Majd valamikor visszaolvasok, csak gyorsan bekukkantottam. Fic, nem en krealtam a Vincenzot, hanem valaki mas, mar nem emlekszem ki, de en is itt olvastam a topicban.
30-ai hepajrol mar ertekeztetek, keressem vagy meg nem talaltatok ki?
Tegnap hajnalban megint leesett szegeny nyuszim az agyunkrol, ugyhogy tegnap elmentunk szonyegeket venni (a parom mar regen hajtogatta, hogy kene, de en harom evig huztam). Szal hajnalban felsir es nem sikerul visszaludnia, probal, de osszevissza forgolodik, en meg csak atrakom a mi agyunkba, mert tok hulla vagyok es hiaba kozottunk fekszik, az agy vegeben, a labunknal sikerult legurulnia

nemtom mi van vele, mikor mar regota olyan ugyesen 7kor kelt, esetleg hatkor, most meg mar 4 korul fenn van es 5kor mar muszaj megetetnem, csak aztan alszik vissza. Mostmar mindig otkor fog reggelizni? (Ha 23kor evett utoljara, akkor eleg volt 7kor reggel, most meg 22kor eszik este es 5kor reggel, mi ez a visszafejlodes? ezert most van, hogy megint ketszer alszik napkozben, delelott es delutan is, pedig mar tobb hete csak egyet nyomott) Ja, es azon toprengek, hogy atszereljuk az agyat racsosrol normalisra, egy leesesgatlo izet veszek hozza, mert amikor az agyaban forgolodik, akkor osszevissza fejeli a racsot, meg beakasztja az osszes vegtagjat... vagy biztos nem a racsok miatt nem bir hajnalban aludni, ugyhogy maradhat meg? illetve sokszor ahogy leteszem meg egy csomo ideig szorongatja a kezeimet, mire rendesen bealszik, eshat marha kenyelmetlen annyit hajolni. egyebkentis kivan a hatam meg a derekam mar 10perc gyerekcipelestol is (lassan 10 kilo). Tapasztalt mamik, van otletetek? HELP!