A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

mtünde
hát most már remélem hogy gyorsabban fogok gyógyulni mert különben idegbajt kaptam ettól hogy folyamatosan fáradt voltam... sajnos én is úgy hallottam hogy csk 1 területi korház van de péterfy-be nem megyek, nem akarom hogy ilyen komor helyen szülessen meg az első kisbabám... inkább fizetek egy magánklinikán...

gyuzso
mindenképpen beszélni szerettem volna Tóth dokival, mert csak ő benne bízom... csak tudnám hogy mi lesz vele most hogy bezár a szülészet... remélem magán lesz és ott marad a kútvölgyiben...
ha meg nem, akkor lehet hogy meg tudom beszélni a háziorvossal hogy beutaljon legalább a baross utcai női klinikára... arról hallottam már jókat és közel van hozzám...
aynan

arra lennék kiváncsi hogy ha mondjuk egynap megindul 3-4 anyukánál a szülés azok közül akik mind Tóth dokisok és különböző kórházba férnek csak el akkor a kedves képviselőurak helikopterrel biztosítják e azt hogy a doki egyszerre ennyi helyen legyen?
Vagy mégis hogyan kell ezt elképzelni?
Én lehet hogy bejelenkezem a körzetes kórházba is mert nem akarok magzatvízben tocsogva arról gondolkodni hogy akkor merre is induljak el!
Emma aztért jól van sokszor harcol este az alvás ellen de általában én győzök ....még.... 7 hét múlva lehet hogy ő fog:D
Nagyon szépek a babák gratulálok mindannyiótoknak!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok!!!
Jövök a legfrissebb hírekkel amit a szülésznőm mondott
marad az osztály, de május 1-től fizetős!!!!!!!!Ma kapták meg a papírt!
Sima szülés 130eft-ról, császár 165eft-ról indul!!!!
:( :evil: :cry:
De szüljünk gyereket!!!!!Ki érti ezt az országot,rendszert!!!???????
Amúgy minden oké nálunk!3 kg körül van a tökikém! :lol:
Többiek hogy vagytok??

emano/Andi
KépKép
emano

Emano!
Minden doki marad? És a szülésznők?

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
Ezt sajnos nem tudom, de szerintem igen!
mert nem kapott senki felmondó levelet!(legalábbis a szülésznő ezt mondta)

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok lányok!

Jövő hét szerdán megyek Tóth dokihoz a magán-ba. De az asszisztense ma azt mondta,hogy megmarad az osztály.csak fizetős lesz..nagyon remélem!!!!! :D , Meg azt is remélem, hogy a doki is ott marad akkor.... Jövő héten kikérdezem, :D
Ugyhogy van remény!!!! HAJRÁ
Drukkoljunk, hogy :D legalább így megmaradjon!!

Képzeljétek csináltam tesztet,mert nem jött meg - és pozitív lett!!! :D :D :D
Ugyhogy nem akarom elkiabálni, de talán jön a kistesó? :D

Kislányom és kutyám együtt - idill a kertben, és a homokozóban
Kép
Kép

Még vissza kell olvasnom,mert nagyon sokat írtatok!!!
Üdv az újaknak! Reméljük még lesznek kútvölgyis kismamák!!!! :D (beleértve engem is)
Később jövök,sziasztok

Steffi! Megkaptad már a panadolos figurát????
Ha nem, szólj mert nekem kettő van, az egyiket odaadom szívesen.
Csak mondd hova küldjem?... :D
Vendég

Na itt vagyok!
Elolvastam a termést..

Emano!
Nagyon örülünk a híreknek!!!! :D Neked és babucidnak pedig minden jót kívánok!!!! :D :D Mindig szólj, ha hallasz valamit, ki vagyunk éhezve a hírekre!!!!

CAncan!
NAgyon jók a képek, nagyon aranyos Benedek és Alexandra.
Jól áll nekik a kenyér és kalács... :D :D

Györgyi!
Szerintem még nincs vége a szopinak, csak ilyenkor van az átállás náluk, 3-4 hónapos kor körül. Legalábbis nekem ezt mondták anno
a szopis klubba ( L L liga) Van egy ilyen időszak, hogy esznek is- meg nem is. Vagy mohón vagy egyáltalán nem. Légy türelmes, könnyű mondani, de én is paráztam anno. Lassan elkezdheted neki adni a gyümiket, attól majd étvágya is lesz. Próbáltál már adni neki gyümi levet? teát?
Azért kiváncsi vagyok mit mond a dokid. Mennyit eszik 1 nap? méred?

Barimami! :D

Olyan szép Danika. Milyen szép szőke haja van, és kék szemű is.
igazi kis herceg. :D

Steffi

Én fogzáskor, este fürcsi után volt hogy kúpot adtam neki, hogy egyáltalán aludni tudjon/tudjunk. A Viburcol kúp az gyógynövényes.
Meg van a Dentinox gél. Én ezeket használom most is.
Most jön alul pl.rágó foga, ugyhogy mi is újból kezdjük a fogzás örömteli élményeit. Tiszta nyügi, éjjel többször felsír, megy a hasa
a sok lenyelt nyáltól stb. Szóval nekem ezek váltak be...
Rágókát anno sem rágta, hiába volt hűtős meg mindenféle....

Bocsánat akit kihagytam!!! :D
Vendég

Nemes Gabi,
drukkolunk és alulról kopogunk minden asztalon, hogy Encibaba tesót kapjon!!
Cuki a baba-kutya páros!
mondjuk én mindkét irányban elfogult vagyok. :)

Tigrinek sok sétát, pakolást, takarítást és minden jót a következő frontig! kitartás, ez már nagyon jó!!

Emanonak köszönjük a friss híreket, mint a megváltás, úgy hiányzott valami pozitív jel!!
Meg gratulálunk a szép súlyú babához is! És még hízik! Rendes gyerek lesz belőle!

nekem hétfő estére van időpontom Tóth dokinál, nyolc után szállítom a friss híreket!!

KépKép
Kép
gyuzso

Hétfőn reggel megyek legközelebb!!Ha vmi hír van akkor úgyis szólók!!!!
Nemes Gabi drukkolok a gólyához!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Gabi!
Hát képzeld nem kaptam még meg a panadolos figurát :cry:
Adjak címet???
Nagyon örülök a jó hírnek, mármint a kistesónak!!!!! Éljen-éljen!!!! :lol: Egy jó hír a mai napon... Használtunk mi már viburcul kúpot, kin baby gélt, chamomillát, most osanittal próbálkozok és a doki írt fel ecsetelőt ez ugyanolyan, mint a dentonix gél, csak olcsóbb (280 Ft) és gyógyszertári, tehát nincs tele minden trutyival. Elalszik ő szépen este 7-fél 8kor csak aztán óránként ébred. De ez nem is baj. A baj az, hogy ez már egy hónapja van így és bevallom őszintén már ki vagyok merülve. Már enni sem tudok, most már féltem a tejállományt ami még van és magamat :oops: És persze Martint is sajnálom, hogy így szenved.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Üdvözlet mindenkinek!

Tyuhé. Csak kapkodom a fejem, meg a levegőt. Sietek, csak egy két szóra.

Gabbóka,
gratula a nagyfiadnak. Ez azt is jelenti, hogy szeptembertől iskola?

Minden kép gyönyörű, :) még jó hogy voltak, mert a tematika és a hozzászólások nem valami szívderítőek. Kivéve itt a végét.

Hát jó lesz már, ha lezárul ez a kálvária az osztállyal. Csak félő, hogy ez nem lesz mindenkinek jó megoldás. Mert nekünk pl., akik semmiképp nem szülnénk itthon, így is megfelel. De biztos vannak, akiknek nem. És hát azt is jó lenne tudni majd, hogy valóban marad-e mindenki...

Tünde,
igazad van. A Kútvölgyiben szülők mércéje magas. (Nagy igény méltósággal szülni és megszületni? Ez nagyon gáz.) Csak néznek sokszor az ismerőseim, amikor mesélem, hogy milyen volt ott. Pedig én nem tudtam anno, mert nem kórházat választottam, hanem orvost és szülésznőt. :) De mostmár a párom is azt mondja, hogy alább nem adnánk semmiképp.

Gabi,
ez szuper! :D De irigyellek! lassan mi is kezdjük legyártani a kistesót. Örülnék én is egy kétcsíkosnak.

Györgyi,
nagyon sajnálom, hogy így alakultok. Mindig elgondolkodom, amikor olvaslak, mert én nem méregetek és úgy istenigazából nem figyelgetem, mennyit evett Melinda. Lehet, hogy Jázmin hamarabb jut el oda és magától, ahova mi el akarnánk jutni egyszercsak, de nem lesz könnyű menet. Persze én könnyen beszélek itt hat és fél hónaposan. Csak ahogy nézem a fényképeiteket, olyan kis érett. Nem 'tom.

Steffi,
szóval ez fogzás miatt is lehet? Mert a mai éjszakánk megint nehéz volt. Jaj.

Mennem kell.
További szép napot!

Pocakosok (újak, legújabbak), drukkolok.

Kép

Kép

Kép
memme

Nemes Gabi
gratula!!!!!!!!!!! nagyon drukk :)

emano
köszönöm a jó híreket!!! örülök hogy megmarad az osztály még ha fizetős is lesz :D

vajon Tóth doki is megmarad? légy szíves kérdezzétek ki alaposan hogy hogy lesz, nem szeretnék máshol/másnál szülni...
aynan

Sziasztok!
Az jó hír, hogy marad fizetős, aki megteheti, legalább választhatja a top-ellátást, a többieknek meg marad a tömegellátás :( Magamat is beleértve. Azért én reménykedek, hogy befurakodhatok a MÁV-ba, és azért az is jó hely. DE én az Uzsokit nem akarom... Vicces, mert végülis átjelentkezhetek anyumhoz, ő 4. kerületi, és akkor a MÁV-ba tartozom. Utána vizsont Bene miatt apósomhoz kell átjelentkezni, mert az ő körzetes oviját néztük ki Benének, apja is oda járt... Marha jó lesz. Ideiglenes lakcím itt, állandó ott, és amúgy egy harmadik helyen lakom... De ha ez kell!!!

mtunde

Most olvastam! Gabi!!!! Tök jó, beelőztél!!!!

mtunde

Először is gratulálok a legújabb pocaklakóhoz!
Másodszor jó ez hogy az osztály marad de sajnos nem hiszem hogy ki tudnám fizetni ezt a magas költséget tehát egyre világosabb hogy váltanom kell...
De legalább a vizsgálatokat végigcsinálhatom itt ....

Orsi

borsa

Gabi!
Tök jó. Gratulálok a két csíkhoz! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Te hogy vagy?Mikor mész a klinikára vissza? Tul.képp mit csináltak? Valamit olvastem erről, de nem akarok hülyeséget írni.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Húúú, Gabi, drukk! Enci tök cuki. Mégis egy Enikő! :wink:
Pocakosok, nyugi!
Steffi, megértelek... :cry:

Most megyek. Benőőőőőőőőőő! :shock:
vbea

Steffi!
Az aranyér klinikára gondolsz? Két fiatal pasi megvizsgált. :shock: :shock: :shock: azán közölték hogy mennyi és ha akarom rögtön elkezdik a kezelést, ami annyit tesz, hogy a belső aranyerek "nyakára" raknak egy-egy gumigyűrűt amik ettől nek kapnak vért, elhalnak és leesnek. Plusz még valami fénnyel is megkezelték ami ezt gyorsítja. Egy kezelés, egy ilyen aranyérdudor. Jövő héten megetek megint legkorábban. Annyira nem rossz, mint amenyire kellemetlen a szitu. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Arra. Igen emlékszem, hogy két fiatal pasikát kaptál és még mondtad is, hogy a sebészek vágnának, erre ők mondták, hogy ők is sebészek. Jól emlékszek :?:
Ne haragudj megint, hogy kérdezősködök, neked ennyire kijött szüléskor? :( Hány ilyen dudorod van?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
Inkább írok privit. Kicsit kínos azért erről beszélni. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Oké és bocsi :oops:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
semmi baj :D de tényleg :D csak gondolom nem mindenkit érdekel. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

A nap híre: Martin mászik!!!!!!!!!

Én ma már nem jövök, megfürdetjük a gyermeket utána én is fürdök és próbálkozok aludni.

Szép és nyugis éjszakát mindenkinek!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Elaludt a Csöppkém. Szomorú a szívem, mert köhög, elkapta az apjától. Nem tudom, milyen éjszakánk lesz.

Ebben az egész kórház témában az a szemét, de nagyon szemét vonás, hogy ilyen rettentő sokáig hagyják/hagyták(?) az embereket bizonytalanságban. Itt van néhány pocakos :) , de gondoljatok bele, mennyien lehetnek még, akik második, harmadik trimeszterben vannak, és amikor útra kelt a picijük, még nem tudhatták, hogy ez lesz az osztállyal. Egyszerűen nem készülhettek fel. És az orvosaink mit is mondhattak volna az őket felkereső kismamáknak? Hogy "Bocs, de lehet ám, hogy fél év múlva keresnie kell mást."? Ők ugyan hogy tervezhettek volna bármit is előre, így, hogy még a legutóbbi napokban sem tudnak semmit, csak annyit tudhattak tavaly ősz óta (vagy ki tudja mióta), hogy valami lesz. Az eü-reformosoknak meg sem fordult a fejében, hogy a terhesség nem egy betegség, aminek az ágyszámaival csak úgy sakkozgatni lehet. Persze, mit érdekelte őket.

No, nem dohogok tovább. Szép estét, jó átalvós éjszakát mindenkinek.[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Kép [/img]
Ahoj!

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Jó hír, hogy marad az osztály, mégha fizetős is, így már legalább mi pocakosok is dönthetünk, mit vállalunk májusban (kórházváltás vagy fizetés). Persze jó lenne tudni, pontosan mi van az "árban", mi ami plussz költség, de erről gondolom kapunk majd még info-t. ha valaki tud valamit, kérem írja meg. Én jövőhét szerdán megyek orvoshoz, majd rákérdezek.

Azt azért nehezen tudom elképzelni, hogy 10 szülészeti ágyra (mert eddig ennyiről volt szó) annyi alkalmazott marad, mint az eddigi 37 ágyas szülészet-nőgyógyászat osztályra, de remélem marad mindenki.

Gabi, gratulálok a pozitív teszthez (nálunk is kb. ekkora korkülönbség lesz a két gyermek között).

Üdv:

Zita
ziva

Sziasztok lányok!

Köszönöm a gratulációkat, nektek szóltam először! De nem is akarom elkiabálni, :D kop-kop (lekopogom) jövő héten lesz majd tuti, ha Tóth doki megvizsgált.

Memme!

Nagyon aranyos Melinda! Milyen kis mosolygós! :D :D

Steffi!
Küldd el a címed priviben! És postázom az egeret! :D
Vendég

Sziasztok!

Nagyon örülök a friss fejleményeknek, remélem a doki is marad nem csak a kórház. Meg persze jó lenne tudni, hogy mennyi lesz a szülés, mert azért nem mindegy hogy 130 vagy majdem 200;,-mint a Söfiben. Azt is jó lenne tudni, hogy ezen felül kell-e adni a dokinak meg a szülésznőnek .

Nagyon együtt érzek azokkal akiknek a magánkórházasdi sem jelent megoldást. Szerintem aki a területi kórházba kerül és nagyon nem szeretne odamenni, próbáljon meg ideiglenesen bejelentkezni abba a kerületbe, ahol egy szimpatikusabb kórház van. Tudom ez sem könnyű, de legalább járható út. Én is átjelentkeztem egy ismerősömhöz a XI.-be, minden eshetőségre, mert a Jánosba nagyon nem vágyom.
Csak jövő hétent pénteken megyek Tóth dokihoz úgyhogy várom a friss híreket!

Gabi! Gratulálok a pozitív teszthez, minden jót kívánok Neked!
kangamama

Szia KAngamama!

Te mikorra vagy kiírva? (bocs,lehet,hogy már írtad,csak nem emlékszem, mert annyian vagyunk)
Írtad,hogy pénteken mész a dokihoz...
Én szerdán.. amint hazajövök majd, tálalom a friss híreket...
Szerintem a 130on felül ugyanúgy rád van bízva,hogy adsz-e "borítékban" még külön doki-szülésznő vagy sem.
Vendég

Sziasztok!
Ez a magánkórház dolog akkor már 100% vagy még ez is változhat?
Szerintetek annak is van anyagi vonzata ha a vizsgálatokat még ott csinálom végig csak a szülésnél megyek a területibe?
Pl: CTG UH ilyesmi....
Nem is tudom mit csináljak!
Én hétfőn megyek a dokihoz este amint van infóm írok
Jó éjt!

Orsi

borsa

Sziasztok lányok!

Üdv az újaknak!
Tök jó hogy így megszaporodtunk!
Nagyon nagyon drukkolok nektek! És én is egyetértek még mindig Krisztával, hogy borzasztó, hogy nem tudtok a babára koncentrálni, hanem idegeskednetek kell! Sok pozítiv energiát és nagyon szurkolunk!!!

Györgyi!
Mit mondott a doki? majd jelentkezz! Nagyon drukkolunk nektek! Szegénykém! Veled érzek! és szorítok!!!
A lányod lehet hogy nem eszik de tündéri és gyönyörű!
És lehet hogy tényleg csak unja a tejcit!
Kiváncsi vagyok és szorítok!!! Írj majd ha odajutsz!

Steffi,
sajnálom, hogy keveset alszotok! Remélem hamarosan jobb lesz!
4 fog? hát nem semmi!
És már mászik!!! Gratulálok még egyszer!!!

Barbi,
Gyönyörű a pici fiú!
és akkor mikor mentek legközelebb úszni?
megértem hogy ideges voltál én is az lettem volna, ha vissza kell fordulni!

Gabbó!
Gyönyörűek vagytok!

Gabi,
De jó! De jó!
Gratulálok!!!
Majd gyere a hírekkel!

Eni,
igen vagyok, ha tudok.
Többet szeretnék jönni, de hát ez van! Van egy csodálatos kis fönöknőm, és Ő nem enged. Remélem megbocsátotok nekem! :wink:
Mi az hogy végre jöttem? :wink: :oops:

Veronikusz,
hogy vannak a lányok?
Engem is érdekel hogy mi volt a baj pontosan!

Masni,
jó hogy jöttél, már rég hallottunk rólad!
Kérünk képeket!

Marcsi?
Merci?

Köszönjük a dicsérő szavakat!
Ezért még rakok fel képeket!
Szóljatok, ha elég!

Kép Én és a nyuszik, ez egy jó trió Kép Jujjj, de jót aludtam!

Szép nyugodalmas éjszakát!
Megyek hamiztatni!

jajj a lényeget majd elfelejtettem!!
Mikor lesz a séta?
Mert most már tényleg szeretnék menni!
és jövő héten sok a progi!
kedd az nagyon nem lenne jó!
a szerda lenne a legjobb egy szigetkörútra!
Lányok???

puszika

ancsaboszi

Sziasztok lányok!
Szégyellem, hogy ennyi ideig elmaradtam, de egyszerűne nem vagyok képes időt keríteni a netezéshez. Azért egy pár oldalt elolvastam a végéről kezdve. Üdv az újaknak! Örülök nagyon, hogy megmarad a szülészet, mégha fizetősnek akkor is, mert mi is szeretnénk még babát és remélem a csapat is megmarad, mert minden rajtuk múlik sztem.
Különben megvagyunk, 2-3 naponta még vannak hisztis napjai Beninek, de talán nem lesz hasfájós. 3 napja mosolyog ránk és délutánonként ébren van. Kicsiket alszik de tulképpen ébren van egészen este tízig. Oli is jól viseli, csak picit akaratos, őszintén ő jobban fáraszt, mint a 2,5 óránkénti evés. Az éjszakánk elég jók, tudunk aludni, egy gyors szopizással megoldjuk az éjszaka közepén és alszunk reggel 8-ig. A délutáni alvásom marad el mostanság, mert Beni nem alszik, csak Oli. Rá is csak a séta hat, de nagyon éberen alszik, minden zajra felkel :( .
Györgyi, remélem nem lesz komoly szopi gond Jázminnal és Veronikusz régen nevettem annyit mint azon, amit a kedves államtitkár asszonyról írtál! És tényleg a kedves eü min-i férfi dolgozóknak kívánok sok nyilvános urológiai és aranyér vizsgálatot!!! Ha nekik csak olyan vizsgálatokat (nem szülést)kellene kiállni, mint nekünk egy nőgyógyásznál, már biztos kihalt volna az emberiség!
Ne haragudjatok, megyek aludni, igyekszem behozni a lemaradásom és olvaslak titeket gyakrabban. Hétfőn megyek kontrollra Tóth dokihoz, én is kifaggatom!
Pocakosok, kitartás!!!!
Üdv
M

Kép

Képurl]
eszesmerci

Kép drágáim

Kép

Képurl]
eszesmerci

sziasztok!

sajna ezek nekem a lehető legrosszabb hírek... az optimista verzió az volt, hogy mészáros doktor máshol praktizál majd, követem az új helyre, és akkor nála szülök harmadszor is. de ennyi pénzt nem tudunk, és őszintén megmondva nem is akarunk kifizetni egy szülésért, bármennyire is vérzik a szívem - főleg a császár drágább. azért közel 200e nagyon durva, inkább költöm a gyerekeimre ezt az összeget... még elmegyek a 24-i időpontunkra, de valszeg az lesz az utolsó érdemi találkozásunk :(

mindenesetre újra és újra felháborít ez a kapkodó, totális információhiányba torkolló nemtörödőmség, amivel az "illetékesek" a szakemberek és a betegek irányában viseltetnek :(

heady
13+2
_heady_

Sziasztok!

Végre aludtam egy jót, mert ez az egész annyira kikészített, hogy alig bírtam aludni. Most már bármi lesz, de legalább van valami konkrét információ, amiből ki lehet indulni. Mondjuk a konkrét tarifák sokat segítenének a döntésben, mert az ok, hogy a szülés 130-tól indul..., de mi a határ? Értem én, hogy felmerülhet plussz probléma, és költség, de mégis kb. mennyi lenne a teljes végösszeg? Ha valaki megy a dokijához még a héten vagy a jövőhét elején kérem faggasa ki részletesen.

Gabi!

Május 8-ra vagyok kiírva, de már gyakran keményedik a pocim. Mondjuk nem tudom, hogy az ismert helyzettől, meg az itthoni káosztól van-e; ( csőtörés van nálunk) vagy ez már valaminek a jele.

Lányok! Nektek is sokat keményedett a pocitok a vége felé? Köszi minden babaás mamának a csöppségekről feltett képeket. Annyira szépek, helyesek. Az ember legalább látja, hogy van miért, kiért küzdeni.

Borsa!

Szerintem április végéig mindenki járhat terhesgondozásra ingyen, akkor is ha végül májusban vagy késöbb mégsem a fizetősben szül. De azért az a biztos, ha megkérdezed a dokit.
kangamama

pár mostanában készült kép:
Mikolt a fekvőtámaszozás bajnoka lett :D
Kép

Ricsit pedig alig lehet kirobbantani a kocsiból, lassan már jogsija is lesz :D
Kép

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Olvasom a híreket és örülök, hog ymegmarad az osztály, de én sajnos nem fogom tudni kifizetni főleg úgy, hogy nem lehet tudni mi lesz a vége? Mert mi van akkor ha kijon az egész 250-re és nem tudom kifizetni? Visszarakják a gyereket??
Arról nem beszélve, hogy szerintem a doki ugyanúgy elfogja várni a hálapénzt, ami szintén nem kevés.

Egyetértek memme-vel, hogy nagyon rossz volt félidősen olyan híreket hallani, hogy lehet megszűnik az osztály, ráadásul azt mondta az én dokim, hogy ő nem megy sehová, így én őt nem is tudtam volna követni. Nem csoda ha kétségbe estünk és kezdtünk másik kórház után kutatni.
Szerintem ennél rosszabbat nem is lehetett tenni egy kismamával!!!
Talán úgy lehetett volna ezt a helyzetet kiváltani, ha azt mondják, hogy 2008.01.01-től lesz fizetős és tájékoztatni a kismamákat, hogy idén még minden a régi, de a jövőre szülök mire számítsanak. Bevallom mikor anno kórházat kerestem eszembe nem jutott, hogy a Kútvölgyi valaha is ilyen szituációba fog kerülni. Ha tudom akkor valószínű inkább a Szent Imrébe mentem volna. Mindegy ezen már nem tudok változtatni.

Gabi: Gratulálok a + teszthez és szívből kívánom, hogy legyen kistesója Encinek!!!
cukorfalat

Ancsa!
írtam mail-t. :)

Merci!
De jó hogy jöttél! :D :D :D Már nagyon hiányoltunk.
Egyszerűen gyönyörűek a gyerekeid! Olinak milyen kis fürtös hajacskája van! Hajkorona. Vettetek már puskát a fiúk ellen??? :lol: :lol: és most látom, hogy Benjámin 2. neve André. Ezt elfogadják Mo.-on???? Ez francia. Mert akkor én is módosítok Hármaska nevén. :D :D :D Benjánin is nagyon édes. Kis Tüsi. :lol:

Ha megkésve is, de ÜDV. AZ ÚJAKNAK!

Pocakosokkal meg nagyon együtt érzek. Borzasztó, hogy valaki elindítja a baba projektet és mire megszületne már teljesen mások a körülmények. Hogy lehet így tervezni? Mélységesen szégyelljék magukat a honatyák! :twisted: :twisted: :twisted: Ez az én olvasatomban SZÁNDÉKOS NÉPESSÉGCSÖKKENTÉS! (fúúúú! itt kénytelen voltam saját magamat cenzúrázni :? )

szép napot Mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabi, el is feljtettem mondani, hogy gratulálok!!!!!
Veronikusz, nálatok is jön már a harmadik? Az André anyakönyvezett név, úgyhogy nyugodtan választhatod!

Kép

Képurl]
eszesmerci

.....futok, mert megyünk Oli ovijába "piározni" 10-re. Úgy tűnik felveszik oda ahova tartozunk és az összes játszótéri barátjával egy csoportba kerül :D

Kép

Képurl]
eszesmerci

Fú Gabi!
Gratulálok! Mennyi ideje próbálkoztok? Irigy, irigy... :lol:

Merci! Jó, hogy jöttél. Szépek vagytok. Jó, hogy Olicska jól viseli a dolgokat.

Veronikusz! Te már nagyon rá vagy készülve erre a fiú ügyre! :lol:

Csajok! Nagyon szépek vagytok mind! Dani szemei! És Jázmin hurkái! Meg nem mondanám, hogy nem eszik. És Cancan Benije!!! :D Ancsa! Lara nagyon édes baba! És akit kifelejtettem, attól bocs.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Merci, Kriszta!
csak bilibe lóg a kezem :lol: és nem, még nem jön, hisz még nem is próbálkozunk.

És csatlakozom Krisztához. Gyönyörű minden baba (és mama!) :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Mijafranc volt eddig a babanettel???

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!
Nem tudom mi volt de ma szinte egész nap elérhetetlen volt az oldal.
Én is hétfő este megyek a dokihoz de lehet hogy el kell búcsúznom tőle...:(
De a jó hír hogy lehet hogy találtam a hozzánk közel eső kórházban egy rendes orvost aki talán el tud vállalni felhívom majd csak aztért még előbb Tóth dokival akarom tisztázni a végleges kilátásokat.
Nagyon jól esik mindezeken kívül a sok bíztatás amit kaptam és ezt minden pocakos nevében mondhatom azt hiszem.
Ha kórházváltás is lesz én azért maradok az oldalon hiszen nagyon jó gárda jött össze itt is.
Remélem küldötök még legalább ennyi babaképet mert ezek a picúrok annyira édesek hogy nem is tudok betelni velük...
De nemsokára nekem is lesz egy saját kézzelfogható pindurkám amivel büszkélkedhetek:D
Írtatok aranyér problémákról...
Sajnos ezzel nekem is nagyon meggyűlt a bajom de ha valakinek kell van egy nagyon jó magánorvos aki egy pillanat alatt segít a gondon. Akinek szükséges szívesen elküldöm a nevét....

Orsi

borsa

Borsa!
köszi de már elkedték a kezelést máshol. Azért köszi. :)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jaj lányok, egyik szemem sír, a másik nevet....
Szörnyű ez a társadalombeli megkülönböztetés ami ezt vonzza maga után, de mégis örülök, hogy megmarad az osztály, - legalább a lehetőség megvan, hogy a harmadik is majd ott szülessen. ( kedvenc dokibácsink marad :lol: )

kérdés: DÉLELŐTT(jövő héten) senkinek nem jó a séta? Nekem a délelőtt sokkal jobb lenne, - Beni 1-2 körül alszik nagyot, aztán Szandiért oviba kell mennem, apa is jön haza, szóval én ezerszer rugalmasabb lennék egy 10 óra körüli sétában. Hm????? Jelentkezők??????

Györgyi, mi van Veletek?

Annyira édesek a babócák!

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni!
a DÉLELŐTTI SÉTA NEKÜNK IS JOBB. Martin is 2körül alszik egy jó nagyot, de csak itthon, olyan 2-3 órát szokott. Én meg vele :oops:
Meg nekem onnan még hazajönni...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Jaj, de jó!!!! Még valaki????
Nekem is Beni csak itthon ágyikóban, sötétben alszik nagyot, babakocsiban csak szenved ha álmos, mert nem akar lemaradni semmiről. És du. nekem már családom is van. Délelőtt meg ált. egyedül vagyunk.
Szinte bármelyik nap jó.
Na lányok,ki tud még csatlakozni??????
Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!
Csak most engedett fel az oldalra, én nem tudom mi volt egész nap?? error ... állandóan ezt hajtogatta.... :evil:

SZia Merci! Köszi a gratulációt, bár még nagyon a kezdeti stádium ez még. Még bármi lehet... de remélem, megmarad! :D
Nagyon gyönyörűek a picurkáid! :D :D
Milyen jó ,hogy megúsztátok a hasfájást. Meg az is ,hogy éjszaka is csak 1er kell enni neki, nagyon rendes!tündéri baba!!!HAgyja a mamát is pihenni. :D :D

Cukorfalat!
Egyetértek veled. Igen jobb lett volna, ha ezt az évet még meghagyják átmeneti -átállási dőszaknak és január 1-től
vezették volna be a változásokat. Sajnos, a törvényeket nem mi hozzuk és meg sem kérdeznek minket. csak betartatják azokat.
Azért 1er ennek még meg lesz a böjtje.....

Steffi
Küldd a neved és címed el priviben, és akkor postázom az egeret neked. :D

CAncan! :D
De aranyosak! Látszik,hogy Alexandra mennyire szereti Benedeket! De édesek!! :D

Kriszta!
Mit mondott a doki a szopizással kapcs-ban? vagy nem ma voltál dokinál?? Ja a próbálkozásról meg annyit,hogy most elég hamar
összejött. (azt mondják a második hamarabb jön)1 hónapja fogtunk bele... :D Én lepődtem meg a legjobban,hogy nem jött meg.
2er is megcsináltam a tesztet, hogy tuti-e. Jövő szerdán meg megyek dokihoz.Még nagyon korai bármit is mondani:4-5 hetes lehet... :D

Majd még visszaolvasok, aztán jövök.....
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: