Sziasztok Csajok!
Gyors bekukk: mindenki jól van?
Ki a következő Pocakos? Ancsipancsi?
Enyém kiskrapek is azt csinálja, mint Manóka csajszija, hogy reggel meg délelőtt nem nagyon alszik, aztán délután meg este behozza. A délutáni alvást már tradícionálisan a nagyágyon kettesben nyomjuk, éjszaka jól elvan a kiságyban, de nappal ahogy beteszem, kipattan a szeme, egy ideig nézegeti a játékait, meg csörgőzik, aztán jön a nyervogás, mint egy macsek, ami persze egy idő után beerősödik. Nemtom miért csinálja, lehet, hogy csak minket hiányol. Most szopizott hattól, és már meg sem kíséreltem bevinni az ágyába, itt a nappaliban a kanapén tök jól durmol. Így mindhármunknak kellemesen telik az este. Csak kicsúszik a füri. Amúgy nem mindennap van füri, mert nagyon száraz volt a bőre, és a svéd barátaink azt mondták, hogy náluk az ilyen piciket csak hetente egyszer fürdetik, úgyhogy marad a nedves pelusos áttörlés. A reggeli nyafitól eltekintve (ami ma 5-től volt áááááálmos voltam nagyon ... meg kicsit még mindig, de mindjárt melléfekszem, csak akartam nektek híradózni) szóval ettől eltekintve jó babóca, nagyokat szopizik, mosolyog, nézelődik, élvezem a vele való foglalatoskodást.
Manóval beszéltem úgy 1 hete, Zsombi is bealszik szopi közben, akárcsak Vince, így egy szopi kb. 1 óra. Megbeszéltük, hogy a huggies pelus egy nagy sz.r, merthogy nem csak a pisi, hanem még a kaki is kifolyik, babylove viszont tök jóóóó! Õk is jól vannak, csak amikor nem szopi van, akkor pihizik ő is, vagy mos

Nem baj Csajok, nemsokára megnőnek kicsit ezek a babók, és akkor újra intenzíven visszatérünk. Meg nagyon jó lesz augusztus végén találkozni Veletek!

Már írom a szül(et)és sztorit is!
Vince már többször lepisilt, meg sokszor csinálja azt délelőtt, hogy tisztába teszem, és rögtön belekakil az újba.

Szereti a tisztába tevést, persze közben beszélgetünk meg simizem és puszilgatom. Egészen jól combosodik, ma megmérem pucéran, kíváncsi vagyok hány kg. A szopikat is mérem néha, de nagyon rapszódikus, van hogy 70, de már 130-at is mértem, ami szerintem nagyon durva. Persze azt másfél ciciből nyomta.
Tényleg, ha így szopizik, akkor a végén fejjem le a félig kiszopott cickót?
Még egy kérdés: ma észrevettem, hogy a gátmetszésnél kilóg egy tök hosszú cérna belőlem, úgy néz ki, azt ottfelejtette dokibá. Ez olyan felszívódós, de mielőtt eljöttem a H-ból kiszedte a többit. Megpróbáltam kihúzni, de nagyon fáj. Most hívjam fel a dokit, ugyi?
Nem tudok visszaolvasni, ezért légyszi a mélemre írjatok: zsuzsannapontromankukacfreemailponthu KÖSZI!!!!
Még egy kicsit vagyok!
Cupp,
fic.