A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Vikkata!

Egyelőre nem kaptam meg a privit, igaz, hogy nagyon sz@rakodik a gépem.
ballagyo

Háát nálam ott van a kimenő üziknél, de ha nem kaptad meg, akkor elküldöm megint!! :wink:
torolve_20130114141731

LÁnyok, mikor történik meg a beágyazódás? A beültetéstől számított hanyadik nap, van ez egyedi?
Csak gondoltam akkor turbo pihenésbe lennék.
madrin

Gabi!

A decát nem lehet légteleníteni, amúgy car szuri, mindig piros lesz utána. A hűtőből vedd ki, mert ha hideg, akkor rosszabb szúrni!!! :oops:
torolve_20130114141731

Gabi, ez csak a kezdeti izgalom miatt volt. Biztos belejössz! :wink:
A légtelenítés az, amikor a pici buborék ott van a tű hegyén???
süni76

Gabicsibe!
Amikor már a sorban állok az jó:) Akkor már vmt csinálnak...haladunk...egyre közelebb a cél... csak a köztes napok-hetek ne lennének:)
Tudom ajánlani a Pizza Marzanos csokitortát! ISTENI :lol:

Madrin!
Biztos jobb lenne, ha pihennél, de én sem tudok a fenekemen ülni otthon:(
Azért vigyázz magadra!

Törpe

Kép
törpehzs

Na megjöttem a fodrásztól!

Jó sokat írtatok!!!

Gabicsibém!!!!A követkesző biztos könnyebb lesz!!! :wink:

Ugy fáj a buksim!!!!!!!!! :shock: Megyek lefekszem egy kicsit,aztán állok neki főzni meg teregetni!!!!Majd jövök!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kata
Megnyugtattál, köszi!

Süni
Igen, arra gondoltam!Mindíg van egy pici levegő a tűben és azt kell kinyomni.

Madrin
Én úgy tudom 2.-3. napon kezdődik,úgy hogy tessék utána pihenni ezerrel!
gabicsibe

Persze pihenni fogok csak terveznem kell a melóhelyen is vagyis szólni hogy mikor jövök.
Szerintem ha csütörtökön csinálják és hétfő reggelig pihenek/fekszem az úgy elég is lesz.
madrin

Sziasztok!

Köszönöm szépen a jókívánságokat! Benszi, Nyunyi, Süni, Gil, Sehike, aranyosak vagytok! :lol:

Benszi! Örülök, hogy minden rendben Veletek! :D Nagyon várom a fotókat!

Zsebike, pihizzél! A párod nagyon figyelmes, hogy ennyire kényeztet! :wink:

Kicsilány, :cry: :cry: :cry: Sajnálom!! Jó pihenést Szlovéniában!

Süni, hamarosan kezdetek!!! :D Már csak két hét!

Madrin, gratulálok! Holnapra hatalmas drukk!
(Egy BMC-s ismerősömnek (annyi idős, mint én) tavaly volt az első lombikja, 3 embrióból kettőt raktak vissza, egy ment a fagyasztóba. Egy baba megtapadt, tavasszal meg is született a kis tündér :D De ez csak egy példa..... )

Bibar, gratulálok a jó AFP-hez! Szorítok a holnapi vizsgálat miatt!

Manda, mennek a babatapik! Pihenjél és vigyázz Magatokra!

Nika! Remélem, hogy holnap sok szép petesejtet tudnak majd leszívni! Drukkolok!

Bonya, mi volt a doktinál? Mikor kezdetek?

Gabicsibe, a lényeg az hogy sikerült! :wink:

Sehike, sajnálom, hogy ilyen rosszul sikerült a 20-átok :(

Nekünk nagy szerencsénk volt. BP-en jó időnk volt végig, 5-kor indultunk el Balatonfüredre. Hát, az autópályán olyan viharba kerültünk....... nem győzte az ablaktörlő, diónyi jégdarabok potyogtak, hatalmas villámok cikáztak......meg kellett állnunk és várni, hogy enyhüljön az idő. Füreden meg olyan száraz volt minden, nem is tudom hogy ott esett-e korábban. Ráadásul rengetegen voltak! Megvacsiztunk, sétáltunk a parton és megnéztük a tüzijátékot. Nagyon jó volt.

Kép

KépKép
anett_1

Madrin

Te nem tudsz a fenekeden maradni? :D

Anett
Legalább jól sikerült a kirucanás és megúsztátok szárazz bőrrel! :D
gabicsibe

Benszi
A taliképeket csak most tudtam megnézni, segítenél, hogy ki kicsoda? Téged, Zsókucit, Bibart, Gicát, Naposoldalt, Lippát felismertem, de a többieket nem. Ki volt narancssárga gatyóban, vagy zöld ujjatlanban stb.? Jöhet priviben is, nehogy vkinek gond legyen. Köszii! Jó nagy a pocakod, tényleg!

Gabi
Sajnálom, hogy nem a legjobban sikerült, talán majd a holnapi!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Hát Gabi én nem :D :D
Nem járhatok most aerobicra és ki vagyok, mozgás hiányom van :(

Mondtam a páromnak ha összejön ez a terhesség lemegyek az edző terembe és kérek terhes edzés tervet , hu de kiakadt :)
Mondta is majd kérdezd meg Konc tanárúrat mit gondol erről?:) Tuti a Moszkva térig repülnék:)
madrin

Kukuccs!!

Holnap ki jön még???Madrin Elan és még jön valaki!!!???Bocsika ha nem mindig vagyok képben!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Én megyek 10-re ott vagyok!
Nyunyi mi már megismerjük egymást remélem:)
madrin

Gabi!

A deca úgy értettem, hogy nem légteleníthető, hogy mindig maradnak benne buborékok a löttyiben, én csak annyit csináltam vele, hogy kiszedtem a hűtőből, hogy megmelegedjen és csak épp egy cseppig nyomtam ki rajta, de így is maradt a folyadékban buborék, csak a tűből nyomtam ki, amúgy van aki még a tűből se nyomja ki. Ennél szerintem nincs jelentősége, inkább a puregonnál van, hogy légtelenítsd, mert ott ugye nagyon precízek az adagok. Amúgy a bőr alá adott szuritól nem leszel rosszul, mert az nem a véráramba megy közvetlenül. Nekem a deca fájt a legjobban, főleg a vége felé, mert csípett a többi szuri nem vagy nem ennyire.

Madrin én úgy tudom, hogy a leszívás + 7. nap körül +- 1-2 nap.. :wink:

Ballagyo írtam privit +int! :wink:
torolve_20130114141731

Madrin!!!!

Biztos megismerjük egymást!!!Pláne hogy a fodrász elcseszte a hajam!!!Elég feltűnő leszek! :x :lol: Szőke melír helyett kaptam szőke fejtetőt!!!! :( :oops: Ugyhogy lehet sapkába kéne mennem! :oops:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Köszi Vikkata a választ:)

Én pl az Orgalutránt akartam levegőtleníteni és basszus egy csomó kiment a plafonra...jól kiakadtam, utána leszartam egyből ment a hasba úgyse ér vénát...
Sőt azzal se foglalkoztam hogy szépen visszahúzzam a fecskendőt ha vér jön akkor szúrjam máshova örültem ha egyszer végre a hájamba került:)

Nekem a Puregon fájt nagyon és pirosidott be.
De végre vége és ma van az első nap hogy már nem tűnök terhesnek:) BE TUDTAM GOMBOLNI A LEGNAGYOBB SZOKNYÁMAT :)
madrin

Kata

Köszi!Én azért aggódtam,hogy a tűböl nem jött ki és hát anno azt tanították,hogy ki kell nyomni.DE most megnyugodtam,hogy nem ártottam magamnak :D

Madrin
Használd ki ezeket a napokat,mert az Utrótol sem lesz piskóta!
Jó kilátások :? Eddig is annak néztek!Akkor mi lesz most?!!

Nyunyi
Csak nem lett annyira vészes!!
gabicsibe

Sziasztok!

Igyekeztem visszaolvasni, valamelyest sikerült. Mennek a drukkok holnapra + én magam is. Napokig bújkáltam a világ és magam előtt, de belátom lépnem kell, vagy bébi nélkül maradok, végérvényesen.
Szóval bedugom fejem az oroszlán barlagjába(KONCZ) és meglátom, hogyan tovább.
estike66

komolyan az utro is dagaszt????
ne már :(
A leszívás után úgy néztem ki mintha lenyeltem volna eg ylufit még jó hogy van kinyúlt tréningem abban vonszoltam jobbra balra magam otthon férjem meg is dícsért milyen jól nézek ki:)
Persze nem bántólag mondta:)
madrin

Sziasztok Lányok!

Gyors visszaolvasás. Csak rengeteg a dolgom ma. Tegnap jöttünk vissza Horvátországból, KRK -n voltunk és valami isteni kikapcsoló volt pihenni a tengerparton. Idén most voltam először strandon. Képeket sajna nem tudok feltenni, mert ellopták a fényképezőgépünket (meg az mp3 lejátszómat) olyan, de olyan mérges voltam, bőgtem, hogy hogy lehetünk ilyen szerencsétlenek,aztán meg mérgemben szétrúgtam egy rossz kukát, és szidtam minden horvátot-szerbet meg a többieket! :D
Ezt leszámítva vizsont szupi volt. Nappal strandolás, este séta a kikötőben és Baska óvárosában. Minden este meglátogattuk a helyi halas restit, és friss rántott szardíniát meg tintahalat ettünk. Nyami :D na persze utána nem lehetett kihagyni a csokis óriáspalát. Minden este lecsúszott egy sajna :oops: :oops:

Remélem mindenkinek jól telt a hosszú hétvége és kipihentétek magatokat.

Majd visszaolvasok részletesen.
Addig is:

Madrin,

Nagyon nagy drukkkkkk!!!!!

Kriszti, Lexi,

Örülök, hogy velünk "maradtatok" és hogy írogattok. Sokat gondoltam rátok, továbbra is sok erőt, kitartást Nektek.

Anett!

Naná hogy hiányoltalak, olyan ritkán írsz.... De mozgalmas nyarad lehet!!!!!!

Kriszikét is hiányolom, nemtom mi lehet vele.

Elan,
Ma kezdtem a Clostit megint. De nekem nem voltak tőle hisztirohamaim :D a 3. nap után kezdtem érezni, hogy feszül picit a hasam, és olyan mintha meg akarna jönni. De nem voltam tőle sírós, semmi tünetem nem volt
Ja, tüszőrepi: először felírta azt a Pregnylt, de azt mondta, hogy nem biztos, hogy lehet kapni a gyógyszertárban ,és ezért írt Ovitrelle-t. Ez 7000 valahányszáz, és egybe van a fecskendővel. Én ezt vettem meg, annak ellenére hogy volt és olcsóbb volt a másik, mert így "csak" a magambadöféssel kellett foglalkozni. Semmi az egész, meg se éreztem. Pedig én is paráztam, gondolhatod....
Este adtam be, a másnapot ki kellett hagyni,és utánavaló napon már lehett akciózni :-))))

Ebben a hónapban viszont ilyet nem kapok mert nincs a doki, és azt mondta hogy nem írja fel, és nem is küldött más dokihoz.
Majd ha visszajön megbeszéljük hogyan tovább.

Igyekszem a többiekhez is hozzászólni, csak van egy csomó melóm.
vic12

Nyunyi, Madrin, szerintem mi ott leszünk 8 körül már. Még nem tudom, mi lesz rajtam, de a deérkig érő copf az tuti ismertetőjel, meg lesz velem egy kétméteres, szőrös pasas :)
elan

Vic12, köszi az infót, én is ilyen egyszerű szurit szeretnék :)

Viszont lehet, hogy nem lesz rá szükség :/ Úgy érzem, hogy ma megvolt a tüszőrepedésem, és sajnos a holnapi katonavizsgálat miatt nem tudunk akciózni :((( Remélem, nem lesz igazam.
Mindenesetre ha holnap nem lát a doki az UH-n érett petét, akkor az utrót ki sem váltom, minek... Majd köv. hónaptól újra próbálkozunk.
elan

Elan!

Én is éreztem már úgy, hogy tüszőrepedésem van, aztán mégse. Inkább hallgass a dokira. Most ne akciózz akkor, a spermavizsgálat előtt nem lehet. Mikor adod a tüszőrepit? Ha beadtad, akkor a 2. nap -3 nap már akciózni kell :-))) Hajrá!!!!!!! Vátsd ki a gyogyit, max jó lesz a köv. hónapban.
vic12

Sziasztok LÁnyok!

Elbúcsúzom, akik jönnek holnap azokkal remélem találkozom.
Sajna otthon nincs netünk így nem tudok írogatni.
HA felkelhetek megyek egyből anyuékhoz hogy írjak.
Puszi Mindenkinek:)
madrin

Madrin
Nagyon drukkolok holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hogy fogunk híreket hallani rólad, ha nincs otthon neted???????

gil

Madrin
Bocsi,most látom, hogy erről is írtál, csak elbúcsúzás miatt rögtön akartam reagálni :oops: :oops: :oops:

gil

Gabicsibe!!!

De nagyon gáz!!!!!!!!!!!

Vic!!

Örülök,hogy jól éreztétek magatok!!!!Üdv Újra 'ITTHON'
Kár hogy nincsenek képek! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Madrin!
Ügyi legyél!
Drukk ezerrel:)
Próbálj pihenni!!!!!

Törpe

Kép
törpehzs

Vic

Sajnálom,hogy beárnyékolta a pihenéseket ez a kis incidens :( ,de legalább adtál a kalóriának :D Ne legyen a csokis palitól lelki furdalásod elötte halat ettél és az nem hízlal :D

Madrin
Holnapra egy nagy kalappal!!!!

Nyunyika drága!
Látszik,hogy el vagy keseredve!Nagyon csendes vagy ma!!
gabicsibe

Gabicsibe!

El vagyok,mert el cseszték a hajam!!!!De nem baj ,holnap befestem barnira!! :roll: És te hogy vagy kedveske!!??A mai megpróbáltatásod után!Mikor kell menned uh-ra?! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nem kell valakinek iwiw meghívó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Megjöttem. Pénteken ujra mennem kell uh-ra. A Merionalt megemelte Szűcs doki másfélre.
Az adatokat nem igazán tudom, csak anyit mondot, hogy 9, 13. Meg hogy jövőhét elején meglesz az inszem.

Gabi irtam pü-t.

Holnapi bmc járatnak megy a drukk, hogy jó hireket kapjatok.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Nyunyi
Apának se tetszik a hajad? Lehet, hogy csak neked furcsa, de nem is rossz! Ügyes legyél holnap!

Jerika
Hajrá! Remélem, pénteken már jó nagy számokat fog mondani!

Elan
Sok sikert holnapra!

Estike
Akkor te is holnap mész? Neked is jó híreket kívánok!

gil

Nika
Akkor neked holnap lesz a leszívás?? Reméljük, szép nagyokat tudnak majd kihozni! Megy a drukk!

Nekem ma vhogy nincs túl jó kedvem, fáj a fejem, és semmi se sikerül... Nem az én napom. Front van?

gil

Lányok!

Nálatok is problémás a babanetre bejutás?
Engem vagy be sem ereszt, vagy egyszerűen kidob!

Gabi

Küldtem pü-t, de lehet, hogy 3-szor is elment, mert mindig azt irta, hogy nem található.

Gil

Köszi. Remélem, hogy beindulnak.

Jerika

Kép
jezsoerika

Erika!!!!

De jóóóóóó,remélem kedden lesz!!!És azt is hogy nekem is!!!Jó lenne ha egynapon lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Örülnék ha taliznánk!!!! :D Hajrááááá!!!!!

Gil Kedves!

Neki se nagyon tetszik mert túl szőke,én melírt akartam és erre a fejem teteje szőke !!!!!!!!!!de befestem holnap ha haza jöttem a bmc-ből barnára!!!!

Nika Drága!!!Te is holnap jössz???Hajrá!!!!Fent vagy iwiw en??????Jelőlj be ha igen!!!!nyunyi .göd elég ha ennyit be írsz a keresőbe!!! :wink: Persze a nyunyi becenév!!! :lol: :lol: :lol:

Szóval holnap talizok :Elan,Madrinka,Nika és van még valaki?! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi
Akkor holnap álcázod magad! :lol: :lol:

Benszi
Na végre, lejátszotta a gép a videót, úgyhogy már csak a zöld trikós lány a kérdés. Tök jó lehetett, nagyon jó hangulatot árasztanak a képek! Csini vagy, bálnáról hallani se akarok többet!

gil

Gil Drága!!!

Nem sajna ,megsülnék sapiban!!! :wink:

Elköszönök,mára holnap majd jövök!!!!JÓCAKÁT mindenkinek!!!!!!!!!!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyika
Úgy értettem a szőke fürtjeid álcáznak :lol: , délután már barna leszel. De a sapi is jó ötlet, végy egy csini szalmakalapot!

LÁnyok
Csináltatok már U...B... - nem akarom ennél nyiltabban égetni a márkát, más termékeit szeretem - maláj aszaltszilvás öntettel husikát? Kinek ízlett? Szerintem pocsék. Próbáltam feljavítani mindenféle praktikákkal, de szerintem férjecském se lesz oda érte. Jól elrontotta a pipihusit, meg a kedvemet is, oda a finom vacsi, pedig jól hangzott a neve :( :(

gil

Halihóóó!

Na most olvastam a délutáni találkozóról!Sorry,hogy nem jelentem meg,de ma be kellett mennem dolgoznom,nem esett jól a ücsörgés,így délután örültem,hogy hazajöttem és pihenhettem!
A legközelebbire már TUTI én is csatlakozom!

A szurik és az utró is puffasztanak ezt tanusítom én is!Amióta elkezdődött a lomikom olyan nagy a pocakom,mintha lenyeltem volna egy vagy két bukósisakot!:-)))Hiába a sport múltam..az már tényleg csak a múlté!:-((

Zsebi
zsebibaba74

Sziasztok!

Lányok tudja valaki, hogy a gonal f-et a nap bármely szakában belehet adni? Azt tudom, hogy mindig ugynabban az időben kell. Kapot valaki ilyet?
nikó

Gabi köszönöm!

Tud nekem valaki segiteni?
A merionalból másfél adagot kell szurnom. Azt hogy csináljam?
Mind a kettőt elkészitem és az egyiknek csak a fele adagot szivom fel.? Kell hozzá mind a kettő folyadék?
Huha nem tudom, hogy érthető voltam-e :oops:
Ha valakinek kellett ilyet szurni, irjon, mert reggel bajban leszek :roll:
Köszönöm előre is!

Manda, zsebibaba és akinek még kell mennek a babatapik+++++++++++++++++++++++++

Jerika

Kép
jezsoerika

ERika
Ment a válasz!

Gil
Én még nem próbáltam,de ezek után nem is fogom :D Az édes -savanyú mártást ettem régen,de mindíg fájt a gyomrom tőle.Azért számolj be Koni mit szólt hozzá!

Zsebi
Sajnálhatod,hogy lemaradtál!Mindíg jól érzik magukat a csajok,kár hogy messze vannak én is szívesen csatlakoznék!

Nikó
Bár én ezt sosem kaptam,de szerintem reggel add be!

A holnapi Bmc járatnak nagy-nagy kalappal :D
gabicsibe

Gabicsibe!

Sajnálom is de most elsők a babák!!!!(nem én)

Budapest se a vége világvége ha azt vesszük..autópályán 40 perc!Legközelebbire te is jöhetnél!:-))))))hm?

Zsebi
zsebibaba74

Holnapi BMC-s járatnak mennek a drukkok!

Zsebi:Legközelebb (kb. 2-3 hét múlva) jössz Te is! :D Meg persze Kriszti is, mert most Ő sem tudott megjelenni a nagy fodrászkodás miatt. :D

Vic:Üdv. újra itthon. Mi is voltunk tavaly KRK-n, meg még jópárszor, én is nagyon szeretem, jó hely. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, leszámítva a lopást. :?
Vendég

Nikó!

Nekem nem volt gonal-f-em de szerintem is állj be egy számodra megfelelő időpontra..mondjuk reggel munka elött??!!!De vedd számításba ha elkezdődik a pestre járkálás..azt hogy tudod megoldani!?
Nekem szerencsém volt,mert autóval jártam .. és reggel még vérvétel elött szúrtam egyett az autóban(elég morbid)de ez volt!!!!A decát mindig reggel 8.30-kor szúrtam és sokszor a Bmc-ben voltam abban az időpontban!plusz-minusz fél óra belefér!
Kérdez meg másokat is!

Zsebi
zsebibaba74

Jezsoerika!

Nekem merionalból csak egy felet kellett adnom,az egészet össze kellett keverni, és a felét kinyomni a fecskendőből.
Szerintem kétszer kell megszúrnod magad:( Egyszer az egészet, aztán meg a felet.

Ha esetleg nem jól tudom javítsatok ki!
nika28

Holnap sokan mentek, mindenkinek megy a drukk!
Puszi

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: