A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Vikkata, nem Krisztivel buliztam (bár biztos jó lett volna :D), csak úgy általában írtam, amit írtam a saját tapasztalataim alapján :)

Nikó, ez óriási! :) Szorítok, hogy továbbra is ilyen sikeres legyen a "projekt" :)
elan

Szép napot mindenkinek!

Estike
Nagyon szorítok neked holnapra és a beültire!Kívánom minél több petikéd aztán kicsi embriód legyen!Sajnos a lóherét nem tudom ma osztogatni,mert nem otthon vagyok :(

Brummadzag
Kitartás,meg lesz az a kismamiság!!Neked is egy nagy kalappal!!

Kata
Továbra is jobbulást neked,godolom az hogy már októberben kezdhettek lendített a gyógyulásodon :wink:

Krisztike
Te is mielőbb gyógyulj meg!Neked szerencséd,hogy nem otthon vagyok,mert te is megkaptad volna a virtuális kiporolást!!!Nem hibáztathatod magad!!!Butasáááááááááááááág!!!

Tegnap eljöttünk anyósomékhoz,mert kertes házban laknak és ebben a gyönyörű időben inkább kint fekszem a kertben.El vagyok teljese kényeztetve mindenféle földi jóval :D
gabicsibe

Nikó

Látod-látod mától már te is kismami vagy :D nagy kalappal neked is !!!!!!

Elan
Most már a sok harc után tessék pihenni is :D
gabicsibe

Brummadzag!

Láttunk már ilyet, remélem megtöröd az alacsony HCG szériát végree. Babókák tapadjatok!!! Megy a drukk.

Vikkatám!

Jobbulást Neked.

Nyunyi drága!

Szerda!!!!!! Jaj de izgi!!!! Már nagyon kíváncsi vagyoooookk.

Csajok, én ettől a Merionaltól olyan érzékeny vagyok, legszívesebben minden pici dologtól elbőgném magam. A túra közben rámszólt férjem, hogy mért állok meg 5 méterenként, máskor bírom a tempót, hát úgy elkezdtem bőgni az erdő közepén, hogy csak na. :roll: Pedig nem vagyok egy érzékeny típus.
vic12

Vic

Mond meg a férjednek,hogy örüljön neki hogy csak fáradékonyabb és érzékenyebb vagy egy kicsit !Mit szólna hozzá ha hisztiznél és tányért törnél :D Nyugi ez a hormonok hatása,majd elmúlik :wink:
gabicsibe

Nyunyika, Elan, Vic és többiek! Köszönöm!!!!!

Elan! Kicsit irigykedem! Nem is kicsit.

Rebe! Őszinte részvétem Nektek! Hiszel a lélekvándorlásban?

Brummadzag! Köszönöm, és nagyon szorítok csütötrökön.

Nikó: Gratulálok, ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóó hír! Hány picikét kapsz vissza,? Pihizz sokat!

Vikkata! Nagyon örülök, sok-sok kismami lesz itt a szép hosszú ősz folyamán.

Gabicsibe! Köszönöm, jó pihizést, napozást kívánok, sok-sok babatapival megspékelve!

Ma még nyomatnom kellett egy Orgalutrant, és nem tudom, hogy jól tettem-e, hogy este helyett reggel 6-kor böktem magam. Szerintetetk?
estike66

Krisztike drága,köszönjük szépen a szülinapi jókívánságokat :D !

Sehike még nem tudom mikor megyünk vissza attól függ,hogy mikor jön meg,mert lakásfelújításban vagyunk és először szeretném ha kész lenne.Viszont látom Ti mentek pénteken drukkolok nagyon :wink: !

Nikó gratulálok a 4 kicsikétekhez :D !

Kata örülök,hogy mégis mehettek most vissza,jobbulást Neked!

Estike drukkolok holnapra,hogy minél több embriótok maradjon!

Vic,Elan Nektek is szorítok nagyon!

Lippa

lippa

Vic, én is hisztis voltam a Merionaltól... Főleg a vége felé, akkor már mindenből és mindenkiből elegem volt, és úgy éreztem magam, mint egy strapakanca :)
elan

Elan!

Strapakanca :lol: az meg milyen? :oops: De érzem, hogy hisztigép leszek a végére.

Ma megmondom a főnöknek, hogy jövő héten inszem, úgyhogy csá csumi csá!!! :roll:
vic12

Kicsi Gabicsibém!!!

Örülök,hogy ilyen jó helyen töltöd kismamaságod első napjait!!!!Küldök a te nevedbe is Estikének ,meg Nikónak Lóherét!!!Okés?! Kép Egy kis barival megspékelt lóhere!!!

Olyan jót babáztam!!!! :D Tündérek ezek a babók!!!!!!!!!!olyan rég volt a kezemben ilyen kicsi baba!!!De olyan jó volt!!!nagyon szépek!!Majd rakok képet rólluk!!!!!!!! :wink:

Köszike a drukkokat mégegyszer,mindenkinek!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Feltúrtam a netet, mert szerettem volna olvasni arról, hogy a túró, meg egyéb fehérjedús tejtermékek milyen módon, mennyire segítik a beágyazódást, vagy esetleg arról van-e szó, hogy a túró tök jól regenerálja a májat, amit gondolom rendesen leharcolunk a gyógyszerekkel. Ha ismertek ilyen oldalt, légyszi írjátok meg a címét! A másik, amit szerettem volna találni, az a Maca Vibéről szóló oldal, ahol tudományosabb leírás is van róla, mert szeretném beletömni a pasimba, de tudósember lévén orvosi alátámasztást kér :) Esetleg, ha van valakinek dobozban található leírás, amit beszkennelne, és elküldene nekem, az is tuti lenne :)

Az élet nem egyszerű ;)
elan

Elan!

A Maca Vibét én is szedetem a pasimmal. Viszont orvosi leírás nincs róla, mert nem gyógyszernek minősülő készítmény. Ha beírod a google-be, hogy Multi Maca, annak a bizonyos F betűs cégnek a terméke, nem írom le nem ez a reklám helye, akkor kidobja neked. Te is szedheted, rendbe teszi a hormonokat, beállítja a mensit és állítólag jót tesz. Én szedem egy ideje.

A férjemnek most lesz a vizsgálata, kíváncsi vagyok javított e a cuccon valamit a Maca. Egy ismerősömnél igen,jobbak lettek az eredményei.

Én szedek még propoliszt (méhpempőt) meg C vitamint. A férjeddel szedesd az E vitamint az is nagyon jó a fiúknak.
vic12

Sziasztok!
Én is megjöttem a BMC-ből, nagoyn sokan voltak ma!
Szerdán is kell mennem és most is emeltek egy kicsit az adagomon, de most már alakulok. Van 13, 14 és 15-ös is! Volt olyan, ha jól emlékszem a 13-ból 6-ot is mondott! Remélem ezek még szépen növögetnek péntekig. Ha minden igaz, akkor lesz a leszívás!
Szerdán fog jönni valaki?
Nefke
nefke

Brummadzag

szoritok nagyon.Jó hogy nem kell jövő hétig várni a vérvételre.

Nikó

de szuper,nagyon jó hirek :D

Gabi

hajrá :D :D :D Pihizgess. :D

Kép
lukrécia

Kukuccs!

Jaj Nikóm,de tuti!!!!!!Ma már meg is kapod öket!!!!!De izgi!!! :P Hajrááááá!!!!!

Nefke Drága!

Gratula!!!Pénteken leszívás!!!De jóó hogy haladsz!!!Én is megyek pénteken,lehet talizunk!!! :wink:

elan!

Sajna nem tok segíteni!!!De van itt macás forum,ott nem tud valaki valamit?????? :wink: Nézted?! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Nyunyi, majd megnézem azt is, egyelőre örülök, mert a Gyógyszerészeti Intézet weblapján is van róla szó, remélem, ez megnyugtatja a kedvesemet, hogy nem akarom megmérgezni :D
elan

Elan!

Okés Drága!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszti
Visszaolvastam, és nagyon jól döntöttél, hogy annak idején nem adtad fel! Én sem fogom...

Zsókuci
És te is... annyira erős voltál, és vagy...annyira megérdemled, hogy hamarosan leszálljon hozzád az az angyalka, vagy angyalkák :)

Nyunyi
Bárcsak igazad lenne... és lenne ott valaki... na, majd meglátjuk...
Várjuk az ikerképeket :)

Gabicsibe
Pihizz mindenek felett ! :) Szorítok... kíváncsivá tettél, milyen az a virtuális kiporolás... azért most nem kérek, de bióbb ad majd rá okot valaki :)

Elan, a Maca többezer éves Dél-amerikai gyógynövény gyökeréből van... Ártani nem árthat, de orvosok nem vizsgálják, mivel nem gyógyszer :) Az én férjem is szedte, több hónapig. Javult az eredménye, de utána mikor abbahagyta, sokat romlott. nem tudom, van, akinek segít... (Egyébként a kekszuáélis kedvet igen javítja.. előtte sem volt gondunk ezzel, de amikor szedte, még sajnáltam is egy kicsit :)

Nefke
Szuper az a sok szép tüsző! Akkor pénteken nagy nap.. Mi pont elkerüljük egymást, én csütörtökön megyek BMC-be.. Néztelek, ha jól emlékszem azt írtad itt a fórumon, hogy fekete táskával szemüveggel mész.. Hol álltál a sorban reggel? Csak mert szerintem láttalak :)
Vendég

brummadzag!
Én már reggel 7-kor ott voltam és kb. 1/2 13-kor jöttem el!
Reggel a sorban már csak az ajtón kivül volt hely! Nagyon sokan voltak és egy miskolci lánnyal beszélgettem. Kb. a 4. voltam a sorban (ajtón kivül) és kb. 4. eresztésre jutottam be.
Fehér kabát és barna sál volt nálam, meg feket táska és szürkés nadrág, világos kardigán.
legközlebb szóljál!
Mikor kell menned megint?
Nefke
nefke

Brumi, köszi az infót! Naponta hány szemet kell bevenni?
elan

Nefke
Csak nem világos kötött hosszú kardigán? És frufrud van, ugye? :)

Elan, úgy emlékszem 2szer 2-t szedett... de a dobozra kevesebb van írva... 60db van egy dobozban, én 6500 ft-ért vettem..
Vendég

Lányok!

Mára lépek,mert ,apa elvisz a dunára vacsizni,és készülödnöm kell!!!!!Ördit is ki kell vinni még sógórékhoz!!!!!!!!!!!Pusza Jóccakát!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok lánykák!

Jajj, drága nagymamimnál voltam ma a kórházban,hát majdnem elsírtam magam mikor megláttam,olyan kis erőtlen szegényke,és hazaengedték du-án mert nem tudnak vele már mit csinálni.Nem tudom sikerül-e még felépülnie!:(

Elan
Köszönöm a jókívánságot,remélem hatni fog.A hétvégi akciótoknak,biztos meglesz az eredménye,drukkolok neked!
Én pénteken még uh-ra megyek,de gondolom köv héten meglesz a beülti!

Kata
Nagyon örülök,hogy kezdhettek akkor majdnem együtt negyünk a fagyibabókért!:)) Nagy ölelés neked,gyógyulj meg gyorsan!!!!!!!!
Te is írattál most progi szurit,ugye? Én is abban bízom,hogy hátha az hatni fog!:)

Bonya
Ígértem megkérdezem barinémat is még a papír ügyben,tegnap eszembe jutott.Azt mondta bement a Tb-hez megkérdezni,mert a háziorvos már neki sem adott,és ott azt mondták nőgyógyász szakorvos adhat még uti ktsg papírt.Elment a dokijához és tényleg kapott is!:) Igaz a kísérőt márcsak beültinél lehet beírni,vagyis beavatkozásnál,sima vizsgálatra már nem lehet!Remélem tudtam segíteni és te is tudsz szerezni!:)

Kriszti
Tök jó,hogy ilyen frankót buliztál,akkor megérte!:)))))

Brummadzag
Akkor csak van remény,már igazán megtörhetne ez a peches széria,kívánom,hogy csütörtökre magasra ugorjon az a HCG!!!!!!!!

Niko
Már biztos kismami vagy,szívből örülök,hogy 4 baba teljesen egészséges::)Vigyázz magadra pihenj sokat!!!!!!!!!!!!
Minden jót kívánok!

Estike
Megadrukk holnapra!!Kívánom,hogy sok-sok petikéd legyen!:))))
És ez persze így is lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vic
Hát ezek a hormonok,néha bekavarnak mindenkinek szerintem!:)
Jól sikerült a túra,ez a lényeg.Nefélj elmúlik!Én már most hisztis vagyok néha,de szerintem tudatalatt izgulok,hogy kezdünk!:)

Nefke
Gratula a sok petikéhez!!!!!!!
Pénteken én is megyek,lehet talizunk,majd nyunyikával megkeresünk!!!!!!:)))))

Gabi
További jó pihikézést kívánok neked!Sokat gondolok rád!:))))

Lippa
Lakásfelújítás,hát az nem 2 napos program!!:)
De persze megéri!
Sajnálom,hogy akkor nem talizunk,de lehet megint bejön a 3 évvel ezelőtti szitu? Néztem akkor pont egy hónappal később volt neked a beülti kb,pont mint most!:))
Remélem ez egy jel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: :lol:
sehike

Nikó:
Nagyon örülök a jóhírnek! Szuper! :D
Vendég

Sziasztok!
Megjöttünk, két kicsike van a pocakomban, nagyon drukkolok nekik! Most szigoruan fekszek, ezt se én irom, hanem Peti irja helyettem.
Mindenkinek mennek a drukkok ezerrel. Most nincs idöm visszaolvasni, majd holnap. Sziasztok!
nikó

Sziasztok!

Mejöttünk a BMC-ből. Vannak apró jó hireim.
Nekem nincs luftom, van 4 petikém a legnagyobb 13 mm.
A párom is leadta a kicsiket sperma tenyésztésre.
Jövőhéten hétfőn kell menem ujra, akkor uh és ha Isten is segit és nem jön közbe semmi akkor elkezdjük a hosszú protokolt.
Most tudtuk meg a párom eddigi sperma eredményeit, ami 39-,50 millió is volt, de centrifuga után csak 5 millió maradt.
Ezt szerintem a maca vibének és E vitaminnak köszönhetjük.
Egerben csak 10 milliót beszéltek.
Na ezt jól kiveséztem. De ennek a hirnek is nagyon örülök!

Most nem tudok visszaolvasni. De mindenkinek megy a babatapi+++++++++++++++++++++++++++++

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Nikó!
Gratulálok és pihizzél sokat!

Sehike és Nyunyi!
ok, gyertek, bár lehet, hogy én már aludni fogok, de várlak Titeket!

Brummadzag!
Nem, rajtam kabát volt és nincs frufrum. De azt a lányt én is láttam, de nem tudom, hogy ki az. Bent már levettem a kabátomat és fehér kardigán volt rajtam, alatta pedig fehér galléros poló. Konc dokihoz vártam.
Nefke
nefke

Nefke,
Húú, akkor mégsem láttalak? : ( Én a barátnőmmel ültem a tévé mellett szemben, és nagyon korán behívtak.. 10 óra előtt.. Fordos fekete szoknyában voltam, meggypiros poloban, és 2 vállig érő fonott copfom volt.. Én is a Koncz-hoz vártam.. :) Te láttál?

Jezsóerika!
Ez szuper! Gratulálok! :)
Vendég

Sziasztok!

Nikó, Gabicsibe, Nefke drukkolok nagyon!!! Küldöm a tapikat ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!

:) :)

Nálunk a helyzet változatlan, de talán a héten kezdhetjük a harmadik stimut. A páromnak meglettek az időszakos eredményei és -végre- bacimentesek vagyunk, kezdhetünk.

Nem nagyon van időm, de azért bele-bele olvasgatok néha a topicba és próbálom követni az eseményeket.

Na pussz mindenkinek, majd még jövök! :)
nellike

Brummadzag!
Igen, de nem emlékszem Rád! Azt láttam, hogy két lány ül a tv mellett és arra is emlékszem, hogy az egyik fogta a karján a vérvétel után a vattapamacsot, de az arcodra nem emlékszem.
Én még utána mentem vérvételre és akkor néztem oda, mikor a papírra vártam, hogy mehessek vérvételre.
Én a Konc doki vizsgálója előtt ültem és kb. 9-kor már végeztem is az uh-val és a vérvétellel, de várnom kellett az eredményre.
Szerdán fogsz jönni?
Nefke
nefke

Sziasztok,

Kriszti,
Örülök, hogy jól sikerült a buli :wink:

Brummadzag,
Jaj ne máááárrrr! :? Drukkolok, hogy csütörtökre megugorjon ez a hcg!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hát igen :cry: Keserves év volt ez :( De bízom a jövőben :wink:
Szólok, ha felrakok képeket az esküvőről, talán holnap korábban le tudok lépni, és lesz időm kicsinyíteni párat :D

Estike,
Ezermilliónyi megadrukk!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Vic,
Nem hinném, hogy egy kis Bailey’s-től bármi bajod lenne :D Ne aggódj! :wink: A lényeg, hogy jól éreztétek magatokat! :D
Amúgy én a stimu alatt még annyira nem, de amikor terhes voltam annyira, de annyira ideges tudtam lenni, egy rossz szótól elszakadt a cérna :oops: Vezetésnél anyáztam kifelé a kocsiból :D:D Férjem csak harcias kismaminak hívott :D

Nikó,
Jaj de jóóó!! Tiszta szívből örülök a 4 kicsi kincseteknek! :D:D Akkor ma már kismami vagy! :wink:
Mennek mától akkor a babatapik! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Gabicsibe-kismami :D
Hogy vagy drága? Bár ahogy leírtad a kényeztetést, elég jóóólll :wink: :lol:
Mennek ám ezerrel a babatapik! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D:D

Nefke,
Szuper eredmények! Akkor péntekig még küldöm a petikenövesztőket! :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Nyunyi,
Jó étvágyat a vacsihoz, így utólag is :D
Mennek ám Neked is a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Sehike,
Jaj drága :cry: Szegény nagymamid! Nagyon drukkolok, hogy felépüljön!!!!!!

Jerika,
Örülök a jó híreidnek! :D

Puszi mindenkinek!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

Juciékról hírek :D:D

Attila vagyok Sziasztok !

Bocs , de egy kicsit sok volt a teendő.
Dorkáról röviden:
Szombaton levették a gépről, egy napig sipap-on volt, és ma reggelre azt is ellehetett hagyni. Mostmár önállóan tudunk lélegezni, segítség nélkül.
A legjobb hír, hogy ezt a bonyolult műveletet már Székesfehérváron csináljuk.
Ma délután hat óra fele visszahozta a mentő, eddig jól van.

Hát röviden ennyi, köszi a drukkot mindenkinek!

Nagyon szuper, gratulálok!! :D:D:D:D

Kép

Kép
zsókuci

Nikó, hűű, micsoda sebességre kapcsolatok! :)))

Brumi, még egyszer köszönöm a sok infót a macáról! Sajnálom az alacsony HcG-t, remélem kialakul!

Nyunyi, hajós vacsora...hmmm... nem semmi, téged aztán elkényeztet a párod!!! ;)

Sehike, sajnálom a nagyidat :(

Erika, Nefke, örülök a remek eredményeknek!!! Csak így tovább :)
elan

Sziasztok!

Brummadzag, szorítok, hogy emelkedjen a hcg-d!!!!!!++++++++++++

Nikó!

Nagyon örülök, hogy lett 4 bébi, és abból kettő már a pocidban van!!
Neked is +++++++++++++++

Mikor kell visszamenned?

Ne haragudjatok, hogy nem írok mindenkinek külön! :oops: :oops:

Kicsit késő van, és lassan leragad a szemem, de csak most sikerült kirobbantanom innen apát.
Mindenképp tudni akartam a mai fejleményeket. :D :D :D

Puszi Mindenkinek!
nika28

Helló lányok!
Most jutott eszembe, hoyg nem raktam táblát...Pedig megszerkesztettem....
Nos, Cavinton kúrára kell fogjam magam....Bár egész délután a konyhában voltam, gyümölcsleves, szalmakrumpli, és 2 fajta süti(ez utóbbit barátnőm kisláynának, mert megigértem csinálok neki valami finomat!)

Holnap az lesz az első, hoyg teszek.Egyenlőre nyugi van nálunk, de remélem nem most kiabáltam el....

Szép álmokat mindenkinek!Majd teszek fel pár képet nagyon lekicsinyítve, (ne foglaljon sok helyet), hogyan is álltam szombaton! :roll: :P :P
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Jucikáékról,végre jó hírek!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Köszike a drukkokat mindenkinek,ma most csináltam tesztet,de full negatív lett 13 nap,lehet korán csináltam de nem csinálok csak pénteken!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Bmc-tesztet!!!Na most megyek,majd benézek!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Mindenkinek szép Kép -ot kívánok mára!
Vendég

Nos, elvileg ez a friss tábla!Remélem mindenkinek minden adat jó! Ha nem, nyugodtan jelezzétek! :wink:

Anyukák, kismamák
Leendő anyukák, kismamák

És az igért képeket majd délután teszem fel, ha felébredtem! Gyorsan beolvastam a topikba, és örömmel látom, Dorka jól van!!!!!!! :lol:
Vendég

Halihó Lányok!!

Bég bindig kicsit szottyos vagyok, de már bejöttem, mert nincs szabim már, meg már nem is olyan vészes, hála az antibiotikumkzabának.. A "kedves kolléganő" :evil: , akitől elkaptam mára már táppénzre íratta magát, tüdőgyulladása lett a szövődménynek, gondolhatjátok, hogy nézett ki pénteken, mikor bejött az irodába..

Sehike! Még nem voltam a BMC-ben, jövő kedden megyünk, akkor írja fel a progiszurit Sz. doki. Nem tudom mennyi idő alatt érkezik meg, de ahogy számolom vasárnap vagy hétfőn lesz repesztés, ha lesz, és attól 5-6. napra kapom vissza őket. Vagy a másik verzió, hogy megvárjuk, míg magától megreped, és akkor még később lesz. Te kaptál repesztőt? A Pharmafutártól rendeltél szurit?

Benszi, írtam privit!! Remélem jövő kedden otthon leszel!! :wink:

Nikó, gratula!!!!!!!!!! :D

Nyunyi, ne add fel, még korai volt, reggeli pisiből tesztelj drága!!! :wink:

Nefke, nagyon növögettek!!! :D

Olvastam a Jucis híreket!! Ez fantasztikus!!! Nagyon jó hír!!! :D

Gabicsibe, rajtad a világ szeme.. :D :D
torolve_20130114141731

Nyunyi, ne keseredj el, tényleg lehet, hogy kicsit elsietted! Türelem-türelem, majd a BMC-ben! Én nagyon-nagyon szorítok!

Győzelem, a pasimat rábeszéltem a Macára, közölte, hogy najó, hajlandó beszedni azt vackot :)
elan

Nagyon szép jó reggelt kívánok mindenkinek!

Szóval apa szerzett laptopott, hogy ne unizzak nagyon amíg dolgozik. Most is fekszek szigorúan nemsokára jön anyosom főzni az ebédet. Teljesen elvagyok kényeztetve! :)
Mindenkinek köszi a drukkokat!
Gabi babaragacs szállítmányt elindítottam feléd!
Kriszti: Jobbulást neked! Vigyázz magadra! Minden nap eszembe jutsz ám tudod! Este mondtam a kicsikéinknek, hogy kapaszkodjanak ám mert nyáron meg kell mutatniuk magukat neked mert sokat segítettél abba, hogy ők itt legynek most velem. :)
Nika,Elan,Nyunyi,Zsókuci, Nellike,Nefke és a többiek is mindenki nagyon kösz a drukkokat . Még nem ovastam tljesen vissza mert tök fárat vagyok alig aludtam mostanába.
Megpróbálok rövid lenni és elmesélni mindent amit tegnap elmondott az orvosom.
A 20 db sejtből 16 volt megtermékenyíthető abból lett 15 db majd kivettek mindegyikből 1-1 sejtet. 6db egészségeset talált a biológus de sajnos miutánn kivették azt az 1 db sejtet nagyon sok leállt. 2 db lett blasztós azt kaptam vissza és 1 db még van ami hólyagcsírás állaptban van felőle ma kell érdeklődni. ha eljutott blasztóig akkor lefagyasztják.
nikó

Nikó

gyönyörű eredmény,dejóóóó :D :D :D Nagyon szoritok nektek :D

Kép
lukrécia

Jó reggelt Lányok!

Elan!

Nekem is nehéz volt rávennem a drágám, hogy szedje be a MAcát. De ma már úgy kajálja, mint a kisangyal. Kíváncsi vagyok javított e a dolgokon. Majd kiderül pár napon belül, már nagyon várom.

Nikó!!!!

Szupi szupi szupi hírek. Csak vigyázz rájuk meg magadra, pihi ezerrel!!!!

Nefke,

Neked is gratula. Mi holnap megyünk reggel de nagyon nagyon korán, fél hétre legkésőbb ott leszünk. Páromnak holnap lesz a spermavizsgálat, én meg elkísérem. Még nem tudom mi lesz rajtam, de általában úgy rohanunk utána dolgozni, mint a nyúl, ezért eddig sajnos még nem taliztam senkivel. Majd este megírom miben leszek. Szerintem én megismernélek téged az iwiwes kép alapján.

Nyunyi babám,

Szerintem ez egy kicsit korai, ne keseredj még el, majd a BMC teszt!!!!!!!! Nehogy feladd még, mert leszkapsz!! :D
Jó volt a vacsi a Dunán? Húú már ezt régóta tervezem, hogy elmehetnénk valamelyik hajóra.

Rebe,

Remélem picikét már jobban vagy.

Sehike,
Jobbulást a nagyidnak.

Juci férje,

Szuper hírek!!!!!!

Gabi,

Babatapikbabatapikbabatapikbabatapikbabatapikbabatapikbabatapik
vic12

Jezsoeri,

A sima spermavizsgálatnál is kicentrifugázzák az anyagot. Azt tudom, hogy nézik a bacikat, meg a számot, de megnézik, hogy centrizés után mennyi marad?
vic12

Vic!
Akkor ha megismersz, akkor szóljál nyugodtan!
Én se tudom, hogy mi lesz rajtam, de én is korán megyek, 7-kor már ott leszek!
Nefke
nefke

Sehike,
nagyon kedves tőled, hogy megkérdezted!
Akkor majd bepróbálkozok a Sz. dokinál.

Röviden :
még mindig nem jött meg, viszont szúrkál a jobb oldalam.
Most voltam a nőgyogyimnál megvizsgált és jobb oldalon egy zölddiónyi valamit érez.
UH-t nem csinált, mert otthon a maszekban nézzett meggyorsan és csak Kalocsán tudna UH-csinálni.
Vettem egy teszete, majd reggel megcsinálom!
Imátkozom, hogy ne legyen semmi gáz odabent megint.

Közben a céges dokim felküldött FÜV-re a HonvédKórházba , csütörtökön így akkor belátogatoka BMC-be is.

Megpróbálom a dokit felhívni, hogy mitszól a csütörtöki talinak!

A benzinkutak mostanába belőlünk gazdagodnak meg!
Kétnaponta Pécs szívklinika anyósomhoz, előtte héten naponta pest BMC, szerda -pécs,csüt.pest, péntek pécs, szomb-vas. siófok!

Ja és hogy ne unatkozzunk hétvégén dugulásunk volt - afürdőkád oldala kibontva és mindjárt fogok neki a nagytakarításnak, mert a felxelés miatt mindenhol áll a por!!!

Pusszka

bonya

Kép

Kép
bonya

Mindenkinek szép napot!

Nyunyi
Ne keseredj,kicsit korai volt ez a tesztelés!!

Nikó
Köszi megérkeztek :D Én egy nagy kalap lóherét küldök neked :D

Kata
Te miért nem irattad ki magad!Neked is hiányzik egy tüdőgyuszi?!!!Mi lesz akkor a babókkal!!Nagyon vigyázz magadra!!!!

Képzeljétek tegnap elfelejtettem telefonálni a Bmc-be,hogy mennyi babót sikerült lefagyasztani :oops: :oops:
Na majd ma 13 után,remélem most már nem feljtem el.
gabicsibe

Bonya

Látom nem unatkozol!Szegénykém,remélem nincs nagyobb gond!
gabicsibe

Kukuccs Lányok!!

Aranyosak vagytok,hogy bíztattok,reggeli pisikéből csináltam,remélem én is hogy csak korán csináltam,és pénteken már zebrásom lesz,de akkor is szomórú vagyok kicsit!! :( Nem ér bántani!! :lol: Tudom pozitívan,de most nem megy!!!

Kicsi Bonyám!!!!

De izgi,még a végén kidserül,hogy babóka van a pocban!!!!!!Nadon örülnék neked Drágaságom!!!!!Holnap teszt!!!drukkolok neked!!!!!!! :wink: Írtam emailt!!! :wink: puszka!!! :wink:

Nikóm!

Örülök,hogy vigyázznak rád!!!Pihikézzél sokat!!!! :wink:

Kicsi gabicsibém!!!

Te is,pihizz,majd ma be telizel!!!!Pusszantlak!! :wink:

Jó volt a tegnapi vacsi!!!Nem halat ettem,hanem gyrost!! :lol:

Na medek,mert indulunk!!!Délután bekukk!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nikó
De odaadó kis párod van! Szuper! (Hogy helyetted ír, és 1 nap alatt latopot szerez neked! :)

Jezsoerika, látod, érdemes szedni ezeket a "vackokat :) "

Nefke, A vattapamacsos voltam :) Majd legközelebb! :) Szerdán nem kell mennem, majd csütörtökön... szólj, ha te is mennél...

Elan, Nika, Zsókuci, és mindenki aki velem van! Köszönöm, hogy szorítotok! !

Zsókuci, igazad van, bízni kell... és küzdeni!

Elan, az utro-t remélem már serényen teszegeted.... előbb jobb elkezdeni, csak ne utóbb..

Kriszti,
Már ahogy olvasom a menüt, hát, majd meghalok éhen... A kicsi férjem már munka után nem akarom terhelni a főzéssel, inkább szendvicsen élek mér 12 napja szinte... Várom már, hogy én is nyugodtan serénykedhessek a konyhában :)

Nyunyi
Milyen az a BMC teszt? Vagy a vérvételre gondolsz?

Vikkata
Vigyázz azért magadra... nehogy a koleganőd nyomdokaiba lépj.... Megkérdezhetem, hogy miért nem táppénzre mentél, amikor rosszabbul voltál?

Gabicsibe :)
Még jó, hogy a beültire nem felejtettél el elmenni ... Na, csak húzlak... Végülis most az a legfontosabb, hogy szépen beágyazódjanak a puncurok, és te légy a világ egyik legboldogabb kismamija!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: