A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Ja az első Merionalt beadtam, az elején kicsit be voltam carva, de aztán ment megint simán. De ez a legkevesebb a tegnapihoz képest.

Tényleg ne haragudjatok, de Nektek mindig ki tudom önteni a lelkem a szívem, Ti megértetek mindent.

Kriszti annyira de annyira irigyellek jó értelemben hopgy ennyire szereted a munkád, nekem minden egyes napomat megkeserítik.
vic12

Vic pont ezt akartam tanácsolni, menj betegácsiba, akár 3 hónapra is, úgy még munkát is könnyebb keresni.

Gabicsibe, igen mindenkinek megmutatják Kanyó doktronő behív egy kis szobába és monitoron megnézhetitek, meg is mutatta melyik kettőt kapjuk vissza.... És azt is mondta hogy nekünk muszáj hatchinget alkalmazni mert túl vastag volt a sejt fala.
Hihetelen akkor milyen bolgogságot érez ember...
madrin

Vic,
:cry:
Próbálj meg kikapcsolni a hétvégén!
Szerintem, ha ennyire kiborít, akkor jobb lenne betegállományba lenned!

Törpe

Kép
törpehzs

Gabicsibe!
Nekem megmutatták a puncurokat... miután átöltöztem pizsibe a beültetés előtt, bejött a bajszos műtős, hogy "szeretné megnézni a kisbabákat? mert akkor először jöjjön." Tetszett a megfogalmazás, még akkor is, ha azért ők még naggyon távol vannak attól.. :)

Vic, Sajnálom, hogy ilyen munkahelyed van... Tudom milyen az, amikor szándékosan bántanak, mert nem állsz rendelkezésre folyamatosan. Ne hagyd magad! Nem érdemlik meg, hogy kikészítsd magad! Te veszítesz vele. Irasd ki magad szimpla valamivel a háziorvosnál, ha másképp nem megy... igazából az inszem után 5 nap max, amikor nagyon nagy nyugalomra van szükség idegileg.. addig van a beágyazódás.

Egyébként azt tudja a főnököd, hogy az emberi reprodukcióval kapcoslatos kezelés alatt el kell, hogy engedjen, és még csak ki sem rúghat? Igaz, azt időben vagy ledolgozod túlórában, vagy nem fizetik.
Vendég

Sziasztok köszi az együttérzést!

Nem a beavatkozások miatt van a probléma, azt tudja, tegnap akartam neki megmondani hogy 2 hét múlva lesz az első. De idáig nem jutottam.

Személyi probémáink vannak, az okát nem ismerem, de az első perctől fogva utál és tegnap közölte finoman, hogy húzzak a p---ba intézni a dolgaimat, addig se vagyok itt ami csak boldoggá teszi, és legalább nem rontom ott a levegőt. Soha nem volt panasza a munkámra, mert rendesen dolgozom, tegnap se szóltam egy szót se , csöndben végeztem a munkámat, és rossz kedve volt, engem utál a legjobban, hát ki is tölti rajtam. 2 éve. Én meg mostmár besokkalltam. Elég volt, hogy ok nélkül igazságtalanul bánt. de ez hosszú majd egyszer leírom. Csak az a legrosszabb hogy a baba miatt sakk-matt helyzetben vagyok, már ma felmondtam volna, amúgy ez már egy ideje érlelődik.

De m ost új mhelyet hogy keressek amikor mostmár beültik lesznek. ráadásul most kezdtünk építkezni. A lóvé is kellene, nem várhatom el a férjemtől, hogy eltartson. Arra gondoltunk esetleg vmilyen részmunkaidős állást kellene találni, ami mellett ez működik.
Azt tanácsolták én ne mondjak fel, mert akkor rosszabbul járok, várjam meg míg ő mond fel.

De a betegállomáynból is vissza kell menni egyszer. Akkor legalább lenne oka a kirúgásra. Nem hiszitek el, de az már megkönnyebbülés lenne. Nagyon. És a baba mindennél fontosabb.

És hiába járunk beültire, ha közben tiszta stresszes vagyok, mert így hogy sikerül.

22-es csapdája . Egész éjjel azon gondolkodtam mi a búbánatot csináljak, mert ezt hosszú távon nem bírom tovább.

Bocs, ez kijött........

egy kérdés: az normális, hogy már érzem a Merionál hatását, szurkál a jobb oldalon. De mégcsak reggel adtam be az elsőt.
vic12

Vic12, nagyon sajnálom, hogy ennyire rossz a helyzetet :( Nekem is volt egy mélypont itt a melóhelyen, amikor csak azért nem mondtam fel, mert már terveztük a babát. Azóta már lassan 1 éve dolgozhatnék máshol... de nálam jó lett a vége, mert végül rendeződtek a dolgok, és most már nagyon szeretek itt dolgozni. Igaz, hogy nálunk mindig nagyon jó volt a csapat, a főnökökkel és a beosztottjaimmal is nagyon jól kijövök. Szóval én a szerencsések közé tartozom.... :oops:

A Merionaltól nekem nem szurkált a hasam... sőt, tegnap adtam be az utolsót, és tegnap éreztem először, hogy szurkál. Gyorsan csináltam is egy ovulációs tesztet, nehogy lemaradjunk a tüszőrepedésről; azt hittem a kis sietősek nem várják meg a mai repesztést. De negatív lett.

Lányok, hogy van ez az inszemnél? W. doki azt mondta tegnap, hogy ha pénteken repesztek, hétfőn jöhetnénk inszemre (mindig elfelejti, hogy terminált együttlétesek vagyunk...;) ); de akkor már nem lenne késő? Ha jól tudom, az ovuláció után a petesejt csak 24 óráig fogamzóképes. Mi van, ha hétvégén kellene megcsinálni az inszemet az optimális időzítés miatt, és akkor nem dolgoznak? Volt már valakinek ilyen?
elan

Sziasztok!
Teliztem, azt mondták mind a 15 kicsike jól van és nagyon szépek! Szombaton fog hívni a biológus, hogy mi a helyzet a kincsinkel!:D Olyan boldog vagyok!
Lányok köszönöm a bíztató szavakat nem tudom mi lenne velem nélkületek!

Dujvi. Lányok!

Én kihagyom a talit eléggé kivagyok a hasim miatt majd csak jobb lesz már.Jók legyetek érezzétek jól magatokat
nikó

Sziasztok,

Ezt írta Juci az ikresbe:

Sziasztok!

Reggeli etetés után elmentünk Brendonba, mert Pestre szinte mindent vinni kell Dorkának. Most éppen itthon fejek, aztán még egy fél negyed 12-es etetés Lilónál és rohanunk Pestre Dorkához. Ott leszünk kb. 3 órát, aztán jövünk vissza. Igazából hétfőn dől el, hogy hogyan tovább, akkor tud a doki érdemlegeset mondani a további kezelésről, addig vizsgálják. Liló ügyére is akkor térünk vissza, de valószínüleg csak fizető szobában oldható meg, az meg Pesten gondolom nem olcsó.
Rengeteg barátunk ajánlott fel szállást ( Dóri angyal vagy, lehet h. kereslek majd kórház ügyben) de Lilkónak is még pár hétig orvosi felügyelet kell, amíg el nem éri a 2300 g-ot. Ma reggel 1790 volt és egész ügyesen cumizik, csak még fáradékony. 1900-nél már szopiztathatom, alig várom.
Csak az a gond, ha Lilkóval vagyok, akkor Dorka miatt van lelkiismeret furdalásom, ha meg Dorkával, akkor Liló miatt, nem jó ez a helyzet.
Tegnap meg is jegyezte az egyik nővérke, hogy lassan nekem is vérre lesz szükségem...hát igen, voltam már jobb állapotban is.
Ma vagyunk három hetesek!

Köszi, hogy szorítotok a lányoknak!

Puszi Mindenkinek!

Ati ma leféyképezte Lilkót Malacka szerkóban, majd felkerülnek a képek. Dorkáról is megpróbálunk csinálni, ha engedik.

Judit

Kép

Kép
zsókuci

Szijjasztok Drágák!!!

Megjöttem,!!!

Brummadzag!!!!

Ari a neved nagyon,drukkolok neked hétföre!!!Hajrá!!!!Ja és üdv itt köztünk!!!! :wink:

Kicsi Vic!!!!

Agyon csapjam a fönököd,utálom az ilyen embereket!!!!!!!!!!! :x :x :x Kitartás kedves ,hamarosan babás leszel és otthagyod öket!Mármint elmész 3 évre,aztán meg otthon maradsz a 3 ikrekkel föállásu anyaként!!!!!! :lol: :wink:

Kicsi gabicsibém!!!!!

6 perc múlva dél,már biztos bent vagytok,és hamarosan megtörténi a várva várt csoda!!!!!Pihikézzél és ha megvagy és van eröd,meg jól vagy akkor várlak!!!!! :P :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jucikáméknak kitartás!!!!!!!!!!veletek vagyunk!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Elan!
Én megkérdezném az orvost még ma, mielőtt hazamegy, (ha nincs mobilja, hogy ha együttlétesek vaygtok, és pénteken repesztesz, akkor mikor a legideálisabb az együttlét. Egy biztos, amikor időszerű lesz, utána inkább vizszintben legyél, sőt, gyertyázhatsz is 1-1,5 órát.. Nekem 4 inszem volt, és hát naponta néztek UH-val, mert plusz pénzért bejött a doki hétvégén is. 20ezerért. 20-as érzékenységű LH teszttel néztük minden reggel, hogy hogyan erősödik. (Nem mindenkinek mutatja ki reálisan, pláne, ha kaptál olya szurit, amiben van LUTENIZING hormont, (ezt meg tudod nézni a leírásán is) Mindíg úgy volt, hogy amikor már majdnem egyforma erős volt a 2 csík,akkor kaptam repesztőt este, és másnap megnézte UH-val, és aznap délelőtt meg is csinálta az inszemet úgy 11 körül. Ha nem repedt meg, akkor másnap megint inszem. merthogy nem lehet tudni, pontosan mikor reped meg. lehet, hogy az uh után 10 perccel, akkor meg kifutunk a 24 órából. Egyébként a spermiumok 48 órán át élnek ott bent, úgyhogy az nem baj, ha előbb kerülnek a jó helyre... Nálunk sztem a pénz miatt csinálták többször..
A repiszuri után egyébként 36-40 órára van a repedés normálisan, ha nem történik meg magától előbb. Ha előbbb lenne a természetes hormonjaid miatt, azt az LH teszt kimutatja. miután pozitív (egyfroma a csík a 20-asból), másnap valamikor, de legkésőbb másnap éjszaka megreped, és lehet akciózni..
Vendég

Vic

szegénykém,ez nagyon durva :( pedig most tényleg jobb lenne a nyugodt lelkiállapot.Nehéz a megoldás.

Nikó

HIPP-HIPP-HURRÁ :D

Gabi

Mennek a drukkok ezerrel :D

Kép
lukrécia

Brummadzag, köszi a leírást! Te a BMC-ben voltál inszemen is, ott jöttek be a dokik hétvégén? :-o Nem is tudtam, hogy van ilyen...

Mellesleg a dokibácsim mondta, hogy a péntek esti repesztés után szombat-vasárnap-hétfőn akciózzunk, csak az akadémikus érdeklődés miatt kérdeztem, hogy hogy van az inszemnél :)

Gyertyázni mindenképpen fogok, már csak azért is, mert nagyon hátrahajlik a méhem :( Mondjuk azt nem hinném, hogy 1 órán át bírnám gyertyában, nem vagyok én artista :D
elan

Halihó Vidékiek!!!
Ti ,hogy oldjátok meg az útiköltséget?

Bemásolom amit a túl oldalon írtam!!!

A háziorvosom most hívott fel, hogy tegnap volt kongresszuson és ott elhandzott, hogy a visszarendelő orvos adhat ÚTIKÖLTSÉG PAPÍRT AUTÓVAL VALÓ UTAZÁSHOZ!!!

Eddig mindig Ő adta ki a 4 alkalomra szoló sárga útiköltséges papírkát, igaz már az útóbbinál is vacillált, mert állítólag januártól ez a törvény!
Ez miatt 4szer a nélül mentünk.
Múltkor is úgy adta csak ki ha Őt megbüntetik akkor rám vasalja!
Nos tegnap visszafizettek 4 utunkat.

Tud valaki erről valamit???
Ti kitől kapjátok?
Ezek szerint ott a BMC-be kelllene, hogy adjanak útiköltség papírkát!

Pusszantok mindenkit nakinek kell szorítok és veletek vagyok gondolatban!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Kukuccs!

Nikó!

Ekfelejtettem gratulálni!!!!!!!!De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Brummadzag!!!

Már csak 2 nap!!!! :wink: Nem csinálsz holnap reggel tesztet???????? :wink: :wink: :wink: Vagy hős vagy és kivárod a hétfőt????? :wink: Én az első inszemnél kitartó voltam,de most már tesztelek jövö hét szerdán!!!! :wink: Pénteken meg bmc-teszt! :roll:

Elan!

Hajráá drága!!!!! :P Akció indul!!!! :wink:

Kicsi Bonyám!!

Sajna én nem tok segíteni neked!! :roll: Válaszoltam a mailedre Kedveske!!!! :wink: Puszikállak!!! :wink:

Lányok Gabikám már Kicsi mama!!!! :D :D :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Gyors helyzetjelentés: Gabicsibe 14 órától kismama :D Már 4-en mennek haza! Biztos minden rendben volt, bár én csak délben és 14 óra előtt találkoztam. Akkor robogott a műtőbe. Tényleg olyan Tündér, mint ahogy azt sejtettem :D
Remélem nem haragszik meg, hogy informáltalak benneteket. A párja is aranyos (még erősödnöm kell a következő kézfogásig) :D

Vic, szerintem sürgősen keress másik munkahelyet. Ez a stressz is nagyban befolyásolhatja a dolgokat. Légy bátor!!!

Bonya, én nem tudok ebben segíteni neked :(

Brummadzag, szorítok nagyon neked is!

Én is most értem be a melóhelyemre. Nagyon sokan voltak ma beavatkozáson.
Holnaptól szúrom a Merionál-t és a Puregon-t. Csütörtökön uh.
Reggel olyan erős görcseim voltak. Azt hittem összesz... magam. Nem mensis görcs volt, nem tudom :( De gondolom minden oké odabenn, mert Sz ügynök nem mondott semmi rosszat az uh után.

Na, megyek, dolgozom egy picit!

Csók mindenkinek
süni76

Szép délutánt mindenkinek!

Brummadzag!
Üdv itt, és megy a drukk!

Nikó!
Gratula! Szuper hírek!

Nyunyi!
Már neked sem sok nap és megtudod!:)
Nincs semmi különös érzésed?:)

Már csak Kép kell aludni tesztig!

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok,

Gabicsibe, ,
Nagyon drukkolok, hogy maradjanak Veled a kicsikéitek! Babatapi hegyek: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D:D

Nyunyi,
Neked is mennek ám a babatapik, mégha nem is írom minden nap :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Nikó,
Nagyon-nagyon gratulálok a kicsikéitekhez!!! :D:D:D:D:D:D:D Jaj de jóóóó!!
Nem lehet, hogy túlstimus vagy? Nekem akkor voltak hasonló fájdalmaim. Feszít? Pocid nem nőtt? Mindenesetre én felhívnám a dokit, és megkérdezném, hogy nem-e kell bemenned.
Addig is egyél sok-sok fehérjét (túró, tejföl, hús, stb.), és igyál rengeteg folyadékot! Ezek amúgy is segítenek majd :wink:

Brummadzag,
Örülök, hogy ránk találtál :D Üdv itt!
Nagyon-nagyon drukkolok Neked is, hogy hétfőn jó hírekkel gyere hozzánk! :D:D Szívből kívánom, hogy Te nyisd meg nálunk a babaesőt! :wink:

Bonya,
Én pesti vagyok és autóval jártam a BMC-be, így nem tudok erre mit írni :oops:

Kata,
Nem lehet, hogy a korábbi teszt tévedett? A magas hő azért eléggé arra utalna… :lol: Mindegy, szerintem a hétfői UH-n úgyis kiderül szerintem :D

Vic,
Nagyon-nagyon sajnálom, hogy ennyire rosszul érzed magadat a munkahelyeden :( Ez tényleg nagyban befolyásol mindent. Lehet, hogy tényleg váltanod kellene, addig pedig elmenni betegállományba – bár gondolom ez azért anyagilag nem lenne a legjobb megoldás… :?
Remélem, hogy ki tudsz kicsit kapcsolni Szlovéniában, és higgadtan át tudod gondolni a lehetséges megoldásokat! Fel a fejjel!!!

Süni,
Köszi a híreket Gabicsibénkről! :D

Pussz mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Bocsi lányok, hogy nem irok mindenkinek, de nagyon fáradt vagfyok, tegnap este 1/2 11-ig dolgoztam és még nem pihentem ki magam.
Gyors helyzetjelentés: megemelték a puregon és a luverist adagomat és majd hétfőn kell mennem!

Üdv az újaknak és mennek a babatapik!
Nefke
nefke

Sziasztok!

Sikerült visszaolvasnom. Az egyik szemem sír, a másik nevet :?

Nika, Denika, Manda :cry: :cry: :cry: Nagyon sajnálom a történteket! Nagy ölelés Nektek!
Zsókuci, sokkal szebb és boldogabb évfordulókat kívánok Neked, igazán megérdemelnéd!!! Te annyira kedves és figyelmes vagy mindenkivel, olyan kedves és széplelkű lány vagy.... kívánom, hogy mielőbb teljesüljön a vágyad és maradéktalanul boldog légy!
Azért a házassági évfordulódhoz azért gratulálok ám! :wink:
Még egy rossz hír... :fogadd részvétem! :cry:
Benszi, csodaszép vagy!!! Képeket még, még, még! A többi kismamit is olyan szívesen nézegetném! A verdátok pedig egyszerűen szuper! A színe is nagyon tetszik!
Nyunyi, mennek Neked a babatapik!+++++++ Nehogy depi legyél nekem, olvastam egy-két szomorka sorodat, már megijedtem! Jobbulást Neked és Ördikének! Klassz a vonalzód!!! (Ha már becézés, akkor inkább maradjunk az Aninál :wink: :lol:
Kriszti, az új tábla nagyon jó ötlet volt, ügyes vagy! :D Nyugodtan beírhatod nálunk, hogy azoospermia :cry:
Jobbulást Neked és az egész családnak! Apával meg gyűrjétek csak a lepedőt! :wink: Egy kis buli meg néha kell! :lol: :lol:
Gabicsibe, Nikó, hatalmas gratula Nektek a szép eredményekhez! Nagyon drukkolok továbbra is!
Rebe, édesanyád és a nagyid hogy vannak? Olyan szomorúan olvastam soraidat...... :cry: :cry: a kiállítás is, a kocsid is. Nem egyszerű. Szorítok, hogy mielőbb jóra forduljanak a dolgaitok!
Bonya, olvastam a túlstimudról :(
Vikkata, gratulálok a házassági évfordulótokhoz! Örülök, hogy már egy kicsit jobb a kedved, a múltkori hsz-eddel nagyon egyetértettem.
Járj utána a dolgoknak, kíváncsi vagyok mi van Veled! A - tesztet sajnálom!!!!
Sünike, örülök hogy jól sikerült a nyaralás! Nem baj, hogy ittál egy kicsit :D Nyaralás alatt én is megkóstoltam a mírtusz likőrt :lol: Bajom nem lett tőle, csak még jobb kedvem :wink: Drukkolok!!! Várlak a hírekkel!! Boldog házassági évfordulót Nektek is!!
Törpehzs, gratulálok a biopszia eredményéhez! Nekünk is volt.... :?
Jezsoerika, boldog Névnapot kívánok utólag is!
Madrin, boldog Névnapot Neked is! Örülök, hogy nincs endód!! :D
Drága Vic, nem egyszerű a helyzeted! Kár, hogy nem tudok segíteni! Félek, hogy túl sok erődet emészti fel ez a szituáció :cry: Van így is elég bajotok.......... ez csak még rátesz egy lapáttal :(
Jó pihenést, lazulást a hétvégére! Próbálj kikapcsolni!
Hajrá inszem! Nagyon örülök, hogy nincs cisztád!!
Lexi, jobbulást Neked és boldog Születésnapot! (2 nap van köztünk :) )
(Neked írt priviről: Tudom imádni az ilyen sunyi alakokat, akik csak priviben merik megírni ezeket az gonoszságokat. Ne is törődj velük! Nem ér annyit, hogy idegeskedj rajtuk! Senki sem tudja, hova jut és azt, hogy bizonyos élethelyzetekben ő maga hogy reagálna dolgokra. Könnyű mások felett ítélkezni!)
Elan, hajrá "spontán" baba! :D
Estike, mennek a drukkok Neked is! :D
Juciék, nagyon sok erőt Nektek és a picúroknak!!
Brummadzag, üdv köztünk! Szép duplacsíkos pozitív tesztet kívánok Neked!

Rebe, Csibe, Gil, Gabicsibe, Süni, Benszi, Vic, Zsókuci, nagyon-nagyon szépen köszönöm a szülinapi jókívánságaitokat!!! Olyan nagyon jólesett, hogy gondoltatok rám, hogy még el is pityeregtem magam.... tündérek vagytok!!
Csibe, ez a 18. nagyon vicces volt :wink: Sokat gondolok Rád, hatalmas drukk megy Neked is! Puszillak!

Remélem, hogy nem hagytam ki semmit, amit szerettem volna. Most mennem kell, de még jövök. Mesélek magamról (vannak fejlemények) és a nyaralásról is. Szép napot mindenkinek!
anett_1

Szia Bonya!

Én ezt a kérdést kora tavasszal végig jártam.
Nekünk nincs kocsink, így busszal közlekedünk.
Ezt a témát tudom elmondani.
Mi nem Pest megyében élünk, így nem jár nekünk utiktg.
Megyén belül jár, megyén kivül nem jár.
Jelenleg közalkalmazott vagyok, így az 50% kedvezménnyel közlekedem, a férjem meg teljes menetáruval.
Kérdeztem a nőgyógyászomat, a háziorvosomat és mind a kettő azt mondta, hogy megyén kivül nem adhatnak utiktg papirt. De könyörgöm Heves megyében nincs meddőségi centrum, akkor miért nem jár?
Ezt a békát le kellett nyelnünk. Azóta hogy változott-e azt nem tudom.

Te szerencsés vagy, hogy a háziorvos eddig is adott utiktg papirt. De ha igaz amit irtál akkor hétfőn rákérdezek a bmc-ben!

Hátha tud valaki ebben segiteni!

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Kukk!

Sünikém!

Köszike az infót drágaságomról!!!! :wink: Neked meg hajráááá!!!!!

Törpe!!!!!

Tündér vagy drága köszike a macit!!!!!!!!!!!!!Édes!!!!! :P

Zsókucikám!!!!

Köszike drágaság!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Anett!

Köszike Drága vagy!!!!!Mit írtam neked hogy azt írod Ani??!! :roll: :roll: :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Anettka :lol: :lol: :lol: Ezt hagyjuk meg apukámnak.... egyedül ő szólít Anettkámnak :wink:
anett_1

Megjöttem,de gyors leszek mert párom most eltávozott egy kisidőre,de ha meglát itt kapok a fejemre :D
Szóval vissza kaptam egy 4 és egy 2sejtest,de meg kellett repeszteni a sejt falát,mert nagyon vastag volt.És a jó hír hogy a 7. is beindult és holnap fogják őket fagyiba rakni.Hétfőn kell teloznom,hogy végül mennyit sikerült lefagyasztani.Láttuk őket és le is fényképeztük,a műtőben pedig uh-os képet is kaptam.

Süni
Egyáltalán nem haragszom az infóért!Jól tetted,látod milyen későn végeztünk!Örülök,hogy találkoztunk :D

Nefke
Köszi a sms-t reggel, csak kicsit korán volt :D

Bonya
Mivel én is pesti vagyok azért nem reagáltam a kérdésedre :(

Moflyval találkoztam nagyon ari lány.Kár hogy csak olvasó üzemmódban van és nagyon ritkán ír nekünk.Remélem az eredményt megírod!!!!!

Köszönöm a drukkokat mégegyszer majd jövök!Puszi mindenkinek!!!!

Vic
sajnálom,hogy ilyen kretén főnököd van ! betegácsi és szard le a fejét!!érezzétek magatokat jól a hétvégén!
gabicsibe

Anett!

Narancs értettem!Anett :lol:

Drága Gabikám!!!!

Nagyon nagyon örülök neked!!!!Kapunk képet a kicsikről,én még ilyet ugysem láttam!!!De persze pihhikézzél ezerrel!!!!!Nagyon tuti a vonalzód!!!!!!Puszillak!!! :P Jót raktál egy fiú egy lány!!!!Én mondtam!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabicsibe!
Tényleg klassz a vonalzód! Nekem is kell ilyen! :wink:
Mikor kell tesztre menned?
Jó pihenést!

Anett!
:( az nem jó dolog!:( Bár már túl vagyunk rajta, azért eléggé aggódtam Apáért!
Hol tartotok?

Törpe

Kép
törpehzs

Helló lányok!

Gyorsan dobok egy új táblát, nemrég érkeztünk...Rohanok dolgozni, és ha időm engedi, írok is......

Bocsi lányok, de nem mentem én sem, nem jött ki az idő.....

Anyukák, kismamák
Leendő anyukák, kismamák

Szép estét mindenkinek!
Vendég

Na megjöttünk ,Ördikének be van még mindig gyulladva a mandulája kapott rá még antibibit,mert idáig nem kapt antibiotikumot,most 3 napra írt a doki,ettöl tuti rendben lesz,mindig ezt kapja!!! :wink: Olyan ügyes az én kis szerelmem,tud már késsel vágni!!Egyedül!! :D

Krisztikém!

Jó munkát Drága! :wink:

Én is lépek mára!!!Holnap reggel belesek,megyek dolgozni,lap topkám nem viszem mostanság ugysincs idöm nyomkodni!!! :wink:

Szép álmokat Mindenkinek!!!! :wink: Jóccakát!

Ja még annyi !Rebém ti most hogy is álltok??!!!Bocsika de nem vagyok megint képben!! :roll: :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Készítettem egy honlapot (persze olyat, amihez nem kell nagy szaktudás :lol: ), alul a www-re kattintva meg tudjátok nézni. :oops: :oops:

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Csajszik.Nem tudom emlékeztek-e rám már jo régen irtam nektek. Az az igazság,hogy nem nagyon van időm de minden nap olvaslak benneteket és napra kész vagyok a történésekbe. És mindenkinek szoktam szoritani. Most főleg GABICSIBE és NIKO neked mennek a drukkok. Most egyelőre ennyit irok majd holnap ujra jövök. Puszi mindenkinek

Kép
fiona66

Sziasztok!
Kriszti, köszike az új táblát!! Majd szeretnék egy kis helyesbítést. Drága dokim félrevezetett... Végig csütörtököt emlegetett, de a stimus papíromon 26-a van bekarikázva. Kicsit szórakozott volt már 14 óra magasságában :D Szerintem így a szerda a tuti.

Anett, húúú, kiváncsivá tettél. Egyrészt az élménybeszámolóddal, másrészt a fejleményekkel. Várlak!

Nyunyi, Ördikének jobbulást!!

Fiona, én azért szoktalak olvasni a szomszéd topicon :wink:

Gabicsibe, pihizz sokat!!!! Csak semmi megerőltető. Légy Királylány otthon!! :D

Nefke, nem tudtalak beazonosítani ma a BMC-ben :( Szerintem még nem láttam Rólad fotót. Én 7:30-ra értem oda és 9:30-kor már végeztem a vérvétellel, pisileadással és uh-val.

Jóéjt, szép álmokat mindenkinek!
süni76

Zsókuci, gratulálok a honlaphoz! Írtam is, csak lüke módon elfelejtettem aláírni: tudod, hogy kollégák vagyunk? Én is egy tel.ügyfélszolgálatot vezetek :D
elan

Gabicsibém! :P

Sokat gondoltam ma rád, végre ott vannak a pocidban! :lol:
Kívánom, hogy maradjanak is 40 hétig :lol: :lol:
Gabimami :lol: :lol:

Niko, örülök, hogy végül jól alakultak a dolgok az embrikékkel!

KépKép
naposoldal

Gabi

pihipihipihi :D Nagyon szoritok :D

Kép
lukrécia

Nyunyi drága,
Most csak egy gyors bejelentkezésre futja tőlem.
Szerdán meghalt a nagymamám! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem tudom elmondani, mit érzek. Egyszerűen felfoghatatlan.

Amúgy ma voltam bent a BMC-ben. Még reggel sem tudtam biztosan, hogy bemenjek-e egyáltalán így. A párom azt mondta, menjek! Hiszen az én drága szeretett nagyim is ezt akarná. Így bementem, bár még most is kétségeim vannak, hogy jól tettem-e. Holnap kezdem a szurizást.

Ne haragudjatok, de most csak ennyit tudok írni. Mindenkiért nagyon szurkolok, kinek miért kell! Gabi, Nikó Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Drága Rebe! :cry: :cry: :cry: Fogadd őszinte részvétem! Nagyon-nagyon sajnálom! Sok erőt és kitartást az egész családnak! Nagy ölelés és simi Neked! Vigyázz Magadra! Puszillak!

A szurikkal csak ügyesen!
anett_1

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam belépni, Gabi, ne haragudj, hogy csak most írok, de nagyon sokat gondoltam rátok, és rettentően szurkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vigyázz magatokra!!!!!!!!! SOk puszi!!!

Rebe
Őszinte részvétem! Szegénykém! Légy erős!

Jó éjt! Puszi Mindnekinek! Sajnos holnap se tudok jönni, melózom, de gondolok rátok!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Jó reggelt!

Kicsi Rebém!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: FOGADD ŐSZINTE RÉSZVÉTEM!!!!! :cry: :cry: :cry: Sajnálom Kedves!!!kitartás!!!Ügyes légy a szurikkal,nagyid segít nektek fentről!!!Boldog lenne ha tudná ,hogy kezdtek!!! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Na megyek készülök,dogogzni,majd jövök!Legyen szép napotok!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Rebe!
Fogadd Őszinte Részvétem! Most biztos nagyon nehéz neked de tarts ki! :(
Vic!
Sajnálom a körülményeket, nem lehet könnyű ílyen helyen dolgozni. Nagy csendben nézelődni kell hátha találsz valmi jobbat bárr ez nagyon nehéz a mai világba, de hátha. Kitartás :lol:
Gabi!
Gratulálok, vigyázz magatokra nagyon. Mennek a babatapik++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
nikó

Nyunyika!

Pici fiacskádnak jobbulást kívánok! :)
nikó

Sziasztok lányok!
Köszönöm a fogadtatást :) Igazán...
Nagyon zajlik itt az élet!

Gabicsibe
Szorítok! Pihenj nagyon nagyon sokat... és simizd a pocid, ha jól esik :)

Nikó, de szuper, hogy 15 megtermékenyült! A másik hozzászólásodban 9-et olvastam... ez hogy lehet? :) Kívánom, hhogy minél több osztódjon szépen! Kanyó doktornő a biológus, ugye? (A BMC-ben ő van csak? ) Ez azt jelenti, hogy hétvégén is dolgozik? Pocid hogy van? Igyál sokat egyél sok halat, tojást, tejterméket! :) Hétfőre drukkolok! Hányat fogsz visszakapni? (még találkozni is fogunk, gondolom, ha az én eredményem 12 körül van meg leghamarabb...

Nika
Vizsgálat is lesz a férjednek, vagy most csak spermaviszgálat? Ha megvan a férjed eredménye, leghamarabb mikor kezdődik a stimuláció? Nálatok miért a lombik?

Kriszti milyen táblát csinálsz? ezt priviben lehet látni? Próbálok mindenkivel képbe kerülni részletesen, én is láthatom?

Elan
Köszi a fogadtatást neked is! Nem, nem a BMC-be jött be a doki hétvégén, a Szabolcs utcaiban... nekünk ott voltak az inszemek.
A gyertyázásnál az a lényeg, hogy felfelé legyél, a lábikódnak nem kell nyújtva lenni :) Én szépen a falra szoktam felmászni, a derekad alá párnát is tehetsz ... :) És olvasok közben :)
Tegnap elkezdtem elszontyolodni, mert szinte egész nap mensis tüneteim voltak, a vérzést kivéve... a pocim nagyobb lett, és fájdogált is. Ma reggelre kisebb lett, hát, reménykedem..

Nyunyi
akkor neked most volt a második inszem, ugye? hát, a tesztel nem is tudom... hallottam olyanról, aki vérvétel előtt 1 nappal negát produkált, és 8 hónapra rá ikreket szült:) Próbálom tartani magam...

Süni
Köszi a drukkokat! Hanyadik napján vagy a stimunak? A délután fél négyes munkába érés nem semmi. Vagy délutános vagy ? Bárcsak nekem ilyen toleráns munkahelyem lenne.. Én inkább elmentem betegállományba... de anyagilag azért jobb lenne dolgozni..

Anett
köszi a fogadtatást! :) Ti hol tartotok?

Törpe, a biopszia után mikor mehet a stimuláció? Gondolom több féle vitamint is szed a párod... az enyém is.. nekünk nem votl biopszia, de naygon kevés a katona... most turbózzunk őket faygasztásra kistestvérhez, ha ez a beülti sikerült..

Zsókuci
Nagyon tetszik a honlapod! Olyan szívvel teli... Tudod, az idő mindent rendbehoz...
Vendég

Kukuccs!

Nikó!

Köszike Drágaság!!! :wink:

Brummadzag!

Igen nekem most volt a 2 inszem és 28 án kell tesztelnem a bmc-ben,de én már 26 án csinálok egyett!!!! :wink:
Ügyike vagy ha nem tesztelsz!!!!Valami érzés????Nem érzel semmit??? :wink:

Na medek ,mejd d.u jövök!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szép jó reggelt lányok!

Hát nem semmi volt visszaolvasni 1 heti termést,de remélem sikerült képben lennem!:)Ez a hülye videókártya romlott el,remélem most már tudok majd írni,nem lesz megint baja!
Annyira hiányoztatok!!!!!!!!!!!!!!!
Mindenkinek drukkoltam,ám!

Gabika
Gratulálok a picikékhez kis mami!Nagyon jó pihenést kívánok,vigyázz magadra !!!!

Nyunyika
Kisördinek jobbulást,ebben az össze vissza időben,nem csoda,hogy mindenki beteg!Jó munkát neked mára!
Most néztem pénteken lesz eredményed,mindjárt itt van,én is akkor megyek a Bmc-be,olyan jó lenne összefutni!:)

Krisztikém
Örülök,hogy tesókád jobban van!Hiába egy jó nővérkét semmi sem pótol!
Nekem csütörtökön jött meg,úgyhogy beírhatod a táblába 28-án megyek először UH-ra!Végre elindulunk újra!:)

Kata
Nekem is fagyis beültim lesz most, W dokihoz járok,8-10 napon kell menni,ez tuti tavasszal már voltam 2-szer!:)
Általában azt hívják be hamarabb szerintem aki hajlamos a cisztákra stb! De egyik barátnőm most volt Zekénél,neki is fagyis beülti lett volna de nem indult be a peteérés,így csúsznak egy hónapot,mert decát kell szúrnia.
Mondjuk úgyemlékszem hétfőt írtál,hogy mész UH-ra,biztos nem árt ha hamarabb megnéznek!Megjött már?

Lippa
Ti kezdtek akkor most?

Rebe
Őszinte részvétem,nagyon sajnálom nagymamidat!Kitartást és minden jót kívánok neked!A héten én mamim is kórházba került 2 oldali tüdőgyulladás+ fertőzés,már néha félrebeszélt stb! Nagyon sokat izgulunk érte,mivel idős már és gyenge!Én is ettől rettegek nehogy baj legyen!:(
Szörnyű,hogy mostanában jó dolgok nem történnek,pedig már nagyon ráférne a családra!Puszillak

Bonya
Én Egerből járok fel Utiktsg mizzériát én is végigjártam,aztán az lett az eredménye,hogy tuti háziorvos függő!!!!!!!!!!
Nekem most is adott buszosat is,autósat is a beültire!
Anélkül igen húzós lenne 2 naponta Pestre járkálni!
Barátnőm aki innen jár de más az orvosa,nem kapott, valami kifogással,neki azt mondták már csak szakorvos adhat így az egri nőgyógyászához kellett mennie papírért!
Ha gondolod megkérdezem tőle mire jutott,kapott-e!
Elvileg kötelesek adni,én ezt nem értem mért kell ezt is már bonyolítani!:((

Vic
Borzalmas ez a munkahely téma,sajnos én ezt ugyanígy végigzongoráztam mint te.Én bátor voltam,így utólag belegondolva,mert eljöttem táppénzre és visza se mentem! Feketén kerestem egy másik nyugis részmunkaidős állást és nyugodtan tudtam feljárni Pestre.Nekem nagy megkönnyebbülés volt.Mindenesetre ez a sok stressz biztos nem használ a babaprojektnek!Sajnálom,hogy át kell élned,iszonyú milyen bunkó emberek vannak!
Egyetlen hátrány az én felmondásomnak,hogy nemsokára akkor összejött a baba,de mivel nem volt bejelentett munkám,nem valami fényes gyedet kaptam!
Most meg utolsó évben a gyest kapom,nahát az meg semmire sem elég!:) Dehát nehéz okosnak lenni,azzal vígasztaltam magam,hogy lehet ha ott maradok Martin nem lenne most velem!
Kívánom,hogy hozd meg a helyes döntést,nehéz ügy az biztos!
Táppénz,mindenekelőtt!!!!

Nikó
Drukkolok mára,írj ha megkapod a jó híreket!!:)

Sünike
Akkor nálatok is minden ok?Hanyadik napon is vagy?Bocsi,hogy nem vagyok teljesen képben,sok a bepótolni valóm.Mindenesetre hamarosan érted is izgulunk!:)
sehike

Brummadzag

Üdv nálunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mega drukkok hétfőre!!!!!!!!:)))))))))))))) Kép
sehike

Anett
Kiváncsiak vagyunk fejlemény ügyben,na meg nyaralásos sztorit is szívesen olvasgatnék!:)

Zsókuci
Hol tudom megnézni a honlapodat?:)

Elan
Gyertyahegyeket kívánok hétvégére!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak győzd magad tartani,fal mellet könnyebb!:)))
sehike

Sziasztok,

Ma megyünk az esküvőre Sopronba! :D Elvileg 11 körül indulunk, a sok variálás után, hiszen úgy volt, hogy már tegnap lemegyünk, de aztán végül ma lett belőle :wink: Annyira mondjuk nem bánom, mert egy kollégiumban leszünk elszállásolva, és hát szerintem ott elég lesz egy éjszaka is :lol: Képzeljétek, ha úgy alakul, hogy lesz rá elég jelentkező, akkor holnap a laktanya területén lehet, hogy tudunk paintball-ozni :D Mindig is ki szerettem volna próbálni, mondjuk persze tuti drassolni fogok, ha tényleg megyünk :oops: :lol:

Rebe drága,
Szívből sajnálom, hogy meghalt a nagymamád! :cry: :cry: Fogadd őszinte részvétemet. Egyetlen dolog vigasztaljon – bár tudom, hogy nem fog még-, hogy nem szenved. :cry:
Kitartás, és igenis Ő is azt szeretné, ha mielőbb anyuci lennél, így szerintem jól döntöttetek, hogy kezdtek. Sok sikert a szurizásokhoz!!!! Puszillak!

Nefke,
Petikenövesztőket küldök: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Anett,
Remélem jól telt a nyaralás! :D Várjuk az élménybeszámolót! :wink: Meg persze, hogy eláruld milyen fejlemények vannak veled kapcsolatosan?
Annyira kedves Tőled amit írtál, nagyon szépen köszönöm!!! :oops:

Gabicsibe drága,
Milliónyi babatapi: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Jó pihizést, és tudod: sok fehérje és folyadék :wink: Esetleg naponta 1 dl vörösbor :wink:

Nyunyikám,
Puszi neked. Ördinek jobbulást kívánok!
Neked pedig mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Elan,
De jó, te is üszit vezetsz? :D:D Majd privit fogok írni… :D

Nikó,
Pocid jobban van már?

Brummadzag,
Kérlek, ne kezdj elszontyolodni, hiszen a pocifájás még nem feltétlen jelent rosszat. Sok lánynak görcsölt, mégis már az egyel lentebbi, babás topik lakója :wink:
Nagyon drukkolok: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Köszönöm Neked is, aranyos vagy!
A táblát amúgy a Kriszti hozzászólásában található piros és/vagy kék sorokra kattintva tudod megnézni. Az egy hivatkozás, és ha rákatt, akkor feljön egy ablak, ott a „Megnyitást” kell választanod, majd OK, és már ott is van :wink:

Sehike,
A honlapomhoz a hozzászólásom alján található www-re kattintva tudsz eljutni. :oops: Ott vannak ám nyaralási képeink és kutyáinkról is képek :D:D

Ja és lányok, köszönöm a honlapommal kapcsolatos dicséreteket! :D Olyan édik vagytok!!!! :D:D
Majd a mai esküvőről is teszek fel majd képeket, hogy Ti is lássátok milyen volt :D
Most megyek, mert készülődni kell. :wink:

További kellemes hétvégét mindenkinek, holnap délután jelentkezem!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Rebe, fogadd őszinte részvétemet nagymamád miatt!! Nagyon sajnálom. Zsókucival egyetértve, szerintem is jól döntöttetek, hogy elkezditek, biztos Ő is ezt szeretné. Most már talán könnyebb neki, hogy nem szenved és később nektek is, hogy nem látjátok őt szenvedni. Sok-sok puszi és kitartás!!

Zsókuci, jó szórakozást az esküvőhöz és a paintball-hoz. Még én se próbáltam, de a férjem imádja!!! Ne lepődj meg, ha pár kék-zöld-lila folttal térsz haza :wink:

Brummadzag, valóban szerencsés vagyok a munkahelyemmel. Maximálisan támogatnak mind a kollégák, mind a főnök. Kicsi, családias cég.

Sehike, most vagyok a ciklus 3. napján, 14 napja szúrom a Decá-t és mától a Puregon-t és a Merional-t. Majd este kiderül, mennyire felejtettem el a "boszorkánykodást" :D

Gabityúkanyó, milyen volt az első éjszakád, mint kismami?? Remélem szépeket álmodtál!

További kellemes hétvégét mindenkinek! Megyek takarítani utána meg készülődni, mert délután sütögetünk a kertben :D

Pussz
süni76

Gabicsibe
de jóóóó,annyit gondoltam rád csak nem tudtam irni,nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pihizzokat és szugeráld a babákat :P :P :P

lányok
még mindig van egy két merionálom,puregonom és decám ha valakit érdekel,hütőben van és már nagyon unom kerülgetni őket :oops: :oops:

Süni
már te is a célegyenesben vagy :P :P biztos nem felejtetted el a boszizást,növesztgesd ügyesen a tüszőket,drukkolok nagyon :P :P

Nyunyi
neked is megy a drukk,hogy érzed magad?

Rebe
öszinte részvétem a Nagymamád miatt :oops: :oops:

Zsókuci
én is megkukkoltam ám a honlapodat,szuper jó,várom az új képeket :P :P jó bulizást az esküvőre :oops: :oops:

bibar

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: