A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Cyprus, nem te vagy "dr valakicsoda", mert pénteken én is ott ültem vagy 2 órát 4-től?
beber

Noczi!

akkor most megbolygatlak:
1.) először ott álltam az ajtónál, ha szemben állsz a bejárattal, akkor balra.
2)Utána a férjem bement újságért és leült a kerítésre, ha a bejárattal szemben vagy, akkor jobbra.
3.) NEM RÖHÖGTÜNK KI!!!!:) De csak azért nem mert nem láttam ezt a szrorit:)

IGEN? szőkés hajam van és kék szoknyában és felsőben voltam, a férjem pedig zöld csíkos rövidujjúban farmerral.
cyprus

Szia beber!

Hát az az igazság, hoyg én dr. akárkicsoda vagyok, de volt ott egy másik csaj is aki szintén dr. akárkicsoda volt :). Szerintem én csak 5 körül kerültem sorra.

Te hogy néztél ki? Volt ott annyi kismami! de kár, hoyg nem találkoztunk!!!
cyprus

"dr valakicsodának" is szőke haja volt :lol:
beber

beber! Látod még olvasni sem tudok! Most hogy kiment a főnököm látom csak, hoyg azt írtad, hogy ott voltál 2-től vagy 4 órát, tehát kb. 6-ig! Én drapp szoknyában és felsőben voltam! És akkor ezek szerint az agyadra mentem, mert tök sokáig voltam bent:) BOCS!
cyprus

Cyprus én nem láttalak, mert ott sem voltam! :-)
Ági28

Cyprus én nem láttalak, mert ott sem voltam! :-)
Ági28

Cyprus:
Jó, akkor az első eshetőség lesz a befutó. Rád gondoltam, csak
az ajtó mellett jobbrát belülről értettem :D Valamiért megfigyeltelek, hülye női megérzés biztosan, hogy na, ő lesz Cyprus... :) Ettől függetlenül azért péntek reggel egy hosszú, barna, hullámos hajú csajt keress, hátha addig kopnak az emlékeim! :D
noczi

Nahát, mostmár csinálok még egy táblázatot, ez lesz a címe: kinek mikorra van időpontja?
Azér' gáz, nem?, hogy ott unatkozunk órákig, közben meg olyan emberekkel vagyunk körülvéve, akiket valójában ismerünk! :D
noczi

Tudjátok a piros fölső az nyerő dolog a randira! :-) Ugye Cyprus?
Ági28

Ági! Én sem emléxem rád:))) Na, te lány te nem menekülsz többé előlem, ha összetalálkozunk. Nagyon jó arcmemóriám van:)

noczi! Akkor az én lehettem. Azért álltam ott, hogy lássam, ha szólnak a tájékoztatósoknak, de aztán emguntam, gondolván, hoyg aláírtuk a jelenlétit és Ágika is látott, majd csak szólnak:)

Milyen hosszú a hajad?
cyprus

Igen-igen!! Az olyan tuti volt, hogy nem is fogom soha elfelejteni:) És gye abszolúte megismertük egymást te+cseka+én!

Mondjuk most sajna nem is tudtam, hogy ennyien leszünk péntek/hétfőn a topikról dévainál.
cyprus

Cyprus:
Hát eléggé hosszú, már úgy hátközépig ér, meg úgy önmagában, én is elég "hosszú" vagyok. :D
noczi

Hát noczi ne is mondd! Pénteken majdnem megőrültem az unalomtól. Volt nálam éppen könyv, de sokkal jobb lett volna veletek beszélgetni:)
Én holnaptól kezdve 2naponta megyek uh-ra reggelente.
cyprus

Ok! akkor majd ha látsz valakit péntek reggel aki hülyén bámul és a hajadat vizslatja, akkor nyugodtan gyere oda hozzám:) Én már korán ott leszek!
cyprus

Ok! akkor majd ha látsz valakit péntek reggel aki hülyén bámul és a hajadat vizslatja, akkor nyugodtan gyere oda hozzám:) Én már korán ott leszek!
cyprus

Ó! Hát szerintem te voltál, mert 6 előtt kerültem be azt hiszem! Sosem vagyok mérges, kismama ráér. Bár pénteken kicsit sok volt már nekem valóban, fülledt meleg is volt. Hát ha minden igaz akkor te egy szőke hajú vékony kis csini csajszi voltál, akinek utána megmutatták a pultnál, hogy kell a szurit adni :D neeeem?
Ha igen, akkor kettővel tőled balra üldögéltem (Dévai ajtajában), talpig lila-rózsaszínben, barna hajú "csöcsös-segges" lányzó napszemüveggel a fején és egy álmos Adonisz (számomra persze)ült mellettem sárga ingben vagy járkált ki-be miközben aludt :lol:
beber

Kép
Kép
noczi

Remélem azért marad majd valaki aug végéra is, akivel majd én is beszélgethetek! :-) Bár olyan álltalában van! :-)
Ági28

Ági, ugorj be péntek reggel! :D Nagyon szívesen beszélgetünk veled, ugye Cyprus?
noczi

Jajjjj, azt nem írtam, hogy Adonisz a férjem természetesen mielőtt vki azt hinné, hogy oda járok paisikat kukkolni!!!!! :oops:
beber

Ja, igen, Cyprus, én is csöcsös-segges vagyok, pedig tudtommal nem is vagyok áldott állapotban, mint Beber! :D De inkább a hajamat bámuld, mielőtt valaki félreérti... :lol: :lol:
noczi

köszi lányok a pempő-bolt tippet. igaz, hogy Törökbálint messze van, s a Lehel piac sem a szomszédom, de ezek szerint be lehet szerezni gyógynövényboltba is, s nem csak spéci módon, termelőnél, fű alatt :)

Hanyatka - én ajánlom a nyalogatást neked is!! :lol:

Nekem is azt mondta dokibá, hogy egyek meg már mostantól napi két szelet húst! (remélem nem lesz fehérje -undorom, 2hónap múlva...)
szépem

Igen Ági! Gyere-gyere! Bár én utána rhanni fogok! viszont június vége felé lehetne majd egy 2. tali nem?

Beber! Igen én voltam akinek Ágika lelkesen elkezdte mutogatni a szuri beadásának tudományát. Akkor én is tudom, hogy melyik kismami voltál te! Sőt még arra is emléxem amikor megjöttetek! Olyan szimpik voltatok. És Ágika még meg is kérdezte, hogy ugye ráértek, mert sokan vannak. Te meg rávágtad, hogy persze! Na hallod, hogy írhatsz ilyet magadról?? Ezennel közlöm mindenkivel, hogy beber egy nagyon szép kismami! És ezt most nem azért mondom, mert kedves lány vagyok! egyébként az vagyok:)))
cyprus

Szépem! Ne is reménykedj!!! szerintem pár nap múlva tuti húsundorod lesz, de ez van:)

Beber! Gondoltam, hogy Adonisz a férjed! :) Tényleg nagyon szép pár vagytok. na, nem dícsélek tovább, mert a végén még ciki lesz:)
cyprus

Cyprus szívesen mennék, csak tudod péntek reggel Vudus bácsi! :-)
Ági28

hihi! Mi voltunk azok, igen! :lol: Tényleg kedves tőled, köszi. Na, azé' van mit fogni rajtam, ahhoz képest, hogy Dévainak milyen kis csini vékonka kismamijai vannak. Mint amilyen Te is leszel. Én alapjáraton is "asszonyos" vagyok, hát még így, hogy +1 has :D !
beber

Na jó, akkor megbocsátunk Ági! Vudus bácsi most fontosabb:)

ugye ti kértetek altatást? Olvastam a papíron, hogy az altatás kihatással van a peték minőségére, de a férjem azt mondta, hogy semmi köze a kettőnek egymáshoz. Aztán mondjuk a Vass doki is ezt mondta hétfőn, de akkor miért teszik bele a leírásba?
cyprus

Hát beber, pedig hidd el, hogy olyan jó volt rád nézni. :oops:
Na ne értsétek félre:)

HIDD MÁR EL HOGY SZÉP KISMAMI VAGY!!!
cyprus

Cyprus, én is befejezem a dicshimnuszokat rólad, mielőtt azt hiszitek, hogy a pasik mellett még ráadásul a csajokat is kukkolni járok Dévaihoz :shock: Szal' köszi tényleg, majd megmondom Dévainak is, hátha lekattan már a hízásról.
beber

Cyprus, az hülyeség, kérjél. Én mondtam Dévainak mikor nekem volt, ha tényleg így van, akkor nem kérek altatást ha beledöglök sem, ha ez tényleg számít. Azt mondta, hogy de kérjek. Sokminden van abban, "csak úgy".
beber

de jó, akkor legközelebb már téged is felismerlek! Bár neked szerencsére már nem sokat kell hozzá jönnöd.
cyprus

Biztos valamilyen szinten befolyásolja a petéket az altatás, de az, hogy ha ideges vagy, az még rosszabb, mert a stressz nem tesz jó nekik az biztos!
Ági28

Hát mi is ebben maradtunk a férjemmel, hogy fogok kérni, kivéve, ha ez tényleg ennyit számít, de ezek szerint nem.
cyprus

Cyprus! ne ijesztegess a méhszondázással, eddig nekem nem volt ilyen, s nem is hallottam róla, pedig már sajna túl vagyok 2 beültetésen (bár nem Dévainál)! ez mindenkinek jár? :?
csajok, nektek is volt?

Cyprus, hányadik napon kezdted a stimut? rögtön az elsőn?

Ági - ez a Vudus bácsi mit tud, amit mi nem? :)
szépem

Hát Szépem, nekem is volt, meg sztem mindenkinek a Dévainál. Kb. 1 perc, csak Dévai ijesztget állandóan mindennel. Úgyhogy nála többnyire kellemes meglepetések érnek mert minden rosszat elmond. Hasznos dolog ám a méhszonda, mert ha jól tudom ezzel "lövi be" hova tegye majd vissza az embriókat, hol milyen a méhnyálkahártya. És tényleg más fórumokon nem olvastam, hogy csinálnák a dokik. De nincs is még1 ilyen orvos mint ő, az biztos!
beber

Szépem, volt. Kibírható, nyugi!:-)
modrooka

Igen Cyprus, kérjél csak. Én az alatatóorvos idejét kímélendő is (nekem vasárnap volt a leszívás) mondtam Dévainak, hogy nekem mind1, kibírom altatás nélkül is inkább, hogy miattam ne kelljen vasárnap bejönnie az anesztesnek is és akkor is mondta, hogy de én kérek altatást és kész.
beber

Azt hiszem a Kaáliban nem csinálnak méhszondát, de most olvasok egy könyvet, ahol azt írták, hogy van ahol UH-n kisérik fihyelemme,hogy hova tegyék vissza a babákat!
Ági28

igen, nekem UH-os volt az biztos, de gondolom Dévai doki is használ uh-t a visszaültetésnél, nemde?

és meghatározott napon van ez a vizsgálat?
szépem

Szépem! Nem ijesztgetlek, főleg, hoyg írtam, hoyg ahhoz képest, hoyg hogy beijesztett nem is fájt. Egy pici szúrást éreztem, de meg se kottyant!!!

Egyébként Dévai mindenkinél csinál, és azt mondta, hoyg azért kell pontosan lemérni a méh elhelyezkedését és formáját, hoyg tudja, hoyg hová tegye vissza az embriókat jó helyre. Ráadásul azért kell a menszesz alatt csinálni, mert ekkor a méhszáj kinyílik és könynen be lehet tekintgetni a szondával.Azt mondta, mert hogy ugye az egy dolog, hogy a nőknek van méhük, de ahány nő annyi fél: előre vagy hátrahajló, azon belül ilyen-olyan szögben dőlnek... Szóval tudnia kell, hogy a tiéd milyen! Hangsúlyozom: NEM FÁJT!! És nem kérdezte tőled, hogy volt-e már neked ilyen? Mindenesetre ne aggódj, ha egyszer előáll vele. Nekem is jó volt, hoyg nem tudtam, hogy nem csak uh-ra megyek pénteken. Valami ilyen kódokat mondott Ágikának, hogy J11, G16, H...

Az 5. naptól vannak a szurik és a gyógyszerek!
cyprus

A mensi első 4 napján tudja megcsinálni, mert akkor még nyitva van a méhszáj. Nekem pont akkor csinálta,mikor már múló félben volt, és akkor úgy kellett szétfeszítenie a méhszájat, ami nem mondhatni, hogy kellemes dolog.
Ági28

UH nem volt visszaültetésnél, a szondázás eredményét nézte és gondolom aszerint tette vissza. Csak betolta az embrikéket a megfelelő helyre majd annyi puszit kapsz ahány babát szeretnél :wink: Ennyi a transzfer. Szintén nagyjából 1 perc.
beber

Hú Ági! Az baromi fájdalmas amikor golyófogóval szétnyitja a méhszájat! ez volt nekem az egyik inszemnél! Na, az rohadtul fájt.
És én azt hittem, hoyg ez is olyan fájdalmas lesz, de ez semmi sem volt. Nekem mázlim volt mert a 2. napon voltam!
cyprus

Szépem! Én még az első lombik előtt állok így nem tudom, hoyg használ-e uh-t. De ahogy beber írta, ezek szerint ezeket a méhszondázási kódokat nézi. Akkor szerintem úgyis megkérdezi majd tőled, vagy esetleg kérdezd majd meg te tőle, hoyg mit gondol. Bár nekem Ágika is bent volt amikor alá kellett írnom ezt a papírt és azt mondta, hoyg a főorvos úr hozzám sem nyúl, amíg ezt alá nem írom és meg nem csinálja.
cyprus

Szernintem nem haszál UH-t a visszahelyezésnél, csak a kódok szetint teszi be.
Ági28

Beber!

Szerinted teszteljek és ha igen akkor mikor????
gizmixxx

hú, csajok , hálás köszönet az infókért, mert amúgy is csak akkor megyek dokibához, ha meg lesz az összes eredményem és az pont a menzeszem kezdetére esik!! tehát eleve úgy is időzítem a találkánkat! (nem túl ízléses randi ) :oops: :lol:

azért rezeltem be, mert nekem pl. az átjárhatósági olyan rohadtul fájt, hogy az ellenségemnek se kívánom..

azt már mondta az első talin , hogy sajna kisebb a méhem az átlagnál. de annyi infót adott, hogy nem álltam le ennél a pontnál, hogy az miért gond. /gondolom azon kívül, hogy bajba lennék ikrekkel../ szerintetek?

cyprus - ha az 5.naptól kapunk szurit, az azt jelenti, h. kb csak egy hét a stimu?!
szépem

gizmixxx - szerintem júni 4 előtt nem érdemes, nem mutatná még.
szépem

Szépem a stimu mindenkinél az 5. napon kezdődik. Az, hogy kinek milyen hosszú, az gondolom a ciklus hosszától is függ. Az én esetemben kb 10-11 nap lesz a stimu.

Az hogy kisebb a méhed az átlagnál szerintem nem okoz semmi gondot. De figyu, miért nem kérdezel Dévaitól? Én annyit kérdezek állandóan és nagyon örül neki és készségesen segít. Akkor majd kérdezd meg ezt is legközelebb.

Figyu ez tuti nem fog fájni (max 1 kicsit) ne rezelj be:)
cyprus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: