A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Gizmixxxx, ,jól érzem, hogy te nagyon ideges vagy? Ne tesztelj! 1 hét után pláne ne! Ha nagyon erős és ügyes vagy, kivárod a 3 hetet! Ha viszont már annyira ideges leszel, hogy az már nem normális (én sajna az voltam), akkor várdd ki legalább a transzfer utáni 12 napot. De ha engem kérdezel, akkor kivárod a 3 hetet. De legalább majdnem a 3 hetet :wink:
Mint, ahogy CSeka, aki nem is tudom hol van már napok óta???
beber

Gizmixx! Szerintem vegyél egy nagy levegőt és nyugi!!! Osztom itt az észt mi? de nekem is nagyon idegesnek tűnsz. (amit persze megértek) Szerintem se tesztelj még most.
cyprus

Ja, nem akarok okoskodni itt, de így visszagondolva még 1 érv amellett, hogy kivárd a 3 hetet: valószínűleg ha terhes vagy ET után 2 héttel már + a teszt. Én is megcsináltam 1 héttel előbb, mondván, hogy ha nem sikerült akkor előbb utóbb úgyis kiderül, ha meg igen, akkor jobb ha a maradék 1 hétben nem leszek annyira ideges amennyire voltam a tesztig. Na de utána meg még idegesebb voltam, hogy vajon jó helyen van-e, tényleg megvan-e, stb. Szóval az sokkal sza*abb volt. Nem voltam hajlandó naponta tesztelni mint mások más fórumokon az UH-ig,hogy még mindig +-e meg ilyenek, egyet csináltam, aztán még 1 hetet úgyis azon fostam, hogy minden OK-e. Szóval ha még1x csinálnám nem tesztelnék előbb, mert úgysem lehet menni Dévaihoz, hogy megnézze tényleg megvan-e, pont csak 3 hét múlva. És az sokkal rosszabb ha beleéli magát az ember 1 hétig és esetleg Dévai kiábrándítja. Szerintem. így meg reggel vagy előző nap (vagy na jó, kicsivel előtte, hogy menned kell vissza) megcsinálod és még örömmámorban mehetsz is hozzá! És sztem ha 3 hétig nem jön meg, úgyis +-at fogsz tesztelni és kész!
beber

cyprus- azért a dokit sem kímélem a kérdéseket illetően, csak hát sok minden menet közben jut eszembe, két tali között, s akkor ti vagytok az asszisztensek! :lol: méhmérettel nem akartam még szekálni, ráér, stimuról érdeklődtem, de nagyon sejtelmes volt, annyit mondott csak hogy ő mindenkinek egyedit állít össze...

de azért leszívásnál csak használ UH-t, igaz?
amúgy nem túl világos, hogy kódszámok alapján hogy teszi visza a bébiket... de majd megtudom, remélem hamarosan!!
szépem

Leszívásnál van uh! Legalábbis a tájékoztatón ezt mondták. Nyugi szépem, Dévai tudja mit csinál. Az a lényeg, hoyg ő értse a kódokat. Helyes, kérdezz csak minket is, de erre spec semmi okosat nem tudok válaszolni. Nem lesz semmi gond és kész.
cyprus

sziasztok!
szépem!
dokink nem használ uh-t beültinél, egyszerűen a koordináták alapján elhelyezi az embriket és kész. Igaz, van ahol UH-t használnak de ahány ház annyi szokás.
a LESZÍVÁSNÁL PERSZE, HOGY HASZNÁL uh-T HISZEN VALAHOGY LE KELL VARÁZSOLNIA AZOKAT A TÜSZŐKET,Mikor várhat nálad a kezdés?

Nóczi, cyprus ! Csak egyétek a sok feérjét és persze a folyadékbevitel sem elhanyolható.úgyhogy hajrá TÜSZŐK!!! :D

manoka
manoka71

Bocsi, már megint elírtem pár szót, :oops: de így is értitek :D

manoka
manoka71

Bocsi, már megint elírtam pár szót, de így is értitek
--------------------------------------------------------------------------------
mégegyszer

manoka
manoka71

Leszívást UH-gal csinálja persze. Sztem a méhszondán keresztül teszi vissza valami katéterrel és oda teszi be, ahova kinézte a méhszondázáskor. Gondolom a kódok azok a méh bizonyos pontjai. De ezt csak kikövetkeztettem.
De jó neked Cyprus, hogy tudsz kérdezni, én többnyire csak ülök és nézek, mindent elfelejtek mikor bekerülök hozzá. MOndta már, h írjam fel a kérdéseimet, dehát sosem teszem meg.
beber

Beber, én amikor hétközben eszembe jut valami, akkor felírom magamnak és mire megyek hozzá, addigra már jól megjegyeztem őket.

Bár így is kimarad 1-2 kérdés:)neked most már más típusú kérdéseid lehetnek, mint nekünk:)
cyprus

Manóka - ha minden simán zajlik, akkor 2 hét múlva kezdek. ezért sem volt sok időm a kérdésekre, mert mikor másodjára talizok vele, már remélhetőleg felírja a stimus bogyókat!

én is ilyan kérdés-összeírós voltam, mint Cyprus, de aztán rájöttem, sokszor hasznosabb infókat kapok a már tapasztaltaktól. de azért majd összeszedem én is legközelebbrte a kérdéseket.
szépem

még egy kérdés (bár fel akartam hívni a Nyírőt, de alighanem ilyenkor már senki nem lesz ott): a 21.napi progeszteron eredményre mennyit kell várni?
szépem

A progi eredmény is megvan aznap, nem. Bár ebben nem tudok nyilatkozni! :-(
Ági28

Sziasztok!

Nem vagyok ideges! Csak el gondolkodtam, hogy mikor érdemes tesztelni és a segítségeteket kértem.

Beber!

Hát ha kibírom, addig meg fogadom a tanácsodat. :twisted: :twisted: :twisted:

Csináltam finom zöldbabfőzeléket fasirttal. :D :D :D :D :D
gizmixxx

Jól van morcos Gizmixxx, akkor jövő hét végén legkorábban :wink:
Véreredményekkel nem is kell foglalkoznod Szépem, megvan aznap, Dévei megkapja őket, neked nem kell menned érte meg ilyesmi. Majd a Dévai megmondja mindig, hogy OK-e.
beber

Beber!

Megbeszéltük!
gizmixxx

sziasztok!
Van itt valaki ilyenkor?
Gizmixxx!Ugy sajnállak,annyira meg tudlak érteni,mert én is ilyen vagyok.Biztosan meg örülnék,már most is így érzek néha.
De hallgasd meg a tapasztaltabb társainkat és próbálj kicsit nyugodt lenni,mert ez nem tesz jót és olyan messze van még a jövő hétvége amíg tesztelhetsz.Miért ne töltenéd ezeket a napokat lazítva,nyugisan,boldogan és arra gondolva,hogy pár hét múlva már a csöpségedet bámulhatod uh-on.?
hanyatka

Én szorítok neked és mindenkinek aki itt még babóra vár.Eljön a mi időnk is,csak hinnünk kell benne.

Addig is leírhatnád,hogy hogy készíted azt a finom babfőzeléket,mert nekem nem mindig sikerül túl jól.
Juj,de megkívántam :)
hanyatka

és egy finom zöldborsófőzelék recept is érdekelne.
nos?
hanyatka

Sziasztok!
Képzeljétek most olvasom a Bencsik Andrea: Várva várt babák című könyvét, amiben apánkkal van riport. Pont ma reggel a metrón űlve jutottam a riport kezdetéhez, hát ahogy olvastam kicsit el is pityeredtem, olyan jó volt olvasni apánk szavait, ugyanazokat, amiket nekünk szokott mondani. Nem tudom miért is hatódtam így meg tőle!
Na csak gondoltam megosztom ezt veletek! :-)
Ági28

Szia Ági!
Ez aranyos :)
Hol lehet megvásárolni ezt a könyvet???
hanyatka

tavaly kerestem vagy 2 könyvesboltban és nem találtam :(
hanyatka

Helló Csajok! Ma nem töltöm az oldalakat, megyek barátnőzni meg cseresznyézni anyuékhoz.
Hanyatka, aszem' Dévai ablakában van egy pár darab Ági által említett könyvből, gondolom eladásra. De mindjárt küldök neked egy linket, beleolvashatsz. Tényleg nagyon klassz!
beber

http://gribedli.hu/varvavart/

Megvan! Én ezekkel a történetekkel vigasztalódtam mikor kiderült, hogy mi van.
beber

Rendeld meg Bencsik Andrea Várva várt babák címû nagysikerû könyvét.

Ha most rendeled meg, akkor kedvezményesen 2900,- Ft helyett 1999,- Ft-ért juthatsz hozzá a könyvhöz.

Megrendelés:
1013 Budapest Attila út 6.
Tel:214-85-46

zt a lombikbaba.hu oldalon találtam.
Ági28

Beber!Nagyon köszi,ari vagy :)
Nemsokára bele is nézek.
hanyatka

ÚÚÚ,ez tök jó,nagyon olcsón kinálják.
Fel is hívom őket telefonon és megérdeklődöm,hogy hogy müködik a rendelés.
Köszi Ági!
hanyatka

Szivesen! :-) Bár én 500 Ft-ért szereztem a Teszvesz-en! :-)
Ági28

Hát az sem semmi :)
Nagyon ügyi vagy.
hanyatka

de miért adja el valaki a könyvet,ha már eccer megvette?
hanyatka

Hát szerencsénk volt! :-)
Ági28

Hihi lányok, én is pont most olvasom a könyvet, én a könyvtárból szereztem, ingyé' :D
Amúgy sziasztok!
noczi

Szia Noczi!

A nő azért adta el,mert nekimár van két gyereke, és neki már nincs rá szüksége!
Ági28

értem
hanyatka

JELEN.....................................
gizmixxx

csak nem alukáltál eddíg?
Ági28

Hát...................................
gizmixxx

Gizmixx ma nem vagy valami bőbeszédű!

És különben is hol vannak a többiek :?: :?: :?: :?: :?: :x :x :x :x
Ági28

Sziasztok!

Jó sokat irtatok hétfő óta ennek nagyon örülök.

Akkor most elárulom hogy pénteken 3-tól 5,30-ig én is ott ültem apánknál,és jó lett volna megismerni titteket akik ott voltatok és dumcsizni.Direkt ugy öltöztem fel ahogy a képen voltam amit felraktam nektek hogy hátha felismer valaki de ezekszerint senki.Vagy annyira unszimpatikus voltam hogy nem mertetek hozzám szólni :D ?!

Szépem ugy tudom hogy ezt a méhszondázást egyedül csak apánk csinálja itt Magyarországon.

Gizmixx kitartás nemsokára lejár a 3 hét!

Cyprus hajrá petikék!!

És mindenkinek hajrá aki most kezd vagy kezdeni fog!

Mi jol vagyunk csak apánk továbra is előirta a szigoru pihenést mert megvan rövidülve a méhszájam és nehogy koraszülés legyen.

Kép
póci

Póci akkor hajrá pihenj csak sokat! Ráér még az a prücsök kibújni!
Ági28

Sziasztok!

Hogy s mint vagytok?

Póci! Én pedig kb. akkor voltam ott amikor te, de esküszöm nem láttalak:( Én a Dévai ajtajánál ültem közvetlenül. Ott biztos nem láttalak, mert megismertelek volna:) Majd legközelebb!

Gizmixx! Akkor jó, ha nem vagy ideges. :) Főzzél csak finiket, az kikapcsol.

Amikor apánk elküld stimu közben vérvételre a Nyírőbe, akkor az ösztradiolt szokták nézni? Fenyegetett, hoyg pénteken már nem fogom megúszni a vérvételt, de ma megúsztam:)))
cyprus

és mit látott ma?
Ági28

Sziasztok csajocskák!

A könyvet én az Alexandrátol rendeltem meg a honlapjukon, ha gondoljátok onnan is beszerezhető.

Én jól vagyok egyébként, köszi a kérdést Beber. Nálam semmi hányinger meg rosszullét, csak iszonyú éhségrohamok törnek rám egyik pillanatról a másikra és ha akkor nem eszem, akkor elkezd remegni kezem-lábam. Egy éhen-kórház vagyok:))) :lol:

Kép
cseka

Szia Ági!

A bal oldalon 6 tüsző van, a jobbon szintén kb. annyi. Mindegyik 6-8mm-es volt, de ma még csak a 7. napon vagyok. megkérdeztem tőle, hogy akkor ez most jó?? Azt mondta, hogy abszolút jó.
Méhnyálka 8mm.
Ma a 3. napon már nagyon utálom a húst!!!

Szia Cseka!

De jó, hogy jelentkeztékl:) Szuper, hoyg jól vagy te kis falánk:)
cyprus

Cyprus én a hátsó részben ültem ahol volt az a kisbaba :)

Ági igy van még maradjon csak bent a pocimban egy darabig.
pedig már nagyon szeretném látni hogy milyen de ezt a hátralevö időt már féllábon is kibirjuk.

Cseka az tök jó hogy nincs hányingered és jol vagy meg tudsz enni.Élvezd ki minden percét :)

Én ilyenkor már mindent kihánytam és nem birtam enni semmit :D
De egy percig se panaszkodtam soha még akkor is megtaláltam benne a szépet és jot és csak a kisbabámra koncentráltam.
A férjem mai napig emlegeti hogy hu az első 4 honap kemény volt őt jobban megviselte,de én egy percig sem gondolok vissza keserü száj izzel erre az időszakra.

Kép
póci

Szia Cyprus!

Ezek igazán jó hírek, tök jó sok van :lol:

A húsevéshez sajnos hozzá kell szoknod, mert ha megtapadnak még több húst kell enned, mint előtte. Nekem legalábbis igen, mert én állandóan túlstimus vagyok a bébi adag hormonoktól is :oops: Nagyon szurkolok Neked!!! :lol:

Én 4-én megyek hozzá megint, remélem akkor már többet fog látni egy kis pöttyöcskénél :D Lesz ott valaki közületek csajok? Cyprus, Neked lehet, hogy pont aznap lesz a punkció???

Kép
cseka

Cyprus ezek igazán jo hirek.Szépen növekednek és jo sok van!Csak igy tovább :D

Cseka nekem 8-án kell mennem hozzá.

Beber te már ugye számolgatod a magzatmozgást?Meg ctg-re is jársz?A Jánosba kell menni?

Ági jut eszemben hogy megy az üzlet?Valamikor ki akarok menni a Sárkánycenterben körülnézni és akkor megkuksizom az üzleteteke. Hol is van pontosan?

Nálam ma nagyon lassu a babanet.Másnál is?

Kép
póci

Sziasztok! :D
Nekem is megvan a várva várt babák c. könyv Én apánknál jutottam hozzá és néha elővettem, kellenek a pozitív példák és az van benne bőven.
Cyprus!
Ez szuper, ennyi tüsző, ez nagyon jó és leírásodból arra következtetek, hogy egyenletes a tüszük növekedése, nincs kiugró ami jó jel. Ügyi vagy, csak így tovább, nemsokára itt a punkció, annyira pörögnek az események, hogy nem győzöm olvasni az újabb infókat.
Cseka!
Mivel fékezed meg az éhségrohamokat? Pihenj sokat de ezt úgyis tudod. :D
Ági ! meddig jársz a vudus bácsihoz?
Február! hol vagy????
Tudjátok ki tűnt el, GRILLÁZS, NAGYON RÉGEN JÁRT ERRE.Tud valaki róla valamit?
Nóczi! Te mikor kapod a szurikat?

manoka
manoka71

Sziasztok! :D
Nekem is megvan a várva várt babák c. könyv Én apánknál jutottam hozzá és néha elővettem, kellenek a pozitív példák és az van benne bőven.
Cyprus!
Ez szuper, ennyi tüsző, ez nagyon jó és leírásodból arra következtetek, hogy egyenletes a tüszük növekedése, nincs kiugró ami jó jel. Ügyi vagy, csak így tovább, nemsokára itt a punkció, annyira pörögnek az események, hogy nem győzöm olvasni az újabb infókat.
Cseka!
Mivel fékezed meg az éhségrohamokat? Pihenj sokat de ezt úgyis tudod. :D
Ági ! meddig jársz a vudus bácsihoz?
Február! hol vagy????
Tudjátok ki tűnt el, GRILLÁZS, NAGYON RÉGEN JÁRT ERRE.Tud valaki róla valamit?
Nóczi! Te mikor kapod a szurikat?

manoka
manoka71

Na végre lejött az oldal!

Szóval Póci az üzlet az Ázsia centerben van! :-) Nem a Sárkányban! És köszönöm szépen megyeget szépen lassan! :-)

Manóka nem tudom még meddíg járok! Amíg azt nem mondja, hogy elég volt! De remélem pénteken már kapom tőle a csoda teát! :-)

Cseka vigyázzatok magatokra ám! :-)
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: