Kata, basszus, nem lehet akkor mst végképp könnyű, Bencének is itt ez a betegsége, itt a hideg, meg a 10 percekre alvó gyerkőcök ....
Marci nem (volt) hasfájós?
Ceglédre mentünk át, du. 16-19 közt féláron van a belépő is, meg egy jó program volt! Rossz volt a parton, nagyon szeretem én is a vizet, de jobb a békesség... Bár kb. 7 hónapos anyuka simán belement a termálvizes melegbe....
Amúgy mikor jön a melegebb időszak? Nekem már a 0 fok is elég lenne, ne lennének ezek a mínuszok.
Niki, nem csodálom, hogy kedvenceid ezek a képek, szuper jó mindkét csajsziról!!!!
Katlina, huncut nagydumás Robika már teljesen tünetmentes?
Jaimee, lövésem sincs... Családi tapasztalat: megfogannak ám úgy is "seperc" alatt a babók, ha anyuka még szoptat, akár javából, naponta 6-8x, 4 hónapos gyerkőc mellett is
Mesélj, ha van mit
Olga, már írtad, hogy mennyi játék van anyukáméknál. Tesóm fenti régi szobája lett a Retro szoba, a mi régi, lassan 30 éves játékainkkal

És imádják a gyerekek, pl.a rubik kocka, a műanyag vili nagy sláger! Mit nekik Bob, meg Nemo, meg Pókember stb.
NNna, a hidegben nekem sincs kedvem sokat kint lenni, viszont ma lementünk a Mentetlenre 35 réteg ruhában, egy fél órára, megmutatni Szabinak a jeget

Persze csak úgy lájtosan, apa kezét szorongatva

Majd egy-két képet dobok, el ne feletsetek már
DITKE!!!! MI újság felétek???? Ugye minden rendben????????
Lenne egy kérésem/kérdésem is:
NIncs valakinek véletlen eladó orkán kesztyűje, Szabira? Vastag, vízhatlan kesztyűt körözök, de nem talátam sehol sem (azaz 2000 FT alatt

)
És esetleg kölcsönbe egy rám való síruhája, vagy sínadrágja, amibe valahogy a pocakom is elférne? Lövésem sincs, miben leszek a Mátrában, ha lenne hó, meg hideg....