Helló lányok!!!
Látom, nagyon jó kedvünk van!
Először is üdv az újaknak!!!
Aranyosak vagytok, hogy vártok már a hírekkel. Na, akkor nem kímélek senkit és csak mesélek. Nem is gondoltam, hoyg 2 nap alatt ennyi mindenen túl leszek:
Pénteken mentem apánkhoz, 3-ra értem oda, de annyian voltak, hogy ledöbbentem.

Mindegy, kb 6kor végeztem, mondjuk én is jó sokáig voltam bent nála. Először is leegyeztették az összes leletemet (szerencsére mindegyik jó lett), ezzel elment egy csomó idő. Aztán a kedvenc dokibánk belefogott az 1. lombik előtti meséjébe. Elmutogatta az asztalán álló képen, hogy hová teszik majd visza az embriót, de ahhoz, hogy ezt tudja, le kell mérni a méh méretét méhszondázással (na itt lepergett előttem a bz életem). Aztán elémtolt egy papírt, hogy írjam alá, hoyg vállalom a szondázást, és elmondta, hogy nem lesz kellemes, de nem szabad megmozdulni, mert akkor azonnali műtét, ha kiszakad a fala, na meg kinek van kedve péntek este műteni? Mondtam oké, nekem is programom van este:) Az UH után meg is csinálta, de abszolút kibírható volt, nagyon ügyesen csinálta, tényleg nem fájt.
Annak ellenére, hogy ilyen sokan voltak nála, nagyon humoránál volt és a végén kaptam tőle 2 sikerpuszit:) Hát majd el olvadtam, olyan rendi volt.
Hétfőn meg 11kor volt a tájékoztató! Vass doki tartotta 3 párnak. Ő is nagyon szimpi volt. Hát csajok a hétfői napon még annál is többen voltak, mint pénteken! egyszerűen tömve volt kocsikkal még a környező utca is, alig fértünk oda a pulthoz bejelentkezni. Egy szó, mint száz, nagyon örültem, hogy tájékoztatóra jöttünk és nem kell végigvárni a sort.
Na, tegnap elkezdtem a szutikat (puregon+menpour reggelente, este closty+reggel este folsav.) cseka tényleg 20ezret fizettem:)
Nóczi! Te hogy állsz?