A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok,

Annyira, de annyira aranyosak vagytok! Köszönöm a kedves szavaitokat, nagyon jól esik ám :oops: Már kicsit jobban vagyok, reggel volt nagyon rossz. Meg még szombaton is biztos rossz lesz, mert akkor lesz 1 éve a beültinek… De hát mindig van valami forduló, jobb, ha hozzászoktatom magam. :roll: Sokat segít az is, hogy másokat bíztathatok, és drukkolhatok értetek! És nekem az is nagy-nagy, és őszinte (!) öröm, ha másnak sikerül!!!
Sosem felejtem el, hogy értem-értünk mennyit drukkoltatok! Nem győzök elég hálás lenni érte. És arról nem is beszélve, hogy hányan vannak olyanok, akik ide sosem írnak, csak olvasnak Bennünket (akár más országból is). Ezúton szeretném Nekik is megköszönni!!!!!
Kép

Nikó, Gabicsibe!!
SZUPER!!! :D:D:D:D Nagyon ügyik voltatok! Gratulálok! Drukkolok, hogy minél több be is induljon! :wink: Pihizzetek! Ééésss SOK FEHÉRJE és FOLYADÉK! :wink: :lol:

Nefke,
Már persze a következő leszívás is a buksimban-szívemben van, de azért persze nagyon rossz visszaemlékezni. Várom a tavaszt, remélem, hogy semmi nem jön most már közbe…
Mozgó célpont – eleinte Zozó adta be a progiszurit, illetve csak próbálta, mert gondoltam azért popóba mégis csak jobb, ha ő és nem én. Na persze… Én is nagyon-nagyon nevettem, és még akkor sem tudtam komoly maradni, amikor már bent volt a tű… szóval kb. 2 alkalom után nem akartam, hogy Ő adja be, így inkább én adtam be azt is magamnak :lol:

Kata,
Nagyon aranyos vagy, köszönöm.

Jerika,
Igen, szerencsésnek mondhatom magam, hogy fel tudtam belőle viszonylag hamar állni. Persze ezt Nektek is köszönhetem, hiszen ez a fantasztikus csapat itt volt mellettem – természetesen a férjem és az anyukám is.

Nyunyi,
Atyaég :shock: Hát, remélem, hogy tényleg nagyon jó az ügyvéded… :roll:

Vucuska,
Üdv itt! :D
Gratulálok, hogy sikerült! :D:D A vérzés biztos eléggé aggasztó, drukkolok, hogy minden rendben legyen! Ha Zeke doki azt mondta, hogy előfordulhat, akkor próbálj megnyugodni!

Puszi mindenkinek!!!

Kép

Kép
zsókuci

Szijjasztok drágáim!!!!!!

Kicsi Gabicsibém!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Gratulálok a hét kis törpéhez!!!!!!!! Nagyon örülök a 7 kis törpinek!!!Holnapra meg lesz mind a 7 termékenyülve!!!! :P :P :P

Kicsi Nikóm!!!A kép neked is szól!!!!Csak a szám más!!!!!20!!!!!!Grtulálok Drágaság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vucuska!!!!

Gratula neked is!!!!!Biztos minden rendben lesz!!!!Ha baj lett volna Zeke mondta volna!!!!!Nekem is most volt a 2 inszemem és 28 án derül ki sikerült e!!!!!!Remélem csatlakozom hozzád!!!!!! :wink: :roll:

Sikerült elintézni az elműt!!!Holnap megy az ügyvédem be!!!!! :wink:

Vic!!!!Hajráá!!!gyere majd a hírekkel!!!!!

Nekem nagyon kezd fájni a hasam!!!Lehet meg fog jönni!!!!Tökre ugy fáj most!!! :cry: De Vucuska adott nekem egy kis pózitív energiát!!!!!!!!! :wink:

Most mennem kell de reggel jövök!!!!A hétem megint vagyok csak szombaton megyek!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyika!

Én is küldöm a pozitív energiákat és hess hess has fájás!
nikó

Sziasztok!

Tegnap hajnalban hazaértünk a nyaralásból, most igyekszem az itthoni dolgokkal utolérni magam.
Ha visszaolvastam jövök, mesélek és helyzetjelentek is egy kicsit. Képeket meg majd teszek fel az iwiw-re.

Addig is puszi Nektek!

Anett
anett_1

Gyors bekukk csak...

Gabi
Nagyon örülök, hogy ilyen sok lett!!! És hogy jól viselted!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak így tovább!!!!

Nikó
Nem semmi, mennyi! Megy a drukk!!

Zsókuci
Szegénykém, elhiszem, hogy nehéz. De te annyira erős csajszi vagy!!!!!!

Nyunyika
Neeeee! Nem jöhet meg, de látod, még akkor is van remény!!!!!!!!!!!

Vucus
Nem semmi!!! Gratula!

Puszi Mindekinek!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok!

Kata! :(

Gabi, Nikó!

Nagyon szép eredmények!! :D :D :D
Nemsokára Kismamik lesztek! :D :D :D
nika28

Benszi, felírtam a számod, hívlak holnap!

Lányok, lenne pár kérdésem... tudom, hogy már volt róla szó, csak olyan bonyolult utánakeresni. Kár, hogy nincs itt a fórumon valami kereső. Na mindegy.

Szóval; a tüszőrepesztő szurit szintén bőr alá kell adni? Ugyanolyan kutyulós, mint a Merional, vagy egyszerűbb? Utána mennyivel is kell akciózni? Másnap? Vagy később?

Mekkora tüszőméret az ideális?
elan

Sziasztok Csajok!

Megjöttem dokinktól. Nincs ciszta, kezdhetünk, és képzeljétek valószínüleg inszem lesz.
Nem próbálkozunk spontán többet, azt mondta nincs értelme. Apának most kell egy friss spermavizsgálat, ha nincs baci, akkor október első hetében inszem
Ha van, akkor spontán próbálkozunk. Jövő hét szerdán uh. Holnap bejelentkezik a meddőségibe a vizsgálatra. Remélem nincs bacija, a múltkor nem volt. inkább a spermaszámra vagyok kíváncsi. Most etetem vele ezerrel az e meg a C vitamint meg a Maca tablettát. A Macát amúgy én is szedem, az FLP-s változatát, meg méhpempőt.

Írt a doki 10 doboz Merionált, sejtettem, hogy ez lesz, már meg is vettem a fecsiket meg a tűket.

Hát nagyon be vagyok carva az inszemtől. Meg amikor megláttam a felszívó tűt, asszittem elájulok, de tudom azzal csak felszívni kell, de akkor is ijesztő!!!!

Lenne egy pár kérdésem a gyakorlott inszemesekhez. Tudom ezt már sokan feltették és szinte minden héten valaki elmondja, de most nincs időm visszakeresni.

Szóval először a szuribeadás:
1., A Merionalt hűtőben kell tartani? hogy kell összekeverni a folydékot a porral hogy teljesenfeloldódjon, de ne legyen szemcsés
2., pénteken kell beadni az elsőt, gondolom ugyanabban az időben. Én péntek este megyek Szlovéniába, szerintetek menjek el nyugodtan,vigyem a cuccot, nem leszek tőle rosszul uyge? Volt akinél volt mellékhatása? Túrázni megyünk. kicsit tartok mivan ha valami kijön rajtam emiatt. Ott csak nem kéne kórházba kerülni. Lehet sportolni ezek mellett. Az inszemig akkor no nyuszi?

A szuribeadás szerintem menni fog, csak ne lenne ez kínlódás a felszívással.

Inszem: na ettől vagyok becarva, mert én nem nagyon bírom, ha ott lent kínoznak.

Aznap reggel mennyi idővel előtte kell apának produkálni az anyagot? Rögtön utána berakják?

Mennyire fájdalmas? Azt hallottam felraknak egy kacsát (ez nagy??) és rögtön utána egy csövön berakják a cuccot. Amikor a méhszájnál viszik fel a katétert az nagyon rossz? Mennyi idő kábé?
És utána mennyit kell pihizni ott? Kapok infúziót is vagy itt semmilyen gyógyit nem kapsz, ne altatnak?

Bocs a sok hülye kérdésért, de tényleg fosti vagyok, pedig hát ezt akartam, hogy haladjunk és közelebb legyek a babóhoz.

Fú szerinte mégegy csomó mindent fogok kérdezni addig.
De hát van Gabi anyánk, meg Zsókuci meg Vikkatánk akik profi módon tanítanak minket. :D

Vucuska!

Gratula az inszemhez, végre népesíti valaki ezt a tábort.

Anett,

Üdv újra itthon, várjuk az élménybeszámolót.

Aki holnap megy annak nagy drukk.
vic12

Elan,

Ha Ovitrelle-t kaptál,az a legegyszerűbb. Azt csak be kell szúrni, mert már készen van a fecsi a tűvel benne a cucc. Este beadod azon a napon amikor kell, a másnapot kihagyod és utána való 2 nap ezerrel próbálkoztok.

Nekem az Ovitrelle nagyon könnyen ment, de nem tudom te mit kapsz.
vic12

Bőr alá, hasba add ott nem érzed. Köldök alatt egy 2-3 centire, tőle jobbra vagy balra. Nekem van egy kis háj rajta ott, úgyhogy abszolút meg se éreztem. Emiatt az egy miatt jó hogy most 52 kg vagyok és nem 44. Két éve asszem ott is fájt volna. De hát ezt teszi az ülő írodai munka, és az unalmamban való zabálás a munkahelyen, jobb esetben nem édességet. De most a baba miatt talán jobb, hogy nem vagyok 44 kg. Pedig akkor éreztem jól magam a bőrömben. Ha vékony vagyok, akkor vagyok lelkileg kiegyensúlyozott. Hát meglátzsik, hogy most nem ok semmi. :(
vic12

Na lépek, mert még ki kell teregetnem. Reggel majd visszaolvasok, hogy miket írtatok. Jó éjt mindenkinek!
vic12

Vucuska
Gratulálok a sikeres inszemhez és ne aggódj ha a doki azt modta minden rendben van akkor higyj neki!

Vic
megírom pübe :D
gabicsibe

Vic
Miért is gondolkodsz te a leszíváson?!!Hiszen neked ez az inszem sikerülni fog!!

Zsókuci
Érthető,hogy minden apró dátum neked nagyon fontos és rosszul éled meg!De tudom te erős vagy és lassan neked is szurkolhatunk újra!!Nagy ölelés neked!!!!!

Elan
Én már nem is írok semmit,mert Vic mindent nagyon jól elmondott!!!

Nyunyika
Másért is fájhat ám az a pocó és különben is túl korai lenne még,hogy megjöjjön!!!!Millió Kép Neked!!!

NIkó
Hát igen szerencsés csajok vagyun,hogy ilyen párjaink vannak!nekem is lesi minden kívánságomat!És aggódik,de nagyon, már most is tuszkolja az inni valót,meg feküdjek le és ne ücsörögjek itt ilyen sokáig! Mi lesz velem 9 hónapig??De imádom őt :D
Holnapra ,hogy minél több megtermékenyüljön Kép

Mindenkinek nagyon szép álmokat!!
gabicsibe

Vic, még nem tudom, mit kapok, holnap derül ki :) Remélem, megnőttek eléggé a tüszőim a repesztéshez. Nagyon köszönöm a leírást, akkor kb. úgy müxik, mint a Merional. Ma adtam be a 7.-et.

Szóval akkor most cserébe :)))

A dokim nem mondta, hogy hűtőben tároljam a Merionalt, szóval nem is tartottam ott. Én úgy csináltam, hogy a vastag tűt felszereltem a fecskendőre, felszívtam vele az ampullából a löttyöt, aztán levettem a gyógyszeres üvegcséről a kupakot, átdöftem a tűt a gumis tetején, és belefecskendeztem a lötyit az üvegbe. A kis fehér labdacs, ami tulajdonképpen a por, erre összeesett és feloldódott. Még egy picit forgattam az üveget, hogy mindenhonnan feljöjjön a por, visszaszívtam a fecskendőbe a cuccost, tűt cseréltem, kinyomtam belőle a levegőt és a folyadék egy részét (nekem csak 2/3-ot kellett beadni), és szúrtam. Ennyi. Első alkalommal negyedórát tököltem vele, ma megvolt 2 perc alatt :D
elan

Estike, mi volt ma? Merre vagy? Neked is mentek ám a drukkok!
elan

Bekukkantok!!!

Egy kis nyugira vágyva,de apának jár a szájjjja !!!!Kész az idegeimre megy!!!! :shock:

Drága Vic!!!

De jóóóóóóóó!!!Inszem lesz!!!hajrááá!!Én már nem írok semmit rólla látom Gabikám már írt!!!! :wink: :wink: :wink: Nem kell félni nem érzel semmit amikor csinálják!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gil!!!!!

Remélem nem fog!!!!!!!! :cry:

Anettka!

Üdv itthon!!!! :P

Elan!

Én ugy tudom 14 től ideális!!! :wink: Milyen szurit kaptál repinek!!!???én pregnylt az olyan mint a merional kutyulos,és bör alá kell beadni!!!! :wink: Az ovittrel az fecsis és azt is lehet bör alá!! :wink:

Nikó!!

Köszike drága vagy!!!! :wink:

Gabicsibém!!!

Tudom,de ma akkor is nagyon görcsöltem!!! :cry: Remélem nem azért?! :roll:

Na megyek mert apa makog!!!!Reggel jövök!!!!Jóccakát Drágáim!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Hűű, 14-től már jó??? Akkor szerintem holnap tuti repesztünk. Én azt hittem 20 mm körül okés. Na de majd Wé megmondja a tutit :D
elan

Jó reggelt drágák!!!!!

Kicsi Elan!!

Bizony,még Szűcs mondta amikor hozzá jártam!!!! :wink: Meg olvastam is rólla a neten!!!!!De izgi!!!!!!Haladsz te is rendesen!!!!! :wink:

Megyek átlesek hátha van hír Juckámról!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszti, Lexi, Nikó:
Hátha itt olvastok:
Péntek délután tali? Zsebinek jó, és nektek?
Vendég

Drága Gabi!

Annyira készültem találkozni Veled, de! A korai vonatnak már csak a hátúlját láttam, így 8.15-re értem a BMC-be. Ott voltam 12.18-ig, öltem a recepciónál, de addig nem kerültél elő. Jót alukáltál? (mindjárt elolvasom)

Koncz nem volt megelégedve velem, az első UH alkalmával. Dunnyögött, hogy kicsi, meg alszanak és emelnünk kell az adagot. Aztán a véreredmény egészem mást mutatott, újabb UH. Azt mondta, hogy nem jól mért, a bal oldalon van egy 15-ös, 3 db 14-es, a jobb oldalon több pici, egy nagy, de nem lát benne áramlást. Valamelyest csökkentette az adagomat, holnap újra találozunk.

Visszaolvasok
estike66

Estikém!

Ezek jó eredmények!!!Gratula hozzá!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Madrin!

Tegnap az UH vizsgálatnál nekem is szerencsém volt a magyarázós ürgéhez. Érdekes szitu ott feküdni nagy terpeszben, miközben egy pasi turkál egy másik csak figyel és magyaráz. Néha olyan, mintha nem is velem történne.

Hogy mikor reped meg? Szerintem ciklushossz és egyén függő. Nekem 26-27 napos ciklus mellett a 10-11. napon, de már volt a 9.en is. December egyébként a spontán foganások hónapja a dokim szerint. Túl elfoglalt az ember, nem ér rá saját magát figyelgetni.

Nefke!

Nem tudom, hogy normális-e, de nekem is szurkál és feszül.

Nikó!

Nem semmi nő vagy, 20 petesejt, remélem sokuknak sikerül a randi!!!!!

Gabi!

Gratulálok, ha minden így halad még fagyibabás kistesókra is futja. Nagyon car volt? - én már nagyon parázok.

Vicuska!

Én nem tudok segíteni. Vért vettek? És rövid, szőke hajad van?

Megnéztem Lilikét és Dorkát. Szemmel láthatólag fejlődtek, még Dorka baba is sokat változott, a rengeteg megpróbáltatás ellenére. Remélem hamarosan boldog kis család lesznek.

Vic!

Nagyon jó, hogy beindul a gépezet, és ne izgulj, az inszem kicsi macera, és semmi fájdalom.
estike66

Estrella!

Én még nem tudom lehet mennem kell Pestre pénteken. Mikor lenne a tali?
nikó

Gabicsibe!! szuper a petikeszám, hatalmas gratula, szerintem ez nagyon jó szám.. :wink: egész nap drukkoltam!!!!!!!!! :wink:

Nikó, 20? ezt hogy csináltad? nem lettél túlstimus? Igyál sokat csajszi, meg rengeteg fehérje!!!!!!! Neked is gratuuuuu! :wink:

Velem még minden változatlan, ma csináltam egy 10-es tesztet, ami szintén negatív. Úgyhogy meggyőződtem, tutkó nincs babek.
Ma vagyok a 34. napon.. No comment.. Meleg vízzel irrigáltam, meg lépcsőztem.. talán kicsit elkezdett haloványan görcsizni a hasam.. remélem lesz valami eredménye már, mert a babáinkat akarom visssza.. :D :D

Lippa!! Hát ma még próbálok fagyis ismerősöket felhívni, hogy hányadik napon kellett visszamenniük, majd írok még mindenkép!!!!! Szerintem a 10. napon már lát valamit. A 3. napon nem hinném, hogy látszana már domináns tüsző.. na nem tudom, még írok majd! :wink:
torolve_20130114141731

Lippa!! Na végülis, a 3. napon megyek, mert így, ha esetleg kell szuri a tüszőknek, akkor azt látja Sz. doki Uh-un, és akkor nem csúszunk egy hónapot.. Ha szerinted van peteérésed, meg minden rendben akkor szerintem a 10. napon is elég. Én most itt a mensim miatt is eléggé el vagyok bizonytalanodva, így inkább felmegyek kétszer..
torolve_20130114141731

Jóreeegggeeelt!!!!
Gabicsibe, Nikó, várjuk a híreket az eredményről!!!

Ja, és tegnap este megjött!!! De mint az a bizonyos vízesés :D Várom az ötleteket, hogy tudom okosan átvészelni a holnapi uh-ot :wink:

Dorka és Lili tényleg szépen fejlődnek!!!
süni76

Kukuccs!

Vikkata!

Örülök,hogy ilyen pozitív vagy!!!!!!!

Gabicsibe,Nikó???????Eredményeket tudtok már ??????? :roll:

Sünike!

Hajrááá!!!Én ugy csináltam azon a bizonyos uh-hogy akkor vettem csak le a bugyantot amikor szólított a dokika!!!Megusztam,meg nem akarok gusztustalan lenni,de én vittem magammal intim törlő kendöt ,meg egy zacsit,és mielött bementem töröltem egyett!!!!Bocsika ha nagyon gusztustalan voltam!!!!!!! :oops: :oops: :oops:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Drága Gabim!

Köszönöm az infókat, profi orvos vagy és tanítónéni. És neked is Elan. Holnap kezdem szúrni a MErionalt, drukkoljatok.
Remélem jobban vagy, mikor tudod meg mennyi az annyi?? :D

Igen, lenne egy pár kérdésem. Mikor kell a biológust felhívni? Aznap amikor az inszem van vagy előtte való nap?
Hmm hülye kérdés? amikor bevezeti a katétert azt érzed? Esetleg olyan az egész mint egy rákszűrés? Olyan kisméretű kacsát raknak fel? Infúziót gyógyszert nem fogok kapni, ugye?

Amikor a Clamídia szűrést csinálta az Újvári doki és megnyomta a méhszájat, az olyan c sikizős érzés volt ez is ilyen?

Inszem után kell tesztet csinálni vagy elég ha megvárom,míg megjön, vagy jobb esetben nem :roll:
vic12

Vikkata, megnéztem a naptáramat. Amikor én kaptam vissza a fagyisokat, akkor a 10. és 14. napon voltam uh-on és a 18-on kaptam vissza őket.
Szorítok, hogy neked is minél hamarabb megjöjjön!
süni76

Sziasztok Lányok, hát ma már nem volt akkora szerencsém, mint tegnapelőtt, kismillióan voltak.

Viszont jó híreket kaptam; bal oldalon van 2 db. 18 mm-es tüsző -jó kis iker-alapanyag, hehe :D-, Ma még beadok 1 Merionalt (Benszi, köszönöm még egyszer, tuti szerencsét fog hozni!:), aztán pénteken este 2 Pregnylt tüszőrepesztőnek. Utána pedig 3 napon át akció, mint a nyulak :D

A Pregnyllel nincs szerencsén, a doki azt mondta, izomba adassam be, hát azt nem vállalom. Megyek a háziorvosomhoz, ő beadja majd.

Benszivel is találkoztam, bár ez már a fentiekből kiderült, gyönyörű nagy pocakja van :))) Meg arany szíve ;)
elan

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok.

Estike!
Nekem barna hajam van, de tegnap volt egy szőkehajú lány, aki szintén vérzett és elhalványult a tesztcsíkja. Tőle tudom hogy vért is vettek hogy biztosra menjenek. Esetleg tudsz rőla valamit? Tőlem nem vettek vért.
Még mindig vérzek, sők fáj a torkom is, szóval most itthon ápolgatom magam. és szerintem most többször tudok rátok nézni.
Nem bízom el magam. Megvárom a keddi uh eredményt.

Vic12

Nem ismerjük egymást és nincs nagy tapasztalatom inszem ügyben, de egedd meg hogy megnyugtassalak:
ne izgulj az inszem miatt, egy kicsit kellemetlen, de szerintem nem rosszabb mint a hüvelyi uh. Meg hát ha szülni akarsz, akkor ez simogatás lesz ahhoz képest -igaz még nem szültem. :)
A merionállal kapcsolatban nem tudok segyteni és Puregont használtam.
Mi legutóbb Káli-medencébe utaztunk el, pont akkor amikor el kellett kezdeni az injekciózást. Szerencsére minden rendben ment. És túráztunk sokat, sőt esténként még borozgattam is. :)
Nekünk legutóbb úgy volt hogy a férjem 8 felé ment az Intézetbe, leadta a cuccot, aztán én 10-re mentem és rögtön sorra kerültem -a nővérke ott sürgetett hogy vetkőzzek gyorsan, a ruháimat majd elpakolom utána, szóval az ágyon ott hevert a bugyi, melltartó, aztán amikor visszajöttem a másik 3 ágy is megtelt és 2 lánynak a párja is ott volt, úgy kellett gyorsan elpakolni a fehérneműimet, egy kicsit kellemetlen volt, de már csak mosolygok rajta :D . Neked is hasonlókat kívánok -mármint hogy gyorsan túl legyél rajta- mert akkor legalább nem lesz időd agyalni. Rögtön a székben találod magad és már megy is a dolog. Mondjuk első alkalommal nekem vagy 2 órát kellett várakozni, de addig nagyon jót beszélgettem a szobatársaimmal.
A folyamat: kacsa, majd a katéter, majd utána hátradöltenek székestől, úgy hogy benned marad a kacsa és úgy kell kb 10 percig maradni. Akkor majd próbálj ellazulni. Gondolj valami szépre, vagy magára a fogantatásra.
Igazán nem kell izgulnod. Csak lazán és hidd el hogy sikerülni fog! :D
vucuska

Vic Drága!

Hajrá holnapi szuri!

Nem kell neked a biólogust hívni,az lombiknál van,!!!!Nem érzed amikor bevezetik a katétert,és olyan az egész mint egy rákszürés!!!!Infuziót nem kapsz!!!!Utrot fogsz kapni amit napi 3x1 egy kell 16 napon át!!!És 17 nap múlva kell menni vizelet tesztre!!!!

Gabicsibe,Nikó!!!!

Nincs még eredmény??????? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Elan !!!!

De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!Nekem azt mondta a doki ,hogy izomba is lehet de hasba is!!!!!!Nem értem neked mért kell izomba!!!!! :shock: :shock: :shock:

Vucuska!!!

Neked fájt a hasad,mielött kiderült hogy van baba???????És neked rendesen megjött?????????????? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Mindenkinek szép Kép -ot!

Beszéltem Koncz tanárúrral és 4 petikém mára megérett,most vannak megtermékenyítés alatt, holnapra kiderül mennyi mehet fagyiba.Holnap délre kell mennem és vissza kapom az én kicsi drágáimat :D
Képzeljétek én tegnap annyit,de annyit aludtam!Kb.fél órákat voltam fent aztán 11 kor sikerült az ágyikóba is bemásznom és reggel 8-ig megint aludnom.Hatása megvolt reggelre már úgy fájt a hátam meg a derekam.

Vic
Ment pü

Elan
Hajrá :D

Nyunyika
Nem feladni biztosan nincs semmi baj!!

Kata
Pedig bíztam benne én is,hogy ismét egy csodáról fogunk hallani :( Küldök neked egy Kép hátha meghozza!

Vucus
Jobbulást neked és az uh-on is biztos ott lesz a lúrkó :D
gabicsibe

Nyunyi!

Én még nem beszélek babáról. Nagyon nagy lenne a csalődás ha kedden kiderülne hogy mégse.......De! Már azt is eredménynek tekintem hogy egy profi doki ilyet mond nekem hoyg sikerült, amire eddig még nem volt példa. Persze ha kedden megerősít a doki akkor én leszek a világ legboldogabb embere, csütörtökön -asszen akkor mész- meg te. :D
Hasfájásra nem emléxem. Ez persze nem azt jelenti hogy neked ne sikerülne, biztos sikerrel jársz, hisz mindenkinél más-más tünetek jelentkeznek. Én pl menstruálok :D
Viszont még előző héten a mellbimbóm egy kicsit érzékeny volt.
Leírom miket éreztem, már amire emléxem:
Vasárnap fáradt voltam és nagyon nyomi- de ezt a barátnőm szombati lánybúcsújára fogtam.
Hétfőn idegbetegnek éreztem magam, pár embert elküldtem volna sunyiba. Aztán este egy barna pecsét volt a bugyimon. Akkor nagyon letargikus állpotba kerültem, ráadásul az volt a 22-ik napom.
Kedden a barnázás felerősödött.
Viszont arra határozottan emléxem hogy nem akart az alhasam leszakadni, nem görcsöltem.
vucuska

Drága Gabikám!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon,nagyon boldog vagyok,hogy holnap már meg is kapod öket!!!!!!!!!Holnaptól kismama leszel Drágám!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P Ugy örülök,neked mintha nekem mondták volna ,hogy babám lesz!!!!!!!De jó,de jó!!!!!Gabikám kismama lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :) :D :lol: 8) :wink: :mrgreen:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi

Te meg már most az vagy :D
gabicsibe

Vucuska!

Köszike a bizttást!!!Én pénteken megyek a bmc-be!!!!!Szerdán itthon tesztelek!!!Köszike hogy leírtad a tüneteket!!!!!Biztos minden rendben lesz veletek!!!!!Anyukám amikor velem terhes volt 4 hónapig rendesen vérzett!!!!!!!!Van ilyen,ne agódj!!!!!Ha Zeke doki ezt mondta biztos ugy van,és lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Juciékról hírek:

Sziasztok,

nem tudjuk, hogy ez jó hír, vagy rossz, de Dorkát elviszik az I. számú Gyermekklinikára.
Lilit hazaadják amint lehet, de így sem tudom, hogy lesz megoldva az ingajárat otthon és Pest között...

Egyelőre ennyi, ha többet tudok, jelentkezem!

Eszti
gabicsibe

Gabicsibe,

Holnap nagyon-nagyon gondolni fogok Rád, mikor mész? Küldöm a pozitív energiát! Lóherét is küldenék, csak nem tudom, hogyan kell :oops: ...

Vucus, én megértelek, én sem merném beleélni magam. De azért inkább pozitív légy, koncetrálj arra, hogy sikerült, és nagyon szorítok neked, hogy a következő UH-on teljesen megnyugtassanak!

Nyunyi, annyira aranyos vagy :) És már a célegyenesben! Alig várom a szerdát, drukk-drukk!
elan

Kicsi Gabim!

Bár ugy lenne!!!!!! :roll: Izgulsz nagyon???!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Köszi Nyunyi. Akkor tényleg vannak ilyen esetek!
Egyébként én is csináltam már 2 tesztet, egyet tegnap délután, egyet meg reggel és nagyon-nagyon haloványka kis vonalka jelent meg mindkét esetben. Az egyik Gabriel volt a másik Ila Test. Egyébként most van a ciklusom 26-ik napja.
Szóval Nyunyi én szorítok neked meg mindenkinek hogy az álmaink végre megvalósuljanak!!!!!!!!

Gabicsibe neked is köszönöm a bíztatást!
vucuska

Gabi!

Holnap lesz tehát a nagy nap!!! Gratulálok!!!!!!!!!

Hányra mész? Tudod, hátha.
estike66

Elan Drága!!!

Köszönöm!!!!!Remélem !!!!! :roll: :wink:

Szegény Jucikámék!!!!!!Nem lesz egyszerű!!!!!!Arra gondoltam,hogy gyüjthetnénk nekik egy kis pénzt!!!!!Mit szólnátok hozzá??????? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vucuska!

Köszönöm,a biztastást!!!!!!!!Aranyos vagy nagyon!!!Én is drukkolok neked!!!!!Az a halvány csik is baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

GAbicsibe!
Gratulálok!

Meg mindenkinek! Úgy látom beindul a babaeső!

Bocs, de nincs időm irni!
Nefke
nefke

Gabicsibém,
Grulálok! :D:D:D

Nyunyi,
Írtam privit!

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Hát teliztem és azóta full depi vagyok csak nem merek bőgni párom előtt mert akkor ő is depi lesz. Szóval 9 db termékenyült meg edig azt mondták ez még változhat. Icsi vel trmékenyítették meg ha jól írom. Igazábols sokat nem tudok erről a módszerről ez növeli vagy gátolja, hogy a megtermékenyülés esélyét???? :( :( :( :(
nikó

Nikó Drágám!!!!

Ne sírj,ez nagyon sok!!!!9 db!!!!Van akinek még ennyi sem marad!!!Örülj neki!!!!Ök már tuti megvannak!!!!Drukkolok,hogy plusz legyen még!!!!!! :wink:

Zsókucim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KÜLDTEM NEKED PRIVIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nikó, ne itasd az egereket! Nézd, mit találtam neked!

"Intracitoplazmatikus spermium injekció (ICSI) a leggyakrabban emlegetett mikrotechnika, amely kiemelkedően sikeres eredményeket produkál rossz minőségű és alacsony spermiumszám esetén. Az ICSI olyan technika, amellyel az egyedülálló spermiumot közvetlenül a petesejt citoplazmájába juttatják a zónán keresztül. Brüsszelben, ahol ezt a technikát elsők között alkalmazták, az injektált petesejtek 70%-ában jött létre megtermékenyítés gyakran olyan spermiummal, amelyet igen nehéz volt "megmenteni" az adott mintából. Miután az ICSI-vel megtermékenyített petesejteket visszaültették a női szervezetbe, a terhességi és születési ráták ugyanolyan magasak voltak, mint rutin IVF esetén (vagy néhány esetben még ennél is magasabbak)."

http://www.oviklub.hu/betegeknek/1_ferfie.php
elan

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: