyomrod!Kép Remélem Panna is hamar rendbejön!

Proone!

Köszönöm a weblapcímet!Kép

Manóka!

Oké! Tudakolj meg mindent Beetrixtől! Kíváncsi vagyok! Mi is akarunk járni szeptembertől!Kép

Johanna!

Írd majd meg mit mondott a védőnéni! De ha nem jutsz vele eredményre, én tudok egy telcsiszámot, egy nagyon kedves rendes tanácsadó csajszié! Én még az elején vagy 3X felhívtam és rengeteget segített! Látszott, hogy ért hozzá!
ildi76

Kisün!

Félve kérdezem...számíthatunk rád az augusztus végi talinál fuvar ügyben? Persze, csak ha nem unsz még minket! Kép Ha már mást viszel, az sem baj, akkor megoldjuk máshogy! Kép

Neet, Votiv, Kisün, Moose és a többi etetésben jártas mamához van egy kérdésem!

Nem tudom, mi a következő lépés a hozzátáplálásban! Segítsetek! Most ott tartunk, hogy délelőtt kap gyümölcsöt, este tejpépet Timi, bár a tejpép már nem nagyon kell neki! Kiveri a kanalat a kezemből és hisztizik, nem tudom miért!
Mi a folytatás? A tejpépet kell felváltani főzelékkel vagy az előtti étkezésnél kell bevezetni a főzeléket? Hogy csináljam?
Az az igazság, hogy imádok szoptatni, de a pajzsmirigyem tök ki van készülve, már időnként alig kapok levegőt és csak akkor fog javulni, ha a szopit abbahagyom! Azért még egy 2 hónapig minimum mindenképpen akarom szoptatni Timit, de lassan valahogy át kellene szoktatnom a normál kajákra is, bár nem nagyon akar átállni! A gyümievés után is már fél-egy órával kéri a szopit!Szóval tudnátok segíteni, hogy hogyan folytassam és mivel?

Ildi
ildi76

Sziasztok!

Azoktól kérdezném, akik a Balogh doktorhoz járnak, hogy tudják-e, hogy mikor megy szabira, vagy most van-e esetleg szabin?
valaki

Eddig jól elvoltam magammal, de most egy kicsit elbizonytalanodtam... Szerintetek nagy gáz, ha a csaj most, nem egészen 8 hetesen csak 5* eszik? (hajnalban, reggel, koradélután, délután, este, 4-5 óránként, éjjel 7-8 órát alszik) Igaz, hogy 200 grammokat, de nem terheli ez túl? Vagy csak nem bízom benne?

TanácstalanOxi

KépKép
oxigen
Györköny

Katus, amúgy mi köze a vegyszerek babára gyakorolt hatásának a vasaláshoz? Kép szerintem sík mindegy, hogy kivasalod-e, vagy nem, ha valami olyan szert használsz, ami irritálja a babát. valamelyik babának a sima mosószer se árt, valamelyiknek meg a sensitive is.

Gigi, szülésznő és doki is mondta.

Moosejaw! nekem a MAGYAR gyártású Ocean fürdőrucik (és egyéb fittness termékek) igencsak bejöttek, minden fürdőruhájuk olyan, mintha új lenne, pedig valamelyik már 3 éves, és ha a tengerparton vagyok, órákat nyúzom őket.

ancsipancsi

Ildi,
Szerintem az ebédet kellene kiváltanod főzelékre, illetve főzelék és utána egy kis szopi, mert akinek van teje az csak hozzátáplálKép
zsebi2004

Oxi,
Csak nem bízol benne, tudja, hogy mikor kell ennie, nem fog éhen halni, nyugiiiiiiiiiiiKép
zsebi2004

Greenolive!
Vincelléri suli után 2 megálló lefelé, pont a buszmegállóban,butorbolt.Délelőtt vagyok ált.lent

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Oxi: dont para... csajod jól fejlődik. Szeintem is baromira tudja, hogy mi jó neki. Nálunk még kicsit össze vissza van a kaja és sokszor én is aggódom, hogy keveset eszik, de valahogy Õk ezt nagyon tudják, hogy mi jó nekik. Örülj neki, hogy ennyire jó kis könnyen kezelhető a bébi...

Kép
Kép
johanna1975

oxi,
minden ok,ne keress gondokat feleslegesenKépnéha én is ezt csinálom és akkor ti megnyugtattok,most én is nyugtatokKépne izgulj fejlődik a csajod és ha nem látnád mondjuk egy napig tutira feltűnne neked isKép

ancsi,
wow,ez meglepő,nem találkoztam még olyannal akinek a bzs programozott császárt ajánlott volna...
te kuriózum vagyKép de ezt ugye eddig is tudtukKép
Vendég

ancsi,
és ezek a fürdőrucikat hol lehet beszerezni?????????
Vendég

Gigi! ő azt mondta, hogy mivel VALÓSZÍNÛLEg Kép CSÁSZÁR LESZ, így be kell feküdni 1 héttel korábban, és nem lehet majd megvárni őt, ez esetben nincs túlhordás (szabi).lehet, hogyha befektetnek, akkor várják majd a messiást, és nem programoznak Kép

én az Oceant a Skálában, Divexben vettem. van úszódresszem és bikinim is tőlük.

ancsipancsi

Gigi,
pedig vannak ám bizosan egy páran, én egyről tudok, ami programozottnak nevezhető mivel a keddi kórházi viziten lett egyeztetve a pénteki császár,
zsebi2004

Tanacstalan Oxi! Egyaltalan semmi gond nincs a kisholggyel! Enyem lany 2-3 hos koraban csak 4x evett es szinten jo sokakat! En is aggodtam, mert persze a vedono elkezdett nyavalyogni miatta, de a gyerekdoki azt mondta, van ilyen, ha egyebeknt minden oke, akkor hagyjuk, ha igy erzi jol magat. Es kesobb attert az 5 evesre, ez azota is 5 van, csak idopontok valtoztak kicsit.

Ildi, en meg soha nem adtam tejpepet a gyereknek (mert egyreszt nem volt bizalmam egyikhez sem, masreszt a gyerekdokink szerint hizlalnak), ugyhogy nem ismerem oket, de ha nem izlik Timinek, akkor dobd ki es semmikeppen ne eroltesd! Nalunk meg mindig ugy van, hogy az ot evesbol a reggeli elso es az esti utolso csak tapszer, a harom napkozbeni etkezes meg mindenfele (most eppen osszevissza valtozik, hogy melyik a fozelek, melyik a gyumolcs, illetve ujabban gyakran hus+gyumolcsok kombinaciot alkalmazok, most is ilyet vacsorazott). Es ugy tudom, az esti utolsot szoktak a legvegen meghagyni a tejcsinek (mindegy, hogy anyatejrol vagy tapszerrol van szo), persze te tudod, hogy a gyogyszer miatt majd hogyan alakitod a szopikat. A jaroka meg miert jo? Marmint a gyereknek! hm?

Pocak! dehat mindjart itt a kisteso! akkor hogy fogtok egyutt aludni Marcival? es ha addig egyutt alszotok, aztan meg hirtelen mar nem, akkor biztos haragudni fog az aprosagra, hogy miatta ilyen kellemetlensegek erik! nem? Bogarkatol kerjuk a szakvelemenyt!

Fic, hovegen Bogarkahoz gyere mindenkepp! En csak a plazaba nem vinnem meg a csoppet, de kertiparty rulez.
moosejaw

nektek is mar ketoraja babanyet volt? Kép at is mentetek a masik forumra? vagy csak apakhoz bujtatok a viharban? Kép
moosejaw

napkozben milyen aktivak voltatok, most meg eltunt mindenki.
neeteknek mintha felfele ivelne a szerencsecsillagukKép nagy drukk hozza!
Manoka, Johi es minden a savoyaban kavezni es szoptatni ohajto anyuka! elore! teljesen jo fejek ott a kavezoban. meg amugyis: miert ne lehetne?Kép
Fic, gyonyoru babad vanKép szerintem nyugodtan mehetsz vele. ha te ugy erzedKép Johi ez neked is. miert ne mennetek?
Juc, eljen a sult szalonna hagymaval!Kép
Ildi, Timi nagyon belendultKép itt mar nincs megallasKép
csikok: en nem kentem, es nem lettek csikok. (a combomon vannak, de ott mar nagyon regota. nem mintha tulzottan erdekelneKép)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Oxi!

Ne csináld má'!Örülj neki,hogy nagyokat alszik!Ha éhes majd visítozik!

Panna kapott valami granulátumot amit fel kell oldani és akkor szirup lesz belöle.Nagyon csúf a torkaKép

Ildi!

Pénteki Savoya talira menjetek,vilingerrel 5 perc!

Juc
20170114224602

Juc, Pannikonak gyogyulast! mielobbKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Ildi!

Milyen ízű tejpépet adsz?Én pl.teszek bele mindig "igazi" gyümölcsöt is.De ha nem szereti akkor adjál gyümit uzsonnára is pl.Ebédre meg gyümit és krumplit,vagy babarízst(most olvastama Juga Veronika könyvében)és gyümit aztán sárgarépát ,tököt stb...Nem kell görcsösen ragaszkodni ahhoz,hogy mikor mit.Ami éppen elérhető a számodraKép

Jucakiosztjaszészt
20170114224602

Recca!

Szalonna+hagyma rulez!Kár,hogy nem volt múltkor a MayábanKép
Panna olyan kis nyügős,nehezen alszik el,meg fel is ébred és rekedt hangon sír!Cici nem kell neki,viszont csak a tápitól nyugodott meg.Ez van!

Juc
20170114224602

Jóreggelt

Fic!
merre lax te pontosan?

Johi!
én viszem a Zsombit!

Oxi!
sajna ez a hét kilőve látogatás szenpontból.jővő hét?

Jucus!
Én vidéki lányként imádom a szalonnát!!!
manó27

Szalonna rulez! Kép

Köszi a megnyugtatásokat, akkor nem aggódom Kép Ma éjjel 9 órát aludt a kishölgy és most ismét visszaaludt egy nagy mosolyparti után Kép

Ma megint takarítás, rokonvendégek jönnek ma, vagy holnap, Eddig bírtuk visszatartani őket Kép

Manó: Nekem jó a jövő hét is, ahogy elnézem a busz hosszú távon parkol a szervízben, apa viszi az én autómat, ide vagyok zárva Kép Mehetnék persze mindenfelé tömegközlekedéssel, de az meg nem jár erre. Kép

Juc: Pannának gyors gyógyulást, attól a szirupmicsodától! És gyógypuszi a torkafelé!

KépKép
oxigen
Györköny

Ildi,

Csak, hogy összezavarjunk teljesen Kép
Lehet, hogy valami miatt nem ízlik neki, megunta, vagy elindult a foga, ilyenkor tudnak ám produkálni, próbálj meg másmilyet izűt adni, vagy ahogy Jucus írta rakjál bele igazi gyümölcsöt.
De azt is teheted, hogy tejpép helyett visszatérsz a szopira és helyette az ebédnél adsz mást, kezdesz hozzátáplálni: krumpli, répa, alma.

Én nem hiszek ebben a tejpép hízlal dologban, szerintem ezt is gyereke válogatja, van olyan doki aki nagyon ellenzi van aki meg esküszik rá. Brúnó rendszeresen evett tejpépet és szerintem egyáltalán nem kövér.

Jó, hogy hüvősebbet akartunk, na de nem ennyireKép
zsebi2004

APA DOLGOZIK!!! Kép

Kajás válaszok jönnek:
Napi 5xi kaja: teljesen jó, sztem.
Tejpép és tsai: ami nálunk bejött, de nem törvényszerű, hogy így kéne csinálni: reggel-este szopi, napjában 2x pép (de.+ du.) és egyszer főttétel, dél körül. A tejpéppel kezdtük az áttérést+gyümikkel (banán, barack, meggy) + zöldségekkel (krumpli főve, pici reszeltsajttal, répa krumplival, vagy levesből kiszedve, ami mellépottyant, ment vele a turmix-ba, tehát karfiol, stb) aztán jöttek a mindenféle zöldségek, a brokkolitól a spenótig minden (káposzta, lencse és bab persze nem), husi (csirke, pulyka mell vagy comb, hal) és lassan már a kenyéren gondolkodunk, mert a tejpép qrva drága, és egy-két nap alatt elfogy egy doboz. Talán tej is mehet lassan, felvizezve, ezt hívják az "öregek" feles meg háromnegyedes tejnek, mint kiderült. Ja, és a gyári cuccokat (Hipp, Kecskeméti, stb) Eszter mind kiköpi, anyu főztje kell neki. Kép Kép Kép Macerább, de sokkal olcsóbb és végülis eszi azt, amit mi, csak lebutítva.
Remélem, elég részletes voltam.
neet
neet

Ja, és nem fogjátok kitalálni, mi járt a kertünkben tegnap: RÓKA!!! Vazzeg!!!! MArcipán nem őrült meg, áááh, mint kopó....
neet
neet

Sziasztok,

Intim kérdés... de hátha van még valaki aki ennyire szemérmetlen mint én... Szóval a gátmetszés utáni szex az nekem nagyon fájdalmas... Más is járt igy? vagy egyedi a probléma? van-e rá valami szer? homeós? vagy szenvedni kőőőőőőőő? mert én szinte sírtam vagyis nem is szinte, annyira fájt. De hát apa is én is ki vagyunk éhezve egymásra. De ez igy szaharin..... help miiiiiiiiiiiiii.....

Kép
Kép
johanna1975

Johi, az, hogy letelt a 6 hét és a doki azt mondja minden rendben az nem jelent semmit. Szerintem, nem egyedi a problémád, mert lehet, hogy a szöveteid még érzékenyek és több idő kell neki, hogy teljesen a régi legyen. Én nézegettem a gátamat folyamatosan és 6 hét után szinte olyan volt mint szülés után pár nappal - na jó lehet, hogy túlzás de nem olyan volt mint most -, ma meg semmi nem látszik és nem is érzek semmit, szóval kell amég idő, hogy telejsen begyógyuljon.
Illetve van olyan is, hogy kicsit összébb varják mint amilyen volt, na az is gondot okozhat ám.
zsebi2004

Johi!

Szexhez nem tudok hozzászólni.

Panna ma reggelre a változatosság kedvéért a feje tetején kipöttyösödött.Megyünk doki látogatóba.Lehet,hogy az antibio-tól na de miért?

Majd jövök még.
Ja csajom TV-zik a mosógép elött éppen.

Juc
20170114224602

Sziasztok!
Juc!
Pannának jobbulást!!!! gyógypuszik mennek, csak nehogy elkapjam a pöttyöket!! Kép
Johi!
Nekem kb. fél évembe került, hogy a szexet tényleg évezzem...De azóta nincs gond. Sőt, a másodiknál nem volt metszés, igy pikk pakk ment a dolog!! Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

TANÁCSOK, SZÜLÉS ELÕTT Kép

szülés előtt ne egyetek tőkehalmájat, főként, ha nem akartok gyomorgörcsben szenvedni (amúgy is nyomja a babuci a lábával), és murikutyásat játszani éjjel.

valamint javaslom, hogy az eperdzsemes fánk evése közben ne mászkáljatok a lakásban, mert az imígyen elcsöppent lekvár látványa nyákdugó hatását keltheti a kispapában, aki pánikhangulatba kerülhet ettől. Kép

ancsipancsi

Nem tudtok bárányhimlő-járványról? Vagy ez hogy megy? Mert a sógornőm (27) most lett az.
neet
neet

Ancsi!
Te tiszta hüjje vagy, jóvan! Kép Kép Kép
neet
neet

Jó reggelt ööööö napot! Kép

Köszi mindenkinek a dícsérő szavakat kisfiam szépségességét illetően! Kép

Manó: a kilencker bokréta street 7-9-ben. most tanácstalan vagyok, hogy elvihetem-é a plázába vagy sem, de az nagyon szuppancs lenne, ha a hó végi talira el tudnátok vinni minket, már ha nem okoz gondot persze!

Johi: nekem is fáj az elején, aztán már nem, de érzékeny nagyon (meg sztem száraz picit), meg a cickóm is érzékeny, úgyhogy nem az igazi, de előfordult már, hogy jól esett, persze nem úgy, mint régen, de én is bizakodok! a többieknek bocs az intim kitárulkozásért! Kép

Ancsi: tanácsok KépKépKép nagyon jóóóóóó! magácskáék már 39? melyik skálában van az a fürdőruckós?

Jucus: méltem, mikor indultok nyaralni? Pannának gyors gyógyulást! Kép

Zsanci: most mindjárt mélek Neked telószámot!

És tegnap mindent kivasaltam, amíg anycikám babázott! KépKépKép Tényleg csak elkezdeni nehéz!

Oxi: énkispöcsösöm is ált. 5x eszik, tegnap adtam neki egy hatodikat is este későn, hogy hagyjon aludni, és be is jött! KépKépKép

cupp,
fic.
ficánka

Jaj, Zsanci mi is a címed?
ficánka

Dóci most már alig enged géphez, most szundikál egy picit, ezért tudok írni…

Ildi,
hát persze hogy viszlek, szabadon tartottam a helyet Kép Hozzátáplálás: elvileg a déli etetésnél szokás főzeléket adni: egy kis főtt krumplival lehetne próbálkozni, az elég semleges, csak vízben főzd meg, és ha nem ízlik neki, lehet egy kis édessel (pl. reszelt almával) turbózni, az Dócinak nagyon bejött annak idején…
Ja, és vettem egy tökjó babaszakácskönyvet: Amanda Grant, Egészséges babakonyha, olyan jó kis receptek vannak benne, hogy én is állandóan megkívánom őket Kép

Oxi,
Dóci is ritkán evett, egyszer 4 hónaposan egy hétig csak napi 4x, de mivel gyarapodott, nem bántottam, aztán visszaállt, szóval ne félj, nem lesz gond! Kép

Ancsi,
KépKép csatlakozom neethez bomlott elmeállapotodat illetően Kép csak így tovább!!!!! Kép

Juc,
Pannának milliósokpuszi a kobakjára, gyógyuljatok meg gyorsan! És nem is tudom, gratuláltam-e már a kocsikához, azóta nézegettem az utcán, formás jószág ez a puntó Kép éljen a szalonna hagymával és friss ropogós kenyérrel Kép

Újak,
sziasztok, gyertek gyakran!!!!

Tényleg, Ancsi után ki következik????

Ja, és ANCSI II., ki fog minket értesíteni, hogy megérkezett a babád? Párodat beüzemelted már?

vera
kisün

Kisün: először Dóri (akivel egy házban lakom Kép) és utána Pocakpacni Kép Tök izgi!!!!!!!!
Dóci már tök nagy csajszi lehet, ugye jöttök a hóvégi talira, hogy megcsodálhassam?! Kép
Vince is csak szunyókál most, de ez így szok' lenni délelőttönként, a babakocsiban van, és néha elkezd ébredezni, és akkor tologatom. El kéne indulni sétázni, de olyan randa az idő, hogy nem sok kedvem van hozzá.
fic.
ficánka

Sziasztok,

Köszi a megnyugtatást kex ügyben...

Holnap valszeg gyerek nélkül megyek, még nem akarom plázáztatni... meg anya vállalta a vigyázását, úghyog ezt ki kell használni...

A 4-5 között ugye azt jelenti hogy akkor van a találka és nem azt hogy addig tart. Mert azért elég nehéz kiszámítani, hogy mikor érek oda. Na most ez nagyon hülye kérdés volt, akkor bocsi...:-))

Kép
Kép
johanna1975

Kisun, nemtom mit nyomkodott a gyerkoc elobb a levelezoprogimban, de meg bezarni sem tudom, meg semmi, de csak azt akartam irni, hogy telefonozok majd, oke?

Juc, en is nagyon szeret sult szalonna feher kenyerrel, de nem hagymaval, hanem inkabb paradicsommal vagy paprikaval vagy leginkabb tejfolosturostesztaval Kép Azert meg bevesztek a klubba?

Ancsi, ez tenyleg jo, kepzelem szegeny mennyire kivolt, mikor ennyi fajast produkaltal, aztan meg egy nyakdugot Kép de vigyazz a teves riasztasokkal, nehogy aztan elesben mar ne vegyen komolyan! velem mondjuk nem volt semmi ilyesmi, megis azta almodtam egyszer, hogy beindulunk a Hba es apa mindenhol megall ugyintezni, vasarolni stb, mar tiszta ideg voltam...

Johanna, ha jol emlekszem, csak kicsit volt kellemetlen az elso nehany, pedig 5het utan kezdtuk. De ha nem valtozik rovidesen, sztem mindenkeppen kerdezd meg a dokid.
moosejaw

Fic, ilyen idoben ne menjel setazni! Az enyem is tok nagylany mar, de nem birja ezt a szelet!

Johanna, sztem jol dontottel, baba meg ne menjen plazazni, de a mama nana hogy! Kép meg talan jobban is fog esni, nem kell kozben ra is figyelni, kikapcsolodhatsz, a tobbiek majd megnezik kesobb. Mondjuk vihetsz nekik egy fotot, vagy a laptopot, ha indulas elott benyomtad a webkamerat a kisagyaba Kép
moosejaw

Moose: igen, maradunk itthon, úgyis kitártam az erkélyajtót, és oda tolom a babakocsit. meg így tudok netezni is! Kép én sajna nemtom senkire hagyni kismukit, egyébként is csak zapára v. anycimra merném bízni. úgyhogy sajna ki kell hagynom a kvzót, de hó végén em menekültök! Kép ugyi jöttök ti is?!
ficánka

Neet, az fix, hogy hülye vagyok, de ez mind igaz történet!! Kép

Fic! nem tudom, hogy a budai Skálában van-e még Ocean termék, olyan sok helyen vettem már. mondjuk a Skálában most alapban ócsóbb a fürdőruci. ma vagyok 38+0
nézd, itt a honlapjuk: http://www.ocean.hu/2005/hun_kezdo.php
nekem fitness gatyám is van tőlük. míg a Nike meg ilyenek 10eFt-ba kerültek, az Ocean meg 4500 volt. és tök kafa. ezt pl. a Divexben vettem, a budaörsi Tesco melletti részen van, a Brendonnal együtt.

Vera! tegnap megmutattam a páromnak, hogy kell ide írni, közvetlen linket tettem a kedvencekbe, úgyhogy remélem sikerül neki. azt mondja, majd felhív, ha nem Kép

Moose! amúgy mikor fáj a gyomrom, nem szólok neki, hogy ne izguljon. de múltkor mikor meglátta a "nyákdugót" a földön, nagyon idegroncs lett. Kép én meg taperolom magam, tök száraz vagyok, aztán eszembe jutott a két perce (hanyagul) evett fánk. Remélem nem haraxol a rossz idő miatt. Csak ilyet sikerült intéznem. (ma eszembe jutott a buszon, ahogy mesélted, hogy Nyúl keze büdi volt. akkorát mosolyogtam. képzelem mit szóltak az emberek.)

ancsipancsi

Ancsi, az elobb bukott egy picit es rogton szet akarta kenni a kezevel, ugyhogy biztos ez volt tegnapelott is. De hogyhogy nem vettuk eszre? Hu, vajon hol lehet? Asszem azonnal takaritanom kell... hat, nem ilyen huvosre gondoltam. Homerseklet oke, meg napi egy eso is belefer, de a szel, az azert mar tulzas. Remelem, ha lenyuszizol, utana mar nem lesz gondunk az idojarassal Kép
moosejaw

...es ma reggel apaval raontottek a kanapera a szappanbuborekfujo tartalmat, ugyhogy az egesz nappaliban szornyu mososzerszag van... ne adjatok apak kezebe ilyen veszelyes jatekokat, mert balesetet okoznak! szal kanapenak a thomas bravo-val valami nedves karpittisztito uzemmodban nekieshetek? csinaltatok mar ilyet?
moosejaw

Moose, Brúnó tegnap csinálta ezt, és megtaláltam a gyerekszobában a foltot egy csomó játék alattKép
zsebi2004

Moose: tök jó, h nem indultunk el, mert el is eredt! Remélem, délutánra jobb lesz, nem bírom a bezártságot!!!! Kép brrrrrr

Ancsi: köszi a honlapcímet, jól meg is nézem mindjárt! Kép a 38-hoz gratula, lehet, h egyszerre mentek majd Dórával! Sajna én ki fogok maradni a történésekből, mert két hétre elmegyünk, de majd érdeklődök valakinél sms-ben, aki jelen tud lenni a neten. Én csak a mail-re kaptam engedélyt. De majd keresek ott egy jó kis internet kvzót! Kép

Zsebi: a tornáztatót bótoljuk le a hóvégin, okés? Kép

Na, felébredt a kisfiam, nagyokat durrant, sztem kaksi!

Cupp,
Zsuzska
ficánka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: