Sziasztok!
Szóval igen, hétfő óta babázok
Gyakorlatilag bejött a számítás és hétfő reggel 6:45-kor megszületett Anna baba

54cm és 3620g gyönyörűség. Rövidesen teszek fel valami sztárfotót, hogy megcsodálható legyen.
A szülés nem könnyű, de nem vitás, hogy megéri
Ha részletezni kellene nagyon nehéz dolgom lenne, mert nem az apróbb részletek maradtak meg, hanem az, hogy úgy vajúdhattam, és szülhettem, ahogy a legkényelmesebb volt nekem. Vasárnap reggeltől estig itthon, megszokottt környezetben, ha akartam feküdtem, járkáltam, kocsit mostam

zuhanyoztam, vagy kádban áztam. Aztán bementünk kicsit még éjfél előtt, a teljesen üres szülőszobába (sehol egy lélek az ügyeletes személyzeten kívűl) és folytathattam nagyrészt zavartalanul a vajúdást. A fekvő részt (nst) elég nehezen viseltem, de a labda meg a kád nagyon sokat segített. Na és persze Évike, a szülésznő, aki végig velem volt, és a férjem, aki ugyancsak. Az orvosomban sem kellett csalódni, egyszóval a minden renben ment. Utólag azt mondanám, hogy kicsit hangos voltam

de végtére is, aki már szült, az tudja, hogy megy ez..
Ami viszont probléma, az a szopizás. Nehezen indult meg a tejem, kb. az ötödik nap körül és hát a bimbóalakunk sem egyszerű... A bimbóvédő sem teljesen megoldás. Jelenleg a fejés, meg a pótlás megy. Kézi pumpás fejővel, ami tragédia úgy fél óra után...Azért megpróbálunk minél többet ciciből, de elég szánalmas. Viszont most kezd megjönni a tejem, úgyhogy fejem, mint a kisangyal, hogy legalább ha már cumisüvegből, de tejcit kapjon..
Kezdek elég rendesen beparázni, hogy most akkor már tápszer lesz- e a vége, de az is lehet, hogy megpróbálkozom egy olyan fejőgép kölcsönzéssel, amit gabilany ajánlott.
Tabati!
Veletek mizujs? Hogy van az a tündér gyermek? És te?