A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Jó reggelt mindenkinek!

Ancsa,
nekünk Quinny kengurunk van, nagyon bevált, de azt csak 4hónapos kortól lehet használni. (Steffi azt mondta, hogy azt a fajtét ami nekünk van már nem is lehet kapni :-( Ők most vettek valamilyen másikat, biztos írja majd hogy milyen márka, én elfelejtettem)
A Chicconak van újszülöttkortól használható, azt is nagyon szeretik a babák.

Utazóágy
nekünk az Auchanban kapható akciós van, 5.000 Ft-ért adták. Konkrétan egyszer sem használtuk még, mert a szállodákban mindenhol adnak babaágyat, még jobbat is, mert ennek nem emelhetó az alja (szóval ha be akarok nyúlni megsimogatni a kisfiamat, akkor hajolok egy métert) a szállodaiaknak meg általában igen.
Mi arra várunk, hogy majd a nagyinál ebben aludjon. Egyelőre felesleges, mert Máté tök nyugisan alszik, nem mászik semerre, de hosszabb távon biztos szükség lesz rá.

Séta
Jó, akkor Sziget. 3 óra????

Masni
masni

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Hogy vagytok ma?Milyen volt az éjszaka?
Mi egész jól aludtunk, tegnap nagyon nagyon nyügős volt Lara, aztán 10 órakor elaludt és most 5,30-ig nyomta! :lol: Aztán megevett 170 g-t! Ennyit még sosem evett, és nem is fájt a pocakja. Sőt jó kedve volt nagyon nézegette magát a tükörben, és nagyokat vigyorgott tükör Larára! És már alszik, én meg gyorsan reggelizem, aztán csatlakozom hozzá!
Apa már Szegeden van, 4-kor kelt!

Emano hogy vagy?

Masni
köszönöm szépen a tanácsokat ágy és kenguru ügyben!
Hogy vagytok? milyen volt a Balcsin?

És a férjed mit szól hogy így viselkednek szülei?
:cry:

Séta!
:oops:
Lányok ne haragudjatok, de inkább azt mondom, hogy ne alkalmazkodjatok hozzánk, mert bármennyire is szeretnénk nem tudom, hogy tudnám megoldani, hogy ott legyünk! :cry: :oops:
Inkább azt mondom, hogy nem megyünk! :cry: Pedig nagyon szeretnénk. Remélem majd legközelebb, most már tényleg!
Pedig Apa mondta, hogy péntek jó neki! :cry:
De ha oda is visz Apa, vissza nem tud értünk jönni, mert ez estébe nyúló tárgyalás lesz, és sajnos a szuper csuklómmal nem merem bevállalni a buszt. és a hídon meg visszafelé a szmogot meg nem szeretném.
Bocsánat!
Ha mégis kitalálok valamit akkor ott leszünk!
De Ti mondjátok meg hogy hánykor!

puszi

Szép napot!

Ancsa

Ez a két kép tegnap készült Manófalvi Manóról!

Kép Gondoltam én is benézek! Kép [b]

ancsaboszi

Ancsa

Nekünk van utazóágyunk és nagyon jó. Szereti Jázmin. Olyat vegyetek, ami olyan ágy az ágyban. Majd meglátod. Lehet ringatni is, olyan mint a bölcső, ami benne van a nagy ágyban. Az most még nagyon jó. A Tescoban vettük anno 10 e ft.-ért. Hihetelen mi? Sajnos én 3-ra tuti nem érek oda, de majd csatlakozom. :lol: Csak az idő is engedje. Ja most látom hogy mégsem biztos. :( Jók a fotók!!!!

Szóval fél 4 kinek jó?

Kép
gyorgyi33

Szia Györgyi,

Jázmin hogy aludt?
evett ma is rendesen, bár most úgye reggel van, ez meg mindig jó neki!!!

Milyen az az ágy? nincs róla kép? nem igazán értem. :-(

Igen, sajnos nem biztos! De még nem adtam fel!!!

Puszi

Ancsa

ancsaboszi

Szerencsémre nagyon jól alszik. 7-kor leteszem, aztán fél 3-kor felkel egy kis szopira, aztán fél 7, fél 8 körül kel. MA 7-kor. :lol: :lol:
Majd lefotózom az ágyat, ha eszembe jut. :oops: Mi nagyon sokat megyünk vidékre, ezért jó.

Kép
gyorgyi33

Jó reggelt!!

Apa jól van, köszöni szépen!! Másfél nap stabil oldalfekvés alatt kiheverte! Erős szervezet, jól választottam. :)
Tegnap elment dolgiba már, este meg jöttek a barátai, fiúbuli, szolídan!
Mi Micuval jól vagyunk, Apa szerint agyonütni sem lehet, annyira erős a szervezetem. :)))
Nálunk se jóslófájás, se egyéb jel, nagyon jól bekucogott a fiatalúr! csak jobb oldalon rekesz alatt szokta dugdosni a lábacskáját, az tud kényelmetlen lenni, de ennyit bármikor, sőt még többet is!

Ez a június 1 nagyon jól hangzik a mi szemszögünkből! Kivéve, ha annyira jól fogja érezni magát, mint Emano babája, de ez sem lesz gond, majd lesz B- és esetleg C-terv is ! :) Akkor júniusi baba lesz, mint Apa és Anya :)

Tök jó, hogy Lara baba jól aludt! Remélem Jázmin is hagyta Anyáékat aludni! Mi négykor keltünk, Micu követelte a hajnali túrórudiját, de rögtön kettőt követelt magának! :) Anya olvasott 1 órát és visszaaludt. Szerintem a szopcsifelkelést gyakoroljuk már egy ideje!!

Szép napot!!

KépKép
Kép
gyuzso

Séta,
akkor fél4, Sziget, parkoló.

Ancsa,
merre laksz? Max. hazaviszünk :-))

Sajnos nem vagyunk meglepve a szülők viselkedésén, eddig sem volt valami szoros a kapcsolat. Én titkon reméltem, hogy Máté születése valamit változtat a helyzeten, de semmi. Ez van :-(

Balcsi nagyon jó volt, azt hittem írtam már :-) Máté jókat aludt, kirándulgattunk, ettünk, pihiztünk. 4 nap elég is volt, a most hétvégét kihagyjuk, inkább a Bábanapra megyünk mi is.

Masni
masni

Emano!

Ez most tuti...
egnap reggel egy gyűlésen jelentették be, hogy ez most így lesz biztosan.
Már az asszisztensnő is nagy vigyorral fogadott, hogy elmondja az örömhírt nekem, aztán mondtam nekik, hogy május 29.re vagyok kiírva :-) .
Amúgy Gozár doki az orvosom, azt mondta, hogy biztos kibújik hamarabb csak beszéljem meg a babával :-)

Kép

Kép
cukipofa

Emano,

Május 7-re vagyok kiírva, de az orvos szerint nem kizárt, hogy tovább fogom hordani, mert zárt a méhszáj és nincsenek fájásaim. Tóth doki az orvosom, és Várnai Gabi a választott szülésznőm. Úgy tervezem, hogy ma délután vagy holnap délelőtt megyek ctg.-re. Még nem tudom pontosan, mert marad a Kútvölgyi úgyhogy találkoznom kell a Szent Imrés szülésznőmmel meg dokimmmal, hogy megmondjam májusban mégsem náluk szülök és megköszönjem, hogy kedvesek voltak és foglalkoztak velem, de nem tudom, hogy belefér ma a ctg. a programba.

Szép napot mindenkinek!
kangamama

Sziasztok, jó reggelt!
Köszönöm a sok hozzászólást, és a remek hírt, most már csak azon kell izgulni hogy Emmusom májusban kibújjon, de ha követi a családi hagyományokat, akkor megoldjuk... :D
Emano, én 9 kor voltam ctg-n ill akkorra értem oda a vérvételről!
Képzeljétek ma este is éreztem ugyanazt most már tudom jósló fájást és nagyon izgi volt :D
Én hétfőn megyek Tóth dokihoz uh-ra kiváncsi vagyok mit mond a méreteinkről :D
És igen a tabló csodálatos....
Ja és aki ismeri Zaher Erikát kérem szépen mondja el tapasztalataimat, mert a jó hírek arra sarkalnak hogy választok egy szülésznőt is, a nővéremnek ő volt meg tudom hogy a doki is szeret vele dolgozni csak kiváncsi lennék több véleményre is köszönöm mindenkinek szép napot!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok!

Most pénteken nem jó a séta nekünk, mert nagymamihoz kell menni. Hátfőnként szoktunk ott lenni, de most az ugye nem jött össze :) Nagymamám meg követeli a heti 1 napját (jogosan! :)).

Ancsa! Az ISO szerintem is száraz. De legalább némi rend lett az adminisztrációban... :) Már ahol addig nem volt, mert ugye naplót addig is ki kellett tölteni :)

mtunde

Csajok!
Örülök is a híreknek, meg nem is. Tök jó, hogy tudtok még ott szülni, legalább az utolső hetekben kicsit mással is tudtok foglalkozni, mint a zűrzavarral.
Ugyanakkor meddig lehet bizonytalanságban tratani egy csomó embert? Vagy arra számítanak, hogy pont a bizonytalanság miatt nem mennek oda szülni annyian mint eddig, és akkor erre hivatkozva be lehet zárni?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Na, ma is jó kedvem van...

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Kriszta, azt hiszem teljesen igazad van, már tegnap is hallottam panaszt arról, hogy sok kismama a bizonytalanság miatt elpártolt a kórháztól. Eddig rengetegen szültünk a Kútvölgyiben, s sztem ez tartja fennt ezekben a hónapokban.
Nem hibáztathatók az elpártolt kismamák sem, hiszen biztosat akarnak az utolsó hónapjaikban.
Nekem is van B verzióm, hiszen bármikor jöhetnek a rossz hírek, s akkor mit kezdek magunkkal? Marad a kijelölt ügyelet? Hmmm, azt nem szeretném...

Nagyon örülök a jó hírnek, remélem azért lassan csak-csak sikerül bebizonyítani a nagyokosoknak, hogy nem a falakért szülnek itt a kismamák, hanem a profi és jól működő csapat miatt!

Viszont mivel május végére vagyunk kiírva, és nagyfiam is egy hetet ráhúzott, ami most már vízválasztó lehet, lécci írjátok le a homeós tippjeiteket, ill. amit Ti alkalmaztatok. A málnalevél teának már utána néztem, de biztos vannak még jól bevállt tippek (tonik stb)...

Köszi, szép napot!

Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Hogy tudok képet beilleszteni ide? mert nekem nem megy :(

Kép[/img][/img]
aynan

Sziasztok!
Megint itthon vagyok!
mondta a doki hogy befektetne, de nincs aktív ágy!!
Május 31ig oep támogatása van az osztálynak!!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok lányok!

Nem nagyon tudtam visszaolvasni csak kutyafuttában...

De olvasom,hogy még marad juni 1-ig fizetés nélkül? ez azért jó hír, utána majd megint várunk egy kicsit... belefér. már hozzászoktunk nem???
Emano! látom még itt vagy... :D szegénykém! biztos mindenki nyaggat,hogy mi van már? velem is ez volt,. aztán leépítettem a csapatot, kinyomtam a telefont, mondtam,hogy majd én jelentkezem. :D drukkolok nagyon! már nem tart soká... türeleem. és pihi,

Aynan! Ha képet akarsz felrakni, akkor itt ahol írsz, van téglalap alatt a melléklet feltöltése, arra menj rá, és válaszd ki a képet. Csak a méretre ügyelj, ha túl nagy azt nem engedi,...

Minden baba és mama gyönyörű a képeken!!! :D :D
Remélem mindenki jól van!!!! :D :D
KÉsőbb jövök.....
Vendég

Vali

Hát nekem szerintem a tonik jött be. :lol:

Aynan

Le kell kicsinyíteni a képet, mert ha nagy nem teszi fel. Egyébként a hozzászólás alatt, melléklet feltöltése.

Emano

Szerintem szerencséd van, hogy nem fektetnek be. Miért akart egyébként befektetni? Nincs gond ugye? Én úgy tudtam 2 hét plusz mínusz simán lehet.

Kép
gyorgyi33

jaj, de jó, hogy még marad az"ingyenes" szülés! :D Kitartás a pocakosoknak, látjátok, végül jóra fordulnak a dolgok!!

Pénteki séta nekem nem bizti, h jó, mivel aznap megyünk usziba és du. meg elvileg elígérkeztünk egy babás ismerősünkhöz!

Ancsa, remélem nem felejtem el megkérdezni a víz dolgot, majd még addig elmondom magamban néhányszor!! :wink:

Györgyi, neked Jázmin mennyit eszik napközben? Most nagyon le vagyok apadva tej-ügyileg, szóval most magamhoz vettem 1,5 l vizet, h az majd hátha visszahozza! Egyébként szombaton veszünk almát a biopiacon és elindítjuk a gyümi-akciót, mert már kezdjük felélni az összes mélyhűtős tejállományt!
Dani egyébként ugyanígy aludt eddig, mint Jázmin, csak ő fél 9től, aztán fél 4kor kaja, aztán 7kor kelünk! Perzse most is ez az alapállás, csak közben még négyszer nagy sírás-rívást rendez, amit szerencsére rögtön abbahagy, ha odamegyünk hozzá :cry:

Steffi, mi továbbra is 6x kelünk éjszaka :( , holnap szerzek be mindent, ami kell a fogzási időszak túléléséhez (Viburcol, Dentinox, panadol Baby) és amint beválik valamelyik, értesítelek! :roll: Egyébként ma adtam neki hűtött rágókát és nagyon élvezte annak a rágcsálását!

Vali, nekem egy alapos nagytakarítás tette meg a hatását! :lol:

Masni, de jó nektek, h Máté ilyen jól bírja az utazást! Ő mit szokott csinálni a kocsiban? Csak mert Dani sajnos kb 50 percet bír, aztán ordít, hiába műsorozom neki :? Vagy lehet, h 3/4 óra után szünetet kéne tartanunk?

Tudtok nekem abban segíteni, hogy ki mennyi ideig adott először csak almalevet és mennyi idő után reszelt almát? És első pár alkalommal hány mili almalevet adjak? Ha nincs centrifugánk, szerintetek jó az az almalé, amit a biopiacon veszek? Vagy facsarjak valahogy? (semmi nincs a biopiacosban, csak alma persze)

KépKép
barimami

Ancsa, Larababa nagyon édes a képeken, pláne a székesen! Cukik a tappancsai! :D

Steffi, tényleg, ti akartatok menni ababúszásra, nem mentek végül??

KépKép
barimami

Sziasztok!

Ancsa,
ez a fotelos kép nagyon vidám! :) Kis főnök!

Kangamama,
remélem, nemsokára gratulálhatunk neked. :)

Borsa,

velem csak a vajúdás elején volt Erika, de teljes biztonságban éreztem magam. Annyit van ott amennyit kell, azt mond, amit kell, nekem olyan volt, mint egy Buddha. Teljesen jó lesz, meglátod. :)

Gyuzsó, Vali,

májusi szülés aranyat ér... :)

Ja de gyenge poén.
De most hívtam Vida doktort meg Ágit, ez van most, ez a jún. 1. De hát láttátok, hogy márciusban meg április 1-et mondtak. Talán várják az illetékesek, hogyan alakul a helyzet. És nem csak a Kútvölgyiben. Nagyon nehéz lehet a vadbarom bürökratáknak felfogni, hogy bizonyos szülésszámra nem elég csak feleannyi hely és orvos.
Mindegy, jövő csütörtökön folytatjuk a csak átmenetileg szüneteltetett terhesgondozást. :)

Jó sétát, megyünk mi is valamerre.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Barbi! Az almát reszeld le, és annak lesz leve, abból adjál tej után pár kanállal, délelőttönként, 2-3 nap múlva adjál pár kanál reszelt almát is, és utána már mehet a reszelt alma, és egyre több. Kb 2 hétig csak almát egyen, aztán jöhet a körte, stb.

Vali, mindent bele, csak beleférsz májusba, és különben is, második baba nem jön hamarabb???

mtunde

Ja, Emano, igaz, a kórházban kényelmesebb lehet, ha nem kell minden nap bemenni ctg-re, de hidd el, én feküdtem 1 hetet szülés előtt, dögunalom, közben körülötted mindenki babázik, neked meg csak csöpög a tejed... :D
Jobb otthon még ilyenkor is.

mtunde

Tünde, köszi a tippet!!! :) Szerinted azt a pár kanál levet adjam 2x egy nap vagy csak egyszer kell? Már nagyon izgatott vagyok, majd beszámolok, hogy mi volt!

KépKép
barimami

Zsófi, rákerestem a Google-on a hozzátpálálás + alma kulcsszavakra és Léna blogja az elsők között volt, amit kiadott a kereső!! :lol: El is olvastam, hogy ti hogyan csináltátok, szóval neked már nem kell leírnod!! :lol:

KépKép
barimami

Nincs baj, az ingázás és a túlhordás miatt akart volna befektetni!
A magzatvíz szivárgás mien??El nem tudom képzelni??? :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Memme!
Köszi holnap hívom Erikát!

Emano!
Semmi baj! Most már tényleg nem lehet sok, ne aggódj kérlek mert ez most nem tesz jót neked!

Ma megvettük Emma matracát és ágyneműjét is szinte teljes a kollekció!
Bepakoltam a kórházi táskát, bár tudom ez még most korai vagy nem? :D
Azon izgulok hogy beleférjünk ebbe a májusba mert utána megint nem tudni mi lesz a kórházzal azért ez kicsit dühítő... de nem baj lényeg hogy a kis manó jól legyen!

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Barbi

Most hogy látom ugye a cumisüvegben egész pontosan meg tudom mondani. 4-szer eszik, kb 700 g-ot. Aztán éjszaka még egyszer, azt nem tudom mennyi. Ez teljesen változó, hogy hogyan oszlik el. Van amikor megeszik egyszerre 240-et, aztán utána 130-at. Remélem azért tudsz jönni. :lol:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok Lányok!
Viktor nagyon jól viselte a Kecskeméti kirucanást, nem volt vele semi probléma. Nagyon teszet neki hogy, a keresztkányom beszélt neki és mondokát mondott. Nagyokat kacagot és mosolygott. Nagyon jó idő volt és egész nap a levegön voltunk csak az evésre mentünk a lakásba a fördést is élvezte a nagyival. Éjszaka is jól aluldt 8-9 órákat. Egy kicsit féltem a változástol de igy megnyugodtam máskor is neki merek vágni napokra. Nekem is jo volt egy kicsit otthon lenni más körülmények között. :P :P
Midenkinek jó napot kivánok
V

valentina

Sziasztok!
Köszönjük a friss infókat a kórházról, de be kell valjam, hogy egyik szemem sír, a másik nevet. Mindennapos Kismamáknak nagyon örülök, hogy nem kell igzulniuk. De nekünk - kisebb pocakosoknak - ez nem igazán jó hír, mert így még egy hónapig bizonytalanságban vagyunk.

Én is voltam másik kórházban, mint Cukorfalat, de egyenlőre szeretnék ragaszkodni a dokimhoz. De a másik kórház is mondta, hogy persze bármikor fogad, de azért döntsem el minél hamarabb, mert nekem is az a jobb. Meg egy csomó dolog más-más a kórházakban, pl.: apukának kell szülős cuccot vinni/venni/csak köpenyt kap. Szóval vannak listáim és ha akarnám tudnám magam idegelni. Persze ezt nem teszem, mert inkább beszélgetek Tündérkémmel, aki nagyon édesen tudja hullámoztatni a hasamat, de baromira örülnék, ha végre végleges válasz lenne.

Ha május végével még egy hónapra kitolják, még azzal sem leszek kisegítve, mivel júl 9 a dátumunk. Na mindegy, most jól kidühöngtem magam. Mindennapos Anyukák drukkolok Nektek a többieknek is puszi: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Nekünk is jó a holnapi séta, remélem Léna nem húzza keresztbe a terveimet egy jó kis alvással, de legfeljebb késünk egy kicsit!

Barbi!
Akkor már tudod a kaját! Mi nem vártunk 2 hetet az újabb gyümölccsel, mert Lénának nem ízlett az alma. És ha simán lereszeled üvegreszelőn, akkor ereszt levet. De biztos jó a bio-almalé is! Nekünk egyébként a védőnő azt mondta, hogy 2-3 napig almalé, egyer több kanállal, aztán negyed alma, következő nap fél, aztán egész, aztán jöhet az új gyümölcs. De hát Léna még mindig nem eszik meg egy egész almát... Szóval ember tervez...
Kérdezted az úszást, mi 4 hónaposan kezdtük, asszem még nem válaszoltam, bocsi.

Ancsa!
Utazóágy szeretése szerintem gyerekfüggő, Léna most aludt benne először, ugyanúgy aludt, mint itthon, felébredt néhányszor, de azt itthon is szokta mostanában. Mi a minimanóban vettük, 10ezerért, áprilisban volt akciós. Ha pici a baba, akkor jó, ha van emelő benne, hogy ne olyan mélyen aludjon (persze ez csak a szülőnek kényelem), hosszú távon meg jó, ha az egyik fele lecipzárazható, és akkor a nagyobb gyerek egyedül tud ki-be közlekedni.
Kenguru témában nem tudok segíteni, mi nagy kendőzősök vagyunk, az első 3 hónapban szinte csak abban sétáltunk, azóta is van benne, most már oldalra kötjük, a csípőnkr, mert elől nehéz. Én csak ajánlani tudom!
Nagyon cuki Lara, szeretném holnap élőben is megismerni, gyere sétálni!!!

Masni!
Örülök, hogy jó volt a Balatonon! Léna is jól bírja az utazást szerencsére. Nem tudom, hogy ti milyen szállodákban voltatok, de szerintem szerencsétek volt az utazóágyakkal. Mi most elvileg kaptunk volna ágyat, de azért biztos ami biztos, vittük a sajátunkat, pedig a foglalást igazoló levélben benne volt, hogy 1 db rácsoságy. Belépünk a szobába, van benne 1 franciaágy, meg egy kihúzható kanapé kinyitva, megágyazva... Hát, szerintem ez nem rácsos ágy, és nem egy 8 hónaposnak való. Persze lehet, hogy ha szólunk, akkor adnak, de nem volt rá szükség. Egyébként meg voltunk mindennel elégedve, nem azért írtam!

Emano! Neked továbbra is drukkolok!

Borsa, Gyuzsó, Kangamama, Vali, Cukipofa! Hajrá a májusi szülés!!! (Remélem nem hagytam ki senkit!)

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Valentina,
nem is tudtam, hogy Kecskeméten jártatok! nagyon ügyes a kismanó, hogy egy ekkora túrát így viselt. :)

Barbi,
én először pépes almát meg a levét adtam Melindának, de nem igazán díjazta, banánnal keverve sem. Emlékeztem a barátnőm kislányára, neki először az őszibarack jött be igazán. Így hát vettem egy üveges alma-banán-őszibarackot és azt szereti nagyon. Ezzel pótolok egy hete. Nem akartam bolti kaját adni neki, de mivel még nincs őszibarack, ezt tettem. Szereti, 90-100 grammokat is megeszik belőle és tovább tűr. Lassan belekezdünk talán a krumpliba.
Jó étvágyat Daninak!

Kép

Kép

Kép
memme

Zsófi, Memme, köszi, köszi!! Minél több tapasztalat, annál jobb!!

Ancsa, tudtam, h neked még akarok írni valamit!! Nekünk Brevi kengurunk van, arra az van ráírva, h 3 hónapos kortól ajánlott és 9 kilóig jó, de mi is csak 4 hónapos korától használjuk, az a tuti! ja, és most kaptunk egy Quinnyt kölcsön, mert ebben a Breviben már picit olyan érzésem van, h kilóg belőle a gyerek, már nem tud a kernguru fejtámlájára támaszkodva aludni, hanem rám borul. Igaz, ez előtte is így volt, de amikor megyek, most fogom hátulról a fejét, mert nem szeretem, h össze-vissza lötyög és még nem tudja olyan jól tartani. De majd megírom, h milyen a Quinny, az 11 ilóig jó asszem. Na, ezt elég bő lére eresztettem, bocsi :oops: :D

KépKép
barimami

Györgyi
És naponta akkor mennyit fejsz le neki, azaz mennyit tudsz??? 700-at eszik összesen? Ugyanis Dani este szopi utáne benyomja a 60-at, amit napközben lefejtem és utána még kb 50-et, ami mélyhűtőből van és félek, h mi lesz, ha a mélyhűtős már elfogy. Majd megpróbálok kicsit lelkesebben fejni, mert naponta csak 1x vagy 2x szoktam :oops:

KépKép
barimami

Barbi,
nincs könnyű helyzetben a kisfiam, mert mi mindenhová min. 1 órát utazunk a XVII.kerületből. Hozzászokott apró kora óta, hogy ennyi az autózás. Egyébként ő is szokott sírdogálni, akkor adok neki vmi játékot vagy szórakoztatom kicsit. Mi mindig előre tesszük a hordozót, onnan jól kilát, nézelődik. Meg lát minket is, miközben beszélgetünk vagy telefonálunk - ezeket nagyon szereti. Más trükköm nincs :-(

Almalé
Tán 2 napig adtam, utána reszeltem az almát és abból pár kanállal. Na meg Frutapura (alma-banán) az nagyon ízlett neki, úgy egy hét után megevett belőle 60-80at.
Szerintem elsőre elég 20-30 ml, ezt se fogja meginni. Simán ki tudsz annyit nyerni egy almából még reszelve is otthon, ereszt annyi levet.
Mi mindnet átlag 1 hétig szoktattunk, először csak pár falatot, aztán másnap ha minden oké volt, akkor többet, közben meg vissza-visszatértünk a már bejáratott zöldségekhez. Lehet, hogy lassabb mint kellene, de biztosabb.
Szerintem először 1x add egy nap, délelőtt. Mi legalábbis így csináltuk ,aztán fokozatosan emeltük az adagot, míg lett belőle egy ebéd.

Tejpép
Kaptam tegnap 3 doboz tejpépet ajándékba, nem is tejpép, hanem babagríz (Himmeltau), az van ráírva hogy 6 hónapos kortól adható, gríz az alapja és glutént tartalmaz. Merjem adni Máténak???? Megnéztem az itthoni tejpépeket, azok glutén mentesek, az egyikben van gríz, a többiben kukorica és rizsdara.

Györgyi,
nagyon jól eszik Jázmin!!! Máté most eszik kb ennyit! (igaz ennek nagy része már pépes, de akkor is!)

Zsófi,
lehet, hogy eddig mázlink volt, mindenhol emelhető aljú ágy volt.

Séta,
akkor marad a Sziget?

Masni
masni

Barbi

700 körül napközben, ez 690 és 730 között mozog, éjszaka pedig tuti szopizik még egy 80, 100-at. Általában 100 g tápszer-pótlás kell egy nap. Ezt a mennyiséget nem tudom lefejni. Egyébként teljesen hülyén osztja el, :lol: :lol: de biztosan így kell neki. REggel szopik, kb 130-160-at. 11-körül megeszik 200-210-et, délután 150-160-at, majd este minimum 240-et, de most az előbb betolt 250-et. Nem sok ez egyszerre? Aztán persze alig szuszog, nincs ereje sírni és gyorsan elalszik. :lol: Hát én most fejek mindig ugye. Ez van. De sokkal kevesebb a tejem így. :( Bár úgy vettem észre, hogy beállt egy mennyiségre. Ez van. A mélyhűtőből én is nemsokára elfogyasztom a többit. HA érdekel milyen tápszert kap megírom priviben, speckó, mert mást nem akartam neki adni. Utálom a tápszert. Én most annak örülök, hogy végre hízik és nem fogy, vagy stagnál. Teljesen kiéhazatt már szegény. A reggeli szopit kivéve 150-nél többet nem tudott enni, de este volt olyan, hogy 100-at tudott, a többit lefejtem és csőrösből próbáltam neki odaadni, de nem nagyon ment. Gondolj bele, 100 vagy 250. Van különbség. Szegény éhesen feküdt le nemhiába üvöltött és az utóbbi időben fel is ébredt sokszor: éhes volt. Ha előbb tudom, mostmár mindegy. NAjó megyek, hosszú lettem. Bocsi. :oops:

Kép
gyorgyi33

Masni

Egyszerre írtunk. Remélem nem fog esni az eső. Szerintem Sziget, mert azt bezséltük meg, bár egy kicsit jobb lenne a Liget, de nem baj, mi kocsival vagyunk. :) Holnapra nagyon rossz időt mond!

VAlentina

Örülök, hogy jól sikerült a kecskeméti kirándulás. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Györgyi,
már meg sem vagyok lepve, mindig esőt mondanak, ha sétálni indulunk :-)
Szerintem egyeztessünk majd előtte idő-ügyileg.
Megírod milyen tápszert kap Jázmin, vagy mi nem tetszett ezzel kapcsolatban?
Ne emészd magad azon, hogy éhes volt Jázmin, nem tudhattad! És így is te vagy a legjobb anyuka neki! :-)

Masni
masni

Sziasztok!

Nem tudom, hogy milyen front jön, de Vikus nagyon nyügős lett estére. :?

Volt a védőnő nálunk ma és azt mondt, hogy most már majd végig alusza az éjszakát.Nem akartam elkeseríteni, hogy mi ezen már tul vagyunk, olyan lelkes volt.

Mindenkinek jó éjszakát
Valentina

valentina

Valentina

Nem semmi ez a kis VIktor!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:01-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:01-kor.
Vendég

Lilluska

De rég voltál!!!! Jó az eper! Hát tényleg más az igényük. Szegény Jázmin meg fogyott, vagy stagnált ja és hát üvöltés volt 1000-el. :roll:

Kép
gyorgyi33

Lányok!
Kell valakinek iwiw meghívó? :?:
Mert van és az ismerőseim közül senkinek se kell.

valentina

Lilluska, én is ezt akartam írni. Bene is mindig 150 körül evett...Vagy az alatt. :)

Györgyi, mia az a tápszer, engem is érdekel :)

Remélem, tudtok menni sétálni!

Kórházügyben én most úgy döntöttem, hogy a MÁV-os dokihoz megyek rákszűrésre, legalább őt is megismerem. Aztán ha majd terhes leszek lassan csak eldől a dolog. A MÁV amúgy is sokkal közelebb van hozzánk :)

mtunde

Sziasztok!
Én ma dögrováson vagyok. Martin éjjel megint bulizott 3tól 5ig, aztán aludt kemény 3/4 órát és már ki is pattant a szeme, fordult hasra, elkezdett mászni. Éjjel is ezt csinálta. Hiába fektetem vissza. Már magam mellé is vettem és lefogtam :oops: az egy ideig bejött. Mit lehet ezzel csinálni, mert már 2hónapja nem aludtam éjszaka szinte semmit és már totál ki vagyok, a türelmem is fogytán, az erőmről nem is beszélve. Nappal is jön-megy, egyfolytában szaladgálok utána, pakolok előle, utána, hihetetlen aktív. Ha álmos meg nagy sírásokkal alszik csak el és persze úgy, hogy mellette vagyok. Ma egész nap csak lézengtem, fel sem öltöztem, pizsiben voltam egész nap :oops: Múltkor már olyat csináltam, hogy a fehér cuccot összemostam a feketével :oops: Sírós módszer nem jön be. Bocs, hogy próblémázok, de tényleg nagyon fárasztó ez már!!!!!!

Eni!
Tök jó Benid cipője és sapija. Hol vettétek?

Györgyi!

Nekem is megírod a tápszert? Bár van egy tippem. Sétálni lehet, hogy mi is megyünk családostul, még elválik. Délelőtt még beszélünk itt? Masni tudja a számom és Barbi, meg Györgyi.

Lilluska!

Tök jó az eper! :lol:

Ancsa!

Nekünk chicco soft&dream kengurunk van, egy hónapja vettük, nagyon jó, újszülőtt kortól lehet használni, mert fektetve is lehet hordani! Nagyon cuki Lara a képeken és köszi az e-mailt is! Annyiraa édes! Múltkor a H&M-ben voltunk láttam egy cuki kis farmerrucit és egyből Lara jutott eszembe, hogy milyen édes lenne benne!

Barbi!
Hát az éjszakai alvásról én már nem is modnok semmit, már azon gondolkodom, hgy nem is fogok aludni... Hozzátápiban én nem vagyok nagy segítség Martin még mindig nem nagyon fogad el semmit, max egy kanállal.

Memme!
Jók a vonalzók! :lol:

Nimi jól van egyébként, 2 hét múlva kell még szemészetre menni kontrollra, mert egy icipici kettős látása még van :cry:

Na jócakát mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Memme!
jók a vonalzók! :D

Lilluska!
hogy lehet valakinek ilyen szép sötétbarna hajjal, ilyen gyönyörű szép kék szeme :?: :?: :?: :D :D ja! az eper se rossz. :lol: :lol: :lol:

Nagyon szép az összes anyuka és édesek a fiúk-lányok! :D

jó éjt!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a dicsérő szavakat!

Györgyi,
Tényleg jól alszik Jázmin, Hú Lara ma mennyit aludt. De nagyon kis nyügős volt, annyira sírt délután hogy szinte kirohantam vele a lakásból sétálni. :cry: :cry:

Gyuzso,
Aranyos vagy, ezen a túró rudis dolgon jót mosolyogtam. :)

Masni,
De aranyos vagy! :oops:
Az Árpád híd budai hídfőjénél lakunk.
Tényleg? De jó! :oops: :D
Akkor Apa lehet odavisz minket 3-ra!
Kaphatok egy telefonszámot priviben/mailben?

Örülök, hogy jól telt a hétvége, nem még nem írtad, pedig kerestem.
Minden hétvégén mentek?

Séta
Maradjon a sziget! Mert megpróbálunk ott lenni! :oops:
Hát nagyon, nagyon szeretnénk menni.
Remélem az idő is engedi és a kezem is, mert ma képzeljétek pakoltam be a babakocsiba és egy rossz mozdulat és úgy fáj azóta.
Pedig már egy pár napja alig fájt! :cry:

Ma voltunk Larával kettesben a Match-ben először! Előtte aludt, de ott felébredt és nézte hol van. Még csak a Brendonban volt! Most már itt is! :lol:

Tünde,
Kár hogy nem tudsz jönni a sétára! :cry:
Igazad van kórházügyileg, megértelek, és egyetértek, ismerd meg az új dokid, aztán ráérsz dönteni, de ne menj át azért a MÁV honlapjára!

Igen, az tény hogy az ISO sok mindenben segítség!
Könnyebb megtalálni a dolgokat, ha az ember jól csinálja!

Kriszta,Mi baj van? Mi ez a rossz kedv? Panka hogy van?

Barbi,
Aranyos vagy! Ha elfelejted az sem baj, majd legközelebb, aztán majd ha ott tartunk akkor megkérdezem én is telefonon!

6* keltek fel éjszaka? :oops: :cry: A foga miatt? Vagy kiesik a cumi?
Szegénykém, az nem lehet kellemes!
Köszi a dicséretet, és a kengurus tanácsot is, és nem baj hogy hosszú voltál! Örültem neki! :lol:

Memme,
Örülök, hogy tetszik a főnökös kép! Hát igen tényleg Ő a fönök, ez nem is vitás! :wink:
Nem volt rossz poén, én azt szoktam mondani, hogy a májusi gyerek ér aranyat, én májusi vagyok természetesen!
Gratula az új vonalzóhoz, és Melindáé is jó lett!

Pocakosok!
Szívesen megnézzük ám a babakuckókat! Nincsenek képek! Mi is raktunk fel még pár hónapja!

Zsófi
Köszi az útazóágyas tapasztalatod! Remélem holnap megismerheted és Mi is Titeket!

Györgyi,
Olyan ügyes vagy!!! Olyan jó hogy végre eszik Jázmin!!! Veled örülünk!

Steffi,
Szegénykém! :cry:
Megértem!! És nem baj, mond csak meghallgatunk!! Sőt kérjük hogy mond! Azért vagyunk!
Martin bulit tartott az éjjel 8) és nekünk csajoknak nem is szóltatok, mit szólsz ehhez Györgyi, és hát Dani cimbit sem hívta. Ejnye bejnye!!! :wink:

De aranyos vagy, hogy Lara jutott eszedbe a boltban! Köszönöm a kengurus tippet és hol vettétek, és mennyi volt?

Veronikusz,
De jó hogy jöttél!
És hogy hogy ilyen későn?

Lilluska,
De jó hogy jöttél, és hogy vagytok? Már rég hallottunk!!
Keresztelő? Hát ha Ti lesztek a keresztszülők akkor valami ékszert(bár mondjuk fiúnak, hát nem tudom), vagy valami maradandót.
Én a férjem unokohugának a keresztelőjére egy képkeretet vettem és abba gravíroztattam a nevét és hogy mikor volt a keresztelő. De nem mi vagyunk a keresztszülők!
Nagyon jó ez az epres kép!!!

Kaja rendelés!
Jaj nem is meséltem, képezljétek, múlt héten pénteken ehetetlen volt a kajám, amit rendeltem. A krumpli olyan volt mintha gázt ettem volna, nagyon kemény! Más is megkostólta és Ő is érezte, sőt amihez hozzáért átvette az ízt, csak a srácnak szóltam, azt mondta más nem panaszkodott. Hát érdekes az én kajám tette a gázpalack mellé. Eddig meg voltunk velük elégedve ez volt az első hibájuk, de még a jövő hétre is rendelek! Kapnak még esélyt!

Jó éjt mindenkinek!

Puszika

Ancsa

ancsaboszi

Ancsa!
ekkor dőlt ki mellőlem a család és lettem kész a vasalással. :D

Most is már 5.30-kor keltett a BIO-VEKKEREM. :lol: De örülök, hogy legalább éjjel nem kellett felkelnem hozzá.

Emano!
hogy vagy? múltkor már azt írtad, hogy folyamatosan fáj a hasad! ilyen nekem is volt Katánál és fél napon belül meg is szültem. Nincs semmi "készülődés"???? :D Babuci jól érzi magát! :D Nagyon drukkolok!

szép, sétálós időt!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szép jó reggelt!

Látom még mindenki alszik!

Veronikusz,
ez a BIO-VEKKER nagyon jó duma.
és most mit csinál a kis BIO?

Mit vasaltál?

Lányokra vasalsz még?