A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Rebe!

:(:(:(:( Őszinte részvétem!

Brummadzag!

Igen, csak spermaviszgálat lesz!

Novemberben kezdjük újra a stimut.

Azért lombik, mert kevés a férjem spermája.
nika28

Zsókuci

Megnéztem a honlapod,írtam is az üzenőfalra!:)
Nagyon szép hétvégét nektek,jó bulizást!:)

Sünike
Akkor drukk estére,de tuti profi leszel!:)
sehike

Zsókuci!

Igen ma már jobb sokkal, ittam cickafarkfű teát biztos az is segített. Ma már pakolásztam itthon picit besegítettem páromnak. Tegna megkérdezte, hogy azért szép rendet tart itthon? Mert nagyon igyekszik de bevalja elég nehéz. :D Nagyon jól esik, hogy ilyen rendes és így segít nekem.
Már nagyon várom, hogy hívjon a biológus, hogy mi a helyzet a kicsikéinkel.
nikó

brummadzag!

Szia, én kicsit kilógok a sorból BMC-s voltam de átmentem a Kaáliba. A 9-ből azért lett 15 mert beindult még 6 db és nagyon szép mind a 15. Ma fogja egy biológus megvizsgálni őket PGD eljárással és csak azt kapom vissza amelyik egészséges. Remélem találnak egy jó párat.
nikó

Sziasztok!
Jelentem felkeltem!
Iszonyat éjszaka volt(motorbalesetesek, magyarul nem tudó japán nagy fej....) szóval mentünk egész éjjel...
Nemsokára jön barátnőm értem, megyünk főzni, este buli...Holnap ismét meló!

De megpróbálok dobni egy táblát!!!!!!

És visszaolvasni! :lol:
Vendég

Mindenkinek nagyon szép napot és kellemes hétvégét!

REbe
nagyon sajnálom és fogadd őszinte részvétem!

Zsókuci
Bár már a honlapodra is írtam,de most ide is megírom,mert oda nem fért ki :D Szóval nagyon ügyi vagy és nem értem miért írtad,hogy ilyet mindenki tud,mert én azt sem tudom hogyan kellene hozzá kezdenem!!Tudom hogy már nem olvasod,mert elindultatok,de nagyon jó mulatást kívánok estére és jó szórakozást holnapra!

Süni
Ezt nem lehet elfelejteni és bizi ügyi leszel!Jó sütögetést,szép időtök van hozzá.Én meg szobafogságon és olyan hideg a lakás :(
Ja és tegnap a párommmal megbeszéltük,hogy ezt neked küldjük
Kép
Úgyis tudod miért :wink:

Nikó
Ne izgulj ennyi jó sejtecskéból legalább egy biztosan renben lesz!!!!De biztosan lesz több is,nyugi!!!!!!! Kép

Nyunyika ezt neked küldöm :wink:
Millió Kép

Persze Brummadzag neked is jár :D

Az első éjszakám nagyon jól telt, sikerült végig aludnom,Az normális,hogy még felsem tudom fogni mi történt velem és babucik vannak a pocakomba????
Na lépek lányok,mert párom szerint túl sokat ücsörögtem már a gép elött :?

Puszi mindenkinek
gabicsibe

Vic!
Kitartást a munkahelyedhez...Sajnálom hoyg nem segítik a dolgodat, hanem még hátrálnak...... :(

Rebe!
Összintén sajnálom, fogadd részvétem! :cry: :cry: :cry: Sok sok erőt kívánok továbbra is, ez nagyon nehéz szakasz......
Örülök, h kezdetek, és tényleg igaza van a lányoknak, a nagyid biztosan örülne, ha látná, kezdtek......:(

Brummadzag!
Üdv itt! KÖszi az adatokat! :lol: :lol:

Zsókuci!
Én is ellátogatok majd "hozzád", de úgy gondolom, annál többet ér, mint hogy átfussam..Így hétfőn délelőtt megnézem, nagyon kíváncsivá tettél--És a lányok is a véleményekkel....Biztos olyan Zsókucis! :roll: :lol: Remélem már javában mulattok.......

Süncikém!
Biztos megmaradtál jó kis boszorkának........
:lol: Nem félek én attól..... :lol: :lol:

Sehike!
Beírtam! TÖk jó, h már kezdtek!!!!

Fióna!
A másik topikon megnéztelek, mi nem egyszer találkoztunk!!!Csak nem tudtam, hoyg Te vagy az!!!!!Na, ha ezt tudom! Vígkedélyű, nagydumás csajszi vagy.....:wink: :lol: Mint én...... :lol: :lol:

Na, lépek, és szerkesztem a táblát, hisz mindjárt indulok!
Vendég

Ja, és amillió babatapi megy Babynek, Gabinak, Nyunyinak, Brummadzagnak!!!!!!!!

A petikenövesztő Süninek, Estikének,Vicnek, Rebének!!!!
Jézusom!Mennyi akciós!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock:

Anyukák,kismamák
Leendő anyukák,kismamák

Puszi és szép napot mindenkinek!
Vendég

Lippa!
Boldogságos születésnapot a 2 kis tündérednek így utólag!!!!!!! Kép

Share!
Máténak pedig ezzel a kis viráglánnyal szeretnék boldog névnapotkívánni(persze késve, kissé fáziskésében vagyok)!!!!! Kép
Vendég

Megjöttem de csak egy bekukk erejéig!!Mert ezer dolog össze jött mára!

Sehikém!!!

Nekem is nadon híányoztál!!!! :P Örülök hogy végre vagy!!!Köszike a drukkot!!!

Zsókucim!!

Neked is pusza ,jó bulizást!!! :wink:

Bibarcika!

Köszike drága vagy!Köszike jól vagyok,most nem fáj a pocom annyit néha szurkálgat de nem ugy mint az elözőnél,de ez nem jelent semmit! :roll: Most a cickóim fájnak nagyon!!!! :roll: De majd kiderül szerdán!! :wink: És te Drágaságom hogy vagy,vagytok?! :wink:

Kicsi Gabicsibém!

Örülök,hogy jól vagy!!!!!Nekem is nehéz lenne felfogni ha sikerülne,el sem hinném!!!de neked ott vannak már biza a babák!!!!Kicsi Csibék!!!!Puszantlak!

Krisztike!

Köszike a drukkokat!!Puszantlak !!!

Na medek!Majd délután jövök!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Puszi mindenkinek!

Kicsit eltüntem, mert sajna dolgoznom kell.

Nyunyi nagyon örülök, hogy ilyen jól haladtok. Mikor kell visszamenned vérvételre?

Gabicsibe!
Olvastam a történteket, biztos rettentően izgulsz mi lesz a vége. Szorítok neked, sokat pihenj! Azt hallottam, hogy ilyenkor beültetés után sok fehérjét kell enni és nekem is a méhpempőt ajánlották!

Lányok!
Hallott-e valaki PRIMA AGAIN nevü gyógynövényről,mert azt mondták beállítja a hormonszintet.
Ha tudtok olyat aki szedte, és milyen eredménnyel???????????
Nagyon fontos lenne!!!

Seriandi
seriandi

Kukuccs!

Seriandi Drága!

Köszike,nem vérvételre megyek hanem csak vízelet tesztre!! :wink: Nekem nem lombik volt hanem inszeminácíóm!!!Pénteken kell mennem! :wink: De szerdán már tesztelek! :roll: Hogy van a kis lelkecskéd???Jobban vagy már Drága? :roll: Én sajna nem hallottam erről a gyógynővényről!!De keresd az origo keresőjében,!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jaj Sehikém!!!

Bocsika most láttam,remélem talizunk pénteken!!!!! :P Hányra mész!??? :wink: Én olyan 9 fele érkezek majd!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszti
Köszi a beírást!:)
Már jó látni,hogy az én nevem mellett is van időpont!:)
Jó bulizást estére!

Nyunyi
Én megyek reggel a 4.40-el azzal fél 8-ra ott vagyok,utána sorban állás stb,tuti megvárlak!:)Puszi

Seriandi
Sajna én sem tudok segíteni!:(
sehike

Sziasztok!

Teljesen ki vagyok purcanva!
11 óta meg sem álltam, főztem meg sütöttem.
Csináltam fincsi puncs tortát.... a páromnak és az apukámnak a születésnapját ünnepeljük holnap.:D

Ma pedig a barátnőmét....úgyhogy neki is sütöttem egy kis tortát:D

Most kéne nekiállnom takarítani, de ahhoz már egyszerűen nincs energiám!

Nyunyi!

Mi is megtudhatjuk majd a teszt eredményét?:D:D

Mármint a szerdaiét:)

Gabicsibe!

Én is úgy voltam, hogy nem tudatosult bennem teljesen, hogy elvileg "kismama" vagyok....
Igaz bennem ott motoszkált végig a kisördög...mint utóbb kiderült, nem alaptalanul.:(

De Nálad más lesz a helyzet!! Nemsokára érezni is fogod!:)
nika28

kukuccs!

Sehike!

Okés Drágaság!!!!! :wink:

Mára lépek Drágák!Jóccakát!!!

Gabikám,remélem szigoruan pihentek!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nika drága!

Ti lesztek az elsők!!!!Igérem! :wink: Fincsi puncs torta! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Rebe, őszinte részvétem a nagyikád miatt :( Nekem is nagyon szoros a kapcsolatom a nagyimmal (idén volt 87 éves), megértem, mit érzel :( Ölelés Neked!

Brummadzag, megfogadtam a tanácsodat gyertyaügyben, remélem, beválik!

Sehike, mikor lesz a beültetésed? Jobbulást a nagymamádnak!

Bibar, ha nem válna be most hétvégén a gyertyázás, akkor én vevő vagyok a Merionalra! Jelentkezem mindenképpen, ha kiderül. De ha addig akad más érdeklődő, ne tartogasd nekem :)

Gabicsibe, nagyon sokszor eszembe jutottál ma, el sem tudod képzelni, mennyire drukkolok Neked :)

Lányok, tegnap este kaptam be a Pregnylt, ma már szurkált a bal oldalam (ahol a két pete van), és leszakad a mellem, úgy fáj. Létezik, hogy már ma megrepedtek?
elan

Süni!
Tegnap én 7-kor már ott voltam a BMC-ben és én se tudtalak beazonositani!
Küldök egy pü. amiben megirom a nevem és az iwiw-en megtalálsz!
Amúgy hétfőn is megyek és korán ott leszek!
Nefke
nefke

Nefke, válaszoltam!

Elan, gondolod, hogy előbb megrepednek? Nem hiszem!!! Reméljük, hogy minden a legjobb időben történik.

Jelentem, megmaradtam boszorkánynak!! :D Holnap megpróbálom a férjemet is bevonni, vagy legalábbis kicsit összebarátkoztatni az injekciós tűvel. Lehet, hogy a Puregonnal kezdem, az nem olyan rémisztő.

További kellemes hétvégét! Jó pihit, tapikat, tüszőnövesztőket! Mindenki ossza be magának a megfelelőt!
süni76

Jó reggelt Drágáim!!!

Kicsi Elanom!

A nyálkahártyádban van válozás???Figyeld azt is,minnél nyúlosabb annál jobb!!!! :wink: :wink: :wink: Hajrá!!!!!!!!!! 8)

Sünike!

Hajrááá szurika!! :wink:

Én olyan jól aludtam,most kelltem fel 5 perce,és iszom a fincsi kávémat amit apa macikám megcsinált nekem mielött elment dolgozni! 8) Imádom őt! :) Ilyenkor ugy híányzik amikor felkelek és nincs már itthon,reggel 5 kor elbúcsúztunk de akkor is rossz! :roll:Ugyis hamar elmegy ez a nap,mert főzök ,mosok ,porszívózok,fürdöt takarítok,felmosok!!!A mai programunk Ördivel,segít mindenben!!!! :wink: Kis ügyes szépen pórszívozik a szobájában!Most még alszik a cseppem! :P

Gabicsibém!!Pihi hegyek ,mára is!!!!!Egyépként hogy vagy???Semmi nem fáj :roll: :wink: ugyi?!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kukuccs!

Jucika írta!!!!!Remélem minden rendben!!!! :(

Székesfehérvár, 2007.szeptember 22.

ANYA HOZZÁSZÓL:

Szeretettel köszöntök Mindenkit a lányok honlapján.
Szeretnék köszönetet mondani elsõsorban Attilának,aki próbálja tartani bennem a lelket.
A szüleimnek és az õ szüleinek, hogy erõn felül mindent megtesznek, hogy segíteni tudjanak.
A székesfehérvári PIC minden egyes orvosának, aki foglalkozott a lányokkal.
Külön köszönet Dr. Tokodi István fõorvosnak,aki azon felül, hogy három hétig küzdött Dorkáért,nem csinált híúsági kérdést abból, hogy továbbküldje oda, ahol talán többet tudnak tenni érte.
Hálás köszönet az összes növérkének, akik azon túl, hogy rengeteget dolgoznak, még kedvesek is voltak a lányokkal és velünk,szülõkkel is.
Köszönet mindenkinek, aki olvassa a honlapot és követi a lányok sorsát.
Örök hála azoknak a rokonoknak,barátoknak ( külön köszönet a babanetes fórum lakóknak ) , ismerõsöknek,ismeretleneknek, akik felajánlották a segítségüket és szurkoltak Dorkának, mert hiszek a pozitív gondolatok erejében.
Arról,hogy mi hogy vagyunk nem írok, senkinek nem kívánom, hogy a gyermeke életéért kelljen aggódnia.
Nem vagyunk hívõ emberek, de azt hiszem a PIC ajtaja az a hely ,ahol minden szülõ megtanul imádkozni.
Remélem egyszer viszonozni tudjuk azt a rengeteg szeretetet, ami most felénk árad.

Meiszter Judit

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi, tuti, hogy péntekről szombatra virradó éjjel, vagy max. tegnap valamikor megrepedtek a tüszők, magas a hőm, megvolt a tojásfehérje is :oops: , a melleim nagyon fájnak, biztos a Pregnyl csinálta (elolvastam, hogy terhes nők vizeletéből készítik, szerencse, hogy nem szájon át kell bevenni :D )

Szóval akcióztunk tegnap is, ma reggel is, remélem, sikerült :) Valamikor el kéne kezdenem az utrót, nem tudom, holnap, vagy csak holnapután nyomjam, nem mondta a doki. Mindenesetre szerencse, hogy nem inszem lett a vége, mert hétfőn lehetett volna megcsinálni, addigra meg úgyis vége lett volna a petiknek... Így azért van esély :)
elan

Elan
drukkolok hogy ne kelljen több merionál,de ha igen szólj nyugodtan,2 db figyel a hütőben :oops: :oops: ügyik legyetek :wink: :wink:

Nyunyi
mi jól vagyunk köszi,mostanában állandóan jövök megyek,barinézom,kerifiamhoz is megyek minden héten,szóval jól telik az idő :lol: :lol: :lol:

bibar

Elan Drága!

nagyon tuti!!!! :wink: Akkor lehet nyomni ,reggel ,délben ,este!!!!Ma estétől kezd az utrot!!!!Ha tegnap megrepedtek és megvolt az akció is akkor rá egy napra este kell dugdosni!! :lol: Legalább is inszemnél igy van!!! :wink: :wink: :wink:

Bibarcim!

Örülök,hogy jól vagy!!!És minden okés veletek!!! :wink:

Lányok,ma nagyon el van tűnve mindenki!???Vagy csak én érek rá nagyon?! :lol: Most aludt el ördike!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok csajszik! Ma gyönyörü idő tiszteletére ablakot pucoltam.Igaz tegnap is de ma már majdnem készen vagyok vele. Most nálunk hatalmas auto takaritás folyik de abban már nem veszek részt :lol: :lol:

Ma nem nagyon mozog az én kis drágám!!!!!Már gy aggódom,hogy mi van vele. Csak ugy éppen hogy moccan egyet-egyet. Annyira figyelem.Lehet,hogy már az is baj.

Elan szerintem is már nyomasd az utrót ezerrel!!Biztos ami biztos.

GABICSIBE!!Pihenj sokat!!Bár most biztos nem könnyű ebben a jo időben, de aztmondtak kedd szerda körül itt a lehülés akkor könnyebb lesz feküdni::Én mindenesetre nagyon-nagyon szoritok. REndben lesz minden meglátod!!Igazán megérdemled.
Hogy jártam ma csjszik!!Túrós rétest sütöttem és benntfelejtettem a sütőben de olyan durván,hogy abszolut menthetetlen lett.Szóval,hogy őszinte legyek füstölt. :roll: :roll: ugyhogy ma a kutyák réteseztek.Most azon gondolkodom,hogy csinálok másikat a családnak. Legyen szép a délutánotok puszi mindenkinek.

Kép
fiona66

Sziasztok,

Na, ma délután megérkeztünk Sopronból. Az esküvő nagyon szép volt, és a lagziban is nagyon jól éreztük magunkat! :D A tervezett nagyon berúgás, és hajnalig dínom-dánomból azért nem lett sok minden, nem hiába: öregszem :oops: Éjjel 1 körül már nem bírtuk tovább :oops: De persze azért jó volt. :D:D A paintball is elmaradt, de megbeszéltük, hogy majd egy hétvége alkalmából bepótoljuk :wink: Képeket majd igyekszem felrakni a honlapra, szólok, ha fent vannak :lol:

Süni,
Igen, fel voltam készülve a kék-zöld foltokra, kár, hogy elmaradt. De lehet, hogy tényleg jobb, ha nem egy esküvő másnapján van :D :lol:

Nikó,
Nagyon örülök, hogy már jobban vagy! És igazán rendes a párod, hogy segít! :D

Gabicsibém drága,

Hidd el, itt tényleg nagyon könnyű weblapot készíteni. Minden magyarul le van írva, és csak egy regisztráció és kezdheted :wink: Szólj, ha szeretnél, szívesen segítek, amiben tudok! :D
Mennek ám a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Kriszti,
Azért ne dolgozz ám túl sokat, a pihi neked is jár! :wink:

Nyunyika,
Mennek ám neked is a babatapik:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Nem lesz még korán az a szerdai teszt? :?

Seriandi,
Én még nem hallottam erről a készítményről. De ha megtudsz valamit, megírhatnád, hátha…

Nika,
Hogy te milyen ügyes vagy! Ennyi tortát… :shock:

Elan,
Remélem, a kiskatonák jól teljesítenek a bevetésen! :wink: Drukkolok nagyon!!!!

Köszönöm a honlapommal kapcsolatos dicséreteket, nagyon aranyosak vagytok! :D :oops:
További szép vasárnapot kívánok!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókucika!

nem tom,de akkor is csinálok egyet!!!az lesz a 14 napom!!! :roll: Ugy félek hogy nem sikerült!!! :cry: Tudom nem kéne negatívnak lennem,de velem nem történnek csak ugy csodák!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi,
Teee, ne csináld már! Először is: igenis csodák történtek már veled, hiszen Ott van a kisfiad! Másodszor: most is megtörténhetett a csoda, légyszi ne legyél ennyire negatív, mert elfenekellek! :wink:

Szóval: irgum-burgum! :D

Kép

Kép
zsókuci

Köszi a választ, akkor elkezdem az utrót, remélem, nem túl korán. Zsókuci, hát én is remélem, hogy összekapták magukat a kiscsávók :) Kicsit szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy sikerült-e pont a megfelelő időben, de hát ki nem az, gondolom... De ha nem most, majd legközelebb! Nem arra rendezkedtem be, hogy elsőre sikerül.

Nyunyi, a 14. nap jónak tűnik, remélem, rögtön jössz ide sikítani, ha pozitív! :)
elan

Drága Lányok!

Ajánlom figyelmetekbe az andrisos-topikot!!!!Légyszí nézzetek át!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zsókuci!

igazad van egyszer már megtörtént tudom!!!De azóta se többet!!!Igérem pozitív leszek !!!Már csak azért is mert igy megfenyegettél!!!!!! :lol:

Kicsi Elanom!!!

Ha valamiért véletlen elöbb kezded az utrot akkor sem lehet semmi bajod tölle!!!! :wink: Tessék még adni az élvezeteknek,hátha kell még!!! :lol: 8) És ahogy van eredményem jövök azzonnal !!!!!!Ti lesztek az elsők akik megtudják!!!Apa dolgozóban lesz!!! :wink: :roll:

Én mára lépek!!reggel benézek!!!!Legyen szép estétek!!!!Jóccakát!!!!!!!!! :wink:

gabikám!

ha benéznél,pussznatlak!!!!!És a Bonyám is akit láttam erre csavarogni a topik környékén!!!!!Puszika drága neked is!!!!Remélem minden oké!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!!!

Szétszakad a szemem, a fejem és az orrom, mivel durvánbekaptam egy dátháááát.. :cry: :cry: Ja és a mensim olyan nemminősítem, hogy milyen sunyi, alattomos, hogy ugyan van némi, de nem nevezném annak mégsem... :evil: Így meg nem merek visszamenni a kicsikért.. Úgyhogy úgy határoztunk apával, hogy kivárjuk, míg rendesen megjön.. Szóval Kriszti drága kijavítanál, csak november lesz a mi hónapunk.. :cry:
torolve_20130114141731

Rebe, őszinte részvétem.
torolve_20130114141731

Kata kedves,

Jobbulást kívánok!!!!
Kép

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Húúú, lányok! A buli amolyan IHB-re sikeredett, kb. hajnali 4 óra volt, mire ágyba kerültünk….:)És 6-kor kelés.Kis naívan azt hittük, majd felváltva alszunk kolleganőmmel, hát, azt jól bebuktuk.Ugyanis megállás nélkül mentünk 2 óráíg, majd ebéd, volt egy jó bő fél óránk, és újra tumultus….
Mindenki húzta magát,Orvosok nővérek,beteghordók, az éjszakások akiket leváltottunk, pihentebbek voltak, mint mi. :lol: :lol: :lol:
De iszonyat jó volt.
Még fent vagyok, mert vissza akarok olvasni, és dobni egy táblát!

Fiona!
Drága vagy, olvastam a másik topikon, hoyg hiányoltál….Oda ritkán szoktam írni, még nem vagyok oda való. :oops: Majd jövőre megyek én is!

Katám!
Gyógyulj meg minél hamarabb!Sajnálom, hoyg csúsztok egy hónapot, de jobb biztosar menni!!!!!

Seriandi!
Én sem ismerem ezt a terméket!:(

Bonya!
Az utazási papírhoz én sem tudok hozzászólni.Nekem már az elejétől fogva nem adott a házivarázsló, el kellett mennem a Család és Nővédelmi Tanácsadóba, és ott kérni!De holnap rákérdezek, ha úgy ébredek.
De volt róla szó, hoyg elveszik…Legalábbis nekem ott a nővérke mondta.:(Minden kis segítséget elvesznek!:(

Na, lépek, késő van, és holnap sokáíg akarok aludni, párom megy dolgozni, így nem zavar senki.:)

Puszi nektek
Vendég

Vendég

Sziasztok lányok!

Nem volt internetünk délelőtt, aztán vendégem volt... szerettem volna előbb jönni.. úgy látom már elcsitult a topic..

Nagyon köszönöm a drukkokat!

Zsókuci, a bíztatást is nagyon köszönöm, és a technikai tanácsot a táblamegjelenítésről! De jó nektek, hoyg esküvőn voltatok! Nézem majd a képeket a honlapodon! Jó kis eseménydús hétvége lehetett!

Nikó!
Minden rendben? Hány embrike lesz végül?

Krisz!
Köszi a beírást és a fogadtatást! :)

Gabicsibe!
Csak ügyesen! Drukkolok Neked!

Lassan megyek, holnap nagy nap lesz.... jó korán megyünk a BMC-be mi is. 7-re ott leszünk.... Kora délután jelentkezem, ha hazaértem!

Szép álmokat Nektek!
Vendég

Jó reggelt drágáim!!!!

Kicsi Brummadzag!!!!!!!!!!Csuriban a kezem érted!!!!!!!!!!Várlak nagyon a hírekkel!!!!!Hajrááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :wink:

Krisztike!

Örülök,hogy jót buliztál! :wink: Jó csicsit!!! :wink:

Vikkata!!! Kép Jooooobbbuullááásstt!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!

Itt vagyok. Ma utoljára. Sajnos nem tudok visszaolvasni. Holnap leszívás, pénteken beültetés. Elfogyott a szabim, ezért holnaptól betegállomány. Következő héten kedden jövök, kismamiként, és remélem ez az állapot eltart még vagy 39 hétig.

Gabi, Nikó! Irjatok mi van veletek. Dorkababa? Nyunyi? Mindenki? Hiányoztatok!!!!! Nagyon sok a munka, szeretném elrendezni, amit tudok, de még benézek.

Mindenkinek nagy ölelés!!!

Hajni
estike66

Estike Drágaságom!!!!!

De izgi,holnap leszívás!!!Pénteken meg kismami leszel!!!Nagyon örülök,neked Drága!!!!! :P Híányozni,fogsz de inkább pihikézzél!!!Várlak vissza Kedden Kismamiként!!!!Remélem addigra kiderül hogy én is az vagyok!!!! :roll: Kép Nagy ölelés holnapra,és ügyes légy!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vikkata, gyógyulj meg gyorsan!

Kriszti, bizony, már én sem bírom olyan jól a kiképzést, mint anno diákkoromban, amikor a buli hajnali 3-kor csak kezdett belendülni :D Most meg 1-kor már tiszta kómás vagyok, mint ahogy Zsókuci is leírta. :)

Brumi, mennek a drukkok holnapra!

Estike, nagyon szorítok Neked, szuper, hogy már itt tartasz! Kívánom, hogy sikerüljön!!!! És várunk kedden!

Hűűű, Nyunyi, már csak kettőt kell aludni, és teszt! :D
elan

Sziasztok Drágáim!

Gyorsan visszaolvasok mi volt itt a termés hétvégén, de jó sokminden történt, úgyhogy most nem lesz időm mindenkinek írni.ű

Rebe!

Fogadd őszinte részvétem a nagymamád miatt. Nyugodjon békében. A kezdés miatt meg ne legyen lelkiismeret furdalásod, biztos ő is így szerette volna. És tudod: sajnos elmegy egy lélek, de születik egy új. Kívánom Neked, hogy így legyen. szegénykém Te is nagyon megérdemelnéd már a nagy nagy boldogságot ennyi rossz után. Nagyon szorítok Neked.

Drága Gabi kismamánk,

Hát pihizzél sokat, gondoltam ám Rád a hétvégén. Elhiszem, hogy nem tudod felfogni még, ez annyira hihetetlen, de igaz. mostmás kicsi mami vagy, remélem néhány nap múlva meg igazi kismama. Vigyázz a mazsolákra.

Estike,

Babatapik ezerrel, nagy drukk a leszíváshoz.

Elan,

Hajrá hajrá tessék csak nyuszizni!

Köszönöm mindenkinek az együttérzést, még nem tudom mi legyen. Egy biztos jövő héten már az inszem előtt elmegyek táppénzre, szükségem van a nyugira, nem hiányzik ez. Így is tiszta stressz vagyok, hogy be kell jönni. De innentől kezdve nem érdekel semmi.
Szlovénia szuper volt, annyira gyönyörű, hogy azt el sem tudom mondani. Jól elfáradtam, úgy érzem magam mint akin átment egy úthenger. Megmásztam 2 Kékest Merionallal. azt hittem szombaton beledöglök olyan gyengének éreztem magam, de tegnap már jobb volt. Ügyin szúrtam aztán mentünk.Este meg buli a folyóparton. Azért egy pár Bailey's lecsúszott :roll: Ugye ez nem baj?

Apa megy szerdán spermaviszgálatra én meg a dokihoz, annyira kíváncsi vagyok melyik nap lesz az inszem.

Nem emlékszem a spermav. eredménye hány nap alatt van kész?

Mindenkinek puszi majd még írok.
vic12

Vic12, a sp.vizsgálat eredménye megvan 2-3 nap alatt, ha jól emlékszem. Ügyes vagy, hogy megoldottad nyaralás alatt is a szurkálást! :) Nyuszi megvolt, ma reggeltől elkezdtem az utrót 3x1-et. Úgy leharcoltuk egymást a pasimmal, hogy most biztos kell 2-3 nap szünet :oops:
elan

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a drukkokat! :)
Hamar végeztem, de még nincs vége... az eredmény: "vegyes érzelmeim vannak, maga kicsit terhes" A Hcg szintet ezután közölte, ami rögtön ki is esett az emlékezetemből, azt tudom, hoyg tizenvalahány, ami 11. napnál ugye nagyon alacsony.
Az utrót kell folytatnom, és csütrötökön vissza vérvételre...

Vic, jól teszed, a nyugalom a legfontosabb..

Estike! Drukkolok a beültihez!

Elan :)

Nyunyi
Drukkkkkkk!

Nikó??
Vendég

Lányok!
Az előbb hívtak van 4 db egészséges kicsi kincsünk! Du megyünk értük! :D
nikó

Sziasztok csajok!!

Hűűűű de car egy éjszakánk volt.. Gyakorlatilag nem tudtam elaludni, mert folyott az orrom, és folyamatosan tüsszögtem, erre éjfélkor a hasam is nekikezdte és úgy görcsöltem, hogyaztadurva, így kb. két- három órát ha aludtunk az éjjel akkor sokat mondok. Végülis hajnalra jobban lettem, aludtam is kicsit és MEGJÖTT!!!úgyhogy mehetünk vissza a babákért.. :D :D de a dáthától még mindig nem látok, úgyhogy visszafekszem..

Kriszti, Zsókuci, Nyunyi, Elan! Olyan édesek vagytok, köszönöm a jókívánságokat és a jobbulás üziket.. Amúgy nem is mentem dolgozni, mivel én a munkahelyemen szedtem össze :evil: , nem akartam még egy busznyi embert megfertőzni.. De holnap már kénytelen leszek visszamenni, úgyhogy addig kúrálom magam.. :roll:

Kriszti megint átírsz a táblában? Októberre?? :roll: :lol: Komolyan mondom, nekem a tábla úgy bejön, mondok valami átírod és azonnal megváltozik, amit beírtál. Nem lehetne, hogy csinálsz nekem egy rovatot, hogy nincs baba a pociban, hátha megváltozna?? :lol: :lol: :lol:

Elan, Te ott buliztál, ahol Kriszti? Én tök lemaradtam.. Hol jártatok IHB buliban? Bár a HB nálunk is megvan itthunk :lol: Ügyesek vagytok a nyuszizásssal.. :wink:

Estike!! Nagyon szorítok!!

Nyunyi, ugye szerdán lesz a teszt?? Szorítok!! :wink:

Pusssz: Kata
torolve_20130114141731

Sziasztok!
Estike!
Nagyon gratulálok!!!!!Már be is írtam az időpontokat!!!! :lol: :lol: Nagyon drukkolok Neked!!!!!

Brummadzag!
Ezt nem hiszem el!!!!!!!!! :cry: :cry: Ennyi alacsony HCG még nem volt egymás után a fórumon!
Én vagyok a hibás, én indítottam el a "kicsit terhes" dolgot!!!! :cry: :cry: Valaki törje már meg ezt az átkot!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x

Elan! :wink: :wink: :wink: Hajrá babó! :lol:
Vendég

Nikó!

ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gondolok Rád egész nap!!!!!Annyira örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Katám!
Valamit kitalálok!!!!!!Természetesen átírom, ez a legkevesebb!!!!Remélem átírom, és tényleg bebabásodsz!!!!!
Sajnálom, hoyg még ilyen carul vagy....Én is szenvedek, mézes, citromos teát vedelek, eszem a vitaminokat!De nem használ...Valami vírus van. :( :(
Örülök, h megjött!!!! :wink: :wink: És kezdetek!

Megvárom a mai BMC-sek eredményét, és dobok egy táblát
Vendég

Szijjasztok drágáim!

Brummadzag!!!Szerintem lesz itt valaki!!!! :wink: Drukkolok neked csütörtökre!!!! :wink:

Vic,Vikkata,Elanka!

Nagyon köszi a drukkokat!!!!!Én is drukkolok nektek is!!!! :wink:

Megyek babázni!!!!!!Ikrekhez!!!!Majd jövök!!!!!!!!!!!Pusszancs!!! :wink:

Ja valaki kérdezte mikor tesztelek!!!SZERDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: