A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert Ti tuti tudjátok a választ!

Nagyon aggódunk! :oops:
Kb. 1 hónapja voltunk csípőszűrésen, és ott azt mondták hogy minden rendben van,

de azóta figyeljük (előtte is figyeltük, csak akkor nem láttuk :cry: , így ott nem is mondtuk, ) Larát, és a kis drága jobbra dől, ebbe a irányba alkot egy kiflit. És ha kiegyenesítem, akkor egy kis időn belül már megint vissza megy kiflibe! Mit csináltam rosszul? :cry: :oops: Mindig tettük így is úgy is. És a kiságy és a járóka is pont ellentétesen van.

Ha a csípőjével lenne valami azt észre vették volna vizsgálaton nem? :oops: Bár csak szabad szemmel nézte a dokinő, uh-val nem. :twisted:

Hova forduljunk?
Van valakinek hasonló tapasztalata?
Dévény alapítvány? Masni TE mivel kerested meg őket?
Néztem a honlapot és kell hozzá beutaló?

Nagyon köszönöm a segítséget!!!
Puszika

Ancsa

ancsaboszi

Ancsa!
a kis Bio-Gombócom most épp alszik. Katával váltották egymást, csak hogy én még véletlenül se tudjak aludni. :(
A férjem ingeit, ágynemüt, pár apróságot vasaltam. Lányok ruháját már nem vasalom. Pár kivételt leszámítva.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa!
dunsztom sincs! én a gyerekorvosnak mutatnám meg először! nem lehet hogy mégis csak tévedtek? lehet hogy csak véletlen, hogy pont arra dől. Valamerre dőlnie kell, hisz még nem olyan erős a hátizma, hogy egyenesen tudjon ülni.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa

Ment privi.

Steffi

Juj de jó, gyertek!!! Neked is ment privi.

Remélem már nem is fog esni. :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!
Én még mindig 2:1ben vagyok :lol:
Kisfiam jól érzi magát bennt :lol:
Most már minden nap megyek lassan 1 hete!!!
Többiek hogy vagytok?

emano/Andi
KépKép
emano

Jó "reggelt" mindenkinek!

Akartam már kérdezni, hogy Bábanapra ki jön??????
És ha zuhog akkor hól lesz megtartva???? Gondolom a parkban ugyanúgy csak éppen melyik épületben?????

Szép napot mindenkinek :-)

Kép

Kép
cukipofa

Ja és tegnap dicsekedtem az alvással, hát éjjel aztán durva volt a kisasszony. Fél 1-kor hamizott, aztán fél 4-től nem volt hajlandó visszaaludni. :cry: Kicsit álmos vagyok. :roll:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!

Emano! Hajrá,hajrá... már lassan beköltözöl a kórházba..
Minden nap ctg-re mész gondolom... Magzatvíz vizsgálatot nem helyeztek kilátásba? Akivel együtt szültem anno, annak a lánynak csináltak 1 hét "túlhordás"után. Megnézték, hogy tiszta-e a víz.
Gondolom ez sokmindentől függ. Hogy érzed magad, vannak e már fájások stb. Vizesedik e a kezed,lábad?
Nagyon szorítunk!! :D

VAlami nem jó a terhesvonalzómmal, azt írja 164 nap van hátra? az kizárt...mindjárt csinálok újat.
Vendég

Lilluska,
a múltkor voltam egy boltban, ahol olyan aranyos ezüst babás fogtartó dobozkák voltak. Na, nehogy sznobnak nézzetek, csak azért jutott eszembe, mert ezüstöt szoktak ilyenkor adni, nem? Vagy nem ti lesztek a keresztszülők? Akkor simán jó valami játék.

Ancsa,
megírom priviben a telefonszámomat! Közben még annyi jutott eszembe, hogy milyen babakocsitok van? Mert nekem a kis peugeotomba nem fér be minden...
Hogy tetszik Larának a jövésmenés? Máté imád nézelődni!

Torna
Felhívtam a Dévény alapítványt és ott mondták meg, hogy a XVII.kerületben ki foglalkozik ezzel a módszerrel, azóta odajárunk. 2.000 Ft egy alkalom, nem kellett hozzá semmi. Először megnézte Mátét, akkor modnta hogy kicsit feszes. Lara nem szokta gyakran ökölbe szorítani a kezét meg feszíteni a lábacskáját? Ez az egyik jele. Máté is csak jobbra fordul, állítólag azért, mert az az oldal feszesebb.
A gyógytornász elküldött minket neurológushoz, hogy legyen "hivatalos" papírunk arról, hogy miért járunk tornázni.

Hétvége
Tiszta izgalomban vagyok!!! Apa azt mondta, ha jók leszünk holnap, akkor elvisz minket Parndorfba!!! Most aztán rohanhatok eurot ügyintézni meg bankba menni meg miiindeeeen!

Lányok, mi lesz a sétával ebben atrutyi időben? Ha esik akkor én nem indulnék el.

Masni
masni

Sziasztok!!!

Györgyi, valami ilyesmi volt nálunk is éccaka... Akkor Jázmin összedumált Benővel. Sok huncut lurkó. Minap nagyon jó kedve volt. Azért ezt most muszáj idetennem. Kép

Bábanap, és már HENINEK is akartam írni (ugye olvasol minket az irodában)? Én mennék, Férjem is, de dolgozik szombaton, még nem tudjuk meddig. Úgyhogy mi délután nézünk ki valamikor. Remélem, nem fog szakadni. Meg ma sem... :shock:
vbea

Szia Gabi!
Bizony minden nap ctg, tegnap volt uh is!Holnap is megyek bár nem tom dokibácsi bennt lesz-e!MAjd megkérdezem tőle!!!Mondta tegnap, hogy befektetne, de nincs aktív ágy!!!!
Fájásaim szoktak már lenni,amolyan rendszertelenül, meg annyira szokott a kölöl feszegetni,hogy néha nem tudom megkülönböztetni!! :oops:
Vizesedni már 2 hete vizesedik a bokám és néha fáj is :(
Amúgy jól vagyok, csak egyre türelmetlenebb.........
pihizek amennyit tudok

emano/Andi
KépKép
emano

Steffike, ne haragudj! Benő sapiját a brendonyban vettük aranyáron... :? Marhára nem bírta a melegben elviselni a tavaszi sapkáit, ez tök nyári. A cipőit pedig még pocakmanó korában kapta anyukáméktól. Asszem, azt is fent nevezett üzletből szerezték. :wink:

Érdekes valóban itt a tápszer-anyatej gramm stb. Én mindig "aggódtam", hogy nem könyvszerinti mennyiséget eszik a gyermek. Benő mai napig szerintem napi 700nál nem nyom be többet. De mit szóljak, ha 6240 gramm??? :shock: :lol:

Ne napoljuk a sétát? 13. kerületben esik, legalábbis az én ablakom alatt... :evil:
vbea

Emano!

teljesen együtt érzek veled..tényleg csak azzal tudlak biztatni, hogy nemsokára kezedben lesz a gyönyörű,egészséges babucid! :D :D addig tényleg pihenjél, amennyire tudsz kapcsolódjál ki...
Vendég

Emano, tudom, hogy baromi nehéz elhinni... de most már nemsokára. És bár valószínű, hogy már túlpörögtél, márcsak ezért sem olyan frankó a pihenés, de PRÓBÁLD MEG! Én még gyorsan megnéztem a kedvenc filmjeimet az utolsó napokban. Merci javaslatára beszárítottam a hajamat minden nap, körmöt reszelgettem...

Ja, meg szülés előtt 4 nappal költöztünk. Aznap meg teszkóban voltunk. :arrow:
vbea

Ahogy Gabi is írja. Ezek mind luxusdolgok lesznek nemsokára. :lol:
vbea

Cukipofa!

Akartam írni.hogy az url kódot másold be a vonalzónál! Meglátod sikerülni fog.
url=....stb

remélem tudtam segíteni.... :D :D
Vendég

Mi mennénk bábanapra. Mettől meddig van? És jó lenne összefutni...

Eni! Benő :lol: :lol: :lol: Ez a haj! Csodálom, hogy még nem zabálta meg senki! :lol: Vigyázz rá!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Eni

Nagyon édes!!!!!! Remélem fél 4-kor már nem esik, addig csak essen. :lol: :lol: Olyan kár, hogy erre a bábanapra nem tudok menni, pedig úgy elmennék, de nem jó. :(

Kép
gyorgyi33

Pihizek amennyit tudok :) Most gyorsan megyek csinálok egy kis rakott krumplit!!!(apa kívánsága :lol: )aztán pihenés!!!!!Úgyis olyan az idő!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Emano!
Nem kell vásárolnotok valamit? Nálunk az bejött. Egy estés vásárlás, aztán két nap múlva Panka...

Rakott krumpli... Az jó!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta, és akárhogy fésüljük, az úgy áll... :lol: Nagyon köszönöm.

Összefutás... Hja. Egyelőre azt sem tudom, hogy holnap Apa egykor, vagy háromkor esik haza.

Tartsatok ki, Pocakok!

Essen, ha jólesik neki. De süssön ki a nap kettőre és akkor legyen szép az idő. És akkor a pocisok is sétálhatnak egy nagyot... :wink:
vbea

Lányok,
lassan el kell indulnom ügyintézni a holnapi kirándulást, nem vagyok biztos benne, hogy odaérek 3ra, légyszi tegyetek át a bizonytalan kategóriába és induljatok el nyugodtan nélkülem!!

Masni
masni

Süt a nap!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok jó reggelt mindenkinek!

Elég rosszul aludtam ma állandó ébrenlét, lassú visszaalvás... :D
Köszönöm a bíztatásokat, de attól félek kicsúszunk a májusból, akkor vajon mi lesz?
Tegnap beszéltem Zaher Erikával, nagyon kedves volt szívesen elvállal de azt mondta a 30. a miatt elég nettszes a dolog... mondtam hogy tudom de megpróbálok egyezkedni Emmával, erre csak nevetett!
Emano!
Szegénykém! Látom még mindig itt de semmi gond, próbálj meg sétálni egy nagyot hátha! :D
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok, puszi a gyönyörű babáknak is ...
Jaj egy kérdés meg tudjátok mondani nekem melyik homeo bogyókat kell szedni már ilyenkor a málnalevél mellett?
És azt hogy nektek hány héttel szülés előtt szállt lejebb a pocitok? Mert nekem egy hete határozottan lent van.
Köszönöm

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Csajok!
Most olvasom az újságban, hogy július 1-től sem kell fizetni a választott szülészért a költségek harmadát, tegnap mondták a kormányszóvivői tájékoztatón.
Ha megmaradna (???) a Kútvülgyi nem fizetősnek, az jó lenne... :roll:

Borsa! A csajok előbb szoktak jönni... Hátha Emma is...

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Én ezt a pocileszállást nem értettem sose. Szerintem - ha még jól emlékszem - nekem mondták, de én nem láttam/éreztem.
Ha jók lesztek, majd otthonról rakok fel pocis képet a - majdnem - két és fél évvel ezelőtti Krisztáról. Ha már nem jön össze a Ketteske, legalább nosztalgiázzunk...

Panka ma megy a nagymamával doktornénihez. Láza továbbra sincs, csak köhög nagyon. Ha kérdezem, fáj-e a füle, azt mondja, majd otthon. :roll:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

sziasztok!

Séta!
Zsofi, Györgyi kaphatok telefonszáot:?

ancsaboszi

A homeos bogyók engem is érdekelnek!Mikor?mit kell szedni?vagy hogy van ez az egész? :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok, beletelt kis időbe, mire visszaolvasgattam.

Köszönöm mindenkinek, hogy gondolt Zsombira, tegnapelőtt műtötték. Részletesen nem írtam le múltkor, de nem csak garatmandula, hanem orrmandula kivét is volt, sőt kétoldali fülszúrás is. Teljes generál. :cry: :?
Már jól van, rendesen eszik, iszik. Eleinte hányt egyet-kettőt az altatás miatt, úgyhogy kellett infúzió is, de aztán sikerült belediktálni lassacskán egy kis kenyérbelet, vizet tegnap reggel, és az már nem jött vissza.

Tünde, nagyon hosszú a történet, amíg eljutottunk idáig, már kétszer feküdtünk a Bethesdában is orrmandulakivét miatt, és most harmadszorra váltunk meg tőle, remélhetőleg végleg. Nézesd meg szerintem egy fül-orr-gégésszel, mert ha dugulás van, akkor a váladék a fül felé távozik, és folyamatos középfülgyuszit okozhat. Ezért kellett nekünk már fülszúrás is, mert a hallásvizsgálaton nagyon rossz eredményt produkált Zsombi, azt mondta a doki, hogy kb egy 70 éves bácsikának ilyesmi a hallása. Egyébként Zsombi még nem volt 2éves, mikor a Bethesdában kivették az orrmanduláját. A garatmandulától pedig azért kellett megszabadulnunk, mert a sorozatos (értsd 5éves korig havonta 2) megbetegedések miatt, ami általában bronchitisben csúcsosodott ki, a mandulái egyre nagyobbak lettek, amik már nyomták felfelé a lágyszájpadot, és ettől sem kapott levegőt, valamint amikor a fül-orr guru megnyomta olyan kis fa nyelvlenyomóval, jött ki belőle a genny, tehát elvesztette a "fertőzésszűrő" funkcióját, mert gyakorlatilag megtelt. Na, ennyie "röviden" a műtétről, betegségről.

ezt most el is küldöm....nehogy elszálljon

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Fú Gabboka!
Örülök, hogy minden rendben ment. Ha rutinműtét, ha nem, akkor is az ember gyerekét műtik.
Most rám hoztad a parát, mert Panka is állandóan középfülgyulladást kap a váladéktól. Lehet, hogy nálunk is mandulakivét lesz a vége? Bár még nem mondta senki.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Ancsa, Lara gyönyörű kislány! Igen az Apák, és Zsombi is ott voltak, de tőlük még kell kérnünk hozzájárulást, hogy tehetünk-e fel képet. :wink: Mi Apánknak elintéznivalója volt a fővárosban, mi elkísértük és mellesleg összefutottunk az Eni családdal is.
Csípő: amikor én vittem csípőszűrésre Sárit, nem volt semmi különbség a 2 oldal között, és én, mint laikus most sem látok, de akkor a papírjára ráírta, hogy 2 hó múlva kontroll, tehát én újra el fogom vinni. Így a biztos.

Memme, ígérem kecskeméti színház háttérrel is lesz kép!
Ismerem Szűcs Máriát, szomszédasszony. Na nem közvetlenül, hanem itt lakik a mellettünk levő házban. Egyszer ki is hívtam, mert a mi dokink nem volt itthon. Kedves volt. Dokink: Kiss Katalin. Nagyon bírom!

Steffi, a ti találkozós képeitek is nagyon jók! Szépek a gyerekek, meg Barbi is, te meg jól lemaradtál, bár én tudom, hogy bombamami vagy szintén!

Györgyi, őszinte részvétem, hogy megjött. :( Szerintem mindenkinél máshogy van ez. Én még szeretném élvezni néhány hónapig, hogy nem kell 'pelenkázni' magam (is). :lol:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Kriszta, nem akartam rád ijeszteni, sorry. Először orrmandula. De csak ha nem sikerül túlevickélni a gyuszikat. Jobb ez. Én emlékszem, milyen kínzó fájdalom, amikor nyomja a trutyi a dobhártyát. :?

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Gabbo!
Annyira nem ijesztettél meg, ne izgulj. Azért is jó idejönni, mert legalább tájékozódik az ember ilyen fülgyulladás-orrmandula-mandula ügyekben is. Már írtam Steffinek, hogy nekem fülügyileg semmi tapasztalatom sincs, mert nem volt jellemző. A mandulám is megvan sz összes. Mondjuk sejtem, milyen lehet, mert első alkalommal, amikor Pankának begyulladt, és nem kaptuk el időben, nagyon szívszaggatóan sírt.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Hahó,
bejöttem apához és odaadja a nagyobb autót, hogy tudjak menni sétálni!
Ancsa, akérmilyen babakocsid lehet, el fogunk férni!!! :-) :-)
Sietek, hogy odaérjek 3ra, fénysebességre kapcsoltam :-)

Hétvégi Parndorf: úgy néz ki Máté a nagyinál marad, rájöttünk, hogy nincs útlevele...

Masni
masni

Lányok!
Összeesküvés elméleteket gyártok:
Most olvastam, hogy a budaörsi Europ-med kft. Igazgatját jelölik egészségügyi államtitkárnak. Nem ott dolgozik Tóth dokitok is?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Masni

Mi tutira csak fél 4-re érünk ki, de majd akkor telefonálok, hogy merre vagy, vagytok!

Kép
gyorgyi33

Sziasztok Lányok!

Ki jön akkor sétálni!
Mi 3-ra ott leszünk, Masni is jön 3-ra.
Többiek?
Ki jön még?
Zsófi? Eni? Steffi?

már alig várom, remélem az idő nem romlik el!

ancsaboszi

Kép
Kép
kriszta36

Azt mondta a doktor néni, hogy Panka füle most rendben van, a torka kicsit piros, nem is adott csak köhögécsillapítót.
Ha nem jön senki holnap, akkor valszeg mi sem megyünk. ma még nem vinném a manóitok közelébe piros torokkal, meg ilyenek. (Pedig végre egszer pénteken mentek, és én akkor csak kettőig dolgozom :wink: )

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Emano:
+++++++++++++++++++++++ és :) :) :)
(Én lépcsőház takarítást csináltam (2 emelet) szülés előtt, talán az is befigyelt, de egyébként itt is ott volt már az ideje, hiába csaka 262. napon jártunk még. Mert melinda 4kg 10-zel bújt ki, a gyerekdoki szerint másfél hónaposan nézett ki újszülötten és Vida doktor is csak mosolyogva csóválta a fejét, hogy "ha ez a lány még benn marad 4 napig és hízik harminc dekát... ".)

Borssa,
nem tudom mikor szállt le a hasam. Csak azt tudom, hogy az utolsó két hétben már szinte csak tyúklépésben tudtam közlekedni.

Gabbó,
minden elismerésem, hogy végigcsináltátok ezt a horrort. Jó, hogy már vége. :)

Eni,
nagyon vidám! :D

Ancsa,
én nem tudom, de nem lehet, hogy a súlypontját próbálgatja helyezgetni?

Tegnap eljött hozzánk a nagypapa (férjem apukája) együtt lenni az unokájával. Ez volt az első alkalom, hogy Melindával tartósan valaki más foglalkozott, rajtam és az apján kívül. (Persze járogatunk a barátnőinkhez és csavargunk, de az mégsem ugyanaz). Furcsa volt, hogy egyvégtében meg tudom csinálni a vacsorát. Persze azért figyelnem kellett és letiltani egy-egy dolgot. (Hogy pl. ne próbálgassa még a járást, bármilyen mulatságos.) Nincs is vita ezekből, egy régi ügyből kifolyólag szó nélkül tudomásul veszik, hogy az van, amit Apja és én mondunk. Alkalmazkodó a nagypapi és fiatalos. De tudom, hogy figyelmetlen is tud lenni. Szóval egyedül nem hagynám őket, de már így is nagy segítség volt, meg lesz, mert rendszeresen el fog jönni (a nagymama "elfoglalt", őt hiába kértük), és már az is jó, ha a ház körül tologatja vagy kiül vele a fűbe az ablakunk alá. És végre Melinda is meg fogja tanulni lassan, hogy nem minden percben vagyok mellette. Ez - most, hogy jön a tesó, méginkább fontos lesz.

Várom már az első ultrahangot. :) Már csak azért is, hogy biztos legyen: nem ikrek. Lehidalnék. :oops:

További szép napot!

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok Melindáék!
Csak nem ikrek... :lol:
Bárcsak nálunk is lenne olyan ügy, amiből kifolyólag én anyós-apósom is megértené, hogy amit mi mondunk, az van. Bár én szoktam mondogatni, hogy "ez van, ezt kell szeretni". Persze én nem tudhatom, mert annyira gyerek vagyok még... :evil:
Nézek ki az ablakon folyamatosan. Eddig úgy néz ki, megyünk... :D
vbea

Ancsa

Mi kb fél 4-re érünk ki, Enivel érkezünk. Azonnal telcsizek, hogy hol vagytok! :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Feltöltöttem azt a másik kódot, most kíváncsi leszek :-)

10-17ig van a bábanap és közben a fogadóban ugyanekkor japán gyereknap is lesz rengeteg programmal...

Biztos rengetegen lesznek a parkban...

Kép

Kép
cukipofa

:D :D :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok Lányok!

Biztos nem kell senkinek az IWIW Meghívó????????
Ha nem akkor másokat is megkérdezek.
Este vissza nézek rátok.
Puszi mindenkinek

valentina

Sziasztok!
Szép sétát.
gabbo, mandula ügyben asszem elmegyünk orvoshoz. Jobb ennek utánajárni. Füle nem fáj szerencsére, de nem szeretném megvárni :)

Örülök, hogy Zsombi túl van a generálon! Most már kaphat fagyit is, ugye?

Masni, irigykedek. De mi nyáron megyünk Bécs mellé nyaralni. Benének meg is kell csináltatni az útlevelét időben, jó, hog yrtad!

T

mtunde

Szaisztok!
Ne haragudjatok, de nem tudtam írni a séta miatt, ugyanis szegény nagymamám este 11kor elesett otthon és comcsonttörése lett, persze nagypapám épp elutazott és nem volt otthon :cry: :cry: most a lepusztult János kórházban van, mert az volt az ügyeletes, iszonyatos balkáni körülmények között persze, elvileg ma du. műtik. 77 évesen azt mondják ez egy elég súlyos, de nem végzetes baleset szerencsére, de azért hosszú lesz a gyógyulás, nagyon sajnálom, mert már alig várták nagypapámmal, hogy végre leköltözhessenek Agárdra :cry:
Na, bocsi, de nagyon ki vagyok..

Ancsa, megkérdeztem és vízforgatóval tisztítják a vizet, ill. egy olyan víztisztítót használnak klór helyett, ami bőr- és bababarát!
Ja, és a nagy hír, hgy baba-mama-papa wellness részleg épül ugyanarra a helyre gőzzel, masszázzsal, babapancsolóval és minden ilyesmivel, októberre lesz kész!!! Szerencsére a babaúszás zavartalanul üzemel addig is, a wellness cucc a mellette lévő helyiségben lesz kialakítva.

Memme, jó, hogy fiatalos nagypapa be tud segíteni, fontos, h másokhoz is hozzá szokjon Melinda! ja, és jó a vonalzós kép!!

Masni, hát igen, az útlevélre nem is gondoltam volna én sem! Ilyen kis Manókának :)

Gabbóka, nagyon örülök, h Zsombi már jobban van!!! Fagyit ilyenkor nem kell ennie? Emléxem, h tesómnak is kivették a manduláját és azt kellett ennie, aminek persze nagyon örült!

Emano
nekem kb az egyetlen, amit tudok csinálni jól, az a rakott krumpli. Azaza nem nagyon főzök, ez inkább apa hatásköre nálunk :oops:

KépKép
barimami

Sziasztok!

Jó volt a séta :lol:
Gyorsan felteszem a képeket! Aztán majd jövök még ha tudok!

Steffi,
hiányoltunk!!!

Kép Masni és Máté

Kép

Kép Máté alszik Kép Györgyi és Jázmin

ancsaboszi

Kép Jázmin

Kép Eni és Beni

Kép Zsófi is megérkezett!

Kép Máté nézelődik

ancsaboszi

Nagyon édesek a babyk!!!!