A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Pár napig sikerül pozítivan hozzáállni a dolgokhoz,majd úgy érzem soha nem érem meg,hogy egy 2 csíkos teszttel várjam haza a drágámat :(
hanyatka

hanyatka, azt mondtad egész hétvégén eksön volt. Gondolom rábiztosítottatok szombaton is, nem? De nyugi, mert a péntekiek még vasárnap is éltek ha mégsem :wink:
beber

Hát Hanyatka, ez érthető, azt hiszem az ilyen érzések ellen semmit nem lehet tenni, de biztos tapasztaltad, h elmúlik magától és újra pozitívan látsz mindent (reméljük a tesztet is 2 hét múlva) :wink:
beber

Péntek,szombat,vasárnap,hétfő,minden nap 1x :)
Értem én,csak arra gondoltam,hogy ha pénteken du.án megvolt a peteérés,akkor a pénteki spermiumok még nem értek el a helyszínre.Vagyis,hogy talán túl későn értek oda .
hanyatka

Beber!Bárcsak igazad lenne,mármint,hogy pozítivat lássak :)
hanyatka

beber, honnan szereztél "nyalogatni" való méhpempőt? :lol: mert én csak kapszulásat találok, gondolom a természetes csak jobb lenne.
tényleg vicces, -így utólag, hogy 2napig teljes letargiás rohamod volt, s lám....!

Hanyatka - ne filózz ennyit! (mondom én...) :lol: időben vagytok!
szépem

Szépem ahol mézet árulnak elvileg lehet kapni méhpempőt is! Picike kiszerelésben van.
Ági28

Hanyatka, ha Dévai azt mondta, h péntek vagy szombat akkor aztán végképp nyugi, nem véletlen mondta!
Nyalogatni való pempő van a szigetszentmiklósi Auchan bioboltjában kicsi tégelyben lehet kapni. Még kenyérre is kenheted, ha szeretd a vajas-mézes kenyeret :) Én minden reggel és este belenyaltam :lol: Messze van neked? Biztos máshol is van, bár többen csak kapszulást ettek, mert állítólag tényleg nem lehet mindenhol kapni.
beber

A Lehel téri piacon is lehet kapni!
Ági28

Jól van,abbahagyom a hűlyeséget :)
Mire jó ez a pempő???Még nem hallottam róla.
hanyatka

Azért köszi nektek!!!
hanyatka

Hanyatka, a stimu alatt tonnaszám kell enni a fehérjét, a méhpempőben pedig nagyon sok van.És, ahogy fent írtam állítólag a méhnyálkahártyára is jó hatással van.
beber

De ez csak a lombik előtti stimura vonatkozik???
hanyatka

Nem ez bármelyik stimura igaz lehet! :-)

meg alapból is egészséges a méhpempő! :-)
Ági28

Igen, a lombikosra. Illetve a többiben nem volt részem, ,de ott fontos a sok fehérje és folyadékbevitel, hogy elkerüljük a túlstimulációt, vízképződést. De remélhetőleg nem tudod meg. Ha esetleg odajutnál, tudni fogod mikor kell sok fehérjét enned, mást sem fogsz hallani Dévaitól. Illetve nem fogsz, mert remélhetőleg nem jutsz el odáig :wink: Na, érted mit gagyorászok.
beber

értem én,hogyne érteném :)
Reméljük tényleg nem jutunk el odáig.
Akkor a merional mellett én is nyugodtan nyalogathatok???
hanyatka

Hanyatka a nyalogatás nincs megtiltva! :-)
Ági28

Ez jóóóó :)))
hanyatka

hanyatka, hisz nektek mást se kell csinálni reggeltől-estig :oops: :lol: !
beber

Én méhpempő nyalogatásra gondoltam,te kis huncut :)
hanyatka

na jól van.Látom beindultatok :)
hanyatka

Hanyatka tudod éhes disznó makkal álmodik! :-)
Ági28

Na de lányok! Teljesen megrontjátok itt Hanyatkát! :D Ha még van mit rajta megrontani, persze... :D

Cyprus, mizu? Megvolt a randi pénteken? Ha jól sejtem, te szerdán már mész kukkolásra, úgyhogy csak pénteken találkozunk!
noczi

Igen Ági,tudom,így van ez.Sajna :(
Noczi! Lehet,hogy ennél jobban már nem romlok én sem :)Nem vagyok egy romlandós fajta féle :)
hanyatka

Sziasztok! Szép napot! Ahogy látom, szerencsére, hozzátok a formátokat:-)

Én már a szabimat töltöm, úgyhogy a héten már napközben is tudok itten is lenni:-))

Ági, a Lehel piacon is van mézes bolt?

Cyprus, várjuk a hírket!

Gízmixxx,ugye pihengetsz, és nem a lázadat méregeted?
modrooka

Szijja Modrooka! Mikor kezdesz az új helyen?

Igen van, én is ott vettem mindíg a méhpempőt. Ha gondolod veszek neked, és elviszem a nyugatihoz!
Ági28

Modorka!

Igen pihizek! De azért teszek veszek is egy kicsit, mert különben nehezen telne az idő!
A jövő hét már gyorsan el fog telni, mert dolgozok!
Még mindig nem döntöttem mikor tesztelek!

Hanyatka!

Úgy irigyellek, hogy nálatok lehet akciózni!
gizmixxx

Gizmixx te csak ne irigykedj, ha szerencséd van, akkor reméljük még egy két hónapig nem csinálhattok ti sem seemit!
Ági28

Gizmixxx, én meg reménykedem, hogy Te még legalább 3 hónapig nem akciózhatsz :wink: Végre már, hogy itt vagy egyébként! Mindig reklamálsz, h senki sincs, most meg egy csomóan "kiabálunk" neked reggel óta, aztán sehol sem vagy :)
beber

Ági, mi meg egyszerre mindig ugyanazt írjuk :lol:
beber

Beber mert nyúkálsz a számban! :-)
Ági28

Noczi a táblicskuba Boszti júni végére várja a kislányt! :-)
Ági28

Beber!

Későn keltem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
gizmixxx

Okés Gizmixxx, ez az egyetlen mentséged :)
beber

Ági, nagyon aranyos vagy, de a Dózsánál lakom, úgyhogy egy heveny sétával a Lehel piacon tudok lenni :-))) Csak ezek szerint nem nyitottam ki rendesen a szemem, mikor arra jártam. A földszinten van a bót?:-)

Jövő héten kedden kezdek. Már nagyon kiváncsi vagyok:-))) A héten végre lesz időm elmenni a vérvételekre. Meg pihizhetek:-) Pl. ablakmosással:-)))

Gizmixxx, az jó!:-))) kitartás! nagyon szorítok neked is!
modrooka

Gizmixxx:-))))
modrooka

Modrooka igen a földszinten van a bolt! :-) Ha a Dózsa felöl nézzük, a lehel másik felén van! :-) Az őstermelők után!
Ági28

OK, köszi!:-)))))
modrooka

Szívesen. azt hiszem,hogy egy 20g -os 1000 Huf körül van.
Ági28

Helló lányok!!! :)

Látom, nagyon jó kedvünk van! :)

Először is üdv az újaknak!!!

Aranyosak vagytok, hogy vártok már a hírekkel. Na, akkor nem kímélek senkit és csak mesélek. Nem is gondoltam, hoyg 2 nap alatt ennyi mindenen túl leszek:
Pénteken mentem apánkhoz, 3-ra értem oda, de annyian voltak, hogy ledöbbentem. :( Mindegy, kb 6kor végeztem, mondjuk én is jó sokáig voltam bent nála. Először is leegyeztették az összes leletemet (szerencsére mindegyik jó lett), ezzel elment egy csomó idő. Aztán a kedvenc dokibánk belefogott az 1. lombik előtti meséjébe. Elmutogatta az asztalán álló képen, hogy hová teszik majd visza az embriót, de ahhoz, hogy ezt tudja, le kell mérni a méh méretét méhszondázással (na itt lepergett előttem a bz életem). Aztán elémtolt egy papírt, hogy írjam alá, hoyg vállalom a szondázást, és elmondta, hogy nem lesz kellemes, de nem szabad megmozdulni, mert akkor azonnali műtét, ha kiszakad a fala, na meg kinek van kedve péntek este műteni? Mondtam oké, nekem is programom van este:) Az UH után meg is csinálta, de abszolút kibírható volt, nagyon ügyesen csinálta, tényleg nem fájt.
Annak ellenére, hogy ilyen sokan voltak nála, nagyon humoránál volt és a végén kaptam tőle 2 sikerpuszit:) Hát majd el olvadtam, olyan rendi volt.
Hétfőn meg 11kor volt a tájékoztató! Vass doki tartotta 3 párnak. Ő is nagyon szimpi volt. Hát csajok a hétfői napon még annál is többen voltak, mint pénteken! egyszerűen tömve volt kocsikkal még a környező utca is, alig fértünk oda a pulthoz bejelentkezni. Egy szó, mint száz, nagyon örültem, hogy tájékoztatóra jöttünk és nem kell végigvárni a sort.

Na, tegnap elkezdtem a szutikat (puregon+menpour reggelente, este closty+reggel este folsav.) cseka tényleg 20ezret fizettem:)

Nóczi! Te hogy állsz?
cyprus

Na Cyprus akkor hajrá mindet bele a tüszőkéknek!
Ági28

Szörnyen írok, bocsássatok meg. gondolom megértitek, hogy mit akartam írni.

Ja és tegnap óta húst hússal eszek:)
cyprus

Cyprus!:-))) nem baj, a lényeg, hogy írsz!:-) hajrá!:-)
modrooka

Szia Ági!

Remélem eblehúznak majd.
Figyu holnap megyek uh-ra, de nem tudom, hogy a lombik alatt az Uh-ért kell fizetni ugyanúgy, mint az inszemnél?
cyprus

Szia modrooka!

Örülök, hoyg vagy végre amikor én is. Látom jól telt a hétvége:)
Jól vagy?

Gizmixx!b Te pedig csak legyél pozitív továbbra is és tényleg ne méregesd magad!!! Drukkolok nagyon!!!
cyprus

Nahát Cyprus! Akkor biztos láttalak! Mi ott ültünk tegnap 10-tól 1-ig! Bár annyian voltak, hogy nem biztos, hogy emlékszem rád... :oops: Sőt, biztos, hogy nem...
noczi

Cyprus nem kell fizetni az UH-k ért! Hála a jó égnek. Csak ha jól tudom a vizitdíjat kell fizetned! De a 7000-et semmiképpen.
Ági28

Köszi Ági! Hú, ez azért jó hír!!

Nóczi! Valszeg nem nagyon láttál minket, mert csak annyi volt, hoyg odamentünk Ágikához és feliratkoztunk a tájékoztatós papírra, aztán kimentünk az épület elé, mert bent nem bírtunk megmaradni. Utána meg csak kiszóltak nekünk, hoyg menjünk mert kezdődik és akkor lementünk az alagsorba és kb. 1/2 1 körül jöttünk fel.

Akkor pénteklen találkozunk? Hogy állsz a szurikkal?
cyprus

Na Cyprus, akkor három eshetőség van:
1. Kint az ajtó mellett jobbra várakoztatok, és világos, talán rövid hajad van.
2. Kint az ajtó mellett balra várakoztatok, és amikor én is kimentem kicsit levegőzni, valszeg kiröhögtetek, mert a párom felhívott telefonon a kocsiból, 10 méterről, hogy menjek már oda hozzá. :D
3. Tényleg nem láttalak. :D

Holnap kezdem a szurikat! De sajnos elég kevés tüszőt látott a doki, nem volt túl optimista... Bár mikor az? :D
noczi

Cyprus, igen, nagyon jól:-))) Gyorsan le is kopogom:-)
modrooka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: