A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Cyprus hát megyeget az üzlet. Küldjétek azért a csajokat vásárolni hozzuánk! :-)

Nocui hozzánk nem akarsz jönni takarítani?
Ági28

Ja, még valami! Találtam egy isteni receptet:

http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=4009

Túrós süti... rumba áztatott mazsolát tettem bele (mert ilyen kis alkesz vagyok :D ), valami mennyei lett! Pofon egyszerű, és nem mellesleg nagyon hamar összedobtam!

Hátha valamelyikőtök megkívánja... :wink:
noczi

Ági, mennyit fizetsz? :D
noczi

Ok. Vállalom a reklámot:) Biztos jól fog menni, ha megismerik és elterjed a híre.

Szia noczi! Hú, én is szívesenmegadoma címünket takarítás végett. Cserébe kapsz finom sütit:)
cyprus

Nem is tudom. Egy jó beszélgetéssel fizetek.
Ági28

Sziasztok!

Manoka
nagyon sajnálom de legközelebb biztos minden jo lesz és sikerül.

Szpandi látom nem jelentkezet,remélem minden oké nála és otthon pihennie kell.

Gizmixx megy a drukk +++++++++++++ hogy minden jol sikerüljön!

Cyprus nem kell félned a lombiktol,az inszemek után nem lesz sokkal rosszabb!Több a szuri ennyi.

Ja és mindenkinek szorittok akinek most kell!!!!

Azt hiszem anno a Wish járt ilyen cérnás akupunkturára!

Lányok ami nekem be vállt most a negyediknél és segitett az a teljes nyugalom és a pozitivitás .Tudom hogy nem vagyunk egyformák és mindenkinek máskor máshogyan sikerül.Zsinorban csináltam végig az irányitottakat az inszemeket és a 3 lombikot csak a kötelezö idöket pihentem közben beszettem mindent amiröl hallottam hogy másnak használ és azt hittem hogy minden egyes nekifutásnál pihent vagyok és készen állok a következöre.De a harmadik után ami tavaly februárban volt nagyon kiborultam és azt mondtam hogy állj mert ha ez igy megy tovább bedilizek.Egy kedves ismerösöm ajánlott egy nem is tudom minek nevezzem ilyen energetikus nénit,elöször elutasitottam aztán május környékén szoltam neki hogy vigyen el hozzá.Sülysápon lakik az Erzsike(igy hivják)egy nagyon aranyos kedves nő,és ami szimpi volt benne hogy nem eröszakos semmiben.Felajánlott pár dolgot hogy hogyan tud segitenni és választhadtam hogy mit szeretnék végigcsinálni.4 alkalommal voltam nála 2 orákat.Tele voltam nagyon negativ energiákkal és ettöl tisztitott meg és feltöltött pozitiv energiával,meg gyertyázta a petefészkeimet.Aztán csinált nekem egy névre szolo csillagocskát amit itthon kellett elhejeznem a házikonkban valahol ágy alatt vagy hüttő alatt bárhol és azt mondta hogy ez itthon az egész területet ahol lakunk mentesitti a negativ energiáktol.Az elején szó szerint kiröhögtem de az első alkalom után keztem jobban érezni magam és lassan minden amit mondott hogy érezhetek vagy a párom érezhet rajtam keresztül meg a csillagocskán keresztül kezdett beigazolodni.A párom nem tudott ezekröl direkt nem mondtam el hogy rajta tudjam lemérni hogy ne legyen az hogy én beképzelem ezeket a dolgokat mert tudom hogy most ezt kell éreznem.Az első alkalommal mondta az Erzsike hogy igazábol mostantol számitva 8 honap mulva fejti ki a hatását ez az egész,és jo lenne ha addig nem foglalkoznánk a baba dologgal és csak akkor mennék a következö lombikra.Na az elsö gondolatom sejthetitek az volt hogy én biztos nem várok 8 honapot,igaz eredetileg is ugy terveztük hogy a nyarat végik pihenjük és oktoberben kezdünk ujra ha addig nem történik meg a spontán csoda.Aztán a 4 alkalom után elbucsuztunk és mondta hogy ha majd ugy érzem hogy jönni szeretnék jelentkezzem.De aztán meg is feledkeztem rola és teljesen kicserélödtem ezt mondták is a környezetemben.Kiegyensulyozott voltam,többet nevedtem,nem idegeskedtem semmin és televoltam energiával és nem tudtam hogy mi az a fáradság.És nagyon nagyon pozitiv voltam.Eljött az oktober és már akkor tudtam éreztem hogy ez lesz a mi sikeres honapunk.Végig ugy álltam hozzá hogy ez most sikerül és nem volt ott a gondolatomban hogy mi van ha mégse.Az elözöknél mindig az volt hogy sikerülnie kell de röktön utánna hogy mi van ha mégsem hogyan tovább.Most nem volt a hogyan tovább.
És láss csodát hogy ez vagy valami más nemtudom hogy mi de segitett és tényleg sikerült.És az elején amint irtam már hogy voltak problémák ennek elennére végig hittem benne hogy ö most velünk marad.És itt van.

Bocsánat hogy ezeket leirtam de sose lehet tudni hogy kinek mi segit,és remélem senkit nem untattam,mert magamrol tudom hogy én is kapaszkodtam minden sikertörténetben.

Ha tul sok vagyok nyugodtan szoljatok ám,nem haragszom meg.

Kép
póci

Na, lányok, tényleg megyek, mert itt sem végzek a takarítással, nemhogy nálatok! Estefelé még biztos bekukkantok, hátha lesz hír Szpandiról.
noczi

Ez nagyon jól hangzik. El is mentettem. Főleg azért, mert imádom a túrósat. Csak valahogy eddig nem sikerült úgy, mint ahogy anyukámnak szokott. De ez tényleg könnyűnek tűnik. Hétvégégn kipróbálom.

Ma vasalnom kéne!!!:((((( ÚTÁLOM!
cyprus

Cseka a haspuffadás nagyon jo jel!
Az az első amit érezni lehet!

Kép
póci

Pócz nyugi nem vagy sok. Sőt nagyon jó ilyeneket hallani.

Én is a vudus bácsinál energiár kapok, és érzemis, hogy kicseréltek.
Ági28

Póci!

Nagyon köszi amit leírtál. Tényleg mindnekinek más segít, de az a lényeg, hogy lásssuk, hogy sikerül!!!!
cyprus

Kép Kép Kép

Ő a mi kisfiunk,itt 28 hetesek voltunk!

Kép
póci

PÓCI AZ UTOLSÓ KÉPEN AZT LÁTOM AMIT GONDOLOK? :-)
Ági28

Póci!

Télleg nem vagy sok, ezért van a fórum :lol: Én kineziológusnál voltam és ő ajánlotta a beülti előtt az akupunktúrát. Nagyon jót tett mindkettő a lelkemnek, és remélem ez a haspuffadás már valóban az eredményt jelzi :wink:

Nóczi! Édességet egyáltalán nem kivánok mostanában, viszont a savanyú és csipős dolgokat őrülten. Ezért mami nem sütiket sütöget nekem, hanem husikat, amit rengeteg zöldséggel falok fel, mint aki még sosem evett :wink:

Kép
cseka

Póci!

Ezek nagyon cuki kis fotók, látszik az arcocskája :lol: Annnnyira gyönyörűűűűű!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratula!

Kép
cseka

Beber, - köszi a vérvételes tippet, akkor inkább tényleg előre dolgozom, s felkeresem a háziorvost. a hormont meg majd Dévaidr megmondja. (amúgy is van egy lista a honlapjukon, mely vizsgálatok kellenek, gondolom az csak elősegíti a dolgok menetét, ha megcsináltatom)

egyépként felhívtam és nagy meglepetésemre azt mondta, hogy ő nem szedet fogigátlót stimu előtt! úgyhogy megnyugodtam, emiatt nem csúszhatok el.

Dévainál mennyi idő a rákszűrés eredménye?

Cyprus - ne félj előre a lombiktól, persze én is be voltam tojva, mert túlságosan is utánaolvastam mindennek előtte, s megijesztett. Ebben az esetben a tudatlanság boldogság, úgyis megy majd szépen minden a maga útján,s a várva várt bébi mindenkihez eljön. na persze azért jól jött időnként a sok infó, hiszen kérdezni is tudni kell, mert a doki nem zúdít rá mindent az emberre. ezért nagyon jó egy fórum, a gyakorlati tapasztalatok többet érnek. az meg hogy mi történik a műtőben, ne izgasson, úgyis alszol! :-)

Manoka, Ági, Noczi- én is csak fél füllel hallottam a cérnás akupunktúráról, s mivel elég közel van hozzánk, elmentem érdeklődni, s mit ad Isten, már az asztalon feküdtem, -pont volt hely. én elég derékfájós vagyok, s ezért is érdekelt ez, mert aza lényege, hogy az akup. pontokra belőtt kis (kb5mm) felszívódó cérna 3 hét alatt szívódik fel a szervezetben, s így olyan , mintha folyamatosan akup.ra járnál, de nem kell csak egyszer szúrkálni a 3hét alatt. viszont azt nem mondom hogy fájdalommentes, sőt. mondjuk engem még előtte meg is masszírozott egy szintén vietnámi csávó, (ja igen, a lövöldözős csaj is az :-)), s ajól szétmasszírozott fájós derekamnak nem esett túl jól a tű, de ez már az én bajom... mindjárt megkeresem a honlapjukat.
de ezek ellenére én nagyon ajánlom azoknak a pároknak, akiknek van esély a "házi"megoldásra :wink: , lásd pl. ismeretlen eredetű okok.., mert hallottam, hogy nem egy pár várt bébit a kezelés utáni hónapokban. s mint írtam, magamon is éreztem, hogy beindultak a hormonok rendesen-függetlenül attól, h én tök egészséges vagyok.
szépem

mit jelent az irányított hónap? ez inszemeseknél vmi ciklusirányítást takar?

Póci - nagyon is jó, hogy sokat írtál, hasznos tipp lehet a néni másoknak is! s mivel telt a nála töltött 2 óra?

Cseka - a kineziológus mit csinált? beszélgettetek, hasonló a pszich.hoz?
szépem

Igen Ági az amire gondolsz!!!! :D

Kép
póci

Szépem köszike várom a linket! Az árat azért megsúgnád nekem?
Ági28

http://www.yamamoto.hu/ - ez az egyik hely, ahol van, a másik meg :

http://catgut-embedding.net/index2.php

Én ez utóbbi helyen voltam, asszem 14eFtot fizettem, de ebbe benne volt az első állapotfelmérés, a hátmasszázs, meg adott utána vmi bogyót meg balzsamot. szóval csak a beült. úghy 10 körül lehet.
szépem

most látom, nem jó a babanet órája. hiszem most 4 óra s nem 2.
szépem

Most hívott Szpandi! Hát eléggé le van törve, mert két negatív tesztet csinált, de csak hétfőn telik le a 21. nap. Barnázgat, de azért pihen sokat. Holnap lehet, hogy benéz.
Ja és mindenkit puszil!
Ági28

Szépem: a kineziológus néni elég sok mindenre rávilágitott, ami diszharmónia volt az életemben és ami miatt éreztem, hogy nem találom magamat. Ebben segitett nagyon sokat és ezzel rávezetett egy természetes gondolkodásmódra is, amiben végre megtaláltam a lombik helyét is. Ő mondta, hogy menjek el akupunktúrára is, mert a beülti előtt nagyon jót tehet és tényleg kiru volt. Én az Ormos intézetben voltam, de az egyáltalán nem fájt, sőt...a második alkalommal a derekam tájékára a tűkre kis elektrodákat tettek, ami impulzust bocsátott ki a beszúrt tűre és az a rész olyan volt, mintha nagyon pici ujjacskákkal masszirozná valaki. Nagyon brutálisan jó érzés volt és azok pont a méhre voltak hatással:)

Kép
cseka

Ági: Szpandinak sok puszit küldök és még ne adja fel!!!

Kép
cseka

Cseka! Szerintem is jó jel a fent leírtak, szurkolok neked és persze SZPANDINAK IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lehet, hogy el kellene menni nekem is kineziológushoz is. Majd meglátjuk!!!!

manoka
manoka71

Én is ezt mondtam neki, hogy ne negatívoskodjon, pihenjen sokat.
Ági28

Manoka: szivesen megadom a lány számát, ő egy fantasztikus személyiség, szivből ajánlom! Nekem nagyon sokat segitett! Ha gondolod csak szólj!

Kép
cseka

Cseka! meg lehet kérdezni, hogy a kineziológusod, merre található. Régen volt egy ismerősünk( elköltözött, és nem tudjuk az elérhetőségét) aki ezzel foglalkozott, ő mondta, hogy próbáljuk meg , én akkor azt mondtam , hogy nem ,ma lehet gogy ezt már nem mondtam. Akkor még nem tartottunk a lombiknál......hát valamit mepróbálnék, hogy nagyobb esélyünk legyen.

manoka
manoka71

Ő a Ráday utcában dolgozik és első alkalommal olyan sokat foglalkozott velem, hogy több, mint két órát bent voltam nála. Másodjára azért maradtam "csak" másfél órát, mert rohantam a Dévai apukánkhoz:)Czakó Judit a neve. Küldjem a számot?

Kép
cseka

Sziasztok!

Annyit írtatok, hogy nem győzöm visszaolvasni.

póci!

Ez aztán a fotó :lol: :lol: :lol: :lol:

Holnap megyek a dokihoz megint reggel. nem tudja valaki, hogy mikor kell menni vérvételre?????
Ma totál idegbeteg voltam a munkahelyemen. Pedig nem szabadna idegeskednem!!!!!!!!!!!!!!!
Pocsék napom volt. Remélem a holnapi jobb lesz!!!
Valaki kérdezte, hogy csinálnak e valamit az endóval???
Amig nem okoz tüneteket, azt mondta a Vass doki addig nem csinálnak vele semmit.

Szpandi!

Szorítok neked nagyon ++++++++++++++++++++++++++
gizmixxx

Ági!

Te mikor kezded a kövit??????
Holnap reggel lesz valaki a Dévaiba??????????????????
gizmixxx

Cseka! Igen kérném a leányzó számát! köszi!
Mikor kell menned apánkhoz?????????
Most ettem szárzellert, remélem jól írtam állítólag nagyon egészséges, nem is olyan rossz , na jó szenvicshez ettem mint körítést. :D

Nóczi! az a túrós süti igazán fincsi lehet, úgy elképzeltem a leírás alapján az is lehet, hogy hétvégén elkészítem. :D

pusz mindenkinek!!!!!

manoka
manoka71

Sziasztok!

Gizmixx,én reggel fél 8- 8 körül megyek a dokibácsinkhoz.
hanyatka

Cseka, és mennyit kért a kinez.? engem is érdekelne az elérhetősége.
szépem

sziasztok
Én is ott leszek reggel 7-7:30 körül.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Gizmixx: én kérdeztem, hogy mit kezdenek az endoval...akkor ezek szerint nincs panaszod vele kapcsolatban?

Manoka: a lány neve: Czakó Judit, száma: 30/253-1465. Másik kérdésedre válaszolva: szerdán megyek a dokihoz, mármint jövő héten.

Szépem: egy alkalom 7 000 Ft volt, nekem nagyon megérte.

Puszi mindenkinek és jó éjszakát!

Kép
cseka

az jo...
Kagylo,mirol ismerhetlek fel?Persze ha felismerhetlek :)
hanyatka

Szépem
a 2ora alatt energiát adott át meg a fejem bubjátol a lábujjam hegyéig végig maszirozta az egész testem milliméterenként valami ásványi kövecskével és meggyertyázta a petefészkeimet.
Ja és egy alkalom 4000ft volt.

Nagyon szépen köszönjük a sok dicséretet :D
Már most levehetitek a mintát engedélyezve :D ,szóval hajrá mindent bele nagyon drukkolok mindenkinek :D

Kép
póci

Sziasztok!

Gizmixxx én majd csak augusztusban vagy szeptember elején kezdem a kövit!

Poci megmutattam apának is a képeiteket! Nagyon tetszett neki! :-)
Ági28

Sziasztok!
Most olvastam vissza, sajnálom, hogy nincsenek túl jó hírek.
Lányok. Véleményetek szerint mikor a legideálisabb telcsizni doki bácsinak a rákszűrés eredmény és az átjárhatósági vizsgálat egyeztetése végett?
finch

Sziasztok Lányok!

Ma megest bejöttem dolgozni fél napra, úgyhogy egy kicsit utdok írni.

Nagyon nagyon nagyon köszönöm a sok aggódást! Tényleg hihetetlen jól esett! Ha rajtatok múlik tuti 4-es ikrek lesznek!

Sajnos én viszont nem mondhatnám, hogy a pénteki barnázás és az azt követő negatív tesztek után különöseben bizakodó lennék! Tudom most jön a leszúrás...de hát mit tegyek ha így érzem!

Manóka! Nagyon sajnálom...tényleg nem is tudom mit mondjak!

Póci! Szívesen hallunk sztem mindent ami egy sorstárssal kapcsolatos! Arról nem is beszélve ha ennek ilyen gyönyörűséges eredménye van!!!!
Valószínűleg én is megest megpróbálkozom majd egy kis természetessel, vagy akár természet felettivel, főleg ha Apa letilt a következőről!

Már én is gondoltam rá, hogy mostanra túl görcsös lettem!

Cseka, annyira de annyira drukkolok! Mikor csinálsz tesztet? Annyiszor eszembe jut, amit mondtál a második – természetesen sikerül – lombikról! Most én is ezt érzem! Annyira szépen alakult minden az elsőhöz képest, hogy természetesre vettem, ez most tuti sikeres lesz!

Egyébként szombaton csinálok még egy Clear Blue tesztet....arról sok jót és szépet hallottam és a gyógyszertárban is kimondottan pozitív tesztet kértem.

Nagyon furcsa, mert egyik pillanatban teljesen biztos vagyok a sikertelenségben, a másik pillanatban pedig reménykedem! Nem tudok teljesen lemondani és emiatt nagyon nagyon feszült vagyok, ami feldühít, mert tudom ha terhes vagyok az mennyit árthat! Szóval teljesen tökre zizi vagyok!!!! Nagyon rossz ez a bizonytalanság...bár a biztos rossztól meg rettegek...szóval tényleg megőrültem asszem....
szpandi

Cseka, Póci- köszi az infókat!! (nekem is rendbe kéne tenni a pszichémet, s már egy ideje gondolkodom, hova is forduljak. majd meglátom)

Ági -miért hagyjátok ki a nyarat?
szépem

Szia Andi! :-) Jó itt látni!

Szépem azért mert a doltorbácsival számolgattunk,és júliusban lehetne, csak az a baj,hogy lehet,hogy pont akkor mennek szabira, így inkább toltuk az időpontot.
Ági28

Sziasztok lányok!

Szpandi: szerintem hallgass a megérzéseidre, azok sosem hazudnak, csak el kell fogadnod őket feltétel nélkül. Próbáld meg elengedni magadat és hagyd megtörténni a dolgokat anélkül, hogy mindent irányitani akarnál! Nekem ez jött be! A természet tökéletesen tudja a dolgát. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ha most nincs baba, akkor annak biztos megvan az oka és ez igy még mindig sokkal de sokkal jobb, mintha például betegen születne meg...ha pedig úgy döntött, hogy élni akar, akkor úgyis ott van a pocidban és figyelget az anyukájára. Bocs, hogy itt osztom az észt, csak segiteni szeretnék!

Nagyon szoritok Neked!!!

Én szerintem hétvégén csinálok tesztet, de még az sem biztos. Aszem egyszer majd csak úgy ébredek, hogy akkor most pisilek egy szépet és akkor majd meglesz a dolog...de az már biztos, hogy én is Clearblue tesztet veszek, azt mondják, hogy az tuti. A Kill Billben is azzal tesztelt Uma Turman, amikor terhes lett. Hát nekünk miért is ne sikerülhetne?

:lol: :oops:

Kép
cseka

Cseka azt hiszem az egyik tesztem nekem is az volt! De ugye belépsz majd és elárulod nekünk az eredményt?
Ági28

Hát persze Ági! Megigérem, hogy jelentkezem és jó kislány leszek... :lol:

Kép
cseka

Helyes ez a beszéd! :-)
Ági28

Helló!!!

Szpandi! AZért én még szép csendben szorítok. Reméljük, hogy korán teszteltél. Továbbra is vigyázz magadra.

Cseka! Neked pedig szintén nagyon szorítok! De egyszerűen csak pozitív eredményt fogadunk el!!

Szia Ági!

Én már túltettem magam a saját hülyeségeimen:) Szóval elengedem magam, ahogy cseka írta és hagyom, hogy történjenek a dolgok. Ma délután megyek apánkhoz rákszűrésre. Készültem és hoztam egy jó kis könyvet magammal.
cyprus

Szia Cyprus!

Akkor ezek szerint már megnyugodtál?

Kép
cseka

Cyprus megkérdeznéd, hogy pontosan hogy is leszenk szabin?
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: