A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Lexikém! Irtam privit!
Nefke
nefke

Bibarci!
Minden rendben lesz!
Lexi!
Tudod a lelki része az a keményebb dió!
Madrin!
Én is 32 voltam és 3-at tettek vissza!Drukk!
Vendég

Kicsilány

Sajnálom hogy ez most nem jött össze.Nagyon profi a hozzáállásod,én nem voltam ilyen erős,hajrá :)

Madrin

Gratula. :lol: Én is 3-at rakatnék vissza.Mondjuk annyit is kaptam...

Manda,Zsebike

mennek a drukkok :lol:

Süni

Most már Te is beindulsz :lol:

Krisztike

Merre vagy?Hiányzol.

Kép
lukrécia

Bibarci!!!

Nagyon szívessen!!!!Majd gondolok rád!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Minden oké lesZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Hát ,mi lehet Mnadácskával!!!??????????????????? :shock: :(

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Beszéltem Mandával, jól vannak, visszkapta a kicsiket. :)
Most fekszik pár napig, köszöni a drukkokat, és majd hamarosan jelentezni fog. :)

chesti

Chestike!!!!

Már ugy agódtam Mandáért!!!!!Pusszantom mond meg neki!!!!!!!!!!És küldöm a tapikákat a babáknak!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Aztán majd jelentkezzen! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Madrin
Jobb 3 mint 1 sem :D Gratula hozzájuk és megy adrukk ezerrel!!!!!

Bibar
Szorítok csütörtökre!!Biztos minden rendben lesz!!!!

Niko
Már a célegyenesben?!Hajrá!!!!
gabicsibe

Szia Gabicsibe!!!!

Köszönök mindent még 1x!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lexi:
Remélem holnap délután összefutunk valamikor. Muszáj életet önteni beléd! :D Ne add fel, kérlek! Erős csajszi vagy Te!
Kriszti:
Hol vagy?
Zsebi:
Láttam apát, nagyon szorgalmasan nyomul a munkahelyén. :D
Te meg csak pihengess szépen!
Manda:
Mennek a drukkok!
Vendég

Szia Nyunyi
Szivesen drága :D
gabicsibe

Manda

Éljen,pihipihipihi :lol:

Kép
lukrécia

Manda
Millió babatapi és vigyázz magatokra :D
gabicsibe

Gabicsibe :D

Krisztike is elvan tünve!? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Manda
Megy a drukk! Vigyázz magadra!

Zsebi
HOgy vagy?

Madrin
Tök jó!!!!! Én is visszakérném a hármat, legfeljebb levan a gond a babatémáról! De szerintem kicsi az esélye, hogy mind a 3 megmaradjon, viszont nagyobb lehet az esélye magának a terhességnek! Persze gőzöm sincs, van-e összefüggés, csak logikusnak tűnik.

Gabi
Írtam a kerti partiról is? A múlt héten 3-szor is volt benne részem... Gondolhatod, hogy nem fogytam. Holnap szuriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Hajrá!!!

Bibar
Tuti minden rendben lesz, de megértem az aggodalmaidat!

Nyunyi
Hát mindjárt itt a következő inszemed! Lassan kiderül az időpont is. W doki mindig kérdezte, hogy tudunk-e azon a napon jönni, mert megoldható egy nappal előbb/később.

Nikó
Jól felpörögtek az események!

Vikike
?????????????????????????????

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Gil Kedves!!!!

Köszönöm a drukkot ,meg az infót!!!Csak az a baj ,hogy nem W dokihoz megyek!!!Zekéhez! :roll: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi
Hát azért kérdezz majd rá! Remélem, jó időpontot mond, és nem is kell variálni!

gil

Gil!

Persze rákérdezek!!!! :wink: Valahogy csak össze hozzuk! :wink:

Elköszönök,mára!!!JÓCAKÁT!!!!!!!!!!Holnap jövök majd! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Látom felpörögtek az események :lol:
Jó olvasni, hogy halad mindenki:)

Nekem 2 nappal előrébb tették a HSG-t. Már csak 7 kell aludni... :)
Rebe nem gondolkodtál még akupunktúrán? Asztmán, és allergián is segít:)

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!:)

Egy húzós napon vagyok túl.
8-tól fél 4-ig ott voltunk a BMC-ben!!
De meglett az eredménye! Csütörtökön leszívás:)
Már nagyon izgulok!!!!!

Puszi Mindenkinek!
nika28

Sziasztok!
Lexi, olyan sokat gondolok Rátok...

Bibarci, ne izgulj, minden rendben lesz. Várjuk majd a híreket!

Lukrécia, olvastam a másik topikon, hogy ágyhozkötött lettél. Bár gondolom, inkább végigfekszed a maradék hónapokat :wink: Nem lesz semmi gond. Max a vége felé bejárónőt kell fogadni :D

Zsebi, Manda és a többi transzferes. Nyugodtan kényeztettessétek csak magatokat. Megérdemlitek. Különben is, nem árt a pasikat szoktatni a dologhoz :D Ez vár rájuk még 8-9 hónapig.

Nyunyi, húúú, lassan megint inszem? Hogy repül az idő?

Gabicsibe, neked is közeledik, jajj de szorítok érted is!

Gil, Ti most hol is tartotok?

Nika28, de jó :D Ne izgulj a punkciótól. Jót alszol közben :wink:

Törpehzs, zárójelben megjegyzem, anno nekem se fájt a hsg :D Szorítok, hogy minden rendben legyen!

Krisztike, úgy látom bejött a figyelemelterelés :D :D Azért ne dolgozd magad agyon!!

Madrin, hajrá-hajrá 3-ból 3!!!! Aztán ráérsz később problémázni :D

Egyébként nem akarom ám az ördögöt a falra festeni, de 2-ből is lehet 3 :D Osztódhatnak ők bátran odabenn is :D

Chesti, köszi a híreket Mandáról! Lányzótok még mindig csodás. A nótáról meg mindig Ti juttok az eszembe. :D

Benszi, hogy vagytok? Bálnabalettre jársz még? Majd átkukkantok a másikba, hátha tettél föl új képet.

Nefke, mizujs veletek?

Nikó, akkor mehet az akció. Jól emlékszem, a Gonal-f tüszőrepesztő, ugye?

Estrella, remélem pihensz eleget! Párod???

Pusszantás mindenkinek.

Remélem nem hagytam ki senkit! Jajj, de Rebe és Vikkata. Rebe, hol is tartassz. Jól emlékszem hogy 1 hónap csúszás? Nem merek visszalapozni, mert akkor eltűnik az irományom...
süni76

Sehike, nem semmi a sztorid. Még jó, hogy ennyivel megúsztátok! Bátor csajszi vagy!
süni76

Sziasztok Lányok!

Tudom ritkán írok, de majdnem minden nap olvaslak benneteket.
Irigyellek benneteket, hogy olyan ügyesen forumozfattok.

Aki ma volt a BMC-be látta a Szűcs dokit?
Dolgozik már?

Holnap megyek hozzá, én ma egész nap próbáltam hívni a centrumot, de nem vették fel.

Kíváncsi vagyok, hogy mit mond a stimuláció kezdéssel.

Már az biztat, hogy talán a hőhullámok abba maradnak, mert ebben a nagy kánikulában totál ki vagyok.

Holnap jelentkezek.

Jó éjt!

bonya

Kép

Kép
bonya

Nika

de szuper,akkor mindjárt itt a nagy nap :lol:

Nyunyi

szerintem a Zeke sem fog problémázni egy nap miatt

Süncike

már holnap jön a bejárónő. :lol: Azt mondta a doki,hogy SAJNOS házimunkát sem végezhetek :lol: :wink: :lol: A fekvés uncsi de nem érdekel,csak minden ok legyen.

Kép
lukrécia

Szia Bonya!

Van már a Szűcs, tegnap kezdett.
Én is hozzá járok.

Készül fel, hogy sokat kell várni, majdnem mindenki szabin van:))

Remélem jó hírekkel jössz!
Megy a drukk!!

Nika
nika28

Sünike!
Köszi a biztatást:) Már egészen várom :lol:
Ti mikor kezdtek?

Törpe

Kép
törpehzs

Törpezs, de jó, hogy itt vagy! Monddcsak, te is hisztipiszti lettél a Clostytól? Megőrülök, én, aki soha nem sírok, két nap alatt 3x bőgtem el magam.... És ha jól emlékszem, mikor 1 évvel ezelőtt szedtem, akkor is ez volt... Nálad volt ilyen hatása?
elan

Szia!
Sajnos ebben nem tudok segíteni, eddig nekem semmit nem kellett szednem!
Én magától ettől a helyzettől is hiszti tudok lenni, vagyis inkább csak belül, mert természetesen sem a munkahelyen, sem máshol nem tudnak a dologról... így néha csak úgy sírásban török ki:(
utána minden megy tovább :lol:
Sírj csak!:) utána mindig jó:)
Párod hogy viseli?

Törpe

Kép
törpehzs

Szép jó reggelt!!!

Törpe!

Kezdhetsz vissza számolni!!!Hamar elmegy a 7 nap! :wink:

Nika Drága!!!!

Gratula!!!Hajrá csütörtök!!!! :D

Jó sokan megyünk csütörtökön!!! :wink:

Sünike!!!

Bizony,nagyon megy!!!Csütörtökön kiderül melyik nap lesz!!! :wink:

Lukrécia!!

Köszi az infót!!!Pihikézzél Kedves!!! :wink:

Elan Drága!!!!

Én is hisztis voltam a clostibegyt-től!!!!!!

Hormonok!!!!!!!!!! :lol: :wink:

Medek fodrászhoz 8 ra!!!! :wink: Majd utána jövök!!! :wink:

Küldöm a tapikat mindenkinek akinek kell!!!!!!!!!!!!

++++++++++++ :wink: Na meg a drukkokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Ja még annyit kérdeznék!!!!Zeke ugye nincs szabin????????????????Tud valaki infóval szolgálni!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Süni!
Most várjuk, hogy hétfő legyen és akkor majd megyünk megbeszélni, hogy hogyan tovább, mikor kezdünk stb. Nagyon remélem, hogy a gyógyszertárban kötünk ki és otthagyjuk a pénzünket. :lol:
Jó lenne kezdeni, de félek is, hogy nehogy valami baj legyen. Sajna pénteken nem volt uh. pedig jó lett volna, mert akkor egy kicsit nyugodtabban mennék hétfőn, mert már tudnám, hogy van valami ciszta vagy endo vagy akármi vagy minden rendben van?!
Nefke
nefke

Sziasztok Lányok!
Csak gyorsan bejelentkezem.Még élek!Ezerrel van meló, és vendégek adják egymásnak a kilincset!:)
Úgyhogy a hétvégéíg eltart minden!Nem is leszek!Figyelem elterelés beindult! :lol: :lol:

Dunaújvárosi lányok!
Az idő is kaka, gondolom nem lesz ma tali...De sajnos én nem is tudok menni.
Nálunk ma ismét hafestés lesz (nekem), hajvágással egybekötve, barátnőm megcsinálja.És én is neki.,Életem elsőhajvágása, mert nem csak egyenesre kell vágni, hanem rövid fazonra! :shock: :shock:

Igyekszem visszaolvasni majd, és dobni egy táblát a nap folyamán, mert holnap már ismét meló van! :wink: :lol: :lol:
Sok sikert a transzfer előtt állóknak, és sok babaragacs a már túllevőknek!
Sziasztok!

Kellemes esőmentes, frontmentes napot mindenkinek!
Vendég

Jóóóó reeeegggelt!
Ne hagyjuk, hogy ez a rossz idő elvegye a kedvünket :D

Törpehzs, szept 7-én megyek vissza Szűcs dokihoz. Kb. attól a naptól szúrhatom ismét a Decát!!! Már növesztem a hájat a hasamon :D

Ma lehet, hogy tudok többet jönni, mert asszem a nagyfőnök elutazik. Bár ilyenkor, amikor cincoghatunk, szokott marha sok munka lenni :(

Na, csók!!
süni76

Kép

Sehike,
Nem semmi, ami veletek történt. Még jó, hogy semmi bajotok nem lett. Mi is gondolkodtunk, hogy ki kéne menni, aztán inkább elmentünk moziba! :D

Zsebi,
De aranyos a férjed. Hogy mit meg nem tesz. :wink:

Nyunyi,
Köszi az érdeklődést. Jól vagyok. Sajnos a mamámmal kapcsolatos dolgok meghatározzák a mindennapokat. Hol jobb, hol rosszabb a kedvünk is.

Chesti,
De jó, hogy hoztál Mandáról híreket!
Kép

Nikó,
Örülök, hogy beindultatok ti is! :wink:

Bibar,
Gondolok rád csütörtökön! Biztos minden rendben lesz!

Törpe,
Nem gondoltam még akupunktúrára, annyira nem vészes a helyzet, csak én tűröm nehezen. De jó ötlet, majd utánanézek!

Nika,
Azért itt is írom, hogy nagyon nagyon örülök neked! :lol:

Süni,
Én pénteken megyek vissza a pajzsmirigyes dokinőhöz, és ha az értékem megfelelő, akkor elvileg kezdhetünk. A hétvégére várom a mensimet, így szeptember közepén kezdhetnék szúrni. De már nem akarom elkiabálni, vagyis minden attól függ, mit mond a dokinő.

Bonya,
De kíváncsi vagyok, akkor lehet hogy ti is kezdetek? :wink:

Kriszti,
Örülök, hogy jelentkeztél, és hogy jól vagy! Hiányoztál!

Vikike,
Merre vagy? Úgy eltűntél. Csak nincs valami baj?

Szép napot mindenkinek!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
azt szeretném kérdezni, hogy lehet kérni, hogy milyen protokol legyen, vagy azt a doki dönti el? Nekem legutobbi bejött. Igaz csak fagyis beültetés volt, de akkor kaptam decapeptylt, meg estrofemet es az volt a jó. Esetleg kérhetem, hogy most is ez legyen? Meg, hogy progi szuri helyett a gélt szeretném használni? Szerintetek?
Amúgy ha a deca szuris van, akkor azt jól tudom, hogy a mensi 14. napja körül kell kezdeni és utána mikor megjön, akkor kell kezdeni a többi szurit?
Nefke
nefke

Törpezs, a párom egy tündér. Nagyon türelmes és megértő. Eléggé racionális, tudja, hogy nem hülyültem meg, csak a hormonok... kivárja, mig megint emberszabású leszek :D

Nyunyi, akkor nem csak képzelődöm! Már 2 napja nem szedem, és még mindig tart a hatása.

Olyan rosszul aludtam. Vagy mondjuk inkább, hogy alig. 11-kor lefeküdtem, éjfélkor felébredtem, és onnantól csak a forgolódás ment 4-ig kb. Aztán 5:20-kor csörgött az óra, mentem úszni... szóval most olyan vagyok, mint akit ledaráltak. Na mindegy, majd holnap regenerálódom a BMC-s sorban :)
elan

Sziasztok!

Süni
Köszi a kérdést, a legutóbbi inszem után cisztám lett, ki kellett hagyni egy hónapot, utána meg a nyaralás miatt csúszunk, de talán szeptemberben már kezdhetünk, csak az elég zűrös hónap nekem. Majd meglátjuk! Hájacska egyetlen előnye tényleg, hogy van hova szúrni, úgyhogy növesztgesd csak!

Gabiii
Na, hogy sikerült a szuri???????????

Rebe
Remélem, pénteken minden rendben lesz, és kezdhettek!

Nefke
Hú, hétfő már mindjárt itt van! Sajnos a kérdseidre én nem tudok válaszolni...

Elan
Akkor nem véletlen a felhasználóneved, ha hajnalban úszni jársz! Le a kalappal! MIndig erről álmodoztam, de lusta vagyok a kivitelezéshez!

Nika
Megy a drukk csütörtökre!

Madrin
Hogy vagy????

Manda, Zsebi
Hajrááááá!

Kriszti
Jó, hogy bejelentkeztél, már megijedtem, hogy nem jössz, de akkor megnyugszom, hogy csak társadalmi életet élsz! Jó vendégeskedést!

gil

Bonya
Majd írj, hogy mi volt! Már csak vége ennek a szörnyű időszakodnak!

Vikike tényleg eltűnt.....

És Babyről ki tud valamit?

gil

Nefke!
mindig a doki dönti el milyen legyen a protokoll!Gondolom a szervezetedtől is függ!
Nika!
Csüts leszíváshoz ezer drukk!
Manda!
Pihi sokat és túró,folyedék!Szorítok!
Sünike!
Köszönöm a kérdésedet,nagyon kedves tőled!
Járok még balettezni,bár a héten helyettesítés lesz és az nem jó!Így sajna kimarad!Már mondják páran,láétják már nincs olyan sok hátra!Ilyenkor jókat mosolygok!Majd közlöm kb.3hónap és jön a várvavárt Jézusmáriám! felkiálltás!Majd rgtön utána!Mekkora lesz a legvégén?Szóval érdekes!
Még nem raktram fel képet,mert apa elvitte a gépet,de ha felteszek,akkor szólok!
Krisztike!
Lelkecske hogyan van?
Csibe!
Eltűntél!
Vendég

Kriszti:Már azt hittem nem is írsz, jól eltüntél ám.
Én várom a mai talit azért, délutánra gondoltam hogy összejöhetnénk Lexi, Te, Én, Nikó, esetleg Zsebi (de Ő gondolom pihizik) vagy még aki szeretne csatlakozni. Kicsit jó lenne már "normális" emberekkel beszélgetni. Mostanában minden hülye megtalált, és hiányzik a beszélgetés VELETEK. :)
Süni:
Köszi, jól vagyok. Apa meg olyan, amilyen. Van hogy jobb a helyzet, van hogy gázosabb, de próbálok nem foglalkozni vele.
Bonya:
Végre Te is jelentkeztél. Remélem hamarosan jobban leszel, és a hőhullámok elkerülnek nagyívben. :)
Lukrécia:
Bejárónőőőő Ez igen! Így könnyű. :D
Vendég

Sziasztok Lányok!!!

Olyan kérdésem lenne, hogy nincs valakinek felesleges vagy akár néhány napig nélkülözhető Progeszteron szurija? Átvenném szívesen vagy csak kölcsönbe is érdekel, visszaadom, ha megjön az én dobozom. :roll: Mert csak a 10. napi UH-n írják fel, és attól félek, hogy talán pont nem érkezik meg, mire el kell kezdenem szúrni majd, a Pharmafutárnál azt mondták egy hetet számoljak rá, mire megjön..De az már a 17. napom lesz.. :?

Amúgy üdv Mindenkinek!!
Jó nehezen bírom rászánni magam erre a munkára.. :cry: Meg egyáltalán mindenre, kicsit offon van a lelkem.. :?

Drukkolok Manda, Zsebi, Madrin!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
torolve_20130114141731

Gil, á nem járok minden hajnalban úszni :) Van, amikor kondizni megyek. Muszáj, mert munkaidő után már nem tudom magam rávenni semmire, csak rohanok haza...
elan

Vikkata!

Nekem megmaradt kb. egy negyed doboznyi progi injekció, nagyon szívesen odaadom.
ballagyo

Mindenkinek szép Kép -ot!

Hát lányok a legelső szurimat is jobban adtam be mint ezt!Elfelejtettem levegőtleníteni a fecsit :oops: :oops: ,remélem nem lesz ebből probléma!Aztán remegve vártam a mellékhatások jelentkezését,de azon kívül hogy bepirosodott a szuri helye körül nem történt semmi.Én meg azt hittem rosszul leszek,elájulok meg ilyesmi :oops: Kicsit túl aggódtam adolgot,de most már megnyugodtam!

Nefke
Nekem long van és a 20.napon kellett elkezdenem szúrni a Decát és 2 hét múlva kell mennem a uh-ra,vérvételre.

Krisztike
Jó a terápiád :wink:
gabicsibe

Sziasztok Lányok!

Bejöttem dolgozni,párom szerint hülye vagyok, de mit csináljak úgy utálok otthon lenni egyedül.
Mondtam is neki hoyg otthon vagyok akkor se pihenek hanem takarítok mászkálok, itt meg nyugiban ülök a képernyő előtt.

Kicsilány nagyon sajnálom, :(
LÁnyok sztem a nagy számok törvénye szerint mostmár sikerülnie kéne vkinek, tehát Manda te jössz :)

Lehet hoyg igazatok van menjen 3 vissza, de lehet olyan is hogy csütörtökön azt mondják hogy egyik másik nem osztódott tovább :shock:
NA mindegy én 10-re megyek, párom elvileg elkísér, bár sztem felesleges ezért elszúrnia egy nap szabit.
Izgulok ám 8)

Vki kérdezte hoyg hogyan lehet a köztes napokat megoldani, én szabikat vettem ki végülis múlthéten 3 nap ment el, a hétből a többi 2 napban meg bejöttem, nekem könnyebb mert a főnök tud mindenről (velem egyidős)
madrin

Madrin!

Vigyázz magadra! Drukkolok nagyon a beültetéshez!
ballagyo

Nyunyi:) igen már csak 6:)

én imádom az esőt! csak dolgozni ne kellene :roll:

Süni!
Én próbálok még fogyni addig, de nem nagyon megy:) állandóan csoki tortát ennék:)
Azért jó lenne nem kisgolyónak lenni a végén:)
Szept 7 mindjárt itt van:) mi ha minden jól megy is csak szept végén kezdhetünk.... ez az örökös várakozás :roll: nap számolgatás :roll:

Bár ha azt nézem, hogy először csak szeptember 18-ára kaptunk időpontot, és sikerült előrébb hozni az egészet, akkor egész jól állunk:)

Rebe
Öcsém a Váci útra járt és neki totál elmúlt néhány hét alatt az asztmája és az allergiája is:) és nem kell folyamatosan járni, csak az a pár hét, és később már csak fél évente, vagy évente egyszer:)
ha kell a cím/telefon átdobom.
Bár a férjem is csak nézegeti a papírt, mert nem szereti, ha szurkálják:)

Elan
Az én férjem is angyal, de azért néha már szakad nála a cérna:) és meg is értem... de amikor rajtad van a hiszti nehéz leállni :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe
Igen a Bmc egy türelem játék!De ha már benne vagy a dolgokban gyorsabban fognak telni a napok :D Én mindíg azt mondogatom magamnak a sorban,hogy eddig éveket vártam most ez a pár óra már megsem kottyan!A fogyókurát most még űzheted,de pár hét és hízókúrán leszel :D
Csokitorta nyam-nyam!
gabicsibe

Ballagyo köszi, írtam privit! :wink:
torolve_20130114141731

Estrella és dújv-i lányok
fél 3 Guri
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: