Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a dicsérő szavakat!
Györgyi,
Tényleg jól alszik Jázmin, Hú Lara ma mennyit aludt. De nagyon kis nyügős volt, annyira sírt délután hogy szinte kirohantam vele a lakásból sétálni.
Gyuzso,
Aranyos vagy, ezen a túró rudis dolgon jót mosolyogtam.
Masni,
De aranyos vagy!
Az Árpád híd budai hídfőjénél lakunk.
Tényleg? De jó!
Akkor Apa lehet odavisz minket 3-ra!
Kaphatok egy telefonszámot priviben/mailben?
Örülök, hogy jól telt a hétvége, nem még nem írtad, pedig kerestem.
Minden hétvégén mentek?
Séta
Maradjon a sziget! Mert megpróbálunk ott lenni!
Hát nagyon, nagyon szeretnénk menni.
Remélem az idő is engedi és a kezem is, mert ma képzeljétek pakoltam be a babakocsiba és egy rossz mozdulat és úgy fáj azóta.
Pedig már egy pár napja alig fájt!
Ma voltunk Larával kettesben a Match-ben először! Előtte aludt, de ott felébredt és nézte hol van. Még csak a Brendonban volt! Most már itt is!
Tünde,
Kár hogy nem tudsz jönni a sétára!
Igazad van kórházügyileg, megértelek, és egyetértek, ismerd meg az új dokid, aztán ráérsz dönteni, de ne menj át azért a MÁV honlapjára!
Igen, az tény hogy az ISO sok mindenben segítség!
Könnyebb megtalálni a dolgokat, ha az ember jól csinálja!
Kriszta,Mi baj van? Mi ez a rossz kedv? Panka hogy van?
Barbi,
Aranyos vagy! Ha elfelejted az sem baj, majd legközelebb, aztán majd ha ott tartunk akkor megkérdezem én is telefonon!
6* keltek fel éjszaka?

A foga miatt? Vagy kiesik a cumi?
Szegénykém, az nem lehet kellemes!
Köszi a dicséretet, és a kengurus tanácsot is, és nem baj hogy hosszú voltál! Örültem neki!
Memme,
Örülök, hogy tetszik a főnökös kép! Hát igen tényleg Ő a fönök, ez nem is vitás!
Nem volt rossz poén, én azt szoktam mondani, hogy a májusi gyerek ér aranyat, én májusi vagyok természetesen!
Gratula az új vonalzóhoz, és Melindáé is jó lett!
Pocakosok!
Szívesen megnézzük ám a babakuckókat! Nincsenek képek! Mi is raktunk fel még pár hónapja!
Zsófi
Köszi az útazóágyas tapasztalatod! Remélem holnap megismerheted és Mi is Titeket!
Györgyi,
Olyan ügyes vagy!!! Olyan jó hogy végre eszik Jázmin!!! Veled örülünk!
Steffi,
Szegénykém!
Megértem!! És nem baj, mond csak meghallgatunk!! Sőt kérjük hogy mond! Azért vagyunk!
Martin bulit tartott az éjjel

és nekünk csajoknak nem is szóltatok, mit szólsz ehhez Györgyi, és hát Dani cimbit sem hívta. Ejnye bejnye!!!
De aranyos vagy, hogy Lara jutott eszedbe a boltban! Köszönöm a kengurus tippet és hol vettétek, és mennyi volt?
Veronikusz,
De jó hogy jöttél!
És hogy hogy ilyen későn?
Lilluska,
De jó hogy jöttél, és hogy vagytok? Már rég hallottunk!!
Keresztelő? Hát ha Ti lesztek a keresztszülők akkor valami ékszert(bár mondjuk fiúnak, hát nem tudom), vagy valami maradandót.
Én a férjem unokohugának a keresztelőjére egy képkeretet vettem és abba gravíroztattam a nevét és hogy mikor volt a keresztelő. De nem mi vagyunk a keresztszülők!
Nagyon jó ez az epres kép!!!
Kaja rendelés!
Jaj nem is meséltem, képezljétek, múlt héten pénteken ehetetlen volt a kajám, amit rendeltem. A krumpli olyan volt mintha gázt ettem volna, nagyon kemény! Más is megkostólta és Ő is érezte, sőt amihez hozzáért átvette az ízt, csak a srácnak szóltam, azt mondta más nem panaszkodott. Hát érdekes az én kajám tette a gázpalack mellé. Eddig meg voltunk velük elégedve ez volt az első hibájuk, de még a jövő hétre is rendelek! Kapnak még esélyt!
Jó éjt mindenkinek!
Puszika
Ancsa