Szaisztok!
Ne haragudjatok, de nem tudtam írni a séta miatt, ugyanis szegény nagymamám este 11kor elesett otthon és comcsonttörése lett, persze nagypapám épp elutazott és nem volt otthon

most a lepusztult János kórházban van, mert az volt az ügyeletes, iszonyatos balkáni körülmények között persze, elvileg ma du. műtik. 77 évesen azt mondják ez egy elég súlyos, de nem végzetes baleset szerencsére, de azért hosszú lesz a gyógyulás, nagyon sajnálom, mert már alig várták nagypapámmal, hogy végre leköltözhessenek Agárdra
Na, bocsi, de nagyon ki vagyok..
Ancsa, megkérdeztem és vízforgatóval tisztítják a vizet, ill. egy olyan víztisztítót használnak klór helyett, ami bőr- és bababarát!
Ja, és a nagy hír, hgy baba-mama-papa wellness részleg épül ugyanarra a helyre gőzzel, masszázzsal, babapancsolóval és minden ilyesmivel, októberre lesz kész!!! Szerencsére a babaúszás zavartalanul üzemel addig is, a wellness cucc a mellette lévő helyiségben lesz kialakítva.
Memme, jó, hogy fiatalos nagypapa be tud segíteni, fontos, h másokhoz is hozzá szokjon Melinda! ja, és jó a vonalzós kép!!
Masni, hát igen, az útlevélre nem is gondoltam volna én sem! Ilyen kis Manókának
Gabbóka, nagyon örülök, h Zsombi már jobban van!!! Fagyit ilyenkor nem kell ennie? Emléxem, h tesómnak is kivették a manduláját és azt kellett ennie, aminek persze nagyon örült!
Emano
nekem kb az egyetlen, amit tudok csinálni jól, az a rakott krumpli. Azaza nem nagyon főzök, ez inkább apa hatásköre nálunk