A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Ne már! Pedig csak egyszer küldtem el. Bocs, de nem csak én vagyok bolond, hanem a babanet is. :oops: :(
Vendég

Elan Drága!

Merionalt adtam elötte!!!!És 4 éve 40 szurit pociba,bokatörés miatt!!! :wink: :wink:

Kicsilány!!!

Nagyon sajnálom ,hogy ez most nem sikerült!!! :cry: :cry: :cry: De majd a következő!!!!! :wink: Örülök,hogy ilyen jól állsz a dolgokhoz!!!Érezzétek jól magatok,és vigyázzatok magatokra!!! :)

Lexike!!!

Azért holnap megkérdezem,hátha!De igy hogy javaslat alapján lehet,nem fog menni lehet! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!!
Kicsilány, sajnálom :( , de legalább valami elindult. Örülök, hogy ilyen klassz a hozzáállásod.

Anett, Boldog házassági évfordulót kívánok!!!!!

Lexike, sajnálom, hogy így elkapott. Nekem sincs ismerősöm :( Férjem is alig lát és prüszköl egyfolytában...

Tegnap nálunk is nagy vihar volt. Illetve szél nem is, de úgy villámlott és dörgött, hogy a kutyával együtt remegtünk a lakásban, mert a férjemnek koncertje volt. Háát, tele volt a gatyám!

Krisztike, majd beírnád a táblicskuba, hogy szeptember 7-én megyek a BMC-be. Ma megjött, akkor leszek a 19.napon. Jöhetnek a szurik!

További kellemes pihenést mindenkinek!! Pusszantás
süni76

Sünike!!

Nemsokára ti is célba értek!!! :wink:

Manda!+!!!!!Merre vagy drága!!!!!!??????????Minden oké?????????????? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kicsilány
Sajnálom, hogy nem sikerült! :cry: De nagyon jó a hozzáállásod! Nagyon kellemes pihenést kívánok nektek Szlovéniába!

Zsebi,
Örülök, hogy rendben van veled minden! Remélem elindítod a babaesőt! :wink:

Lexi,
Sajna én nem tudok segíteni. Ugyan én is allergiás vagyok, most már nem is kicsit. De nem mentem el vele orvoshoz, mert tudom hogy a parlagfűre, hiszen ebben a szezonban szenvedek csak. A gyógyszertárban adtak rá valamilyen gyógyszert, de nem tudom a nevét, mert elfogyott, és még nem vettem újra.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Ismét jó híreim vannak!
Holnap még mennem kell egy ellenőrzésre, meg megcsinálják az EKG-t, és szerdán vagy csüt. leszívás.! :D :D

Kicsilány!

Sajnálom, hogy nem sikerült!
Engem láthattál 8 körül és fél 12 körül is.:)

Barna naci és csikos poló volt rajtam:):)
nika28

Lexi!

Hívtam az ismerősömet...a házit és a mobilt se veszi fel egyenlőre!
Próbálom még hívni az este folyamán!Majd jelentkezem ma még!

Zsebi
zsebibaba74

Sziasztok Csajok!!

Sajnos haza zavart a rossz idő Balatonról :(

Kicsilány
Nagyon sajnálom,de nagyon jó pihenást kívánok!

Lexi
Én úgy tudom megszünt,de holnap utána járok!!!
A bioptronról meg leírtak mindent a lányok :D

Manda,Madrin
:?:
gabicsibe

Süni
Ez szupi irzulhaton végre érted is :D

Elan
A tüszőrepit este nyolc körül kell beadni,ha nem vállalkozol rá akkor az ügyeleten kell!Ügyi lány vagy te, simán menni fog!!!!
gabicsibe

Nyunyi
Egy próbát megér!Talán nem fog számítani az az egy nap!
gabicsibe

Gabicsibe, tuti megoldom én is, nem félek :) Ha este 8-kor adom be, akkor mikor kell utána akciózni? Másnap este?
elan

Gabicsibe
Ezt most nem mondod komolyan, ugye???? Én már mindent szedtem az allergiára, de csak ez az egy gyógyszer használt. Persze nem is én lennék.................
Lámpázom ezerrel.
Köszi
Vendég

Sziasztok!

Jó kis vihar volt! Nem mehetek a tűzijátékra :( Holnap meg áramszünet lesz, megint nem tudok majd netezni.

Kicsilány
Nagyon sajnálom, de tényleg jó, hogy így előre nézel! Jó utat!

Zsebi
Örülök, hogy monden rendben! Már csak pár nap van hátra!

Madrin
?????? Mi újság?

Gabi
Merre voltatok most Balcsin? Azért jó volt? Már csak kettőt alszol, és indul a szuri!

Vikike
Merre vagy? Mi van veled???

Nefke
Örülök, hogy lassan érted is lehet izgulni!

Süni
Akkor már te is hamarosan szurkálhatsz!

Lexi
Sajnos én se tudok segíteni!

Anett
Boldog házassági évfordulót!!!!

NIka
Örülök a jó híreknek!

Manda
Mi újság?????

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Lexi
Utána nézek a melóhelyen,ha még létezik intézek neked!ha nem megnézem mi van helyette!

Elan
Inszemnél úgy szokott lenni,hogy rá második napon van az akció!
hajrá :D
gabicsibe

Gil
Szemesen voltunk a szülőkkel,de tegnap is szar idő volt,meg ma is,így haza jöttünk már 3 - kor :( Jó volt a kertiparti?
gabicsibe

Gabicsibe
Előre is köszi, szuper vagy.

Zsebi
Neked is, az se baj, ha kettő lesz. Úgyse szeretek az allergológiára járni. Gyilkos egy hely.

Holnap elmegyek a körzeti dokimhoz. Telefonon már hívtam, teljesen ki volt akadva. Már elég régóta nyomon követi a szerencsétlenkedéseimet, amit mások élettel töltenek. A BMC-t is Ő ajánlotta. Kérek egy teljes vérképet és vizeletvizsgálatot. Azt nem tudom, hogy Ő kérhet-e prolaktin szint mérést, mert a gyógyszertől nagyon rosszul vagyok. Bár mitől csökkent volna, mikor csak negyedét szedtem annak, amit felírtak???? Ugye a csodák nem velem történnek, ezt most már Ti is elhiszitek nekem. Sajnos!

Sharon
Iwiw-en írtam Neked tegnap éjjel 3-ig nem tudtam elaludni, bár 6-kor így is keltem. Az éjszakák is nagyon szörnyűek. Vagy egyáltalán nem tudok aludni, vagy rémálmaim vannak.
Vendég

Lánykák!!!

Nika!!!

Gratula neked!!!

Üdv itthon mindenkinek!!! :wink:

Megyek megnézem a tűzijátékot ha lesz!!!JJÓÓCCAAKKÁÁTTT!!!!!!!!!!!

Manda!!! :roll: :roll: :roll: :roll:

Pusszancs

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Holnap megyek a nagy megbeszélésre és uh-ra eddig tudtam miket szeretnék megkérdezni az orvosomtól de most semmi nem jut az eszembe. Teljs béna az agyam!
Lexi!
Mért kell bogyót szedned a prolaktinra? Nekem anno azt mondta az endokrinológus mikor a vetélés utánn elmentem hozzá, hogy kell egy két hónap a vetélés utánn, hogy rendezödjön mert ugye a terhesség alatt ez is emelkedhet és amig a hormonok nem állnak helyre az sem lesz jó.De nem tudom pontosan, hogy van ez meg a stresz is emelheti a prolkatnin szintet.
nikó

Sziasztok!

Holnap megyek a nagy megbeszélésre és uh-ra eddig tudtam miket szeretnék megkérdezni az orvosomtól de most semmi nem jut az eszembe. Teljes béna az agyam!
Lexi!
Mért kell bogyót szedned a prolaktinra? Nekem anno azt mondta az endokrinológus mikor a vetélés utánn elmentem hozzá, hogy kell egy két hónap a vetélés utánn, hogy rendezödjön mert ugye a terhesség alatt ez is emelkedhet és amig a hormonok nem állnak helyre az sem lesz jó.De nem tudom pontosan, hogy van ez meg a stresz is emelheti a prolkatnin szintet.
nikó

Hát ez jól sikerült!Jó, hogy csak kétszer ment el! Bocsi de néha nem találom a betüket a billentyüzeten mert nem tudom még fejből m hol van nemrég lett laptopunk és hát bele kell jönni! :roll:
nikó

Rebe:

Én 7 éve voltam allergia vizsgálaton, és a parlagfű nem jött ki. Helyette ilyenek, hogy Lándzsás útifű, Feketeüröm, Fű...ilyesmi. Egyébként azért mentem, hogy megnézessem nem vagyok-e allergiás a macskaszőrre. Semmilyen állat szőrére nem vagyok allergiás csak a füvekre.
Szóval érdemes megcsináltatni. Nekem mindig Aug. 20. körül jön ki és kb. 1 hónapig tart. És a parlagfű is ilyenkor van, de mégsem arra vagyok allergiás. Szóval szerintem csináltasd meg! Veszteni nem vesztesz semmit, még fájni sem fáj. :)
Vendég

Nyunyi!
Sajna a szervezeted dönti el mikor lesz tüszőérrésed és ahhoz igazítják a repesztést!Ha mákod van akkor apu épp szabadnapos,ha nem akkor buktad!Szerintem mond el a dokidnak mindenképp!
Zsebi!
Pihi!
Süni!
De jó kezdhettek mindjárt!
Lexi!
Pocód jobb már?
Vendég

Jó reggelt lányok! :)

Voltam megnéztemn a tűzijátékot,nem volt nagy szám! :roll:

Benszike!

Remélem,nem igy lesz!!!! :wink: Most beszéltem ép apával,de azt mondta nem fog menni,de szerintem dokika valamit majd kitalál !!Remélem! :roll: :roll: :roll:

Mandáról még semmi hír!!!!!!!!!!!!!???????????????? :shock: :( Mi lehet velük!? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabicsibe!

küldtem pü-t :wink: :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nikó
Azért kell Bromot szednem, mert morbid módon a tejem már beindult. Amikor a nagyokosok rájöttek, hogy nincs szívhang, ültem a folyosón, potyogtak a könnyeim és folyt a tejem. "Klassz volt" Ha nem szedem, állítólag nagyon csúnya mellgyulladás lehet belőle. Na, az még hiányzik a repertoáromból.

Benszi
Nem a bőröm, nem is a méhem, hanem asszem a hasfalamon ejtett vágás fáj, de nagyon. (Valami belül és keresztbe. Nem tom mi az, mert a méhemet hosszába kellett vágni. Azt nem tudom, hogy miért, mert így sokkal jobban sérült.) Amúgy a fizikai fájdalom nem izgat különösebben. A lelki részével nem tudok mit kezdeni. Ma nagyon padlón vagyok. Ha magasan laknánk, már biztos kiugrottam volna, de így a harmadikról....... Még eltöröm a gerincem, amilyen szerencsétlen vagyok.
Vendég

Lexike!

Most olvastam mit írtál Benszikének,nem szabad ,rosszat csinálni,elhiszem hogy nehéz de ilyet ne is mondj!!!!!!!!!!!!!!!!!Tarts ki Drága!!!!!Veled vagyunk mind!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Ne haragudjatok nincs időm visszaolvasni, remélem mindeki jól van:)

Lényeg 3-ból 3 :) :)

Csütrörtökön megyek vissza még nem tudom mi legyen 2 vissza egy fagyi vagy az összes menjen? Kicist tanácstalan vagyok, de elvileg 33 évesen csak 2 mehet még.

Egy tüsző műtét közben elvérzett:( NA mindegy az normális h leszívás után egy nappal még fáj a hasam?

Manda köszönöm a látogatás aranyos voltál:)
madrin

Madrin!!!!!!!!!!!

Gratula a babocákhoz!!!!!!!!!!!!Csütörtökön megyek én is!!!!Bizti talizunk!!!!!De jó mindjárt kicsi mami leszel!!!!!!!!! :) :wink:

Manda ?! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Bibarci!!!

Jól vagy???A héten kell menned a vizsgálatra?! :roll: Pusszancs

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!

csak egy gyors bekukk.. :roll: :D Ma jöttem egy hónap után dolgozni először és nagyon nem vágytam rá, viszont van mit bepótolnom, így betábláztam magam egész szeptemberre, amit nem is bánok!! Legalább nem jár az agyam.. Hát furcsa jönni..

Aranyosak voltatok, hogy írtatok és bocs akinek nem válaszoltam, de nem nagyon írogattam...

Madrin, nekem még 4 nappal utána is fájtak a petefészkeim, sőt még a beülti után is éreztem, hogy belenyilallgat.. :? Nagyon ügyesek a babusaid, hogy így beindultak!! Nagyon szurkolok nektek!!

Kicsilány sajnálom a híreket! :cry: Az vígasztaljon, hogy volt HCG-d nekem még az sem, ez szerintem mindenképpen jót jelent, mert valami elindult!!!

Zsebike! Drukkolok és Mandának is természetesen, jó lenne hallani Felőled!!!

Puszi Lányok Mindenkinek!! Kicsit pang a topik.. :roll:
torolve_20130114141731

Mindenkinek szép Kép !

Estrella,
Igen tudom, hogy el kéne mennem allergia vizsgálatra. Már volt is időpontom, de valami közbejött. Most meg a lombik miatt már tartalékolnom kell a szabikat, mert így sincs már túl sok. Lehet, hogy én sem a parlagfűre vagyok allergiás, hanem valamilyen fűre. Csak tippeltem, hogy arra, mert augusztus elején kezdődik és szeptember végéig tart. De nagyon utálom :!: :!: :!: :!: :roll:

Jaj Lexi, ne is mondj ilyet! Tudom, hogy könnyű mondani, de kitartás!

Madrin,
Gratula a 3 kis petihez. Csütörtökre megy a drukk!

Lányok, lenne egy olyan kérdésem, hogy amikor a stimu van, az egy-egy napokra ti szabit vesztek ki, vagy kiíratjátok magatokat onnantól kezdve végig? Én szeretnék még közben menni dolgozni a leszívásig, de a közbenső napokat jó lenne, ha nem szabiból tudnám fedezni. Erre van valami megoldás?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vikkata!

Szia drága!

Örülök,hogy jól vagy Kedves!Jó munkát neked!!!! :wink: Én is agodom Manda miatt!!!!Mi lehet vele?! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szijja Rebe!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Nyunyi drága,
Hogy vagy?
Én próbálok úgy csinálni, mint aki dolgozik, közben meg.... Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe drága!

Köszike drága,megvagyok ,csak már várom csütörtököt,csak ideges vagyok ,hogy meg e tudom beszélni a dokival a dolgokat!!! :roll: Mármint azt ,hogy valószinű hogy hétföre esne az inszem de apát nem engedik el a melóhelyéről csak kedden!!Remélem nem lesz késö kedden megcsinálni!!!Ugyhogy egy kicsit frázban vagyok!! :oops: :roll: És te hogy vagy??!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi, Szűcshöz mész? Hányra leszel ott? Mi igyekszünk minél előbb odaérni, mert (naiv vagyok), bizom benne, hogy talán délre végzünk, és akkor be tudok jönni dolgozni félnapra legalább...
elan

Sziasztok csajok!

Hát ezt a 20-át megemlegetem az biztos!:) Úgy elkapott a vihar a városba manóval,hogy 1 órát egy kapualjban töltöttünk annyira szakadt!:)
Hát akkor nem volt olyan vicces,szerencsémre Martin bealudt,így ő nem sokat észlelt belőle,ilyenkor áldom aki kitalálta ezt a czipzáras esővédőt!Úgy be voltam tojva annyira villámlott hiába volt esernyőm semmit sem ért!Mire hazaértem szó szerint a bugyimból is csavarni lehetett a vizet,ha most nem fáztam meg sose!:)
Hát csúcs volt az biztos!

Anett
Boldog Házassági Évfordulót kívánok nektek.Jó kis programokat soroltál itt fel,örülök,hogy jól éreztétek magatokat!:)

Zsebike
Ilyenkor apa az úr a házban,feküdj csak és pihengess meg lesz az eredménye,már valakinek el kell indítani ezt a babaesőt!:)))

Kicsilány
Nagyon sajnálom,de örülök,hogy ilyen optimistán állsz a dolgokhoz,reméljük gyorsan elrepül ez a 3 hónap!Te kaptál Progi szurit,vagy csak Utrót?

Sünike
örülök,hogy indul a buli!!!:)))
Nekem is ma jött meg,már hajtom az időt, következő ciklusban kezdhetek végre!:))

Nika
Örülök,hogy minden klappol!:))
Nagy drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madrin
Örülök,a 3 picinek,szerintem is kérd hogy rakják be mind,nekem is betették a 3-at annakidején pedig 26 voltam.
Most is 3 fagyi maradt még nekünk és beírta a dokikám a kartonomba,hogy kérem majd mindhárom felengedését!
Drukkolok neked nagyon,pocifájás nekem sokáig volt!

Kata
nagyon jó munkát neked!!!!!!!!!!
Puszillak!

Manda???????????????????Remélem minden ok!!!!!!!!!!!!!
sehike

Lexike
Ne írj ilyeneket!!!!! :cry: :cry: :cry:
sehike

Madrin!

Én is 33 éves vagyok.Nekem is három szép maradt,úgy volt,hogy mindhármat beültetik így nagyobb az esély a megtapadásra.Mire mentünk transzferre már csak ketten voltak,mert a harmadik nem osztódott olyan szépen!
Neked hajrá három!!!!!Abból TUTI egy vagy kettő megmarad!!!

Zsebi
zsebibaba74

Nyunyi,Lexi

ment pü
gabicsibe

Sehike!

Hát ez az már jó lenne ha valaki elindítaná a babazáport!:-)
Jó lenne már jó híreket hallani!

Pihenek én..apa meg szaladgál,mint a mérgezett egér!Még egy tányért se enged,hogy elmossak!Ma nem volt ideje főzni,így a piacról hozott nekem friss,meleg,hekket kovászos uborkával!Sültkrumpli nélkül ettem,muszály vissazvenni a szénhidrátból,mert hízni még nem lenne időszerű!:-)

Szoval egy szavam se lehet,nagyon jól helytáll a házimunkában!Lehet gyesre is neki kéne elmenni majd!Na azért azt már nem....még valamelyik anyuka szemet vetne rá a játszótéren!Az apukákat kisgyerekkel sokan sexisnek találják!!:-)))))

Szó mi szó én is láttam olyan Anne Geddes képeket....:-))))))

Zsebi
zsebibaba74

Elan Drága!

Zekéhez megyek,remélem!!!Olyan 9 körül érkezünk!!!Remélem azért találkozunk!!! :wink:

Sehike Drága!!!

Nem semmi,még jó hogy nem lett semmi bajotok!!! :shock: Kicsi babók tudják mikor kell aludni! :wink:

Drága Gabicsibe!

Megkaptam és válaszoltam is!!!Holnaptól döfföd magad te is!!!!Hajrááááá!!!

Zsebike Drága!!!

Pihike van !!!!Jó hogy ilyen a párod!!!Én kicsi Férjecském is dettó ugyan ez!!! :wink:

Madrin!!!!

Szerintem is mind a 3 -at kérd!!!!!!!!!!!!!Hányra mész?! :wink:

Krisztike!!!!

Merre vagy drágaság??!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bibar Drága!!!

Nagyon szurkolok neked csütörtökre!!!!!Biztos minden rendben lesz!!!!!! :wink: Nyugi Kedves!Gondolok majd rád!!János korházba mész??

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bibar!

Az jó ,hely!!!!Jó kezekben leszel!!! :wink: Küldök még egy nagy adag drukkot meg egy nagy nagy ölelést!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Hányra kell bemenned holnap?! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Megjöttem Pestről, a követkőző lesz a menet: 3.-áig szedem a marvelont majd szünet és 8.-án kell kezdenem a Gonal-F 75Ne-vel, 1-2. nap 225 majd a 3.-4. nap 150 majd uh 12.-n. Hát ennyi ja igen és ezzel együtt elkel kezdenem szedni Elevitet és folsavat.

Lexi!
Hát ez nem semmi téged aztánn nem kímél az élet. Holnap megyek dolgozni óra utánn ráérek. Most megyek enni azt Venyimre rokonékhoz este jövök. Szia!
nikó

Kukuccs! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: