Sziasztok!
Timi hátborzongató, amit írtál! A kicsik tényleg szoktak szellemeket látni?

Grrrr. Remélem Emma nem fog, mert én magam is nagyon félnék ilyen helyzetben. Kiskoromban mindig meg kellett nézniük a szüleimnek, h nincsnek-e farkasok a lakásban sötétben!
Brutál lehet ezekkel a görcsökkel, azért még sok van hátra augusztusig ehhez!

Csak ki lehet találni valamit rá! Majd mesélj!
Van már nevetek? Ha jól emlékszem nem szeretnéd elmondani, nem is akarok erőszakos lenni, csak arra vagyok kivi, h döntöttetek-e már?
Petrának boldog 10. hófordulót!!! Szopizik is meg tápit is kap? Ez nekem valahogy kimaradt!
Viki: Gratula Beninek a járáshoz! Nagyon ügyes nagyfiú már!

Szoktatok már (próbálni) homokozni?
Ja, és attól még tud a tortából enni sztem, h még nincs foga! Ha másképp nem, pépesítve.
Klári: Hányinger? Hmmm, érdekes….
Milyen kutyustok lett? Menhelyről való?
Zsófi: gondolom már kezd szűk lenni Jónásnak odabent! Tényleg Samu mennyivel született? A második babák ált. nagyobbak, nem? Száraz pirítóst meg üres teát nem ehetsz/ ihatsz, hogy feldobd a menüt?
Niki: milyen volt a hétvége?
Az első szülinapot mi is két részletben tervezzük. Először egy családi, utána meg egy gyerekes baráti körös zsúrra gondoltunk! Na, de nekünk még bőven van időnk megszervezni! Azért örülök a nyári szülinapnak (én decemberben születtem), mert lehet kerti partit csinálni!
Irtó jó volt a szombati napunk.

Sétálunk meg kávézgattunk Szentendrén, tök jó sokat beszélgettünk. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de néha beszélgetni is fáradtak vagyunk, mire este időnk lesz rá, most egy kicsit bepótoltunk belőle! Aztán elmentünk vásárolgatni, elköltöttünk egy csomó pénzt! (Mostanában nagyon durván imádok vásárolni, zárolni kéne a kártyámat!) Sőt még a hálószoba is szabad volt egész délelőtt…

Emmus jól elvolt Anyuékkal

, az összes szomszéd megcsodálta, még jó, h nem voltam ott és ezt nem láttam!
Most viszont egyátalán nem hajlandó ebédelni!

Uazt kapta, amiből tegnap bevágott egy óriási adagot- húsleves, és most ki sem nyitja a száját! SZétvet a düh!